Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ποιοι είμαστε

Σχολείο ειδικευμένο στον Ηγέτη ηλεκτρονικού εμπορίου σε φοιτητές που εκπαιδεύονται ως ειδικοί στο ηλεκτρονικό εμπόριο και το ψηφιακό μάρκετινγκ. Με περισσότερους από 190 εκπαιδευτικούς, οι οποίοι έχουν εκπαιδεύσει περισσότερους από 1100 φοιτητές στο ηλεκτρονικό εμπόριο και το ψηφιακό μάρκετινγκ.

Είμαστε η πρώτη σχολή ηλεκτρονικού εμπορίου που γεννήθηκε στην Ισπανία

Το 2010, ο Fabián López (@faloco) και ο Gerardo Salvador (@gerardsalva) είχαν μια συνάντηση στην οποία μιλούσαν για τη δυσκολία στην αγορά εργασίας να είναι σε θέση να προσλάβουν έναν καλό διευθυντή ηλεκτρονικού εμπορίου για να επιβλέπουν τη στρατηγική ψηφιακού μάρκετινγκ της εταιρείας και τη βελτίωση των αποτελεσμάτων πωλήσεων. Και οι δύο συμπέραναν κατά τη διάρκεια αυτής της συζήτησης ότι, αν και υπήρχε καλή κατάρτιση στην επικοινωνία με τα κοινωνικά δίκτυα, κανένας από αυτούς δεν επικεντρώθηκε στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Αυτό έδωσε τη θέση της στη δημιουργία της Σχολής Ecommaster, η οποία ξεκίνησε το 2011 ως Master στην ηλεκτρονική εμπορία και το ψηφιακό μάρκετινγκ στο Elche.

Σήμερα, διδάσκεται στο Elche και τη Μαδρίτη αυτοπροσώπως και σε απευθείας σύνδεση σε περισσότερες από 20 χώρες.

Μία από τις διαφορικές αξίες ήταν να ποντάρεις καθηγητές από εταιρείες που προσφέρουν πρακτική γνώση στην τάξη, αντί να το κάνεις από τον ακαδημαϊκό κόσμο που συνδέεται ελάχιστα με την επιχειρηματική πραγματικότητα.

Ποια ήταν η αρχική ιδέα;

Η αρχική ιδέα ήταν να δημιουργηθεί ένα πρόγραμμα διδασκαλίας και ένα διδακτικό προσωπικό που θα επέτρεπε την στενότερη κατάρτιση σε μια μικρή ομάδα όχι περισσότερων από 20 ατόμων και στην οποία οι καθηγητές θα βοηθούσαν τον μαθητή να βελτιώσει τα αποτελέσματα της επιχείρησής του στο Διαδίκτυο, ή να αναπτύξουν στην τάξη μια επιχειρηματική ιδέα από το μηδέν που θα αρχίσει να επιτυγχάνει πωλήσεις ακόμη και πριν από το τέλος του Δασκάλου.

people, girls, womenStockSnap / Pixabay

μεθοδολογία

Από την ίδρυσή της το 2011, η Ecommaster.es έχει αναπτύξει τη δική της μεθοδολογία που εγγυάται όχι μόνο τη μεταφορά γνώσεων αλλά και την απόκτηση βασικών επιχειρηματικών δεξιοτήτων για όλους τους τύπους εταιρειών, τα έργα ή το επαγγελματικό περιβάλλον.

Όλες οι δραστηριότητες του προγράμματος σπουδών του Ecommaster στοχεύουν σε αυτόν τον σκοπό και τόσο οι τάξεις των εκπαιδευτικών όσο και το συμπληρωματικό υλικό που διατίθεται στην πλατφόρμα μας έχουν υψηλό πρακτικό περιεχόμενο που επιδιώκει να φέρει όσο το δυνατόν πιο κοντά τον επαγγελματικό κόσμο των ακαδημαϊκών.

Έτσι, στο συμπληρωματικό υλικό του Δασκάλου μπορείτε να βρείτε άφθονες περιπτώσεις επιτυχίας (και αποτυχίες), που είπαμε σε πρώτο πρόσωπο από τους πρωταγωνιστές, εκπαιδευτικά εργαλεία επικεντρωμένα στην καθημερινή πρακτική και, φυσικά, παραδείγματα στρατηγικών, τεχνικών και εργαλείων που παρουσιάζονται σε μαθήματα πρόσωπο με πρόσωπο ή σε τηλεδιάσκεψη.

Ακαδημαϊκή Διεύθυνση και Επικεφαλής Μελετών

Είναι τα μέλη της ομάδας του Ecommaster που παρακολουθούν στενά την εξέλιξη των δραστηριοτήτων του Δασκάλου. Μια ομάδα τριών ανθρώπων που είναι διαθέσιμη σε φοιτητές που οργανώνουν το έργο σε εβδομαδιαία βάση, συντονίζει τα ημερολόγια και ενεργοποιεί τη σχέση μεταξύ εκπαιδευτικών και φοιτητών. Επιπλέον, είναι σε θέση να επιλύσουν τεχνικά ερωτήματα και να συμβουλεύσουν τον καλύτερο τρόπο για την ενίσχυση του ταλέντου των μαθητών, κατά την έναρξη κάθε έργου ή της σταδιοδρομίας τους.

Εκπαιδευτές του Ecommaster

Το προφίλ τύπου του καθηγητή Ecommaster είναι αυτό ενός επαγγελματία με πολυετή πείρα στον κόσμο του ηλεκτρονικού εμπορίου ή του ψηφιακού μάρκετινγκ, είτε αναπτύσσοντας δικά του έργα είτε εργάζοντάς τους για μεγάλους παίκτες όπως το Amazon, το eBay, το PayPal, το Inditex, τα PC Components ... καθώς και για νεοσύστατες επιχειρήσεις που έχουν επικεφαλής το τμήμα τεχνολογίας των εφημερίδων περισσότερες από μία φορές.

Αυτοί είναι άριστοι επαγγελματίες που υπερασπίζονται τη δουλειά τους σε έναν όλο και πιο απαιτητικό τομέα και, επιπλέον, διατηρούν ζωντανή την επιθυμία τους να προσθέσουν αξία και γνώση σε νέες προωθητικές ενέργειες σπουδαστών. Με απασχολημένες ατζέντες σε πολλές περιπτώσεις, είναι μερικές φορές το προνόμιο να τους δίδεται διδασκαλία στο Ecommaster και είναι το έργο που αγαπάμε να κάνουμε στο αρχηγείο της μελέτης, επιβεβαιώνοντας τις ημερομηνίες δύο μήνες νωρίτερα για την ειρήνη του καθενός. Τον περασμένο χρόνο είχαμε μόνο να αναβάλουμε δύο τάξεις την ίδια εβδομάδα ... μία λόγω της γρίπης και άλλη επειδή ο δάσκαλος θα ήταν πατέρας.

Μάθηση με πράξεις

Το ψηφιακό μάρκετινγκ είναι μια διαρκώς μεταβαλλόμενη πειθαρχία στην οποία συνεχίζουν να αναδύονται νέες τάσεις που φέρνουν νέες ιδέες και ανασκόπηση των στρατηγικών. Αυτό απαιτεί από τους επαγγελματίες του να έχουν τη δυνατότητα να διαχειρίζονται μεγάλους όγκους πληροφοριών και την κρίσιμη αίσθηση να διαχωρίζουν τη μόδα από τις πραγματικές διαταραχές που εμφανίζονται σε έναν τόσο δυναμικό τομέα.

Για το σκοπό αυτό, εκτός από ένα περιεχόμενο που είναι ήδη πολύ πρακτικό, προτείνουμε στους μαθητές μας την υλοποίηση ενός επιχειρηματικού σχεδίου στο οποίο να εφαρμόζουμε άμεσα όσα μαθαίνουμε στα μαθήματα.

Το πρόγραμμα σπουδών του Ecommaster περιλαμβάνει ένα Τελικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακού Προγράμματος που αποτελείται από ένα επιχειρηματικό σχέδιο που αποτελείται από τα ακόλουθα έγγραφα: Μελέτη αγοράς ή ανάλυση ανταγωνισμού, Σχέδιο μάρκετινγκ, Ανάλυση της πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου και Μελέτη οικονομικής σκοπιμότητας.

Ισχύει για τις δύο υπάρχουσες εταιρείες και για τα φανταστικά έργα, το Ecommaster είναι το ιδανικό περιβάλλον για την επιτάχυνση αυτών των έργων. Τυπικά, τα έργα αυτά καταλήγουν να είναι επιχειρήσεις με πραγματική τιμολόγηση, μεταφέρονται για υψηλότερη αξία από τα διδάσκοντα του δασκάλου ή, στη χειρότερη περίπτωση, μια πολύ καλή επιστολή παρουσίασης που συνοδεύει το πρόγραμμα σπουδών των σπουδαστών.

Αναπήδησε την τάξη

Είναι μια από τις πιο πρόσφατες εκπαιδευτικές καινοτομίες που φτάνουν σε αίθουσες διδασκαλίας σε όλο τον κόσμο. Με λίγα λόγια, συνίσταται στην αντιστροφή του παραδοσιακού τρόπου εκμάθησης, έτσι ώστε ο σπουδαστής να μελετήσει τα θεωρητικά περιεχόμενα εκ των προτέρων και να διατηρήσει τον χρόνο στην τάξη για να συμβουλευτεί τις συγκεκριμένες ερωτήσεις των εκπαιδευτικών σχετικά με τις μαθησιακές τους ανάγκες.

Είναι ο καλύτερος τρόπος προσαρμογής των μαθημάτων μας στις ανάγκες που μπορεί να έχουν διαφορετικά επαγγελματικά προφίλ. Στο Ecommaster, το έχουμε εφαρμόσει στα περισσότερα μαθήματα που εντάσσονται στο πρόγραμμα Ecommaster PRO και, σιγά-σιγά, ενσωματώνουμε λεπτομέρειες αυτής της μεθοδολογίας στους υπόλοιπους διδάσκοντες.

Επιτόπιες επισκέψεις, κοινότητες αποφοίτων και Δραστηριότητες δικτύωσης

Από τη στιγμή που γίνονται δεκτοί στο Ecommaster, οι μαθητές μας καλούνται να συμμετάσχουν στην κοινότητα αποφοίτων, μια ιδιωτική ομάδα στην οποία απευθύνονται σε όλους τους καθηγητές και φοιτητές από άλλες εκδόσεις. Οι πληροφορίες μοιράζονται, συνιστώνται επαγγελματίες και υπάρχουν επιχειρηματικές ευκαιρίες.

Επιπλέον, καθ 'όλη τη διάρκεια των ημερολογιακών επισκέψεων στις εγκαταστάσεις ηλεκτρονικών καταστημάτων και πρακτορείων μάρκετινγκ στη Μαδρίτη και στο Αλικάντε οργανώνονται όπου για άλλη μια φορά η πραγματικότητα του επαγγελματικού κόσμου μπορεί να είναι γνωστή από πρώτο χέρι και όπου είναι εύκολη η πρόσβαση στις πρωτοβουλίες πρόσληψης των ταλέντων που καταλήγουν να κρυσταλλώνονται σε πρακτικές, υποτροφίες και συμβάσεις.

Παρομοίως, οι μαθητές μας είναι παρόντες σε εκδηλώσεις, συνέδρια και παρουσιάσεις που διοργανώνουμε σε όλη την εθνική επικράτεια, συχνά είναι το πρώτο βήμα τους να προσληφθούν ως καθηγητές από άλλες σχολές επιχειρήσεων.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • ισπανικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα Διοικητικών Στελεχών

Ecommaster.es

Το Master Digital Marketing και το ηλεκτρονικό εμπόριο πρόσωπο με πρόσωπο στην Αλικάντε έχει σχεδιαστεί από πρακτική άποψη, το πρόγραμμα σπουδών μας είναι ένα από τα διαφ ... [+]

Το Master Digital Marketing και το ηλεκτρονικό εμπόριο πρόσωπο με πρόσωπο στην Αλικάντε έχει σχεδιαστεί από πρακτική άποψη , το πρόγραμμα σπουδών μας είναι ένα από τα διαφορικά μας σημεία.

Η κατάρτιση στο ηλεκτρονικό εμπόριο και το ψηφιακό μάρκετινγκ είναι απαραίτητη για την αποτελεσματική διαχείριση των πωλήσεων μέσω Διαδικτύου. Στο Ecommaster έχουμε τα κλειδιά για να γίνουμε αυθεντικοί διαχειριστές του ηλεκτρονικού εμπορίου και σας διδάξουμε όλες τις απαραίτητες στρατηγικές για να πετύχετε την Online . Το παρόν και το μέλλον των επιχειρήσεων βρίσκονται στο Διαδίκτυο. Εξειδίκευση!... [-]

Ισπανία Elche
Νοέμβριος 2019
ισπανικά
Πλήρης παρακολούθηση
6 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Address
Calle Juan de la Cierva,43
03203 Elche, Κοινότητας της Βαλένθια, Ισπανία