IE Law School

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο IE

Ο κόσμος αλλάζει όπως ποτέ άλλοτε, και στο Πανεπιστήμιο IE είμαστε προετοιμασμένοι, είμαστε συνδεδεμένοι και συνεχίζουμε να προχωράμε. Ηγούμε την αλλαγή γιατί ανεξάρτητα από τις περιστάσεις, η ανθεκτικότητα, το πάθος και το χαλί μας μας τροφοδοτούν για να προσαρμόσουμε και να ωθήσουμε τα όρια - πάνω από όλα τα δικά μας.

Όπου και αν βρίσκεστε στον κόσμο, προσαρμόζουμε συνεχώς τα προγράμματά μας στις ανάγκες σας, για να σας προσφέρουμε ένα απαράμιλλο διαδραστικό ταξίδι μάθησης και εμπειρία μετασχηματισμού. Τα προγράμματά μας προσαρμόζονται στη ζωή σας και στις ανάγκες σας: συνδεθείτε σε μια τάξη από οποιαδήποτε συσκευή, συμμετάσχετε σε διαδικτυακή ομαδική πρόσωπο βίντεο πρόσωπο με πρόσωπο με συμμαθητές από όλο τον κόσμο, συνεργαζόμαστε για τη δημιουργία λύσεων για πραγματικές προκλήσεις σε φόρουμ και ζωντανές προσομοιώσεις . Στο IE, είμαστε συνδεδεμένοι ανεξάρτητα από το τι απαιτεί η κατάσταση.

Όλα τα προγράμματά μας που ξεκινούν το 2020 προσαρμόζονται έτσι ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε μαθήματα και να έχετε την ίδια εμπειρία υψηλής ποιότητας, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε ή ό, τι χρειάζεστε. Μην θέτετε την εκπαίδευσή σας σε αναμονή και ξεκινήστε το επόμενο κεφάλαιο της ζωής σας.

Η διδασκαλία και η μάθηση στο IE είναι υγρή - μια μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία που συνδυάζει απρόσκοπτα διάφορα φυσικά και ψηφιακά περιβάλλοντα για να προσφέρει στους μαθητές μας ένα πολύ διαδραστικό μαθησιακό ταξίδι. Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας, εξοπλίζουμε τα άτομα με τη νοοτροπία και τα εργαλεία που χρειάζονται για να έχουν διαρκή αντίκτυπο μέσω των μοναδικών μας μεθοδολογιών διδασκαλίας, καινοτόμων τεχνολογιών και διαφορετικών καθηγητών παγκόσμιας κλάσης.

Ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε στην επαγγελματική σας καριέρα ή στον κόσμο, η ακαδημαϊκή μας προσφορά προσαρμόζεται στις συγκεκριμένες ανάγκες σας: Πλήρης απασχόληση, για μια εντυπωσιακή εμπειρία ή με μερική απασχόληση για να σπουδάσετε ενώ συνεχίζετε την επαγγελματική σας καριέρα. Ορίστε την επιλογή που επιτυγχάνει τη σωστή ισορροπία μεταξύ των προσωπικών, επαγγελματικών και εκπαιδευτικών σας αναγκών.

IE Law School

Στη IE Law School είμαστε σταθερά δεσμευμένοι να σας προετοιμάσουμε να εργαστείτε, να ευδοκιμήσετε και να δημιουργήσετε λύσεις για έναν σύνθετο παγκοσμιοποιημένο και ψηφιακό κόσμο.

Χρειαζόμαστε νομικούς επαγγελματίες έτοιμους να αντιμετωπίσουν τις παγκόσμιες προκλήσεις και πιστεύουμε ότι αυτό το νέο περιβάλλον απαιτεί παγκόσμια νομική εκπαίδευση. IE Law School σας παρέχει τις γνώσεις και τις δεξιότητες για να πλοηγηθείτε σε αυτό το δυναμικό, διεθνές περιβάλλον και ενσωματώνει βασικά πολυτομεακά θέματα, όπως πολιτική, φιλοσοφία, οικονομικά και ανθρωπιστικές επιστήμες. Η νομική εκπαίδευση που υπερβαίνει τα σύνορα είναι τώρα πιο σημαντική από ποτέ, καθώς οι τοπικές λύσεις ή προοπτικές δεν είναι αρκετές. Η βαθιά κατανόηση του συγκριτικού νόμου θα σας επιτρέψει να κυριαρχήσετε στα διάφορα νομικά συστήματα και θα σας προσφέρει μια μοναδική και δημιουργική παγκόσμια νομική νοοτροπία.

Αναγνωρίζουμε τις ευκαιρίες που βρίσκονται μπροστά για να αξιοποιήσουμε τη δύναμη της τεχνολογίας για τη βελτίωση της νομικής εκπαίδευσης, της νομικής πρακτικής και των νομικών συστημάτων, και δεσμευόμαστε για έρευνα και διδασκαλία στη διασταύρωση του νόμου και της τεχνολογίας. Στο IE Law School , θα εξερευνήσετε τις συνέπειες στα σύνορα της τεχνολογίας και του νόμου: από την Τεχνητή Νοημοσύνη και το Απόρρητο Δεδομένων σε θέματα που σχετίζονται με την Κυβερνητική Ασφάλεια και τις Έξυπνες Συμβάσεις.

Η κατάρτιση παγκόσμιων δικηγόρων απαιτεί εξειδίκευση και καινοτομία στην παγκόσμια νομική εκπαίδευση. Η παγκόσμιας κλάσης διεθνής και διαφορετική σχολή μας, με ακαδημαϊκό και επαγγελματικό υπόβαθρο, χρησιμοποιεί καινοτόμες μεθοδολογίες διδασκαλίας και τεχνογνωσία νομικής βιομηχανίας και είναι ο τέλειος συνδυασμός για να σας ενδυναμώσει και να σας επιτρέψει να βελτιώσετε την επαγγελματική σας προοπτική.

Τοποθεσίες

Μαδρίτη

Address
C/ María de Molina, 11 28006
Μαδρίτη, Κοινότητα Μαδρίτης, Ισπανία

Σεγκόβια

Address
C/ Cardenal Zúñiga, 12 40003
Σεγκόβια, Καστίλλη και Λεόν, Ισπανία

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη