Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ESADE Business School

ESADE είναι ένα διεθνές ακαδημαϊκό ίδρυμα με πάνω από πενήντα χρόνια ιστορίας. Οι άνθρωποι είναι ο αριθμός μας ένα περιουσιακό στοιχείο. τα μέλη ΔΕΠ και τους επαγγελματίες που τροφοδοτούν τον προβληματισμό, διάλογο, προγράμματα και πρωτοβουλίες για να εξασφαλίσει την άριστη εκπαίδευση, την πρωτοποριακή έρευνα και την πολύτιμη συμβολή στην κοινωνική συζήτηση και μετασχηματισμού. βασική αποστολή ESADE είναι να εκπαιδεύσει τα άτομα για να γίνει εξαιρετικά ικανούς επαγγελματίες πλήρη επίγνωση της κοινωνικής τους ευθύνης. Προωθούμε την εκπαίδευση και την έρευνα μέσω της Νομικής Σχολής μας και Business School, με μια σταθερή δέσμευση για την πνευματική αυστηρότητα, κριτική ανάλυση και ακαδημαϊκή αριστεία. Η συντριπτική πλειοψηφία των περίπου 50.000 αποφοίτων ESADE είναι πρεσβευτές αυτών των αξιών σε πάνω από εκατό χώρες και κατέχουν θέσεις υψηλού επιπέδου σε επιχειρήσεις, δημόσια διοίκηση και το μη κερδοσκοπικό τομέα.

παγκόσμιου κύρους ESADE πηγάζει από την ποιότητα της εκπαίδευσης του, διεθνή του οπτική και ολιστική προσέγγιση της προς την επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη δεξιοτήτων. Όλα αυτά τα χρόνια, ESADE έχει αναπτύξει βαθιές ρίζες δεσμούς με τις επιχειρήσεις, οικονομικό και κοινωνικό τομέα ως πλατφόρμα για την εκπαίδευση και την καινοτομία, ως σημείο αναφοράς ερευνητικό κέντρο και ως ένα στάδιο προβληματισμού και διαλόγου. Τι περισσότερο, ESADE επιδιώκει ενεργά καινοτόμες λύσεις στις προκλήσεις των ανθρώπινων πόρων και της διαχείρισης της γνώσης, της καινοτομίας και της παγκοσμιοποίησης, την επιχειρηματικότητα και την εταιρική κοινωνική ευθύνη, καθώς και τη λύση των νομικών προβλημάτων που σχετίζονται με τις νέες επιχειρηματικές προκλήσεις. ESADE Business School Με περισσότερα από 50 χρόνια εμπειρίας και περισσότερα από 50.000 αποφοίτων σε όλο τον κόσμο, ESADE Business School είναι διεθνώς αναγνωρισμένη για τα υψηλά πρότυπα των προγραμμάτων σπουδών της. Με εγκαταστάσεις στη Βαρκελώνη και τη Μαδρίτη, καθώς και το Μπουένος Άιρες, εκτελεστικό πρόγραμμα ESADE έχει δεσμευτεί για την εκπαίδευση των ατόμων με μεγάλες δυνατότητες για να οδηγήσει τις οργανώσεις του σήμερα και του μέλλοντος. ESADE είναι σταθερά κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων 10 σχολεία των επιχειρήσεων στον κόσμο, όταν πρόκειται για την εξυπηρέτηση των αναγκών των επιχειρήσεων (Financial Times, το Business Week και η Wall Street Journal).

Γιατί ESADE

Μετά από μισό αιώνα εμπειρίας, ιδρυτικό αποτύπωμα ESADE αποκαλύπτει πολλά σημάδια της ταυτότητας που έχουν εμπνεύσει τα καθήκοντα του ιδρύματος, που του επιτρέπει να συνεισφέρουν στην κοινωνία σε ένα σημαντικό και καινοτόμο τρόπο. Μέσω της κατάρτισης, της έρευνας και της κοινωνικής συζήτησης, ESADE συνέβαλε, συμβάλλει και θα συμβάλλει:

Προώθηση μιας ανοικτής όραμα της διαχείρισης Αφορούν όλα τα είδη οργανισμών: επιχειρήσεις, δημόσιες αρχές και μη κερδοσκοπικές οργανώσεις Προώθηση της διαδικασίας εκσυγχρονισμού της ισπανικής οικονομίας και την επιτυχή διεθνοποίηση της κατά τη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών Ενίσχυση της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας επιχειρηματίες κατάρτιση ικανή εφαρμογή καινοτόμων και βιώσιμων επιχειρηματικών μοντέλων Διδασκαλία και την προώθηση της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, συνδυάζοντας την προοπτική της επαγγελματικής επάρκειας με το όραμα της ηγεσίας ως υπηρεσία και δέσμευση για την κοινωνία

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά
ισπανικά
Επί του παρόντος δεν υπάρχουν προγράμματα για να εμφανίσετε

Παρακαλείστε να βελτιώσετε την αναζήτησή παραπάνω, ελέγξτε δημοφιλείς κατηγορίες μας παρακάτω ή να εκτελέσει μια αναζήτηση λέξεων-κλειδιών.


... or simply by choosing your degree: