ESIC Business & Marketing School

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το ESIC είναι μια ομάδα κορυφαίων σχολών επιχειρήσεων στην Ισπανία, με εμπειρία πάνω από πενήντα χρόνια κατάρτισης επαγγελματιών επιχειρήσεων και μάρκετινγκ. Προσπαθούμε να ενθαρρύνουμε, να προωθήσουμε και να διατηρήσουμε μια άμεση σχέση με το επιχειρηματικό περιβάλλον, προκειμένου να σας παρέχουμε πρακτική ακαδημαϊκή κατάρτιση που εστιάζει στις ανάγκες της αγοράς εργασίας. Προσφέρουμε εκπαίδευση με αξίες, ώστε να συμμετέχουν επιτυχώς ως εξειδικευμένοι επαγγελματίες με άριστη γνώση και γνώση των τελευταίων τάσεων.

Η ESIC ήταν η πρώτη σχολή επιχειρήσεων που ιδρύθηκε στην Ισπανία, εξαιτίας της ανάγκης επαγγελματιών επιχειρηματιών να ολοκληρώσουν την εκπαίδευσή τους στον τομέα της εμπορίας. Σήμερα, το ESIC θεωρείται κορυφαία σχολή επαγγελματικής κατάρτισης και εμπορίας, γνωστή τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο ως ένα από τα καλύτερα εκπαιδευτικά σχολεία στον τομέα αυτό. Με περισσότερους από 50.000 αποφοίτους, το ESIC αποτελεί κέντρο αναφοράς για εταιρείες και επαγγελματίες.


Διαθέτει δέκα πανεπιστημιουπόλεις σε όλη την Ισπανία και δύο άλλες στη Βραζιλία, η οποία δίνει σε αυτήν τη σχολή επιχειρήσεων τη μεγαλύτερη εθνική-εδαφική εφαρμογή.


Το ESIC συσχετίζεται επίσης με τα Πανεπιστήμια Rey Juan Carlos, Miguel Hernández, San Jorge και Rovira i Virgili στη Μαδρίτη, τη Βαλένθια, τη Σαραγόσα και την Ταραγόνα αντίστοιχα, και το Curitiba Campus αναγνωρίζεται ως επίσημο κέντρο από το Υπουργείο Παιδείας στη Βραζιλία.

Το ESIC εστιάζει τις δραστηριότητές του σε πέντε τομείς

69329_ESICfiveareas.jpgΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ

Το ESIC παρέχει πτυχίο ανώτερης βαθμίδας, επίσημο πτυχίο και συνδυασμό τόσο στο μάρκετινγκ, τη διοίκηση επιχειρήσεων και τη διοίκηση, τη διεθνή επιχείρηση, την επικοινωνία, τη διαφήμιση και τις δημόσιες σχέσεις, τη διοίκηση επιχειρήσεων και την ψηφιακή επιχείρηση. Όλες αυτές οι σταδιοδρομίες είναι πρακτικές και προσανατολισμένες στην απασχόληση.

Μεταπτυχιακές Σπουδές

Η προσφορά κατάρτισης βασίζεται σε MBAs, University Masters, Specialized Masters (σε λειτουργικές περιοχές της εταιρείας) και σε Ανώτερα Προγράμματα που εστιάζονται στους επαγγελματίες της κατάρτισης ώστε να είναι σε θέση να οδηγήσουν τις επιχειρηματικές προκλήσεις.

Εκπαιδευτική Εκπαίδευση

Στο πλαίσιο του Εκτελεστικού Χώρου Εκπαίδευσης, προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα ανοιχτών προγραμμάτων και προσαρμοσμένη εκπαίδευση για τις επιχειρήσεις.

ESIC Language School

Η Σχολή Γλωσσών ESIC είναι ένα κέντρο εκπαίδευσης και εξουσιοδοτημένο κέντρο εξέτασης Cambridge. Προσφέρει μαθήματα αγγλικών, γερμανικών, γαλλικών και κινεζικών με έμπειρους εκπαιδευτικούς και σας δίνει τη δυνατότητα να πιστοποιήσετε αυτές τις γνώσεις. Η προσφορά κατάρτισης περιλαμβάνει ανοικτές ομάδες, σχολεία, επαγγελματίες και εταιρείες σε όλα τα επίπεδα.

Επιπλέον, προσφέρει μαθήματα στα ισπανικά ως ξένη γλώσσα: γενικά ισπανικά, επίσημη προετοιμασία δοκιμών, εισαγωγικές εξετάσεις στο πανεπιστήμιο, ισπανικά για επιχειρήσεις, σύντομα προγράμματα και ταξίδια μελετών.

ESIC Editorial

Αυτό αντιπροσωπεύει την προβολή του ESIC στον κόσμο των εκδόσεων, όπου συμβάλλει στην έρευνα και τα δημοφιλή άρθρα στους τομείς της οικονομίας, των επιχειρήσεων, του μάρκετινγκ και των δεξιοτήτων διαχείρισης. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε βιβλία, εγχειρίδια και δημοσιεύσεις για φοιτητές και επαγγελματίες, από διάφορους φημισμένους συγγραφείς που εξετάζουν βαθιά όλους τους τομείς που σχετίζονται με εταιρείες και επιχειρήσεις.

Σειρά κατάταξης

Το ESIC εμφανίζεται συστηματικά στις πιο γνωστές διεθνείς κατατάξεις της επιχειρηματικής εκπαίδευσης. Αυτό παρέχει μια εξωτερική και αντικειμενική αναγνώριση της ποιότητας εκπαίδευσης της Σχολής τα τελευταία 50 χρόνια.

Τελευταίες θέσεις στην κατάταξη:

Bloomberg Business Week κατάταξη των καλύτερων σχολών επιχειρήσεων 2017.

Το Διεθνές MBA του ESIC (IMBA) εμφανίζεται στην 27η θέση μεταξύ των διεθνών MBAs.

QS Απόδοση Επενδύσεων 2015.

Τα MBA του ESIC ξεχωρίζουν μεταξύ 46 ευρωπαϊκών προγραμμάτων MBA σε αυτή την κατάταξη. εμφανίζονται στην πρώτη θέση σε δύο από τις έξι κατηγορίες: «απασχόληση εντός 3 μηνών από την αποφοίτηση» και «βραχύτερη περίοδο αποπληρωμής». Εμφανίζονται επίσης στις πρώτες 15 στις περισσότερες κατηγορίες, και πρώτα στην Ισπανία σε όλες τις περιοχές εκτός από τις δύο στις οποίες εμφανίζεται η δεύτερη και η τρίτη. Λεπτομέρειες για τις βασικές κατηγορίες ακολουθούν:

  • Εργάζεται εντός 3 μηνών από την αποφοίτηση, τη θέση 1,
  • Η συντομότερη περίοδο αποπληρωμής, η θέση 1,
  • 10ετή απόδοση επένδυσης, θέση 8,
  • 20ετή απόδοση επένδυσης, θέση 8,
  • Προώθηση της επιχειρηματικότητας, θέση 11,
  • Μισθός μισθού, θέση 15.

QS Global 250 Business Schools 2017.

Το ESIC κατατάσσεται στις κορυφαίες 250 σχολές επιχειρήσεων παγκοσμίως και, κυρίως, σε μία από τις επτά επαγγελματικές σχολές "Top-Tier Employability" στην Ευρώπη.

QS Global 100 EMBA Κατάταξη 2017.

Η EMBA της ESIC εμφανίζεται σε αυτή την κατάταξη των κορυφαίων 100 EMBA στον κόσμο, καταλαμβάνοντας την 29η θέση στην Ευρώπη.

U-Multirank 2017/18.

Το ESIC βρίσκεται 29η στα 492 ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης για μεταπτυχιακές σπουδές επιχειρήσεων στον κόσμο.

Ποιητές και τετράγωνα 2017.

Το ESIC Business & Marketing School έχει αναγνωριστεί από το περιοδικό Poets and Quants ως η 61η καλύτερη επιχειρηματική σχολή στον κόσμο που προσφέρει διεθνή προγράμματα MBA στο πλαίσιο της νέας έκδοσης των "Διεθνών προγραμμάτων MBA 2017". Μεταξύ των ευρωπαϊκών σχολών επιχειρήσεων, η ESIC κατατάσσεται στην 34η θέση.

Ενθάρρυνση της παγκόσμιας κατάταξης Β-Σχολών 2017.

Το ESIC κατατάσσεται στα 100 κορυφαία MBA παγκοσμίως, και κυρίως στα 50 κορυφαία για το μάρκετινγκ (Master στη διαχείριση μάρκετινγκ, MIM), Finance (Master in Finance, MDF) και για το Executive MBA (EMBA).

Αμερική Οικονομία MBA Global 2017.

Τα MBA του ESIC εμφανίζονται στην 18η θέση στην κατάταξη των καλύτερων 49 προγραμμάτων για φοιτητές από τη Λατινική Αμερική.

CNN Επέκταση Κατάταξη των κορυφαίων διεθνών προγραμμάτων MBA 2017.

Τα MBAs από το ESIC περιλαμβάνονται στην ελίτ 77 διεθνών προγραμμάτων, καταλαμβάνοντας την 52η θέση σε αυτή την κατάταξη.

Η έκθεση Merco Talent & Companies 2017.

Το ESIC αναγνωρίζεται ως η 2η Business School στην Ισπανία με τη μεγαλύτερη ικανότητα να προσελκύει και να διατηρεί ταλέντα και ως την 51η από τις πρώτες 100 πιο ταλαντούμενες εταιρείες στη χώρα μας.

Η ESIC κατέχει την 7η θέση ως μια από τις πιο ταλαντούχες εταιρείες στην Ισπανία με λιγότερους από 1.000 υπαλλήλους.

El Mundo 2017 κατάταξη των μεταπτυχιακών προγραμμάτων.

Το Master of Marketing, Master στη Διαφήμιση και τις Δημόσιες Σχέσεις, Master στο Ανθρώπινο Δυναμικό και την Οργανωτική Ανάπτυξη και Master στη Διεθνή Εμπόριο & Επιχειρήσεις έχουν κατατάσσεται στις κορυφαίες θέσεις των κατηγοριών τους από το El Mundo από το 2012.

Τοποθεσίες

Μαδρίτη

Address
Camino Valdenigriales
28223 Μαδρίτη, Κοινότητα Μαδρίτης, Ισπανία

Βαρκελώνη

Address
C/ Marià Cubí, 124
08021 Βαρκελώνη, Καταλονία, Ισπανία

Βαλένθια

Address
Avda. de Blasco Ibáñez, 55
46021 Βαλένθια, Κοινότητας της Βαλένθια, Ισπανία

Σεβίλλη

Address
Edificio de la Prensa
Avda. de Carlos III, s/n
Isla de la Cartuja

41092 Σεβίλλη, Ανδαλουσία, Ισπανία

Σαραγόσα

Address
Vía Ibérica, 28-34
50012 Σαραγόσα, Αραγονία, Ισπανία

Μάλαγα

Address
C/ Severo Ochoa, 49
Parque Tecnológico de Andalucía
Campanillas

Μάλαγα, Ανδαλουσία, Ισπανία

Α Κορούνια

Address
Ronda de Nelle, 31
15007 Α Κορούνια, Γαλικία, Ισπανία

Παμπλόνα

Address
Avda. de Anaitasuna, 31
Mutilva (Navarra)

31192 Παμπλόνα, Ναβάρη, Ισπανία

Μπιλμπάο

Address
C/ Alameda Recalde, 50
48008 Μπιλμπάο, Χώρα των Βάσκων, Ισπανία

Γρανάδα

Address
C/ Eduardo Molina Fajardo, 38
18014 Γρανάδα, Ανδαλουσία, Ισπανία

Vigo

Address
Avenida de Madrid, 60
Vigo, Γαλικία, Ισπανία

Ισπανία Online

Address
Ισπανία Online, Ισπανία

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

Master
Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Υποβολή ερώτησης

Άλλη