IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Επαγγελματίες για τις καινοτόμες και των εγχώριων αστικών βιότοπο.

Μαδρίτη, ζωτικής σημασίας, φωτεινά και επίκεντρο του πολιτισμού, της ψυχαγωγίας και της τέχνης.

IED Μαδρίτη είναι μια ιδιωτική τριτοβάθμια εκπαίδευση Κέντρο Τέχνης ανήκουν σε IED Design Group, ενός διεθνούς δικτύου της εκπαίδευσης στο Σχεδιασμό και Διαχείριση γεννήθηκε στην Ιταλία το 1966 και σήμερα έχει δεκατρία υποκαταστήματα εξαπλωθεί μεταξύ της Ιταλίας, της Ισπανίας και της Βραζιλίας.

Το 2014 γιόρτασε την 20η επέτειό της? μια εμπειρία που έχει οδηγήσει σε ένα ευρύ φάσμα της εκπαίδευσης με ένα καινοτόμο, μοναδικό και αναγνωρίσιμο ακαδημαϊκό μοντέλο ικανό να προσαρμόζεται στις ανάγκες μιας μεταβαλλόμενης κοινωνίας, η οποία έχει οδηγήσει σε μεγάλο αριθμό μαθητών που χορηγούνται σε εθνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς κύρους , παρελαύνουν στις καλύτερες πασαρέλες και πραγματικά έργα, σε στενή συνεργασία με τις εταιρείες.

IED Μαδρίτη προσφέρει υψηλότερο βαθμό στο σχεδιασμό, που ισοδυναμεί με βαθμό College, τίτλων επαγγελματικής εκπαίδευσης υψηλότερο επίπεδο στην Ανώτατη Τεχνικός Πλαστικών Τεχνών και Σχεδίου, Δίπλωμα IED, μαθήματα διάρκειας ενός έτους, Masters, Εντατική Masters, Masters of Design και Καινοτομίας, Μαθήματα Μαθήματα εξειδίκευσης και το καλοκαίρι Τζούνιορ μαθήματα.

Από το άνοιγμά του, IED Μαδρίτη έχει εκπαιδεύσει περισσότερους από 30.000 σπουδαστές κάθε χρόνο και έχει 1.500 νέους φοιτητές.

σχέδιο

IED Σχεδιασμός ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις της αγοράς και αναμένεται περιεχόμενο, τις γλώσσες, εκφραστική και λειτουργική κωδικούς στους πιο ποικίλους τομείς.

Σχεδιασμός Προϊόντων, Interior Design, έπιπλα δρόμο, το σχεδιασμό αξεσουάρ μόδας, αυτοκινήτων είναι μερικοί τομείς όπου η αξία του σχεδιασμού έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια. Με αυτή την έννοια, ο σχεδιαστής, ως πρωτοπόρος της μορφές και λειτουργίες, παρέχει τις τάσεις και τις λειτουργικές απαιτήσεις της στιγμής και αναλαμβάνει την ανάπτυξη και την εφαρμογή της.

IED Σχεδιασμός μαθημάτων αναπτύξουν αυτές τις δεξιότητες που οι μαθητές αποκτούν τεχνικές δεξιότητες μέσω της συμμετοχής σε εργαστήρια και συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες του κλάδου.

μόδα

Συνεργασία με τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες της μόδας είναι απαραίτητη και έχει δεσμευτεί σε σημαντικές διεθνείς σχεδιαστές.

Το σχολείο διδάσκει πώς να ζούμε και να αισθάνονται μόδας σε όλες τις πτυχές της να συνεργαστεί με τον επαγγελματισμό και την καινοτομία με τις νέες δημιουργίες.

Τα μαθήματα εκπαιδεύσει τους μελλοντικούς επαγγελματίες σε διάφορους τομείς, τη δημιουργική στρατηγική, την οργανωτική εμπορικές, marketing σε δραστηριότητες που σχετίζονται με την εικόνα και την επικοινωνία.

οπτική επικοινωνία

IED Οπτικής Επικοινωνίας είναι η δημιουργική εργαστήριο όπου τα όργανα μάθει, επικοινωνιακές και εκφραστικές γλώσσες, νέες τεχνικές και δεξιότητες για να αναπτύξουν σχέδια τεχνολογίες οπτικής επικοινωνίας.

Ζούμε σε έναν κόσμο όπου οπτικοακουστικά στοιχεία αποτελούν μέρος της καθημερινής μας ζωής και είναι το κύριο όχημα της αξίες και έννοιες που μεταφέρουν τις ιδέες και τις παραγωγικές πραγματικότητες, συμπεριλαμβανομένων τόσο διαφορετικές όπως η μόδα, το σχεδιασμό, διάφορες βιομηχανική παραγωγή, διαφήμιση αλλά και τον πολιτισμό, την πολιτική και τα κοινωνικά θέματα.

Η ύπαρξη μιας έννοιας ή έργο, μακριά από το να είναι μια απλή αξεσουάρ, συμβάλλει αποφασιστικά στην επιτυχία της επικοινωνίας ενός μηνύματος.

Μετακίνηση με τον επαγγελματισμό και την αρμοδιότητα στον τομέα αυτό σημαίνει ότι έχει ένα εκλεκτικό, cross-πολιτισμό, που ιδρύθηκε σε μια εμπεριστατωμένη γνώση της μιας πλευράς του κοινωνικο-πολιτιστικό πλαίσιο στο οποίο εργάζονται και από την άλλη, των νέων τεχνολογιών της πληροφορίας αλλάζουν συνεχώς το χαρτί εικόνων και ήχων στην επικοινωνία.

Σήμερα αναμένεται και παράγεται στο σύστημα πολυμέσων? αλλά τα πολυμέσα θα ερμηνεύεται πάντα σε δύο προοπτικές: την ορμητική και σταθερή ανάπτυξη των ψηφιακών τεχνολογιών και, ταυτόχρονα, τη συνύπαρξη διαφορετικών οπτικοακουστικών μέσων που απαιτούν διαφορετικές γνώσεις και τη δημιουργικότητα.

Οι IED μαθήματα Οπτικής Επικοινωνίας είναι ένα στοιχείο του πλούτου που κάνει αυτό το σχολείο ένα μοναδικό κέντρο εκπαίδευσης στο εσωτερικό της ιταλικής πανόραμα. Η συνεχής ενημέρωση των διαθέσιμων τεχνολογιών για τους μαθητές να κάνουν, χάρη σε μια μακρά παράδοση, σε ένα ερευνητικό εργαστήριο στο οποίο βιώνεται να αναπτύξουν τη δημιουργικότητα τόσο το περιεχόμενο και τις γλώσσες, επιτρέποντας έτσι εκπαιδεύσει και να τύχουν οι μαθητές τους, ώστε να μπορούν να εισέλθουν στην αγορά εργασίας σήμερα.

Διαχείρισης & Επικοινωνίας

Η πρόταση της εκπαίδευσης IED Διαχείρισης ανταποκρίνεται σε μια συνεχή ανάγκη για νέους επαγγελματίες στην εξαιρετικά δυναμική και επέκταση στους τομείς: διαφήμιση, δημόσιες σχέσεις, μάρκετινγκ και τους ανθρώπινους πόρους.

Η σχολή διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και κατάρτιση και είναι σε θέση να προσαρμόσουν το περιεχόμενο των μαθημάτων για την συνεχή παραγωγή και τεχνολογικών μετασχηματισμών.

Η φιλοσοφία του σχολείου συμπληρώνεται από μια άμεση σχέση με τους επαγγελματίες, τη μελέτη των απαιτήσεων της αγοράς, την ένταξη σε ομάδες μελέτης και ανάλυσης για την έρευνα και την ανάπτυξη του έργου.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
  • Spanish (Spain)

Όψη Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA) » Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

Master Of Επικοινωνίας Labs Σχεδίαση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος January 2018 Ισπανία Μαδρίτη

Το Master of ανακοίνωση Labs Σχεδίαση παρέχει τα κλειδιά για την αντιμετώπιση της πολυπλοκότητας των διασυνδεδεμένων κλάδους που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της δημιουργικής διαδικασίας. Οι μαθητές θα μάθουν να ελέγξουν τις γλωσσικών πόρων και εφαρμογές, και στη συνέχεια να οδηγήσει διεπιστημονικών ομάδων σε προγράμματα επικοινωνίας. [+]

Ο Master of Communication Design Labs παρέχει τα κλειδιά για την αντιμετώπιση της πολυπλοκότητας των διασυνδεδεμένων κλάδους που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της δημιουργικής διαδικασίας. Οι μαθητές θα μάθουν να ελέγξουν τις γλωσσικών πόρων και εφαρμογές, και στη συνέχεια να οδηγήσει διεπιστημονικών ομάδων σε προγράμματα επικοινωνίας. Το Master έχει ως στόχο να αυξήσει το επαγγελματικό προφίλ του μαθητή, έτσι ώστε να μπορεί αργότερα να είναι μέρος και να οδηγήσει τις νέες επιχειρηματικές δομές, όπου έννοιες και η γλώσσα είναι όλο και πιο κοντά. Η συνεχής και στενή ανταλλαγή μεταξύ μαθητών και εκπαιδευτικών (επαγγελματίες που εργάζονται με μακρά ιστορία στον τομέα της επικοινωνίας) ενίσχυση των διαδικασιών της καινοτομίας και της δημιουργικότητας προσδιορισμό αυτού του πλοιάρχου. Ευκαιρίες απασχόλησης: creative director. Διευθυντής του λογαριασμού. Διευθυντής Marketing. Brand Manager. Στρατηγικός Σύμβουλος. Εννοιολογική σχεδιαστή. Ad ασχολήθηκε με το Master of Επικοινωνίας Labs Design; Επαγγελματίες και τους αποφοίτους σε οποιαδήποτε από τις ειδικότητες στις οποίες έχει κατακερματιστεί τον κόσμο της εμπορικής επικοινωνίας: από την παραδοσιακή στην διαδραστική διαφήμιση, δημόσιες σχέσεις, μάρκετινγκ, γραφιστική και το σχεδιασμό του προϊόντος. Αυτός ο κύριος έχει σχεδιαστεί ως μια διεπιστημονική, διεθνές πρόγραμμα, στα σύνορα μεταξύ του σχεδιασμού και των επικοινωνιών. Ποιο είναι το Master of Επικοινωνίας Labs Design; Ο ρόλος της δημιουργικής / Communicator στην εταιρεία βρίσκεται σε μια διαδικασία μετασχηματισμού που απαιτεί ένα νέο επαγγελματικό προφίλ. Επιχειρήσεις σε όλους τους τομείς πρέπει να υπολογίσετε ένα διαφορετικό καλλιτεχνικός διευθυντής, ένα πρόσωπο που είναι σε θέση να συντονίζουν και να μιλήσετε με διάφορους ειδικούς στο ίδιο περιβάλλον και τη διαχείριση των διαδικασιών... [-]

Masters εντατική διαχείριση της μάρκας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση February 2018 Ισπανία Μαδρίτη

Η εντατική Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Μάρκα Μάρκα στοχεύει να εξετάσει το εμπορικό σήμα σε όλες τις εκφάνσεις της. Από τη γέννηση της μάρκας, το DNA του, τα θεμέλια, μέσω στρατηγικών επικοινωνίας, δημιουργία μηνυμάτων, εκστρατείες και το περιεχόμενο να φτάνουν σε διαφορετικά σημεία επαφής με τον καταναλωτή μέσω συμβατικών, ψηφιακές εμπειρίες πολυμέσων και λοιπα. [+]

Το πρόγραμμα αυτό ΙΣΠΑΝΙΚΗ Δίδαξε Ο Εντατικής Master of Management Brand Έχει ως στόχο να αντιμετωπίσει το εμπορικό σήμα σε όλες τις εκφάνσεις της. Από τη γέννηση της μάρκας, το DNA του, τα θεμέλια, μέσω στρατηγικών επικοινωνίας, δημιουργία μηνυμάτων, εκστρατείες και το περιεχόμενο να φτάνουν σε διαφορετικά σημεία επαφής με τον καταναλωτή μέσω συμβατικών, ψηφιακές εμπειρίες πολυμέσων και λοιπα. Με αυτό το βαθμό, οι μαθητές θα πάρει για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις μιας μάρκας από όλες τις απόψεις, ανεξάρτητα από τη μελλοντική τους σταδιοδρομία στο πλαίσιο της στρατηγικής, της δημιουργικότητας και της επικοινωνίας. ΣΤΟΧΟΙ: Εντατική Master of Brand Management, που ιδρύθηκε με σκοπό να αποτελούν επιτυχημένες επαγγελματίες στην παρούσα κατάσταση και τις μελλοντικές εξελίξεις σε αυτούς τους τομείς. Επαγγελματίες είναι σε θέση να: - Έναρξη ισχυρά εμπορικά σήματα ή να βοηθήσει ένα εμπορικό σήμα για τον επανασχεδιασμό της στρατηγικής της. Οι εταιρείες που επιθυμούν να ενταχθούν στο προφίλ μάρκετινγκ και τη διαφήμιση με μεγαλύτερο στρατηγικό όραμα και κατανόηση των νέων μέσων. - Δημιουργία αποτελεσματικών μηνυμάτων και διαδικασιών εκστρατείες exitosas.Aprendiendo έπρεπε να έχουν καλές ιδέες, τη σχέση μεταξύ της στρατηγικής και της δημιουργικότητας και των διαδικασιών αξιολόγησης και την ανάπτυξη των ιδεών. - Προγραμματίστε την επικοινωνία μιας μάρκας ανιχνεύουν γνωρίζοντας τα καλύτερα κανάλια διαθέσιμα για να φτάσουν απευθείας στον καταναλωτή. Από τα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης στα ψηφιακά μέσα, εμπειρία σε POS, το σχεδιασμό του προϊόντος, εκδηλώσεις, δημόσιες σχέσεις, κ.λπ. - Τη μέτρηση της αποτελεσματικότητας των δράσεων επικοινωνίας, αξιολογεί την αξία σήματος και πληρούν τις απαραίτητες μεταβλητές για να σχεδιάσετε μια διάγνωση... [-]

Masters εντατικής διαχείρισης ψηφιακού μάρκετινγκ και των επιχειρήσεων

Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο Πλήρης παρακολούθηση February 2018 Ισπανία Μαδρίτη

Η Εντατικής Master of Management in Marketing & Ψηφιακών Επιχειρήσεων εξοπλίσει τους φοιτητές με τις γνώσεις και τις δεξιότητες για να ξεκινήσει μια καριέρα στη διαχείριση των επιχειρήσεων 360, από τη στρατηγική διαχείρισης αλλαγών, προκειμένου να προετοιμάσει τους επαγγελματίες είναι οι επιχειρηματικοί ηγέτες του αύριο. [+]

Το πρόγραμμα αυτό ΙΣΠΑΝΙΚΗ Δίδαξε Ο Εντατικής Master of Management στο Marketing & Digital Business εξοπλίσει τους φοιτητές με τις γνώσεις και τις δεξιότητες για να ξεκινήσει μια καριέρα στη διαχείριση των επιχειρήσεων 360, από τη στρατηγική διαχείρισης αλλαγών, προκειμένου να προετοιμάσει τους επαγγελματίες για να είναι οι ηγέτες του επιχειρηματικού κόσμου του αύριο. Με αυτόν τον κύριο, οι μαθητές εργάζονται σκέψης και στρατηγικού σχεδιασμού μέσω της ανάπτυξης ενός Επιχειρηματικού Σχεδίου καθώς και εντός σχεδίου μάρκετινγκ που σας. Εγκαρσίως θα αντιμετωπίσει σε όλη τη διάρκεια τις θεμελιώδεις έννοιες της κοινωνικής επιχειρηματικότητας που να εξοικειώσει τους μαθητές στο περιβάλλον, τόσο την τεχνολογική και ψηφιακή, στη συνέχεια να προχωρήσουμε για το επιχειρησιακό μέρος όπου οι μαθητές μαθαίνουν πώς να χρησιμοποιούν και να μετρήσει τα υφιστάμενα εργαλεία για τη βελτιστοποίηση των επιχειρήσεων και να αυξήσει τον κύκλο εργασιών της, είτε πρόκειται για επιχειρήσεις που στοχεύουν στο τέλος τους καταναλωτές (B2C) και σε μεταπωλητές ή διανομείς (B2B). Ο Εντατικής Master of Management στο Marketing & Digital Business δημιουργήθηκε με στόχο την παροχή στους φοιτητές με όλα τα εργαλεία και τις γνώσεις που απαιτούνται για τη διαχείριση των παραδοσιακών επιχειρήσεων που πρέπει να μεταναστεύσουν στο ψηφιακό περιβάλλον, ξεκινήσει μια νέα επιχειρηματική μονάδα στο ψηφιακό περιβάλλον ή να ανοίξετε ένα νεοσυσταθείσας εταιρείας. Μεταξύ των κύριων στόχων του πλοιάρχου που περιλαμβάνουν: - Η απόκτηση στρατηγικής σκέψης και σχεδιασμού. - Να καθιερωθεί τόσο τεχνολογικό και ψηφιακό περιβάλλον. - Μάθετε να αναπτύξει ένα επιχειρηματικό σχέδιο που περιλαμβάνει την παγκόσμια και ψηφιακό μάρκετινγκ τους σε αυτό. - Διαχείριση του Digital... [-]

Masters και τη διαχείριση των εταιρειών μόδας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 9 μήνες October 2017 Ισπανία Μαδρίτη

Γίνε ένας διευθυντής ή επιχειρηματίας στο χώρο της μόδας που σχηματίζουν σας μέσα από την εμπειρία των αναγνωρισμένων επαγγελματιών από τους συμμαθητές της βιομηχανίας και με ιδιαίτερη έμφαση στην πολυτέλεια. [+]

Το Master of Management και Διοίκηση Επιχειρήσεων Μόδας επιτρέπει σε όλους όσους επιθυμούν να εκπαιδεύσουν ως στελέχη και επιχειρηματίες στο χώρο της μόδας μέσα από την εμπειρία των επαγγελματιών αναγνωρισμένες εταιρείες στο χώρο, τόσο στον τομέα της πολυτέλειας και της λιανικής πώλησης. Στην άκρως ανταγωνιστική βιομηχανία της μόδας, απαιτεί ειδικές γνώσεις της Στρατηγικής Διοίκησης, Διαχείρισης Προϊόντων, Marketing και Επικοινωνίας, Οικονομικών ... αυτό είναι απολύτως απαραίτητο για μια επιχείρηση να πετύχει και να εδραιώσει τη θέση του στην αγορά με επιθυμητά αποτελέσματα και την επιτυχία. Για το σκοπό αυτό, το Master of Management και Διοίκηση της μόδας Εταιρείες συλλέγει όλες αυτές τις πολύ σημαντικές πτυχές από επίσης έμφαση στις νέες μορφές της online επιχείρησης και τις δυνατότητες που προσφέρει το ψηφιακό κόσμο, καθώς οι τρέχουσες έννοιες όπως η βιωσιμότητα ή τον προσδιορισμό των τάσεων , μεταξύ άλλων. ΣΤΟΧΟΙ: Οι επαγγελματίες πλοίαρχο τρένα στον επιχειρηματικό τομέα με υψηλό βαθμό εξειδίκευσης όσον αφορά τη μόδα. Θέτει τις απαραίτητες στόχους για το περιβάλλον εργασίας ίδια αντιλαμβάνονται τα αποτελέσματα εκείνα τα προσόντα για να ασκήσει επαγγελματική δραστηριότητα σε επιχειρήσεις στο περιβάλλον της μόδας. • Να εκπαιδεύσει επαγγελματίες με ειδική κατάρτιση για το έργο τους ως διαχειριστής ή διευθυντής μιας εταιρείας μόδας. • Παρέχει το απαραίτητο να προσδιοριστούν με σαφήνεια τις συγκεκριμένες ανάγκες πεδίου δράσης της βιομηχανίας της μόδας γνώσης. • Εξηγήστε το ρόλο και την αλληλεξάρτηση των διαφόρων κλάδων που εμπλέκονται στη διαδικασία της διαχείρισης της παραγωγής, διαχείρισης και ελέγχου επικοινωνίας. • να διευκολυνθεί η κατανόηση της εταιρικής δομής και του τόπου διάφορες θέσεις μέσα... [-]

Master στη μόδα και την επικοινωνία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση October 2017 Ισπανία Μαδρίτη

Το Master of Επικοινωνίας και Μόδα εκπαιδεύει τους ανθρώπους σε θέση να διαχειριστεί την επικοινωνία στο χώρο της μόδας, να κατανοούν τη σημασία της λειτουργίας της για να δημιουργήσει μια εικόνα της συνεπούς μάρκας, να χρησιμοποιήσει επιδέξια τα εργαλεία και να αναπτύξουν τις στρατηγικές απαραίτητες για να επικοινωνούν σε δυναμική, δημιουργική και καινοτόμες όρους που καθορίζει τη φύση της μόδας. [+]

Αυτό το πρόγραμμα είναι διδάσκεται στα ισπανικά Ο Master of Επικοινωνίας και Μόδα εκπαιδεύει ανθρώπους σε θέση να διαχειριστεί την επικοινωνία στο χώρο της μόδας, να κατανοούν τη σημασία της λειτουργίας της για να δημιουργήσει μια εικόνα της συνεπούς μάρκας, να χρησιμοποιήσει επιδέξια τα εργαλεία και να αναπτύξουν τις στρατηγικές απαραίτητες για να επικοινωνούν σε δυναμικές, δημιουργικές και καινοτόμες όρους που καθορίζουν το φύση της μόδας. Ανακοίνωση περιλαμβάνει όλες τις δράσεις με στόχο τη δημοσιοποίηση, την κατάρτιση και την τοποθέτηση της εικόνας της μάρκας στο συγκρότημα τρέχουσα κατάσταση και καθιστά απαραίτητο να βασίζονται σε εξειδικευμένους επαγγελματίες οι οποίοι σχεδιάζουν συγκεκριμένες στρατηγικές προσαρμοσμένες στις νέες τάσεις που σπάνε στην αγορά κάθε χρόνο. Στο Master of Επικοινωνίας και της μόδας οι μαθητές να αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη και επαγγελματική άποψη της βιομηχανίας της μόδας και τη στενή σχέση του με την επικοινωνία. Αυτό το Master εκπαιδεύει τους επαγγελματίες της επικοινωνίας και μάρκετινγκ που ειδικεύεται στη βιομηχανία της μόδας: οι άνθρωποι είναι σε θέση να δημιουργήσει την επικοινωνία, να κατανοήσουν τη σημασία της λειτουργίας του και να χρησιμοποιήσει επιδέξια τα παραδοσιακά και τα νέα εργαλεία επικοινωνίας σε δυναμικές, δημιουργικές και καινοτόμες όρους που καθορίζει τη φύση της μόδας. Το έργο της επικοινωνίας στον τομέα της μόδας απαιτεί συγκεκριμένη θεωρητική γνώση, αισθητική ανάπτυξη να αναλύσουν τις τάσεις και να κατανοήσουν avant-garde τάσεων, τον έλεγχο των νέων τεχνολογιών, πινελιές της ψυχολογίας και της κοινωνιολογίας να προσεγγίζουν τους πελάτες, μια τέλεια διαχείριση των δημοσίων και θεσμικών σχέσεων, τις σωστή επεξεργασία των γραφικών και του κειμένου περιεχόμενο ...... [-]

Master στη μόδα και την επικοινωνία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 9 μήνες October 2017 Ισπανία Μαδρίτη

Το Master of Επικοινωνίας και Μόδα εκπαιδεύει τους ανθρώπους σε θέση να διαχειριστεί την επικοινωνία στο χώρο της μόδας, να κατανοούν τη σημασία της λειτουργίας της για να δημιουργήσει μια εικόνα της συνεπούς μάρκας, να χρησιμοποιήσει επιδέξια τα εργαλεία και να αναπτύξουν τις στρατηγικές απαραίτητες για να επικοινωνούν σε δυναμική, δημιουργική και καινοτόμες όρους που καθορίζει τη φύση της μόδας. [+]

Αυτό το πρόγραμμα είναι διδάσκεται στα ισπανικά Το Master of Επικοινωνίας και Μόδα εκπαιδεύει τους ανθρώπους σε θέση να διαχειριστεί την επικοινωνία στο χώρο της μόδας, να κατανοούν τη σημασία της λειτουργίας της για να δημιουργήσει μια εικόνα της συνεπούς μάρκας, να χρησιμοποιήσει επιδέξια τα εργαλεία και να αναπτύξουν τις στρατηγικές απαραίτητες για να επικοινωνούν σε δυναμική, δημιουργική και καινοτόμες όρους που καθορίζει τη φύση της μόδας. Ανακοίνωση περιλαμβάνει όλες τις δράσεις με στόχο τη δημοσιοποίηση, την κατάρτιση και την τοποθέτηση της εικόνας της μάρκας στο συγκρότημα τρέχουσα κατάσταση και καθιστά απαραίτητο να βασίζονται σε εξειδικευμένους επαγγελματίες οι οποίοι σχεδιάζουν συγκεκριμένες στρατηγικές προσαρμοσμένες στις νέες τάσεις που σπάνε στην αγορά κάθε χρόνο. Στο Master of Επικοινωνίας και της μόδας οι μαθητές να αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη και επαγγελματική άποψη της βιομηχανίας της μόδας και τη στενή σχέση του με την επικοινωνία. Αυτό το Master εκπαιδεύει τους επαγγελματίες της επικοινωνίας και μάρκετινγκ που ειδικεύεται στη βιομηχανία της μόδας: οι άνθρωποι είναι σε θέση να δημιουργήσει την επικοινωνία, να κατανοήσουν τη σημασία της λειτουργίας του και να χρησιμοποιήσει επιδέξια τα παραδοσιακά και τα νέα εργαλεία επικοινωνίας σε δυναμικές, δημιουργικές και καινοτόμες όρους που καθορίζει τη φύση της μόδας. [-]

Master στην επαγγελματική φωτογραφία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 9 μήνες October 2017 Ισπανία Μαδρίτη

«Πιστεύουμε ότι η φωτογραφία είναι κάτι που μπορείτε εύκολα να διδάξουν τον εαυτό σας, δεν χρειάζεστε πραγματικά ένα σχολείο για αυτό. Στην πραγματικότητα, οι μαθητές μας γνωρίζουν συνήθως συναλλαγές τους αρκετά καλά. Αυτό που χρειάζεται είναι οι άνθρωποι που σας υποστηρίζουν και να σας δώσει εισόδου, συμβουλές, και το θάρρος - στην πραγματικότητα, αυτό είναι ίσως το πιο σημαντικό πράγμα. Μάθηση μέσω της πράξης, αλλά το χέρι-χέρι με μια ισχυρή ομάδα επαγγελματιών και καθηγητές, αυτή είναι η έννοια της επαγγελματικής φωτογραφίας γκολφ στο IED Μαδρίτη. [+]

Αυτό το πρόγραμμα είναι διδάσκονται στα αγγλικά Αυτό το πρόγραμμα Master αποτελείται από τρεις ενότητες, οι οποίες επικεντρώνονται στην Ντοκιμαντέρ και Ρεπορτάζ? Μόδα και Lifestyle? Διαφήμιση και Σύνταξης. Δάσκαλος Οι μαθητές πρέπει να παρουσιάσει ένα τελικό σχέδιο συμπληρώνεται με γραπτή φάκελο.

Master of Professional φωτογραφίας στο IED Μαδρίτη από IED Μαδρίτη στο Vimeo.

Οι κύριοι στόχοι αυτού του προγράμματος Μάστερ είναι: Να προσφέρουν στους φοιτητές μια προβολή των σημερινών τάσεων στον τομέα της εφαρμοσμένης και εμπορική φωτογραφία. Για την εφαρμογή των εργαλείων και των γνώσεων που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία φωτογραφίας. Η εξοικείωση των φοιτητών με τις σύγχρονες μεθόδους εργασίας στον τομέα της παραγωγής, διαχείριση των στούντιο, post-production, των εκδόσεων και των αποθεμάτων. Για να δείξει την πολιτιστική αξία της φωτογραφίας, μορφές συνεργασίας και μοντέλα δημιουργική χρηματοδότηση, Να αναλύσει τις προκλήσεις και τους περιορισμούς της αγοράς σε περιόδους ισχυρής σύγκλισης των μέσων ενημέρωσης και συρρίκνωσης, Για να πάρετε να ξέρετε για την ιστορία της φωτογραφίας στο πλαίσιο του σχεδιασμού. [-]

Master στην Στρατηγικού Σχεδιασμού Labs

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 11 μήνες January 2018 Ισπανία Μαδρίτη

Το Master of επαγγελματιών μορφή Στρατηγικός Σχεδιασμός Labs να μετατρέψει οραματιστής ιδέες σε έργα και επιχειρηματικές ευκαιρίες. Οι μαθητές θα μάθουν πώς να αναπτύξουν ένα επιχειρηματικό μοντέλο λαμβάνοντας υπόψη τη συμμετοχή των πελατών και της αγοράς, οι τεχνολογίες της πληροφορίας και της επικοινωνίας και της βιωσιμότητας. Κατά τη διάρκεια των Masters, οι μαθητές θα αποκτήσουν τα εργαλεία για να ακούσετε τον πελάτη, σχεδιαστικές λύσεις και να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες με το περιεχόμενο και τις επιπτώσεις στην κοινωνία. [+]

Το πρόγραμμα διδάσκεται ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ Ποιο είναι το Master of Στρατηγικού Σχεδιασμού Labs; Η τρέχουσα κατάσταση είναι γεμάτη ευκαιρίες για όλους εκείνους τους ανθρώπους που έχουν τις νέες αξίες που χρειάζεται η κοινωνία. Μεταξύ αυτών, τονίζουμε την καινοτομία ως μια παγκόσμια αξία και έναν νέο τρόπο, να αφορούν, να προσεγγίσει τα προβλήματα και τις λύσεις που θα μπορούσαμε να ονομάσουμε εγκάρσια γνώσης. Ο σχεδιασμός έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει ένα νέο πλαίσιο για τη δημιουργία αξίας και νέων επιχειρηματικών μοντέλων, όπου το βασικό εργαλείο για την επιτυχία είναι η καινοτομία. Δεν υπάρχει ενιαία τρόπος να καινοτομούν, και υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που απαιτούν διαφορετικές προσεγγίσεις και μεθόδους, έτσι ώστε το Master of Στρατηγικού Σχεδιασμού Labs καλλιεργεί την περιέργεια και δημιουργικότητα ώστε να δείχνει στους μαθητές τη σωστή διαδρομή για την καινοτομία. Στο κύριο ευνοϊκή για να επιτευχθεί κατά τη διάρκεια ενός έτους της μάθησης και της εμπειρίας, οι ακόλουθες προϋποθέσεις δημιουργούνται στόχους: - να ενοποιήσει μια επιχειρηματική και δημιουργικό όραμα. - Διαχειριστείτε και να συντονίσει διεπιστημονικές ομάδες. - Ενίσχυση της ταυτότητας τους ως δημιουργικούς επαγγελματίες. - Τάση Build χάρτες με επιχειρηματικό όραμα. - Advance και να ερμηνεύουν μελλοντικά σενάρια. - Καθιέρωση προσωπικές επαφές με διάφορους επαγγελματίες. - Αντιλαμβάνονται, να αναπτύξουν και να επικοινωνούν καινοτόμες ιδέες. Τα περιεχόμενα που καλύπτονται στο μάθημα οργανώνεται σε διαφορετικές ενότητες: - Βάση (κρίσιμη ιστορική μεθοδολογίες ανάλυσης, τη βιωσιμότητα, την οπτική επικοινωνία ...) - Ειδικά (εμπειρία του χρήστη, οικονομικές γνώσεις, μάρκετινγκ και βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης, την κυκλοφορία του προϊόντος της διαδικασίας, ανοιχτής καινοτομίας της Νέας Τεχνολογίας στις... [-]

Master στο σχεδιασμό εκδόσεων: έντυπων και ψηφιακών μέσων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος October 2017 Ισπανία Μαδρίτη

Το Master in Editorial Σχεδιασμός: Digital και έντυπα μέσα ενημέρωσης εκπαιδεύει τους μαθητές να εργαστούν στον τομέα των εκδόσεων, τόσο σε έντυπα μέσα ενημέρωσης και τις νέες ψηφιακές μορφές. [+]

Αυτό το πρόγραμμα είναι διδάσκεται στα ισπανικά Ο Μεταπτυχιακό στη Editorial Σχεδιασμός: Digital και έντυπα μέσα ενημέρωσης εκπαιδεύει τους μαθητές να εργαστούν στον τομέα των εκδόσεων, τόσο σε έντυπα μέσα ενημέρωσης και τις νέες ψηφιακές μορφές. Προς το παρόν, η επαγγελματική αγορά ζητά για τους ανθρώπους που προσφέρουν ένα συνδυασμό εξειδικευμένων γνώσεων των εκδόσεων σε έντυπα και σταθερή κατάρτισης στον τομέα των ψηφιακών μέσων. Η αύξηση στην πώληση των εκδοτικών προϊόντων, η διάδοση των φορητών ηλεκτρονικών συσκευών και οι αλλαγές στον τρόπο πρόσβασης δύναμη της πληροφορίας σήμερα σχεδιαστές να αναπροσαρμόζουν συνεχώς τις γλώσσες της οπτικής επικοινωνίας στα έντυπα μέσα ενημέρωσης. Για το λόγο αυτό, το Master in Editorial Σχεδιασμός: Digital και έντυπα μέσα ενημέρωσης περιλαμβάνει όχι μόνο τη μελέτη των διαφόρων μορφών των εκδόσεων, το ρόλο της φωτογραφίας και εικονογράφησης, τις αρχές της σύνθεσης και των τυπογραφικών αισθητική, αλλά επίσης ερευνά τις γνωστικές διαδικασίες που παρεμβαίνουν στη Η διαδικασία ανάγνωσης, καθώς και διεπαφή σχεδιασμό και την εμπειρία του χρήστη τεχνικές, για να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις ευκαιρίες που προσφέρονται από το ψηφιακό περιβάλλον. Το Master in Editorial Σχεδιασμός: Digital και έντυπων μέσων ενημέρωσης έχει σχεδιαστεί ως μια εξερεύνηση όλων των ειδικών τομέων στους οποίους εφαρμόζεται η συντακτική σχεδιασμό, με το χέρι από τους καλύτερους εμπειρογνώμονες του καθενός από αυτά τα πεδία: ψηφιακή και γραφίστες, σχεδιαστές ιστοσελίδων, εκτυπωτές, εκδότες , φωτογράφοι, σκηνοθέτες εκδόσεις, η εταιρεία και οι διευθυντές επικοινωνίας ίδρυμα ... Κατά τη διάρκεια των τελευταίων πέντε χρόνια έχουμε παρακολουθήσει στην αρχή ενός φαινομένου που είχε πρόβλεψη για ένα τέταρτο του... [-]

Master στο σχεδιασμό κινούμενα γραφικά

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 9 μήνες October 2017 Ισπανία Μαδρίτη

Το Master of Motion Design Graphics ολοκληρώνεται με την παραγωγή του ένα ρολό στο οποίο οι μαθητές συγκεντρώνουν όλες τις εργασίες που έχουν πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του μαθήματος, να γίνει μια πιστή αντανάκλαση των δεξιοτήτων τους καθώς οι σχεδιαστές κινούμενων γραφικών, καθώς και την επιστολή τους της εισαγωγής ως μελλοντικές επαγγελματίες. [+]

Αυτό το πρόγραμμα είναι διδάσκεται στα ισπανικά Το Master of Motion Design Graphics παρέχει την απαραίτητη τεχνική κατάρτιση για τη δημιουργία κινούμενων γραφικών. Το πρόγραμμα συνδυάζει εργαλεία, τεχνικές, την κατανόηση της γλώσσας, τα εργαστήρια και τα έργα του οπτικοακουστικού που προσφέρουν μια ολοκληρωμένη άποψη των σημερινών απαιτήσεων. Τις τελευταίες δεκαετίες, Motion Graphics έχουν φέρει επανάσταση στο χώρο των οπτικοακουστικών κλάδων. Ζήσαμε μια δημιουργική έκρηξη που εκφράζεται στη χρήση των πόρων και τη γλώσσα, καθώς και στον τρόπο κατανόησης αφηγήσεις. Επιπλέον, οι τεχνολογικές εξελίξεις αναγκάζουν τον τομέα σε συνεχή εξέλιξη, καθιστώντας αναγκαία για τους επαγγελματίες ώστε να είναι μονίμως επικαιροποίηση των γνώσεών τους. ... [-]

Master στο σχεδιασμό φωτισμού

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) ή στο Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 9 μήνες October 2017 Ισπανία Μαδρίτη +1 περισσότερα

Το Master of Σχεδιασμός Φωτισμού προσφέρει εκπαίδευση σχετικά με το χειρισμό του φωτός στο χώρο, προσθέτοντας κάτι πέρα ​​από την απλή απάντηση σε μια καθαρά λειτουργική ή αισθητική απαίτηση. [+]

Αυτό το πρόγραμμα είναι διδάσκεται στα ισπανικά Ο Master of Σχεδιασμός Φωτισμού προσφέρει εκπαίδευση σχετικά με το χειρισμό του φωτός στο χώρο, προσθέτοντας κάτι πέρα ​​από την απλή απάντηση σε μια καθαρά λειτουργική ή αισθητική απαίτηση. Με το Master of Σχεδιασμός Φωτισμού, οι μαθητές θα εργαστούν για τους τρόπους συνδυασμού των τεχνικών πτυχών των φωτεινών πηγών και των εξαρτημάτων τους, προκειμένου να αποκτήσουν τον καλλιτεχνικό, εικαστικό και συναισθηματική αποτελέσματα, δημιουργώντας χώρους μέσω της χειραγώγησης του φωτός. ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ: Μεταπτυχιακοί φοιτητές ή απόφοιτοι στον τομέα της Τέχνης και Σχεδίου, αρχιτέκτονες και διακοσμητές. Επαγγελματική εμπειρία θα πρέπει να αποτιμώνται. Στόχος: Το Master of Σχεδιασμός Φωτισμού εκπαιδεύει τους σχεδιαστές που βλέπουν το φως ως ένα στοιχείο που δημιουργεί χώρους. Ο φωτισμός είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες για να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα? έχει άμεση συνδηλώσεις σχετικά με τον τόπο, τις διαστάσεις, υποκειμενική επιβάρυνση, την ποιότητα ... Επαγγελματικές ευκαιρίες: μελέτη αυτού του πλοιάρχου μπορείτε να είστε ειδικός στο σχεδιασμό φωτισμού, μπορεί να λειτουργήσει σε εκδηλώσεις εταιρειών, εφήμερο αρχιτεκτονικές και μουσειογραφική εγκαταστάσεις, εταιρείες παροχής υπηρεσιών και εξειδικευμένα καταστήματα, τα στούντιο της μηχανικής και κινηματογράφο, το θέατρο και οι εταιρείες Light-art. [-]

Master στο σύνολο του σχεδιασμού και εκθεσιακούς χώρους

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) ή στο Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 9 μήνες October 2017 Ισπανία Μαδρίτη +1 περισσότερα

Το Master της σκηνογραφίας Σχεδιασμός μεταφέρει στους μαθητές τη δυνατότητα να οπτικά και προφορικά δομήσει μια σειρά από χώρους, επεκτείνοντας την έννοια της σκηνογραφίας, ανεβάζοντάς το στο εσωτερικούς χώρους, εκθεσιακούς χώρους, περίπτερα και προσωρινή αρχιτεκτονική, τηλεόραση και, φυσικά, ζωντανές εμφανίσεις. [+]

Αυτό το πρόγραμμα είναι διδάσκεται στα ισπανικά Ο σχεδιασμός και η επίλυση ενός χώρου στάδιο απαιτεί, καθώς και δημιουργικές ιδέες και τεχνικές, μια σειρά από διεπιστημονικές έννοιες που βοηθούν στην υλοποίηση της χώρο. σκηνογραφία, μαζί με το φωτισμό, σχεδίαση ντουλάπα, ηχητικού χώρου, κίνησης, κλπ, διαμορφώνει την οπτική και ευαίσθητη γλώσσα που προτείνονται στην πρόταση στάδιο, παράγει ένα συνεπές έργο που προκαλεί την επιθυμητή αντίδραση στο ακροατήριο. Το Master της σκηνογραφίας Σχεδιασμός μεταφέρει στους μαθητές τη δυνατότητα να οπτικά και προφορικά δομήσει μια σειρά από χώρους, επεκτείνοντας την έννοια της σκηνογραφίας, ανεβάζοντάς το στο εσωτερικούς χώρους, εκθεσιακούς χώρους, περίπτερα και προσωρινή αρχιτεκτονική, τηλεόραση και, φυσικά, ζωντανές εμφανίσεις. Επαγγελματικές ευκαιρίες: με αυτόν τον κύριο που μπορεί να είναι ένα θέατρο σκηνογράφος, τον κινηματογράφο, τη διαφήμιση και την τηλεόραση καλλιτεχνικός διευθυντής, σχεδιαστής των εγκαταστάσεων και εκδηλώσεις, ενδυματολόγος και ανεξάρτητος. ... [-]

Master στο ψηφιακό μάρκετινγκ, επικοινωνίας και E-business διαχείριση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 9 μήνες October 2017 Ισπανία Μαδρίτη

Το Master of Marketing, Επικοινωνίας & E-Business Management παρέχει στους φοιτητές με τη θεωρητική και στρατηγική γνώση του online marketing: από τις ψηφιακές επικοινωνίες με το διατακτικό ένα από ένα διαφημιστικό γραφείο. [+]

Αυτό το πρόγραμμα είναι διδάσκεται στα ισπανικά Ο Master of Marketing, Επικοινωνίας & E-Business Management παρέχει στους φοιτητές με τη θεωρητική και στρατηγική γνώση του online marketing: από τις ψηφιακές επικοινωνίες με το διατακτικό ένα από ένα διαφημιστικό γραφείο. Σε ένα κοινωνικό και βιομηχανικό πλαίσιο στο οποίο η χρήση του δικτύου αλλάζει ραγδαία την επικοινωνία και το μάρκετινγκ, είμαστε βυθισμένοι σε μια διαδικασία συνεχών αλλαγών. Η ενσωμάτωση της τεχνολογίας σε κάθε δραστηριότητα και, ειδικότερα, στον τρόπο με τον οποίο οι καταναλωτές σκέφτονται και ζυγίζουν τις αποφάσεις αγοράς τους αλλάζει τον τρόπο και τις συνήθειες της πώλησης σε όλο τον κόσμο. Ο Master of Marketing, Επικοινωνίας & E-Business Management καθοδηγεί τους μαθητές σε αυτό το νέο και ευμετάβλητη σκηνή για να τους δείξουμε με πρακτικό τρόπο πώς η ψηφιακή αλλαγή επηρεάζει τον κόσμο της διαφημιστικής επικοινωνίας. Το έργο βασίζεται σε κάποια γνώση που συνδέεται με την πραγματικότητα που θα τους επιτρέψουν να πάρουν αποφάσεις για να αντιμετωπίσει με επιτυχία τη μελλοντική επαγγελματική τους δραστηριότητα. Ο Master of Marketing, Επικοινωνίας & E-Business Management προέρχεται από μια βασική έννοια: στη σημερινή κοινωνία είναι λογικό και συνηθισμένο ότι η ψηφιακή επικοινωνία είναι ο στυλοβάτης όλων των ειδών των δραστηριοτήτων που έχουν να κάνουν με τομείς όπως το μάρκετινγκ, τη διαφήμιση και την επικοινωνία. ... [-]

εντατική Master στη Διοίκηση μάρκετινγκ, της δημιουργικότητας και της ψηφιακής

Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο Πλήρης παρακολούθηση 10 μήνες February 2018 Ισπανία Μαδρίτη

Η Εντατικής Master of Management στο Marketing, τη δημιουργικότητα και την ψηφιακή Επιχειρήσεις θα εξοπλίσει τους φοιτητές με τις γνώσεις και τις δεξιότητες για να ξεκινήσει μια καριέρα στον τομέα της διαχείρισης των επιχειρήσεων 360, από τη στρατηγική για την αλλαγή διαχείρισης προκειμένου να προετοιμαστεί επαγγελματίες να είναι επιχειρηματικούς ηγέτες του αύριο. [+]

Η Εντατικής Master στη Διοίκηση Μάρκετινγκ, τη δημιουργικότητα και την ψηφιακή Επιχειρήσεις εξοπλίσει τους φοιτητές με τις γνώσεις και τις δεξιότητες για να ξεκινήσει μια καριέρα στη διαχείριση των επιχειρήσεων 360, από τη στρατηγική διαχείρισης αλλαγών, προκειμένου να προετοιμάσει τους επαγγελματίες για να είναι οι ηγέτες του επιχειρηματικού κόσμου του αύριο. Με αυτόν τον κύριο, οι μαθητές εργάζονται σκέψης και στρατηγικού σχεδιασμού μέσω της ανάπτυξης ενός Επιχειρηματικού Σχεδίου καθώς και εντός σχεδίου μάρκετινγκ που σας. Εγκαρσίως θα αντιμετωπίσει σε όλη τη διάρκεια τις θεμελιώδεις έννοιες της κοινωνικής επιχειρηματικότητας που να εξοικειώσει τους μαθητές στο περιβάλλον, τόσο την τεχνολογική και ψηφιακή, στη συνέχεια να προχωρήσουμε για το επιχειρησιακό μέρος όπου οι μαθητές μαθαίνουν πώς να χρησιμοποιούν και να μετρήσει τα υφιστάμενα εργαλεία για τη βελτιστοποίηση των επιχειρήσεων και να αυξήσει τον κύκλο εργασιών της, είτε πρόκειται για επιχειρήσεις που στοχεύουν στο τέλος τους καταναλωτές (B2C) και σε μεταπωλητές ή διανομείς (B2B). Στόχοι Ο Εντατικής Master of Management στο Marketing & Digital Business δημιουργήθηκε με στόχο την παροχή στους φοιτητές με όλα τα εργαλεία και τις γνώσεις που απαιτούνται για τη διαχείριση των παραδοσιακών επιχειρήσεων που πρέπει να μεταναστεύσουν στο ψηφιακό περιβάλλον, ξεκινήσει μια νέα επιχειρηματική μονάδα στο ψηφιακό περιβάλλον ή να ανοίξετε ένα νεοσυσταθείσας εταιρείας. Μεταξύ των κύριων στόχων του πλοιάρχου Highlight: Να αποκτήσουν στρατηγική σκέψη και σχεδιασμό. Εισήγαγε τόσο τεχνολογικό και ψηφιακό περιβάλλον. Μαθαίνοντας να αναπτύξει ένα επιχειρηματικό σχέδιο που περιλαμβάνει συνολική και ψηφιακό μάρκετινγκ τους μέσα σε αυτό. Διαχείριση του Digital Enterprise: χρηματοδότηση, το μάρκετινγκ, την κοινωνική επιχειρηματικότητα, μεγάλα... [-]

εντατική Master στο Graphic Design

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος February 2018 Ισπανία Μαδρίτη

Η εντατική MA in Graphic Design προσφέρει όχι μόνο τα πιο up-to-ημερομηνία και καινοτόμο κατάρτιση, αλλά και την κατανόηση των θεμελίων της γραφιστικής, βάσει της οπτικής επικοινωνίας και την σωματειακή ταυτότητα του κάθε οργανισμού ή της εταιρείας. [+]

Αυτό το πρόγραμμα είναι διδάσκεται στα ισπανικά Ο Εντατική MA στη Γραφιστική προσφέρει όχι μόνο τα πιο up-to-ημερομηνία και καινοτόμο κατάρτιση, αλλά και την κατανόηση των θεμελίων της γραφιστικής, βάσει της οπτικής επικοινωνίας και την σωματειακή ταυτότητα του κάθε οργανισμού ή της εταιρείας. Σήμερα, ένας γραφίστας πρέπει να είναι πολυμήχανοι σε κάποια από τις ειδικές σφαίρες στο οποίο θα μπορούσε να λειτουργήσει: συσκευασία, συντακτικό και την ιστοσελίδα του σχεδιασμού, την ταυτότητα και το εμπορικό σήμα του σχεδιασμού, της διαφήμισης και της επικοινωνίας. Όλη αυτή η εκπαίδευση παρέχεται από σημαντικές επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα. Ο Εντατική MA στη Γραφιστική μετοχές με τους μαθητές τις ευαισθησίες που απαιτούνται στην καθημερινή εργασία και το εμπόριο ενός γραφίστα, συνδυάζοντας επαγγελματικές γνώσεις και την ακαδημαϊκή αυστηρότητα σε μια φόρμουλα για την επιτυχία που μπορεί να υπερηφανεύεται για την εμπειρία των τεσσάρων προηγούμενων εκδόσεων του προγράμματος αυτού. Το πρόγραμμα σπουδών θα επιτρέψει στους μαθητές να δημιουργήσουν, να αναπτύξουν και να επικοινωνούν γραφικών έργων του σχεδιασμού τους, από τη στιγμή της δημιουργικότητας και της καινοτομίας. Στόχος των μαθητών είναι να εφαρμόσει εννοιολογική πόρων και της βέλτιστης τεχνικές, παίζοντας ανοικτά γραφικές παραμέτρους όπως το σχήμα και το χρώμα, και άλλα ακόμη πιο συγκεκριμένες παραμέτρους, στο γραφικό έκφραση μιας ιδέας για μια εικόνα ή ταυτότητα. Το πνεύμα του Master είναι να μεταδώσει την τεχνογνωσία και τις δεξιότητες ζωτικής σημασίας για τον επαγγελματικό κόσμο του σχεδιασμού μέσα από μια σειρά θεωρητικών και πρακτικών μαθημάτων. Ως μέρος του ακαδημαϊκού μαθήματος όλοι οι μαθητές θα προετοιμάσουν το τέλος των μαθημάτων του... [-]

εντατική διαχείριση της μάρκας πλοιάρχου

Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο Πλήρης παρακολούθηση 10 μήνες February 2018 Ισπανία Μαδρίτη

Η Εντατικής Master in Brand Management έχει ως στόχο να αντιμετωπίσει τα σήματα κάτω από όλες τις πτυχές της. Από τη γέννηση της μάρκας, το DNA του, τα θεμέλια, μέσω στρατηγικών επικοινωνίας, δημιουργία μηνυμάτων, εκστρατείες και το περιεχόμενο να φτάνουν σε διαφορετικά σημεία επαφής με τον καταναλωτή μέσω συμβατικών, ψηφιακές εμπειρίες πολυμέσων και λοιπα. [+]

Ο Εντατικής Master of Management Brand Έχει ως στόχο να αντιμετωπίσει το εμπορικό σήμα σε όλες τις εκφάνσεις της. Από τη γέννηση της μάρκας, το DNA του, τα θεμέλια, μέσω στρατηγικών επικοινωνίας, δημιουργία μηνυμάτων, εκστρατείες και το περιεχόμενο να φτάνουν σε διαφορετικά σημεία επαφής με τον καταναλωτή μέσω συμβατικών, ψηφιακές εμπειρίες πολυμέσων και λοιπα. Με αυτό το βαθμό, οι μαθητές θα πάρει για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις μιας μάρκας από όλες τις απόψεις, ανεξάρτητα από τη μελλοντική τους σταδιοδρομία στο πλαίσιο της στρατηγικής, της δημιουργικότητας και της επικοινωνίας. Στόχοι Ο Εντατικής Master of Management BrandΓεννήθηκε με στόχο την εκπαίδευση των επαγγελματιών πετύχει στην παρούσα κατάσταση και τις μελλοντικές εξελίξεις σε αυτούς τους τομείς. Επαγγελματίες σε θέση να: Ρίχνουν ισχυρά εμπορικά σήματα ή να βοηθήσει ένα εμπορικό σήμα για τον επανασχεδιασμό της στρατηγικής της. Οι εταιρείες που επιθυμούν να ενταχθούν στο προφίλ μάρκετινγκ και τη διαφήμιση με μεγαλύτερο στρατηγικό όραμα και κατανόηση των νέων μέσων. Δημιουργία αποτελεσματικής μηνύματα και διαδικασίες εκστρατείες exitosas.Aprendiendo που απαιτούνται για να έχουν καλές ιδέες, τη σχέση μεταξύ της στρατηγικής και τη δημιουργικότητα και τις διαδικασίες αξιολόγησης και ανάπτυξης των ιδεών. Σχεδιάζει επικοινωνία μιας μάρκας ανιχνεύουν γνωρίζοντας τα καλύτερα κανάλια διαθέσιμα για να φτάσουν απευθείας στον καταναλωτή. Από τα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης στα ψηφιακά μέσα, εμπειρία σε POS, το σχεδιασμό του προϊόντος, εκδηλώσεις, δημόσιες σχέσεις, κ.λπ. Μέτρηση της αποτελεσματικότητας των δράσεων επικοινωνίας, την εκτίμηση της Καθαρής Θέσης Μάρκα και πληρούν τις απαραίτητες μεταβλητές για να σχεδιάσετε μια διάγνωση της κατάστασης. Κάντε τις σωστές αποφάσεις για τη διατήρηση... [-]

εντατική πλοίαρχος εσωτερική διακόσμηση

Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο Πλήρης παρακολούθηση 10 μήνες February 2018 Ισπανία Μαδρίτη

Βιώνεται μέσα από τις πέντε αισθήσεις σε ένα σχηματισμό που θα οδηγήσει σε σχεδιασμό για διαφορετικούς τύπους χώρων με μια ανοικτή και ολιστική προσέγγιση. [+]

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ σχεδιαστή; Philippe Starck, πάντα συνδέεται με έντονα αποχυμωτή της Juicy Salif έχει μια καριέρα βραβευμένο ως interior designer? Patricia Urquiola, αρχιτέκτονας και διεπιστημονική σχεδιαστής που ειδικεύεται στην εσωτερική διακόσμηση και τα έπιπλα έχει εργαστεί για εταιρείες όπως η Moroso αναγνωρίζεται, B & B, Gandia Blasco ή Flos? Piero Lissoni, ο οποίος ανήλθε στην λατρεία έννοια του χώρου αφιερωμένη στην κουζίνα, έχει εσωτερική έργα σχεδιασμού περιλαμβάνει τα ξενοδοχεία, εκθεσιακούς χώρους, χώρους για εκθέσεις, σπίτια, καταστήματα, ακόμη και σκάφη αναψυχής. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Η επιλογή ενός επαγγέλματος, όπως αυτό είναι πολλαπλές και ποικίλες. Ένας κενός χώρος γίνεται ένας τόπος που κατοικείται και κατοικήσιμη όταν οι αποφάσεις που λαμβάνονται από το σχεδιαστή είναι σε θέση να αντανακλούν τις ανάγκες, τις επιθυμίες και τις συνήθειες του χρήστη, εταιρεία ή ίδρυμα που θα χρησιμοποιεί το εν λόγω περιβάλλον. Η σημασία των αποφάσεων αυτών που βλέπουμε στην καθημερινή ζωή, καθώς πλησιάζουμε μια έκθεση, να παρακολουθήσουν μια εκδήλωση ή παρουσίαση, ακόμη και να εισέλθει στο σπίτι ή στο γραφείο μας. σωματικές και ψυχολογικές επιπτώσεις τους πάνω μας είναι γιατί κατάλληλες επιλογές, αλλά και τεχνικές λύσεις (υλικά, υφές, έπιπλα, φωτισμός ...) που κάνουν τις έννοιες, τις έννοιες και τις συγκινήσεις ότι ο χώρος περιέχει ορατά. Μετατρέπουν σε μια μεγάλη επιτυχία εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό την εσωτερική διακόσμηση. Πάρτε εκπαιδευτεί με την IED Μαδρίτη και Diana Do Rio, αρχιτέκτονα και interior designer, ιδρυτικό μέλος και διευθυντής του σχεδιασμού stepless Quanto Αρχιτεκτονική, Jorge Puente, αρχιτέκτονα και interior designer στην Bespoke-Office? Miguel Paredes, αρχιτέκτονας και... [-]

Εντατικής Master στη Διοίκηση μόδα

Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο Πλήρης παρακολούθηση 10 μήνες February 2018 Ισπανία Μαδρίτη

Λόγω της ξέφρενη ταχύτητα με την οποία τα είδη μόδας που ξεκίνησε σήμερα, και αντιμετωπίζουν με καταναλωτές που έχουν μεγαλύτερη και πιο απαιτητική, είναι πρωταρχικής σημασίας προϊόντα φθάνουν στον τελικό καταναλωτή ακριβώς όπως είχαν παρουσιαστεί, χωρίς ατέλειες, σε μια κατάλληλη τιμή και σε του καθορισμένου χρονικού διαστήματος. Από την άλλη πλευρά, παράγοντες όπως η ενοποίηση των νέων τεχνολογιών, σε πραγματικό χρόνο, η ανάπτυξη νέων αγορών και την αποκέντρωση της παραγωγής, αναγκάζουν τον τομέα της κλωστοϋφαντουργίας να αναζητούν συνεχώς λύσεις και βελτιώσεις με τις οποίες μπορούν να καινοτομήσουν και να επιτύχουν. Για να προβλέψει και να αντιμετωπίσει αυτές τις αλλαγές, οι επιχειρήσεις χρειάζονται όλο και περισσότερο της μόδας επαγγελματίες σε θέση να χειριστεί γρήγορα πολύ πολύπλοκες διαδικασίες παραγωγής. Η εντατική Master στη Διοίκηση μόδα βασίζεται στην απόκτηση γνώσεων στους τομείς της διαχείρισης, του μάρκετινγκ και των αγορών, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους μαθητές να αποκτήσουν τις δεξιότητες και πρακτική εμπειρία στη διαχείριση των προϊόντων μόδας στο pret a porter, αξεσουάρ και καλλυντικά. Ξεκινώντας από αυτό το σκεπτικό, ο πλοίαρχος δημιουργήθηκε για να εκπαιδεύσει τους επαγγελματίες στον τομέα της ανάπτυξης, της διαχείρισης και της διανομής του προϊόντος της μόδας με την ευρύτερη έννοιά της, και από μια διεθνή προοπτική. [+]

Το πρόγραμμα αυτό είναι που διδάσκονται στα ισπανικά και στα αγγλικά Στόχοι: Η εντατική Master στη Διοίκηση μόδα εκπαιδεύει ευέλικτο επαγγελματίες που θα μπορούν να ενταχθούν στην ομάδα εργασίας μιας μεγάλης εταιρείας, και αυτό συμβάλλει κατευθυντήριες γραμμές για όλοι αυτοί οι επαγγελματίες που ξεκινούν την επαγγελματική τους περιπέτεια. Για να το κάνετε αυτό, ο πλοίαρχος βασίζεται σε μια ολοκληρωμένη θεωρητική-πρακτικό πρόγραμμα, με δραστηριότητες που είναι πολύ παρόμοια με την επαγγελματική πραγματικότητα, μαζί με τη μετάδοση της εμπειρίας των επαγγελματιών διδασκαλία της. Μεταξύ άλλων στόχων, τονίζουμε: - Η απόκτηση της παγκόσμιας γνώσης σχετικά με τον περίπλοκο κόσμο της μόδας και πώς αγορά λειτουργεί. - Η γνώση σχετικά με τη διαδικασία της ζωής του προϊόντος μόδας, από το σχεδιασμό του, την παραγωγή και την πώληση. - Κατανόηση το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν οι μάρκετινγκ και διαχείριση της μάρκας στο χώρο της μόδας. - Την απόκτηση των απαραίτητων εργαλείων για να είναι σε θέση να εφαρμόσουν κριτήρια αποδοτικότητας και αποτελεσματικότητας. - Απόκτηση βασικών διαπραγμάτευση και τη διαχείριση των δεξιοτήτων του κλάδου. - Η κατανόηση του ρόλου του εμπορικού τμήματος και διάφορα δίκτυα διανομής και πώλησης. - Κατανόηση της διαχείρισης της φυσικής και ηλεκτρονικό κατάστημα. - Την απόκτηση των απαραίτητων εργαλείων για να είναι σε θέση να γίνει ένας μελλοντικός επιχειρηματίας. - Κατανόηση του τομέα των καλλυντικών ως θεμελιώδες μέρος της μόδας. Μεθοδολογία: Η Εντατικής Master στη Διοίκηση μόδα έχει μια διδακτική μεθοδολογία που εφαρμόζεται τόσο στο συγκεκριμένο περιεχόμενο του πλοιάρχου και στην κοινή εγκάρσια περιοχή των 4 σχολεία της IED Μάστερ (Σχέδιο, Μόδα,... [-]

εντατική σχεδιασμό πλοίαρχος μάρκα

Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο Πλήρης παρακολούθηση 10 μήνες February 2018 Ισπανία Μαδρίτη

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι αριστείας μάρκα στο σχεδιασμό; Σχεδιάστε μια αφίσα για μια έκθεση, ένα εξώφυλλο του άλμπουμ ή κινητές εφαρμογές, καθιστώντας την συσκευασία του κάθε προϊόντος, τη διαρρύθμιση και τον σχεδιασμό ενός βιβλίου, καθορίζουν την οπτική ταυτότητα της εταιρείας και να κάνει ακόμη ένα fanzine, ένα κομμάτι της διαφήμισης ή εικονογράφηση περιλαμβάνει σε βάθος γνώση των εργαλείων σχεδιασμού, αλλά και να κατανοήσουν και να διαχειρίζονται τις πτυχές, όπως η τυπογραφία, το σχήμα, το χρώμα, γραφικά παραγωγή και εφαρμογή σε διαφορετικά μέσα (φυσικά και σε απευθείας σύνδεση). [+]

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ γραφίστας Ή ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ; Saul Bass, ο μεγάλος δάσκαλος των πιστώσεων του σχεδιασμού και αφίσες από ταινίες όπως το Vertigo του Άλφρεντ Χίτσκοκ ή το Επτά χρόνια φαγούρα Μπίλι Γουάιλντερ, μεταξύ άλλων, έφερε την επανάσταση στον κόσμο της διαφήμισης κινηματογράφο με τις θέσεις εργασίας τους. Milton Glaser, γνωστός ως ο δημιουργός του το γνωστό σύμβολο για την εκστρατεία Αγαπώ τη Νέα Υόρκη (I ♥ NY), ήταν επίσης υπεύθυνη για το λογότυπο της DC Comics και εργάστηκε για περιοδικά όπως το Παρίσι Macht ή Esquire. Αλλά πολλοί έχουν κληθεί να αφήσει το σημάδι τους στον κόσμο του σχεδιασμού. Η αμφιλεγόμενη Νταλί δημιούργησε το λογότυπο ενός από τους πιο δημοφιλείς καραμέλες στον κόσμο, η Chupa Chups, και Beatrice Warde, η πρώτη γυναίκα τυπογράφος στις ένδοξες μέρες του Arts & Crafts Σχολή, παραμένει ένα από τα μεγάλα σύγχρονα αναφορές. Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι αριστείας μάρκα στο σχεδιασμό; Σχεδιάστε μια αφίσα για μια έκθεση, ένα εξώφυλλο του άλμπουμ ή κινητές εφαρμογές, καθιστώντας την συσκευασία του κάθε προϊόντος, τη διαρρύθμιση και τον σχεδιασμό ενός βιβλίου, καθορίζουν την οπτική ταυτότητα της εταιρείας και να κάνει ακόμη ένα fanzine, ένα κομμάτι της διαφήμισης ή εικονογράφηση περιλαμβάνει σε βάθος γνώση των εργαλείων σχεδιασμού, αλλά και να κατανοήσουν και να διαχειρίζονται τις πτυχές, όπως η τυπογραφία, το σχήμα, το χρώμα, γραφικά παραγωγή και εφαρμογή σε διαφορετικά μέσα (φυσικά και σε απευθείας σύνδεση). Πάρτε εκπαιδευτεί με την IED Μαδρίτη και Sánchez / Lacasta, βραβευμένο στούντιο σχεδιασμού και της οπτικής επικοινωνίας, πλοίαρχος σκηνοθέτες... [-]

εργαστήρια σχεδιασμού της επικοινωνίας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 11 μήνες January 2018 Ισπανία Μαδρίτη

Το Master of ανακοίνωση Labs Design προσφέρει τα κλειδιά για την αντιμετώπιση της πολυπλοκότητας των διασυνδεδεμένων κλάδους που έχουν διερευνηθεί κατά τη διάρκεια της δημιουργικής διαδικασίας. Οι μαθητές θα μάθουν να κυριαρχήσει γλωσσικών πόρων και εφαρμογές, να οδηγήσει διεπιστημονικών ομάδων σε προγράμματα επικοινωνίας. Το Master έχει ως στόχο να αυξήσει το επαγγελματικό προφίλ των μαθητών, ώστε να μπορούν να είναι μέρος των νέων επιχειρηματικών δομών, όπου έννοιες και η γλώσσα είναι όλο και πιο κοντά. Η σχεδόν συνεχής ανταλλαγή μεταξύ μαθητών και εκπαιδευτικών (ενεργό επαγγελματίες με μεγάλη εμπειρία στον τομέα της επικοινωνίας) ενισχύει τις διαδικασίες της καινοτομίας και της δημιουργικότητας που χαρακτηρίζουν αυτό το κύριο. [+]

Αυτό το πρόγραμμα είναι διδάσκονται στα αγγλικά Ποιο είναι το Master of Επικοινωνίας Labs Design; Ο ρόλος των δημιουργικών / communicator σε μια επιχείρηση βρίσκεται σε μια διαδικασία μετασχηματισμού που απαιτεί ένα νέο προφίλ. Οι εταιρείες σε όλους τους τομείς αρχίζουν να χρειάζονται ένα διαφορετικό είδος καλλιτεχνικός διευθυντής, ένα πρόσωπο που είναι σε θέση να συντονίσει και να ασχοληθεί με αρκετούς ειδικούς στο ίδιο περιβάλλον και τη διαχείριση των διαδικασιών που οδηγούν τη δημιουργικότητα και τις επιχειρηματικές στρατηγικές. Το Master of ανακοίνωση Labs Σχεδίαση δημιουργεί ευνοϊκές συνθήκες για την επίτευξη, πάνω από ένα χρόνο μάθησης και της εμπειρίας, τους ακόλουθους στόχους: - αντιλαμβάνονται, να αναπτύξουν και να επικοινωνούν καινοτόμες ιδέες. - Μόλυβδος διεπιστημονικές ομάδες. - Κατασκευάστηκε και να επικοινωνούν διαχρονικό έννοιες. - Καθιέρωση προσωπικές επαφές με μια σειρά από επαγγελματίες από το δημιουργικό περιβάλλον. - «De-ειδικεύονται» και να ξεμάθουμε να αποκτήσουν μια ευρύτερη άποψη. Τα περιεχόμενα που καλύπτονται στο μάθημα οργανώνεται σε ενότητες: - Ίδρυμα (κρίσιμη ιστορική ανάλυση, μεθοδολογία, βιωσιμότητα, την οπτική επικοινωνία ...) - Ειδικά (οπτικοακουστική γλώσσα και την παραγωγή, την ανθρωπολογία, την αφήγηση, copywriting, νέες στρατηγικές επικοινωνίας, ενημέρωσης, διαφήμισης copywriting , branding, τις παγκόσμιες τάσεις, τις στρατηγικές μάρκετινγκ περιεχόμενο, τα σχέδια εμπορικής επικοινωνίας ...) - Εγκάρσια (πολιτισμός σχεδιασμό, εφαρμογή δημιουργικότητα, την οικοδόμηση της ομάδας, η έρευνα σχεδιασμού, το σχεδιασμό σκέψης, εύρεση εργασίας ...) - εργασία / ερευνητικό έργο (ιδέα, ιδέα, την ανάπτυξη, την παραγωγή , προτυποποίηση, οθόνη ...) Γιατί να μελετήσει το Master of Επικοινωνίας Labs Design; - Γιατί μαθαίνουμε κάνοντας μόνο τότε είναι δυνατόν να μάθουν πραγματικά.... [-]

Ευρωπαϊκό Μάστερ της καλλιτεχνικής φωτογραφίας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 12 μήνες April 2018 Ισπανία Μαδρίτη +1 περισσότερα

Το Ευρωπαϊκό Master of Fine Art φωτογραφία είναι, προς το παρόν, η πιο φιλόδοξη πρόταση για την κατάρτιση στον τομέα της καλλιτεχνικής φωτογραφίας και φιλοδοξεί να γίνει σημείο συνάντησης για τους καλλιτέχνες και τους επαγγελματίες, εμπλουτίζοντας αυτό το πεδίο στην Ισπανία. Πρακτική και καινοτόμο, είναι ένα μοναδικό πρόγραμμα που βασίζεται στην αριστεία της σχολής του (Martin Parr, Elger Esser, Joan Fontcuberta και Alejandro Castellote, μεταξύ άλλων). Όπως προέκυψε με βάση την παραδοχή ότι υπάρχει ένα ευρωπαϊκό εννοιολογική και δημιουργική ταυτότητα, η οποία μπορεί και πρέπει να αποτελέσει σημαντικό σημείο αναφοράς στους τομείς της ακαδημαϊκής κοινότητας, τον πολιτισμό και την αγορά έργων τέχνης. Υπό την έννοια αυτή, η συμμετοχή των μαθητών από μια σειρά των ηπείρων είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική. [+]

Αυτό το πρόγραμμα είναι διδάσκονται στα αγγλικά ΣΤΟΧΟΙ: • να εξοικειωθούν με σημερινή της φωτογραφικής παραγωγής, τα θέματα και τα ρεπερτόρια της καλλιτεχνικής πρακτικής, πολιτιστική αξία, οι ρίζες στην ιστορική φωτογραφία και ιστορία της τέχνης, ομιλίες και τα όριά της, από τη σκοπιά των σημαντικών φωτογράφων και θεωρητικούς. • Για να μάθετε τις βασικές τρέχουσες θεωρίες για την Ευρωπαϊκή φωτογραφίας. • Για να μάθετε άμεσα και προσωπικά από τις πιο εκλεκτές πλοιάρχους ineach περιοχή. • να εξοικειωθούν με επιμελητική πρακτικές, collectionism, διατήρηση και τρόπους παρουσίασης / διάδοσης της σύγχρονης καλλιτεχνικής φωτογραφίας. • Να προβληματιστούν σχετικά με τον ρόλο των φωτογράφων στην αγορά έργων τέχνης, το πεδίο της ευρωπαϊκής φωτογραφίας, η επιχείρηση του ελεύθερου χρόνου, και ο κόσμος της ψυχαγωγίας. • Για να γνωρίσετε, μέσα από ένα προσωπικό project, τι είναι σαν να δημιουργήσουν ένα πρωτότυπο έργο που είναι κατάλληλα και αξίζει να παρουσιάζονται σε μια έκθεση φωτογραφίας. • Να παρουσιάζουν και να δημοσιεύουν το τελικό σχέδιο σε μια διεθνούς φήμης διάσημο κέντρο / περιοδικού, μέσα από τους Ευρωπαίους εταίρους μας. • Για να σπάσει στον κόσμο της τέχνης, μέσω του δικτύου που σχηματίζεται από τους καθηγητές και τους μαθητές του Δασκάλου, συνεργαζόμενους φορείς, επιμελητές και διευθυντές. ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ: Στηριζόμαστε σε τρεις τύπους των καθηγητών: Masters, οι οποίοι είναι σημαντικοί αριθμοί στην ευρωπαϊκή σκηνή φωτογραφία? καθηγητές, οι οποίοι είναι διεθνείς καλλιτέχνες και θεωρητικοί της φήμης ακαδημαϊκής ποιότητας στο χώρο της φωτογραφίας και των οπτικών τεχνών? andtutors, οι οποίοι αντιπροσωπεύουν μια νέα γενιά φωτογράφων με την ακαδημαϊκή και την εμπειρία του έργου. Ένα... [-]

Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση εταιρείες μόδας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) ή στο Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος October 2017 Ισπανία Μαδρίτη

Το Master in Fashion Διοίκηση Επιχειρήσεων έχει σχεδιαστεί για όσους θέλουν να εκπαιδεύσουν ως διευθυντικά στελέχη και επιχειρηματίες στο χώρο της μόδας. [+]

Αυτό το πρόγραμμα είναι διδάσκεται στα ισπανικά Ο Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Μόδας έχει σχεδιαστεί για όσους θέλουν να εκπαιδεύσουν ως διευθυντικά στελέχη και επιχειρηματίες στο χώρο της μόδας. Η μόδα είναι η δημιουργικότητα. Παρ 'όλα αυτά, έτσι ώστε ένα θριάμβους προϊόν, φτάνει στο επιθυμητό κοινό και εργάζεται στο εμπόριο, χρειάζεται μια στρατηγική ανάπτυξης. Ένα επιχειρηματικό σχέδιο θα πρέπει να καλύπτει όλες τις πτυχές που είναι αναγκαίες για να οικοδομήσουμε μια εταιρεία είναι σε θέση να επιτύχει τα αποτελέσματα και να επιτευχθεί η επιδιωκόμενη επιτυχία. Η διαδικασία μάθησης του Master of Fashion Διοίκησης Επιχειρήσεων καλύπτει όλους τους τομείς ενδιαφέροντος του κόσμου της μόδας και αναλύει τις επιχειρηματικές ικανότητες που οι μαθητές πρέπει να ξεκινήσουν τη δραστηριότητά τους στον τομέα αυτό. Για το λόγο αυτό, βασίζεται σε εξειδικευμένους επαγγελματίες οι οποίοι κάνουν την εμπειρία τους στη διάθεση των φοιτητών. Επαγγελματικές ευκαιρίες: Διευθυντής προϊόντος, υπεύθυνος για την αγορά, περιοχή Διευθυντής ή ο εμπορικός διευθυντής, Υπεύθυνος για το Visual Merchandising, Brand Manager της, Υπεύθυνος για τον έλεγχο της διαχείρισης. Ένα πλήρες πρόγραμμα των θεωρητικών μαθημάτων παρέχει στους φοιτητές εξαντλητικές πληροφορίες, έτσι ώστε να κατανοήσουν πλήρως κάθε subject.There είναι μια καλά σχεδιασμένη σειρά από πρακτικές δραστηριότητες με βάση και με βάση αυτό το θεωρητικό πρόγραμμα. Περιλαμβάνει το εργαστήριο για τις πραγματικές εταιρείες, διαλέξεις από τους κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου, επισκέπτεται για να δείξει αίθουσες, καταστήματα και όλα τα είδη των εκθέσεων, καθώς και επισκέψεις σε μεγάλες επιχειρήσεις και τα πανηγύρια σε άλλες πόλεις. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών του μαθήματος, οι φοιτητές θα... [-]

Μεταπτυχιακό στην Εσωτερική Διακόσμηση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) ή στο Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 9 μήνες October 2017 Ισπανία Μαδρίτη +1 περισσότερα

Το Master of Interior Design ορίζει και αναπτύσσει τις βασικές έννοιες της εσωτερικής διακόσμησης, προκειμένου να κατανοήσουν τη σχέση μεταξύ του χρήστη και του χώρου γύρω από το άτομό του, ένα χώρο που έχει εξελιχθεί μαζί με τις νέες τάσεις και τον τρόπο ζωής. [+]

Αυτό το πρόγραμμα είναι διδάσκεται στα ισπανικά Ο Πλοίαρχος του Interior Design ορίζει και αναπτύσσει τις βασικές έννοιες της εσωτερικής διακόσμησης, προκειμένου να κατανοήσουν τη σχέση μεταξύ του χρήστη και του χώρου γύρω από το άτομό του, ένα χώρο που έχει εξελιχθεί μαζί με τις νέες τάσεις και τον τρόπο ζωής. Ο πειραματισμός με τις πέντε αισθήσεις μας είναι ένα ουσιαστικό μέρος του μεταπτυχιακού προσέγγιση, που ερευνά σε έννοιες όπως: ο όγκος, τα υλικά, το φως, διαφάνειες και τη χωρική ταξίδι και ρυθμό με τα στοιχεία που δημιουργούν αισθήσεις και εμπειρίες, δημιουργώντας ένα γερό θεμέλιο για καινοτόμες λύσεις. Το Master in Interior Design προτείνει μια διαδικασία έρευνας που υλοποιεί σε έργα για τα διάφορα είδη των χώρων, προσδίδοντας τους μια ανοιχτή προσέγγιση, πειραματίζεται με μια σειρά από χώρους: οικιακό, εμπορικό, εκθεσιακό, πολλαπλών χρήσεων, εφήμερο, κλπ, με την προσφορά φοιτητές μια ολοκληρωμένη εικόνα της μελλοντικής επαγγελματικής τους δραστηριότητας. Οι μαθητές επιτύχουν ένα υψηλό επίπεδο εξειδίκευσης στο εσωτερικό περιβάλλον σχεδιασμού. Κατά τη διάρκεια του Master of Interior Design, ερευνούν, αναλύουν και να εξετάσει σε βάθος το σχεδιασμό με θέα κοντά στην τέχνη, την αρχιτεκτονική ή την κατασκευή, την απόκτηση γνώσεων που καθιστούν εύκολο να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε είδος του έργου των χώρων. Καθ 'όλη τη πλοίαρχο, οι πτυχές όπως η αισθητηριακή εμπειρία στη χωρική παιχνίδι, απομονωμένες ή από κοινού, την ευαίσθητη χρήση του φωτός, της διαφάνειας, μονοπάτια, το ρυθμό και την τεκτονική κατάσταση των υλικών που λαμβάνονται υπόψη. Μετά την ολοκλήρωση του μαθήματος, οι μαθητές είναι σε θέση να ελέγξουν την εφαρμογή του... [-]

Μεταπτυχιακό στη συντακτική σχεδιασμό: έντυπων και ψηφιακών

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 9 μήνες October 2017 Ισπανία Μαδρίτη

Πάρτε για το σχεδιασμό όλων των ειδών τις μορφές των εκδόσεων και των νέων ψηφιακών μέσων που ελέγχει το ρόλο της φωτογραφίας και εικονογράφησης, τη σύνθεση, την τυπογραφία και τις διαδικασίες που εμπλέκονται στη διαδικασία της ανάγνωσης. [+]

Ο Master of Σχεδιασμός Εκδότης: Ψηφιακά Μέσα εκτύπωσης και εκπαιδεύει τους μαθητές να εργαστούν στο σημερινό εκδοτικό περιβάλλον, τόσο σε χαρτί και σε νέα ψηφιακά μέσα. Η επαγγελματική αγορά απαιτεί μια επαγγελματική εξειδικευμένη συγκλίνουν σε επεξεργασία για εκτύπωση και ένα στερεό υπόβαθρο στο εκδοτικό περιβάλλον της ψηφιακής γνώσης μέσα ενημέρωσης σήμερα. Η αύξηση στην πώληση εκδοτικών προϊόντων, της διάδοσης των φορητών ηλεκτρονικών συσκευών και την αλλαγή των τρόπων πρόσβασης στην πληροφορία απαιτεί την πραγματική σχεδιαστής να εκτελέσει μια διαρκή επανεξέταση από τις γλώσσες της οπτικής επικοινωνίας στα έντυπα μέσα ενημέρωσης. Για το λόγο αυτό, το Master of Σχεδιασμός Εκδότης: Μέσα εκτύπωσης και Digital περιλαμβάνει όχι μόνο τη μελέτη των διαφόρων μορφών των εκδόσεων, το ρόλο της φωτογραφίας και εικονογράφησης, τις αρχές της σύνθεσης και των τυπογραφικών αισθητική, αλλά ερευνά τις γνωστικές διαδικασίες που εμπλέκονται στη διαδικασία της ανάγνωσης και τεχνικό σχεδιασμό διεπαφής και την εμπειρία του χρήστη, για να επωφεληθούν από τις δυνατότητες που προσφέρει το ψηφιακό περιβάλλον. Στόχοι του μαθήματος Το Master of Design Εκδότης: Ψηφιακά Μέσα εκτύπωσης και τα τρένα επαγγελματίες στον εκδοτικό τομέα με υψηλό βαθμό εξειδίκευσης. Θέτει τις απαραίτητες στόχους για το περιβάλλον εργασίας το ίδιο λαμβάνει τα αποτελέσματα των ειδικευμένων επαγγελματιών. Μπορούμε να τονίσει μεταξύ αυτών των στόχων: Να παρέχουν τις απαραίτητες γνώσεις για να προσδιορίσει τις ανάγκες του τομέα. Εμφάνιση της κουλτούρας του εκδοτικού έργου, με τη δυναμική που διέπουν τις διαδικασίες και τους επαγγελματίες του μέσα σε αυτό. Διαφοροποιούν τα διάφορα είδη των δημοσιεύσεων και χαρακτηριστικά. Διδασκαλία εργαλεία επεξεργασίας, τόσο σε χαρτί και... [-]

πλοίαρχος διαχείριση και τη διαχείριση των προϊόντων μόδας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 9 μήνες October 2017 Ισπανία Μαδρίτη

Το κλειδί για την επιτυχία ενός προϊόντος δεν είναι μόνο ένα μεγάλο σχέδιο. Να γίνει επαγγελματίας στον τομέα της ανάπτυξης προϊόντων και της διαχείρισης προμηθειών μέσω της γνώσης της στρατηγικής, μάρκετινγκ και την παραγωγή της μόδας. [+]

Το Master of Management Διαχείριση και προϊόντων μόδας Είναι σχεδιασμένο να εκπαιδεύσει τους επαγγελματίες στον τομέα της ανάπτυξης προϊόντων και της διαχείρισης προμηθειών, που είναι απαραίτητη για να γνωρίζουν την αλληλεπίδραση μεταξύ του σχεδιασμού, μάρκετινγκ, την παραγωγή και τη σημασία της εργασίας σε μια ομάδα διαφόρων επαγγελματικών προφίλ. Το κλειδί για την επιτυχία ενός προϊόντος δεν είναι μόνο ένα μεγάλο σχέδιο, είναι σημαντικό ότι το προϊόν φθάνει στον τελικό καταναλωτή με τα χαρακτηριστικά που σχεδιάστηκαν, άψογη ποιότητα, σωστή τιμή και το χρονοδιάγραμμα. Ως εκ τούτου, το Master of Management Διαχείριση και προϊόντων μόδας βασίζεται σε δύο κύριους άξονες: αφενός, τον προβληματισμό και την απόκτηση γνώσης στους τομείς της στρατηγικής, μάρκετινγκ, και την παραγωγή, δίνοντας στο μαθητή μια ευρεία γνώση των σταδίων που κυμαίνονται από τη δημιουργία των προϊόντων στο κατάστημα θέση? και, δεύτερον, η απόκτηση δεξιοτήτων και πρακτικό όραμα για την καλή διαχείριση του προϊόντος σε μια εταιρεία μόδας, είτε κατέχουν ή κάποιος άλλος, μεγάλες ή μικρές. Στόχοι του μαθήματος Ο Master of Management Διαχείριση και προϊόντων μόδας Στοχεύει στην παροχή ειδικής κατάρτισης των επαγγελματιών στον τομέα του περιβάλλοντος εταιρεία μόδας, παρέχοντας πρόσβαση σε ένα υψηλό βαθμό εξειδίκευσης ότι η αγορά απαιτεί πολυτέλεια και λιανικής, τόσο στους τομείς της διαχείρισης, την ανάπτυξη, την παραγωγή , τις πωλήσεις και την επικοινωνία του προϊόντος. Άλλοι στόχοι περιλαμβάνουν: Γνωρίζουν σε βάθος την πλήρη μόδας κύκλο του προϊόντος. Μάθετε να γνωρίζουν τις λειτουργίες του κάθε τμήματος και την ομαδική εργασία. Η κατανόηση της γλώσσας και τεχνικές έννοιες των τμημάτων και των τομέων που εμπλέκονται.... [-]

πλοίαρχος εντατική σχεδιασμό του προϊόντος

Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο Πλήρης παρακολούθηση 10 μήνες February 2018 Ισπανία Μαδρίτη

Σε αυτό το μάθημα οι μαθητές μαθαίνουν για τη δημιουργία από την καρδιά βοήθεια από όλα τα εργαλεία και την εμπειρία μια ενθουσιώδη ομάδα με μοναδικό σκοπό να φέρει έξω το καλύτερο σε όλους και να δείξει τι είναι ικανοί να προσφέρουν μια ολοένα άπορους κοινωνία του καλού και του καινοτόμες ιδέες. [+]

Τα πάντα γύρω μας είναι το αποτέλεσμα του σχεδιασμού και τον προβληματισμό του ατόμου. Η ευθύνη ενός σχεδιαστή είναι τόσο μεγάλη, ώστε όταν ένας σχεδιασμός είναι καλά εκτελείται, συμβάλλει ενεργά στη βελτίωση της αξιοπρέπειας του χρήστη και εκθετικά να αυξήσουν την ποιότητα ζωής τους. Σχεδιασμός είναι η ανησυχία που θέλουμε να αναπτύξουν οι μαθητές, έτσι ώστε μελλοντική συνεισφορά τους στην κοινωνία αφήσει ένα ανεξίτηλο σημάδι που διαρκεί το πέρασμα του χρόνου. Το επάγγελμα του προϊόντος σχεδιαστής είναι πιο σημαντικό από ό, τι οι άνθρωποι πιστεύουν ότι και εδώ έγκειται το μεγαλείο του, ότι τα πράγματα που κάνουμε για τους άλλους είναι σχεδόν ανεπαίσθητη, είναι κατανοητή ως φυσικό και διαισθητικό και εκπληρώνουν την αποστολή τους: να γίνουν η ευκολότερη, αξιοπρεπή και άνετη ζωή. Σε αυτό το μάθημα οι μαθητές μαθαίνουν για τη δημιουργία από την καρδιά βοήθεια από όλα τα εργαλεία και την εμπειρία μια ενθουσιώδη ομάδα με μοναδικό σκοπό να φέρει έξω το καλύτερο σε όλους και να δείξει τι είναι ικανοί να προσφέρουν μια ολοένα άπορους κοινωνία του καλού και του καινοτόμες ιδέες. Θέλουμε επίσης να τονίσει τη σημασία της διαδικασίας κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης αντικείμενα, τα οποία είναι εξίσου σημαντική με το ίδιο αποτέλεσμα, την αντιμετώπιση ζητημάτων όπως η βιωσιμότητα, υλικά ή διαδικασίες κατασκευής, οδηγώντας έτσι σε λύσεις και προτάσεις αξίας πέρα ​​από μια καθαρά λειτουργική απαίτηση ή την αισθητική. Κατά τη διάρκεια της Εντατικής Master of Σχεδιασμός Προϊόντων φαίνονται σε όλους τους μαθητές μεταφορά πάθος μας για το χρόνο σχεδιασμού των προϊόντων, δείχνοντας πόσο υπέροχο και,... [-]

πλοίαρχος επικοινωνίας και εντατική ψηφιακό μάρκετινγκ μόδας

Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο Πλήρης παρακολούθηση 10  February 2018 Ισπανία Μαδρίτη

Μπορούμε να μιλήσουμε σήμερα Μόδας 2.0; Μήπως η μόδα έρχεται πριν "στη μόδα"; Μήπως οι τάσεις που εμφανίζονται στα δίκτυα και τα ψηφιακά μέσα και όχι στις πασαρέλες; Όλα αυτά τα ζητήματα είναι λανθάνουσα και παρόντες στη σημερινή πραγματικότητα. Οι κοινωνικές αλλαγές, τις νέες τεχνολογίες, τα κοινωνικά δίκτυα, η εξέλιξη των καταναλωτών και τον εκδημοκρατισμό της μόδας έχουν οδηγήσει σε ερωτηματικά επανεξέταση των στρατηγικών τους. [+]

Μπορούμε να μιλάμε σήμερα για μια μόδα 2.0; Είναι η μόδα έρχεται πριν από το "Vogue"; Μήπως οι τάσεις που εμφανίζονται στα δίκτυα και τα ψηφιακά μέσα και όχι στις πασαρέλες; Όλα αυτά τα ζητήματα είναι λανθάνουσα και παρόντες στη σημερινή πραγματικότητα. Οι κοινωνικές αλλαγές, τις νέες τεχνολογίες, τα κοινωνικά δίκτυα, η εξέλιξη των καταναλωτών και τον εκδημοκρατισμό της μόδας έχουν οδηγήσει σε ερωτηματικά επανεξέταση των στρατηγικών τους. Για πολλά εμπορικά σήματα αυτό το «ψηφιακή εποχή» έχει την ευκαιρία να αναγγελθούν, ή ακόμη και να ανακαλύψουμε εκ νέου τη θέση. Η ταυτότητα της μάρκας είναι το κλειδί για τη χάραξη μιας ολοκληρωμένης και συνεκτικής στρατηγικής παράγοντα, όχι μόνο στο σχεδιασμό της συλλογής, αλλά και στο επιχειρηματικό μοντέλο, το είδος των προϊόντων, το κοινό που απευθύνεται, κ.λπ. Κανείς δεν γνωρίζει τη διάσταση των μέσων ενημέρωσης που έχει φτάσει σε αυτό το τομέα και πώς επηρεάζει όλα τα ακροατήρια, εξ ου και η σημασία της Εντατικής Master στην Επικοινωνία και Digital Marketing Fashion διότι προσφέρει ένα όραμα από τα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης με την τρέχουσα κόσμο ψηφιακή. Αυτό θα μας φέρει στις βασικές έννοιες της ψηφιακής επικοινωνίας, το blogging πλατφόρμες, κοινωνικής δικτύωσης, εργαλεία διαχείρισης και ανάλυσης ... παρέχοντας στους φοιτητές με τις δεξιότητες για να είναι ένας αποτελεσματικός επαγγελματίας και είναι έτοιμος να αναλάβει οποιαδήποτε πρόκληση, όταν . Στόχοι Οι κύριοι στόχοι της Εντατικής Master στη μόδα Επικοινωνίας και εστίαση στην εκπαίδευση των μαθητών με τις βασικές πτυχές του σχεδιασμού, τη δημιουργία και την εφαρμογή στρατηγικών ψηφιακής επικοινωνίας στον τομέα της μόδας,... [-]

πλοίαρχος κλωστοϋφαντουργικών και των επιφανειών του σχεδιασμού

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) ή στο Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση 9 μήνες October 2017 Ισπανία Μαδρίτη

Το Master of Υφαντουργία και Επιφάνειες Σχεδιασμός εκπαιδεύει τους μαθητές για τις δημιουργικές πτυχές της εργασίας τους, βοηθώντας τους να εκφράσουν τις ιδέες τους, με βάση μια σειρά αισθητικών κριτηρίων, καθώς και για την οικονομία των πόρων, για να πάρει τους καλύτερους τρόπους για να μεταφέρει ένα έργο με τον όρο. [+]

Αυτό το πρόγραμμα είναι διδάσκεται στα ισπανικά Ο Master of Υφαντουργία και Επιφάνειες Σχεδιασμός Διαθέτει ειδική εκπαίδευση στο σχεδιασμό μοτίβο των εκτυπώσεων που εφαρμόζονται σε μια σειρά από τομείς: κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα και τα προϊόντα (ταπετσαρία, κεραμικά, είδη σπιτιού κλπ) και εκπαιδεύει τους επαγγελματίες να αναπτύξουν σχέδια για συγκεκριμένες επιφάνειες, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να λαμβάνουν αποφάσεις σχετικά με τις τεχνικές και τις διαδικασίες παραγωγής για το βάση των δυνατοτήτων και των σκοπών τους, μαθαίνοντας για τα βιομηχανικά, ημι-βιομηχανική και χειροκίνητες διαδικασίες που χρησιμοποιούνται σε κάθε ένα από αυτά, με συγκεκριμένες λεξικό τους και τις τεχνικές ιδιαιτερότητες. ... [-]

πλοίαρχος στην επικοινωνία, το μάρκετινγκ και τη διαχείριση διαφήμισης

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 9 μήνες October 2017 Ισπανία Μαδρίτη

Το Master στη Διοίκηση και Διεύθυνση Επικοινωνίας, Marketing και Διαφήμισης προτείνει ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που συνδυάζει τη θεωρητική κατάρτιση με την ανάπτυξη δημιουργικών ικανοτήτων και την πρακτική εφαρμογή, με ιδιαίτερη προσοχή στις επικοινωνιακές δυνατότητες που προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες, εργαστήρια ή συναντήσεις με διακεκριμένους επαγγελματίες του στον κόσμο της διαφήμισης, επικοινωνίας και μάρκετινγκ. [+]

Αυτό το πρόγραμμα είναι διδάσκεται στα ισπανικά Ο Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση και Διεύθυνση Επικοινωνίας, Μάρκετινγκ και Διαφήμιση προτείνει ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης που συνδυάζει τη θεωρητική κατάρτιση με την ανάπτυξη δημιουργικών ικανοτήτων και την πρακτική εφαρμογή, με ιδιαίτερη προσοχή στις επικοινωνιακές δυνατότητες που προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες, εργαστήρια ή συναντήσεις με διακεκριμένους επαγγελματίες του στον κόσμο της διαφήμισης, επικοινωνίας και μάρκετινγκ. ... [-]

πλοίαρχος στην επικοινωνία και τη μόδα

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 9 μήνες October 2017 Ισπανία Μαδρίτη

Συνδυάστε δύο πάθη σας και να γίνει επαγγελματίας στο χώρο της μόδας ανάπτυξη στρατηγικών επικοινωνίας για μάρκες μόδας δημιουργικό και καινοτόμο τρόπο. [+]

Ο Master of Επικοινωνίας και μόδας μορφή άτομα ικανά για τη διαχείριση της επικοινωνίας της βιομηχανίας της μόδας, να κατανοήσουν την υπερβατική λειτουργία για να δημιουργήσετε μια συνεπή εικόνα της μάρκας, επιδέξια χρησιμοποιούν τα εργαλεία και να αναπτύξουν τις απαραίτητες για την επικοινωνία με τις δυναμικές, δημιουργικές και καινοτόμες στρατηγικές τους όρους που καθορίζουν οι δεξιότητες φύση της μόδας. Ανακοίνωση περιλαμβάνει όλες εκείνες τις ενέργειες για την ευαισθητοποίηση, τη δημιουργία και τοποθετήστε την εικόνα της μάρκας στη σημερινή πολύπλοκη εικόνα και απαραίτητο να έχουν επαγγελματίες με υψηλά προσόντα για το σχεδιασμό ειδικών στρατηγικών προσαρμοσμένων στις νέες τάσεις που σπάνε κάθε χρόνο. Σε Master of Επικοινωνίας και μόδας αποκτά μια ολοκληρωμένη και επαγγελματική όραμα της βιομηχανίας της μόδας και στενή σχέση της με την επικοινωνία. Στόχοι Το Master της επικοινωνίας και της μόδας, με βάση μια πλήρη θεωρητική / πρακτική πρόγραμμα θέτει τις απαραίτητες στόχους για το περιβάλλον εργασίας ίδια αντιλαμβάνονται τα αποτελέσματα εκείνα τα προσόντα για να ασκούν τις επαγγελματικές εργασίες στη βιομηχανία της μόδας. Να εκπαιδεύσει επαγγελματίες με ειδική κατάρτιση για το έργο τους στον τομέα της αλληλεπίδρασης μόδας-Επικοινωνίας-Marketing. Να διευκολύνει τις απαραίτητες γνώσεις για να προσδιορίσει με σαφήνεια τις ανάγκες της βιομηχανίας της μόδας. Διδασκαλία της διαχείρισης των μέσων επικοινωνίας και να παρέχει τα κριτήρια για τη χρήση. Εξοικείωση των φοιτητών με τις νέες τεχνολογίες και την εφαρμογή τους σε ένα τρέχον πλαίσιο. Εξηγήστε το ρόλο και την αλληλεξάρτηση των διαφόρων κλάδων που εμπλέκονται στη σχέση Επικοινωνίας / Fashion. Προοπτικές Σταδιοδρομίας Οι μαθητές που παίρνουν το Master στη... [-]

πλοίαρχος του Στρατηγικού Σχεδιασμού Labs

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος January 2018 Ισπανία Μαδρίτη

επαγγελματιών μορφή σε θέση να μετατρέψει οραματιστής ιδέες σε καινοτόμα έργα και επιχειρηματικές ευκαιρίες. [+]

Το Master of επαγγελματιών μορφή Στρατηγικός Σχεδιασμός Labs να μετατρέψει οραματιστής ιδέες σε έργα και επιχειρηματικές ευκαιρίες. Οι μαθητές θα μάθουν πώς να αναπτύξουν ένα επιχειρηματικό μοντέλο λαμβάνοντας υπόψη τη συμμετοχή των πελατών και της αγοράς, οι τεχνολογίες της πληροφορίας και της επικοινωνίας και της βιωσιμότητας. Κατά τη διάρκεια των Masters, οι μαθητές θα αποκτήσουν τα εργαλεία για να ακούσετε τον πελάτη, σχεδιαστικές λύσεις και να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες με το περιεχόμενο και τις επιπτώσεις στην κοινωνία. ... [-]

πλοίαρχος του σχεδιασμού και της καινοτομίας σε εργαστήρια σχεδιασμού των προϊόντων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος January 2018 Ισπανία Μαδρίτη

Στο Master of Σχεδιασμός Προϊόντων Labs οι μαθητές θα μάθουν πώς να την έρευνα, την ανάπτυξη και να παραδώσει ένα προϊόν με υψηλά τεχνικά πρότυπα και την ποιότητα μέσα από μια μεθοδολογία που βασίζεται στο έργο που εκπαιδεύει τους μαθητές να κατανοήσουν, ως σύνολο και για την παραμικρή λεπτομέρεια η ανάπτυξη των βιομηχανικών διαδικασιών και περιορισμών. [+]

Στο Master του προϊόντος Labs Σχεδίαση οι μαθητές θα μάθουν πώς να την έρευνα, την ανάπτυξη και να παραδώσει ένα προϊόν με υψηλά τεχνικά πρότυπα και την ποιότητα μέσα από μια μεθοδολογία που βασίζεται στο έργο που εκπαιδεύει τους μαθητές να κατανοήσουν, ως σύνολο και στην παραμικρή λεπτομέρεια, την ανάπτυξη των διαδικασιών και βιομηχανική περιορισμούς. Παρέχοντας πρόσβαση σε εργαλεία της βιομηχανίας, καινοτόμα υλικά και διαδικασίες παραγωγής, δημιουργούμε το ιδανικό περιβάλλον εργασίας για τους μαθητές να προβλέψουν τις ανάγκες της αγοράς, που αναζητούν εναλλακτικές λύσεις για τις συνήθεις μεθόδους επίλυσης προβλημάτων, ενθαρρύνοντας την κριτική σκέψη και κοινωνική συνείδηση. ... [-]

πλοίαρχο σε αξεσουάρ μόδας σχεδιασμό

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) ή στο Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση 9 μήνες October 2017 Ισπανία Μαδρίτη

Το Master of Fashion Accessories Design προσφέρει όλες τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες έτσι ώστε οι μαθητές μπορούν να συμμετάσχουν σε μια ομάδα σχεδιασμού αξεσουάρ μάρκα ή να αναλάβει ένα ατομικό έργο. Το πρόγραμμα συμβάλλει στην τόνωση της δημιουργικής περιέργειας και τις ικανότητές τους για να γίνουν εξειδικευμένους επαγγελματίες στον τομέα των κοσμημάτων, τσαντών και το σχεδιασμό υποδημάτων. [+]

Αυτό το πρόγραμμα είναι διδάσκεται στα ισπανικά Ο Master of Fashion Accessories Σχεδιασμού προσφέρει όλα τα αναγκαία δεξιότητες, έτσι ώστε οι μαθητές μπορούν να συμμετάσχουν σε μια ομάδα σχεδιασμού αξεσουάρ μάρκα ή να αναλάβει ένα ατομικό έργο. Το πρόγραμμα συμβάλλει στην τόνωση της δημιουργικής περιέργειας και τις ικανότητές τους για να γίνουν εξειδικευμένους επαγγελματίες στον τομέα των κοσμημάτων, τσαντών και το σχεδιασμό υποδημάτων. Ενότητες του πλοιάρχου: Κοσμήματα / Τσάντες / Υποδήματα Επαγγελματικές ευκαιρίες: Σχεδιαστής υποδήματα, τσάντες σχεδιαστών, κοσμήματα σχεδιαστών, Υπεύθυνος του τμήματος σχεδιασμού της εταιρείας αξεσουάρ, σχεδιαστής σε ένα τμήμα της μάρκας σε ένα αξεσουάρ περιοχή, Σύμβουλος ή ανεξάρτητος σύμβουλος για τις μάρκες Σήμερα τα κύρια εμπορικά σήματα της μόδας αφιερώνουν το μεγαλύτερο μέρος των πόρων τους για την παραγωγή του αξεσουάρ και δεύτερη γραμμές, ένας τρόπος για να τοποθετήσετε τη μάρκα και τραβήξτε μεγάλα οφέλη από τις πωλήσεις. Τα αξεσουάρ έχουν μετατραπεί σε αντικείμενα πόθου και αληθινή εικονογραφικά αντικείμενα με το όνομά τους. Κάθε σεζόν, στυλίστες και συντάκτες ματιά για το πρέπει να έχουν τα μοντέλα astrend. Ως εκ τούτου, ο τομέας της μόδας έχει γίνει επίγνωση της ανάγκης να βασίζονται σε εξειδικευμένους επαγγελματίες να αναπτύξουν αυτές τις γραμμές και να ικανοποιήσει τη ζήτηση της διεθνούς αγοράς. Με το Master of Fashion Accessories σχεδιασμού, οι μαθητές θα αναπτύξουν το δημιουργικό δυναμικό τους μέσα από μια περιήγηση με τα διάφορα στάδια της μία από τις πιο αριστοκρατικές περιοχές του κόσμου της μόδας. Θα μάθουν να χειρίζονται τα παραδοσιακά και τα νέα εργαλεία δημιουργίας για να σχεδιάσει ένα προϊόν που μπορεί... [-]

πλοίαρχο σε εργαστήρια σχεδιασμού του προϊόντος

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση January 2018 Ισπανία Μαδρίτη

Στο Master of Σχεδιασμός Προϊόντων Labs οι μαθητές θα μάθουν πώς να ερευνήσει, να αναπτύξει και να παραδώσει ένα προϊόν σε υψηλές τεχνικές και ποιοτικές προδιαγραφές, χρησιμοποιώντας μια μεθοδολογία που βασίζεται στο έργο, να κατανοήσει πλήρως και με μεγάλη λεπτομέρεια την εξέλιξη των διαδικασιών και των βιομηχανικών περιορισμούς. [+]

Αυτό το πρόγραμμα είναι διδάσκεται στα ισπανικά Στο Master of Σχεδιασμός Προϊόντων Labs οι μαθητές θα μάθουν πώς να ερευνήσει, να αναπτύξει και να παραδώσει ένα προϊόν σε υψηλές τεχνικές και ποιοτικές προδιαγραφές, χρησιμοποιώντας μια μεθοδολογία που βασίζεται στο έργο, να κατανοήσει πλήρως και με μεγάλη λεπτομέρεια την εξέλιξη των διαδικασιών και των βιομηχανικών περιορισμούς. Με την παροχή πρόσβασης σε εργαλεία της βιομηχανίας, καινοτόμα υλικά και διαδικασίες παραγωγής, έχουμε δημιουργήσει το ιδανικό περιβάλλον εργασίας για τους φοιτητές, έτσι ώστε να μπορούν να προβλέψουν τις ανάγκες της αγοράς, αναζητούν εναλλακτικές λύσεις για τις συνήθεις μεθόδους επίλυσης προβλημάτων, ενθαρρύνοντας την κριτική σκέψη και την κοινωνική ευαισθητοποίηση . Ευκαιρίες σταδιοδρομίας: Ανώτερος σχεδιαστής. Διευθυντής σχεδιασμού. Διαχειριστή του έργου. Διαχειριστής του προϊόντος. Σύμβουλος σχεδιασμού. Ελεύθερος επαγγελματίας σχεδιαστής. Τι είναι το Master of Σχεδιασμός Προϊόντων Labs; Ζούμε σε μια εποχή που θυμίζει τα πρώτα στάδια του βιομηχανικού σχεδιασμού, όταν η εργασία σχεδιαστών δεν περιορίστηκε να \ "αισθητική \", και όταν αντί να διαδραματίσει βασικό ρόλο στην καινοτομία, την ανάπτυξη της τεχνολογίας, την ανάπτυξη της στρατηγικής του προϊόντος και η δημιουργία νέων επιχειρήσεων. Το Master of Σχεδιασμός Προϊόντων Labs επικεντρώνεται στην εκτέλεση ιδέες μέσω των εργαλείων που προσφέρονται από τη βιομηχανία, την καινοτομία στον τομέα των υλικών και των διαδικασιών παραγωγής, προκειμένου να προλαμβάνονται δημιουργικά στις απαιτήσεις της αγοράς. Το Master of Σχεδιασμός Προϊόντων Labs δημιουργεί ευνοϊκές συνθήκες για να επιτευχθεί, με την πάροδο ενός έτους από την μάθηση και την εμπειρία, τους ακόλουθους στόχους: - Leading διεπιστημονικές ομάδες κατά τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας. - Καθιέρωση... [-]

Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

εντατική πλοίαρχος στο σχέδιο μόδας

Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο Πλήρης παρακολούθηση 10 μήνες February 2018 Ισπανία Μαδρίτη

Η εντατική MA Μόδας απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να εμβαθύνουν σε αυτόν τον τομέα και για όσους θέλουν να ξεκινήσουν ένα νέο επαγγελματικό μέλλον, και να μάθουν για τις διάφορες ευκαιρίες που περιλαμβάνονται στον τομέα του σχεδίου μόδας, από το σχεδιασμό του προϊόντος με την εμπορική κατεύθυνση μιας συλλογής. Κατά τα τελευταία λίγα χρόνια, η μόδα βιώνει μια πραγματική επανάσταση στους τομείς της παραγωγής, του σχεδιασμού και του στρατηγικού σχεδιασμού, σε όλους τους τομείς, για να διασφαλιστεί η μονιμότητα και την επιτυχία των εμπορικών σημάτων σε ένα τέτοιο μεταβαλλόμενο και ανταγωνιστικό τομέα. Η εντατική MA in Fashion Design προσφέρει εκπαίδευση που μεταφέρει στους σπουδαστές τις απαραίτητες θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις ώστε να είναι σε θέση να σχεδιάζουν και να παράγουν τη δική τους συλλογή (ακόμα και το σχεδιασμό ενδυμάτων τους), παρέχοντάς τους τα απαραίτητα εργαλεία και ένα επικαιροποιημένο και ρεαλιστική άποψη της μόδας της αγοράς. [+]

Αυτό το πρόγραμμα είναι διδάσκεται στα ισπανικά Η μεθοδολογία που έχει αναπτυχθεί σε τρία γενικά επίπεδα: Εφαρμογή των εννοιών και των γνώσεων που έχουν αποκτηθεί μέσω της εργασίας που πραγματοποιήθηκαν και αξιολογούνται από κάθε δάσκαλο (κάνοντας ένα ένδυμα, μελέτη του σχεδιαστή, το σχεδιασμό συλλογής) και το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για να δείτε τις δυνατότητες ανάπτυξης του μαθητή σε κάθε μία από τις περιοχές που μελετήθηκαν. [-]

εντατικής πλοιάρχου στην οργάνωση της εκδήλωσης, την κατεύθυνση και τη διαχείριση

Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο Πλήρης παρακολούθηση 10 μήνες February 2018 Ισπανία Μαδρίτη

Η εντατική MA στην Εκδήλωση Οργάνωσης, Διεύθυνση και Διοίκηση δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να αποκτήσουν μια γενική και πρακτική άποψη του σύλληψη, το σχεδιασμό, την οργάνωση και τη διαχείριση των εκδηλώσεων. [+]

Αυτό το πρόγραμμα είναι διδάσκεται στα ισπανικά Η εντατική MA στην Εκδήλωση Οργάνωσης, Διεύθυνση και Διοίκηση δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να αποκτήσουν μια γενική και πρακτική άποψη του σύλληψη, το σχεδιασμό, την οργάνωση και τη διαχείριση των εκδηλώσεων. Προς το παρόν, τα γεγονότα που συνδέονται με στρατηγικές επικοινωνίας και του marketing και των μεγάλων επιχειρήσεων. Για την επιτυχή οργάνωση κάθε είδους εκδηλώσεων και τη δημιουργία του κατάλληλου επικοινωνιακής στρατηγικής για την πραγματοποίηση των στόχων που έχουν τεθεί, είναι απαραίτητο να δανείζουν τους επαγγελματίες με τα εργαλεία που θα τους επιτρέψουν να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τις προκλήσεις που συνεπάγεται το σχεδιασμό, την οργάνωση, διεύθυνση και διαχείριση των γεγονότων σε μια πεδίο που απαιτεί όλο και περισσότερη καινοτομία. Όλες οι θεωρητικές γνώσεις που αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια της εντατικής MA στην Εκδήλωση Οργάνωσης, Διεύθυνση και Διοίκηση εφαρμόζεται στην παραγωγή ενός τελικού σχεδίου της εκδήλωσης δείγμα προγραμματισμένη μπροστά από το χρόνο. Αυτό είναι το πιο σημαντικό μέρος του τμήματος, καθώς επιτρέπει στους μαθητές να εφαρμόσουν στην πράξη τις γνώσεις που απέκτησαν κατά τη διάρκεια της περιόδου μάθησής τους. [-]

Βίντεο

Semana de workshops de diseño con alumnos en el IED Madrid

Máster de Dirección y Gestión de Comunicación, Marketing y Publicidad del IED Madrid

#digifashion en el IED Madrid. Mesa redonda para las buenas prácticas en Comunicación Digital y Moda

Nuestros alumnos opinan sobre la sostenibilidad. Laura Valdez

Experience IED Madrid Moda

IED Master Madrid, pensar, proyectar, innovar

IED MADRID DESIGN. TURBOLATA

Documental Diseño de Interiores 2010 - IED Madrid

Tesis Diseño de Moda 2011. IED Madrid. Enso

Επικοινωνία

IED Madrid

Διεύθυνση Calle de Flor Alta 8
Madrid 28004, Spain
Ιστοσελίδα http://www.ied.es/
Τηλέφωνο +34 914 48 04 44