Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ENEB είναι σχολή επιχειρήσεων που ειδικεύεται στην εκπαίδευση Master και Postgraduate σε υψηλές επιδόσεις που βασίζονται σε εξ αποστάσεως παιδαγωγικές μεθοδολογίες. ENEB διδάσκει πολλά διεθνή προγράμματα αναφοράς στην Ισπανία και τη Λατινική Αμερική, διαμορφώνοντας θέσεις υψηλού επιπέδου σε όλη την ισπανόφωνη κοινότητα.

Γιατί το ENEB ;

Ακαδημαϊκή Αριστεία

ENEB είναι σχολή επιχειρήσεων που ειδικεύεται στην εκπαίδευση Master και Postgraduate σε υψηλές επιδόσεις που βασίζονται σε εξ αποστάσεως παιδαγωγικές μεθοδολογίες. ENEB διδάσκει πολλά διεθνή προγράμματα αναφοράς στην Ισπανία και τη Λατινική Αμερική, διαμορφώνοντας θέσεις υψηλού επιπέδου σε όλη την ισπανόφωνη κοινότητα.

ENEB έχει την έδρα της στη Βαρκελώνη, την τρίτη καλύτερη επιχειρηματική πόλη στην Ευρώπη, μετά το Λονδίνο και το Παρίσι και τη δεύτερη ευρωπαϊκή πόλη που προωθεί τον εαυτό της ως επιχειρηματικό κέντρο σύμφωνα με την έκθεση EUROPEAN MONITOR CITIES που πραγματοποίησε η συμβουλευτική εταιρεία Cushman και Wakefield.

Μέσα από την εικονική πανεπιστημιούπολη και τη μέθοδο 7/24 θα συνοδεύσετε μόνιμα και θα σας συμβουλεύσει η ομάδα των δασκάλων, ώστε η εκπαίδευσή σας να είναι πλήρης και να μπορείτε να λύσετε όλες τις αμφιβολίες ή τις ερωτήσεις που μπορεί να προκύψουν καθ 'όλη τη διάρκεια των σπουδών σας. Παρέχουμε ευέλικτες ώρες για να συνδυάσετε τις σπουδές σας με την προσωπική και επαγγελματική σας δραστηριότητα, ένα σύστημα μελέτης πλήρως προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας. Μπορείτε να συμβουλευτείτε τη μεθοδολογία της μελέτης εδώ.

Όλα τα μεταπτυχιακά, μεταπτυχιακά και προχωρημένα μαθήματα που διδάσκει η ENEB είναι διαπιστευμένα από το Πανεπιστήμιο Isabel I, το οποίο έχει σχεδιαστεί στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Χώρου Ανώτατης Εκπαίδευσης με τη χορήγηση ECTS πιστώσεων σε όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα του σχολείου, την ομοιογένεια και την ποιότητα των μελετών.

Η ευρωπαϊκή επιχειρηματική σχολή της Βαρκελώνης, με την EAE και το IMF Business School, απονέμεται με την ποιότητα και την αριστεία, με τη σφραγίδα ποιότητας Cum Laude 2018 ως την καλύτερη επιχειρηματική σχολή που εκτιμάται από τους φοιτητές της. Επιπλέον, έχει λάβει το πιστοποιητικό αριστείας EFQM με την υψηλότερη βαθμολογία και είναι ένα κέντρο που συνδέεται με το Πανεπιστήμιο της Isabel Ι. Το ENEB είναι εγγεγραμμένο από το Υπουργείο Βιομηχανίας και συνεργάζεται με το Πανεπιστημιακό Κέντρο της Βαρκελώνης.

Η εφημερίδα El País δημοσίευσε πρόσφατα μια λίστα με τις καλύτερες σχολές επιχειρήσεων που βρίσκονται στην Ισπανία, αξιολογώντας την ποιότητά τους. ENEB κατέχει την πρώτη θέση που της προσδίδει βαθμολογία 4,7 στα 5, αναγνωρίζοντας έτσι το κύρος και την ποιότητά της ως ηγετική επιχειρηματική σχολή στον τομέα. Επιπλέον, τοποθετείται επίσης στην οικονομική εφημερίδα Financial Magazine ως το δεύτερο επιχειρηματικό σχολείο της καλύτερης απόστασης στην Ισπανία, καθώς και στην κατάταξη των καλύτερων διεθνών σχολείων επιχειρήσεων στο Club MBA και του τρίτου καλύτερου online MBA στην Ισπανία σύμφωνα με την πύλη MBA.

Διεθνής χαρακτήρας

ENEB είναι μια παγκόσμια και διεθνής σχολή επιχειρήσεων, που στοχεύει στην κατάρτιση στελεχών επιχειρήσεων και ειδικών στον τομέα των επιχειρήσεων, προσφέροντας τη δυνατότητα να σπουδάσουν στα ισπανικά και στα πορτογαλικά. Με μια ευρεία ποικιλία Μεταπτυχιακών και Μεταπτυχιακών προγραμμάτων, η Ευρωπαϊκή Σχολή Επιχειρήσεων της Βαρκελώνης παρέχει τα εργαλεία διαχείρισης και τις απαραίτητες δεξιότητες για να διαχειριστεί με επιτυχία οποιοδήποτε τμήμα διοίκησης σε επιχειρήσεις. Σύμφωνα με τους Financial Times "η κατοχή EMBA ή MBA έχει άμεση επίδραση στην εξέλιξη της σταδιοδρομίας και των μισθών". Για να διευκολυνθούν οι διαδικασίες, όλοι οι φοιτητές εκτός ΕΕ μπορούν να ζητήσουν την υπηρεσία apostille σε όλα τα διοικητικά έγγραφα που εκδίδει το σχολείο.113519_pexels-photo-1249158.jpegrawpixel.com / Pexels

Τριπλή τιτλοδότηση

Στο ENEB δεν ENEB μόνο στη θεωρητική κατάρτιση στις επιχειρηματικές γνώσεις, αλλά περιλαμβάνει επίσης ένα μάθημα εξειδίκευσης στην καθοδήγηση και NLP (Neurolinguistic Programming) σε όλα τα προγράμματα του μεταπτυχιακού μας ώστε να μπορείτε και θα μπορείτε να εφαρμόσετε αυτές τις γνώσεις στη διαχείριση και διαχείριση ομάδων Προκειμένου να επιτύχει επαγγελματική επιτυχία σε οποιαδήποτε εταιρεία.

Όλα τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα συνοδεύονται από το πρόγραμμα Business English, ένα προαιρετικό και δωρεάν πρόγραμμα αγγλικής γλώσσας που θα σας επιτρέψει να εργαστείτε σε ένα διεθνές εργασιακό περιβάλλον. Χάρη στη συμφωνία του ENEB και του Trinity College London, όλοι οι φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία το Πρόγραμμα Αγγλικών για Επιχειρήσεις θα μπορούν να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους στο σχολείο και να επιλέξουν την επίσημη πιστοποίηση ISE II.

Με την ολοκλήρωση των σπουδών των Δασκάλων μας, θα λάβετε ένα τριπλό πτυχίο που εκδίδεται από την ENEB εγκρίνεται και πιστοποιείται από το Πανεπιστήμιο Isabel I:

  • Τίτλος του μεταπτυχιακού τίτλου
  • Δίπλωμα Ειδίκευσης στην Προπαίδευση και NLP
  • Πιστοποιητικό προγράμματος αγγλικής γλώσσας

Για τη διευκόλυνση των διοικητικών διαδικασιών, όλοι οι σπουδαστές εκτός ΕΕ μπορούν να ζητήσουν την υπηρεσία apostille σε όλα τα διοικητικά έγγραφα που εκδίδονται από το σχολείο μόλις ολοκληρώσουν τα προγράμματα κατάρτισης καταβάλλοντας τα αντίστοιχα τέλη.

Η ενιαία διαδικασία νομιμοποίησης - που ονομάζεται apostille - συνίσταται στην τοποθέτηση ενός apostille ή σχολιασμού στο ίδιο το διοικητικό έγγραφο που θα πιστοποιεί την αυθεντικότητα των εγγράφων που έχουν εκδοθεί σε άλλη χώρα από την European Business School της Βαρκελώνης. Οι χώρες που έχουν υπογράψει τη σύμβαση του ΧΙΙ της Διάσκεψης της Χάγης για το ιδιωτικό διεθνές δίκαιο της 5ης Οκτωβρίου 1961 αναγνωρίζουν ως εκ τούτου την αυθεντικότητα των εγγράφων που έχουν εκδοθεί σε άλλες χώρες και φέρουν την αποψίλωση. Μπορείτε να ελέγξετε τη διαδικασία apostille εδώ.

Δώρο Tablet

Στο ENEB όλοι οι σπουδαστές μας έχουν τους πιο εξελιγμένους τεχνολογικούς πόρους για να πραγματοποιήσουν τις σπουδές τους με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο όταν εγγραφείτε σε οποιοδήποτε από τα προγράμματα Master μας, θα λάβετε ένα δωρεάν tablet για να μελετήσετε χωρίς όρια και με απόλυτη ελευθερία.

Δέσμευση για το περιβάλλον, όλες οι σπουδές μας διδάσκονται 100% σε ψηφιακή μορφή. Το μοντέλο μελέτης μας θα σας επιτρέψει να κατεβάσετε όλο το περιεχόμενο των εκπαιδευτικών προγραμμάτων μας και να τα απεικονίσετε στο tablet ή σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή που θα μελετήσει άνετα από οπουδήποτε στον κόσμο.

Ανταλλαγή θέσεων εργασίας

ENEB αναγνωρίζεται από τις πιο διάσημες εταιρείες σε διάφορους τομείς. Η εκπαίδευσή του, προσαρμοσμένη στην τρέχουσα πραγματικότητα του εργατικού κόσμου, επιτρέπει στον σπουδαστή να αναπτυχθεί τέλεια σε κάθε εταιρεία και να αναπτύξει μια πολλά υποσχόμενη επαγγελματική σταδιοδρομία. Για να γίνει αυτό δυνατό, το σχολείο έχει μια συμφωνία με σημαντικές επιχειρηματικές επιχειρήσεις και μια τράπεζα εργασίας όπου μπορείτε να λαμβάνετε εβδομαδιαίες προσφορές εργασίας.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
ισπανικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Conoce todo sobre ENEB

ENEB - Escuela de Negocios Europea de Barcelona