Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το ESIC είναι μια κορυφαία σχολή επιχειρήσεων στην Ισπανία, με εμπειρία πάνω από πενήντα χρόνια επαγγελματικής κατάρτισης και επαγγελματιών μάρκετινγκ. Προσπαθούμε να προωθήσουμε, να προωθήσουμε και να διατηρήσουμε μια άμεση σχέση με το επιχειρηματικό περιβάλλον, προκειμένου να σας προσφέρουμε μια πρακτική ακαδημαϊκή κατάρτιση που επικεντρώνεται στις ανάγκες της αγοράς εργασίας. Προσφέρουμε εκπαίδευση με αξίες, για να εμπλακείτε με επιτυχία ως επαγγελματίας υψηλής εξειδίκευσης με άριστη γνώση και γνώση των τελευταίων τάσεων.

Η ESIC ήταν η πρώτη σχολή επιχειρήσεων που ιδρύθηκε στην Ισπανία, εξαιτίας της ανάγκης επαγγελματιών επιχειρηματιών να ολοκληρώσουν την εκπαίδευσή τους στον τομέα της εμπορίας. Σήμερα, το ESIC θεωρείται κορυφαία σχολή επαγγελματικής κατάρτισης και εμπορίας, γνωστή τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο ως ένα από τα καλύτερα εκπαιδευτικά σχολεία στον τομέα αυτό. Με περισσότερους από 50.000 αποφοίτους, το ESIC αποτελεί κέντρο αναφοράς για εταιρείες και επαγγελματίες.


Έχει δέκα πανεπιστημιουπόλεις σε όλη την Ισπανία και άλλα δύο στη Βραζιλία, που δίνει αυτή τη σχολή επιχειρήσεων τη μεγαλύτερη εθνική εδαφική εφαρμογή.

Το ESIC συνδέεται επίσης με τα Πανεπιστήμια Rey Juan Carlos, Miguel Hernández, San Jorge και Rovira i Virgili στη Μαδρίτη, τη Βαλένθια, τη Σαραγόσα και την Ταραγόνα αντίστοιχα, ενώ το Campus της Curitiba αναγνωρίζεται ως επίσημο κέντρο από το Υπουργείο Παιδείας της Βραζιλίας.


Το ESIC εστιάζει τις δραστηριότητές του σε πέντε τομείς/>

ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ
Το ESIC παρέχει πτυχίο ανώτερης βαθμίδας, επίσημο πτυχίο και συνδυασμό τόσο στο μάρκετινγκ, τη διοίκηση επιχειρήσεων και τη διοίκηση, τη διεθνή επιχείρηση, την επικοινωνία, τη διαφήμιση και τις δημόσιες σχέσεις, τη διοίκηση επιχειρήσεων και την ψηφιακή επιχείρηση. Όλες αυτές οι σταδιοδρομίες είναι πρακτικές και προσανατολισμένες στην απασχόληση.

Μεταπτυχιακές Σπουδές
Η προσφορά κατάρτισης βασίζεται σε MBAs, University Masters, Specialized Masters (σε λειτουργικές περιοχές της εταιρείας) και σε Ανώτερα Προγράμματα που εστιάζονται στους επαγγελματίες της κατάρτισης ώστε να είναι σε θέση να οδηγήσουν τις επιχειρηματικές προκλήσεις.

Εκπαιδευτική Εκπαίδευση
Στο πλαίσιο του Εκτελεστικού Χώρου Εκπαίδευσης, προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα ανοιχτών προγραμμάτων και προσαρμοσμένη εκπαίδευση για τις επιχειρήσεις.

ESIC Language School
Η Σχολή Γλωσσών ESIC είναι ένα κέντρο εκπαίδευσης και εξουσιοδοτημένο κέντρο εξέτασης Cambridge. Προσφέρει μαθήματα αγγλικών, γερμανικών, γαλλικών και κινεζικών με έμπειρους εκπαιδευτικούς και σας δίνει τη δυνατότητα να πιστοποιήσετε αυτές τις γνώσεις. Η προσφορά κατάρτισης περιλαμβάνει ανοικτές ομάδες, σχολεία, επαγγελματίες και εταιρείες σε όλα τα επίπεδα.
Επιπλέον, προσφέρει μαθήματα στα ισπανικά ως ξένη γλώσσα: γενικά ισπανικά, επίσημη προετοιμασία δοκιμών, εισαγωγικές εξετάσεις στο πανεπιστήμιο, ισπανικά για επιχειρήσεις, σύντομα προγράμματα και ταξίδια μελετών.

ESIC Editorial
Αυτό αντιπροσωπεύει την προβολή του ESIC στον κόσμο των εκδόσεων, όπου συμβάλλει στην έρευνα και τα δημοφιλή άρθρα στους τομείς της οικονομίας, των επιχειρήσεων, του μάρκετινγκ και των δεξιοτήτων διαχείρισης. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε βιβλία, εγχειρίδια και δημοσιεύσεις για φοιτητές και επαγγελματίες, από διάφορους φημισμένους συγγραφείς που εξετάζουν βαθιά όλους τους τομείς που σχετίζονται με εταιρείες και επιχειρήσεις.

ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ


Το ESIC εμφανίζεται συστηματικά στις πιο γνωστές διεθνείς κατατάξεις της επιχειρηματικής εκπαίδευσης. Αυτό παρέχει μια εξωτερική και αντικειμενική αναγνώριση της ποιότητας εκπαίδευσης της Σχολής τα τελευταία 50 χρόνια./>
Τελευταίες θέσεις στην κατάταξη:

Bloomberg Business Week κατάταξη των καλύτερων σχολών επιχειρήσεων 2017.
Το Διεθνές MBA του ESIC (IMBA) εμφανίζεται στην 27η θέση μεταξύ των διεθνών MBAs.

QS απόδοση επένδυσης 2015./>
Τα MBA του ESIC ξεχωρίζουν μεταξύ 46 ευρωπαϊκών προγραμμάτων MBA σε αυτή την κατάταξη. εμφανίζονται στην πρώτη θέση σε δύο από τις έξι κατηγορίες: «απασχόληση εντός 3 μηνών από την αποφοίτηση» και «βραχύτερη περίοδο αποπληρωμής». Εμφανίζονται επίσης στις πρώτες 15 στις περισσότερες κατηγορίες, και πρώτα στην Ισπανία σε όλες τις περιοχές εκτός από τις δύο στις οποίες εμφανίζεται η δεύτερη και η τρίτη. Λεπτομέρειες για τις βασικές κατηγορίες ακολουθούν:

  • Εργάζεται εντός 3 μηνών από την αποφοίτηση, τη θέση 1,
  • Η συντομότερη περίοδο αποπληρωμής, η θέση 1,
  • 10ετή απόδοση επένδυσης, θέση 8,
  • 20ετή απόδοση επένδυσης, θέση 8,
  • Προώθηση της επιχειρηματικότητας, θέση 11,
  • Μισθός μισθού, θέση 15.

QS Global 250 Επαγγελματικές Σχολές 2017./>
Το ESIC κατατάσσεται στις κορυφαίες 250 σχολές επιχειρήσεων παγκοσμίως και, κυρίως, σε μία από τις επτά επαγγελματικές σχολές "Top-Tier Employability" στην Ευρώπη.


QS Global 100 EMBA Κατάταξη 2017.
Η EMBA της ESIC εμφανίζεται σε αυτή την κατάταξη των κορυφαίων 100 EMBA στον κόσμο, καταλαμβάνοντας την 29η θέση στην Ευρώπη.


U-Multirank 2017/18.
Το ESIC βρίσκεται 29η στα 492 ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης για μεταπτυχιακές σπουδές επιχειρήσεων στον κόσμο.


Ποιητές
ESIC Business


Ενθάρρυνση της παγκόσμιας κατάταξης Β-Σχολών 2017.
Το ESIC κατατάσσεται στα 100 κορυφαία MBA παγκοσμίως, και κυρίως στα 50 κορυφαία για το μάρκετινγκ (Master στη διαχείριση μάρκετινγκ, MIM), Finance (Master in Finance, MDF) και για το Executive MBA (EMBA).


Αμερική Οικονομία MBA Global 2017.
Τα MBA του ESIC εμφανίζονται στην 18η θέση στην κατάταξη των καλύτερων 49 προγραμμάτων για φοιτητές από τη Λατινική Αμερική.


CNN Επέκταση Κατάταξη των κορυφαίων διεθνών προγραμμάτων MBA 2017.
Τα MBAs από το ESIC περιλαμβάνονται στην ελίτ 77 διεθνών προγραμμάτων, καταλαμβάνοντας την 52η θέση σε αυτή την κατάταξη.


Merco Talent
Το ESIC αναγνωρίζεται ως η 2η Business School στην Ισπανία με τη μεγαλύτερη ικανότητα να προσελκύει και να διατηρεί ταλέντα και ως την 51η από τις πρώτες 100 πιο ταλαντούμενες εταιρείες στη χώρα μας.
Η ESIC κατέχει την 7η θέση ως μια από τις πιο ταλαντούχες εταιρείες στην Ισπανία με λιγότερους από 1.000 υπαλλήλους.


El Mundo 2017 κατάταξη των μεταπτυχιακών προγραμμάτων.
Master of Business Marketing Master of Science (Master of Science in Marketing), Μάστερ στη Διαφήμιση και Δημοσίων Σχέσεων, Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού και Οργανωτική Ανάπτυξη και Μεταπτυχιακό στη Διεθνή Εμπόριο
Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά
  • ισπανικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα Διοικητικών Στελεχών

ESIC Business & Marketing School

Marketing Master in International Fashion and Luxury (ΜΜ ... [+]

Marketing Master in International Fashion and Luxury (ΜΜ

χαρακτηριστικάΑπευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να αναλάβουν την καριέρα στο χώρο της μόδας και της πολυτέλειας σε διεθνές επίπεδο.Οι Masters διδάσκεται κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο πρωί από τον Οκτώβριο μέχρι τον Ιούλιο.Περιλαμβάνει Masterclass που διδάσκονται από τους εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας της μόδας και της πολυτέλειας.Οι διαφορές παράγοντεςΕπίσημος τίτλος: Ίδια τίτλος Rey Juan Carlos University.Απασχολησιμότητα: Δυνατότητα πρακτικής άσκησης σε επιχειρήσεις.ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ: Ο πλοίαρχος περιλαμβάνει νέα θέματα όπως η καινοτομία, βιωματική μάρκετινγκ, ψηφιακό μάρκετινγκ, τη συμπεριφορά των καταναλωτών, branding, παρουσιάζοντας συλλογές σε επιδείξεις μόδας, της μόδας και του δικαίου, κλπ, διδάσκονται από δασκάλους και καθηγητές από σχολεία των επιχειρήσεων, των πανεπιστημίων και των εμπειρογνωμόνων της βιομηχανίας, με τη βοήθεια της μεθόδου υπόθεσης. Επιπλέον, η ικανότητα να παρακινήσει την καινοτομία, τη δημιουργικότητα, την προσαρμογή στην αλλαγή και την κριτική σκέψη.οφέληειδικεύεται στο Marketing πρόγραμμα που εφαρμόζεται με τη μόδα και τη βιομηχανία πολυτελών με διεθνές όραμα, το οποίο έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει μελλοντικά στελέχη στις δεξιότητες και τα εργαλεία για τη διαχείριση του στρατηγικού και επιχειρησιακού μάρκετινγκ σε διεθνές επίπεδο.Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο σχεδιασμό της εμπειρίας αγορών και της κριτικής σκέψης.Συνδυάζει καινοτόμα εργαλεία διδασκαλίας, χαρακτηριστική μιας επιχείρησης σχολείο είναι το Business ESICΗ μέθοδος περιλαμβάνει τεχνικές και στρατηγικές προσομοίωσης περίπτωση.Σκήτη επιλέγονται από καθηγητές και ειδικοί από το χώρο της μόδας.Περιλαμβάνει νέα θέματα όπως η καινοτομία, τις τάσεις της αγοράς της έρευνας, της συμπεριφοράς των καταναλωτών, τα νέα υλικά, βιωματική μάρκετινγκ, σταδιοποίηση των συλλογών και διεθνείς επιδείξεις μόδας, πολυτελή ηλεκτρονικό εμπόριο, και τη μόδα... [-]
Ισπανία Μαδρίτη
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
ισπανικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
9 - 12 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
ESIC Business & Marketing School

Η επιχείρησή σας και την καριέρα σας ζητούν για μια στιγμή: digitalizarte ανάγκη. Εάν ο στόχος σας είναι να αναλάβει θέσεις ευθύνης και ηγεσίας σε αυτό το νέο ψηφιακό περ ... [+]

Σκηνοθετεί, διαχειρίζεται και προωθεί την ψηφιοποίηση της εταιρείας.

Η επιχείρησή σας και την καριέρα σας ζητούν για μια στιγμή: digitalizarte ανάγκη. Εάν ο στόχος σας είναι να αναλάβει θέσεις ευθύνης και ηγεσίας σε αυτό το νέο ψηφιακό περιβάλλον, η αλλαγή ξεκινά με το Master in Digital Business στο ICEMD. Ολοκληρωμένη εκπαίδευση που θα σας επιτρέψει να ενισχύσει τη διαδικασία της ψηφιοποίησης της εταιρείας σας, ή να ξεκινήσει τη δική σας online επιχείρησης.... [-]

Ισπανία Μαδρίτη Βαλένθια Marbella Παμπλόνα Μπιλμπάο  + 2 Περισσότερα
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
ισπανικά
Μερική παρακολούθηση
9 μήνες
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
ESIC Business & Marketing School

Η ψηφιακή τεχνολογία έχει αλλάξει τα πάντα και ήρθε η ώρα να ανακτήσει τον έλεγχο της σχέσης της μάρκας σας με τους πελάτες σας σε ένα ψηφιακό περιβάλλον. Ανακαλύψτε το M ... [+]

Γίνετε ένα παγκόσμιο ψηφιακό μάρκετινγκ επαγγελματικές στρατηγικές μάθησης, τεχνικές και πρακτικές ψηφιακού μάρκετινγκ και της διαφήμισης στο διαδίκτυο περιβάλλον σήμερα

Η ψηφιακή τεχνολογία έχει αλλάξει τα πάντα και ήρθε η ώρα να ανακτήσει τον έλεγχο της σχέσης της μάρκας σας με τους πελάτες σας σε ένα ψηφιακό περιβάλλον. Ανακαλύψτε το Master in Digital Marketing ευκαιρίες ICEMD μια ασταμάτητη επανάσταση, δυνατότητες στόχευσης του, αμφίδρομη επικοινωνία, τα αποτελέσματα των μετρήσεων, πρόσβαση σε μια παγκόσμια αγορά.... [-]

Ισπανία Μαδρίτη Βαρκελώνη Βαλένθια Σεβίλλη Α Κορούνια Παμπλόνα  + 3 Περισσότερα
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
ισπανικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
5 - 12 μήνες
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
ESIC Business & Marketing School

Το Master in Sports Marketing καλύπτει την ανάγκη για επαγγελματισμό στον κόσμο μάρκετινγκ του αθλητισμού. Είναι ένας τομέας τεράστιες ευκαιρίες για την εθνική και τη διε ... [+]

Master of αναφοράς στην Ισπανία στον τομέα του μάρκετινγκ και του αθλητισμού.

Το Master in Sports Marketing καλύπτει την ανάγκη για επαγγελματισμό στον κόσμο μάρκετινγκ του αθλητισμού. Είναι ένας τομέας τεράστιες ευκαιρίες για την εθνική και τη διεθνή ανάπτυξη, και υποθέτει ότι οι μελλοντικές τους επαγγελματίες που θέλουν να απασχοληθούν σε αυτόν τον τομέα πρέπει να αποκτήσουν εξειδικευμένες γνώσεις, οι οποίες τους επιτρέπουν να εκτελέσει την κατάλληλη διαχείριση, εκμετάλλευση και αξιοποίηση των ευκαιριών και των προκλήσεων που προκύπτουν .... [-]

Ισπανία Μαδρίτη
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
ισπανικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
9 - 12 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
ESIC Business & Marketing School

Η DRHO είναι ένα από τα πιο ολοκληρωμένα προγράμματα μπορεί σήμερα να βρει στην αγορά στην εκπαίδευση των εμπειρογνωμόνων Ανθρώπινου Δυναμικού. ... [+]

Η DRHO είναι ένα από τα πιο ολοκληρωμένα προγράμματα μπορεί σήμερα να βρει στην αγορά στην εκπαίδευση των εμπειρογνωμόνων Ανθρώπινου Δυναμικού.

Μια αυστηρή master, με πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας, η οποία δίνει έμφαση στους ανθρώπους ως στρατηγικά περιουσιακά στοιχεία των επιχειρήσεων, διότι είναι αυτοί που οδηγούν τελικά εταιρείες στην επιτυχία.

Η επιτυχία αυτού του προγράμματος έγκειται στη στενή σχέση μεταξύ φοιτητών από μεγάλες εταιρείες και οργανισμούς, όπως το Υπουργείο Άμυνας, Cepsa, Ερυθρός Σταυρός, η Iberdrola, Adecco ή Cajamar με τους εκπαιδευτικούς, τους επαγγελματίες στη διαχείριση των ανθρώπινων πόρων παροχή γνώσεων μέσω της επαγγελματικής εμπειρίας.... [-]

Ισπανία Μαδρίτη Σεβίλλη Marbella Γρανάδα  + 1 Περισσότερα
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
ισπανικά
Μερική παρακολούθηση
9 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
ESIC Business & Marketing School

Το Master στη Διοίκηση Μάρκετινγκ (MiM) είναι ένα καινοτόμο, ακαδημαϊκά υγιές, βασισμένο στην πρακτική και το μάρκετινγκ πρόγραμμα, που αντανακλά τις τρέχουσες προκλήσεις ... [+]

Το Master στη Διοίκηση Μάρκετινγκ (MiM) είναι ένα καινοτόμο, ακαδημαϊκά υγιές, βασισμένο στην πρακτική και το μάρκετινγκ πρόγραμμα, που αντανακλά τις τρέχουσες προκλήσεις της αγοράς./>

Με τη συμπλήρωση του MiM, οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν τις βασικές δεξιότητες και γνώσεις για να αξιολογήσουν, να διαχειριστούν και να εφαρμόσουν στρατηγικές μάρκετινγκ ενισχύοντας ταυτόχρονα την ικανότητά τους να αντιμετωπίζουν και να αντιμετωπίζουν πολύπλοκες προκλήσεις σε ένα όλο και περισσότερο παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον μάρκετινγκ. Στο πλαίσιο αυτό, το πρόγραμμα έχει ενσωματώσει στο πρόγραμμα σπουδών του μια σαφή διεθνή προσέγγιση εμπλουτισμένη με τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις στο ψηφιακό μάρκετινγκ . δύο πυλώνες που αντιπροσωπεύουν τα θεμέλια για τους ηγέτες μάρκετινγκ του αύριο. Όλες οι διδασκαλίες παρέχονται στα Αγγλικά.... [-]

Ισπανία Μαδρίτη Βαρκελώνη
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
12 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
ESIC Business & Marketing School

Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων ... [+]

Το Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων URJC έχει ειδικό πρόγραμμα υψηλού επιπέδου, που θα σας προετοιμάσει για να αναλάβει ηγετικό ρόλο στον τομέα του μάρκετινγκ, την οργάνωση επιχειρήσεων και των επιχειρήσεων.

Αυτός ο βαθμός σας επιτρέπει να συνδυάζουν τα στελέχη του προγράμματος κολλεγίων με την πρακτικότητα, την εμπειρία και τον επαγγελματισμό της εταιρείας, ένα σχολείο των επιχειρήσεων του διεθνούς κύρους.... [-]

Ισπανία Μαδρίτη
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
ισπανικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
ESIC Business & Marketing School

Πτυχίο αυτού Δασκάλου είναι σήμερα μία από τις πιο πλήρεις στην εκπαίδευση των εμπειρογνωμόνων σε προγράμματα Ανθρώπινου Δυναμικού. Ένα αυστηρό πρόγραμμα με μεγάλη εμπειρ ... [+]

Πτυχίο αυτού Δασκάλου είναι σήμερα μία από τις πιο πλήρεις στην εκπαίδευση των εμπειρογνωμόνων σε προγράμματα Ανθρώπινου Δυναμικού. Ένα αυστηρό πρόγραμμα με μεγάλη εμπειρία που δίνει έμφαση ανθρώπους ως στρατηγικό περιουσιακά στοιχεία των επιχειρήσεων και τα μελλοντικά διευθυντικά στελέχη ανθρώπινου δυναμικού ως αδιαφιλονίκητος ηγέτες αυτής της διαδικασίας.

Το Master είναι ένα επίσημο πρόγραμμα προσφέρεται σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Rey Juan Carlos, που βασίζεται σε μια μεθοδολογία που ενσωματώνει πρωτοποριακές εκπαιδευτικές στοιχεία μαζί κατάρτισης υψηλής απόδοσης στη Διοίκηση Προσωπικού και Οργανωτική Ανάπτυξη.... [-]

Ισπανία Μαδρίτη Σεβίλλη Marbella Γρανάδα  + 1 Περισσότερα
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
ESIC Business & Marketing School

Το MPC διευκολύνει τις γνώσεις και τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για να αντιμετωπίσει επιτυχώς τις προκλήσεις αυτής της νέας κοινωνίας της πληροφορίας, όπου η δύνα ... [+]

Οι επιχειρήσεις μεταφέρει πολλά μηνύματα εθελοντικά και χωρίς τη θέλησή τους. Και είναι -unida επικοινωνία με τον ανθρώπινο - παράγοντας έγκειται η διαφορά μεταξύ επιτυχίας και αποτυχίας σε επιχειρηματική σχέση με τους άλλους φορείς που εμπλέκονται στη δραστηριότητα τους.

Το MPC διευκολύνει τις γνώσεις και τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για να αντιμετωπίσει επιτυχώς τις προκλήσεις της νέας αυτής κοινωνίας της πληροφορίας, όπου η δύναμη είναι, σε μεγάλο βαθμό τα χέρια από τα εργαλεία των καταναλωτών.... [-]

Ισπανία Μαδρίτη Βαρκελώνη
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
ισπανικά
Μερική παρακολούθηση
9 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
ESIC Business & Marketing School

Αυτό το Master στην ανακοίνωση και Νέες Τεχνολογίες αναδύεται, προκειμένου να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη ζήτηση για ειδικευμένους επαγγελματίες σε αυτές τις υπό-διερευν ... [+]

Αυτό το Master στην ανακοίνωση και Νέες Τεχνολογίες αναδύεται, προκειμένου να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη ζήτηση για ειδικευμένους επαγγελματίες σε αυτές κάτω - διερευνηθεί περιοχές και προσφέρουν νέες και συναρπαστικές ευκαιρίες σταδιοδρομίας.

στόχοι

Oriented μελέτες προτείνονται ανταποκρίνονται τίτλο σε μια ανάγκη των πολιτών και των επιχειρήσεων, και αυτό μεταφράζεται σε μια αυξανόμενη ζήτηση για επαγγελματίες στους τομείς της επικοινωνίας και των νέων τεχνολογιών.... [-]

Ισπανία Μαδρίτη
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
ESIC Business & Marketing School

Το Master in Logistics και της Εφοδιαστικής Αλυσίδας (locs) καταδεικνύει την κρίσιμη σημασία της εξαιρετικής αλυσίδας διαχείρισης, από τη διάθεση στον καταναλωτή να αγορά ... [+]

Ο ρόλος του διευθυντή των Logistics και της Εφοδιαστικής Αλυσίδας είναι ένας από τους σημαντικότερους στρατηγικούς άξονες των περισσότερων εταιρειών.

Το Master in Logistics και της Εφοδιαστικής Αλυσίδας (locs) καταδεικνύει την κρίσιμη σημασία της εξαιρετικής αλυσίδας διαχείρισης, από τη διάθεση στον καταναλωτή να αγοράσει ή να καταναλώσουν το προϊόν. Καλύπτει επίσης τη διαχείριση του προϊόντος, εφόσον έχει κατατεθεί σε εγκαταστάσεις για την εμπορία: στρατηγική διαπραγμάτευσης και επιλογής των διανομέων, το εμπορικό μάρκετινγκ, τη διαχείριση της κατηγορίας, visual merchandising.... [-]

Ισπανία Μαδρίτη Βαλένθια
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
ισπανικά
Πλήρης παρακολούθηση
9 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
ESIC Business & Marketing School

Το Master στη Χρηματοοικονομική Διοίκηση (MDF) του ESIC προσφέρει την ευκαιρία να γίνει ένας εμπειρογνώμονας στην εταιρική χρηματοδότηση. Μέσα από ένα ολοκληρωμένο, αυστη ... [+]

Σε εταιρείες οικονομία μας χρειάζεται εμπειρογνώμονες με πλήρη θέα της χρηματοδότησης στην τρέχουσα ισπανική εταιρεία που κατανοούν τα τεχνικά και οικονομικά κριτήρια και είναι σε θέση να αντιμετωπίσει με επιτυχία τις νέες απαιτήσεις.

Το Master στη Χρηματοοικονομική Διοίκηση (MDF) του ESIC προσφέρει την ευκαιρία να γίνει ένας εμπειρογνώμονας στην εταιρική χρηματοδότηση. Μέσα από ένα ολοκληρωμένο, αυστηρή και πρακτική εκπαίδευση που εξασφαλίζει την οικονομική κατάρτιση και ενισχύει την ανάπτυξη των διαχειριστικών δεξιοτήτων.... [-]

Ισπανία Μαδρίτη Βαλένθια Σεβίλλη Παμπλόνα Μπιλμπάο Γρανάδα  + 3 Περισσότερα
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
ισπανικά
Μερική παρακολούθηση
9 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
ESIC Business & Marketing School

Το Master στο Marketing και Πωλήσεων (GESCO) είναι η κύρια αναφορά να αναλάβει ηγετικό ρόλο στον τομέα του μάρκετινγκ, την οργάνωση επιχειρήσεων και των επιχειρήσεων. ... [+]

Master of αναφοράς στην Ισπανία στον τομέα του μάρκετινγκ και των επιχειρήσεων.

Το Master στο Marketing και Πωλήσεων (GESCO) είναι η κύρια αναφορά να αναλάβει ηγετικό ρόλο στον τομέα του μάρκετινγκ, την οργάνωση επιχειρήσεων και των επιχειρήσεων.

Με ετήσια επισκόπηση του περιεχομένου διαφοροποίηση του προγράμματος αυτού σε σχέση με άλλους είναι ο βαθμός της αναβάθμισης με τις τελευταίες ανάγκες της αγοράς και την ψηφιακή εστίαση στο επιχειρηματικό κόσμο του μέλλοντος θα εξελιχθεί.... [-]

Ισπανία Μαδρίτη Βαρκελώνη Βαλένθια Σεβίλλη Σαραγόσα Marbella Α Κορούνια Παμπλόνα Μπιλμπάο Γρανάδα  + 7 Περισσότερα
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
ισπανικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
9 - 12 μήνες
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
ESIC Business & Marketing School

Το MITB σχεδιάστηκε για να σας δώσει μια βαθιά κατανόηση των παραγόντων της παγκοσμιοποίησης, της διεθνοποίησης, του τρόπου με τον οποίο το παγκόσμιο οικονομικό περιβάλλο ... [+]

Το MITB σχεδιάστηκε για να σας δώσει μια βαθιά κατανόηση των παραγόντων της παγκοσμιοποίησης, της διεθνοποίησης, του τρόπου με τον οποίο το παγκόσμιο οικονομικό περιβάλλον επηρεάζει τις ανταγωνιστικές αντιδράσεις των επιχειρήσεων και τον τρόπο διασύνδεσης του κόσμου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι αποφοίτοι να είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της επέκτασης της επιχείρησης σε νέες παγκόσμιες αγορές μαζί με εκείνες της διοίκησης ομάδων σε διαφορετικούς πολιτισμούς και ηπείρους.... [-]

Ισπανία Μαδρίτη Βαρκελώνη Βαλένθια
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
9 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
ESIC Business & Marketing School

Το Master στο ψηφιακό μάρκετινγκ είναι ένα καινοτόμο, ακαδημαϊκά υγιές, πρακτικό και ψηφιακό μάρκετινγκ πρόγραμμα, που αντανακλά τις τρέχουσες προκλήσεις της αγοράς. Ο βα ... [+]

Το Master στο ψηφιακό μάρκετινγκ είναι ένα καινοτόμο, ακαδημαϊκά υγιές, πρακτικό και ψηφιακό μάρκετινγκ πρόγραμμα, που αντανακλά τις τρέχουσες προκλήσεις της αγοράς.

Ο βασικός στόχος του MDM είναι να βοηθήσει και να υποστηρίξει τους μαθητές να κάνουν τη μετάβαση στη στρατηγική διαχείριση, ειδικά στον τομέα του ψηφιακού μάρκετινγκ. Με την ολοκλήρωση του MDM, οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν τις βασικές δεξιότητες και γνώσεις για να αξιολογήσουν, να διαχειριστούν και να εφαρμόσουν στρατηγικές ψηφιακού μάρκετινγκ ενισχύοντας ταυτόχρονα την ικανότητά τους να αντιμετωπίζουν και να αντιμετωπίζουν πολύπλοκες προκλήσεις σε ένα όλο και περισσότερο παγκοσμιοποιημένο / ψηφιοποιημένο περιβάλλον μάρκετινγκ.... [-]

Ισπανία Μαδρίτη Βαρκελώνη
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
12 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
ESIC Business & Marketing School

Το MMS είναι ένα καινοτόμο και επικαιροποιημένο πρόγραμμα, το μοναδικό στην αγορά που συνδυάζει την εκπαίδευση σε τεχνικές της Έρευνας Marketing Business Intelligence με ... [+]

Το MMS είναι ένα καινοτόμο και επικαιροποιημένο πρόγραμμα, το μοναδικό στην αγορά που συνδυάζει την εκπαίδευση σε τεχνικές της Έρευνας Marketing Business Intelligence με ένα κατ 'εξοχήν πρακτική μεθοδολογία με στόχο τη δημιουργία πληροφοριών για τη λήψη επιχειρηματικών αποφάσεων.

χαρακτηριστικά/>Πρόγραμμα αποτελείται από δύο κορυφαία προγράμματα: Αναλυτική Πρόγραμμα στο Μάρκετινγκ Analytics και Advanced πρόγραμμα στην Έρευνα ΜάρκετινγκΟι εκπαιδευτικοί από τον επιχειρηματικό τομέα, με πολυετή διδακτική εμπειρία.Πληροί τις προϋποθέσεις για την εφαρμογή των τεχνικών έρευνας και προετοιμάζει για την ανάλυση των πληροφοριών μέσω εργαλείων όπως το Excel, SPSS και SAS Enterprise Miner.Μεθοδολογία που χρησιμοποιείται για την επίλυση πραγματικών προβλημάτων.Οι διαφορές παράγοντεςΠεριλαμβάνει μια κατοικημένη εβδομάδα στο Λονδίνο για να επισκεφθείτε και να μάθουν σημαντικές πολυεθνικές εταιρείες και οργανισμούς που ειδικεύονται στο Marketing Έρευνας και Business Intelligence.Δυνατότητα πρακτικής άσκησης σε ALD Automotive, Altadis η Imperial Tobacco, Burger King, Campofrio, DKV Seguros, GFK, Kantar Media, Mindshare, Nielsen, Telefonica, Vodafone.προφίλ Υποψηφίου... [-]
Ισπανία Μαδρίτη
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
ισπανικά
Μερική παρακολούθηση
9 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

ESIC Business & Marketing School

Address
Camino Valdenigriales
28223 Μαδρίτη, Κοινότητα Μαδρίτης, Ισπανία
Address
C/ Marià Cubí, 124
08021 Βαρκελώνη, Καταλονία, Ισπανία
Address
Avda. de Blasco Ibáñez, 55
46021 Βαλένθια, Κοινότητας της Βαλένθια, Ισπανία
Address
Edificio de la Prensa Avda. de Carlos III, s/n Isla de la Cartuja
41092 Σεβίλλη, Ανδαλουσία, Ισπανία
Address
Vía Ibérica, 28-34
50012 Σαραγόσα, Αραγονία, Ισπανία
Address
C/ Severo Ochoa, 49 Parque Tecnológico de Andalucía Campanillas
29590 Marbella, Ανδαλουσία, Ισπανία
Address
Ronda de Nelle, 31
15007 Α Κορούνια, Γαλικία, Ισπανία
Address
Avda. de Anaitasuna, 31 Mutilva (Navarra)
31192 Παμπλόνα, Ναβάρη, Ισπανία
Address
C/ Alameda Recalde, 50
48008 Μπιλμπάο, Χώρα των Βάσκων, Ισπανία
Address
C/ Eduardo Molina Fajardo, 38
18014 Γρανάδα, Ανδαλουσία, Ισπανία
Address
Avenida de Madrid, 60
36204 Vigo, Γαλικία, Ισπανία
Address
Ισπανία Online, Ισπανία