Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)

&nbsp

Η Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER) είναι αφιερωμένη στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση και την παρουσία.

&nbsp

Το Fundacion Universitaria Iberoamericana (Ιβηρο-Αμερικανικό Πανεπιστήμιο του Ιδρύματος - FUNIBER) χρήσεις ως πλαισίου των δύο κόσμων του πανεπιστημίου και της κατάρτισης.


Σκοπός FUNIBER είναι να μεταδίδουν και να μοιραστούν τη γνώση με την ισπανική Ιβηρο-Αμερικανικό λαό. Από την ίδρυσή της το 1997 στη Βαρκελώνη, στην Ισπανία, FUNIBER έχει αυξηθεί συνεχώς για να γίνει ένα ακαδημαϊκό και επαγγελματικό δίκτυο σε είκοσι πέντε χώρες.

&nbsp

FUNIBER είναι μια επιστημονική και ερευνητική πανεπιστημιακό ίδρυμα που δένει επαγγελματική πανεπιστήμια και ιδρύματα να προσφέρουν μια παγκόσμια εκπαίδευση που θα σέβεται τις τοπικές ταυτότητες. Τρεις FUNIBER είναι θεμελιώδης λειτουργική άξονες είναι οι εξής:

- Να προωθηθεί η δημιουργία των διαπανεπιστημιακών προγραμμάτων (προγράμματα μεταξύ πανεπιστημίων). FUNIBER προωθεί προγράμματα που επιτρέπουν την πρόσβαση στο σύστημα διπλού τίτλο ακαδημαϊκούς τίτλους. Οι μελέτες είναι για Masters, αλλά υπάρχουν και μετά το πτυχίο προγράμματα ολοκληρωμένων μεταξύ τους. Από τη μία πλευρά, Διπλώματα, Ειδικότητες και Τμήματα επέκταση, μεταξύ άλλων, ότι είναι μικρότερης διάρκειας. Από την άλλη, στην τάξη με βάση μελέτες για το διδακτορικό του δίπλωμα.


- Για να στηρίξει την ανάπτυξη και τις δραστηριότητες των σχεδίων διεθνούς συνεργασίας. FUNIBER προωθεί τη συνεργασία και την οικονομική ανάπτυξη, η οποία είναι ο λόγος που λειτουργεί στον τομέα της εκπαίδευσης και συμμετέχει σε συνεργασία και ανάπτυξη δραστηριοτήτων με ένα φάσμα θεσμών που εργάζονται σε έργα ανάπτυξης ή / και τη διεθνή συνεργασία.


-. Λύσεις για την παραγγελία της εκπαίδευσης και της διαχείρισης της γνώσης για τις επιχειρήσεις και τα θεσμικά όργανα Από τη μία πλευρά, FUNIBER αναπτύσσει και λειτουργεί με τις επιχειρήσεις, εταιρείες και ομίλους επιχειρήσεων σε συμβουλευτικό ρόλο προσανατολισμένη προς την παραγωγή των επί παραγγελία εκπαιδευτικά προγράμματα. Από την άλλη, FUNIBER παρέχει διαβούλευσης στις διαδικασίες διαχείρισης της γνώσης, συμβάλλοντας καινοτομίες και τις λύσεις που πάει από τη στρατηγική, τη γνώση μοντέλων διαχείρισης για συστήματα που βασίζονται σε ΤΠΕ στο ολιγοθέσιο σχολείο της Γνώσης Portals Εταιρικής.

&nbsp

Η αυξανόμενη και η παγκόσμια παρουσία της FUNIBER οφείλεται σε ένα μοντέλο διδασκαλίας που προωθεί τη συνεργασία και τη συνεργασία μεταξύ των εθνών για να εμπλουτίσουν τους ανθρώπους σχηματισμό. Το μοντέλο αυτό είναι το αποτέλεσμα περισσότερα από οκτώ χρόνια εμπειρίας της διδασκαλίας FUNIBER μεταπτυχιακών απόσταση ημι-παρακολουθούν και μη εικονικών παρακολούθηση διεθνών σχεδίων συνεργασίας και σχηματισμού με τις επιχειρήσεις. Αυτό εγγυάται ένα μοντέλο που παρέχουν ουσιαστικά αποτελέσματα σε σχέση με την επένδυση διδασκαλία ανέλαβε έναντι της επιστροφής στη διαμόρφωση της γνώσης και της προσωπικής και της οργανωτικής μάθησης. Όλα αυτά επειδή εκπαιδευτικό μοντέλο FUNIBER του εγγυάται την υψηλή ποιότητα παγκόσμια σχηματισμό.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • ισπανικά

Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

μάστερ της σωματικής δραστηριότητας: την κατάρτιση και την αθλητική διαχείριση

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 6 - 24 μήνες Ισπανία

Το πρόγραμμα Master στην Φυσική Δραστηριότητα: Εκπαίδευση και Sports Management απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες που επιθυμούν να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους και της πρακτικής ... [+]

Master στην Φυσική Δραστηριότητα και Αθλητισμού Κατάρτιση στελεχών

 

Η σωματική δραστηριότητα αποτελεί σημαντικό παράγοντα για τη διατήρηση της ποιότητας της ζωής και της υγείας των ανθρώπων σε διαφορετικά στάδια της ζωής. Επιπλέον, αν αναλογιστούμε ότι μπορεί να εξυπηρετήσει τόσο την πρόληψη και τη θεραπεία ασθενειών που σχετίζονται με αδράνεια.

Για τη σωματική δραστηριότητα είναι ένα πραγματικά χρήσιμο εργαλείο, πρέπει κανείς να λάβει υπόψη το μεγάλο έλλειμμα σε ειδική κατάρτιση για τους προπονητές και αθλητικές διαχείρισης, για να επιτευχθεί μια απτή αλλαγή στην προπονητές, τους θεσμούς και ιδρύματα που παρέχουν αυτό το υπηρεσία για την επίτευξη του πολυπόθητο κατάσταση της υγείας και της πρόνοιας από έναν επαγγελματία στον τομέα. ... [-]


πτυχίο μάστερ στον τομέα της αρχιτεκτονικής και αστικού σχεδιασμού έργων

Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση 21 - 2 μήνες Ισπανία

Εξαιτίας αυτού, ο Δάσκαλος στην ανάπτυξη σχεδίων της Αρχιτεκτονικής και Σχεδιασμού, οργανώνεται στο πλαίσιο ενός καινοτόμου προγράμματος εκπαίδευσης για την περιοχή, γιατί όχι μόνο συνεχίζεται ... [+]

Master of Architecture και τα αστικά έργα

 

Η περιοχή του έργου έχει αναλάβει τώρα πρωταγωνιστικό ρόλο στην επαγγελματική εξέλιξη των στελεχών από τα πιο διαφορετικά επαγγέλματα, για όλους τους εμπλεκόμενους, με διαφορετικό ρόλο στην ανάπτυξη και την υλοποίηση ενός έργου. Η περιοχή της αρχιτεκτονικής και πολεοδομίας, στο σύνολό της είναι χωρίς αμφιβολία ότι η περαιτέρω ανάπτυξη και εφαρμογή έχει ιστορικά είχε από πολύ σχεδιασμό της, έτσι την ανάγκη να αναπτυχθεί ένα πρόγραμμα που ανταποκρίνεται στις σημερινές επαγγελματικές απαιτήσεις, που ειδικεύεται στις αστικές και αρχιτεκτονικά έργα. ... [-]


Βίντεο

¿Por qué estudiar en FUNIBER?

Opiniones sobre esperiencia FUNIBER:

Opiniones de alumnos FUNIBER-Colombia:

Επικοινωνία

FUNIBER

Διεύθυνση Paseo Garcia Faria 29
08005 Barcelona, Spain
Ιστοσελίδα http://www.funiber.org/
Τηλέφωνο +34 902 11 47 99