IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Επαγγελματίες για τις καινοτόμες και των εγχώριων αστικών βιότοπο.

Μαδρίτη, ζωτικής σημασίας, φωτεινά και επίκεντρο του πολιτισμού, της ψυχαγωγίας και της τέχνης.

IED Μαδρίτη είναι μια ιδιωτική τριτοβάθμια εκπαίδευση Κέντρο Τέχνης ανήκουν σε IED Design Group, ενός διεθνούς δικτύου της εκπαίδευσης στο Σχεδιασμό και Διαχείριση γεννήθηκε στην Ιταλία το 1966 και σήμερα έχει δεκατρία υποκαταστήματα εξαπλωθεί μεταξύ της Ιταλίας, της Ισπανίας και της Βραζιλίας.

Το 2014 γιόρτασε την 20η επέτειό της? μια εμπειρία που έχει οδηγήσει σε ένα ευρύ φάσμα της εκπαίδευσης με ένα καινοτόμο, μοναδικό και αναγνωρίσιμο ακαδημαϊκό μοντέλο ικανό να προσαρμόζεται στις ανάγκες μιας μεταβαλλόμενης κοινωνίας, η οποία έχει οδηγήσει σε μεγάλο αριθμό μαθητών που χορηγούνται σε εθνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς κύρους , παρελαύνουν στις καλύτερες πασαρέλες και πραγματικά έργα, σε στενή συνεργασία με τις εταιρείες.

IED Μαδρίτη προσφέρει υψηλότερο βαθμό στο σχεδιασμό, που ισοδυναμεί με βαθμό College, τίτλων επαγγελματικής εκπαίδευσης υψηλότερο επίπεδο στην Ανώτατη Τεχνικός Πλαστικών Τεχνών και Σχεδίου, Δίπλωμα IED, μαθήματα διάρκειας ενός έτους, Masters, Εντατική Masters, Masters of Design και Καινοτομίας, Μαθήματα Μαθήματα εξειδίκευσης και το καλοκαίρι Τζούνιορ μαθήματα.

Από το άνοιγμά του, IED Μαδρίτη έχει εκπαιδεύσει περισσότερους από 30.000 σπουδαστές κάθε χρόνο και έχει 1.500 νέους φοιτητές.

σχέδιο

IED Σχεδιασμός ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις της αγοράς και αναμένεται περιεχόμενο, τις γλώσσες, εκφραστική και λειτουργική κωδικούς στους πιο ποικίλους τομείς.

Σχεδιασμός Προϊόντων, Interior Design, έπιπλα δρόμο, το σχεδιασμό αξεσουάρ μόδας, αυτοκινήτων είναι μερικοί τομείς όπου η αξία του σχεδιασμού έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια. Με αυτή την έννοια, ο σχεδιαστής, ως πρωτοπόρος της μορφές και λειτουργίες, παρέχει τις τάσεις και τις λειτουργικές απαιτήσεις της στιγμής και αναλαμβάνει την ανάπτυξη και την εφαρμογή της.

IED Σχεδιασμός μαθημάτων αναπτύξουν αυτές τις δεξιότητες που οι μαθητές αποκτούν τεχνικές δεξιότητες μέσω της συμμετοχής σε εργαστήρια και συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες του κλάδου.

μόδα

Συνεργασία με τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες της μόδας είναι απαραίτητη και έχει δεσμευτεί σε σημαντικές διεθνείς σχεδιαστές.

Το σχολείο διδάσκει πώς να ζούμε και να αισθάνονται μόδας σε όλες τις πτυχές της να συνεργαστεί με τον επαγγελματισμό και την καινοτομία με τις νέες δημιουργίες.

Τα μαθήματα εκπαιδεύσει τους μελλοντικούς επαγγελματίες σε διάφορους τομείς, τη δημιουργική στρατηγική, την οργανωτική εμπορικές, marketing σε δραστηριότητες που σχετίζονται με την εικόνα και την επικοινωνία.

οπτική επικοινωνία

IED Οπτικής Επικοινωνίας είναι η δημιουργική εργαστήριο όπου τα όργανα μάθει, επικοινωνιακές και εκφραστικές γλώσσες, νέες τεχνικές και δεξιότητες για να αναπτύξουν σχέδια τεχνολογίες οπτικής επικοινωνίας.

Ζούμε σε έναν κόσμο όπου οπτικοακουστικά στοιχεία αποτελούν μέρος της καθημερινής μας ζωής και είναι το κύριο όχημα της αξίες και έννοιες που μεταφέρουν τις ιδέες και τις παραγωγικές πραγματικότητες, συμπεριλαμβανομένων τόσο διαφορετικές όπως η μόδα, το σχεδιασμό, διάφορες βιομηχανική παραγωγή, διαφήμιση αλλά και τον πολιτισμό, την πολιτική και τα κοινωνικά θέματα.

Η ύπαρξη μιας έννοιας ή έργο, μακριά από το να είναι μια απλή αξεσουάρ, συμβάλλει αποφασιστικά στην επιτυχία της επικοινωνίας ενός μηνύματος.

Μετακίνηση με τον επαγγελματισμό και την αρμοδιότητα στον τομέα αυτό σημαίνει ότι έχει ένα εκλεκτικό, cross-πολιτισμό, που ιδρύθηκε σε μια εμπεριστατωμένη γνώση της μιας πλευράς του κοινωνικο-πολιτιστικό πλαίσιο στο οποίο εργάζονται και από την άλλη, των νέων τεχνολογιών της πληροφορίας αλλάζουν συνεχώς το χαρτί εικόνων και ήχων στην επικοινωνία.

Σήμερα αναμένεται και παράγεται στο σύστημα πολυμέσων? αλλά τα πολυμέσα θα ερμηνεύεται πάντα σε δύο προοπτικές: την ορμητική και σταθερή ανάπτυξη των ψηφιακών τεχνολογιών και, ταυτόχρονα, τη συνύπαρξη διαφορετικών οπτικοακουστικών μέσων που απαιτούν διαφορετικές γνώσεις και τη δημιουργικότητα.

Οι IED μαθήματα Οπτικής Επικοινωνίας είναι ένα στοιχείο του πλούτου που κάνει αυτό το σχολείο ένα μοναδικό κέντρο εκπαίδευσης στο εσωτερικό της ιταλικής πανόραμα. Η συνεχής ενημέρωση των διαθέσιμων τεχνολογιών για τους μαθητές να κάνουν, χάρη σε μια μακρά παράδοση, σε ένα ερευνητικό εργαστήριο στο οποίο βιώνεται να αναπτύξουν τη δημιουργικότητα τόσο το περιεχόμενο και τις γλώσσες, επιτρέποντας έτσι εκπαιδεύσει και να τύχουν οι μαθητές τους, ώστε να μπορούν να εισέλθουν στην αγορά εργασίας σήμερα.

Διαχείρισης & Επικοινωνίας

Η πρόταση της εκπαίδευσης IED Διαχείρισης ανταποκρίνεται σε μια συνεχή ανάγκη για νέους επαγγελματίες στην εξαιρετικά δυναμική και επέκταση στους τομείς: διαφήμιση, δημόσιες σχέσεις, μάρκετινγκ και τους ανθρώπινους πόρους.

Η σχολή διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και κατάρτιση και είναι σε θέση να προσαρμόσουν το περιεχόμενο των μαθημάτων για την συνεχή παραγωγή και τεχνολογικών μετασχηματισμών.

Η φιλοσοφία του σχολείου συμπληρώνεται από μια άμεση σχέση με τους επαγγελματίες, τη μελέτη των απαιτήσεων της αγοράς, την ένταξη σε ομάδες μελέτης και ανάλυσης για την έρευνα και την ανάπτυξη του έργου.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
  • Spanish (Spain)

Όψη Μεταπτυχιακά Τεχνών (MA) » Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα » Όψη Μεταπτυχιακά Πιστοποιητικά » Όψη Summer courses » Όψη Διπλώματα » Όψη Μαθήματα » Όψη Πτυχία »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

Master Of Επικοινωνίας Labs Σχεδίαση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος January 2018 Ισπανία Μαδρίτη

Το Master of ανακοίνωση Labs Σχεδίαση παρέχει τα κλειδιά για την αντιμετώπιση της πολυπλοκότητας των διασυνδεδεμένων κλάδους που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της δημιουργικής διαδικασίας. Οι μαθητές θα μάθουν να ελέγξουν τις γλωσσικών πόρων και εφαρμογές, και στη συνέχεια να οδηγήσει διεπιστημονικών ομάδων σε προγράμματα επικοινωνίας. [+]

Ο Master of Communication Design Labs παρέχει τα κλειδιά για την αντιμετώπιση της πολυπλοκότητας των διασυνδεδεμένων κλάδους που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της δημιουργικής διαδικασίας. Οι μαθητές θα μάθουν να ελέγξουν τις γλωσσικών πόρων και εφαρμογές, και στη συνέχεια να οδηγήσει διεπιστημονικών ομάδων σε προγράμματα επικοινωνίας.

Το Master έχει ως στόχο να αυξήσει το επαγγελματικό προφίλ του μαθητή, έτσι ώστε να μπορεί αργότερα να είναι μέρος και να οδηγήσει τις νέες επιχειρηματικές δομές, όπου έννοιες και η γλώσσα είναι όλο και πιο κοντά. Η συνεχής και στενή ανταλλαγή μεταξύ μαθητών και εκπαιδευτικών (επαγγελματίες που εργάζονται με μακρά ιστορία στον τομέα της επικοινωνίας) ενίσχυση των διαδικασιών της καινοτομίας και της δημιουργικότητας προσδιορισμό αυτού του πλοιάρχου. ... [-]


Masters εντατική διαχείριση της μάρκας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση February 2018 Ισπανία Μαδρίτη

Η εντατική Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Μάρκα Μάρκα στοχεύει να εξετάσει το εμπορικό σήμα σε όλες τις εκφάνσεις της. Από τη γέννηση της μάρκας, το DNA του, τα θεμέλια, μέσω στρατηγικών επικοινωνίας, δημιουργία μηνυμάτων, εκστρατείες και το περιεχόμενο να φτάνουν σε διαφορετικά σημεία επαφής με τον καταναλωτή μέσω συμβατικών, ψηφιακές εμπειρίες πολυμέσων και λοιπα. [+]

Το πρόγραμμα αυτό ΙΣΠΑΝΙΚΗ Δίδαξε

Ο Εντατικής Master of Management Brand Έχει ως στόχο να αντιμετωπίσει το εμπορικό σήμα σε όλες τις εκφάνσεις της. Από τη γέννηση της μάρκας, το DNA του, τα θεμέλια, μέσω στρατηγικών επικοινωνίας, δημιουργία μηνυμάτων, εκστρατείες και το περιεχόμενο να φτάνουν σε διαφορετικά σημεία επαφής με τον καταναλωτή μέσω συμβατικών, ψηφιακές εμπειρίες πολυμέσων και λοιπα.... [-]


Masters εντατικής διαχείρισης ψηφιακού μάρκετινγκ και των επιχειρήσεων

Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο Πλήρης παρακολούθηση February 2018 Ισπανία Μαδρίτη

Η Εντατικής Master of Management in Marketing & Ψηφιακών Επιχειρήσεων εξοπλίσει τους φοιτητές με τις γνώσεις και τις δεξιότητες για να ξεκινήσει μια καριέρα στη διαχείριση των επιχειρήσεων 360, από τη στρατηγική διαχείρισης αλλαγών, προκειμένου να προετοιμάσει τους επαγγελματίες είναι οι επιχειρηματικοί ηγέτες του αύριο. [+]

Το πρόγραμμα αυτό ΙΣΠΑΝΙΚΗ Δίδαξε

Ο Εντατικής Master of Management στο Marketing & Digital Business εξοπλίσει τους φοιτητές με τις γνώσεις και τις δεξιότητες για να ξεκινήσει μια καριέρα στη διαχείριση των επιχειρήσεων 360, από τη στρατηγική διαχείρισης αλλαγών, προκειμένου να προετοιμάσει τους επαγγελματίες για να είναι οι ηγέτες του επιχειρηματικού κόσμου του αύριο.

Με αυτόν τον κύριο, οι μαθητές εργάζονται σκέψης και στρατηγικού σχεδιασμού μέσω της ανάπτυξης ενός Επιχειρηματικού Σχεδίου καθώς και εντός σχεδίου μάρκετινγκ που σας. Εγκαρσίως θα αντιμετωπίσει σε όλη τη διάρκεια τις θεμελιώδεις έννοιες της κοινωνικής επιχειρηματικότητας που να εξοικειώσει τους μαθητές στο περιβάλλον, τόσο την τεχνολογική και ψηφιακή, στη συνέχεια να προχωρήσουμε για το επιχειρησιακό μέρος όπου οι μαθητές μαθαίνουν πώς να χρησιμοποιούν και να μετρήσει τα υφιστάμενα εργαλεία για τη βελτιστοποίηση των επιχειρήσεων και να αυξήσει τον κύκλο εργασιών της, είτε πρόκειται για επιχειρήσεις που στοχεύουν στο τέλος τους καταναλωτές (B2C) και σε μεταπωλητές ή διανομείς (B2B).... [-]


Masters και τη διαχείριση των εταιρειών μόδας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 9 μήνες October 2018 Ισπανία Μαδρίτη

Γίνε ένας διευθυντής ή επιχειρηματίας στο χώρο της μόδας που σχηματίζουν σας μέσα από την εμπειρία των αναγνωρισμένων επαγγελματιών από τους συμμαθητές της βιομηχανίας και με ιδιαίτερη έμφαση στην πολυτέλεια. [+]

Το Master of Management και Διοίκηση Επιχειρήσεων Μόδας επιτρέπει σε όλους όσους επιθυμούν να εκπαιδεύσουν ως στελέχη και επιχειρηματίες στο χώρο της μόδας μέσα από την εμπειρία των επαγγελματιών αναγνωρισμένες εταιρείες στο χώρο, τόσο στον τομέα της πολυτέλειας και της λιανικής πώλησης.

Στην άκρως ανταγωνιστική βιομηχανία της μόδας, απαιτεί ειδικές γνώσεις της Στρατηγικής Διοίκησης, Διαχείρισης Προϊόντων, Marketing και Επικοινωνίας, Οικονομικών ... αυτό είναι απολύτως απαραίτητο για μια επιχείρηση να πετύχει και να εδραιώσει τη θέση του στην αγορά με επιθυμητά αποτελέσματα και την επιτυχία.... [-]


Master στη μόδα και την επικοινωνία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 9 μήνες October 2018 Ισπανία Μαδρίτη

Το Master of Επικοινωνίας και Μόδα εκπαιδεύει τους ανθρώπους σε θέση να διαχειριστεί την επικοινωνία στο χώρο της μόδας, να κατανοούν τη σημασία της λειτουργίας της για να δημιουργήσει μια εικόνα της συνεπούς μάρκας, να χρησιμοποιήσει επιδέξια τα εργαλεία και να αναπτύξουν τις στρατηγικές απαραίτητες για να επικοινωνούν σε δυναμική, δημιουργική και καινοτόμες όρους που καθορίζει τη φύση της μόδας. [+]

Αυτό το πρόγραμμα είναι διδάσκεται στα ισπανικά

Το Master of Επικοινωνίας και Μόδα εκπαιδεύει τους ανθρώπους σε θέση να διαχειριστεί την επικοινωνία στο χώρο της μόδας, να κατανοούν τη σημασία της λειτουργίας της για να δημιουργήσει μια εικόνα της συνεπούς μάρκας, να χρησιμοποιήσει επιδέξια τα εργαλεία και να αναπτύξουν τις στρατηγικές απαραίτητες για να επικοινωνούν σε δυναμική, δημιουργική και καινοτόμες όρους που καθορίζει τη φύση της μόδας.... [-]


Master στη μόδα και την επικοινωνία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση October 2018 Ισπανία Μαδρίτη

Το Master of Επικοινωνίας και Μόδα εκπαιδεύει τους ανθρώπους σε θέση να διαχειριστεί την επικοινωνία στο χώρο της μόδας, να κατανοούν τη σημασία της λειτουργίας της για να δημιουργήσει μια εικόνα της συνεπούς μάρκας, να χρησιμοποιήσει επιδέξια τα εργαλεία και να αναπτύξουν τις στρατηγικές απαραίτητες για να επικοινωνούν σε δυναμική, δημιουργική και καινοτόμες όρους που καθορίζει τη φύση της μόδας. [+]

Αυτό το πρόγραμμα είναι διδάσκεται στα ισπανικά

Ο Master of Επικοινωνίας και Μόδα εκπαιδεύει ανθρώπους σε θέση να διαχειριστεί την επικοινωνία στο χώρο της μόδας, να κατανοούν τη σημασία της λειτουργίας της για να δημιουργήσει μια εικόνα της συνεπούς μάρκας, να χρησιμοποιήσει επιδέξια τα εργαλεία και να αναπτύξουν τις στρατηγικές απαραίτητες για να επικοινωνούν σε δυναμικές, δημιουργικές και καινοτόμες όρους που καθορίζουν το φύση της μόδας.... [-]


Master στην επαγγελματική φωτογραφία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 9 μήνες October 2018 Ισπανία Μαδρίτη

«Πιστεύουμε ότι η φωτογραφία είναι κάτι που μπορείτε εύκολα να διδάξουν τον εαυτό σας, δεν χρειάζεστε πραγματικά ένα σχολείο για αυτό. Στην πραγματικότητα, οι μαθητές μας γνωρίζουν συνήθως συναλλαγές τους αρκετά καλά. Αυτό που χρειάζεται είναι οι άνθρωποι που σας υποστηρίζουν και να σας δώσει εισόδου, συμβουλές, και το θάρρος - στην πραγματικότητα, αυτό είναι ίσως το πιο σημαντικό πράγμα. Μάθηση μέσω της πράξης, αλλά το χέρι-χέρι με μια ισχυρή ομάδα επαγγελματιών και καθηγητές, αυτή είναι η έννοια της επαγγελματικής φωτογραφίας γκολφ στο IED Μαδρίτη. [+]

Αυτό το πρόγραμμα είναι διδάσκονται στα αγγλικά

Αυτό το πρόγραμμα Master αποτελείται από τρεις ενότητες, οι οποίες επικεντρώνονται στην Ντοκιμαντέρ και Ρεπορτάζ? Μόδα και Lifestyle? Διαφήμιση και Σύνταξης. Δάσκαλος Οι μαθητές πρέπει να παρουσιάσει ένα τελικό σχέδιο συμπληρώνεται με γραπτή φάκελο.

Master of Professional φωτογραφίας στο IED Μαδρίτη από IED Μαδρίτη στο Vimeo.

Οι κύριοι στόχοι αυτού του προγράμματος Μάστερ είναι:... [-]


Master στην Στρατηγικού Σχεδιασμού Labs

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 11 μήνες January 2018 Ισπανία Μαδρίτη

Το Master of επαγγελματιών μορφή Στρατηγικός Σχεδιασμός Labs να μετατρέψει οραματιστής ιδέες σε έργα και επιχειρηματικές ευκαιρίες. Οι μαθητές θα μάθουν πώς να αναπτύξουν ένα επιχειρηματικό μοντέλο λαμβάνοντας υπόψη τη συμμετοχή των πελατών και της αγοράς, οι τεχνολογίες της πληροφορίας και της επικοινωνίας και της βιωσιμότητας. Κατά τη διάρκεια των Masters, οι μαθητές θα αποκτήσουν τα εργαλεία για να ακούσετε τον πελάτη, σχεδιαστικές λύσεις και να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες με το περιεχόμενο και τις επιπτώσεις στην κοινωνία. [+]

Το πρόγραμμα διδάσκεται ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ

Ποιο είναι το Master of Στρατηγικού Σχεδιασμού Labs;

Η τρέχουσα κατάσταση είναι γεμάτη ευκαιρίες για όλους εκείνους τους ανθρώπους που έχουν τις νέες αξίες που χρειάζεται η κοινωνία. Μεταξύ αυτών, τονίζουμε την καινοτομία ως μια παγκόσμια αξία και έναν νέο τρόπο, να αφορούν, να προσεγγίσει τα προβλήματα και τις λύσεις που θα μπορούσαμε να ονομάσουμε εγκάρσια γνώσης.... [-]


Master στο σχεδιασμό εκδόσεων: έντυπων και ψηφιακών μέσων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος October 2018 Ισπανία Μαδρίτη

Το Master in Editorial Σχεδιασμός: Digital και έντυπα μέσα ενημέρωσης εκπαιδεύει τους μαθητές να εργαστούν στον τομέα των εκδόσεων, τόσο σε έντυπα μέσα ενημέρωσης και τις νέες ψηφιακές μορφές. [+]

Αυτό το πρόγραμμα είναι διδάσκεται στα ισπανικά

Ο Μεταπτυχιακό στη Editorial Σχεδιασμός: Digital και έντυπα μέσα ενημέρωσης εκπαιδεύει τους μαθητές να εργαστούν στον τομέα των εκδόσεων, τόσο σε έντυπα μέσα ενημέρωσης και τις νέες ψηφιακές μορφές.

Προς το παρόν, η επαγγελματική αγορά ζητά για τους ανθρώπους που προσφέρουν ένα συνδυασμό εξειδικευμένων γνώσεων των εκδόσεων σε έντυπα και σταθερή κατάρτισης στον τομέα των ψηφιακών μέσων. Η αύξηση στην πώληση των εκδοτικών προϊόντων, η διάδοση των φορητών ηλεκτρονικών συσκευών και οι αλλαγές στον τρόπο πρόσβασης δύναμη της πληροφορίας σήμερα σχεδιαστές να αναπροσαρμόζουν συνεχώς τις γλώσσες της οπτικής επικοινωνίας στα έντυπα μέσα ενημέρωσης.... [-]


Master στο σχεδιασμό κινούμενα γραφικά

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 9 μήνες October 2018 Ισπανία Μαδρίτη

Το Master of Motion Design Graphics ολοκληρώνεται με την παραγωγή του ένα ρολό στο οποίο οι μαθητές συγκεντρώνουν όλες τις εργασίες που έχουν πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του μαθήματος, να γίνει μια πιστή αντανάκλαση των δεξιοτήτων τους καθώς οι σχεδιαστές κινούμενων γραφικών, καθώς και την επιστολή τους της εισαγωγής ως μελλοντικές επαγγελματίες. [+]

Αυτό το πρόγραμμα είναι διδάσκεται στα ισπανικά

Το Master of Motion Design Graphics παρέχει την απαραίτητη τεχνική κατάρτιση για τη δημιουργία κινούμενων γραφικών. Το πρόγραμμα συνδυάζει εργαλεία, τεχνικές, την κατανόηση της γλώσσας, τα εργαστήρια και τα έργα του οπτικοακουστικού που προσφέρουν μια ολοκληρωμένη άποψη των σημερινών απαιτήσεων.

Τις τελευταίες δεκαετίες, Motion Graphics έχουν φέρει επανάσταση στο χώρο των οπτικοακουστικών κλάδων. Ζήσαμε μια δημιουργική έκρηξη που εκφράζεται στη χρήση των πόρων και τη γλώσσα, καθώς και στον τρόπο κατανόησης αφηγήσεις. Επιπλέον, οι τεχνολογικές εξελίξεις αναγκάζουν τον τομέα σε συνεχή εξέλιξη, καθιστώντας αναγκαία για τους επαγγελματίες ώστε να είναι μονίμως επικαιροποίηση των γνώσεών τους.... [-]


Master στο σχεδιασμό φωτισμού

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) ή στο Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 9 μήνες October 2018 Ισπανία Μαδρίτη +1 περισσότερα

Το Master of Σχεδιασμός Φωτισμού προσφέρει εκπαίδευση σχετικά με το χειρισμό του φωτός στο χώρο, προσθέτοντας κάτι πέρα ​​από την απλή απάντηση σε μια καθαρά λειτουργική ή αισθητική απαίτηση. [+]

Αυτό το πρόγραμμα είναι διδάσκεται στα ισπανικά

Ο Master of Σχεδιασμός Φωτισμού προσφέρει εκπαίδευση σχετικά με το χειρισμό του φωτός στο χώρο, προσθέτοντας κάτι πέρα ​​από την απλή απάντηση σε μια καθαρά λειτουργική ή αισθητική απαίτηση.

Με το Master of Σχεδιασμός Φωτισμού, οι μαθητές θα εργαστούν για τους τρόπους συνδυασμού των τεχνικών πτυχών των φωτεινών πηγών και των εξαρτημάτων τους, προκειμένου να αποκτήσουν τον καλλιτεχνικό, εικαστικό και συναισθηματική αποτελέσματα, δημιουργώντας χώρους μέσω της χειραγώγησης του φωτός. ... [-]


Master στο σύνολο του σχεδιασμού και εκθεσιακούς χώρους

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) ή στο Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 9 μήνες October 2018 Ισπανία Μαδρίτη +1 περισσότερα

Το Master της σκηνογραφίας Σχεδιασμός μεταφέρει στους μαθητές τη δυνατότητα να οπτικά και προφορικά δομήσει μια σειρά από χώρους, επεκτείνοντας την έννοια της σκηνογραφίας, ανεβάζοντάς το στο εσωτερικούς χώρους, εκθεσιακούς χώρους, περίπτερα και προσωρινή αρχιτεκτονική, τηλεόραση και, φυσικά, ζωντανές εμφανίσεις. [+]

Αυτό το πρόγραμμα είναι διδάσκεται στα ισπανικά

Ο σχεδιασμός και η επίλυση ενός χώρου στάδιο απαιτεί, καθώς και δημιουργικές ιδέες και τεχνικές, μια σειρά από διεπιστημονικές έννοιες που βοηθούν στην υλοποίηση της χώρο. σκηνογραφία, μαζί με το φωτισμό, σχεδίαση ντουλάπα, ηχητικού χώρου, κίνησης, κλπ, διαμορφώνει την οπτική και ευαίσθητη γλώσσα που προτείνονται στην πρόταση στάδιο, παράγει ένα συνεπές έργο που προκαλεί την επιθυμητή αντίδραση στο ακροατήριο.... [-]


Master στο ψηφιακό μάρκετινγκ, επικοινωνίας και E-business διαχείριση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 9 μήνες October 2018 Ισπανία Μαδρίτη

Το Master of Marketing, Επικοινωνίας & E-Business Management παρέχει στους φοιτητές με τη θεωρητική και στρατηγική γνώση του online marketing: από τις ψηφιακές επικοινωνίες με το διατακτικό ένα από ένα διαφημιστικό γραφείο. [+]

Αυτό το πρόγραμμα είναι διδάσκεται στα ισπανικά

Ο Master of Marketing, Επικοινωνίας & E-Business Management παρέχει στους φοιτητές με τη θεωρητική και στρατηγική γνώση του online marketing: από τις ψηφιακές επικοινωνίες με το διατακτικό ένα από ένα διαφημιστικό γραφείο.

Σε ένα κοινωνικό και βιομηχανικό πλαίσιο στο οποίο η χρήση του δικτύου αλλάζει ραγδαία την επικοινωνία και το μάρκετινγκ, είμαστε βυθισμένοι σε μια διαδικασία συνεχών αλλαγών. Η ενσωμάτωση της τεχνολογίας σε κάθε δραστηριότητα και, ειδικότερα, στον τρόπο με τον οποίο οι καταναλωτές σκέφτονται και ζυγίζουν τις αποφάσεις αγοράς τους αλλάζει τον τρόπο και τις συνήθειες της πώλησης σε όλο τον κόσμο.... [-]


εντατική Master στη Διοίκηση μάρκετινγκ, της δημιουργικότητας και της ψηφιακής

Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο Πλήρης παρακολούθηση 10 μήνες February 2018 Ισπανία Μαδρίτη

Η Εντατικής Master of Management στο Marketing, τη δημιουργικότητα και την ψηφιακή Επιχειρήσεις θα εξοπλίσει τους φοιτητές με τις γνώσεις και τις δεξιότητες για να ξεκινήσει μια καριέρα στον τομέα της διαχείρισης των επιχειρήσεων 360, από τη στρατηγική για την αλλαγή διαχείρισης προκειμένου να προετοιμαστεί επαγγελματίες να είναι επιχειρηματικούς ηγέτες του αύριο. [+]

Η Εντατικής Master στη Διοίκηση Μάρκετινγκ, τη δημιουργικότητα και την ψηφιακή Επιχειρήσεις εξοπλίσει τους φοιτητές με τις γνώσεις και τις δεξιότητες για να ξεκινήσει μια καριέρα στη διαχείριση των επιχειρήσεων 360, από τη στρατηγική διαχείρισης αλλαγών, προκειμένου να προετοιμάσει τους επαγγελματίες για να είναι οι ηγέτες του επιχειρηματικού κόσμου του αύριο.

Με αυτόν τον κύριο, οι μαθητές εργάζονται σκέψης και στρατηγικού σχεδιασμού μέσω της ανάπτυξης ενός Επιχειρηματικού Σχεδίου καθώς και εντός σχεδίου μάρκετινγκ που σας. Εγκαρσίως θα αντιμετωπίσει σε όλη τη διάρκεια τις θεμελιώδεις έννοιες της κοινωνικής επιχειρηματικότητας που να εξοικειώσει τους μαθητές στο περιβάλλον, τόσο την τεχνολογική και ψηφιακή, στη συνέχεια να προχωρήσουμε για το επιχειρησιακό μέρος όπου οι μαθητές μαθαίνουν πώς να χρησιμοποιούν και να μετρήσει τα υφιστάμενα εργαλεία για τη βελτιστοποίηση των επιχειρήσεων και να αυξήσει τον κύκλο εργασιών της, είτε πρόκειται για επιχειρήσεις που στοχεύουν στο τέλος τους καταναλωτές (B2C) και σε μεταπωλητές ή διανομείς (B2B).... [-]


εντατική Master στο Graphic Design

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος February 2018 Ισπανία Μαδρίτη

Η εντατική MA in Graphic Design προσφέρει όχι μόνο τα πιο up-to-ημερομηνία και καινοτόμο κατάρτιση, αλλά και την κατανόηση των θεμελίων της γραφιστικής, βάσει της οπτικής επικοινωνίας και την σωματειακή ταυτότητα του κάθε οργανισμού ή της εταιρείας. [+]

Αυτό το πρόγραμμα είναι διδάσκεται στα ισπανικά

Ο Εντατική MA στη Γραφιστική προσφέρει όχι μόνο τα πιο up-to-ημερομηνία και καινοτόμο κατάρτιση, αλλά και την κατανόηση των θεμελίων της γραφιστικής, βάσει της οπτικής επικοινωνίας και την σωματειακή ταυτότητα του κάθε οργανισμού ή της εταιρείας.

Σήμερα, ένας γραφίστας πρέπει να είναι πολυμήχανοι σε κάποια από τις ειδικές σφαίρες στο οποίο θα μπορούσε να λειτουργήσει: συσκευασία, συντακτικό και την ιστοσελίδα του σχεδιασμού, την ταυτότητα και το εμπορικό σήμα του σχεδιασμού, της διαφήμισης και της επικοινωνίας. Όλη αυτή η εκπαίδευση παρέχεται από σημαντικές επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα.... [-]


εντατική διαχείριση της μάρκας πλοιάρχου

Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο Πλήρης παρακολούθηση 10 μήνες February 2018 Ισπανία Μαδρίτη

Η Εντατικής Master in Brand Management έχει ως στόχο να αντιμετωπίσει τα σήματα κάτω από όλες τις πτυχές της. Από τη γέννηση της μάρκας, το DNA του, τα θεμέλια, μέσω στρατηγικών επικοινωνίας, δημιουργία μηνυμάτων, εκστρατείες και το περιεχόμενο να φτάνουν σε διαφορετικά σημεία επαφής με τον καταναλωτή μέσω συμβατικών, ψηφιακές εμπειρίες πολυμέσων και λοιπα. [+]

Ο Εντατικής Master of Management Brand Έχει ως στόχο να αντιμετωπίσει το εμπορικό σήμα σε όλες τις εκφάνσεις της. Από τη γέννηση της μάρκας, το DNA του, τα θεμέλια, μέσω στρατηγικών επικοινωνίας, δημιουργία μηνυμάτων, εκστρατείες και το περιεχόμενο να φτάνουν σε διαφορετικά σημεία επαφής με τον καταναλωτή μέσω συμβατικών, ψηφιακές εμπειρίες πολυμέσων και λοιπα.

Με αυτό το βαθμό, οι μαθητές θα πάρει για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις μιας μάρκας από όλες τις απόψεις, ανεξάρτητα από τη μελλοντική τους σταδιοδρομία στο πλαίσιο της στρατηγικής, της δημιουργικότητας και της επικοινωνίας.... [-]


εντατική πλοίαρχος εσωτερική διακόσμηση

Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο Πλήρης παρακολούθηση 10 μήνες February 2018 Ισπανία Μαδρίτη

Βιώνεται μέσα από τις πέντε αισθήσεις σε ένα σχηματισμό που θα οδηγήσει σε σχεδιασμό για διαφορετικούς τύπους χώρων με μια ανοικτή και ολιστική προσέγγιση. [+]

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ σχεδιαστή;

Philippe Starck, πάντα συνδέεται με έντονα αποχυμωτή της Juicy Salif έχει μια καριέρα βραβευμένο ως interior designer? Patricia Urquiola, αρχιτέκτονας και διεπιστημονική σχεδιαστής που ειδικεύεται στην εσωτερική διακόσμηση και τα έπιπλα έχει εργαστεί για εταιρείες όπως η Moroso αναγνωρίζεται, B & B, Gandia Blasco ή Flos? Piero Lissoni, ο οποίος ανήλθε στην λατρεία έννοια του χώρου αφιερωμένη στην κουζίνα, έχει εσωτερική έργα σχεδιασμού περιλαμβάνει τα ξενοδοχεία, εκθεσιακούς χώρους, χώρους για εκθέσεις, σπίτια, καταστήματα, ακόμη και σκάφη αναψυχής. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Η επιλογή ενός επαγγέλματος, όπως αυτό είναι πολλαπλές και ποικίλες.... [-]


Εντατικής Master στη Διοίκηση μόδα

Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο Πλήρης παρακολούθηση 10 μήνες February 2018 Ισπανία Μαδρίτη

Λόγω της ξέφρενη ταχύτητα με την οποία τα είδη μόδας που ξεκίνησε σήμερα, και αντιμετωπίζουν με καταναλωτές που έχουν μεγαλύτερη και πιο απαιτητική, είναι πρωταρχικής σημασίας προϊόντα φθάνουν στον τελικό καταναλωτή ακριβώς όπως είχαν παρουσιαστεί, χωρίς ατέλειες, σε μια κατάλληλη τιμή και σε του καθορισμένου χρονικού διαστήματος. Από την άλλη πλευρά, παράγοντες όπως η ενοποίηση των νέων τεχνολογιών, σε πραγματικό χρόνο, η ανάπτυξη νέων αγορών και την αποκέντρωση της παραγωγής, αναγκάζουν τον τομέα της κλωστοϋφαντουργίας να αναζητούν συνεχώς λύσεις και βελτιώσεις με τις οποίες μπορούν να καινοτομήσουν και να επιτύχουν. Για να προβλέψει και να αντιμετωπίσει αυτές τις αλλαγές, οι επιχειρήσεις χρειάζονται όλο και περισσότερο της μόδας επαγγελματίες σε θέση να χειριστεί γρήγορα πολύ πολύπλοκες διαδικασίες παραγωγής. Η εντατική Master στη Διοίκηση μόδα βασίζεται στην απόκτηση γνώσεων στους τομείς της διαχείρισης, του μάρκετινγκ και των αγορών, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους μαθητές να αποκτήσουν τις δεξιότητες και πρακτική εμπειρία στη διαχείριση των προϊόντων μόδας στο pret a porter, αξεσουάρ και καλλυντικά. Ξεκινώντας από αυτό το σκεπτικό, ο πλοίαρχος δημιουργήθηκε για να εκπαιδεύσει τους επαγγελματίες στον τομέα της ανάπτυξης, της διαχείρισης και της διανομής του προϊόντος της μόδας με την ευρύτερη έννοιά της, και από μια διεθνή προοπτική. [+]

Το πρόγραμμα αυτό είναι που διδάσκονται στα ισπανικά και στα αγγλικά

Στόχοι: Η εντατική Master στη Διοίκηση μόδα εκπαιδεύει ευέλικτο επαγγελματίες που θα μπορούν να ενταχθούν στην ομάδα εργασίας μιας μεγάλης εταιρείας, και αυτό συμβάλλει κατευθυντήριες γραμμές για όλοι αυτοί οι επαγγελματίες που ξεκινούν την επαγγελματική τους περιπέτεια. Για να το κάνετε αυτό, ο πλοίαρχος βασίζεται σε μια ολοκληρωμένη θεωρητική-πρακτικό πρόγραμμα, με δραστηριότητες που είναι πολύ παρόμοια με την επαγγελματική πραγματικότητα, μαζί με τη μετάδοση της εμπειρίας των επαγγελματιών διδασκαλία της.... [-]


εντατική σχεδιασμό πλοίαρχος μάρκα

Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο Πλήρης παρακολούθηση 10 μήνες February 2018 Ισπανία Μαδρίτη

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι αριστείας μάρκα στο σχεδιασμό; Σχεδιάστε μια αφίσα για μια έκθεση, ένα εξώφυλλο του άλμπουμ ή κινητές εφαρμογές, καθιστώντας την συσκευασία του κάθε προϊόντος, τη διαρρύθμιση και τον σχεδιασμό ενός βιβλίου, καθορίζουν την οπτική ταυτότητα της εταιρείας και να κάνει ακόμη ένα fanzine, ένα κομμάτι της διαφήμισης ή εικονογράφηση περιλαμβάνει σε βάθος γνώση των εργαλείων σχεδιασμού, αλλά και να κατανοήσουν και να διαχειρίζονται τις πτυχές, όπως η τυπογραφία, το σχήμα, το χρώμα, γραφικά παραγωγή και εφαρμογή σε διαφορετικά μέσα (φυσικά και σε απευθείας σύνδεση). [+]

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ γραφίστας Ή ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ;

Saul Bass, ο μεγάλος δάσκαλος των πιστώσεων του σχεδιασμού και αφίσες από ταινίες όπως το Vertigo του Άλφρεντ Χίτσκοκ ή το Επτά χρόνια φαγούρα Μπίλι Γουάιλντερ, μεταξύ άλλων, έφερε την επανάσταση στον κόσμο της διαφήμισης κινηματογράφο με τις θέσεις εργασίας τους. Milton Glaser, γνωστός ως ο δημιουργός του το γνωστό σύμβολο για την εκστρατεία Αγαπώ τη Νέα Υόρκη (I ♥ NY), ήταν επίσης υπεύθυνη για το λογότυπο της DC Comics και εργάστηκε για περιοδικά όπως το Παρίσι Macht ή Esquire. Αλλά πολλοί έχουν κληθεί να αφήσει το σημάδι τους στον κόσμο του σχεδιασμού. Η αμφιλεγόμενη Νταλί δημιούργησε το λογότυπο ενός από τους πιο δημοφιλείς καραμέλες στον κόσμο, η Chupa Chups, και Beatrice Warde, η πρώτη γυναίκα τυπογράφος στις ένδοξες μέρες του Arts & Crafts Σχολή, παραμένει ένα από τα μεγάλα σύγχρονα αναφορές.... [-]


εργαστήρια σχεδιασμού της επικοινωνίας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 11 μήνες January 2018 Ισπανία Μαδρίτη

Το Master of ανακοίνωση Labs Design προσφέρει τα κλειδιά για την αντιμετώπιση της πολυπλοκότητας των διασυνδεδεμένων κλάδους που έχουν διερευνηθεί κατά τη διάρκεια της δημιουργικής διαδικασίας. Οι μαθητές θα μάθουν να κυριαρχήσει γλωσσικών πόρων και εφαρμογές, να οδηγήσει διεπιστημονικών ομάδων σε προγράμματα επικοινωνίας. Το Master έχει ως στόχο να αυξήσει το επαγγελματικό προφίλ των μαθητών, ώστε να μπορούν να είναι μέρος των νέων επιχειρηματικών δομών, όπου έννοιες και η γλώσσα είναι όλο και πιο κοντά. Η σχεδόν συνεχής ανταλλαγή μεταξύ μαθητών και εκπαιδευτικών (ενεργό επαγγελματίες με μεγάλη εμπειρία στον τομέα της επικοινωνίας) ενισχύει τις διαδικασίες της καινοτομίας και της δημιουργικότητας που χαρακτηρίζουν αυτό το κύριο. [+]

Αυτό το πρόγραμμα είναι διδάσκονται στα αγγλικά

Ποιο είναι το Master of Επικοινωνίας Labs Design;

Ο ρόλος των δημιουργικών / communicator σε μια επιχείρηση βρίσκεται σε μια διαδικασία μετασχηματισμού που απαιτεί ένα νέο προφίλ. Οι εταιρείες σε όλους τους τομείς αρχίζουν να χρειάζονται ένα διαφορετικό είδος καλλιτεχνικός διευθυντής, ένα πρόσωπο που είναι σε θέση να συντονίσει και να ασχοληθεί με αρκετούς ειδικούς στο ίδιο περιβάλλον και τη διαχείριση των διαδικασιών που οδηγούν τη δημιουργικότητα και τις επιχειρηματικές στρατηγικές. ... [-]


Ευρωπαϊκό Μάστερ της καλλιτεχνικής φωτογραφίας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 12 μήνες April 2018 Ισπανία Μαδρίτη +1 περισσότερα

Το Ευρωπαϊκό Master of Fine Art φωτογραφία είναι, προς το παρόν, η πιο φιλόδοξη πρόταση για την κατάρτιση στον τομέα της καλλιτεχνικής φωτογραφίας και φιλοδοξεί να γίνει σημείο συνάντησης για τους καλλιτέχνες και τους επαγγελματίες, εμπλουτίζοντας αυτό το πεδίο στην Ισπανία. Πρακτική και καινοτόμο, είναι ένα μοναδικό πρόγραμμα που βασίζεται στην αριστεία της σχολής του (Martin Parr, Elger Esser, Joan Fontcuberta και Alejandro Castellote, μεταξύ άλλων). Όπως προέκυψε με βάση την παραδοχή ότι υπάρχει ένα ευρωπαϊκό εννοιολογική και δημιουργική ταυτότητα, η οποία μπορεί και πρέπει να αποτελέσει σημαντικό σημείο αναφοράς στους τομείς της ακαδημαϊκής κοινότητας, τον πολιτισμό και την αγορά έργων τέχνης. Υπό την έννοια αυτή, η συμμετοχή των μαθητών από μια σειρά των ηπείρων είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική. [+]

Αυτό το πρόγραμμα είναι διδάσκονται στα αγγλικά

ΣΤΟΧΟΙ: • να εξοικειωθούν με σημερινή της φωτογραφικής παραγωγής, τα θέματα και τα ρεπερτόρια της καλλιτεχνικής πρακτικής, πολιτιστική αξία, οι ρίζες στην ιστορική φωτογραφία και ιστορία της τέχνης, ομιλίες και τα όριά της, από τη σκοπιά των σημαντικών φωτογράφων και θεωρητικούς. • Για να μάθετε τις βασικές τρέχουσες θεωρίες για την Ευρωπαϊκή φωτογραφίας. • Για να μάθετε άμεσα και προσωπικά από τις πιο εκλεκτές πλοιάρχους ineach περιοχή. • να εξοικειωθούν με επιμελητική πρακτικές, collectionism, διατήρηση και τρόπους παρουσίασης / διάδοσης της σύγχρονης καλλιτεχνικής φωτογραφίας. • Να προβληματιστούν σχετικά με τον ρόλο των φωτογράφων στην αγορά έργων τέχνης, το πεδίο της ευρωπαϊκής φωτογραφίας, η επιχείρηση του ελεύθερου χρόνου, και ο κόσμος της ψυχαγωγίας. • Για να γνωρίσετε, μέσα από ένα προσωπικό project, τι είναι σαν να δημιουργήσουν ένα πρωτότυπο έργο που είναι κατάλληλα και αξίζει να παρουσιάζονται σε μια έκθεση φωτογραφίας. • Να παρουσιάζουν και να δημοσιεύουν το τελικό σχέδιο σε μια διεθνούς φήμης διάσημο κέντρο / περιοδικού, μέσα από τους Ευρωπαίους εταίρους μας. • Για να σπάσει στον κόσμο της τέχνης, μέσω του δικτύου που σχηματίζεται από τους καθηγητές και τους μαθητές του Δασκάλου, συνεργαζόμενους φορείς, επιμελητές και διευθυντές.... [-]


Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση εταιρείες μόδας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) ή στο Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος October 2018 Ισπανία Μαδρίτη

Το Master in Fashion Διοίκηση Επιχειρήσεων έχει σχεδιαστεί για όσους θέλουν να εκπαιδεύσουν ως διευθυντικά στελέχη και επιχειρηματίες στο χώρο της μόδας. [+]

Αυτό το πρόγραμμα είναι διδάσκεται στα ισπανικά

Ο Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Μόδας έχει σχεδιαστεί για όσους θέλουν να εκπαιδεύσουν ως διευθυντικά στελέχη και επιχειρηματίες στο χώρο της μόδας.

Η μόδα είναι η δημιουργικότητα. Παρ 'όλα αυτά, έτσι ώστε ένα θριάμβους προϊόν, φτάνει στο επιθυμητό κοινό και εργάζεται στο εμπόριο, χρειάζεται μια στρατηγική ανάπτυξης. Ένα επιχειρηματικό σχέδιο θα πρέπει να καλύπτει όλες τις πτυχές που είναι αναγκαίες για να οικοδομήσουμε μια εταιρεία είναι σε θέση να επιτύχει τα αποτελέσματα και να επιτευχθεί η επιδιωκόμενη επιτυχία.... [-]


Μεταπτυχιακό στην Εσωτερική Διακόσμηση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) ή στο Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 9 μήνες October 2018 Ισπανία Μαδρίτη +1 περισσότερα

Το Master of Interior Design ορίζει και αναπτύσσει τις βασικές έννοιες της εσωτερικής διακόσμησης, προκειμένου να κατανοήσουν τη σχέση μεταξύ του χρήστη και του χώρου γύρω από το άτομό του, ένα χώρο που έχει εξελιχθεί μαζί με τις νέες τάσεις και τον τρόπο ζωής. [+]

Αυτό το πρόγραμμα είναι διδάσκεται στα ισπανικά

Ο Πλοίαρχος του Interior Design ορίζει και αναπτύσσει τις βασικές έννοιες της εσωτερικής διακόσμησης, προκειμένου να κατανοήσουν τη σχέση μεταξύ του χρήστη και του χώρου γύρω από το άτομό του, ένα χώρο που έχει εξελιχθεί μαζί με τις νέες τάσεις και τον τρόπο ζωής.

Ο πειραματισμός με τις πέντε αισθήσεις μας είναι ένα ουσιαστικό μέρος του μεταπτυχιακού προσέγγιση, που ερευνά σε έννοιες όπως: ο όγκος, τα υλικά, το φως, διαφάνειες και τη χωρική ταξίδι και ρυθμό με τα στοιχεία που δημιουργούν αισθήσεις και εμπειρίες, δημιουργώντας ένα γερό θεμέλιο για καινοτόμες λύσεις.... [-]


Μεταπτυχιακό στη συντακτική σχεδιασμό: έντυπων και ψηφιακών

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 9 μήνες October 2018 Ισπανία Μαδρίτη

Πάρτε για το σχεδιασμό όλων των ειδών τις μορφές των εκδόσεων και των νέων ψηφιακών μέσων που ελέγχει το ρόλο της φωτογραφίας και εικονογράφησης, τη σύνθεση, την τυπογραφία και τις διαδικασίες που εμπλέκονται στη διαδικασία της ανάγνωσης. [+]

Ο Master of Σχεδιασμός Εκδότης: Ψηφιακά Μέσα εκτύπωσης και εκπαιδεύει τους μαθητές να εργαστούν στο σημερινό εκδοτικό περιβάλλον, τόσο σε χαρτί και σε νέα ψηφιακά μέσα.

Η επαγγελματική αγορά απαιτεί μια επαγγελματική εξειδικευμένη συγκλίνουν σε επεξεργασία για εκτύπωση και ένα στερεό υπόβαθρο στο εκδοτικό περιβάλλον της ψηφιακής γνώσης μέσα ενημέρωσης σήμερα. Η αύξηση στην πώληση εκδοτικών προϊόντων, της διάδοσης των φορητών ηλεκτρονικών συσκευών και την αλλαγή των τρόπων πρόσβασης στην πληροφορία απαιτεί την πραγματική σχεδιαστής να εκτελέσει μια διαρκή επανεξέταση από τις γλώσσες της οπτικής επικοινωνίας στα έντυπα μέσα ενημέρωσης.... [-]


πλοίαρχος διαχείριση και τη διαχείριση των προϊόντων μόδας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 9 μήνες October 2018 Ισπανία Μαδρίτη

Το κλειδί για την επιτυχία ενός προϊόντος δεν είναι μόνο ένα μεγάλο σχέδιο. Να γίνει επαγγελματίας στον τομέα της ανάπτυξης προϊόντων και της διαχείρισης προμηθειών μέσω της γνώσης της στρατηγικής, μάρκετινγκ και την παραγωγή της μόδας. [+]

Το Master of Management Διαχείριση και προϊόντων μόδας Είναι σχεδιασμένο να εκπαιδεύσει τους επαγγελματίες στον τομέα της ανάπτυξης προϊόντων και της διαχείρισης προμηθειών, που είναι απαραίτητη για να γνωρίζουν την αλληλεπίδραση μεταξύ του σχεδιασμού, μάρκετινγκ, την παραγωγή και τη σημασία της εργασίας σε μια ομάδα διαφόρων επαγγελματικών προφίλ.

Το κλειδί για την επιτυχία ενός προϊόντος δεν είναι μόνο ένα μεγάλο σχέδιο, είναι σημαντικό ότι το προϊόν φθάνει στον τελικό καταναλωτή με τα χαρακτηριστικά που σχεδιάστηκαν, άψογη ποιότητα, σωστή τιμή και το χρονοδιάγραμμα.... [-]


πλοίαρχος εντατική σχεδιασμό του προϊόντος

Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο Πλήρης παρακολούθηση 10 μήνες February 2018 Ισπανία Μαδρίτη

Σε αυτό το μάθημα οι μαθητές μαθαίνουν για τη δημιουργία από την καρδιά βοήθεια από όλα τα εργαλεία και την εμπειρία μια ενθουσιώδη ομάδα με μοναδικό σκοπό να φέρει έξω το καλύτερο σε όλους και να δείξει τι είναι ικανοί να προσφέρουν μια ολοένα άπορους κοινωνία του καλού και του καινοτόμες ιδέες. [+]

Τα πάντα γύρω μας είναι το αποτέλεσμα του σχεδιασμού και τον προβληματισμό του ατόμου. Η ευθύνη ενός σχεδιαστή είναι τόσο μεγάλη, ώστε όταν ένας σχεδιασμός είναι καλά εκτελείται, συμβάλλει ενεργά στη βελτίωση της αξιοπρέπειας του χρήστη και εκθετικά να αυξήσουν την ποιότητα ζωής τους.

Σχεδιασμός είναι η ανησυχία που θέλουμε να αναπτύξουν οι μαθητές, έτσι ώστε μελλοντική συνεισφορά τους στην κοινωνία αφήσει ένα ανεξίτηλο σημάδι που διαρκεί το πέρασμα του χρόνου. Το επάγγελμα του προϊόντος σχεδιαστής είναι πιο σημαντικό από ό, τι οι άνθρωποι πιστεύουν ότι και εδώ έγκειται το μεγαλείο του, ότι τα πράγματα που κάνουμε για τους άλλους είναι σχεδόν ανεπαίσθητη, είναι κατανοητή ως φυσικό και διαισθητικό και εκπληρώνουν την αποστολή τους: να γίνουν η ευκολότερη, αξιοπρεπή και άνετη ζωή.... [-]


πλοίαρχος επικοινωνίας και εντατική ψηφιακό μάρκετινγκ μόδας

Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο Πλήρης παρακολούθηση 10  February 2018 Ισπανία Μαδρίτη

Μπορούμε να μιλήσουμε σήμερα Μόδας 2.0; Μήπως η μόδα έρχεται πριν "στη μόδα"; Μήπως οι τάσεις που εμφανίζονται στα δίκτυα και τα ψηφιακά μέσα και όχι στις πασαρέλες; Όλα αυτά τα ζητήματα είναι λανθάνουσα και παρόντες στη σημερινή πραγματικότητα. Οι κοινωνικές αλλαγές, τις νέες τεχνολογίες, τα κοινωνικά δίκτυα, η εξέλιξη των καταναλωτών και τον εκδημοκρατισμό της μόδας έχουν οδηγήσει σε ερωτηματικά επανεξέταση των στρατηγικών τους. [+]

Μπορούμε να μιλάμε σήμερα για μια μόδα 2.0; Είναι η μόδα έρχεται πριν από το "Vogue"; Μήπως οι τάσεις που εμφανίζονται στα δίκτυα και τα ψηφιακά μέσα και όχι στις πασαρέλες; Όλα αυτά τα ζητήματα είναι λανθάνουσα και παρόντες στη σημερινή πραγματικότητα. Οι κοινωνικές αλλαγές, τις νέες τεχνολογίες, τα κοινωνικά δίκτυα, η εξέλιξη των καταναλωτών και τον εκδημοκρατισμό της μόδας έχουν οδηγήσει σε ερωτηματικά επανεξέταση των στρατηγικών τους. ... [-]


πλοίαρχος κλωστοϋφαντουργικών και των επιφανειών του σχεδιασμού

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) ή στο Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση 9 μήνες October 2018 Ισπανία Μαδρίτη

Το Master of Υφαντουργία και Επιφάνειες Σχεδιασμός εκπαιδεύει τους μαθητές για τις δημιουργικές πτυχές της εργασίας τους, βοηθώντας τους να εκφράσουν τις ιδέες τους, με βάση μια σειρά αισθητικών κριτηρίων, καθώς και για την οικονομία των πόρων, για να πάρει τους καλύτερους τρόπους για να μεταφέρει ένα έργο με τον όρο. [+]

Αυτό το πρόγραμμα είναι διδάσκεται στα ισπανικά

Ο Master of Υφαντουργία και Επιφάνειες Σχεδιασμός Διαθέτει ειδική εκπαίδευση στο σχεδιασμό μοτίβο των εκτυπώσεων που εφαρμόζονται σε μια σειρά από τομείς: κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα και τα προϊόντα (ταπετσαρία, κεραμικά, είδη σπιτιού κλπ) και εκπαιδεύει τους επαγγελματίες να αναπτύξουν σχέδια για συγκεκριμένες επιφάνειες, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να λαμβάνουν αποφάσεις σχετικά με τις τεχνικές και τις διαδικασίες παραγωγής για το βάση των δυνατοτήτων και των σκοπών τους, μαθαίνοντας για τα βιομηχανικά, ημι-βιομηχανική και χειροκίνητες διαδικασίες που χρησιμοποιούνται σε κάθε ένα από αυτά, με συγκεκριμένες λεξικό τους και τις τεχνικές ιδιαιτερότητες.... [-]


πλοίαρχος στην επικοινωνία, το μάρκετινγκ και τη διαχείριση διαφήμισης

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 9 μήνες October 2018 Ισπανία Μαδρίτη

Το Master στη Διοίκηση και Διεύθυνση Επικοινωνίας, Marketing και Διαφήμισης προτείνει ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που συνδυάζει τη θεωρητική κατάρτιση με την ανάπτυξη δημιουργικών ικανοτήτων και την πρακτική εφαρμογή, με ιδιαίτερη προσοχή στις επικοινωνιακές δυνατότητες που προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες, εργαστήρια ή συναντήσεις με διακεκριμένους επαγγελματίες του στον κόσμο της διαφήμισης, επικοινωνίας και μάρκετινγκ. [+]

Αυτό το πρόγραμμα είναι διδάσκεται στα ισπανικά

Ο Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση και Διεύθυνση Επικοινωνίας, Μάρκετινγκ και Διαφήμιση προτείνει ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης που συνδυάζει τη θεωρητική κατάρτιση με την ανάπτυξη δημιουργικών ικανοτήτων και την πρακτική εφαρμογή, με ιδιαίτερη προσοχή στις επικοινωνιακές δυνατότητες που προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες, εργαστήρια ή συναντήσεις με διακεκριμένους επαγγελματίες του στον κόσμο της διαφήμισης, επικοινωνίας και μάρκετινγκ.... [-]


πλοίαρχος στην επικοινωνία και τη μόδα

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 9 μήνες October 2018 Ισπανία Μαδρίτη

Συνδυάστε δύο πάθη σας και να γίνει επαγγελματίας στο χώρο της μόδας ανάπτυξη στρατηγικών επικοινωνίας για μάρκες μόδας δημιουργικό και καινοτόμο τρόπο. [+]

Ο Master of Επικοινωνίας και μόδας μορφή άτομα ικανά για τη διαχείριση της επικοινωνίας της βιομηχανίας της μόδας, να κατανοήσουν την υπερβατική λειτουργία για να δημιουργήσετε μια συνεπή εικόνα της μάρκας, επιδέξια χρησιμοποιούν τα εργαλεία και να αναπτύξουν τις απαραίτητες για την επικοινωνία με τις δυναμικές, δημιουργικές και καινοτόμες στρατηγικές τους όρους που καθορίζουν οι δεξιότητες φύση της μόδας.... [-]


πλοίαρχος του Στρατηγικού Σχεδιασμού Labs

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος January 2018 Ισπανία Μαδρίτη

επαγγελματιών μορφή σε θέση να μετατρέψει οραματιστής ιδέες σε καινοτόμα έργα και επιχειρηματικές ευκαιρίες. [+]

Το Master of επαγγελματιών μορφή Στρατηγικός Σχεδιασμός Labs να μετατρέψει οραματιστής ιδέες σε έργα και επιχειρηματικές ευκαιρίες.

Οι μαθητές θα μάθουν πώς να αναπτύξουν ένα επιχειρηματικό μοντέλο λαμβάνοντας υπόψη τη συμμετοχή των πελατών και της αγοράς, οι τεχνολογίες της πληροφορίας και της επικοινωνίας και της βιωσιμότητας. Κατά τη διάρκεια των Masters, οι μαθητές θα αποκτήσουν τα εργαλεία για να ακούσετε τον πελάτη, σχεδιαστικές λύσεις και να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες με το περιεχόμενο και τις επιπτώσεις στην κοινωνία.... [-]


πλοίαρχος του σχεδιασμού και της καινοτομίας σε εργαστήρια σχεδιασμού των προϊόντων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος January 2018 Ισπανία Μαδρίτη

Στο Master of Σχεδιασμός Προϊόντων Labs οι μαθητές θα μάθουν πώς να την έρευνα, την ανάπτυξη και να παραδώσει ένα προϊόν με υψηλά τεχνικά πρότυπα και την ποιότητα μέσα από μια μεθοδολογία που βασίζεται στο έργο που εκπαιδεύει τους μαθητές να κατανοήσουν, ως σύνολο και για την παραμικρή λεπτομέρεια η ανάπτυξη των βιομηχανικών διαδικασιών και περιορισμών. [+]

Στο Master του προϊόντος Labs Σχεδίαση οι μαθητές θα μάθουν πώς να την έρευνα, την ανάπτυξη και να παραδώσει ένα προϊόν με υψηλά τεχνικά πρότυπα και την ποιότητα μέσα από μια μεθοδολογία που βασίζεται στο έργο που εκπαιδεύει τους μαθητές να κατανοήσουν, ως σύνολο και στην παραμικρή λεπτομέρεια, την ανάπτυξη των διαδικασιών και βιομηχανική περιορισμούς.

Παρέχοντας πρόσβαση σε εργαλεία της βιομηχανίας, καινοτόμα υλικά και διαδικασίες παραγωγής, δημιουργούμε το ιδανικό περιβάλλον εργασίας για τους μαθητές να προβλέψουν τις ανάγκες της αγοράς, που αναζητούν εναλλακτικές λύσεις για τις συνήθεις μεθόδους επίλυσης προβλημάτων, ενθαρρύνοντας την κριτική σκέψη και κοινωνική συνείδηση.... [-]


πλοίαρχο σε αξεσουάρ μόδας σχεδιασμό

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) ή στο Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση 9 μήνες October 2018 Ισπανία Μαδρίτη

Το Master of Fashion Accessories Design προσφέρει όλες τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες έτσι ώστε οι μαθητές μπορούν να συμμετάσχουν σε μια ομάδα σχεδιασμού αξεσουάρ μάρκα ή να αναλάβει ένα ατομικό έργο. Το πρόγραμμα συμβάλλει στην τόνωση της δημιουργικής περιέργειας και τις ικανότητές τους για να γίνουν εξειδικευμένους επαγγελματίες στον τομέα των κοσμημάτων, τσαντών και το σχεδιασμό υποδημάτων. [+]

Αυτό το πρόγραμμα είναι διδάσκεται στα ισπανικά

Ο Master of Fashion Accessories Σχεδιασμού προσφέρει όλα τα αναγκαία δεξιότητες, έτσι ώστε οι μαθητές μπορούν να συμμετάσχουν σε μια ομάδα σχεδιασμού αξεσουάρ μάρκα ή να αναλάβει ένα ατομικό έργο. Το πρόγραμμα συμβάλλει στην τόνωση της δημιουργικής περιέργειας και τις ικανότητές τους για να γίνουν εξειδικευμένους επαγγελματίες στον τομέα των κοσμημάτων, τσαντών και το σχεδιασμό υποδημάτων.... [-]


πλοίαρχο σε εργαστήρια σχεδιασμού του προϊόντος

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση January 2018 Ισπανία Μαδρίτη

Στο Master of Σχεδιασμός Προϊόντων Labs οι μαθητές θα μάθουν πώς να ερευνήσει, να αναπτύξει και να παραδώσει ένα προϊόν σε υψηλές τεχνικές και ποιοτικές προδιαγραφές, χρησιμοποιώντας μια μεθοδολογία που βασίζεται στο έργο, να κατανοήσει πλήρως και με μεγάλη λεπτομέρεια την εξέλιξη των διαδικασιών και των βιομηχανικών περιορισμούς. [+]

Αυτό το πρόγραμμα είναι διδάσκεται στα ισπανικά

Στο Master of Σχεδιασμός Προϊόντων Labs οι μαθητές θα μάθουν πώς να ερευνήσει, να αναπτύξει και να παραδώσει ένα προϊόν σε υψηλές τεχνικές και ποιοτικές προδιαγραφές, χρησιμοποιώντας μια μεθοδολογία που βασίζεται στο έργο, να κατανοήσει πλήρως και με μεγάλη λεπτομέρεια την εξέλιξη των διαδικασιών και των βιομηχανικών περιορισμούς.... [-]


την τεχνολογία και την καινοτομία της κλωστοϋφαντουργίας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 4 μήνες September 2018 Ισπανία Μαδρίτη

Η έρευνα και η τεχνολογία συνδυάζονται με διαφορετικά μοντέλα. [+]

Το εκθεσιακό κληρονομικό μνημόνιο της μόδας υποχρεώνει τους σπουδαστές και τους σπουδαστές να κατανοήσουν τις νέες τεχνολογίες, τις διαδικασίες και τις μορφές διανομής, κ.λπ. η διαχρονική ανύψωση των διαφορών και των κυπριακών αναγκών του μέλλοντος της χώρας.

Η τεχνολογία που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία νέων τεχνολογιών είναι η βασική τεχνολογία που χρησιμοποιείται για τη διατήρηση της ποιότητας των υλικών και των υλικών που χρησιμοποιούνται για τη διατήρηση της θερμοκρασίας, των προτύπων και των φορητών υλικών που ενσωματώνουν και επεξεργάζονται τα τεχνολογικά τεκμηριωμένα εργαλεία ...... [-]


Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

εντατική πλοίαρχος στο σχέδιο μόδας

Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο Πλήρης παρακολούθηση 10 μήνες February 2018 Ισπανία Μαδρίτη

Η εντατική MA Μόδας απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να εμβαθύνουν σε αυτόν τον τομέα και για όσους θέλουν να ξεκινήσουν ένα νέο επαγγελματικό μέλλον, και να μάθουν για τις διάφορες ευκαιρίες που περιλαμβάνονται στον τομέα του σχεδίου μόδας, από το σχεδιασμό του προϊόντος με την εμπορική κατεύθυνση μιας συλλογής. Κατά τα τελευταία λίγα χρόνια, η μόδα βιώνει μια πραγματική επανάσταση στους τομείς της παραγωγής, του σχεδιασμού και του στρατηγικού σχεδιασμού, σε όλους τους τομείς, για να διασφαλιστεί η μονιμότητα και την επιτυχία των εμπορικών σημάτων σε ένα τέτοιο μεταβαλλόμενο και ανταγωνιστικό τομέα. Η εντατική MA in Fashion Design προσφέρει εκπαίδευση που μεταφέρει στους σπουδαστές τις απαραίτητες θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις ώστε να είναι σε θέση να σχεδιάζουν και να παράγουν τη δική τους συλλογή (ακόμα και το σχεδιασμό ενδυμάτων τους), παρέχοντάς τους τα απαραίτητα εργαλεία και ένα επικαιροποιημένο και ρεαλιστική άποψη της μόδας της αγοράς. [+]

Αυτό το πρόγραμμα είναι διδάσκεται στα ισπανικά

Η μεθοδολογία που έχει αναπτυχθεί σε τρία γενικά επίπεδα:

Εφαρμογή των εννοιών και των γνώσεων που έχουν αποκτηθεί μέσω της εργασίας που πραγματοποιήθηκαν και αξιολογούνται από κάθε δάσκαλο (κάνοντας ένα ένδυμα, μελέτη του σχεδιαστή, το σχεδιασμό συλλογής) και το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για να δείτε τις δυνατότητες ανάπτυξης του μαθητή σε κάθε μία από τις περιοχές που μελετήθηκαν. [-]

εντατικής πλοιάρχου στην οργάνωση της εκδήλωσης, την κατεύθυνση και τη διαχείριση

Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο Πλήρης παρακολούθηση 10 μήνες February 2018 Ισπανία Μαδρίτη

Η εντατική MA στην Εκδήλωση Οργάνωσης, Διεύθυνση και Διοίκηση δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να αποκτήσουν μια γενική και πρακτική άποψη του σύλληψη, το σχεδιασμό, την οργάνωση και τη διαχείριση των εκδηλώσεων. [+]

Αυτό το πρόγραμμα είναι διδάσκεται στα ισπανικά

Η εντατική MA στην Εκδήλωση Οργάνωσης, Διεύθυνση και Διοίκηση δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να αποκτήσουν μια γενική και πρακτική άποψη του σύλληψη, το σχεδιασμό, την οργάνωση και τη διαχείριση των εκδηλώσεων.

Προς το παρόν, τα γεγονότα που συνδέονται με στρατηγικές επικοινωνίας και του marketing και των μεγάλων επιχειρήσεων. Για την επιτυχή οργάνωση κάθε είδους εκδηλώσεων και τη δημιουργία του κατάλληλου επικοινωνιακής στρατηγικής για την πραγματοποίηση των στόχων που έχουν τεθεί, είναι απαραίτητο να δανείζουν τους επαγγελματίες με τα εργαλεία που θα τους επιτρέψουν να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τις προκλήσεις που συνεπάγεται το σχεδιασμό, την οργάνωση, διεύθυνση και διαχείριση των γεγονότων σε μια πεδίο που απαιτεί όλο και περισσότερη καινοτομία.... [-]


Βίντεο

Semana de workshops de diseño con alumnos en el IED Madrid

Máster de Dirección y Gestión de Comunicación, Marketing y Publicidad del IED Madrid

#digifashion en el IED Madrid. Mesa redonda para las buenas prácticas en Comunicación Digital y Moda

Nuestros alumnos opinan sobre la sostenibilidad. Laura Valdez

Experience IED Madrid Moda

IED Master Madrid, pensar, proyectar, innovar

IED MADRID DESIGN. TURBOLATA

Documental Diseño de Interiores 2010 - IED Madrid

Tesis Diseño de Moda 2011. IED Madrid. Enso

Επικοινωνία

IED Madrid

Διεύθυνση C/ Flor Alta 8 28004
Μαδρίτη, Ισπανία
Ιστοσελίδα http://www.ied.es/
Τηλέφωνο +34 914 48 04 44