Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ένα σχολείο στο Εθνικό Top 10

"Μπορείτε να φτάσετε μόνο το σήμα 50 ετών εάν έχετε περάσει αυτά τα 50 χρόνια με επιτυχία."

98128_pexels-photo-1249158.jpeg

Η προέλευση του Fundesem χρονολογείται από το 1965, όταν δημιουργήθηκε η Σχολή για να καλύψει τη ζήτηση για μια νέα γενιά επαγγελματιών. Έκτοτε και μέχρι σήμερα, υπερασπίσαμε την αξία της προσπάθειας και της ζήτησης για αριστεία ως βασικά σημεία για την επίτευξη απτών αποτελεσμάτων.

Έχοντας προετοιμάσει περισσότερους από 63.000 επαγγελματίες για διευθυντικές θέσεις, παράλληλα με τη συνεχή μας ικανότητα καινοτομίας και βελτίωσης, μας έχει κατατάξει στους 10 κορυφαίους στον εθνικό κατάλογο των σχολών επιχειρήσεων.

Μια αδιαμφισβήτητη προσφορά υπηρεσίας στην κοινωνία

Η Σχολή Επιχειρήσεων μας - FBS - αποτελεί μέρος ενός μη κερδοσκοπικού Ιδρύματος στο οποίο συμμετέχουν περισσότερες από 260 επιχειρήσεις που εργάζονται προς την κατεύθυνση και ανταμοιβή καλών πρακτικών για τη δημιουργία θέσεων εργασίας.

Συνεργαζόμαστε με εκδηλώσεις εκπαίδευσης και δικτύωσης για τη βελτίωση των προοπτικών απασχόλησης πάνω από 1.200 συμμετεχόντων σε αυτές τις εκδηλώσεις ετησίως.

Διοργανώνουμε και υποστηρίζουμε διάφορες αθλητικές δραστηριότητες όπως το Women's Race και το Fundesem Basket School, το οποίο διαθέτει δωρεάν εκπαίδευση και συμμετοχή για ομάδες σε κοινωνικά υποβαθμισμένες περιοχές της πόλης μας.

Ιδιαίτερα αφοσιωμένος στον αθλητισμό και τα παιδιά

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά
Spanish (Spain)

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα Διοικητικών Στελεχών

Fundesem Business School

Το Master στις φορολογικές συμβουλές επιχειρήσεων (MAFE) παρέχει τις τεχνικές γνώσεις και τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για την άσκηση του επαγγέλματος του δικηγόρ ... [+]

Η πιστοποίηση βασίζεται στην απαίτηση, την αυστηρότητα και την πρακτική

Το Master στις φορολογικές συμβουλές επιχειρήσεων (MAFE) παρέχει τις τεχνικές γνώσεις και τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για την άσκηση του επαγγέλματος του δικηγόρου επιχειρήσεων ή του φορολογικού συμβούλου.

Με την ολοκλήρωση του μεταπτυχιακού διπλώματος, ο φοιτητής θα είναι πλήρως εκπαιδευμένος για να αναπτύξει την επαγγελματική του εργασία συμβουλεύοντας μεγάλες και μεσαίες επιχειρήσεις, σε εξειδικευμένες επιχειρήσεις σε επιχειρηματικές και φορολογικές περιοχές ή σε συμβουλευτικές ή ελεγκτικές εταιρείες.... [-]

Ισπανία Alicante
Οκτώβριος 2019
ισπανικά
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Fundesem Business School

Το Master στη στρατηγική μάρκετινγκ και ψηφιακής επικοινωνίας (MMDI) είναι ένας από τους πρώτους κυρίους αυτής της ειδικότητας που έχει στην Ισπανία. Περισσότεροι από 600 ... [+]

Ένας από τους πιο διάσημους δασκάλους στην Ισπανία

Το Master στη στρατηγική μάρκετινγκ και ψηφιακής επικοινωνίας (MMDI) είναι ένας από τους πρώτους Masters στην ειδικότητα αυτή που έχει στην Ισπανία. Μέσα από τις αίθουσες διδασκαλίας μας έχουν περάσει περισσότεροι από 600 φοιτητές που τώρα κατέχουν θέσεις ευθύνης σε εταιρείες.

Αυτό που κάνει το Fundesem MMDI διαφορετικό από άλλα παρόμοια προγράμματα είναι το εξής:... [-]

Ισπανία Alicante
Οκτώβριος 2019
ισπανικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Fundesem Business School

Το Master in Legal Practice for Lawyers (MJA) προετοιμάζει και εκπαιδεύει για να γίνει επαγγελματίας ειδικός στο επάγγελμα του νομικού. Με τη βοήθεια επαγγελματιών εμπειρ ... [+]

Ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα σχεδιασμένο για νομικούς επαγγελματίες που θέλουν να είναι οι καλύτεροι δικηγόροι. Δεν αρκεί μόνο η γνώση των νόμων.

Το Master in Legal Practice for Lawyers (MJA) προετοιμάζει και εκπαιδεύει για να γίνει επαγγελματίας ειδικός στο επάγγελμα του νομικού. Με τη βοήθεια επαγγελματιών εμπειρογνωμόνων και με τη μεθοδολογία της υπόθεσης, αποκτώνται οι γνώσεις, δεξιότητες και ικανότητες που απαιτούνται για την άσκηση του δικηγορικού επαγγέλματος.... [-]

Ισπανία Alicante
Οκτώβριος 2019
ισπανικά
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Experiencia FBS Episodio 1_Primer día de clase, buen viaje a todos

Open Day en Fundesem - InformaciónTV | FBS