Harbour.Space University

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Harbour.Space University

Καλώς ήρθατε στο Harbour.Space, το σύγχρονο πανεπιστήμιο της Ευρώπης που εστιάζει στην Τεχνολογία , την Επιχειρηματικότητα και το Σχεδιασμό για να συν-δημιουργήσει τους ηγέτες του μέλλοντος.

Η ταχύτατη ανάπτυξη της καινοτομίας, της επικοινωνίας και της τεχνολογίας αναγκάζει μια ήσυχη επανάσταση στην εκπαίδευση, αφήνοντας πολλά παραδοσιακά πανεπιστήμια να αγωνίζονται για να διατηρήσουν την προσοχή τους. Στο Harbour.Space στοχεύουμε στον επαναπροσδιορισμό της μαθησιακής εμπειρίας προσφέροντας εκπαίδευση βασισμένη στην εμπειρία, βασισμένη σε κορυφαίους ηγέτες του κλάδου στον κόσμο.

Προσφέρουμε σταδιακά Προγράμματα Ιδρύματος, Πτυχίου και Μεταπτυχιακού Προγράμματος , όπου τα προβλήματα του πραγματικού κόσμου παίρνουν το επίκεντρο της τάξης, όχι προκλήσεις στο βιβλίο. Το ακαδημαϊκό μας έτος χωρίζεται σε 15 έντονες ενότητες 3 εβδομάδων και λειτουργεί ως επιταχυντής για τους επιχειρηματίες, ένα εργαστήριο καινοτομίας για δημιουργικά και ένα πρακτικό κέντρο κατάρτισης για τους λάτρεις της τεχνολογίας. Οι μαθητές ενθαρρύνονται να αναλάβουν μια διεθνή και διεπιστημονική νοοτροπία, προετοιμάζοντάς τους όχι μόνο να συναντηθούν αλλά και να ξεπεράσουν τις απαιτήσεις του επαγγελματικού εργατικού δυναμικού.

Φιλοσοφία

Το Harbour.Space είναι ένα πανεπιστήμιο για τους καινοτόμους, τους μελλοντικούς και τους πεινασμένους . Η φιλοσοφία μας βασίζεται σε τρεις θεμελιώδεις πυλώνες: μια σύνδεση με τη βιομηχανία, ένα μοντέρνο και ευέλικτο εκπαιδευτικό μοντέλο και ένα δίκτυο εξαιρετικών πρωτοπόρων και επιχειρηματιών έτοιμων να συν-δημιουργήσει τις επιχειρήσεις του μέλλοντος.

Είμαστε οι παραγωγοί και οι πρωτοπόροι των πεδίων μας και έχουμε κορυφαίους ηγέτες της βιομηχανίας ως προσωπικούς καθηγητές και μέντορες των μαθητών μας. Σκεφτόμαστε μεγάλες, παίρνουμε τις πιθανότητες και διαταράσσουμε τις βιομηχανίες επαναλαμβάνοντας τον τρόπο που μαθαίνουμε, συνδέουμε και κάνουμε επιχειρήσεις. Μια εξατομικευμένη, πρακτική προσέγγιση βρίσκεται στο επίκεντρο της φιλοσοφίας μας για τη διαδραστική μάθηση. Αυτό δημιουργεί μια εκπαιδευτική εμπειρία που υπερβαίνει εκείνη των παραδοσιακών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και προετοιμάζει τους μαθητές για τις θέσεις εργασίας του μέλλοντος. Συνεργαζόμενοι με καινοτόμους διεθνείς εμπειρογνώμονες, επιτυχημένους επιχειρηματίες, κορυφαίους επιστήμονες και δημιουργικούς δημιουργούς αλλαγών από όλο τον κόσμο, είμαστε σε θέση να αναπτύξουμε τα σύγχρονα Προγράμματα Δημιουργικής και Τεχνικής , που βασίζονται στις βιομηχανικές ανάγκες του αύριο.

Με τις πανεπιστημιουπόλεις της Βαρκελώνης και της Μπανγκόκ , στοχεύουμε να καλλιεργούμε και να επιταχύνουμε τα ταλέντα, υποστηριζόμενοι από τους πιο καταρτισμένους και επιτυχημένους ανθρώπους στον κλάδο της τεχνολογίας και του σχεδιασμού. Παρακολουθήστε το βίντεο αποφοίτησής μας παρακάτω για να δείτε πώς οι μαθητές μας περιγράφουν την εμπειρία τους στο HarborSpace.

Κορυφαίοι λόγοι για να σπουδάσετε στο Harbour.Space

 • Δημιουργικοί και τεχνολογικοί κλάδοι του μέλλοντος: 10 μοναδικά προγράμματα με επίκεντρο το σχεδιασμό, την τεχνολογία και την επιχειρηματικότητα για την εξασφάλιση ουσιαστικών και δημιουργικών ικανοποιητικών επαγγελματικών συμβολαίων υψηλού επιπέδου.

 • Οι κορυφαίοι ηγέτες της βιομηχανίας ως καθηγητές: 75+ πρωτοπόροι επαγγελματίες από όλο τον κόσμο καθοδηγώντας και προετοιμάζοντάς σας για τις εργασίες του αύριο.

 • Διεπιστημονική μάθηση: 15 μαθήματα εντατικής διάρκειας 3 εβδομάδων, 5 από τα οποία είναι μαθήματα επιλογής, επιτρέποντάς σας να εξερευνήσετε νέους κλάδους και να αναπτύξετε ένα ολιστικό σύνολο δεξιοτήτων.

 • Εξατομικευμένη προσέγγιση: 100+ μαθήματα για να επιλέξετε και να δημιουργήσετε μια μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία ευθυγραμμισμένη με τους προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους σας.

 • Πρακτική εμπειρία: Εργαστείτε με διεπιστημονικές ομάδες για να αναπτύξετε το Capstone σας, μια διεπιστημονική προσωπική επιχείρηση / έργο που βασίζεται σε μια καινοτόμο λύση σε ένα πραγματικό πρόβλημα. Μάθετε περισσότερα για τα έργα Capstone εδώ.

Ποιος πρέπει να υποβάλει αίτηση

Όλοι με την αγάπη για την τεχνολογία και το σχεδιασμό είναι ευπρόσδεκτοι να εφαρμόσουν: είμαστε ένα παγκόσμιο ακαδημαϊκό ίδρυμα για κάθε εθνικότητα, φύλο και πολιτισμικό υπόβαθρο.

Όλες οι αιτήσεις πρέπει να υποβληθούν ηλεκτρονικά και οι υποψήφιοι φοιτητές είναι ευπρόσδεκτοι να υποβάλουν τις αιτήσεις τους σε οποιοδήποτε σημείο του έτους. Οι αιτήσεις υποβάλλονται καλύτερα νωρίτερα από ό, τι αργότερα, διότι τόσο η διαδικασία υποβολής αίτησης όσο και οι πιθανές αιτήσεις θεώρησης χρειάζονται χρόνο.

Αν είστε αφοσιωμένοι στην ανάπτυξη και εκτέλεση μεγάλων ιδεών στο σχεδιασμό και την τεχνολογία που θα έχουν θετική επίδραση στον κόσμο, το Harbour.Space θα μπορούσε να είναι το ακαδημαϊκό σπίτι σας.

Ακαδημαϊκοί συνεργάτες

 • UTCC
 • Τεχνικό Πανεπιστήμιο του Μονάχου
 • X-εργαστήρια Tsinghua
 • Inria
 • Ανώτατη Σχολή Οικονομικών Επιστημών
 • Μόσχα Ινστιτούτο Φυσικής και Τεχνολογίας

Ινστιτούτο Hasso Plattner

Λιμάνι

Μερικές φορές, είναι ευκολότερο να αφήσετε τους αριθμούς να μιλούν μόνοι τους. Ακολουθούν ορισμένα στατιστικά στοιχεία που είμαστε σίγουροι ότι θα βρείτε ενδιαφέρουσες:

 • Το 95% των αποφοίτων μας εργάζεται επί του παρόντος

 • 83% από αυτούς βρήκαν εργασία εντός των πρώτων 3 μηνών από την αποφοίτησή τους

 • Το 53% των αποφοίτων μας βρήκε πράγματι εργασία προτού αποφοιτήσουν

 • Το 80% των αποφοίτων μας είναι ικανοποιημένοι από την τρέχουσα θέση τους

Θέλετε να δείτε περισσότερα; μπορείτε να βρείτε όλους τους αριθμούς που χρειάζεστε καθώς και την ιστορία πίσω από αυτές στην έκθεση "Απασχολησιμότητα" . Δείτε ολόκληρη την έκθεση εδώ.

Τοποθεσίες

Βαρκελώνη

Harbour.Space University

Address
Carrer de Rosa Sensat 9
08005 Βαρκελώνη, Καταλονία, Ισπανία
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+34 674 29 14 22

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη