European Open Business School

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝΤο σχολείο των επιχειρήσεων γεννιέται μέσα η ISABEL ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Ι. Εμείς ειδικεύονται στην επιχειρηματική εκπαιδευτικό υλικό και είναι αφιερωμένη κυρίως στην διδασκαλία των Masters, και τη δική επίσημους τίτλους του Πανεπιστημίου σε μορφή σε απευθείας σύνδεση, Και BlendedΚαι τη διοργάνωση εξειδικευμένων σεμιναρίων κατάρτισης για στελέχη και επιχειρηματίες είναι προσαρμοσμένες στις ειδικές ανάγκες των μεμονωμένων εταιρειών.

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ αναδύεται για να οδηγήσει ένα μοντέλο εκπαίδευσης που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα που παρέχονται από το Διαδίκτυο και τις νέες τεχνολογίες για να αναπτύξουν προγράμματα υψηλής ποιότητας στις επιχειρήσεις, προσφέροντας στους φοιτητές την ευκαιρία να πάρει τέτοια μαθήματα από οπουδήποτε στον κόσμο και με το χρονοδιάγραμμα που καλύτερα ταιριάζει στις ανάγκες σας.

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ αναλαμβάνει την υποχρέωση να εκπαιδεύσει στο υψηλότερο επίπεδο για όλους εκείνους που επιθυμούν να βελτιώσουν την καριέρα σας και να πετύχετε τους στόχους σταδιοδρομίας σας στο χώρο των επιχειρήσεων.

Ένα ίδρυμα επικεντρώθηκε στην ανάπτυξη των προγραμμάτων κατάρτισης, όπως για μεταπτυχιακές δημιουργούν μια γέφυρα μεταξύ του πανεπιστημίου και της εταιρείας και για την απόκτηση επαγγελματικών γνώσεων και την ανάπτυξη βασικών δεξιοτήτων για την εξέλιξη της σταδιοδρομίας σας.

Ένα σχολείο που αναδύεται για να οδηγήσει ένα νέο μοντέλο της μεταπτυχιακής εκπαίδευσης με βάση την επιτυχία της σταδιοδρομίας των φοιτητών ως δήλωση της επιτυχίας του προγράμματος, επιδιώκοντας τη συνεχή αναβάθμιση των προγραμμάτων, σύμφωνα με τις νέες απαιτήσεις της εξελισσόμενης παγκόσμιας οικονομίας.

Κατά τη διάρκεια της σύντομης ιστορίας του, ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Θα έχει συσσωρεύσει σημαντική εμπειρία που εργάζονται με εταιρείες από διάφορους τομείς, την ανάπτυξη όλων των ειδών τα εκπαιδευτικά προγράμματα.

Αυτό αντικατοπτρίζεται στην εσωτερική διάσταση του σχολείου, στη διαμόρφωση του ακαδημαϊκού συμβουλίου του και τη σύνθεση τόσο της Συμβουλευτικής Επιτροπής και διδακτικού προσωπικού του, όλα αυτά που σχηματίζονται από τα ανώτερα στελέχη των μεγάλων εθνικών και πολυεθνικών εταιρειών.

COLLEGE Το Πανεπιστήμιο Ελισάβετ Α 'έχει την έδρα της σε αυτό το εμβληματικό κτίριο που βρίσκεται στην ιστορική και θεσμική κέντρο της πόλης του Μπούργκος (C / Φερνάν Γκονζάλες, Νο 76). Καταλαμβάνει μια έκταση 6.534 μ2 κατανεμημένα σε πέντε ορόφους και στεγάζει την έδρα του το Πανεπιστήμιο: Πρύτανης, αίθουσα διαλέξεων, ανοιχτών ευρωπαϊκών SCHOOLinistración ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, γενική γραμματεία, μέσα μαζικής ενημέρωσης / εικονική βιβλιοθήκη, σχολή εργασιακούς χώρους και αίθουσες διδασκαλίας και υπηρεσιών ηλεκτρονικών υπολογιστών .

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • ισπανικά

Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

Master στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση September 2017 Ισπανία Μαδρίτη

Ως ανώτερος, τόσο την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη των καθημερινών δραστηριοτήτων τους, μετατρέποντας τελικά το κόστος της παραγωγικότητας της κατάρτισης για επιχειρήσεις και οργανισμούς πολιτισμικού εμπλουτισμού. Μέσα από τη διδασκαλία των εξειδικευμένων εμπειρογνωμόνων σε διάφορους τομείς της επιχείρησης και του περιβάλλοντός τους εμπειρογνώμονές του, να πάρετε για να προετοιμάσουν και να εξοπλίσει τους φοιτητές με τα εργαλεία και τις γνώσεις που απαιτούνται για την κατασκευή ... [+]

Master στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη Τι μαθητές να φτάσετε στο τέλος της δραστηριότητας κατάρτισης μας είναι η εξής: Υψηλή οργανωτικές δεξιότητες, την ηγεσία και τη διαχείριση Προσαρμοστικότητα στις αλλαγές και τεχνολογική καινοτομία. Δυνατότητα παροχής στρατηγικών και επιχειρησιακών σχεδίων στα ανώτερα διοικητικά στελέχη της εταιρείας. Συνήθεια της ομαδικής εργασίας. Κριτική ανάλυση και την ικανότητα για αφαίρεση. Γρήγορη αναγνώριση, ανάλυση των προβλημάτων και την επίλυσή τους Άνοιγμα στην κοινωνικο-οικονομικό και πολιτισμικό περιβάλλον νοοτροπία. Μάθετε να αναλάβει την ευθύνη. Ως ανώτερος, τόσο την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη των καθημερινών δραστηριοτήτων τους, μετατρέποντας τελικά το κόστος της παραγωγικότητας της κατάρτισης για επιχειρήσεις και οργανισμούς πολιτισμικού εμπλουτισμού. Μέσα από τη διδασκαλία των εξειδικευμένων εμπειρογνωμόνων σε διάφορους τομείς των εμπειρογνωμόνων της εταιρείας και το περιβάλλον σας, μπορείτε να πάρετε για να προετοιμάσουν και να εξοπλίσει τους φοιτητές με τα εργαλεία και τις γνώσεις που απαιτούνται για τη λήψη αποφάσεων στην επιχείρηση και οργανισμών, καθώς και των επιχειρήσεων, η οποία θα τους επιτρέψει να αναλύσει: παγκοσμιοποίηση των αγορών, τα συστήματα ποιότητας και της διαχείρισης, τη διαχείριση και τη χρηματοδότηση των έργων, κοινωνιολογικές πτυχές, Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάλυσης της παραγωγικότητας, καθώς και τις ηθικές αρχές και αξίες που πρέπει να αναπτυχθούν στους διευθυντές της εταιρείας . Ημερήσια διάταξη Ενότητα 1: Βασικές αρχές της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Ενότητα 2. Πολιτικά και Κοινωνικά Ζητήματα, μετεγκατάσταση, οι αναδυόμενες οικονομίες. Ενότητα 3. Ηθική και Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Ενότητα 4. Κοινωνικά Υπεύθυνος Εθνικής Οικονομικής Δραστηριότητας. Ενότητα 5. Συστήματα Διαχείρισης. Ενότητα 6. Ανακοίνωση της ΕΚΕ. Ενότητα 7. Περιβαλλοντική Διαχείριση. Ενότητα 8. Η Περιβαλλοντική Πιστοποίηση.... [-]

πλοίαρχος στην κοινωνική οικονομία και την αειφόρο ανάπτυξη του επιχειρηματία στο έδαφος

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση September 2017 Ισπανία Μαδρίτη

Μέσα από τη διδασκαλία των εξειδικευμένων εμπειρογνωμόνων σε διάφορους τομείς των εμπειρογνωμόνων της εταιρείας και το περιβάλλον σας, μπορείτε να πάρετε για να προετοιμάσουν και να εξοπλίσει τους φοιτητές με τα εργαλεία και τις γνώσεις που απαιτούνται για τη λήψη αποφάσεων στην επιχείρηση και οργανισμών, καθώς και των επιχειρήσεων, η οποία θα τους επιτρέψει να αναλύσει: Η παγκοσμιοποίηση της ... [+]

Master στην Αειφόρο Ανάπτυξη και την Κοινωνική Οικονομία Επιχειρηματίας στην Επικράτεια Τι μαθητές να φτάσετε στο τέλος της δραστηριότητας κατάρτισης μας είναι η εξής: Υψηλή οργανωτικές δεξιότητες, την ηγεσία και τη διαχείριση Προσαρμοστικότητα στις αλλαγές και τεχνολογική καινοτομία. Δυνατότητα παροχής στρατηγικών και επιχειρησιακών σχεδίων στα ανώτερα διοικητικά στελέχη της εταιρείας. Συνήθεια της ομαδικής εργασίας. Κριτική ανάλυση και την ικανότητα για αφαίρεση. Γρήγορη αναγνώριση, ανάλυση των προβλημάτων και την επίλυσή τους Άνοιγμα στην κοινωνικο-οικονομικό και πολιτισμικό περιβάλλον νοοτροπία. Μάθετε να αναλάβει την ευθύνη. Ως ανώτερος, τόσο την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη των καθημερινών δραστηριοτήτων τους, μετατρέποντας τελικά το κόστος της παραγωγικότητας της κατάρτισης για επιχειρήσεις και οργανισμούς πολιτισμικού εμπλουτισμού. Μέσα από τη διδασκαλία των εξειδικευμένων εμπειρογνωμόνων σε διάφορους τομείς των εμπειρογνωμόνων της εταιρείας και το περιβάλλον σας, μπορείτε να πάρετε για να προετοιμάσουν και να εξοπλίσει τους φοιτητές με τα εργαλεία και τις γνώσεις που απαιτούνται για τη λήψη αποφάσεων στην επιχείρηση και οργανισμών, καθώς και των επιχειρήσεων, η οποία θα τους επιτρέψει να αναλύσει: παγκοσμιοποίηση των αγορών, τα συστήματα ποιότητας και της διαχείρισης, τη διαχείριση και τη χρηματοδότηση των έργων, κοινωνιολογικές πτυχές, Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάλυσης της παραγωγικότητας, καθώς και τις ηθικές αρχές και αξίες που πρέπει να αναπτυχθούν στους διευθυντές της εταιρείας . Ημερήσια διάταξη ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΕΡΙΟΧΗ Ενότητα 1. Τοπική ανάπτυξη και στρατηγικό σχεδιασμό. Ενότητα 2. Παράγοντες που αλληλεπιδρούν με την τοπική ανάπτυξη. Ενότητα 3. Τοπική ανάπτυξη, τη μελλοντική απασχόληση και την επιχειρηματική κουλτούρα. Ενότητα 4. Οι τοπικές και αγροτική ανάπτυξη, την εδαφική λειτουργική. ÁREA DE LA ECONOMÍA... [-]

πλοιάρχου σε αθλητικές εταιρείες διαχείρισης

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση September 2017 Ισπανία Μαδρίτη

Μέσα από τη διδασκαλία των εξειδικευμένων εμπειρογνωμόνων σε διάφορους τομείς της επιχείρησης και του περιβάλλοντός τους εμπειρογνώμονές του, να πάρετε για να προετοιμάσουν και να εξοπλίσει τους φοιτητές με τα εργαλεία και τις γνώσεις που απαιτούνται για τη λήψη αποφάσεων στο ... [+]

MBA Sports Business Τι μαθητές να φτάσετε στο τέλος της δραστηριότητας κατάρτισης μας είναι η εξής: Υψηλή οργανωτικές δεξιότητες, την ηγεσία και τη διαχείριση Προσαρμοστικότητα στις αλλαγές και τεχνολογική καινοτομία. Δυνατότητα παροχής στρατηγικών και επιχειρησιακών σχεδίων στα ανώτερα διοικητικά στελέχη της εταιρείας. Συνήθεια της ομαδικής εργασίας. Κριτική ανάλυση και την ικανότητα για αφαίρεση. Γρήγορη αναγνώριση, ανάλυση των προβλημάτων και την επίλυσή τους Άνοιγμα στην κοινωνικο-οικονομικό και πολιτισμικό περιβάλλον νοοτροπία. Μάθετε να αναλάβει την ευθύνη. Ως ανώτερος, τόσο την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη των καθημερινών δραστηριοτήτων τους, μετατρέποντας τελικά το κόστος της παραγωγικότητας της κατάρτισης για επιχειρήσεις και οργανισμούς πολιτισμικού εμπλουτισμού. Μέσα από τη διδασκαλία των εξειδικευμένων εμπειρογνωμόνων σε διάφορους τομείς των εμπειρογνωμόνων της εταιρείας και το περιβάλλον σας, μπορείτε να πάρετε για να προετοιμάσουν και να εξοπλίσει τους φοιτητές με τα εργαλεία και τις γνώσεις που απαιτούνται για τη λήψη αποφάσεων στην επιχείρηση και οργανισμών, καθώς και των επιχειρήσεων, η οποία θα τους επιτρέψει να αναλύσει: παγκοσμιοποίηση των αγορών, τα συστήματα ποιότητας και της διαχείρισης, τη διαχείριση και τη χρηματοδότηση των έργων, κοινωνιολογικές πτυχές, Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάλυσης της παραγωγικότητας, καθώς και τις ηθικές αρχές και αξίες που πρέπει να αναπτυχθούν στους διευθυντές της εταιρείας . Ημερήσια διάταξη Ενότητα 1. Σχέδιο και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Ενότητα 2. Σχέδιο εσωτερικών και εξωτερικών PR. 3. Οπτικοακουστικών Ενότητα Διαχείρισης. Ενότητα 4. Εργατικό Δίκαιο που εφαρμόζεται στον αθλητισμό. Ενότητα 5. Σχέσεις Αξιωματικών και Οργανισμοί Ομοσπονδιών. Ενότητα 6. μάνατζερ ποδοσφαιριστών και Εικόνας Δικαιωμάτων. Ενότητα 7. Χρηματοοικονομικά και λογιστική διαχείριση του αθλητικού management. Ενότητα 8. Ανάλυση... [-]