ESDESIGN - Escuela Superior de Diseño de Barcelona

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Γνωρίστε το School of Design της Βαρκελώνης

Έχουμε εκπαιδεύσει τους επαγγελματίες ώστε να μετατραπούν σε κινητήρια δύναμη της αλλαγής που τους επιτρέπει την μετατροπή του περιβάλλοντος και τη δημιουργία νέων χώρων, ανάπτυξη της δημιουργικότητας και της καινοτομίας.

Γιατί να σπουδάσετε στο ESDESIGN;

Η Σχολή Σχεδίασης της Βαρκελώνης (ESDESIGN) είναι ένα ίδρυμα που δημιουργήθηκε με στόχο την ανταπόκριση στην ανάγκη κατάρτισης επαγγελματιών του σχεδιασμού, με δυνατότητα πρόβλεψης τάσεων, ανάλυση αναδυόμενων κοινωνικών καταστάσεων και αναγκών και παροχή των πιο καινοτόμων λύσεων .

θέα

Όντας το σχολείο σε απευθείας σύνδεση διεθνούς αναφοράς για τον σχεδιασμό, προσφέροντας την καλύτερη ποιότητα στην πρώτη γραμμή του σχεδιασμού και της κατάρτισης σε απευθείας σύνδεση.

αποστολή

επαγγελματίες τρένο, μετατρέποντάς τες σε αλλαγή κινητήρα που τους επιτρέπει την μετατροπή του περιβάλλοντος και τη δημιουργία νέων χώρων, ανάπτυξη της δημιουργικότητας, της καινοτομίας, της επιχειρηματικότητας και της ποιότητας του σχεδιασμού.

αξίες μας

Βαρκελώνη

Βάση του σχεδιασμού, το εμπορικό σήμα της Βαρκελώνης είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης στο σχεδιασμό και την καινοτομία, την προώθηση της διεθνοποίησης και την προσέλκυση ταλέντων και των επενδύσεων. Έχει γίνει μία από τις κινητήριες δυνάμεις της οικονομίας της γνώσης και της καινοτομίας.

Μεθοδολογία 100% σε απευθείας σύνδεση και ευέλικτη

Αυτή η εκπαιδευτική πρόταση είναι το αποτέλεσμα του συνδυασμού των εργασιών από τους φοιτητές τόσο πρακτικό και θεωρητικό επίπεδο, με βάση την κοινωνική μάθηση και την ενεργό συμμετοχή των μαθητών με τις απόψεις τους και τις προηγούμενες εμπειρίες σε διάφορα θέματα.

Τα αναλυτικά προγράμματα έχουν σχεδιαστεί για να επιτρέψει στους μαθητές να αναπτύξουν τις δεξιότητες, τις γνώσεις και τις ικανότητες του κάθε ειδικού προγράμματος τους.

Μια εμπειρία μάθησης σε θέση να ανταποκριθεί σε αυτό το μεταβαλλόμενο κόσμο και τις απαιτήσεις της αγοράς και των τρεχουσών υποθέσεων από την άποψη της καινοτομίας και της συνεχούς βελτίωσης.

Έχουμε προσαρμόσει το περιεχόμενο σχεδόν σε πραγματικό χρόνο

Ό, τι συμβαίνει επηρεάζει την κατεύθυνση προς την οποία κινούνται τα πράγματα. Σχεδόν καθόλου χρόνο ή να το δημοσιεύσετε σε ένα βιβλίο. Τα πάντα επηρεάζει τα πάντα, έτσι ώστε το περιεχόμενο του σήμερα θα είναι αναμφίβολα διαφορετικές από αυτές εντός ενός έτους.

Από πρώτο χέρι εμπειρία

Οι εκπαιδευτικοί των διαφόρων ενοτήτων είναι οι κύριοι φορείς της αλλαγής, και όχι απλοί θεατές. Μέρος του ότι επεκτείνει τα όρια, να εξερευνήσουν νέους τρόπους και την οικοδόμηση σχέσεων μεταξύ των εμπορικών σημάτων και των καταναλωτών με συνέπεια και διάρκεια στο χρόνο.

Οι καθηγητές 100% δραστικό

Όχι μόνο μας δίνει την καταλληλότητα του περιεχομένου των ενοτήτων, και μας επιτρέπει να ζούμε και να μοιραστείτε μαζί τους τα φρένα και τις ευκαιρίες που εμφανίζονται συνεχώς στην αγορά.

διαφορετικότητα και τη διεθνοποίηση

Σε έναν κόσμο, όπως η δημιουργικότητα, έχουν διαφορετικές απόψεις για το ίδιο θέμα δεν είναι μόνο αναγκαία, αλλά και τον εμπλουτισμό. Μοιραζόμαστε εμπειρίες με ανθρώπους από διαφορετικές χώρες, κουλτούρες και πραγματικότητες που θα ενισχύσει όσο ποτέ τα αποτελέσματα.

Ζήστε με το αίσθημα του ιλίγγου

Κάτι που πρέπει να μάθουμε να ζούμε από την πρώτη μέρα. μεταβαλλόμενα περιβάλλοντα, οι αναδυόμενες τεχνολογίες, κοινωνικές επαναστάσεις? τίποτα δεν είναι μόνιμη και θα πρέπει να μάθουν να λειτουργούν με αυτόν τον τρόπο.

επαγγελματικού προσανατολισμού

Όλα τα προγράμματα έχουν μεταξύ των στόχων της για τη βελτίωση του επαγγελματικού καθεστώτος αυτών που ήδη εργάζονται και προώθηση της απασχολησιμότητας των φοιτητών τους. Για να προωθήσει αυτή την πτυχή, εκτός από μια ομάδα διδασκαλίας που θα βοηθήσει τους μαθητές οδηγό στη σημερινή πραγματικότητα της αγοράς εργασίας, ένα υλικό που τους επιτρέπει να δημιουργήσουν ένα ψηφιακό χαρτοφυλάκιο για να τους βοηθήσει θέση δημιουργείται.

Ενθάρρυνση της επιχειρηματικότητας και να παρέχει τις δεξιότητες διαχείρισης των επιχειρήσεων

η διαδικασία σχεδιασμού και επικοινωνίας με εταιρείες από την άποψη της διαχείρισης, εννοιολογικό και πρακτικό επίπεδο για να αντιμετωπιστούν. Από την επαφή με την εταιρεία για να βγείτε από το προϊόν στην αγορά, ο μαθητής μέσα από τις διάφορες φάσεις του έργου, νομικές αποχρώσεις και οικονομικές συνθήκες, θα πρέπει να καθοδηγείται. Όντας γνώστες των βημάτων του προγράμματος, οι μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα να διαχειριστούν το χρόνο και τους πόρους.

έμπνευση

η ελευθερία θα δοθεί στους μαθητές να βρουν την ταυτότητά τους στον κόσμο του σχεδιασμού. Εμείς θα σας διδάξει να δούμε το περιβάλλον με διαφορετικό τρόπο, να αναλύσει, να βρει έμπνευση παντού (παντού, αλλά μάλλον στον ίδιο κόσμο του design). Θα σας παρακινήσει να δούμε τον κόσμο της τέχνης, στη φύση, στις πιο καθημερινές χειρονομίες ... για να πάρει έμπνευση και νέες ιδέες.

Η εγγύτητα και την συνεχή υποστήριξη

Ο μαθητής θα αισθάνονται συνοδεύονται ανά πάσα στιγμή, τόσο από τους εκπαιδευτικούς για την επίλυση ζητημάτων που ανακύπτουν στις ενότητες, όπως η Διευθύντρια του Προγράμματος, η οποία εξασφαλίζει την ποιότητά του. Θα έχουν επίσης την εικόνα του Διευθυντή Προγράμματος, να προβεί σε ολοκληρωμένη παρακολούθηση για να επωφεληθούν πλήρως από τα προγράμματα.

τεχνολογία

Κάθε πρόγραμμα περιλαμβάνει εξειδικευμένο λογισμικό που θα παρέχουν στους φοιτητές με τις δεξιότητες και τις ικανότητες που χρειάζονται τόσο για τις πρακτικές του προγράμματος, και το εργασιακό περιβάλλον τους. Εμείς στοίχημα από αναδυόμενες εργαλεία λογισμικού για την προετοιμασία τους για το μέλλον.

διπλό πτυχίο

Μάθημα στη Σχολή Σχεδιασμού της Βαρκελώνης και πολύ τον τίτλο του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Βαλένθια, ο οποίος τους πιστώνεται ως επαγγελματίες στην ειδικότητα που μελετήθηκαν.

Μεθοδολογία 100% σε απευθείας σύνδεση και ευέλικτη

Οι Δάσκαλοι της ESDESIGN ξεχωρίζουν για το ότι είναι 100% σε απευθείας σύνδεση και είναι εντελώς ευέλικτοι, καθώς έχουν σαφές διεθνή προσόν . Αυτή η διδακτική πρόταση βασίζεται στη μάθηση σύμφωνα με το εποικοδομητικό μοντέλο και τη συνεργατική εργασία με τη διδασκαλία μέσω της βιντεοδιάσκεψης σε πραγματικό χρόνο και με καθυστερημένους χώρους επικοινωνίας.

Στο ESDESIGN θα έχετε μια εμπειρία εκμάθησης προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις της αγοράς και της τρέχουσας εταιρείας , αφού τα προγράμματα έχουν σχεδιαστεί από μια ομάδα εμπειρογνωμόνων στον τομέα του σχεδιασμού , έχοντας επίγνωση των τρεχουσών και μελλοντικών αναγκών του περιβάλλοντος και συγκεκριμένα εταιρειών και οργανισμών.

Παρακάτω, θα συνοψίσουμε τα πλεονεκτήματα της μελέτης μαζί μας:

Συνδέστε οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε

Η εικονική πανεπιστημιούπολη είναι στη διάθεσή σας 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο. εγχειρίδια, εξειδικευμένο λογισμικό, άρθρα, τις πρακτικές, πρότυπα και μοντέλα, βίντεο και κοινωνικά δίκτυα: όλοι οι πόροι που χρειάζεστε για να παρακολουθήσετε μαθήματα φέρνει.

Σε Επιπλέον, θα έχετε πρόσβαση σε αυτά τα υλικά και τους πόρους όταν θέλετε και όποτε εσείς θέλετε: χάρη στην Μαυροπίνακα τεχνολογία που ενσωματώνει εικονική πανεπιστημιούπολη μας, μπορείτε να συνδεθείτε από οποιαδήποτε συσκευή, εξαλείφοντας γεωγραφικούς και χρονικούς περιορισμούς στη μάθηση σας.

εξατομικευμένη παρακολούθηση

Κάθε άτομο έχει δύο βασικά στοιχεία για τη βελτίωση και τον εμπλουτισμό της πιο της μαθησιακής εμπειρίας σας: ένα πρόγραμμα Διευθυντής και Καθηγητής, που θα παρέχουν όλες τις οδηγίες για την εκτέλεση των δραστηριοτήτων της συνεχούς αξιολόγησης και να λαμβάνετε διορθώσεις και παρατηρήσεις. Και μπορείτε να πάτε στο δάσκαλό σας για να καλύψει όλες τις ακαδημαϊκές ερωτήσεις σας.

Θα έχετε επίσης την εικόνα του Program Manager, ο οποίος θα διασφαλίσει την ορθή ανάπτυξη κάθε μιας από τις εκδόσεις του προγράμματος. Επιπλέον, ο Διαχειριστής του προγράμματος θα σας συνοδεύει, παρέχει υποστήριξη και να επιλύσει τις αμφιβολίες σας σε γενικές γραμμές, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε την ποιότητα της εκπαίδευσης σας.

Ευρύ φάσμα πρακτικών δραστηριοτήτων

Εκτός από τις σημειώσεις και εκπαιδευτικό υλικό που σας δίνει την εικονική πανεπιστημιούπολη, όλοι οι πλοίαρχοι έχουν μια σειρά από δραστηριότητες για να μπορείτε να πάτε και να afiances την εφαρμογή του περιεχομένου που αποκτήθηκαν σε όλο το πρόγραμμα.

  • έρευνα
  • εννοιολογικών χαρτών
  • brainstorming
  • ανάπτυξης του έργου
  • ανάλυση υπόθεση
  • Σχεδιασμός σκέψης
  • πρωτότυπα
  • παρουσιάσεις

Δύο άξονες συμπληρωματική αξιολόγηση

  • Συνεχής αξιολόγηση. Κυρίως με βάση τις περιοδικές πρακτικές διανομής σε όλη τη διάρκεια.
  • Η τελική αξιολόγηση. Παρουσίαση του τελικού σχεδίου, το οποίο θα ελέγχει το επίπεδο της απόκτησης γνώσεων και δεξιοτήτων που προβλέπονται στο πρόγραμμα.

εξειδικευμένου λογισμικού

Ενισχύοντας την πρακτική φύση της διδασκαλίας του ESDESIGN, παρέχουμε στους φοιτητές μας εξειδικευμένο λογισμικό . Αυτό το εργαλείο θα σας επιτρέψει να αναπτύξετε, σύμφωνα με τις τρέχουσες ανάγκες, τις δεξιότητες του προγράμματος.

Μάθησης δεν έχουν αναπτυχθεί πάνω από το Master μελλοντική ανάπτυξη σας θα διευκολύνουν τόσο το ειδικό λογισμικό που παρέχεται από το σχολείο όπως και κάθε άλλη, με παρόμοια χαρακτηριστικά, που υπάρχει στην αγορά.

Τοποθεσίες

Βαρκελώνη

Address
Βαρκελώνη, Καταλονία, Ισπανία

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη