IE Law School

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με εμάς

Το Ίδρυμα IE είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που εργάζεται για την ενίσχυση του αντίκτυπου του IE μέσω της εφαρμογής των ιδίων πόρων του και της συνεργασίας με στρατηγικούς εταίρους. Το Ίδρυμα, το οποίο δημιουργήθηκε το 1997, προωθεί ενεργά τις αξίες του επιχειρηματικού πνεύματος, της πολυμορφίας, της συμμετοχικότητας και της καινοτομίας του θεσμού για πάνω από είκοσι χρόνια, με ιδιαίτερη έμφαση στις ανθρωπιστικές επιστήμες ως θεμελιώδη πτυχή της προσέγγισής μας στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Οι δράσεις και οι στόχοι μας μπορούν να ομαδοποιηθούν σε τέσσερις βασικούς τομείς:

  • Παροχή πόρων και δημιουργία εσωτερικών και συνεργατικών πρωτοβουλιών που βελτιώνουν την ποιότητα της εκπαίδευσης στην IE.
  • Υποστήριξη εφαρμοσμένων ερευνητικών προγραμμάτων με υψηλό κοινωνικό και εκπαιδευτικό αντίκτυπο που προσδίδουν αξία στην ακαδημαϊκή κοινότητα και στην κοινωνία γενικότερα.
  • Χρηματοδότηση προγραμμάτων υποτροφιών για ταλαντούχα άτομα.
  • Προώθηση μιας κουλτούρας κοινωνικής ευαισθητοποίησης και συμμετοχής της κοινότητας με την προώθηση πρωτοβουλιών κοινωνικής δράσης που υποστηρίζουν τη διαφορετικότητα και τη διαπολιτισμική επικοινωνία.

Όλα αυτά γίνονται δυνατά χάρη στη συνεχή υποστήριξη φοιτητών, οικογενειών, αποφοίτων, στελεχών και συνεργατών της IE. Η γενναιοδωρία τους είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από την επιτυχία του Ιδρύματος IE. Με την υποστήριξη αυτής της απίστευτης κοινότητας, εργαζόμαστε ακούραστα για να επιτύχουμε τους στόχους μας, να βελτιώσουμε τις δραστηριότητές μας, να προωθήσουμε τις αξίες μας και να διευρύνουμε τις εκπαιδευτικές και επαγγελματικές ευκαιρίες που είναι διαθέσιμες σε όλους.113565_people-woman-coffee-meeting.jpgΦωτογραφίες εκκίνησης / Pexels

Νομική Σχολή

IE Law School παρέχει κορυφαία, καινοτόμα, παγκόσμια προσανατολισμένη και πολυεπιστημονική νομική εκπαίδευση που σπάζει τα παραδοσιακά εμπόδια στη διαμόρφωση των νομικών επαγγελματιών του αύριο.

Η Σχολή επωφελείται από την έντονη εστίαση στην τεχνολογία από την άποψη του περιεχομένου και των μεθόδων μάθησης, προάγει την επιχειρηματική νοοτροπία των φοιτητών για να μετασχηματίσει την πρακτική του νόμου και παράγει σχετικές γνώσεις σε τομείς που σχετίζονται με τις επιχειρήσεις για να δημιουργήσει αξία.

Στην IE, δεν υπάρχει δικαιολογία για να μην ασχοληθούμε

Σκεφτήκατε ποτέ να χτυπάτε τον εσωτερικό ηθοποιό σας συμμετέχοντας σε μια ομιλία TEDx, εδώ στην Campus; Τι συμβαίνει με την κατάδυση στο Αλικάντε; Θέλετε να εκτελέσετε ένα από τα δικά σας τραγούδια σε ένα Talent Show; Ανεξάρτητα από το τι σας ενδιαφέρει, τα 80 και πλέον φοιτητικά μας σωματεία και οργανώσεις σας καλύπτουν. Δεν υπάρχει ποτέ μια θαμπή στιγμή στο IE!

Η τεράστια ιστορία του Πανεπιστημίου της υπερηφάνειας και του πνεύματος αντικατοπτρίζεται σε όλες τις δεκαετίες με εκδηλώσεις και προγράμματα σε όλη την πανεπιστημιούπολη. Συνεχίστε λοιπόν, διασκεδάστε και συμμετάσχετε στα γεγονότα και τις παραδόσεις του IE. Θυμόμαστε το παρελθόν και από πού προήλθαν από το έδαφος μας ως κοινότητα και θεσμό και όπου βρισκόμαστε σήμερα. Αγκαλιάστε την ιστορία αυτού του μεγάλου πανεπιστημίου και λάβετε μέρος στις παραδοσιακές μας εκδηλώσεις όλο το χρόνο. Ψάχνουμε πάντα νέες ιδέες και νέους μαθητές. Φέρτε τους φίλους σας μαζί και ενταχθείτε στη διασκέδαση να κρατήσετε ζωντανές αυτές τις πλούσιες παραδόσεις στην πανεπιστημιούπολη.

Τοποθεσίες

Μαδρίτη

Address
C/ María de Molina, 11 28006
Μαδρίτη, Κοινότητα Μαδρίτης, Ισπανία

Σεγκόβια

Address
C/ Cardenal Zúñiga, 12 40003
Σεγκόβια, Καστίλλη και Λεόν, Ισπανία

FAQ

Άλλη