EU Business School

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Business School της ΕΕ

Ιδρύθηκε το 1973, Business School της ΕΕ (ΕΕ) είναι μια διεθνής, επαγγελματικά διαπιστευμένο, υψηλόβαθμο σχολείο των επιχειρήσεων με πανεπιστήμια στη Βαρκελώνη, Γενεύη, Montreux και το Μόναχο. Παρέχουμε μικρή, δυναμική μαθήματα στα αγγλικά, με το καλύτερο και των δύο Βόρειας Αμερικής και της Ευρώπης ακαδημαϊκά προγράμματα σπουδών. πραγματιστική προσέγγιση μας στην εκπαίδευση των επιχειρήσεων προετοιμάζει τους μαθητές για μια καριέρα στη σημερινή ταχέως εξελισσόμενη και παγκοσμιοποιημένο επιχειρηματικό κόσμο.

ΕΕ προσφέρει ίδρυμα, πτυχίο, μάστερ, MBA και διδακτορικά προγράμματα, τόσο στην πανεπιστημιούπολη και σε απευθείας σύνδεση με τη διοίκηση των επιχειρήσεων, την επικοινωνία, τη διαχείριση του τουρισμού, των διεθνών σχέσεων, της διαχείρισης του αθλητισμού, τη διαχείριση των ψηφιακών μέσων μαζικής ενημέρωσης, τις διεθνείς επιχειρήσεις, το μάρκετινγκ, τη χρηματοδότηση, τις επιχειρήσεις και τη διαχείριση των ανθρώπινων πόρων, μεταξύ άλλων.

Σε απευθείας σύνδεση MBA ΕΕ κατατάσσεται κορυφαίο σε απευθείας σύνδεση παγκόσμια κατάταξη Διευθύνων Σύμβουλος του περιοδικού Που αναφέρονται ως κορυφαία 20 σχολείο των επιχειρήσεων από το περιοδικό Κίνα Οικονομική Επιθεώρηση Έκτη-καλύτερο σχολείο των επιχειρήσεων για φοιτήτριες σύμφωνα με το περιοδικό Capital Κατατάχθηκε στην κορυφαία βαθμίδα για την παγκόσμια και ευρωπαϊκά προγράμματα MBA από διευθύνων σύμβουλος Magazine Κατείχε την πέμπτη θέση στην QS MBA Οδηγός Return on Investment Report για το μισθό ανάταση στην Ευρώπη

Μέσω του παγκόσμιου δικτύου μας, των ακαδημαϊκών συνεργατών, οι μαθητές μπορούν να κερδίσουν τα κρατικά αναγνωρισμένα πτυχία στις πανεπιστημιουπόλεις της ΕΕ με το Πανεπιστήμιο του Roehampton του Λονδίνου, το Πανεπιστήμιο του Derby στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Universidad Católica de Murcia (UCAM) στην Ισπανία. Συνεργασίες με το Πανεπιστήμιο Pace της Νέας Υόρκης, το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας στο Riverside, Fisher College στη Βοστώνη και στο Πανεπιστήμιο Shinawatra στην Μπανγκόκ προσφέρει στους φοιτητές την ευκαιρία να κερδίσουν ένα δεύτερο προσόν, ενώ σπουδάζουν σε διαφορετικές και εμπλουτίζοντας περιβάλλοντα.

Τα προγράμματα του Ομίλου της ΕΕ διαπιστευμένο από το Συμβούλιο Διαπίστευσης για Επιχειρησιακά σχολεία Προγράμματα (ACBSP) και τη Διεθνή Συνέλευση για Collegiate Business Εκπαίδευσης (IACBE), που αναγνωρίζεται από το Συμβούλιο για την Ανώτατη Εκπαίδευση Διαπίστευσης (CHEA). Μπορούμε επίσης να κατέχουν Διεθνής Ποιότητας Διαπίστευσης (IQA) που χορηγείται από την Ένωση Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης Διαχείρισης Ανάπτυξης (CEEMAN). Ο Όμιλος της ΕΕ είναι επίσης διαπιστευμένος από EduQua, το πρώτο ελβετικό σήμα ποιότητας προσανατολισμένη προς ενηλίκων περαιτέρω εκπαίδευση.

Οι πανεπιστημιουπόλεις της ΕΕ βρίσκεται στην ακτή της Μεσογείου, μεταξύ των ελβετικών Άλπεων, και στην οικονομική πρωτεύουσα της Γερμανίας, προσφέροντας στους φοιτητές την ευκαιρία να ζήσουν σε τέσσερις διακριτές και εμπλουτίζοντας περιβάλλοντα. Οι μαθητές μπορούν να μεταφέρουν μεταξύ πανεπιστημιουπόλεις και να εξερευνήσετε την ποικιλομορφία της Βαρκελώνης, Γενεύη, Montreux και το Μόναχο. Αυτό παρέχει μια μεγάλη δικαιολογία για να μάθουν μια γλώσσα και να πληρούν μια ποικιλία των ανθρώπων, ενώ βιώνει νέο επιχειρηματικό προσανατολισμό ευκαιρίες. Επιπλέον, οι μαθητές μπορούν να συμμετέχουν σε ανταλλαγές με ιδρύματα εταίρους μας στις ΗΠΑ, την Κίνα, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ισπανία, την Ταϊλάνδη, τη Μαλαισία, την Ταϊβάν, το Μεξικό, τη Βραζιλία, το Καζακστάν, τον Καναδά και τη Ρωσία, μεταξύ άλλων.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Όψη Μεταπτυχιακά Επιστημών (MSc) » Όψη Παγκόσμια MBAs » Όψη BBAs » Όψη MBA - OnlineStudies » Όψη Βασικό Eτος » Όψη BBA » Όψη BAs » Όψη BScs » Όψη DBA » Όψη Πτυχία » Όψη MBA - MBAStudies »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

πλοίαρχος της επιστήμης στη διεθνή διαχείριση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος January 2018 Ισπανία Βαρκελώνη Ελβετία Γενεύη Montreux Γερμανία Μόναχο +5 περισσότερα

Το MSc in International Management απευθύνεται σε φοιτητές με λιγότερα από δύο χρόνια εργασιακής εμπειρίας. Το μονοετές πρόγραμμα δίνει στους φοιτητές την ευκαιρία να μάθουν για τις διάφορες επιχειρηματικές αρχές, να αποκτήσουν ηγετικές ικανότητες και να αναπτύξουν την επαγγελματική επάρκεια. [+]

Διάρκεια: Τρεις όροι

Συντελεστές: 93 CH / 122 ECTS

Έναρξη ημερομηνίες: Οκτώβριος, Ιανουάριος, Μάρτιος

Τοποθεσία: Βαρκελώνη, Γενεύη, Montreux

Διδασκαλίας γλωσσών: Αγγλικά

Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας: ΕΕ έχει τμήματα σε κάθε πανεπιστημιούπολη για να βοηθήσει τους μαθητές να βρουν θέσεις εργασίας στον τομέα των σπουδών τους.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής: Οι μαθητές πρέπει να έχουν πτυχίο από διαπιστευμένο κολέγιο ή πανεπιστήμιο. Οι μαθητές θα πρέπει επίσης να έχουν ένα ενδιάμεσο αγγλικό επίπεδο.... [-]


Βίντεο

Discover EU Business School – EU International Schools in Barcelona, Munich, Geneva and Montreux

EU Orientation Week

Επικοινωνία

EU Business School

Διεύθυνση EU Business School c/Ganduxer 70
08021 Βαρκελώνη, Ισπανία
Ιστοσελίδα http://barcelona.euruni.edu/
Τηλέφωνο +34 932 01 81 71

EU Business School

Διεύθυνση EU Business School Quai du Seujet 18
1201 Γενεύη, Ελβετία
Ιστοσελίδα http://geneva.euruni.edu/
Τηλέφωνο +41 22 779 26 71

EU Business School

Διεύθυνση EU Business School Villa Ormond - Rue du Lac 18 Clarens-Montreux
1815 Montreux, Ελβετία
Ιστοσελίδα http://switzerland.euruni.edu/
Τηλέφωνο +41 21 964 84 64

EU Business School

Διεύθυνση EU Business School Theresienhöhe 28
80339 Μόναχο, Βαυαρία, Γερμανία
Ιστοσελίδα http://munich.euruni.edu/
Τηλέφωνο +49 89 55029595