Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Γιατί η GBSB Global Business School;

Στο σημερινό κόσμο της παγκοσμιοποίησης, του έντονου ανταγωνισμού, και άμεση επικοινωνία, η αλλαγή είναι συνεχής. Οι άνθρωποι μετακινούνται από τη μία χώρα στην άλλη, οι εγχώριες αγορές που ανοίγονται για τις ξένες επενδύσεις, καινοτόμα επικοινωνίας, όπως τα κοινωνικά δίκτυα, έχουν σοβαρές επιπτώσεις στην παγκόσμια κοινωνία, και οι επιχειρήσεις αναζητούν ευκαιρίες στο πλαίσιο των παγκόσμιων αγορών. Στη διεθνή επιχειρηματική μας σχολή με πανεπιστημιουπόλεις στη Βαρκελώνη και τη Μαδρίτη (Ισπανία) αντιμετωπίζουμε αυτές τις προκλήσεις παρέχοντας στους φοιτητές πρακτική εκπαίδευση υποστηριζόμενη από τη συνεχή εκπαιδευτική καινοτομία και τις τελευταίες μεθοδολογίες διδασκαλίας.

Για τους μελλοντικούς ηγέτες των επιχειρήσεων να πετύχει σε αυτόν τον κόσμο της έκτακτης προκλήσεις που θα απαιτήσει νέα είδη δεξιοτήτων και ικανοτήτων διαχείρισης. Στο GBSB Παγκόσμια Σχολή Επιχειρήσεων έχουμε δεσμευτεί να παρέχει στους φοιτητές μας με μεγαλύτερη έκθεση σε παγκόσμιες τάσεις και διαπολιτισμική επάρκεια, για την ανάπτυξη της ικανότητας να επικοινωνούν με ανθρώπους από διαφορετικά υπόβαθρα, και την ικανότητα να αισθάνονται σαν στο σπίτι παντού στον κόσμο.

Το πρώτο πανεπιστήμιο στην Ισπανία με έμφαση στον κόσμο

Το GBSB Global Business School είναι ένα πλήρως διαπιστευμένο ιδιωτικό πανεπιστήμιο διαχείρισης με πανεπιστημιουπόλεις στη Βαρκελώνη και τη Μαδρίτη της Ισπανίας που διδάσκει την αγγλική επιχειρηματικότητα και είναι αφιερωμένο στην προετοιμασία των σπουδαστών για τη σταδιοδρομία της παγκόσμιας οικονομίας. πτυχία μας στους τομείς των Επιχειρήσεων, Διεθνές Management, Οικονομικά, Marketing, Επιχειρηματικότητα και Διοίκηση Επιχειρήσεων προετοιμάζει τους μαθητές να λειτουργήσει με ευκολία πέραν των συνόρων και των πολιτισμών - σε ένα περιβάλλον που βραβείων πολυμορφίας και την ικανότητα να φέρει μια παγκόσμια προοπτική για τη μελέτη των διεθνών επιχειρήσεων . Το GBSB Global Business School είναι ένα εξαιρετικό μέρος για σπουδαστές που αναζητούν καινοτόμα επιχειρηματικά πτυχία στην Ευρώπη στο μοντέρνο αστικό και κοσμοπολίτικο περιβάλλον της Μεσογείου.

differentiators σχολείο των επιχειρήσεων είναι:

Παγκόσμια Focus - εκπαιδεύοντας τους μαθητές να γίνουν παγκόσμιοι πολίτες, που πιστεύουν σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ δρουν σε τοπικό επίπεδο

Επιχειρηματική Ηθική & Αειφορία - επίλυση των παγκόσμιων προκλήσεων του σήμερα με την εκπαίδευση ηθική και υπεύθυνη επιχειρηματική τους ηγέτες του αύριο

απασχολησιμότητα - την υποστήριξη φοιτητών στην εξασφάλιση της μελλοντικής σταδιοδρομίας τους, παρέχοντάς τους με την ισχύουσα πρακτική και σύγχρονη επιχειρηματική γνώση

Σύγχρονη Πανεπιστήμιο Style - προσφέροντας καινοτόμο πρόγραμμα σπουδών, διεθνή καθηγητές και κορυφαία αμερικανική μεθόδων διδασκαλίας σχολείο των επιχειρήσεων με τη χρήση μελετών περίπτωσης, ομαδικές ασκήσεις και παρουσιάσεις

Ατομική προσέγγιση - προώθηση της προσέγγισης ενεργητικής μαθητοκεντρική μάθηση σε μικρές τάξεις

Είμαστε το πρώτο πανεπιστήμιο της Βαρκελώνης, που είναι πραγματικά επικεντρώνεται στην παγκόσμια

Από ένα μοναδικό εισαγωγικό μάθημα στο πρόγραμμα Bachelor of Business Administration σε ένα προηγμένο μάθημα στο πρόγραμμα MBA, η εμπειρία στο GBSB Global Business School είναι διεξοδικά διεθνής και προσανατολίζεται στην ανάπτυξη της παγκόσμιας συνείδησης. Αυτή η προσέγγιση στην επιχειρηματική εκπαίδευση μας καθιστά ένα από τα πιο καινοτόμα πανεπιστήμια που διδάσκουν επιχειρήσεις στα αγγλικά στην Ισπανία.

Τοποθεσία

Βρίσκεται στην όμορφη μεσογειακή πόλη της Βαρκελώνης και την εντυπωσιακή πρωτεύουσα της Μαδρίτης, το GBSB Global Business School προσφέρει μια μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία. Συνδυάζει τη χαρά της ζωής δίπλα στη θάλασσα σε μια παγκόσμιας κλάσης πόλη με τις σπουδές στην αγγλική γλώσσα σε ένα διεθνές πανεπιστήμιο που εγγυάται αυστηρή προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σε επιχειρήσεις και άριστες προοπτικές απασχόλησης των αποφοίτων στην Ισπανία, στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο.

οι μαθητές μας

Ο διεθνισμός είναι ο πυρήνας ήθος μας. Οι μαθητές μας προέρχονται από την Ευρώπη, τη Βόρεια και Νότια Αμερική, την Αφρική και την Ασία. Αυτή η ιδιαίτερα κοσμοπολίτικο, πολύγλωσσο, πολυπολιτισμικό φοιτητική ομάδα δημιουργεί ένα δυναμικό περιβάλλον για το σχεδιασμό και την παράδοση των ακαδημαϊκών μας πρόγραμμα σπουδών. Στο GBSB Global Business School δεσμευόμαστε στην αρχή της ενσωμάτωσης του διεθνισμού στο ακαδημαϊκό περιεχόμενο των προγραμμάτων σπουδών μας και στην αξιοποίηση του πλούτου και της ποικιλίας του γλωσσικού, πολιτιστικού και εκπαιδευτικού περιβάλλοντος των σπουδαστών μας. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι μια ώριμη, υπεύθυνη προοπτικές για τις μελλοντικές επιχειρηματικές ηγέτες της παγκοσμιοποιημένης οικονομίας του 21ου αιώνα προωθείται πιο αποτελεσματικά μέσω της επίσημης και ανεπίσημης αλληλεπίδραση μεταξύ των φοιτητών από ένα ευρύ φάσμα χωρών από πολλά διαφορετικά μέρη του κόσμου. Όντας ένα από τα διεθνή πανεπιστήμια που διδάσκουν στα αγγλικά στην Ισπανία, το GBSB Global Business School είναι μια γέφυρα που συνδέει ανθρώπους από διαφορετικές εθνικότητες με τη διεθνή επιχειρηματική σκηνή.

Η προσέγγισή μας στην εκπαίδευση των επιχειρήσεων

Για να αλλάξετε τον τρόπο που κάνουμε επιχειρήσεις, θα πρέπει επίσης να φέρει την αλλαγή στον τρόπο πανεπιστήμια διδάσκουν επιχειρήσεων. Στο GBSB Global Business School ξεκινήσαμε αυτή τη διαδικασία εξασφαλίζοντας ότι οι μαθητές μας καταλαβαίνουν ότι το διεθνές τοπίο έχει μεταμορφωθεί. Business δεν είναι πλέον απλά ένα θέμα για την Wall Street ή για Main Street των ΗΠΑ, αλλά και για κάθε πάροδος σε κάθε κοινότητα, μεγάλες και μικρές, στον κόσμο.

Στο πανεπιστήμιο μας διδάσκουν κατάσταση της θεωρίας της τέχνης, βυθίζονται οι μαθητές σε διεθνείς εμπειρίες, και σύνδεσή τους με τις βέλτιστες πρακτικές στην επιχείρηση. Οι ιδιότητες που αναπτύσσουμε αντιπροσωπεύουν:

 • Πνευματική ευελιξία?
 • Πολιτιστική παιδεία, μια βαθιά γνώση των τελωνείων και της ιστορίας των κοινωνιών σε όλο τον κόσμο, στα μέρη που γίνονται μέρος της παγκόσμιας αγοράς?
 • Μια ισχυρή γείωση στην ηθική?
 • Η ικανότητα να επικοινωνούν τις ιδέες καλά και να μιλούν ξένες γλώσσες?
 • Αισιοδοξία, δημιουργικότητα, μια συλλογική προοπτική, η προθυμία να οδηγήσει?

πράσινο Εκπαίδευση

Κάνοντας το GBSB Global Business School ένα από τα πιο βιώσιμα πανεπιστήμια στη Βαρκελώνη και στην Ευρώπη

Στο GBSB Global Business School αναγνωρίζουμε τις προσδοκίες όλων των ανθρώπων και τον επείγοντα χαρακτήρα της φροντίδας για τον εύθραυστο μας πλανήτη. Διδάσκουμε τους μαθητές να δημιουργήσει επιχειρηματικές μεθόδους που ταιριάζουν με το βιώσιμο όραμα κάνοντας καλό για την κοινωνία, ενώ κάνει καλά για την εταιρεία, με την κερδοσκοπία άλλους, ενώ γυρίζοντας ένα κέρδος.

Οι ευκαιρίες έρευνας, ηγεσίας και υπεράσπισης βοηθούν τους φοιτητές στο GBSB Global Business School να συνδέσουν την επιχειρηματική τους εκπαίδευση με προβλήματα πραγματικού κόσμου. Πανεπιστήμιο μας προσφέρει στους σπουδαστές πολλούς τρόπους για να μάθουν και τη βιωσιμότητα πρακτική. Εδώ είναι μερικά παραδείγματα:

 • Καινοτόμα προγράμματα, όπως η Παγκόσμια Περιβαλλοντική Επιστήμη και ηθικές διαστάσεις της International Business?
 • Mentorships με τους βιολόγους, περιβαλλοντική ακτιβιστές από την Ισπανία και την Ευρώπη, και τοπικούς ηγέτες?
 • Συνεργασία εξωσχολικές ευκαιρίες, όπως Campus αειφορία θέμα ορόφου, δραστηριότητες ανακύκλωσης, και συνέδρια των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας?

Η αποστολή μας

GBSB GLOBALmission

Το GBSB Global Business School υποστηρίζει και προωθεί τον διεθνισμό του προγράμματος σπουδών, της υπηρεσίας και της εμβέλειας του σχολείου μας. Προσπαθούμε να είναι ανταγωνιστική σε παγκόσμιο επίπεδο και σε παγκόσμιο επίπεδο σχετικά και να εκπαιδεύσει τους μαθητές μας να γίνουν παγκόσμιοι πολίτες, που πιστεύουν σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ δρουν σε τοπικό επίπεδο.

Πιστεύουμε ότι το GBSB Global Business School θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη μελλοντική επιχειρηματική κοινότητα και στην επίλυση των σημερινών παγκόσμιων προκλήσεων, συμπεριλαμβανομένης της εκπαίδευσης των ηθικών και υπεύθυνων ηγετών των επιχειρήσεων, της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας, της υπερθέρμανσης του πλανήτη και της χρηματοπιστωτικής και οικονομικής σταθερότητας των διαφόρων χωρών ο κόσμος.

Οι στόχοι των παγκόσμιων μελετών περιοχή επιχειρησιακό πρόγραμμα σπουδών του σχολείου μας είναι να βοηθήσουν στην αύξηση της ευαισθητοποίησης των μαθητών της αυξανόμενης αλληλεξάρτησης του κόσμου και να προωθήσει στους μαθητές μια σεβασμό της πολυμορφίας της παγκόσμιας κοινότητας. Η GBSB Global Business School εκτιμά την συνειδητοποίηση της αλληλεξάρτησης των εθνών και των ανθρώπων, καθώς και τη δέσμευση για ισότητα, η οποία απαιτεί ποικιλομορφία και δικαιοσύνη μεταξύ όλων των ανθρώπων, ομάδων και ιδεών.

Ως κέντρο αριστείας για την επαγγελματική εκπαίδευση, η GBSB Global Business School προωθεί τα υψηλότερα πρότυπα στη διαχείριση των επιχειρήσεων, τη διοίκηση, την ασφάλεια και την προστασία του περιβάλλοντος και παρέχει ένα μηχανισμό για τη διεθνή ανταλλαγή και μεταφορά γνώσεων. Ειδικότερα, το σχολείο των επιχειρήσεων μας:

 • Προετοιμάζει τους μαθητές για την ηγεσία σε ένα ευρύ φάσμα των επιχειρήσεων που σχετίζονται επαγγέλματα
 • Παρέχει προπτυχιακών και μεταπτυχιακών του φοιτητών με ένα περιβάλλον που εστιάζει σε όλες τις διαστάσεις της μάθησης - γνώση, την κατανόηση, τις δεξιότητες, τις συμπεριφορές, τις αξίες και τις στάσεις
 • Αποδέχεται τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που αντιμετωπίζει και κατανοεί ότι το GBSB Global Business School πρέπει να αλλάζει, να προσαρμόζεται και να αναπτύσσεται συνεχώς για να καλύπτει τις ανάγκες μιας ταχέως εξελισσόμενης παγκόσμιας επιχειρηματικότητας
Προγράμματα που διδάχθηκαν:
 • Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα Διοικητικών Στελεχών

GBSB Global Business School -International

... [+]

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

Οι εισερχόμενοι διαχειριστές μάρκετινγκ δημιουργούν και διαχειρίζονται πλούσιο ημερολόγιο σύνταξης που προσελκύει κοινό-στόχο μιας επιχείρησης.

Αυτοί οι διαχειριστές εκτελούν δοκιμές A / B και MVT, ανάλυση απόδοσης, κατάτμηση βάσης δεδομένων, διαχείριση καμπανιών μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για επαναληπτικό μάρκετινγκ σε ολόκληρο τον κύκλο ζωής του πελάτη, για μεγιστοποίηση των ποσοστών μετατροπής και των αποτελεσμάτων πωλήσεων.... [-]

Ισπανία Μαδρίτη
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
9 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
GBSB Global Business School -International

... [+]

Το κινητό διαδίκτυο συμβάλλει στην προώθηση νέων μορφών ηλεκτρονικών πληρωμών, νέας διάρθρωσης πληρωμών, πλατφόρμων crowdfunding και υπηρεσιών δανειοδότησης peer-to-peer. [-]
Ισπανία Μαδρίτη
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
9 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
GBSB Global Business School -International

Το Master in Digital Business στη Μαδρίτη είναι ένα από τα πιο πρωτοποριακά προγράμματα σπουδών. ... [+]

[-]
Ισπανία Βαρκελώνη Μαδρίτη
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
9 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Welcome Week October 2016: Global Business School Barcelona

GBSB Global Encouraging Opportunities

GBSB Global Embracing Innovation

GBSB Global Embodying Diversity

Companies that Employ GBSB Global Students

Orientation October 2016 Welcome Drink Celebrations

GBSB Global Graduation Ceremony 2017

GBSB Global: An Official ACCA Partner & The First Exam Center in Barcelona

Microsoft School and the Innovative Classroom at GBSB Global

Location address
Aragon Campus
Carrer d'Aragó, 179

Barcelona, Καταλονία, 08011 ES
Social Media
Location address
Madrid, Κοινότητα Μαδρίτης, ES