Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ο Διεθνής Σχολή του πρωτοκόλλου Είναι ένα από τα πρώτα κέντρα στην Ισπανία ότι τα σχέδια κατάρτισης του προσφέρει πανεπιστημιακές σπουδές τόσο σε προπτυχιακό όσο και μεταπτυχιακό και εξειδίκευση μαθήματα Οργάνωση εκδηλώσεων, το πρωτόκολλο και Θεσμικών Σχέσεων. Τα προσόντα αυτά υποστηρίζονται από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο της Μαδρίτης.

Αλλά το σχολείο δεν είναι μόνο ένα κέντρο εκπαίδευσης. Είναι μια ιδιωτική επιχείρηση, που διευθύνεται από μια ομάδα διακεκριμένων ειδικών στον τομέα του πρωτοκόλλου έχει:

Research Center.
Κέντρο Δεδομένων.
Υπηρεσία δημοσίευσης.
εξειδικευμένης βιβλιοθήκης.
Συμβουλευτική Υπηρεσία για δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς.
Μέσω εξειδικευμένων στον τομέα της επικοινωνίας πρωτοκόλλου και Εκδηλώσεις.

Είναι, επίσης, ο διοργανωτής των μεγάλων Πρωτοκόλλου διεθνών εκδηλώσεων:

Διεθνές Συνέδριο του πρωτοκόλλου
Διεθνές Βραβείο πρωτόκολλο

Η Διεθνής Σχολή του πρωτοκόλλου, που αποτελείται από ένα δίκτυο γραφείων στη Μαδρίτη, Βαρκελώνη, Βαλένθια, Γρανάδα, Αστούριας, Λα Κορούνια, το Μπουένος Άιρες και την Παραγουάη έχει καθιερωθεί ως το παγκόσμιο κέντρο που ειδικεύεται στην κατάρτιση του πρωτοκόλλου, τις διοργανικές σχέσεις και διαχείριση συμβάντων. Περισσότεροι από 15.000 μαθητές έχουν περάσει από διαφορετικές τάξεις του. Από αυτούς, το 60% καταλαμβάνουν τώρα θέσεις στο πρωτόκολλο τμήματα. Ένα πολύ σημαντικό ποσοστό που υπογραμμίζει την αυξανόμενη δραστηριότητα σε αυτόν τον τομέα, η επαγγελματική μονάδα που έχετε, η αυξανόμενη επιχειρηματική και θεσμική ζήτηση και τόσο ενδιαφέρον το μέλλον προσφέρει.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά
  • ισπανικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα Διοικητικών Στελεχών

Escuela Internacional de Protocolo

Ο πλοίαρχος του πρωτοκόλλου, το σχεδιασμό, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ εταιρικούς και θεσμικούς ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, η Διεθνής Σχολή του πρωτοκόλλου είναι ένα ιδιαίτερα ανταγωνισ ... [+]

Όταν μιλάμε για γεγονότα, αναφερόμαστε σε πράξεις των κοινωνικών σχέσεων που οργανώνονται για να μεταφέρω ένα μήνυμα σε ένα στοχευμένο κοινό, με στόχο την επίτευξη ενός αποτελέσματος σε αυτό το κοινό.

Προκειμένου να αναπτυχθεί μια εκδήλωση σωστά, θα πρέπει να ενώσει πολλούς κλάδους, τη δημιουργικότητα, σταδιοποίηση, την παραγωγή, το πρωτόκολλο, η έρευνα του κοινού, μάρκετινγκ, φυσικά εταιρικής επικοινωνίας του ιδρύματος και ούτω καθεξής.... [-]

Ισπανία Μαδρίτη Βαρκελώνη Α Κορούνια Οβιέδο Βαλένθια  + 2 Περισσότερα
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
ισπανικά
Μερική παρακολούθηση
1 εβδομάδα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Anuncio EIP