Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η ιστορία που γράφετε

Καλώς ήρθατε / ένα σχολείο όπως Δημιουργικής Γραφής στα ισπανικά στον κόσμο, ευπρόσδεκτη / αα Escuela de Escritores :

Όλοι μας έχουμε μια ιστορία να πει και μπορούμε να βρούμε τον καλύτερο τρόπο για να το κάνουμε. Διότι, ναι, μπορείτε να μάθετε να γράφετε. Το γράψιμο είναι μια ικανότητα και όπως κάθε σκάφος, το πρώτο βήμα είναι να γνωρίζουμε και να ελέγξουν τις τεχνικές που επιτρέπουν σε σας για να το ασκήσει αριστοτεχνικά. Διδάξτε αυτό το σκάφος είναι ο λόγος ύπαρξης της Escuela de Escritores . Μάθετε όχι μόνο του μέσα στις δυνατότητές της μεγαλοφυίας σε επαφή με το θεϊκό δάκτυλο ή ευλογημένη με το γονίδιο της γραφής: ανακαλύψτε κάθε μέρα για δεκαπέντε χρόνια χιλιάδες άνθρωποι έχουν περάσει από το site μας και εικονικές αίθουσες διδασκαλίας.

Όταν μια εργασία γίνεται αριστοτεχνικά, γίνεται τέχνη όταν πρόκειται για την τέχνη, αλλά και να μιλήσουμε για αυτά τα άυλα περιουσιακά στοιχεία που έχουν το ταλέντο και έμπνευση. Το ταλέντο δεν έχει μάθει, αλλά έχουν μικρή ή μεγάλη, μπορεί να αναπτυχθεί στο σωστό περιβάλλον. Συγγραφείς έχουν πάντα απαραίτητη για να περιβάλλουν τον εαυτό του με άλλους συγγραφείς για καθοδήγηση και συμβουλές (θυμηθείτε τις λογοτεχνικούς κύκλους ή την επιστολική σχέση μεταξύ πολλοί από αυτούς). Escuela de Escritores είναι ένας τόπος συνάντησης για τους Ισπανούς συγγραφείς από όλο τον κόσμο, μια κοινότητα να μοιραστεί την εμπειρία της γραφής με bandmates σας, καθοδηγείται από πολλούς από τους καλύτερους δασκάλους της δημιουργικής γραφής στα ισπανικά.

Επειδή η έναρξη γραφή είναι μόνο η αρχή. Υπάρχουν πολλοί συγγραφείς που, όταν ρωτήθηκε γιατί γράφουν, παίρνετε τόσο πολλές ώρες μπροστά από την κενή σελίδα, να απαντήσει με δύο λέξεις: περισσότερη ζωή. Ένας συγγραφέας ζει πολλές ζωές: το δικό της και το μόνο που ανακαλύπτει μέσα του. Κάτι έχει σπάσει όταν γράφουμε ότι το στρώμα του φόβου που μας χωρίζει από τον κόσμο, τα αληθινά συναισθήματα. Από την άλλη πλευρά έχουμε γεννηθεί εύθραυστη λέξεις που ένας συγγραφέας μαθαίνει να φροντίσει μέχρι να ανταποκριθούν στις φράσεις που, με υπομονή και πολλή επιδεξιότητα, καταλήγουν να είναι ιστορίες, μυθιστορήματα, σενάρια, ποιήματα, τέχνη, τη ζωή.

Αν η επιθυμία σας είναι να σας εκπαιδεύσει ως συγγραφέας, που ξεκίνησε στα μυστικά και τις τεχνικές της αυτό το δύσκολο και συναρπαστικό έργο, δεν θα απογοητεύσει. Δεν μπορούμε να υποσχεθούμε την επιτυχία, και χιλιάδες αναγνώστες, ούτε τις ταλαιπωρίες of Fame, αυτό το λογοτεχνικό δόξα που ορισμένοι συγχέουν με το να είναι ένας συγγραφέας? αλλά μπορούμε να εγγυηθούμε μια σταθερή, ολοκληρωμένη και δομημένη εκπαίδευση που σας επιτρέπει να μάθετε όλες τις τεχνικές και τους πόρους του εμπορίου: εκπαίδευση για την οποία μπορείτε να πάτε για την οικοδόμηση φωνή και την ομιλία σας, ότι η ζωή που χτυπάει μέσα σου και μόνο εσύ μπορείτε να βασίζεστε.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • ισπανικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:


Escuela de Escritores

«Τέχνη και την τέχνη» του Δασκάλου αφηγηματική είναι το πρώτο πρόγραμμα σπουδών που δημιουργήθηκε στην Ισπανία για να σχηματίσουν συγγραφείς. Δύο χρόνια (560 διδακτικές ώ ... [+]

© Chema Madoz - VEGAP 2017Chema Madoz - VEGAP 2017Καλώς ήλθατε στο Χ Προώθησης

Τα τέχνη και το εμπόριο Δάσκαλος Αφήγηση συνδέσεις - μέσα από την εμπειρία Escuela de Escritores - η παράδοση των προέδρων της δημιουργικής γραφής Αγγλο - πανεπιστήμια Saxon με διδακτικές προσεγγίσεις των ευρωπαϊκών σχολείων και των μελών των πανεπιστημίων, όπως και εμείς, η Ευρωπαϊκή Ένωση Προγράμματα Δημιουργικής γραφής (EACWP) . Σκοπός του μαθήματος είναι να διδάξει την τέχνη της γραφής και το έργο τους τρεις πυλώνες που κάνουν αυτό το σκάφος σε μια τέχνη: την τέχνη, τη δημιουργικότητα και ευαισθησία.... [-]

Ισπανία Μαδρίτη
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
ισπανικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά