ESDi - Design School

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

σχολείο

Presentación

Από το 1989, School of Design ΕΤΑΑΚέντρο επισυνάπτεται στο Πανεπιστήμιο Ramon Llull (URL), συμφωνεί με εκείνους που τολμούν να επανασχεδιάσουν τον κόσμο, και το σχεδιασμό και την οικοδόμηση του μέλλοντός τους. Η αποστολή του πηγάζει από την επιθυμία να μεταδώσει τη γνώση της τέχνης και του design μέσα από μια δημιουργική διαδικασία που διέπεται από την ανάλυση, την προσπάθεια και το ταλέντο.

Το 1992, ΕΤΑΑ γίνεται η το πρώτο κέντρο του ισπανικού κράτους στην παροχή πανεπιστημιακές σπουδές του σχεδιασμού? Κατά την απονομή του τίτλου ίδιο Ramon Llull University: «Πτυχίο Σχεδιασμού». Στο ίδιο πνεύμα, το 2000, το ακαδημαϊκό συγχώνευση έχει υπογραφεί με την Σχολή Τεχνών και Τεχνικές μόδας (ΕΑΤΜ) της Βαρκελώνης, ενισχύοντας έτσι τόσο την ειδικότητα κλωστοϋφαντουργίας και της μόδας διδάσκονται όπως και άλλες μελέτες.

Δεδομένου ότι η πορεία 2008-2009 προσδίδει ΕΤΑΑ Επίσημη Πτυχίο στο Design όπως επισυνάπτεται στο κέντρο Πανεπιστήμιο Ramon Llull, ακολουθώντας τις κατευθυντήριες γραμμές που καθορίζονται στον Ευρωπαϊκό Χώρο Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΕΧΑΕ). Αυτό είναι ένα γεγονός μεγάλης σημασίας που θα επιτρέψει, μόλις αποφοίτησε, ο σχεδιαστής μπορεί να έχει πρόσβαση τριτοβάθμιας εκπαίδευσης: Masters και μεταπτυχιακούς φοιτητές, όσο και σε εθνικό και διεθνή αγορά εργασίας επί ίσοις όροις με τις υπόλοιπες επίσημες βαθμούς.

Έτσι, ΕΤΑΑ - URL έχει γίνει το πρώτο ισπανικό πανεπιστήμιο να προσφέρει Επίσημη Πτυχίο Σχεδιασμού σε όλες τις μορφές της: γραφικό, προϊόν, εσωτερικό, της μόδας, των οπτικοακουστικών μέσων και Διαχείριση Μελετών (διεπιστημονική ολοκλήρωση). Προσφέροντας ένα σύνολο 120 εδρών. Επίσης, το κέντρο υπήρξε πρωτοπόρος στην παροχή μεταπτυχιακές σπουδές στο σχεδιασμό, δηλαδή, παρέχοντας ένα επίσημο πανεπιστημιακό Μάστερ που ανοίγει τις πόρτες σε ένα διδακτορικό στο σχεδιασμό.

ESDI δομή διδασκαλία τους σε διαφορετικές μονάδες διδασκαλία και την ανάπτυξη της γνώσης (UDDC) και Πειραματισμός και μονάδες εφαρμογής (UEA). Το κέντρο συνδυάζει τη διδασκαλία, τη μεταφορά γνώσης και της έρευνας διάχυσης. Από το 2012 το κέντρο έχει μια ερευνητική ομάδα που έχει εγκριθεί από τον Ramon Llull University (URL): η TADD, Θεωρία, Ανάλυση και Ανάπτυξη Σχεδιασμός.

σχολείο

10 λόγοι για να σπουδάσουν στο ΕΤΑΑ

ΛΟΓΟΣ 1. επίσημα βαθμό

ΕΤΑΑ το 1992 ήταν η πρώτη ισπανική κέντρο για να διδάξει πανεπιστημιακές σπουδές στο σχεδιασμό και 2008 με 2009 δίδαξε στην Επίσημη Πτυχίο ΑΕΙ στο σχεδιασμό, ως κέντρο συνδέεται με το Πανεπιστήμιο Ramon Llull και σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές που καθορίζονται στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Χώρου Ανώτατης εκπαίδευσης (ΕΧΑΕ).

2. ΛΟΓΟΣ γρήγορη και υψηλή ΕΡΓΑΣΙΑΣ

61% των αποφοίτων από την ΕΤΑΑ αρχίζουν την επαγγελματική τους δραστηριότητα μεταξύ 1 και 3 μήνες μετά την αποφοίτησή τους και το 70% μέσα σε 6 μήνες (92% ανά έτος αποφοίτησης). Επιπλέον, οι απόφοιτοι οι οποίοι αποφασίζουν να αναλάβουν και να ξεκινήσετε τη δική σας επαγγελματική του έργου, ΕΤΑΑ προσφέρει υποστήριξη όσον αφορά την παροχή συμβουλών και τη μεταφορά του χώρου και των υποδομών.

3. ΔΕΞΙΑ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕ έξι γραμμές Μοναδικό σχέδιο

ΕΤΑΑ - Ισπανικά URL είναι το μόνο πανεπιστήμιο που προσφέρει επίσημη Πτυχίο Σχεδιασμού σε όλες τις μορφές: γραφικό, προϊόν, εσωτερικό, της μόδας, των οπτικοακουστικών θεμάτων και τη διαχείριση του σχεδιασμού (διεπιστημονική ολοκλήρωση).

σχολείο

ΛΟΓΟΣ 4. Κατάρτιση επαγγελματιών

ΕΤΑΑ αποτελούν καλές επαγγελματίες με ένα εξαιρετικό ακαδημαϊκό πρόγραμμα σπουδών, πρακτική εμπειρία που αποκτήθηκε από τους φοιτητές και το δίκτυο των σχέσεων στον κόσμο του σχεδιασμού. Οι επαγγελματίες που αποτολμούν γρήγορα και με επιτυχία στον κόσμο των επιχειρήσεων, είτε ενσωματωθεί μέσα σε μια ομάδα σχεδιαστών ενοποιημένη ή τόλμη να ξεκινήσουν τη δική τους έργο.

ΛΟΓΟΣ 5. ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΡΓΑ

Οι μαθητές ολοκληρώσει μια επαγγελματική πρακτική άσκηση σε εταιρείες που επέρχεται πρώτη εργασιακή εμπειρία τους στον τομέα του σχεδιασμού, δίνοντας τους την ευκαιρία να εφαρμόσει όλες τις γνώσεις που αποκτήθηκαν μέχρι τώρα στην τάξη. Επιπλέον, ΕΤΑΑ εκτελεί διάφορα ακαδημαϊκά προγράμματα σε συνεργασία με καταξιωμένες εταιρίες του κλάδου.

ΛΟΓΟΣ 6. ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΤΥΟ

ΕΤΑΑ έχει περισσότερες από 50 συμφωνίες για την εκτέλεση έργων διεθνούς συνεργασίας και να διευκολυνθεί η ανταλλαγή φοιτητών και καθηγητών με διάφορα πανεπιστήμια στην Ευρώπη, την Αμερική, την Ασία, την Αφρική και την Ωκεανία.

σχολείο

ΛΟΓΟΣ 7. ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ

Ένας από τους στόχους του Ιδρύματος για το ΕΤΑΑ είναι η προώθηση της ακαδημαϊκής αριστείας, την ενίσχυση της ακαδημαϊκής σταδιοδρομίας, και ότι κανένας φοιτητής με την κλίση και την ικανότητα για το σχεδιασμό αποκλείεται από το σχολείο για οικονομικούς λόγους. Γιατί οι διάφοροι τύποι υποτροφιών, επιχορηγήσεων και τις εκπτώσεις που χορηγούνται για τη διευκόλυνση της πρόσβασης σε μελέτες.

8. ΛΟΓΟΣ Μεθοδολογία και

Επίσημες μελέτες ΕΤΑΑ σχεδιασμού διδάσκονται από καθηγητές και συνεργάτες φήμης στον τομέα του σχεδιασμού. Το ακαδημαϊκό πρόγραμμα βασίζεται σε τρεις τομείς της γνώσης: θεωρητικά, instrumental και τα έργα, τη διανομή των θεμάτων αρμονικά μεταξύ των τριών περιοχών, προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι που πάνω από 4 χρόνια.

9. ΛΟΓΟΣ περισσότερα από 14.000 m2 των εγκαταστάσεων

ΕΤΑΑ έχει περισσότερα από 14.000 m2 εγκαταστάσεις, όπως αίθουσες ηλεκτρονικών υπολογιστών, βιομηχανικό εργαστήριο, ραπτική εργαστήριο, σημείο εργαστήριο, εργαστήριο υπόστεγο, που φωτογραφίας, σετ ελέγχου βίντεο υλοποίηση του δωματίου και το σύστημα κινητής επαγγελματικό φωτισμό, βιβλιοθήκη, καφετέρια και εστιατόριο, μεταξύ άλλων.

10. ΕΡΕΥΝΑ ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

απόφοιτοι ΕΤΑΑ μπορούν να συμμετάσχουν ομάδες έρευνας και καινοτομίας που στηρίζουν τις δραστηριότητές της γύρω από το σχολείο με υποτροφίες για πειραματισμό, την έρευνα και την μεταπτυχιακή εκπαίδευση.

σχολείο
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
  • ισπανικά

Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

Master στη Βιομηχανική Καινοτομία (διπλό πτυχίο πανεπιστημίου)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος October 2017 Ισπανία Βαρκελώνη

Πάρτε δύο πτυχία πανεπιστημίου μάστερ στο πλαίσιο της επιχειρηματικής διεθνοποίησης. Μεταπτυχιακό στην Παραγωγή και Βιομηχανιών Ramón Llull University καινοτομία. Πτυχίο (Επίσημη) Καινοτομία Μάστερ της κλωστοϋφαντουργίες Ramón Llull University. [+]

Ειδικεύονται στην ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ Πάρτε δύο πτυχία πανεπιστημίου μάστερ στο πλαίσιο της επιχειρηματικής διεθνοποίησης. Μεταπτυχιακό στην Παραγωγή και Βιομηχανιών Ramón Llull University καινοτομία. Πτυχίο (Επίσημη) Καινοτομία Μάστερ της κλωστοϋφαντουργίες Ramón Llull University. Οι μαθητές μετά το πέρασμα από τον πλοίαρχο να κερδίσουν δύο βαθμούς: Ι) Μεταπτυχιακό στην Παραγωγή και καινοτομία Βιομηχανιών Ramón Llull University. Αυτό το Μεταπτυχιακό βασίζεται στο σκεπτικό του σχεδιασμού (design σκέψης) που έχει υποβάλλει αίτηση για χρόνια ΕΤΑΑ. Ένα ισχυρό εργαλείο για την ανάπτυξη όχι μόνο καινοτόμα προϊόντα, αλλά και τα έργα της επιχειρηματικής καινοτομίας. Ένα εργαλείο για να πάρει τα αποτελέσματα από ένα όραμα με επίκεντρο τον χρήστη, παρέχοντας στις επιχειρήσεις μια ισχυρή απάντηση σε αυτή την εποχή της αλλαγής και την ανάγκη για καινοτομία. Σχεδιασμός σκέψης εξαρτάται από τρεις βασικούς παράγοντες για την επιτυχία: οικονομική σκοπιμότητα, την τεχνολογική σκοπιμότητα και την κοινωνική χρησιμότητα (ικανοποίηση των αναγκών των ανθρώπων). Αυτοί οι τρεις παράγοντες είναι απαραίτητη για ένα καινοτόμο έργο για να πετύχει. Μια καινοτομία ή έχουν μια μεταγραφική αγορά ή όχι την καινοτομία, και είναι απαραίτητο να αναπτυχθεί ένα επιχειρηματικό μοντέλο που θεωρείται από την εταιρεία που επιθυμεί να επωφεληθεί των καινοτόμων ιδεών. Και δεν υπάρχει μοντέλο διαπραγμάτευσης να διατηρηθεί χωρίς ένα καλό ορισμό των διαδικασιών προώθησης, εμπορίας και διανομής των προϊόντων και των υπηρεσιών τους, λόγω βιομηχανίες σήμερα, καταναλώνουν και παράγουν υπηρεσίες. Πρόκειται για δραστηριότητες πριν και μετά την παραγωγή, όπως η καινοτομία, το σχεδιασμό, την εμπορία και την επικοινωνία? εξίσου ή περισσότερο σημαντική στην δημιουργία αξίας, καθώς και απτή δική γενιάς. ΙΙ) Τίτλος Καινοτομίας της... [-]

Master στη Διοίκηση και Σχεδιασμό της Βιομηχανίας της Μόδας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 1 έτος October 2017 Ισπανία Βαρκελώνη

Η ESDi Ανώτατη Σχολή Σχεδιασμού, σε συνεργασία με την πολυεθνική MANGO, προσφέρει το μεταπτυχιακό της στη Διοίκηση και Σχεδιασμό της Βιομηχανίας της Μόδας που ειδικεύεται στη Διοίκηση Μόδας και Σχεδιαστικής Βιομηχανίας, μια μελέτη που εστιάζεται σε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά του τομέα της μόδας, που σημαίνει μια πολυεπιστημονική προσέγγιση της σύγχρονης επιχειρηματικής πραγματικότητας Η δημιουργία, το μάρκετινγκ και η επικοινωνία, η τεχνολογία και η καινοτομία και, ειδικότερα, η διαχείριση. [+]

Εισαγωγή ESDi Ανώτατη Σχολή Σχεδιασμού, σε συνεργασία με την πολυεθνική MANGO, προσφέρει το Μεταπτυχιακό δίπλωμα στη διαχείριση και το σχεδιασμό της βιομηχανίας μόδας Ειδικευμένη στη διαχείριση της μόδας και του σχεδιασμού της βιομηχανίας, μια μελέτη που επικεντρώνεται σε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά του τομέα της μόδας, που σημαίνει μια πολυεπιστημονική προσέγγιση της σύγχρονης επιχειρηματικής πραγματικότητας στην οποία εντάσσονται η δημιουργία, η εμπορία και η επικοινωνία, η τεχνολογία και η καινοτομία. Με έναν ισχυρό επαγγελματικό χαρακτήρα, το μεταπτυχιακό αυτό μάθημα δίνει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να έχουν πρόσβαση στη γνώση για το περιβάλλον από το χέρι των επαγγελματιών και των διαχειριστών φημισμένων επιχειρήσεων. Στόχοι Μόδα και Σχεδιασμός Βιομηχανία Διοίκηση master κύριους στόχους είναι οι εξής: Να εκπαιδεύσει τους επαγγελματίες στο διεθνές, συγκεκριμένο και δυναμικό πλαίσιο της βιομηχανίας της μόδας, στους τομείς του μάρκετινγκ, των οικονομικών και της εταιρικής στρατηγικής, οι οποίοι συνεισφέρουν μια σύγχρονη και πολυεπιστημονική άποψη. Ανάπτυξη των αναγκαίων δεξιοτήτων διαχείρισης και ανάλυσης για την υλοποίηση εταιρικών σχεδίων σε ένα παγκόσμιο περιβάλλον, όπου η χρήση των νέων τεχνολογιών, η δημιουργικότητα και η καινοτομία, καθώς και η κοινωνική και περιβαλλοντική ευθύνη, είναι απαραίτητες. Να παρέχουν εργαλεία που θα επιτρέπουν στον σπουδαστή να εντοπίζει και να προλαμβάνει τις αλλαγές στον τρόπο ζωής, τις προτιμήσεις των καταναλωτών, καθώς και τις τρέχουσες και αναδυόμενες τάσεις, μέσω δημιουργικού πειραματισμού και έρευνας. Να προωθηθεί η επικοινωνία και / ή τα κοινωνικά δίκτυα 2.0 ως πλατφόρμα νέας επιχειρηματικότητας που προτείνει μια νέα άποψη για τη διαχείριση των ομάδων και την ανάπτυξη συνεργατικής πολιτικής δικτύων. Με τη μελέτη πραγματικών έργων... [-]

μεταπτυχιακό δίπλωμα στην παροχή συμβουλών στυλ, την εικόνα και την επικοινωνία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος October 2017 Ισπανία Βαρκελώνη

Κάθε χρόνο ο αριθμός, τόσο ως σύμβουλος εικόνας στυλίστας, ως στρατηγικό εργαλείο για την επίτευξη της βέλτιστης διαχείρισης εικόνων είναι περισσότερο απαραίτητη. Τόσο η προσωπική και θεσμική εικόνα, αποτελεί ένα βασικό εργαλείο για την καινοτομία, [+]

Κάθε χρόνο ο αριθμός, τόσο ως σύμβουλος εικόνας στυλίστας, ως στρατηγικό εργαλείο για την επίτευξη της βέλτιστης διαχείρισης εικόνων είναι περισσότερο απαραίτητη. Τόσο η προσωπική και θεσμική εικόνα, αποτελεί θεμελιώδες εργαλείο για την καινοτομία, την ανάπτυξη των επιχειρήσεων και την τοποθέτηση. Γίνεται ένα ουσιαστικό και αποφασιστικό πόρων για την επίτευξη των προσωπικών μας / επαγγελματικών στόχων. Η επιτυχία μιας μάρκας είναι συνδεδεμένη με την εικόνα και τους συμβούλους και στυλίστες είναι υπεύθυνοι για τον καθορισμό της προσωπικότητας της μάρκας με την τρέχουσα και τις διαφορετικές οπτικές προτάσεις. Μόδα υπόκειται σε συνεχείς αλλαγές. Προσδιορίστε τις τάσεις και να προβλέψει τους είναι το κλειδί για να πάρει ένα προϊόν ή μια εικόνα ελκυστική σε ένα όλο και πιο απαιτητικό και ενημερωμένο καταναλωτή. Στόχοι Οι κύριοι στόχοι της Master στη Συμβουλευτική Styling, Εικόνα και Επικοινωνία Αυτά είναι: Η διεπιστημονική μελέτη των διαφορετικών περιοχών που επικεντρώνονται στην εικόνα συμβουλών, τη μόδα και το στυλ, την επικοινωνία, γεγονός διαχείριση , ανάλυση των κοινωνικών τάσεων και της παγκόσμιας κατανόησης της μόδας, στο πλαίσιο της παγκόσμιας οικονομικής πολιτικής και πολιτιστικές εκδηλώσεις, να παρέχει όλες εκείνες τις θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις που απαιτούνται για να ελέγξουν τις τεχνικές και τους κωδικούς που ενισχύουν την εικόνα. επαγγελματίες τρένο στο διεθνές, συγκεκριμένο και δυναμικό πλαίσιο της μόδας, για να παρέχει ένα σύγχρονο όραμα της διεπιστημονική, στον τομέα του σχεδιασμού μόδας, το προσωπικό συμβουλών και την εταιρική εικόνα, την επικοινωνία της μόδας και του πρωτοκόλλου, καθώς και την οργάνωση και την παραγωγή εκδήλωση. Ανάπτυξη διαχειριστικές και αναλυτικές ικανότητες που απαιτούνται από... [-]

Μεταπτυχιακό στη επιμέλεια ψηφιακή τέχνη

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος Ανοικτή Εγγραφή Ισπανία Βαρκελώνη

Το Master in Digital Art Επιμελητής μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες των επαγγελματικών και ακαδημαϊκό υπόβαθρο στην επιμέλεια εκθέσεων, θεωρίας της τέχνης και του σχεδιασμού, κρίσιμη ή πολιτιστική διαχείριση, με την ιδιαιτερότητα ότι ειδικεύεται στη δημιουργία και τη χρήση των νέες τεχνολογίες. [+]

Presentación Ο Master in Digital Art Επιμελητής ανταποκρίνεται στις ανάγκες της επαγγελματικής και ακαδημαϊκής κατάρτισης στην επιμέλεια εκθέσεων, θεωρίας της τέχνης και του σχεδιασμού, την κριτική ή την πολιτιστική διαχείριση, με την ιδιαιτερότητα ότι ειδικεύεται στη δημιουργία και τη χρήση των νέων τεχνολογιών. Ο πλοίαρχος, 60 πιστωτικές μονάδες ECTS, είναι το πρώτο πρόγραμμα του επιμέλεια τέχνη και τα νέα μέσα ενημέρωσης επίσημη, δίδαξε στην Ισπανία, που λαμβάνονται σε ένα ακαδημαϊκό έτος, 46 υποχρεωτικά ECTS προκύπτει και 28 μαθήματα επιλογής, από τα οποία θα πρέπει να συμπληρώσετε 14. Από τις 28 αιρετό πιστώσεις ECTS, υπάρχουν μερικά θέματα επαγγελματικού πτυχή και άλλα τομέα της έρευνας. Ο πλοίαρχος προσφέρει συνολικά 20 έδρες. Επιμέλεια ψηφιακή τέχνη μπορεί να θεωρηθεί μία από τις πιο επιτυχημένες δραστηριότητες και την ίδια στιγμή, ένα από τα πιο καινοτόμα, για συγκεκριμένο σκοπό τους να ενεργούν προς το παρόν πλαίσιο. Ο ρόλος του είναι κοινή με μια σειρά από πολιτιστικές πρακτικές που σχετίζονται με τις νέες τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένων: Η διοργάνωση καλλιτεχνικών, ψυχαγωγικών, εκπαιδευτικών ή δραστηριότητες προβολής. Η ανάπτυξη των παρουσιάσεις πολυμέσων και τις μορφές της έκθεσης σε συνέδρια, διαλέξεις, κ.λπ. Ανάπτυξη πρωτότυπα έργα συμβολή της τέχνης και των νέων μέσων. Διοργάνωση εκδηλώσεων, φεστιβάλ, εκθέσεις, κ.λπ. Η κριτική που ειδικεύεται στα νέα μέσα. Η θεωρητική έρευνα και το σχεδιασμό τελευταίες καλλιτεχνικές τάσεις. Αυτές οι μελέτες αποτελούν μέρος του κλάδου της γνώσης των Τεχνών και των Ανθρωπιστικών Επιστημών. Στόχοι Οι κύριοι στόχοι της Μεταπτυχιακό Επιτροπάτο της Ψηφιακής Τέχνης Αυτά είναι: Έντυπο στον τομέα της επιμέλεια εκθέσεων και πολιτιστικών εκδηλώσεων, πολιτιστική διαχείριση, θεωρία... [-]

Μεταπτυχιακό στη σχεδίαση διεπαφής και την εμπειρία του χρήστη (UI / UX Design)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) ή στο Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος Ανοικτή Εγγραφή Ισπανία Βαρκελώνη

Το Master in Interface Σχεδιασμός και εμπειρία του χρήστη (Μάστερ UI / UX) προβλέπεται ως αποτέλεσμα της ανάγκης να εκπαιδεύσει το προσωπικό εξειδικευμένο επαγγελματία στον τομέα του σχεδιασμού των συστημάτων πληροφοριών για τις διάφορες διαδραστικές συσκευές που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά ΤΠΕ. [+]

Presentación Ο Masters στη διασύνδεση Σχεδιασμός και εμπειρία του χρήστη (Δάσκαλος UI / UX) προβλέπεται ως αποτέλεσμα της ανάγκης για την εκπαίδευση ειδικευμένου προσωπικού στον τομέα των πληροφοριακών συστημάτων σχεδιασμού για διάφορες διαδραστικές συσκευές που βρίσκονται σήμερα στην αγορά ΤΠΕ. Επί του παρόντος υπάρχει μεγάλη ζήτηση για επαγγελματίες που μπορούν να σχεδιάσουν πιο χρήσιμο, πιο αποτελεσματική, πιο απλό, και να δημιουργήσουν πλούσιες εμπειρίες στους χρήστες των προϊόντων. Σε μια κοινωνία της πληροφορίας όπου η συμμετοχή των χρηστών είναι όλο και μεγαλύτερη σημασία, το περιβάλλον γίνεται το βασικό στοιχείο της αλληλεπίδρασης μεταξύ των ανθρώπων και των αντικειμένων, και μέσα από τις εμπειρίες της είναι δυνατή με τον οποίο οι χρήστες μπορούν να ρυθμίσετε την πορεία της εταιρείας και, κατ 'επέκταση, η αγορά: οι εταιρείες όχι μόνο για να πουλήσουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, αλλά θα πρέπει επίσης να δημιουργήσουν αξέχαστες εμπειρίες στους καταναλωτές τους. Για το σκοπό αυτό, να πάρει σχετική διαχείριση και την υποβολή εκθέσεων που ταιριάζουν στις διάφορες συσκευές και μορφές που διατίθενται στην αγορά και για διαφορετικούς τομείς της ανθρώπινης συνηθισμένου (ψυχαγωγία, εκπαίδευση, υγεία, οικονομία, πολιτισμός, κλπ) η γνώση θα επιτρέψει μαθητές να αναπτύξουν ιδιαίτερα ανταγωνιστικές έργα από την κατανόηση των αναγκών που συνδέονται με τέτοιου είδους θέματα και μέσω της αποτελεσματικής τεχνικής λύσης που απαιτούν τα έργα αυτά. Ως εκ τούτου, οι μεθοδολογίες που χρησιμοποιούνται σήμερα για το σχεδιασμό και την ανάπτυξη των ψηφιακών υπηρεσιών σε απευθείας σύνδεση, από τη σύλληψη έως την παραγωγή και δοκιμή με τους τελικούς χρήστες, ιδίως από την άποψη του... [-]

Βίντεο

ESDi international design

JO ESTUDIO A L’ESDi

Επικοινωνία
Διεύθυνση τοποθεσίας
ESDi (Campus)
Marquès de Comillas 81-83

Barcelona, 08202 ES
Διεύθυνση τοποθεσίας
Extension classroom in Barcelona
Paseo de Gracia, 114 second floor

Barcelona, 08008 ES