Escuela Universitaria ERAM

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Στο Πανεπιστήμιο ERAM, μπορείτε να μελετήσετε τις επίσημες βαθμούς στο οπτικοακουστικών μέσων και πολυμέσων, Παραστατικών Τεχνών και Masters μας στην καλλιτεχνική φωτογραφία.

Εμείς θέλουμε να δώσουμε περισσότερα

Σχολή του Πανεπιστημίου ERAM σκεφτείτε τις ανάγκες σας, φροντίζουμε να σας κάνει να νιώσετε σαν στο σπίτι σας. Εργαζόμαστε για να κάνουμε την εμπειρία σας τέλεια.

Η ERAM ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Σχολή του Πανεπιστημίου ERAM είναι συνδεδεμένο με το Πανεπιστήμιο της Girona αφιερωμένη στον τομέα του σχεδιασμού, των πολυμέσων, οπτικοακουστικό κέντρο, τη φωτογραφία και τις τέχνες του θεάματος.

Από εκεί και πέρα ​​με καλή υποδομή, ERAM ξεχωρίζει για το ανθρώπινο δυναμικό της, τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους επαγγελματίες του που μοιράζονται το πάθος για τη μετάδοση της γνώσης, την ικανοποίηση της μάθησης συνεχώς και, πάνω απ 'όλα, την αφοσίωση και την ανάπτυξη προσωπική και επαγγελματική του κάθε ατόμου, διατηρώντας μεγάλο σεβασμό για την ηθική και τις κοινωνικές αξίες.

ΚΏΜΑ CROS ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ FACTORIA

Το σχολείο βρίσκεται στο πρώην εργοστάσιο κλωστοϋφαντουργίας, «το εργοστάσιο Coma Cros» στο Salt (Girona). Ο τόπος έχει αποκατασταθεί και είναι εξοπλισμένα με σύγχρονες υποδομές και όλες τις απαραίτητες εγκαταστάσεις για την ακαδημαϊκή πρακτική, και εξακολουθεί να διατηρεί τη γοητεία ενός κτηρίου του μοντερνισμού του δεκάτου ενάτου αιώνα.

ΣΠΟΥΔΕΣ σε Χερόνα

Βρίσκεται σε μια προνομιακή τοποθεσία, ανάμεσα στη Μεσόγειο και τα βουνά των Πυρηναίων, θα βρείτε την πόλη της Girona. Είναι η πρωτεύουσα της επαρχίας και είναι καλά συνδεδεμένο με την εμβληματική πόλη της Βαρκελώνης, μόλις μία ώρα μακριά σε αυτό το αυτοκίνητο και 38 λεπτά με το τρένο. Είναι επίσης πολύ κοντά στα γαλλικά σύνορα πόλεις όπως το Perpignan (Γαλλία) Η πόλη της Girona, που περιβάλλεται από τέσσερις ποταμούς, είναι μια όμορφη πόλη και μια κεντρική τοποθεσία για πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις όλο το χρόνο. Ο συνδυασμός των χώρων πρασίνου, την κατασκευή των αιωνόβιων πέτρα και πολύτιμο κρυμμένο κήπο, δίνουν έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα στην αρχαία πόλη της Girona.

Οι δρόμοι της Girona έχουν υπηρετήσει ως στάδιο για το παιχνίδι της σειράς θρόνους. Η πόλη είναι ιδιαίτερα γνωστή για τη γαστρονομία της, με περισσότερα από δεκατρία εστιατόρια με συνολικά 17 αστέρια Michelin, αντανακλώντας εξαιρετικό συνδυασμό της γαστρονομικής παράδοσης και δημιουργικό πνεύμα.

GIRONA, μια πολιτιστική εμπειρία

Όλα τα Σαββατοκύριακα έχουν διαφορετικές πολιτιστικές εκδηλώσεις και φεστιβάλ μουσικής και άλλες εκδηλώσεις, όπως τέχνες του θεάματος, τα πολιτιστικά αξιοθέατα είναι σταδιακά να γίνει ένα σημείο αναφοράς σε όλο τον κόσμο.

Girona συνδυάζει την νυχτερινή ζωή με τα καλλιτεχνικά και μουσικά φεστιβάλ.

Ένα χαρακτηριστικό αυτών των εκδηλώσεων είναι η ποικιλομορφία της, συγκεντρώνοντας πολύ διαφορετικές μορφές όπως το Φεστιβάλ Μαύρης Μουσικής, το Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Castell de Peralada, το Vinomi Φεστιβάλ, Girona Capella, Χιρόνα Φεστιβάλ Τζαζ, το Διεθνές Φεστιβάλ Porta Ferrada, Ακουστική φεστιβάλ, συναυλία ή εκδήλωση Ibercamara Performing Arts High Season, σε Girona.

Υπηρεσίες Φοιτητών

Σχολή του Πανεπιστημίου ERAM συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Girona προσφέρει όλες τις δραστηριότητες, υπηρεσίες που είναι απαραίτητες για την ανάπτυξη των μαθητών, τόσο ακαδημαϊκά και προσωπικά. Όπως για παράδειγμα, με εξειδίκευση στον αθλητισμό υπηρεσία, σύγχρονη για να μάθουν τις μεγάλες γλώσσες του κόσμου, εξειδικευμένων υπηρεσιών για τους ξένους φοιτητές και πολλές άλλες γλώσσες.

Τοποθεσίες

Αλας

Address
Factoria Cultural Coma Cros
C/ St. Antoni, 1

17190 Αλας, Καταλονία, Ισπανία

Προγράμματα

Ask a Question

Άλλη