ESDi - Design School

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

σχολείο

Presentación

Από το 1989, School of Design ΕΤΑΑΚέντρο επισυνάπτεται στο Πανεπιστήμιο Ramon Llull (URL), συμφωνεί με εκείνους που τολμούν να επανασχεδιάσουν τον κόσμο, και το σχεδιασμό και την οικοδόμηση του μέλλοντός τους. Η αποστολή του πηγάζει από την επιθυμία να μεταδώσει τη γνώση της τέχνης και του design μέσα από μια δημιουργική διαδικασία που διέπεται από την ανάλυση, την προσπάθεια και το ταλέντο.

Το 1992, ΕΤΑΑ γίνεται η το πρώτο κέντρο του ισπανικού κράτους στην παροχή πανεπιστημιακές σπουδές του σχεδιασμού? Κατά την απονομή του τίτλου ίδιο Ramon Llull University: «Πτυχίο Σχεδιασμού». Στο ίδιο πνεύμα, το 2000, το ακαδημαϊκό συγχώνευση έχει υπογραφεί με την Σχολή Τεχνών και Τεχνικές μόδας (ΕΑΤΜ) της Βαρκελώνης, ενισχύοντας έτσι τόσο την ειδικότητα κλωστοϋφαντουργίας και της μόδας διδάσκονται όπως και άλλες μελέτες.

Δεδομένου ότι η πορεία 2008-2009 προσδίδει ΕΤΑΑ Επίσημη Πτυχίο στο Design όπως επισυνάπτεται στο κέντρο Πανεπιστήμιο Ramon Llull, ακολουθώντας τις κατευθυντήριες γραμμές που καθορίζονται στον Ευρωπαϊκό Χώρο Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΕΧΑΕ). Αυτό είναι ένα γεγονός μεγάλης σημασίας που θα επιτρέψει, μόλις αποφοίτησε, ο σχεδιαστής μπορεί να έχει πρόσβαση τριτοβάθμιας εκπαίδευσης: Masters και μεταπτυχιακούς φοιτητές, όσο και σε εθνικό και διεθνή αγορά εργασίας επί ίσοις όροις με τις υπόλοιπες επίσημες βαθμούς.

Έτσι, ΕΤΑΑ - URL έχει γίνει το πρώτο ισπανικό πανεπιστήμιο να προσφέρει Επίσημη Πτυχίο Σχεδιασμού σε όλες τις μορφές της: γραφικό, προϊόν, εσωτερικό, της μόδας, των οπτικοακουστικών μέσων και Διαχείριση Μελετών (διεπιστημονική ολοκλήρωση). Προσφέροντας ένα σύνολο 120 εδρών. Επίσης, το κέντρο υπήρξε πρωτοπόρος στην παροχή μεταπτυχιακές σπουδές στο σχεδιασμό, δηλαδή, παρέχοντας ένα επίσημο πανεπιστημιακό Μάστερ που ανοίγει τις πόρτες σε ένα διδακτορικό στο σχεδιασμό.

ESDI δομή διδασκαλία τους σε διαφορετικές μονάδες διδασκαλία και την ανάπτυξη της γνώσης (UDDC) και Πειραματισμός και μονάδες εφαρμογής (UEA). Το κέντρο συνδυάζει τη διδασκαλία, τη μεταφορά γνώσης και της έρευνας διάχυσης. Από το 2012 το κέντρο έχει μια ερευνητική ομάδα που έχει εγκριθεί από τον Ramon Llull University (URL): η TADD, Θεωρία, Ανάλυση και Ανάπτυξη Σχεδιασμός.

CIP-ΕΤΑΑ έχει μια εμπειρία που βασίζεται σε υψηλής ποιότητας εκπαίδευση και τη συνάφεια με τις ανάγκες των επιχειρήσεων, στο πλαίσιο του School of Design. Αυτό είναι ένα ίδρυμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που αντιπροσωπεύει μια σταθερή υψηλής ποιότητας προσφορά κατάρτισης? ανοίξει για τον κόσμο και την πολυπολιτισμικότητα, αναδεικνύεται ως ένας από τους πιο γνωστούς στην Καταλονία της Ισπανίας και τα σχολεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

σχολείο

10 λόγοι για να σπουδάσουν στο ΕΤΑΑ

ΛΟΓΟΣ 1. επίσημα βαθμό

ΕΤΑΑ το 1992 ήταν η πρώτη ισπανική κέντρο για να διδάξει πανεπιστημιακές σπουδές στο σχεδιασμό και 2008 με 2009 δίδαξε στην Επίσημη Πτυχίο ΑΕΙ στο σχεδιασμό, ως κέντρο συνδέεται με το Πανεπιστήμιο Ramon Llull και σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές που καθορίζονται στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Χώρου Ανώτατης εκπαίδευσης (ΕΧΑΕ).

2. ΛΟΓΟΣ γρήγορη και υψηλή ΕΡΓΑΣΙΑΣ

61% των αποφοίτων από την ΕΤΑΑ αρχίζουν την επαγγελματική τους δραστηριότητα μεταξύ 1 και 3 μήνες μετά την αποφοίτησή τους και το 70% μέσα σε 6 μήνες (92% ανά έτος αποφοίτησης). Επιπλέον, οι απόφοιτοι οι οποίοι αποφασίζουν να αναλάβουν και να ξεκινήσετε τη δική σας επαγγελματική του έργου, ΕΤΑΑ προσφέρει υποστήριξη όσον αφορά την παροχή συμβουλών και τη μεταφορά του χώρου και των υποδομών.

3. ΔΕΞΙΑ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕ έξι γραμμές Μοναδικό σχέδιο

ΕΤΑΑ - Ισπανικά URL είναι το μόνο πανεπιστήμιο που προσφέρει επίσημη Πτυχίο Σχεδιασμού σε όλες τις μορφές: γραφικό, προϊόν, εσωτερικό, της μόδας, των οπτικοακουστικών θεμάτων και τη διαχείριση του σχεδιασμού (διεπιστημονική ολοκλήρωση).

σχολείο

ΛΟΓΟΣ 4. Κατάρτιση επαγγελματιών

ΕΤΑΑ αποτελούν καλές επαγγελματίες με ένα εξαιρετικό ακαδημαϊκό πρόγραμμα σπουδών, πρακτική εμπειρία που αποκτήθηκε από τους φοιτητές και το δίκτυο των σχέσεων στον κόσμο του σχεδιασμού. Οι επαγγελματίες που αποτολμούν γρήγορα και με επιτυχία στον κόσμο των επιχειρήσεων, είτε ενσωματωθεί μέσα σε μια ομάδα σχεδιαστών ενοποιημένη ή τόλμη να ξεκινήσουν τη δική τους έργο.

ΛΟΓΟΣ 5. ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΡΓΑ

Οι μαθητές ολοκληρώσει μια επαγγελματική πρακτική άσκηση σε εταιρείες που επέρχεται πρώτη εργασιακή εμπειρία τους στον τομέα του σχεδιασμού, δίνοντας τους την ευκαιρία να εφαρμόσει όλες τις γνώσεις που αποκτήθηκαν μέχρι τώρα στην τάξη. Επιπλέον, ΕΤΑΑ εκτελεί διάφορα ακαδημαϊκά προγράμματα σε συνεργασία με καταξιωμένες εταιρίες του κλάδου.

ΛΟΓΟΣ 6. ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΤΥΟ

ΕΤΑΑ έχει περισσότερες από 50 συμφωνίες για την εκτέλεση έργων διεθνούς συνεργασίας και να διευκολυνθεί η ανταλλαγή φοιτητών και καθηγητών με διάφορα πανεπιστήμια στην Ευρώπη, την Αμερική, την Ασία, την Αφρική και την Ωκεανία.

σχολείο

ΛΟΓΟΣ 7. ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ

Ένας από τους στόχους του Ιδρύματος για το ΕΤΑΑ είναι η προώθηση της ακαδημαϊκής αριστείας, την ενίσχυση της ακαδημαϊκής σταδιοδρομίας, και ότι κανένας φοιτητής με την κλίση και την ικανότητα για το σχεδιασμό αποκλείεται από το σχολείο για οικονομικούς λόγους. Γιατί οι διάφοροι τύποι υποτροφιών, επιχορηγήσεων και τις εκπτώσεις που χορηγούνται για τη διευκόλυνση της πρόσβασης σε μελέτες.

8. ΛΟΓΟΣ Μεθοδολογία και

Επίσημες μελέτες ΕΤΑΑ σχεδιασμού διδάσκονται από καθηγητές και συνεργάτες φήμης στον τομέα του σχεδιασμού. Το ακαδημαϊκό πρόγραμμα βασίζεται σε τρεις τομείς της γνώσης: θεωρητικά, instrumental και τα έργα, τη διανομή των θεμάτων αρμονικά μεταξύ των τριών περιοχών, προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι που πάνω από 4 χρόνια.

9. ΛΟΓΟΣ περισσότερα από 14.000 m2 των εγκαταστάσεων

ΕΤΑΑ έχει περισσότερα από 14.000 m2 εγκαταστάσεις, όπως αίθουσες ηλεκτρονικών υπολογιστών, βιομηχανικό εργαστήριο, ραπτική εργαστήριο, σημείο εργαστήριο, εργαστήριο υπόστεγο, που φωτογραφίας, σετ ελέγχου βίντεο υλοποίηση του δωματίου και το σύστημα κινητής επαγγελματικό φωτισμό, βιβλιοθήκη, καφετέρια και εστιατόριο, μεταξύ άλλων.

10. ΕΡΕΥΝΑ ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

απόφοιτοι ΕΤΑΑ μπορούν να συμμετάσχουν ομάδες έρευνας και καινοτομίας που στηρίζουν τις δραστηριότητές της γύρω από το σχολείο με υποτροφίες για πειραματισμό, την έρευνα και την μεταπτυχιακή εκπαίδευση.

σχολείο
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
  • ισπανικά

Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

Master στη Βιομηχανική Καινοτομία (διπλό πτυχίο πανεπιστημίου)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος October 2017 Ισπανία Βαρκελώνη

Πάρτε δύο πτυχία πανεπιστημίου μάστερ στο πλαίσιο της επιχειρηματικής διεθνοποίησης. Μεταπτυχιακό στην Παραγωγή και Βιομηχανιών Ramón Llull University καινοτομία. Πτυχίο (Επίσημη) Καινοτομία Μάστερ της κλωστοϋφαντουργίες Ramón Llull University. [+]

Ειδικεύονται στην ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ Πάρτε δύο πτυχία πανεπιστημίου μάστερ στο πλαίσιο της επιχειρηματικής διεθνοποίησης. Μεταπτυχιακό στην Παραγωγή και Βιομηχανιών Ramón Llull University καινοτομία. Πτυχίο (Επίσημη) Καινοτομία Μάστερ της κλωστοϋφαντουργίες Ramón Llull University. Οι μαθητές μετά το πέρασμα από τον πλοίαρχο να κερδίσουν δύο βαθμούς: Ι) Μεταπτυχιακό στην Παραγωγή και καινοτομία Βιομηχανιών Ramón Llull University. Αυτό το Μεταπτυχιακό βασίζεται στο σκεπτικό του σχεδιασμού (design σκέψης) που έχει υποβάλλει αίτηση για χρόνια ΕΤΑΑ. Ένα ισχυρό εργαλείο για την ανάπτυξη όχι μόνο καινοτόμα προϊόντα, αλλά και τα έργα της επιχειρηματικής καινοτομίας. Ένα εργαλείο για να πάρει τα αποτελέσματα από ένα όραμα με επίκεντρο τον χρήστη, παρέχοντας στις επιχειρήσεις μια ισχυρή απάντηση σε αυτή την εποχή της αλλαγής και την ανάγκη για καινοτομία. Σχεδιασμός σκέψης εξαρτάται από τρεις βασικούς παράγοντες για την επιτυχία: οικονομική σκοπιμότητα, την τεχνολογική σκοπιμότητα και την κοινωνική χρησιμότητα (ικανοποίηση των αναγκών των ανθρώπων). Αυτοί οι τρεις παράγοντες είναι απαραίτητη για ένα καινοτόμο έργο για να πετύχει. Μια καινοτομία ή έχουν μια μεταγραφική αγορά ή όχι την καινοτομία, και είναι απαραίτητο να αναπτυχθεί ένα επιχειρηματικό μοντέλο που θεωρείται από την εταιρεία που επιθυμεί να επωφεληθεί των καινοτόμων ιδεών. Και δεν υπάρχει μοντέλο διαπραγμάτευσης να διατηρηθεί χωρίς ένα καλό ορισμό των διαδικασιών προώθησης, εμπορίας και διανομής των προϊόντων και των υπηρεσιών τους, λόγω βιομηχανίες σήμερα, καταναλώνουν και παράγουν υπηρεσίες. Πρόκειται για δραστηριότητες πριν και μετά την παραγωγή, όπως η καινοτομία, το σχεδιασμό, την εμπορία και την επικοινωνία? εξίσου ή περισσότερο σημαντική στην δημιουργία αξίας, καθώς και απτή δική γενιάς. ΙΙ) Τίτλος Καινοτομίας της... [-]

μεταπτυχιακό δίπλωμα στην παροχή συμβουλών στυλ, την εικόνα και την επικοινωνία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος October 2017 Ισπανία Βαρκελώνη

Μια αυστηρή και μοναδική προσέγγιση που επιτρέπει στους μαθητές, να αναπτύξουν και να ενισχύσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να επιτύχουν επαγγελματική θέση στον τομέα του πλοιάρχου μόδας. [+]

Μια αυστηρή και μοναδική προσέγγιση που επιτρέπει στους μαθητές, να αναπτύξουν και να ενισχύσουν τις απαραίτητες δεξιότητες για να επιτύχουν επαγγελματική θέση στον τομέα του πλοιάρχου μόδας. Ανώτατη Σχολή Σχεδιασμού (ΕΤΑΑ) είναι ένα κολέγιο, που βρίσκεται στο Σαμπαντέλ και της Βαρκελώνης είναι συνδεδεμένο με το κέντρο Πανεπιστήμιο Ramon Llull (URL), η οποία παρέχει το επίσημο πανεπιστημιακό πτυχίο σε ειδικότητες σχεδιασμό Γραφιστική, μόδα , προϊόντων, Εσωτερικών και Οπτικοακουστικών Μέσων, καθώς και τη διαχείριση του σχεδιασμού. Το School of Design έχει τις ρίζες της στην Ίδρυμα Σχεδιασμός (FUNDIT), που γεννήθηκε το 1989 με πρωτοβουλία μιας ομάδας συνδεδεμένων με αυτήν εταιρειών της Sabadell κατασκευαστές Τάγμα, το οποίο ορίζεται σχεδιασμό ως βασικό στοιχείο για τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της ανάπτυξης της εταιρείας και τη βιομηχανία. Το Ίδρυμα δημιούργησε το School of Design, τοποθετώντας το στις παλιές αποβάθρες de Sabadell, η οποία ήταν μια αποθήκη που υπηρέτησε ως μια μεγάλη αποθήκη για την αποθήκευση των στοιχείων του μαλλιού και των κλωστοϋφαντουργικών πρώτων υλών. Το κτίριο ανακαινίστηκε το 1991 από τον αρχιτέκτονα Ignacio Veciana. Σήμερα, αυτό το πλοίο είναι μια πανεπιστημιούπολη με ένα κεντρικό κτίριο 9.000 m2, κατανεμημένα σε τέσσερις ορόφους και πολλά επιστημονικό εξοπλισμό, τεχνική και καλλιτεχνική απαιτούνται για να εξασφαλιστεί η πλήρης ανάπτυξη της ακαδημαϊκής δραστηριότητας. Ημερομηνίες: Ed Οκτώβριος 2017 - Ιούλιος 2018 / Ed Μάρτιος 2018 - Δεκέμβριος 2018 .. Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από 19η έως 22η Τοποθεσία Εκπαίδευση: Πανεπιστήμιο της Βαρκελώνης (Passeig de Gracia, # 114) Εγγραφή: 7.290 € Λειτουργία Μελέτη: Γλώσσα: Ισπανικά Πτυχίο: Μεταπτυχιακό στη Συμβουλευτική Εικόνα, Σχέδιο... [-]

Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση της βιομηχανίας της μόδας και του σχεδιασμού

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 1 έτος October 2017 Ισπανία Βαρκελώνη

Το Master στη Διοίκηση Βιομηχανίας Μόδα και Σχεδιασμός, ήταν πρωτοπόρος στη διεθνή σκηνή ως μια πρωτοβουλία κατάρτισης μεταξύ μία από τις πρώτες εταιρείες διεθνούς μόδας, το School of Design και το Πανεπιστήμιο Ramón Llull, με στόχο την κατάρτιση επαγγελματιών στον τομέα της διαχείρισης και της κατεύθυνσης των προϊόντων και των εταιριών στο χώρο της μόδας. [+]

Ο Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση της Fashion Industry and Design, Η οποία ξεκίνησε στη διεθνή σκηνή ως μια πρωτοβουλία κατάρτισης μεταξύ μία από τις πρώτες εταιρείες διεθνούς μόδας, το School of Design και το Πανεπιστήμιο Ramón Llull, με στόχο την κατάρτιση των επαγγελματιών στον τομέα της διαχείρισης και της κατεύθυνσης των προϊόντων και των εταιρειών βιομηχανία της μόδας. Ως ένα ενιαίο πανεπιστήμιο στοίχημα, εξειδικευμένα, εκπαίδευση υψηλής ποιότητας και εξαιρετική πρακτική προσέγγιση για την ανάπτυξη ολοκληρωμένη εκπαίδευση σχετικά με τη διαχείριση της βιομηχανίας της μόδας και του σχεδιασμού, της αναγνώρισης χέρι της MANGO εταιρείας. Ανώτατη Σχολή Σχεδιασμού (ΕΤΑΑ) είναι ένα σώμα που βρίσκεται στο Σαμπαντέλ και της Βαρκελώνης που προσφέρονται από τον επίσημο πανεπιστημιακό πτυχίο σε ειδικότητες σχεδιασμό Γραφιστική, μόδα, προϊόντων, Εσωτερικών και Οπτικοακουστικών Μέσων, καθώς και τη διαχείριση του σχεδιασμού . Το Ίδρυμα για το Σχεδιασμό (FUNDIT) είναι το ιδρυτικό θεσμικό όργανο της Σχολής Σχεδιασμού ΕΤΑΑ. Ο διευθυντής του Ιδρύματος Σχεδιασμού (FUNDIT), οδήγησε ΕΤΑΑ είναι Antoni Garrell i Guiu. Ανώτατη Σχολή Σχεδιασμού (ΕΤΑΑ) είναι ένα κέντρο συνδέεται με το Πανεπιστήμιο Ramon Llull (URL), το πρώτο ιδιωτικό πανεπιστήμιο στην Ισπανία και ισχυρή παρουσία στην Καταλονία και το σύνολο του προγράμματος σπουδών του προσαρμόζεται στον Ευρωπαϊκό Χώρο Ανώτατης Εκπαίδευσης (ESHE). ΕΤΑΑ έχει πάνω από είκοσι χρόνια ιστορίας. Ήταν το πρώτο κέντρο για την εισαγωγή πανεπιστημιακές σπουδές στο σχεδιασμό ως πολύ τον τίτλο του URL, και ήταν μία από τις πρώτες σχολές της Ισπανίας για το επίσημο πανεπιστημιακό πτυχίο στο Design, το 2008. αποστολή του ως ερευνητικού πιστοποιεί ότι η ΕΤΑΑ διοργάνωσε το Πρώτο... [-]

Μεταπτυχιακό στη επιμέλεια ψηφιακή τέχνη

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος Ανοικτή Εγγραφή Ισπανία Βαρκελώνη

Το Master in Digital Art Επιμελητής μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες των επαγγελματικών και ακαδημαϊκό υπόβαθρο στην επιμέλεια εκθέσεων, θεωρίας της τέχνης και του σχεδιασμού, κρίσιμη ή πολιτιστική διαχείριση, με την ιδιαιτερότητα ότι ειδικεύεται στη δημιουργία και τη χρήση των νέες τεχνολογίες. [+]

Presentación Ο Master in Digital Art Επιμελητής ανταποκρίνεται στις ανάγκες της επαγγελματικής και ακαδημαϊκής κατάρτισης στην επιμέλεια εκθέσεων, θεωρίας της τέχνης και του σχεδιασμού, την κριτική ή την πολιτιστική διαχείριση, με την ιδιαιτερότητα ότι ειδικεύεται στη δημιουργία και τη χρήση των νέων τεχνολογιών. Ο πλοίαρχος, 60 πιστωτικές μονάδες ECTS, είναι το πρώτο πρόγραμμα του επιμέλεια τέχνη και τα νέα μέσα ενημέρωσης επίσημη, δίδαξε στην Ισπανία, που λαμβάνονται σε ένα ακαδημαϊκό έτος, 46 υποχρεωτικά ECTS προκύπτει και 28 μαθήματα επιλογής, από τα οποία θα πρέπει να συμπληρώσετε 14. Από τις 28 αιρετό πιστώσεις ECTS, υπάρχουν μερικά θέματα επαγγελματικού πτυχή και άλλα τομέα της έρευνας. Ο πλοίαρχος προσφέρει συνολικά 20 έδρες. Επιμέλεια ψηφιακή τέχνη μπορεί να θεωρηθεί μία από τις πιο επιτυχημένες δραστηριότητες και την ίδια στιγμή, ένα από τα πιο καινοτόμα, για συγκεκριμένο σκοπό τους να ενεργούν προς το παρόν πλαίσιο. Ο ρόλος του είναι κοινή με μια σειρά από πολιτιστικές πρακτικές που σχετίζονται με τις νέες τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένων: Η διοργάνωση καλλιτεχνικών, ψυχαγωγικών, εκπαιδευτικών ή δραστηριότητες προβολής. Η ανάπτυξη των παρουσιάσεις πολυμέσων και τις μορφές της έκθεσης σε συνέδρια, διαλέξεις, κ.λπ. Ανάπτυξη πρωτότυπα έργα συμβολή της τέχνης και των νέων μέσων. Διοργάνωση εκδηλώσεων, φεστιβάλ, εκθέσεις, κ.λπ. Η κριτική που ειδικεύεται στα νέα μέσα. Η θεωρητική έρευνα και το σχεδιασμό τελευταίες καλλιτεχνικές τάσεις. Αυτές οι μελέτες αποτελούν μέρος του κλάδου της γνώσης των Τεχνών και των Ανθρωπιστικών Επιστημών. Στόχοι Οι κύριοι στόχοι της Μεταπτυχιακό Επιτροπάτο της Ψηφιακής Τέχνης Αυτά είναι: Έντυπο στον τομέα της επιμέλεια εκθέσεων και πολιτιστικών εκδηλώσεων, πολιτιστική διαχείριση, θεωρία... [-]

Μεταπτυχιακό στη σχεδίαση διεπαφής και την εμπειρία του χρήστη (UI / UX Design)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) ή στο Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος Ανοικτή Εγγραφή Ισπανία Βαρκελώνη

Το Master in Interface Σχεδιασμός και εμπειρία του χρήστη (Μάστερ UI / UX) προβλέπεται ως αποτέλεσμα της ανάγκης να εκπαιδεύσει το προσωπικό εξειδικευμένο επαγγελματία στον τομέα του σχεδιασμού των συστημάτων πληροφοριών για τις διάφορες διαδραστικές συσκευές που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά ΤΠΕ. [+]

Presentación Ο Masters στη διασύνδεση Σχεδιασμός και εμπειρία του χρήστη (Δάσκαλος UI / UX) προβλέπεται ως αποτέλεσμα της ανάγκης για την εκπαίδευση ειδικευμένου προσωπικού στον τομέα των πληροφοριακών συστημάτων σχεδιασμού για διάφορες διαδραστικές συσκευές που βρίσκονται σήμερα στην αγορά ΤΠΕ. Επί του παρόντος υπάρχει μεγάλη ζήτηση για επαγγελματίες που μπορούν να σχεδιάσουν πιο χρήσιμο, πιο αποτελεσματική, πιο απλό, και να δημιουργήσουν πλούσιες εμπειρίες στους χρήστες των προϊόντων. Σε μια κοινωνία της πληροφορίας όπου η συμμετοχή των χρηστών είναι όλο και μεγαλύτερη σημασία, το περιβάλλον γίνεται το βασικό στοιχείο της αλληλεπίδρασης μεταξύ των ανθρώπων και των αντικειμένων, και μέσα από τις εμπειρίες της είναι δυνατή με τον οποίο οι χρήστες μπορούν να ρυθμίσετε την πορεία της εταιρείας και, κατ 'επέκταση, η αγορά: οι εταιρείες όχι μόνο για να πουλήσουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, αλλά θα πρέπει επίσης να δημιουργήσουν αξέχαστες εμπειρίες στους καταναλωτές τους. Για το σκοπό αυτό, να πάρει σχετική διαχείριση και την υποβολή εκθέσεων που ταιριάζουν στις διάφορες συσκευές και μορφές που διατίθενται στην αγορά και για διαφορετικούς τομείς της ανθρώπινης συνηθισμένου (ψυχαγωγία, εκπαίδευση, υγεία, οικονομία, πολιτισμός, κλπ) η γνώση θα επιτρέψει μαθητές να αναπτύξουν ιδιαίτερα ανταγωνιστικές έργα από την κατανόηση των αναγκών που συνδέονται με τέτοιου είδους θέματα και μέσω της αποτελεσματικής τεχνικής λύσης που απαιτούν τα έργα αυτά. Ως εκ τούτου, οι μεθοδολογίες που χρησιμοποιούνται σήμερα για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη των ψηφιακών υπηρεσιών σε απευθείας σύνδεση, από τη σύλληψη έως την παραγωγή και δοκιμή με τους τελικούς χρήστες, ιδίως από την άποψη του... [-]

Βίντεο

ESDi international design

JO ESTUDIO A L’ESDi

Επικοινωνία
Διεύθυνση τοποθεσίας
ESDi (Campus)
Marquès de Comillas 81-83

Barcelona, 08202 ES
Διεύθυνση τοποθεσίας
Extension classroom in Barcelona
Paseo de Gracia, 114 second floor

Barcelona, 08008 ES