IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

31

Επαγγελματίες για τις καινοτόμες και των εγχώριων αστικών βιότοπο.

Μαδρίτη, ζωτικής σημασίας, φωτεινά και επίκεντρο του πολιτισμού, της ψυχαγωγίας και της τέχνης.

IED Μαδρίτη είναι μια ιδιωτική τριτοβάθμια εκπαίδευση Κέντρο Τέχνης ανήκουν σε IED Design Group, ενός διεθνούς δικτύου της εκπαίδευσης στο Σχεδιασμό και Διαχείριση γεννήθηκε στην Ιταλία το 1966 και σήμερα έχει δεκατρία υποκαταστήματα εξαπλωθεί μεταξύ της Ιταλίας, της Ισπανίας και της Βραζιλίας.

Το 2014 γιόρτασε την 20η επέτειό της? μια εμπειρία που έχει οδηγήσει σε ένα ευρύ φάσμα της εκπαίδευσης με ένα καινοτόμο, μοναδικό και αναγνωρίσιμο ακαδημαϊκό μοντέλο ικανό να προσαρμόζεται στις ανάγκες μιας μεταβαλλόμενης κοινωνίας, η οποία έχει οδηγήσει σε μεγάλο αριθμό μαθητών που χορηγούνται σε εθνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς κύρους , παρελαύνουν στις καλύτερες πασαρέλες και πραγματικά έργα, σε στενή συνεργασία με τις εταιρείες.

IED Μαδρίτη προσφέρει υψηλότερο βαθμό στο σχεδιασμό, που ισοδυναμεί με βαθμό College, τίτλων επαγγελματικής εκπαίδευσης υψηλότερο επίπεδο στην Ανώτατη Τεχνικός Πλαστικών Τεχνών και Σχεδίου, Δίπλωμα IED, μαθήματα διάρκειας ενός έτους, Masters, Εντατική Masters, Masters of Design και Καινοτομίας, Μαθήματα Μαθήματα εξειδίκευσης και το καλοκαίρι Τζούνιορ μαθήματα.

Από το άνοιγμά του, IED Μαδρίτη έχει εκπαιδεύσει περισσότερους από 30.000 σπουδαστές κάθε χρόνο και έχει 1.500 νέους φοιτητές.

σχέδιο

IED Σχεδιασμός ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις της αγοράς και αναμένεται περιεχόμενο, τις γλώσσες, εκφραστική και λειτουργική κωδικούς στους πιο ποικίλους τομείς.

45

Σχεδιασμός Προϊόντων, Interior Design, έπιπλα δρόμο, το σχεδιασμό αξεσουάρ μόδας, αυτοκινήτων είναι μερικοί τομείς όπου η αξία του σχεδιασμού έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια. Με αυτή την έννοια, ο σχεδιαστής, ως πρωτοπόρος της μορφές και λειτουργίες, παρέχει τις τάσεις και τις λειτουργικές απαιτήσεις της στιγμής και αναλαμβάνει την ανάπτυξη και την εφαρμογή της.

IED Σχεδιασμός μαθημάτων αναπτύξουν αυτές τις δεξιότητες που οι μαθητές αποκτούν τεχνικές δεξιότητες μέσω της συμμετοχής σε εργαστήρια και συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες του κλάδου.

μόδα

Συνεργασία με τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες της μόδας είναι απαραίτητη και έχει δεσμευτεί σε σημαντικές διεθνείς σχεδιαστές.

6

Το σχολείο διδάσκει πώς να ζούμε και να αισθάνονται μόδας σε όλες τις πτυχές της να συνεργαστεί με τον επαγγελματισμό και την καινοτομία με τις νέες δημιουργίες.

Τα μαθήματα εκπαιδεύσει τους μελλοντικούς επαγγελματίες σε διάφορους τομείς, τη δημιουργική στρατηγική, την οργανωτική εμπορικές, marketing σε δραστηριότητες που σχετίζονται με την εικόνα και την επικοινωνία.

οπτική επικοινωνία

IED Οπτικής Επικοινωνίας είναι η δημιουργική εργαστήριο όπου τα όργανα μάθει, επικοινωνιακές και εκφραστικές γλώσσες, νέες τεχνικές και δεξιότητες για να αναπτύξουν σχέδια τεχνολογίες οπτικής επικοινωνίας.

7

Ζούμε σε έναν κόσμο όπου οπτικοακουστικά στοιχεία αποτελούν μέρος της καθημερινής μας ζωής και είναι το κύριο όχημα της αξίες και έννοιες που μεταφέρουν τις ιδέες και τις παραγωγικές πραγματικότητες, συμπεριλαμβανομένων τόσο διαφορετικές όπως η μόδα, το σχεδιασμό, διάφορες βιομηχανική παραγωγή, διαφήμιση αλλά και τον πολιτισμό, την πολιτική και τα κοινωνικά θέματα.

Η ύπαρξη μιας έννοιας ή έργο, μακριά από το να είναι μια απλή αξεσουάρ, συμβάλλει αποφασιστικά στην επιτυχία της επικοινωνίας ενός μηνύματος.

Μετακίνηση με τον επαγγελματισμό και την αρμοδιότητα στον τομέα αυτό σημαίνει ότι έχει ένα εκλεκτικό, cross-πολιτισμό, που ιδρύθηκε σε μια εμπεριστατωμένη γνώση της μιας πλευράς του κοινωνικο-πολιτιστικό πλαίσιο στο οποίο εργάζονται και από την άλλη, των νέων τεχνολογιών της πληροφορίας αλλάζουν συνεχώς το χαρτί εικόνων και ήχων στην επικοινωνία.

Σήμερα αναμένεται και παράγεται στο σύστημα πολυμέσων? αλλά τα πολυμέσα θα ερμηνεύεται πάντα σε δύο προοπτικές: την ορμητική και σταθερή ανάπτυξη των ψηφιακών τεχνολογιών και, ταυτόχρονα, τη συνύπαρξη διαφορετικών οπτικοακουστικών μέσων που απαιτούν διαφορετικές γνώσεις και τη δημιουργικότητα.

Οι IED μαθήματα Οπτικής Επικοινωνίας είναι ένα στοιχείο του πλούτου που κάνει αυτό το σχολείο ένα μοναδικό κέντρο εκπαίδευσης στο εσωτερικό της ιταλικής πανόραμα. Η συνεχής ενημέρωση των διαθέσιμων τεχνολογιών για τους μαθητές να κάνουν, χάρη σε μια μακρά παράδοση, σε ένα ερευνητικό εργαστήριο στο οποίο βιώνεται να αναπτύξουν τη δημιουργικότητα τόσο το περιεχόμενο και τις γλώσσες, επιτρέποντας έτσι εκπαιδεύσει και να τύχουν οι μαθητές τους, ώστε να μπορούν να εισέλθουν στην αγορά εργασίας σήμερα.

Διαχείρισης & Επικοινωνίας

Η πρόταση της εκπαίδευσης IED Διαχείρισης ανταποκρίνεται σε μια συνεχή ανάγκη για νέους επαγγελματίες στην εξαιρετικά δυναμική και επέκταση στους τομείς: διαφήμιση, δημόσιες σχέσεις, μάρκετινγκ και τους ανθρώπινους πόρους.

t

Η σχολή διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και κατάρτιση και είναι σε θέση να προσαρμόσουν το περιεχόμενο των μαθημάτων για την συνεχή παραγωγή και τεχνολογικών μετασχηματισμών.

Η φιλοσοφία του σχολείου συμπληρώνεται από μια άμεση σχέση με τους επαγγελματίες, τη μελέτη των απαιτήσεων της αγοράς, την ένταξη σε ομάδες μελέτης και ανάλυσης για την έρευνα και την ανάπτυξη του έργου.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
  • Spanish (Spain)

Όψη Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA) » Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

Master De Escenografía Y Espacios Expositivos

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) ή στο Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 έτος October 2017 Ισπανία Μαδρίτη +1 περισσότερα

Το Master της σκηνογραφίας Σχεδιασμός μεταφέρει στους μαθητές τη δυνατότητα να οπτικά και προφορικά δομήσει μια σειρά από χώρους, επεκτείνοντας την έννοια της σκηνογραφίας, ανεβάζοντάς το στο εσωτερικούς χώρους, εκθεσιακούς χώρους, περίπτερα και προσωρινή αρχιτεκτονική, τηλεόραση και, φυσικά, ζωντανές εμφανίσεις. [+]

Αυτό το πρόγραμμα είναι διδάσκεται στα ισπανικά Ο σχεδιασμός και η επίλυση ενός χώρου στάδιο απαιτεί, καθώς και δημιουργικές ιδέες και τεχνικές, μια σειρά από διεπιστημονικές έννοιες που βοηθούν στην υλοποίηση της χώρο. σκηνογραφία, μαζί με το φωτισμό, σχεδίαση ντουλάπα, ηχητικού χώρου, κίνησης, κλπ, διαμορφώνει την οπτική και ευαίσθητη γλώσσα που προτείνονται στην πρόταση στάδιο, παράγει ένα συνεπές έργο που προκαλεί την επιθυμητή αντίδραση στο ακροατήριο. Το Master της σκηνογραφίας Σχεδιασμός μεταφέρει στους μαθητές τη δυνατότητα να οπτικά και προφορικά δομήσει μια σειρά από χώρους, επεκτείνοντας την έννοια της σκηνογραφίας, ανεβάζοντάς το στο εσωτερικούς χώρους, εκθεσιακούς χώρους, περίπτερα και προσωρινή αρχιτεκτονική, τηλεόραση και, φυσικά, ζωντανές εμφανίσεις. Επαγγελματικές ευκαιρίες: με αυτόν τον κύριο που μπορεί να είναι ένα θέατρο σκηνογράφος, τον κινηματογράφο, τη διαφήμιση και την τηλεόραση καλλιτεχνικός διευθυντής, σχεδιαστής των εγκαταστάσεων και εκδηλώσεις, ενδυματολόγος και ανεξάρτητος. Σήμερα ζούμε σε έναν κόσμο στον οποίο οι εικόνες και η οπτική γλώσσα, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, είναι υψίστης σημασίας. σκηνογραφία, μαζί με το φωτισμό, κοστούμια, ηχητικού χώρου, κίνηση διαμορφώνει την οπτική και ευαίσθητη γλώσσα που προτείνονται σε μια σκηνική παραγωγή, για να δώσει συνοχή στο έργο και να διεγείρουν την επιθυμητή αντίδραση στο ακροατήριο. Για να συλλάβει ένα σχέδιο στάδιο απαιτεί κάτι περισσότερο από μια προσωπική ερμηνεία, είναι επίσης απαραίτητο να είναι σε θέση να οπτικά και προφορικά τη δομή του, καθώς πρέπει να μεταφέρεται στην υπόλοιπη ομάδα τέχνης (σκηνοθέτης, φωτισμού, ενδυματολόγος, κ.λπ. .) και με την τεχνική ομάδα που είναι επιφορτισμένες με την κατασκευή και υλοποιώντας την ιδέα αυτή. Το Master in Σκηνογραφία Σχεδιασμός απευθύνεται σε ανθρώπους που ενδιαφέρονται για την απόκτηση, τη συμπλήρωση ή τη διεύρυνση των γνώσεων που συνδέονται με τον κόσμο της σκηνογραφίας στο θέατρο, τηλεόραση, τη διαφήμιση και την εμπορική και πολιτιστική εκθεσιακούς χώρους. Απευθύνεται σε: πτυχιούχους ή μεταπτυχιακούς φοιτητές με επαγγελματική εμπειρία στους τομείς της τέχνης, design, αρχιτεκτονικής, εσωτερικής διακόσμησης, κ.λπ. Στόχοι: Το Master of Σκηνογραφίας εκπαιδεύει επαγγελματίες στον τομέα των εικαστικών τεχνών με υψηλό επίπεδο εξειδίκευσης σχετικά με τις ιδιαιτερότητες σκηνογραφία, και έχει ως κύριους στόχους: • Για να δημιουργήσετε το χώρο της σκηνής μέσα από την αφομοίωση και την ανάλυση των ιδεών και εκφραστικές τεχνικές. • Να γνωρίζουν και να εφαρμόζουν τις γνώσεις που απέκτησαν για την εξέλιξη των τεχνών του θεάματος. • Για την προετοιμασία των αναγκαίων για την εκτέλεση ενός έργου στάδιο, σκίτσα ατμόσφαιρα, τη μνήμη των υλικών, τεχνικά σχέδια και μινιατούρες, μεταξύ άλλων εγγράφων. • Για την οπτική και προφορική μετάδοση της σκηνογραφίας για το υπόλοιπο της τέχνης και της τεχνικής ομάδας. • Να αποκτήσουν και να εφαρμόσει την ειδική τεχνική ορολογία. Γίνονται τα μαθήματα στην ισπανική γλώσσα [-]

Masters εντατική διαχείριση της μάρκας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση February 2017 Ισπανία Μαδρίτη

Η εντατική Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Μάρκα Μάρκα στοχεύει να εξετάσει το εμπορικό σήμα σε όλες τις εκφάνσεις της. Από τη γέννηση της μάρκας, το DNA του, τα θεμέλια, μέσω στρατηγικών επικοινωνίας, δημιουργία μηνυμάτων, εκστρατείες και το περιεχόμενο να φτάνουν σε διαφορετικά σημεία επαφής με τον καταναλωτή μέσω συμβατικών, ψηφιακές εμπειρίες πολυμέσων και λοιπα. [+]

Το πρόγραμμα αυτό ΙΣΠΑΝΙΚΗ Δίδαξε Ο Εντατικής Master of Management Brand Έχει ως στόχο να αντιμετωπίσει το εμπορικό σήμα σε όλες τις εκφάνσεις της. Από τη γέννηση της μάρκας, το DNA του, τα θεμέλια, μέσω στρατηγικών επικοινωνίας, δημιουργία μηνυμάτων, εκστρατείες και το περιεχόμενο να φτάνουν σε διαφορετικά σημεία επαφής με τον καταναλωτή μέσω συμβατικών, ψηφιακές εμπειρίες πολυμέσων και λοιπα. Με αυτό το βαθμό, οι μαθητές θα πάρει για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις μιας μάρκας από όλες τις απόψεις, ανεξάρτητα από τη μελλοντική τους σταδιοδρομία στο πλαίσιο της στρατηγικής, της δημιουργικότητας και της επικοινωνίας. ΣΤΟΧΟΙ: Εντατική Master of Brand Management, που ιδρύθηκε με σκοπό να αποτελούν επιτυχημένες επαγγελματίες στην παρούσα κατάσταση και τις μελλοντικές εξελίξεις σε αυτούς τους τομείς. Επαγγελματίες είναι σε θέση να: - Έναρξη ισχυρά εμπορικά σήματα ή να βοηθήσει ένα εμπορικό σήμα για τον επανασχεδιασμό της στρατηγικής της. Οι εταιρείες που επιθυμούν να ενταχθούν στο προφίλ μάρκετινγκ και τη διαφήμιση με μεγαλύτερο στρατηγικό όραμα και κατανόηση των νέων μέσων. - Δημιουργία αποτελεσματικών μηνυμάτων και διαδικασιών εκστρατείες exitosas.Aprendiendo έπρεπε να έχουν καλές ιδέες, τη σχέση μεταξύ της στρατηγικής και της δημιουργικότητας και των διαδικασιών αξιολόγησης και την ανάπτυξη των ιδεών. - Προγραμματίστε την επικοινωνία μιας μάρκας ανιχνεύουν γνωρίζοντας τα καλύτερα κανάλια διαθέσιμα για να φτάσουν απευθείας στον καταναλωτή. Από τα παραδοσιακά μέσα ενημέρωσης στα ψηφιακά μέσα, εμπειρία σε POS, το σχεδιασμό του προϊόντος, εκδηλώσεις, δημόσιες σχέσεις, κ.λπ. - Τη μέτρηση της αποτελεσματικότητας των δράσεων επικοινωνίας, αξιολογεί την αξία σήματος και πληρούν τις απαραίτητες μεταβλητές για να σχεδιάσετε μια διάγνωση της κατάστασης. Κάντε τις σωστές αποφάσεις για τη διατήρηση ή τη βελτίωση της υγείας της μάρκας. ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ: Εντατική Master of Διαχείρισης Brand Brand έχει μια διδακτική μεθοδολογία που εφαρμόζει τόσο στο συγκεκριμένο περιεχόμενο του προγράμματος και στην κοινή εγκάρσια περιεχόμενο σε 4 σχολεία IED Μάστερ (Σχέδιο, Μόδα, Οπτικής Επικοινωνίας και Διοίκησης). Όλα τα προγράμματα έχουν την ακόλουθη δομή για την ανάπτυξη του εκπαιδευτικού περιεχομένου: - Περιεχόμενο σε απευθείας σύνδεση μέσω online εκμάθηση, ο φοιτητής θα αποκτήσει πρόσβαση σε ένα σταυρό γνώσεων και της προπαρασκευαστικής, τις δικές της αξίες IED χαρακτήρα. Αυτές οι θεωρητικές / πρακτικές ή instrumental κομμάτι μαθήματα έχουν κηδεμόνα ή δάσκαλο να καθοδηγήσει τον μαθητή μέσω της CAMPUS IED, μια εξαιρετική και προσιτή για την εκμάθηση στάδιο. - Περιεχόμενα αντιμετωπίζουν περιεχόμενο στην τάξη έχει πολλές ειδικές γνώσεις και ένα μικρότερο μέρος της διεπιστημονικής περιεχόμενο. Μέσα από την τελευταία, οι μαθητές ενισχύσει τη σύνδεση με άλλους επιστημονικούς κλάδους, αξιοποιώντας την ανταλλαγή γνώσεων, ιδεών, απόψεων και δραστηριοτήτων ως τμήμα του μια διεγερτική και εμπλουτισμού για μετέπειτα επαγγελματική προβολή εκπαίδευση. Όλο αυτό το περιεχόμενο, με βάση τα χαρακτηριστικά τους, μπορεί να εκδώσει μέσα από τις παρακάτω μορφές: θεωρητική και πρακτικά μαθήματα? - Συνέδρια? - Επισκέψεις? - Ταξίδια? - Εργαστήρια ή εργαστήρια. Απευθύνεται σε: Ή πανεπιστημιακό πτυχίο στον τομέα της επικοινωνίας, μάρκετινγκ, τη διαφήμιση, το σχεδιασμό των μέσων ενημέρωσης και τη στρατηγική, ψηφιακά μέσα, PR, η τέχνη και το σχεδιασμό που επιδιώκουν να σχηματίσουν με επιτυχία στη στρατηγική και τη διαχείριση της μάρκας μέσα από μια πλήρως ολοκληρωμένη και ενημερωμένη άποψη. Επαγγελματίες και επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται για αυτούς τους τομείς που απαιτούν την κατάρτιση ή τη συμπλήρωση επαγγελματική σας εμπειρία σε ορισμένες από αυτές τις περιοχές. ΚΑΡΙΕΡΑ: Το Master έχει σχεδιαστεί για να εκπαιδεύσει τους επαγγελματίες των σημερινών και των μελλοντικών κλάδων στον τομέα του branding, ΜΜΕ, Επικοινωνίας και Διαφήμισης. Μετά την ολοκλήρωση του πλοιάρχου, θα πρέπει να έχουν πρόσβαση σε θέσεις ευθύνης, όπως: - Διαχείριση Προϊόντων - Διευθυντής Μάρκετινγκ - Ψηφιακή Διαχείριση - Στρατηγικός Σχεδιασμός - Δημιουργική Διαφήμιση - Διευθυντής της Κοινότητας - Social Media Strategist - Creative Strategist - Μάρκα Σχεδιαστής - Account Director - Επικεφαλής Διαφήμιση - Μάρκα Διαχείρισης περιεχομένου - Media Planner Μονάδων κατάρτισης: * 60 * Το διδακτικό σχεδιασμό για όλους τους IED Μάστερ βασίζεται στα κριτήρια που καθορίζονται στον Ευρωπαϊκό Χώρο Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΕΧΑΕ). IED Δάσκαλος υιοθετεί ένα πιστωτικό σύστημα που ακολουθεί τη δομή του Ευρωπαϊκού Συστήματος Μεταφοράς Πιστωτικών Μονάδων (ECTS). IED θέματα Δάσκαλος κατέχει αποκλειστικά ιδιωτικών τίτλων. ΩΡΕΣ: Δευτέρα έως Παρασκευή 9:30 - 13:30 και 15:00 - 18:00 ώρες ΔΙΑΡΚΕΙΑ: Συνδεδεμένοι ενότητα: μπορεί να προσεγγιστεί μεταξύ Φεβρουαρίου και Απριλίου. Μέρος Πρόσωπο: Απρίλιο μέχρι τον Ιούλιο. Ανάπτυξη και παρουσίαση των online διατριβή: Ιούλιος - Δεκέμβριος. IL CORSO Ε 'EROGATO ΣΤΗΝ LINGUA Inglese [-]

Masters εντατικής διαχείρισης ψηφιακού μάρκετινγκ και των επιχειρήσεων

Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο Πλήρης παρακολούθηση February 2017 Ισπανία Μαδρίτη

Η Εντατικής Master of Management in Marketing & Ψηφιακών Επιχειρήσεων εξοπλίσει τους φοιτητές με τις γνώσεις και τις δεξιότητες για να ξεκινήσει μια καριέρα στη διαχείριση των επιχειρήσεων 360, από τη στρατηγική διαχείρισης αλλαγών, προκειμένου να προετοιμάσει τους επαγγελματίες είναι οι επιχειρηματικοί ηγέτες του αύριο. [+]

Το πρόγραμμα αυτό ΙΣΠΑΝΙΚΗ Δίδαξε Ο Εντατικής Master of Management στο Marketing & Digital Business εξοπλίσει τους φοιτητές με τις γνώσεις και τις δεξιότητες για να ξεκινήσει μια καριέρα στη διαχείριση των επιχειρήσεων 360, από τη στρατηγική διαχείρισης αλλαγών, προκειμένου να προετοιμάσει τους επαγγελματίες για να είναι οι ηγέτες του επιχειρηματικού κόσμου του αύριο. Με αυτόν τον κύριο, οι μαθητές εργάζονται σκέψης και στρατηγικού σχεδιασμού μέσω της ανάπτυξης ενός Επιχειρηματικού Σχεδίου καθώς και εντός σχεδίου μάρκετινγκ που σας. Εγκαρσίως θα αντιμετωπίσει σε όλη τη διάρκεια τις θεμελιώδεις έννοιες της κοινωνικής επιχειρηματικότητας που να εξοικειώσει τους μαθητές στο περιβάλλον, τόσο την τεχνολογική και ψηφιακή, στη συνέχεια να προχωρήσουμε για το επιχειρησιακό μέρος όπου οι μαθητές μαθαίνουν πώς να χρησιμοποιούν και να μετρήσει τα υφιστάμενα εργαλεία για τη βελτιστοποίηση των επιχειρήσεων και να αυξήσει τον κύκλο εργασιών της, είτε πρόκειται για επιχειρήσεις που στοχεύουν στο τέλος τους καταναλωτές (B2C) και σε μεταπωλητές ή διανομείς (B2B). Ο Εντατικής Master of Management στο Marketing & Digital Business δημιουργήθηκε με στόχο την παροχή στους φοιτητές με όλα τα εργαλεία και τις γνώσεις που απαιτούνται για τη διαχείριση των παραδοσιακών επιχειρήσεων που πρέπει να μεταναστεύσουν στο ψηφιακό περιβάλλον, ξεκινήσει μια νέα επιχειρηματική μονάδα στο ψηφιακό περιβάλλον ή να ανοίξετε ένα νεοσυσταθείσας εταιρείας. Μεταξύ των κύριων στόχων του πλοιάρχου που περιλαμβάνουν: - Η απόκτηση στρατηγικής σκέψης και σχεδιασμού. - Να καθιερωθεί τόσο τεχνολογικό και ψηφιακό περιβάλλον. - Μάθετε να αναπτύξει ένα επιχειρηματικό σχέδιο που περιλαμβάνει την παγκόσμια και ψηφιακό μάρκετινγκ τους σε αυτό. - Διαχείριση του Digital Enterprise: χρηματοδότηση, το μάρκετινγκ, την κοινωνική επιχείρηση, μεγάλα στοιχεία και το ηλεκτρονικό εμπόριο. - Χρησιμοποιήστε τη δημιουργικότητα και την καινοτομία στη διαδικασία ψηφιοποίησης. - Σχέδιο, να διαχειρίζονται και να μετρήσει τα νέα ψηφιακά μέσα. - Δημιουργήστε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. - Γνωρίστε τις νομικές πτυχές της ψηφιακής εταιρείας. Τα Εντατικά Masters έχουν σχεδιαστεί με βάση μια μεθοδολογική δομή χωρίζονται σε: α διαδικτυακό περιεχόμενο στην αρχή και στο τέλος του προγράμματος, μέσω e-learning πλατφόρμας IED Μαδρίτη. Ένα μέρος του προσώπου, η οποία επικεντρώνεται σε μια περίοδο τριών μηνών, σκοπός του οποίου είναι να αναπτύξει συνεργασίες με διάφορους επαγγελματικούς κλειδιά εκπαιδευτικό πρόγραμμα, που συνδυάζει τα σχέδια, ιδέες και τεχνογνωσία. Διάρκεια: Συνδεδεμένοι ενότητα: μπορεί να προσεγγιστεί μεταξύ Φεβρουαρίου και Απριλίου. Μέρος Πρόσωπο: Απρίλιο μέχρι τον Ιούλιο. Ανάπτυξη και παρουσίαση των online διατριβή: Ιούλιος - Δεκέμβριος. Ώρες: Κόμμα πρόσωπο: Δευτέρα έως Παρασκευή 9:30 - 13:30 και 15:00 - 18:00 h. [-]

Master στη μόδα και την επικοινωνία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση October 2017 Ισπανία Μαδρίτη

Το Master of Επικοινωνίας και Μόδα εκπαιδεύει τους ανθρώπους σε θέση να διαχειριστεί την επικοινωνία στο χώρο της μόδας, να κατανοούν τη σημασία της λειτουργίας της για να δημιουργήσει μια εικόνα της συνεπούς μάρκας, να χρησιμοποιήσει επιδέξια τα εργαλεία και να αναπτύξουν τις στρατηγικές απαραίτητες για να επικοινωνούν σε δυναμική, δημιουργική και καινοτόμες όρους που καθορίζει τη φύση της μόδας. [+]

Αυτό το πρόγραμμα είναι διδάσκεται στα ισπανικά Ο Master of Επικοινωνίας και Μόδα εκπαιδεύει ανθρώπους σε θέση να διαχειριστεί την επικοινωνία στο χώρο της μόδας, να κατανοούν τη σημασία της λειτουργίας της για να δημιουργήσει μια εικόνα της συνεπούς μάρκας, να χρησιμοποιήσει επιδέξια τα εργαλεία και να αναπτύξουν τις στρατηγικές απαραίτητες για να επικοινωνούν σε δυναμικές, δημιουργικές και καινοτόμες όρους που καθορίζουν το φύση της μόδας. Ανακοίνωση περιλαμβάνει όλες τις δράσεις με στόχο τη δημοσιοποίηση, την κατάρτιση και την τοποθέτηση της εικόνας της μάρκας στο συγκρότημα τρέχουσα κατάσταση και καθιστά απαραίτητο να βασίζονται σε εξειδικευμένους επαγγελματίες οι οποίοι σχεδιάζουν συγκεκριμένες στρατηγικές προσαρμοσμένες στις νέες τάσεις που σπάνε στην αγορά κάθε χρόνο. Στο Master of Επικοινωνίας και της μόδας οι μαθητές να αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη και επαγγελματική άποψη της βιομηχανίας της μόδας και τη στενή σχέση του με την επικοινωνία. Αυτό το Master εκπαιδεύει τους επαγγελματίες της επικοινωνίας και μάρκετινγκ που ειδικεύεται στη βιομηχανία της μόδας: οι άνθρωποι είναι σε θέση να δημιουργήσει την επικοινωνία, να κατανοήσουν τη σημασία της λειτουργίας του και να χρησιμοποιήσει επιδέξια τα παραδοσιακά και τα νέα εργαλεία επικοινωνίας σε δυναμικές, δημιουργικές και καινοτόμες όρους που καθορίζει τη φύση της μόδας. Το έργο της επικοινωνίας στον τομέα της μόδας απαιτεί συγκεκριμένη θεωρητική γνώση, αισθητική ανάπτυξη να αναλύσουν τις τάσεις και να κατανοήσουν avant-garde τάσεων, τον έλεγχο των νέων τεχνολογιών, πινελιές της ψυχολογίας και της κοινωνιολογίας να προσεγγίζουν τους πελάτες, μια τέλεια διαχείριση των δημοσίων και θεσμικών σχέσεων, τις σωστή επεξεργασία των γραφικών και του κειμένου περιεχόμενο ... καθώς και μια πλήρη κατανόηση του τι σημαίνει μόδα στο σύνολο των σημείων της ταυτότητας που συνθέτουν την προσωπικότητα του ανθρώπου. Καθ 'όλη την Master of Επικοινωνίας και της μόδας, οι μαθητές μαθαίνουν να χρησιμοποιούν τα παραδοσιακά εργαλεία της επικοινωνίας, καθώς και τις νέες τεχνολογίες, οι οποίες συμπληρώνουν αυτές τις γνώσεις με τις δημιουργικές και καινοτόμες δεξιότητες που καθορίζουν τη φύση της βιομηχανίας της μόδας. Εμείς δεν μπορούμε να παραλείψουμε ότι τα στοιχεία που περιστρέφονται γύρω από αυτόν τον κόσμο μεταφέρω κάτι συγκεκριμένο, εμπνέει ιδέες και συναισθήματα, τον σκοπό και την υποκειμενική. Μόδα είναι η επικοινωνία. Τις τελευταίες δεκαετίες, η επιχειρηματική δραστηριότητα έχει ρυθμιστεί με μια βαθιά και σταθερή σπείρα των αλλαγών, σε μεγάλο βαθμό υπαγορεύονται από νέες ανάγκες προέκυψαν από την αυξανόμενη παγκοσμιοποίηση στην οποία είμαστε βυθισμένοι. Η σημασία της επικοινωνίας στον επιχειρηματικό κόσμο έχει γίνει πιο εμφανής. Με αυτή την έννοια, η βιομηχανία της μόδας έχει μεγαλύτερη ανάγκη να στηρίζονται σε υψηλή ειδίκευση επαγγελματίες που σχεδιάζουν συγκεκριμένες επικοινωνιακές στρατηγικές προσαρμοσμένες στις νέες τάσεις και τις ιδιαίτερες ανάγκες της κάθε μάρκας, το προϊόν ή την εταιρεία. ΜΕ ΣΤΌΧΟ ΤΗΝ: Μεταπτυχιακοί φοιτητές ή απόφοιτοι στον τομέα της επικοινωνίας, Μάρκετινγκ, Διοίκηση, Διαφήμιση, Τέχνης και Σχεδίου. Επαγγελματική εμπειρία θα πρέπει να αποτιμώνται. [-]

Master στη μόδα και την επικοινωνία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 9 μήνες October 2017 Ισπανία Μαδρίτη

Το Master of Επικοινωνίας και Μόδα εκπαιδεύει τους ανθρώπους σε θέση να διαχειριστεί την επικοινωνία στο χώρο της μόδας, να κατανοούν τη σημασία της λειτουργίας της για να δημιουργήσει μια εικόνα της συνεπούς μάρκας, να χρησιμοποιήσει επιδέξια τα εργαλεία και να αναπτύξουν τις στρατηγικές απαραίτητες για να επικοινωνούν σε δυναμική, δημιουργική και καινοτόμες όρους που καθορίζει τη φύση της μόδας. [+]

Αυτό το πρόγραμμα είναι διδάσκεται στα ισπανικά Το Master of Επικοινωνίας και Μόδα εκπαιδεύει τους ανθρώπους σε θέση να διαχειριστεί την επικοινωνία στο χώρο της μόδας, να κατανοούν τη σημασία της λειτουργίας της για να δημιουργήσει μια εικόνα της συνεπούς μάρκας, να χρησιμοποιήσει επιδέξια τα εργαλεία και να αναπτύξουν τις στρατηγικές απαραίτητες για να επικοινωνούν σε δυναμική, δημιουργική και καινοτόμες όρους που καθορίζει τη φύση της μόδας. Ανακοίνωση περιλαμβάνει όλες τις δράσεις με στόχο τη δημοσιοποίηση, την κατάρτιση και την τοποθέτηση της εικόνας της μάρκας στο συγκρότημα τρέχουσα κατάσταση και καθιστά απαραίτητο να βασίζονται σε εξειδικευμένους επαγγελματίες οι οποίοι σχεδιάζουν συγκεκριμένες στρατηγικές προσαρμοσμένες στις νέες τάσεις που σπάνε στην αγορά κάθε χρόνο. Στο Master of Επικοινωνίας και της μόδας οι μαθητές να αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη και επαγγελματική άποψη της βιομηχανίας της μόδας και τη στενή σχέση του με την επικοινωνία. Αυτό το Master εκπαιδεύει τους επαγγελματίες της επικοινωνίας και μάρκετινγκ που ειδικεύεται στη βιομηχανία της μόδας: οι άνθρωποι είναι σε θέση να δημιουργήσει την επικοινωνία, να κατανοήσουν τη σημασία της λειτουργίας του και να χρησιμοποιήσει επιδέξια τα παραδοσιακά και τα νέα εργαλεία επικοινωνίας σε δυναμικές, δημιουργικές και καινοτόμες όρους που καθορίζει τη φύση της μόδας. [-]

Master στην Στρατηγικού Σχεδιασμού Labs

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 11 μήνες January 2017 Ισπανία Μαδρίτη

Το Master of επαγγελματιών μορφή Στρατηγικός Σχεδιασμός Labs να μετατρέψει οραματιστής ιδέες σε έργα και επιχειρηματικές ευκαιρίες. Οι μαθητές θα μάθουν πώς να αναπτύξουν ένα επιχειρηματικό μοντέλο λαμβάνοντας υπόψη τη συμμετοχή των πελατών και της αγοράς, οι τεχνολογίες της πληροφορίας και της επικοινωνίας και της βιωσιμότητας. Κατά τη διάρκεια των Masters, οι μαθητές θα αποκτήσουν τα εργαλεία για να ακούσετε τον πελάτη, σχεδιαστικές λύσεις και να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες με το περιεχόμενο και τις επιπτώσεις στην κοινωνία. [+]

Το πρόγραμμα διδάσκεται ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ Ποιο είναι το Master of Στρατηγικού Σχεδιασμού Labs; Η τρέχουσα κατάσταση είναι γεμάτη ευκαιρίες για όλους εκείνους τους ανθρώπους που έχουν τις νέες αξίες που χρειάζεται η κοινωνία. Μεταξύ αυτών, τονίζουμε την καινοτομία ως μια παγκόσμια αξία και έναν νέο τρόπο, να αφορούν, να προσεγγίσει τα προβλήματα και τις λύσεις που θα μπορούσαμε να ονομάσουμε εγκάρσια γνώσης. Ο σχεδιασμός έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει ένα νέο πλαίσιο για τη δημιουργία αξίας και νέων επιχειρηματικών μοντέλων, όπου το βασικό εργαλείο για την επιτυχία είναι η καινοτομία. Δεν υπάρχει ενιαία τρόπος να καινοτομούν, και υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που απαιτούν διαφορετικές προσεγγίσεις και μεθόδους, έτσι ώστε το Master of Στρατηγικού Σχεδιασμού Labs καλλιεργεί την περιέργεια και δημιουργικότητα ώστε να δείχνει στους μαθητές τη σωστή διαδρομή για την καινοτομία. Στο κύριο ευνοϊκή για να επιτευχθεί κατά τη διάρκεια ενός έτους της μάθησης και της εμπειρίας, οι ακόλουθες προϋποθέσεις δημιουργούνται στόχους: - να ενοποιήσει μια επιχειρηματική και δημιουργικό όραμα. - Διαχειριστείτε και να συντονίσει διεπιστημονικές ομάδες. - Ενίσχυση της ταυτότητας τους ως δημιουργικούς επαγγελματίες. - Τάση Build χάρτες με επιχειρηματικό όραμα. - Advance και να ερμηνεύουν μελλοντικά σενάρια. - Καθιέρωση προσωπικές επαφές με διάφορους επαγγελματίες. - Αντιλαμβάνονται, να αναπτύξουν και να επικοινωνούν καινοτόμες ιδέες. Τα περιεχόμενα που καλύπτονται στο μάθημα οργανώνεται σε διαφορετικές ενότητες: - Βάση (κρίσιμη ιστορική μεθοδολογίες ανάλυσης, τη βιωσιμότητα, την οπτική επικοινωνία ...) - Ειδικά (εμπειρία του χρήστη, οικονομικές γνώσεις, μάρκετινγκ και βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης, την κυκλοφορία του προϊόντος της διαδικασίας, ανοιχτής καινοτομίας της Νέας Τεχνολογίας στις Επιχειρήσεις του έργου, την εκκίνηση στρατηγικές, την κοινωνική επιχειρηματικότητα, ψηφιακές πλατφόρμες, τις στρατηγικές μάρκετινγκ περιεχόμενο, γενικές τάσεις, τα έργα Startups ...) - Εγκάρσια (πολιτισμός σχεδιασμό, εφαρμογή δημιουργικότητα, την οικοδόμηση της ομάδας, η έρευνα σχεδιασμού, το σχεδιασμό σκέψης, εύρεση εργασίας ...) - διατριβή / ερευνητικό έργο (ιδέα, ιδέα, την ανάπτυξη, την παραγωγή, προτυποποίηση, έκθεση ...) Γιατί να μελετήσει το Master of Στρατηγικού Σχεδιασμού Labs; - Γιατί μαθαίνουμε κάνοντας μόνο έτσι μαθαίνουν πραγματικά. - Επειδή προώθηση της έρευνας και την εμβάθυνση των συνόρων μεταξύ του σχεδιασμού, στρατηγικής και επικοινωνίας. - Για το πολυπολιτισμικό περιβάλλον μεταξύ των σπουδαστών και των επαγγελματιών από διαφορετικές εθνικότητες εμπλουτίζει την προσωπική εμπειρία. - Για τη διασφάλιση της δικτύωσης με τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες της εθνικής και διεθνούς κύρους. - Δεδομένου ότι βασίζεται σε μια καινοτόμο μεθοδολογία και cross-learning. - Για τα ταξίδια και τις επισκέψεις εμπλουτίσουν τις γνωστικές περιοχές. - Για τις πολιτιστικές δραστηριότητες κατά τη διάρκεια του μαθήματος είναι έντονη και συμβάλλει για να ολοκληρωθεί η εμπειρία. - Επειδή λαμβάνει χώρα στη Μαδρίτη, ένα ευρωπαϊκό σπίτι κεφαλαίων σε σημαντικά ιδρύματα και εταιρείες. Πώς μπορείτε να μάθετε στο Master of Στρατηγικού Σχεδιασμού Labs; τον πολιτισμό του έργου είναι η βάση της ροής εργασίας και οι μαθητές μαθαίνουν θεώρησης, την ανάπτυξη, την παραγωγή και την επικοινωνία. Το μάθημα είναι μεθοδολογικά από: - Δημιουργική Εργαστήρια - Δραστηριότητες και εργαστήρια για τα διεθνή ταξίδια σε ιδρύματα, τα στούντιο και τις επιχειρήσεις. Σε προηγούμενες εκδόσεις έχουν επισκεφθεί προορισμούς τόσο διαφορετικές όσο το Σαν Φρανσίσκο-Silicon Valley, η Κίνα, το Μιλάνο, το Λονδίνο, τη Δανία, την Πορτογαλία, τη Βαρκελώνη και το Παρίσι-Boisbuchet. - Σεμινάρια και διαλέξεις - Μελέτες Περιπτώσεων - Συνέδρια - Δραστηριότητες και πολιτιστικές εκδηλώσεις - ειδικά σεμινάρια για την ανάπτυξη έργων - έρευνα Διατριβής διεξάγονται καθ 'όλη πρόγραμμα του πλοιάρχου [-]

Master στο σχεδιασμό εκδόσεων: έντυπων και ψηφιακών μέσων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος October 2017 Ισπανία Μαδρίτη

Το Master in Editorial Σχεδιασμός: Digital και έντυπα μέσα ενημέρωσης εκπαιδεύει τους μαθητές να εργαστούν στον τομέα των εκδόσεων, τόσο σε έντυπα μέσα ενημέρωσης και τις νέες ψηφιακές μορφές. [+]

Αυτό το πρόγραμμα είναι διδάσκεται στα ισπανικά Ο Μεταπτυχιακό στη Editorial Σχεδιασμός: Digital και έντυπα μέσα ενημέρωσης εκπαιδεύει τους μαθητές να εργαστούν στον τομέα των εκδόσεων, τόσο σε έντυπα μέσα ενημέρωσης και τις νέες ψηφιακές μορφές. Προς το παρόν, η επαγγελματική αγορά ζητά για τους ανθρώπους που προσφέρουν ένα συνδυασμό εξειδικευμένων γνώσεων των εκδόσεων σε έντυπα και σταθερή κατάρτισης στον τομέα των ψηφιακών μέσων. Η αύξηση στην πώληση των εκδοτικών προϊόντων, η διάδοση των φορητών ηλεκτρονικών συσκευών και οι αλλαγές στον τρόπο πρόσβασης δύναμη της πληροφορίας σήμερα σχεδιαστές να αναπροσαρμόζουν συνεχώς τις γλώσσες της οπτικής επικοινωνίας στα έντυπα μέσα ενημέρωσης. Για το λόγο αυτό, το Master in Editorial Σχεδιασμός: Digital και έντυπα μέσα ενημέρωσης περιλαμβάνει όχι μόνο τη μελέτη των διαφόρων μορφών των εκδόσεων, το ρόλο της φωτογραφίας και εικονογράφησης, τις αρχές της σύνθεσης και των τυπογραφικών αισθητική, αλλά επίσης ερευνά τις γνωστικές διαδικασίες που παρεμβαίνουν στη Η διαδικασία ανάγνωσης, καθώς και διεπαφή σχεδιασμό και την εμπειρία του χρήστη τεχνικές, για να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις ευκαιρίες που προσφέρονται από το ψηφιακό περιβάλλον. Το Master in Editorial Σχεδιασμός: Digital και έντυπων μέσων ενημέρωσης έχει σχεδιαστεί ως μια εξερεύνηση όλων των ειδικών τομέων στους οποίους εφαρμόζεται η συντακτική σχεδιασμό, με το χέρι από τους καλύτερους εμπειρογνώμονες του καθενός από αυτά τα πεδία: ψηφιακή και γραφίστες, σχεδιαστές ιστοσελίδων, εκτυπωτές, εκδότες , φωτογράφοι, σκηνοθέτες εκδόσεις, η εταιρεία και οι διευθυντές επικοινωνίας ίδρυμα ... Κατά τη διάρκεια των τελευταίων πέντε χρόνια έχουμε παρακολουθήσει στην αρχή ενός φαινομένου που είχε πρόβλεψη για ένα τέταρτο του αιώνα: το πέρασμα από το χαρτί στην οθόνη, όπως υποστήριξη για την ανάγνωση. Στην πραγματικότητα, τα περισσότερα από τα ενδιαφέροντα προσδοκίες των επαγγελματικών σχεδίων επικεντρώνεται στην εκδοτική βιομηχανία, γεγονός που δείχνει μια μεγάλη οικονομική και εργάζονται δυναμισμό. Μαζί δύο μήνες οι μαθητές θα εργαστούν με εξωτερικούς εμπειρογνώμονες στην ανάπτυξη λογισμικού, νέες μορφές και τις διασυνδέσεις εφαρμόζοντας έντονα τις γνώσεις και την εμπειρία τους ως σχεδιαστές να αναπτύξουν σχέδια που επαναπροσδιορίζουν και να δώσει ένα νέο νόημα με το περιοδικό, στο πλαίσιο των τελευταίων ψηφιακές μορφές. Όλες αυτές οι αλλαγές που συγκεντρώθηκαν στο Μεταπτυχιακό Editorial Σχεδιασμός: Digital και έντυπα μέσα ενημέρωσης. ΜΕ ΣΤΌΧΟ ΤΗΝ: Μεταπτυχιακοί φοιτητές ή απόφοιτοι στον τομέα της επικοινωνίας, διαφήμισης, Τέχνης και Σχεδίου. Επαγγελματική εμπειρία θα πρέπει να αποτιμώνται. [-]

Master στο σχεδιασμό κινούμενα γραφικά

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος October 2017 Ισπανία Μαδρίτη

Το Master of Motion Design Graphics ολοκληρώνεται με την παραγωγή του ένα ρολό στο οποίο οι μαθητές συγκεντρώνουν όλες τις εργασίες που έχουν πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του μαθήματος, να γίνει μια πιστή αντανάκλαση των δεξιοτήτων τους καθώς οι σχεδιαστές κινούμενων γραφικών, καθώς και την επιστολή τους της εισαγωγής ως μελλοντικές επαγγελματίες. [+]

Αυτό το πρόγραμμα είναι διδάσκεται στα ισπανικά Το Master of Motion Design Graphics παρέχει την απαραίτητη τεχνική κατάρτιση για τη δημιουργία κινούμενων γραφικών. Το πρόγραμμα συνδυάζει εργαλεία, τεχνικές, την κατανόηση της γλώσσας, τα εργαστήρια και τα έργα του οπτικοακουστικού που προσφέρουν μια ολοκληρωμένη άποψη των σημερινών απαιτήσεων. Τις τελευταίες δεκαετίες, Motion Graphics έχουν φέρει επανάσταση στο χώρο των οπτικοακουστικών κλάδων. Ζήσαμε μια δημιουργική έκρηξη που εκφράζεται στη χρήση των πόρων και τη γλώσσα, καθώς και στον τρόπο κατανόησης αφηγήσεις. Επιπλέον, οι τεχνολογικές εξελίξεις αναγκάζουν τον τομέα σε συνεχή εξέλιξη, καθιστώντας αναγκαία για τους επαγγελματίες ώστε να είναι μονίμως επικαιροποίηση των γνώσεών τους. Ο Master of Motion Design Graphics ολοκληρώνεται με την παραγωγή του ένα ρολό στο οποίο οι μαθητές συγκεντρώνουν όλες τις εργασίες που έχουν πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια του μαθήματος, να γίνει μια πιστή αντανάκλαση των δεξιοτήτων τους καθώς οι σχεδιαστές κινούμενων γραφικών, καθώς και την επιστολή τους της εισαγωγής ως μελλοντικών επαγγελματιών. Επαγγελματικές Ευκαιρίες: Οι φοιτητές που σπουδάζουν αυτό το master, μπορεί να διαρκέσει μέχρι την επαγγελματική τους σταδιοδρομία, όπως: • Πρόταση Designer στον τομέα των οπτικοακουστικών παραγωγών της τηλεόρασης και του κινηματογράφου, οι παραγωγοί που εργάζονται στο post-production και τα οπτικά εφέ (VFX), στούντιο σχεδιασμού, διαφημιστικές εταιρείες, δημιουργικά γραφεία, επικοινωνία ή συμβάν οργανισμούς • Πρόταση Designer σε τμήματα της επικοινωνίας, του μάρκετινγκ και της διαφήμισης • Animator σε στούντιο κινουμένων σχεδίων • Γραφίστας σε τηλεοπτικά κανάλια • Ο καλλιτεχνικός διευθυντής για όλους τους τύπους οπτικοακουστικών γραφιστική • Freelancer. Το Master of Motion Design Graphics εκπαιδεύει επαγγελματίες σε αυτόν τον τομέα με υψηλό επίπεδο εξειδίκευσης, ενισχύοντας τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους σε αυτήν την πειθαρχία. Με βάση αυτό, οι βασικοί στόχοι του προγράμματος είναι: - Να πάρετε τη βάση και τα θεμέλια της γλώσσας των οπτικοακουστικών μέσων και να μάθουν να χειρίζονται τους κωδικούς του. • Για να αποκτήσετε μια πληθυντικό και πολυεπιστημονική αντίληψη σε σχέση με τα πολιτιστικά πρότυπα που επιτρέπουν στους μαθητές να τοποθετούν τους εαυτούς τους πριν από το τρέχον σενάριο. - Να τους παρέχει την απαραίτητη ικανότητα να διενεργεί οπτικές έργων από τα κύρια τεχνικές σχεδιασμού κινούμενων γραφικών. - Να κατανοήσουν την κουλτούρα του οπτικοακουστικού έργου: τις επαγγελματικές διαδικασίες δυναμικής ρύθμισης και επαγγελματίες που τους ενσωματώσει. - Να υιοθετήσουν τις κατάλληλες συμπεριφορές και αποφάσεις για την επίτευξη του έργου. Μεθοδολογία: Αυτό το Master βασίζεται σε θεωρητικές και πρακτικές διδακτικής μεθοδολογίας που εφαρμόζεται ως προς το συγκεκριμένο περιεχόμενο του προγράμματος ως προς την εγκάρσιου χώρου κοινού για τους 4 σχολεία της IED Μάστερ (Σχέδιο, Μόδα, Οπτικής Επικοινωνίας και Εργαστήριο Διαχείρισης). Με τον τρόπο αυτό, οι μαθητές θα ζήσει μια ολοκληρωμένη εμπειρία κατάρτισης, της προώθησης των σχέσεων με άλλους επιστημονικούς κλάδους, αξιοποιώντας στο έπακρο την ανταλλαγή γνώσεων, ιδεών, απόψεων και εμπειριών στο πλαίσιο μιας διέγερσης και τον εμπλουτισμό της κατάρτισης για αργότερα σχέδιο σταδιοδρομίας τους. Η μεθοδολογία αυτή βασίζεται κυρίως στα εξής: - Θεωρητική-πρακτικά μαθήματα? - Διαλέξεις - Επισκέψεις, - Ταξίδια - Εργαστήρια. Απευθύνεται σε: αποφοίτους και τους επαγγελματίες του graphic design, εικονογράφους, εμψυχωτές, οι επαγγελματίες του συνέρχεσθαι και επεξεργασίας βίντεο, οπτικό σχεδιασμό, τα νέα μέσα επικοινωνίας, διαφήμισης ή σχετίζονται με τη σταδιοδρομία, που θέλουν να αυξήσουν την εκπαίδευσή τους στον τομέα αυτό ή να κάνουν μια αλλαγή σταδιοδρομίας και βυθίζονται σ 'αυτό τομέα. [-]

Master στο σχεδιασμό φωτισμού

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) ή στο Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 έτος October 2017 Ισπανία Μαδρίτη +1 περισσότερα

Το Master of Σχεδιασμός Φωτισμού προσφέρει εκπαίδευση σχετικά με το χειρισμό του φωτός στο χώρο, προσθέτοντας κάτι πέρα ​​από την απλή απάντηση σε μια καθαρά λειτουργική ή αισθητική απαίτηση. [+]

Αυτό το πρόγραμμα είναι διδάσκεται στα ισπανικά Ο Master of Σχεδιασμός Φωτισμού προσφέρει εκπαίδευση σχετικά με το χειρισμό του φωτός στο χώρο, προσθέτοντας κάτι πέρα ​​από την απλή απάντηση σε μια καθαρά λειτουργική ή αισθητική απαίτηση. Με το Master of Σχεδιασμός Φωτισμού, οι μαθητές θα εργαστούν για τους τρόπους συνδυασμού των τεχνικών πτυχών των φωτεινών πηγών και των εξαρτημάτων τους, προκειμένου να αποκτήσουν τον καλλιτεχνικό, εικαστικό και συναισθηματική αποτελέσματα, δημιουργώντας χώρους μέσω της χειραγώγησης του φωτός. ΜΕ ΣΤΌΧΟ ΤΗΝ: Μεταπτυχιακοί φοιτητές ή απόφοιτοι στον τομέα της Τέχνης και Σχεδίου, αρχιτέκτονες και διακοσμητές. Επαγγελματική εμπειρία θα πρέπει να αποτιμώνται. Στόχος: Το Master of Σχεδιασμός Φωτισμού εκπαιδεύει τους σχεδιαστές που βλέπουν το φως ως ένα στοιχείο που δημιουργεί χώρους. Ο φωτισμός είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες για να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα? έχει άμεση συνδηλώσεις σχετικά με τον τόπο, τις διαστάσεις, υποκειμενική επιβάρυνση, την ποιότητα ... Επαγγελματικές ευκαιρίες: μελέτη αυτού του πλοιάρχου μπορείτε να είστε ειδικός στο σχεδιασμό φωτισμού, μπορεί να λειτουργήσει σε εκδηλώσεις εταιρειών, εφήμερο αρχιτεκτονικές και μουσειογραφική εγκαταστάσεις, εταιρείες παροχής υπηρεσιών και εξειδικευμένα καταστήματα, τα στούντιο της μηχανικής και κινηματογράφο, το θέατρο και οι εταιρείες Light-art. [-]

Master στο ψηφιακό μάρκετινγκ, επικοινωνίας και E-business διαχείριση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση October 2017 Ισπανία Μαδρίτη

Το Master of Marketing, Επικοινωνίας & E-Business Management παρέχει στους φοιτητές με τη θεωρητική και στρατηγική γνώση του online marketing: από τις ψηφιακές επικοινωνίες με το διατακτικό ένα από ένα διαφημιστικό γραφείο. [+]

Αυτό το πρόγραμμα είναι διδάσκεται στα ισπανικά Ο Master of Marketing, Επικοινωνίας & E-Business Management παρέχει στους φοιτητές με τη θεωρητική και στρατηγική γνώση του online marketing: από τις ψηφιακές επικοινωνίες με το διατακτικό ένα από ένα διαφημιστικό γραφείο. Σε ένα κοινωνικό και βιομηχανικό πλαίσιο στο οποίο η χρήση του δικτύου αλλάζει ραγδαία την επικοινωνία και το μάρκετινγκ, είμαστε βυθισμένοι σε μια διαδικασία συνεχών αλλαγών. Η ενσωμάτωση της τεχνολογίας σε κάθε δραστηριότητα και, ειδικότερα, στον τρόπο με τον οποίο οι καταναλωτές σκέφτονται και ζυγίζουν τις αποφάσεις αγοράς τους αλλάζει τον τρόπο και τις συνήθειες της πώλησης σε όλο τον κόσμο. Ο Master of Marketing, Επικοινωνίας & E-Business Management καθοδηγεί τους μαθητές σε αυτό το νέο και ευμετάβλητη σκηνή για να τους δείξουμε με πρακτικό τρόπο πώς η ψηφιακή αλλαγή επηρεάζει τον κόσμο της διαφημιστικής επικοινωνίας. Το έργο βασίζεται σε κάποια γνώση που συνδέεται με την πραγματικότητα που θα τους επιτρέψουν να πάρουν αποφάσεις για να αντιμετωπίσει με επιτυχία τη μελλοντική επαγγελματική τους δραστηριότητα. Ο Master of Marketing, Επικοινωνίας & E-Business Management προέρχεται από μια βασική έννοια: στη σημερινή κοινωνία είναι λογικό και συνηθισμένο ότι η ψηφιακή επικοινωνία είναι ο στυλοβάτης όλων των ειδών των δραστηριοτήτων που έχουν να κάνουν με τομείς όπως το μάρκετινγκ, τη διαφήμιση και την επικοινωνία. Μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που θέλει να καλύψει όλες τις πτυχές της ψηφιακής επικοινωνίας από μια πρακτική προσέγγιση, η οποία καλύπτει όλο το λειτουργικό επικοινωνίας ενός online διαφημιστική εταιρεία, για την ανάπτυξη των θεωρητικών και στρατηγικές πτυχές του online marketing εφαρμογή τους σε περιπτώσεις και έργα . Με τον τρόπο αυτό, το Istituto Europeo di Design προσφέρει ένα υψηλό επίπεδο εξειδίκευσης σε όλα τα θέματα που σχετίζονται με την εμπορία και τη διαφήμιση στο διαδίκτυο, να επιτευχθεί με αυτό τον τρόπο στο τέλος του μαθήματος: 1. Οι μαθητές έχουν μια σαφή ιδέα για το ρόλο που παίζει σήμερα στο Internet στους οργανισμούς, της δύναμης που έχει στο μάρκετινγκ και τις πωλήσεις, καθώς και των πιθανών μελλοντικών σεναρίων ότι η καθαρή μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες της επικοινωνίας και μάρκετινγκ των εταιρειών. 2. Η γνώση αυτή ενισχύεται με πραγματικές περιπτωσιολογικές μελέτες των βέλτιστων πρακτικών σε online επικοινωνία, τη στρατηγική και τη δημιουργικότητα. 3. Οι μαθητές έχουν την κατάλληλη τεχνολογική βάση που επιτρέπει να κατανοήσουν τα θεμέλια των περισσότερων από τις υπηρεσίες του Internet. 4. Για να ανανεώσετε και να ενισχύσει την όλη αυτή η γνώση των μαθητών σχετικά με τις πιο σημαντικές έννοιες του σύγχρονου μάρκετινγκ που θα τους βοηθήσει να κατανοήσουν καλύτερα τους στόχους και το πεδίο των online ενεργειών τους. 5. Να κατανοούν και να ασκούν τα θεμέλια της διαχείρισης του έργου, απαραίτητη την πραγματοποίηση οποιασδήποτε τεχνολογικής ανάπτυξης για την εκκίνηση της σε απευθείας σύνδεση στρατηγικές επικοινωνίας και διαφήμισης: ανάπτυξη χώρων διαφήμισης μικρο, συλλογής δεδομένων μορφές, καμπάνιες πανό, blogs, πλούσια μέσα ενημέρωσης, κ.λπ. .. 6. Για να κατανοήσουμε τα θεμέλια των μετρήσεων στον ψηφιακό κόσμο, καθώς και όλα όσα σχετίζονται με το σχεδιασμό των μέσων ενημέρωσης. ΜΕ ΣΤΌΧΟ ΤΗΝ: Μεταπτυχιακά και αποφοίτους στον τομέα της επικοινωνίας, Μάρκετινγκ, Διοίκηση, Διαφήμιση, Τέχνης και Σχεδίου. Επαγγελματική εμπειρία θα πρέπει να αποτιμώνται. [-]

εντατική Master στο Graphic Design

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος February 2017 Ισπανία Μαδρίτη

Η εντατική MA in Graphic Design προσφέρει όχι μόνο τα πιο up-to-ημερομηνία και καινοτόμο κατάρτιση, αλλά και την κατανόηση των θεμελίων της γραφιστικής, βάσει της οπτικής επικοινωνίας και την σωματειακή ταυτότητα του κάθε οργανισμού ή της εταιρείας. [+]

Αυτό το πρόγραμμα είναι διδάσκεται στα ισπανικά Ο Εντατική MA στη Γραφιστική προσφέρει όχι μόνο τα πιο up-to-ημερομηνία και καινοτόμο κατάρτιση, αλλά και την κατανόηση των θεμελίων της γραφιστικής, βάσει της οπτικής επικοινωνίας και την σωματειακή ταυτότητα του κάθε οργανισμού ή της εταιρείας. Σήμερα, ένας γραφίστας πρέπει να είναι πολυμήχανοι σε κάποια από τις ειδικές σφαίρες στο οποίο θα μπορούσε να λειτουργήσει: συσκευασία, συντακτικό και την ιστοσελίδα του σχεδιασμού, την ταυτότητα και το εμπορικό σήμα του σχεδιασμού, της διαφήμισης και της επικοινωνίας. Όλη αυτή η εκπαίδευση παρέχεται από σημαντικές επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα. Ο Εντατική MA στη Γραφιστική μετοχές με τους μαθητές τις ευαισθησίες που απαιτούνται στην καθημερινή εργασία και το εμπόριο ενός γραφίστα, συνδυάζοντας επαγγελματικές γνώσεις και την ακαδημαϊκή αυστηρότητα σε μια φόρμουλα για την επιτυχία που μπορεί να υπερηφανεύεται για την εμπειρία των τεσσάρων προηγούμενων εκδόσεων του προγράμματος αυτού. Το πρόγραμμα σπουδών θα επιτρέψει στους μαθητές να δημιουργήσουν, να αναπτύξουν και να επικοινωνούν γραφικών έργων του σχεδιασμού τους, από τη στιγμή της δημιουργικότητας και της καινοτομίας. Στόχος των μαθητών είναι να εφαρμόσει εννοιολογική πόρων και της βέλτιστης τεχνικές, παίζοντας ανοικτά γραφικές παραμέτρους όπως το σχήμα και το χρώμα, και άλλα ακόμη πιο συγκεκριμένες παραμέτρους, στο γραφικό έκφραση μιας ιδέας για μια εικόνα ή ταυτότητα. Το πνεύμα του Master είναι να μεταδώσει την τεχνογνωσία και τις δεξιότητες ζωτικής σημασίας για τον επαγγελματικό κόσμο του σχεδιασμού μέσα από μια σειρά θεωρητικών και πρακτικών μαθημάτων. Ως μέρος του ακαδημαϊκού μαθήματος όλοι οι μαθητές θα προετοιμάσουν το τέλος των μαθημάτων του έργου σε μια ομάδα, κάνοντας το έργο πραγματικότητα. Η παρουσίαση θα είναι στο τέλος του μαθήματος. Επιλογή: Με βάση την Βιογραφικό του μαθητή σημείωμα, το χαρτοφυλάκιο των έργων και μια επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Για επαγγελματίες από άλλους τομείς για να γίνει δεκτός το ενδιαφέρον τους για μάθηση θα πρέπει να αξιολογηθούν. [-]

Εντατικής Master στη Διοίκηση μόδα

Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο Πλήρης παρακολούθηση 8 μήνες February 2017 Ισπανία Μαδρίτη

Λόγω της ξέφρενη ταχύτητα με την οποία τα είδη μόδας που ξεκίνησε σήμερα, και αντιμετωπίζουν με καταναλωτές που έχουν μεγαλύτερη και πιο απαιτητική, είναι πρωταρχικής σημασίας προϊόντα φθάνουν στον τελικό καταναλωτή ακριβώς όπως είχαν παρουσιαστεί, χωρίς ατέλειες, σε μια κατάλληλη τιμή και σε του καθορισμένου χρονικού διαστήματος. Από την άλλη πλευρά, παράγοντες όπως η ενοποίηση των νέων τεχνολογιών, σε πραγματικό χρόνο, η ανάπτυξη νέων αγορών και την αποκέντρωση της παραγωγής, αναγκάζουν τον τομέα της κλωστοϋφαντουργίας να αναζητούν συνεχώς λύσεις και βελτιώσεις με τις οποίες μπορούν να καινοτομήσουν και να επιτύχουν. Για να προβλέψει και να αντιμετωπίσει αυτές τις αλλαγές, οι επιχειρήσεις χρειάζονται όλο και περισσότερο της μόδας επαγγελματίες σε θέση να χειριστεί γρήγορα πολύ πολύπλοκες διαδικασίες παραγωγής. Η εντατική Master στη Διοίκηση μόδα βασίζεται στην απόκτηση γνώσεων στους τομείς της διαχείρισης, του μάρκετινγκ και των αγορών, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους μαθητές να αποκτήσουν τις δεξιότητες και πρακτική εμπειρία στη διαχείριση των προϊόντων μόδας στο pret a porter, αξεσουάρ και καλλυντικά. Ξεκινώντας από αυτό το σκεπτικό, ο πλοίαρχος δημιουργήθηκε για να εκπαιδεύσει τους επαγγελματίες στον τομέα της ανάπτυξης, της διαχείρισης και της διανομής του προϊόντος της μόδας με την ευρύτερη έννοιά της, και από μια διεθνή προοπτική. [+]

Το πρόγραμμα αυτό είναι που διδάσκονται στα ισπανικά και στα αγγλικά Στόχοι: Η εντατική Master στη Διοίκηση μόδα εκπαιδεύει ευέλικτο επαγγελματίες που θα μπορούν να ενταχθούν στην ομάδα εργασίας μιας μεγάλης εταιρείας, και αυτό συμβάλλει κατευθυντήριες γραμμές για όλοι αυτοί οι επαγγελματίες που ξεκινούν την επαγγελματική τους περιπέτεια. Για να το κάνετε αυτό, ο πλοίαρχος βασίζεται σε μια ολοκληρωμένη θεωρητική-πρακτικό πρόγραμμα, με δραστηριότητες που είναι πολύ παρόμοια με την επαγγελματική πραγματικότητα, μαζί με τη μετάδοση της εμπειρίας των επαγγελματιών διδασκαλία της. Μεταξύ άλλων στόχων, τονίζουμε: - Η απόκτηση της παγκόσμιας γνώσης σχετικά με τον περίπλοκο κόσμο της μόδας και πώς αγορά λειτουργεί. - Η γνώση σχετικά με τη διαδικασία της ζωής του προϊόντος μόδας, από το σχεδιασμό του, την παραγωγή και την πώληση. - Κατανόηση το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν οι μάρκετινγκ και διαχείριση της μάρκας στο χώρο της μόδας. - Την απόκτηση των απαραίτητων εργαλείων για να είναι σε θέση να εφαρμόσουν κριτήρια αποδοτικότητας και αποτελεσματικότητας. - Απόκτηση βασικών διαπραγμάτευση και τη διαχείριση των δεξιοτήτων του κλάδου. - Η κατανόηση του ρόλου του εμπορικού τμήματος και διάφορα δίκτυα διανομής και πώλησης. - Κατανόηση της διαχείρισης της φυσικής και ηλεκτρονικό κατάστημα. - Την απόκτηση των απαραίτητων εργαλείων για να είναι σε θέση να γίνει ένας μελλοντικός επιχειρηματίας. - Κατανόηση του τομέα των καλλυντικών ως θεμελιώδες μέρος της μόδας. Μεθοδολογία: Η Εντατικής Master στη Διοίκηση μόδα έχει μια διδακτική μεθοδολογία που εφαρμόζεται τόσο στο συγκεκριμένο περιεχόμενο του πλοιάρχου και στην κοινή εγκάρσια περιοχή των 4 σχολεία της IED Μάστερ (Σχέδιο, Μόδα, Οπτικής Επικοινωνίας και Διοίκησης). Τα Εντατικά προγράμματα MA βασίζονται σε μια μεθοδολογική δομή χωρίζεται σε: - σε απευθείας σύνδεση περιεχόμενο στην αρχή και στο τέλος του προγράμματος, μέσω e-learning πλατφόρμα του IED Μαδρίτης. - Μια συμμετοχή που βασίζεται σε τμήμα, συγκεντρώνονται σε τρεις μήνες, με σκοπό την ανάπτυξη τα κλειδιά του διδακτικού προγράμματος με μια σειρά από επαγγελματίες, συνδυάζοντας τα έργα, τις έννοιες και την εμπειρία. Απευθύνεται σε: οι μαθητές με πτυχίο ή δίπλωμα στον τομέα της μόδας, Marketing και Διαχείρισης Προϊόντων. Επαγγελματική εμπειρία είναι επίσης αξιόλογο. [-]

επαγγελματική φωτογράφηση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 9 μήνες October 2017 Ισπανία Μαδρίτη

«Πιστεύουμε ότι η φωτογραφία είναι κάτι που μπορείτε εύκολα να διδάξουν τον εαυτό σας, δεν χρειάζεστε πραγματικά ένα σχολείο για αυτό. Στην πραγματικότητα, οι μαθητές μας γνωρίζουν συνήθως συναλλαγές τους αρκετά καλά. Αυτό που χρειάζεται είναι οι άνθρωποι που σας υποστηρίζουν και να σας δώσει εισόδου, συμβουλές, και το θάρρος - στην πραγματικότητα, αυτό είναι ίσως το πιο σημαντικό πράγμα. Μάθηση μέσω της πράξης, αλλά το χέρι-χέρι με μια ισχυρή ομάδα επαγγελματιών και καθηγητές, αυτή είναι η έννοια της επαγγελματικής φωτογραφίας γκολφ στο IED Μαδρίτη. [+]

Αυτό το πρόγραμμα είναι διδάσκονται στα αγγλικά Αυτό το πρόγραμμα Master αποτελείται από τρεις ενότητες, οι οποίες επικεντρώνονται στην Ντοκιμαντέρ και Ρεπορτάζ? Μόδα και Lifestyle? Διαφήμιση και Σύνταξης. Δάσκαλος Οι μαθητές πρέπει να παρουσιάσει ένα τελικό σχέδιο συμπληρώνεται με γραπτή φάκελο. Οι κύριοι στόχοι αυτού του προγράμματος Μάστερ είναι: Να προσφέρουν στους φοιτητές μια προβολή των σημερινών τάσεων στον τομέα της εφαρμοσμένης και εμπορική φωτογραφία. Για την εφαρμογή των εργαλείων και των γνώσεων που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία φωτογραφίας. Η εξοικείωση των φοιτητών με τις σύγχρονες μεθόδους εργασίας στον τομέα της παραγωγής, διαχείριση των στούντιο, post-production, των εκδόσεων και των αποθεμάτων. Για να δείξει την πολιτιστική αξία της φωτογραφίας, μορφές συνεργασίας και μοντέλα δημιουργική χρηματοδότηση, Να αναλύσει τις προκλήσεις και τους περιορισμούς της αγοράς σε περιόδους ισχυρής σύγκλισης των μέσων ενημέρωσης και συρρίκνωσης, Για να πάρετε να ξέρετε για την ιστορία της φωτογραφίας στο πλαίσιο του σχεδιασμού. [-]

εργαστήρια σχεδιασμού της επικοινωνίας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 11 μήνες January 2017 Ισπανία Μαδρίτη

Το Master of ανακοίνωση Labs Design προσφέρει τα κλειδιά για την αντιμετώπιση της πολυπλοκότητας των διασυνδεδεμένων κλάδους που έχουν διερευνηθεί κατά τη διάρκεια της δημιουργικής διαδικασίας. Οι μαθητές θα μάθουν να κυριαρχήσει γλωσσικών πόρων και εφαρμογές, να οδηγήσει διεπιστημονικών ομάδων σε προγράμματα επικοινωνίας. Το Master έχει ως στόχο να αυξήσει το επαγγελματικό προφίλ των μαθητών, ώστε να μπορούν να είναι μέρος των νέων επιχειρηματικών δομών, όπου έννοιες και η γλώσσα είναι όλο και πιο κοντά. Η σχεδόν συνεχής ανταλλαγή μεταξύ μαθητών και εκπαιδευτικών (ενεργό επαγγελματίες με μεγάλη εμπειρία στον τομέα της επικοινωνίας) ενισχύει τις διαδικασίες της καινοτομίας και της δημιουργικότητας που χαρακτηρίζουν αυτό το κύριο. [+]

Αυτό το πρόγραμμα είναι διδάσκονται στα αγγλικά Ποιο είναι το Master of Επικοινωνίας Labs Design; Ο ρόλος των δημιουργικών / communicator σε μια επιχείρηση βρίσκεται σε μια διαδικασία μετασχηματισμού που απαιτεί ένα νέο προφίλ. Οι εταιρείες σε όλους τους τομείς αρχίζουν να χρειάζονται ένα διαφορετικό είδος καλλιτεχνικός διευθυντής, ένα πρόσωπο που είναι σε θέση να συντονίσει και να ασχοληθεί με αρκετούς ειδικούς στο ίδιο περιβάλλον και τη διαχείριση των διαδικασιών που οδηγούν τη δημιουργικότητα και τις επιχειρηματικές στρατηγικές. Το Master of ανακοίνωση Labs Σχεδίαση δημιουργεί ευνοϊκές συνθήκες για την επίτευξη, πάνω από ένα χρόνο μάθησης και της εμπειρίας, τους ακόλουθους στόχους: - αντιλαμβάνονται, να αναπτύξουν και να επικοινωνούν καινοτόμες ιδέες. - Μόλυβδος διεπιστημονικές ομάδες. - Κατασκευάστηκε και να επικοινωνούν διαχρονικό έννοιες. - Καθιέρωση προσωπικές επαφές με μια σειρά από επαγγελματίες από το δημιουργικό περιβάλλον. - «De-ειδικεύονται» και να ξεμάθουμε να αποκτήσουν μια ευρύτερη άποψη. Τα περιεχόμενα που καλύπτονται στο μάθημα οργανώνεται σε ενότητες: - Ίδρυμα (κρίσιμη ιστορική ανάλυση, μεθοδολογία, βιωσιμότητα, την οπτική επικοινωνία ...) - Ειδικά (οπτικοακουστική γλώσσα και την παραγωγή, την ανθρωπολογία, την αφήγηση, copywriting, νέες στρατηγικές επικοινωνίας, ενημέρωσης, διαφήμισης copywriting , branding, τις παγκόσμιες τάσεις, τις στρατηγικές μάρκετινγκ περιεχόμενο, τα σχέδια εμπορικής επικοινωνίας ...) - Εγκάρσια (πολιτισμός σχεδιασμό, εφαρμογή δημιουργικότητα, την οικοδόμηση της ομάδας, η έρευνα σχεδιασμού, το σχεδιασμό σκέψης, εύρεση εργασίας ...) - εργασία / ερευνητικό έργο (ιδέα, ιδέα, την ανάπτυξη, την παραγωγή , προτυποποίηση, οθόνη ...) Γιατί να μελετήσει το Master of Επικοινωνίας Labs Design; - Γιατί μαθαίνουμε κάνοντας μόνο τότε είναι δυνατόν να μάθουν πραγματικά. - Επειδή την προώθηση της έρευνας και σκαλίζω το όριο μεταξύ του σχεδιασμού, στρατηγικής και επικοινωνίας. - Επειδή το πολυπολιτισμικό περιβάλλον μεταξύ των σπουδαστών και των επαγγελματιών από διάφορα μέρη εμπλουτίζει την προσωπική τους εμπειρία. - Επειδή προσφέρουμε την ευκαιρία να δικτυωθούν με τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες της εθνικής και διεθνούς φήμης. - Επειδή το πρόγραμμα βασίζεται σε μια καινοτόμο και εγκάρσια μεθοδολογία της μάθησης. - Επειδή τα ταξίδια και τις επισκέψεις εμπλουτίσουν τις γνωστικές περιοχές. - Επειδή η πολιτιστική δραστηριότητα κατά τη διάρκεια του μαθήματος είναι έντονη και βοηθά να συμπληρώσει την εμπειρία. - Επειδή λαμβάνει χώρα στη Μαδρίτη, μια ευρωπαϊκή πρωτεύουσα που φιλοξενεί τα σημαντικά ιδρύματα και εταιρείες, με έντονη πολιτιστική δραστηριότητα και ιδιαίτερα προσιτές και πολυπολιτισμική. Πώς οι μαθητές μαθαίνουν στο Master of Επικοινωνίας Labs Design; Τον πολιτισμό του έργου είναι η βάση της δουλειάς δυναμική και οι μαθητές μαθαίνουν από θεώρησης, ανάπτυξη, παραγωγή και επικοινωνία. Το μάθημα είναι μεθοδολογικά αναπτυχθεί με βάση: - Δημιουργικά εργαστήρια - Δραστηριότητες και εργαστήρια κατά τη διάρκεια των διεθνών ταξιδιών σε οργανισμούς, επιχειρήσεις και εταιρείες. Προηγούμενες εκδόσεις περιλάμβαναν επισκέψεις τόσο διαφορετικούς προορισμούς όπως το Σαν Φρανσίσκο, το Silicon Valley, η Κίνα, το Μιλάνο, το Λονδίνο, τη Δανία, την Πορτογαλία, τη Βαρκελώνη και το Παρίσι-Boisbuchet. - Σεμινάρια και διαλέξεις - Μελέτες Περιπτώσεων - Συνέδρια - Δραστηριότητες και πολιτιστικές εκδηλώσεις - σεμινάρια για την ανάπτυξη των συγκεκριμένων σχεδίων - Έρευνα Διατριβής διενεργούνται καθ 'όλη πρόγραμμα του πλοιάρχου Σε ποιον είναι το Master of Επικοινωνίας Labs Σχεδίαση στόχο; Επαγγελματίες και τους αποφοίτους σε οποιαδήποτε από τις ειδικότητες του κόσμου της εμπορικής επικοινωνίας, από παραδοσιακή σε διαδραστική διαφήμιση, δημόσιες σχέσεις, μάρκετινγκ, γραφιστική και το σχεδιασμό του προϊόντος. Αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί με μια διεπιστημονική και διεθνή προσέγγιση, που βρίσκεται στα σύνορα μεταξύ του σχεδιασμού και της παραγωγής. [-]

Ευρωπαϊκή καλλιτεχνικής φωτογραφίας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 12 μήνες April 2017 Ισπανία Μαδρίτη +1 περισσότερα

Το Ευρωπαϊκό Master of Fine Art φωτογραφία είναι, προς το παρόν, η πιο φιλόδοξη πρόταση για την κατάρτιση στον τομέα της καλλιτεχνικής φωτογραφίας και φιλοδοξεί να γίνει σημείο συνάντησης για τους καλλιτέχνες και τους επαγγελματίες, εμπλουτίζοντας αυτό το πεδίο στην Ισπανία. Πρακτική και καινοτόμο, είναι ένα μοναδικό πρόγραμμα που βασίζεται στην αριστεία της σχολής του (Martin Parr, Elger Esser, Joan Fontcuberta και Alejandro Castellote, μεταξύ άλλων). Όπως προέκυψε με βάση την παραδοχή ότι υπάρχει ένα ευρωπαϊκό εννοιολογική και δημιουργική ταυτότητα, η οποία μπορεί και πρέπει να αποτελέσει σημαντικό σημείο αναφοράς στους τομείς της ακαδημαϊκής κοινότητας, τον πολιτισμό και την αγορά έργων τέχνης. Υπό την έννοια αυτή, η συμμετοχή των μαθητών από μια σειρά των ηπείρων είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική. [+]

Αυτό το πρόγραμμα είναι διδάσκονται στα αγγλικά ΣΤΟΧΟΙ: • να εξοικειωθούν με σημερινή της φωτογραφικής παραγωγής, τα θέματα και τα ρεπερτόρια της καλλιτεχνικής πρακτικής, πολιτιστική αξία, οι ρίζες στην ιστορική φωτογραφία και ιστορία της τέχνης, ομιλίες και τα όριά της, από τη σκοπιά των σημαντικών φωτογράφων και θεωρητικούς. • Για να μάθετε τις βασικές τρέχουσες θεωρίες για την Ευρωπαϊκή φωτογραφίας. • Για να μάθετε άμεσα και προσωπικά από τις πιο εκλεκτές πλοιάρχους ineach περιοχή. • να εξοικειωθούν με επιμελητική πρακτικές, collectionism, διατήρηση και τρόπους παρουσίασης / διάδοσης της σύγχρονης καλλιτεχνικής φωτογραφίας. • Να προβληματιστούν σχετικά με τον ρόλο των φωτογράφων στην αγορά έργων τέχνης, το πεδίο της ευρωπαϊκής φωτογραφίας, η επιχείρηση του ελεύθερου χρόνου, και ο κόσμος της ψυχαγωγίας. • Για να γνωρίσετε, μέσα από ένα προσωπικό project, τι είναι σαν να δημιουργήσουν ένα πρωτότυπο έργο που είναι κατάλληλα και αξίζει να παρουσιάζονται σε μια έκθεση φωτογραφίας. • Να παρουσιάζουν και να δημοσιεύουν το τελικό σχέδιο σε μια διεθνούς φήμης διάσημο κέντρο / περιοδικού, μέσα από τους Ευρωπαίους εταίρους μας. • Για να σπάσει στον κόσμο της τέχνης, μέσω του δικτύου που σχηματίζεται από τους καθηγητές και τους μαθητές του Δασκάλου, συνεργαζόμενους φορείς, επιμελητές και διευθυντές. ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ: Στηριζόμαστε σε τρεις τύπους των καθηγητών: Masters, οι οποίοι είναι σημαντικοί αριθμοί στην ευρωπαϊκή σκηνή φωτογραφία? καθηγητές, οι οποίοι είναι διεθνείς καλλιτέχνες και θεωρητικοί της φήμης ακαδημαϊκής ποιότητας στο χώρο της φωτογραφίας και των οπτικών τεχνών? andtutors, οι οποίοι αντιπροσωπεύουν μια νέα γενιά φωτογράφων με την ακαδημαϊκή και την εμπειρία του έργου. Ένα θεμελιώδες στοιχείο των ακαδημαϊκών του Δασκάλου είναι ο προσανατολισμός του προς την προσωπική έργων και της έκθεσης, καθώς και εξατομικευμένη βοήθεια. Καθ 'όλη τη διαδικασία, η στενή εμπειρία με τους καθηγητές και τους δασκάλους είναι ένα από τα πιο πλούσια πτυχές του προγράμματος. Οι ακαδημαϊκοί του προγράμματος χαρακτηρίζεται από τη φύση τους, που περιλαμβάνει και συγκεκριμένη μορφή σε ένα θέμα από μια αρχική ιδέα, την προώθηση της έρευνας, προβληματισμού και συζήτησης, και υλοποιώντας την όλη διαδικασία της δημιουργίας ενός καλλιτεχνικού κομμάτι που θα παρουσιαστεί σε μια συλλογική έκθεση και τον κατάλογο. Όπως επίσης, τρεις μαθητές θα επιλέξουν να παρουσιάζουν τη δουλειά τους σε ένα από τα ευρωπαϊκά κέντρα και φεστιβάλ που συνδέονται με την πορεία. Μαθήματα περιλαμβάνουν τη συζήτηση των κειμένων? προβολές εικόνων και βίντεο των συγγραφέων? επισκέψεις σε εκθέματα και στούντιο καλλιτεχνών? και ατομικές και ομαδικές ασκήσεις. Η σημασία της προσωπικής του έργου στο Master απαιτεί τη συμμετοχή των εξειδικευμένων εκπαιδευτών που θα βοηθήσει τους μαθητές να αναπτύξουν το έργο τους με εξατομικευμένο τρόπο. Τεχνική διδασκαλία περιλαμβάνει μεγάλης κλίμακας, ψηφιακή εργαστήρια, αναλογικά εργαστήρια, εκτύπωση, και την καθοδήγηση στον τομέα της έρευνας και της επικοινωνίας της καλλιτεχνικής διαδικασίας. ΓΙΑ: Φωτογράφοι με μια επαγγελματική σταδιοδρομία, καθώς και καλλιτέχνες στη βιομηχανία φωτογραφία που θέλουν να εισέλθουν στον κόσμο της τέχνης. Οι άνθρωποι με πτυχία στην Καλών Τεχνών, Οπτικοακουστικών Μέσων Επικοινωνίας, Διαφήμιση, Δημοσιογραφία, Ιστορία της Τέχνης ή Ανθρωπιστικές Επιστήμες που θέλουν να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους για την καλλιτεχνική φωτογραφία. Ένα ανώτερο ενδιάμεσο επίπεδο της αγγλικής γλώσσας είναι απαραίτητη. [-]

Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση εταιρείες μόδας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) ή στο Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος October 2017 Ισπανία Μαδρίτη

Το Master in Fashion Διοίκηση Επιχειρήσεων έχει σχεδιαστεί για όσους θέλουν να εκπαιδεύσουν ως διευθυντικά στελέχη και επιχειρηματίες στο χώρο της μόδας. [+]

Αυτό το πρόγραμμα είναι διδάσκεται στα ισπανικά Ο Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Μόδας έχει σχεδιαστεί για όσους θέλουν να εκπαιδεύσουν ως διευθυντικά στελέχη και επιχειρηματίες στο χώρο της μόδας. Η μόδα είναι η δημιουργικότητα. Παρ 'όλα αυτά, έτσι ώστε ένα θριάμβους προϊόν, φτάνει στο επιθυμητό κοινό και εργάζεται στο εμπόριο, χρειάζεται μια στρατηγική ανάπτυξης. Ένα επιχειρηματικό σχέδιο θα πρέπει να καλύπτει όλες τις πτυχές που είναι αναγκαίες για να οικοδομήσουμε μια εταιρεία είναι σε θέση να επιτύχει τα αποτελέσματα και να επιτευχθεί η επιδιωκόμενη επιτυχία. Η διαδικασία μάθησης του Master of Fashion Διοίκησης Επιχειρήσεων καλύπτει όλους τους τομείς ενδιαφέροντος του κόσμου της μόδας και αναλύει τις επιχειρηματικές ικανότητες που οι μαθητές πρέπει να ξεκινήσουν τη δραστηριότητά τους στον τομέα αυτό. Για το λόγο αυτό, βασίζεται σε εξειδικευμένους επαγγελματίες οι οποίοι κάνουν την εμπειρία τους στη διάθεση των φοιτητών. Επαγγελματικές ευκαιρίες: Διευθυντής προϊόντος, υπεύθυνος για την αγορά, περιοχή Διευθυντής ή ο εμπορικός διευθυντής, Υπεύθυνος για το Visual Merchandising, Brand Manager της, Υπεύθυνος για τον έλεγχο της διαχείρισης. Ένα πλήρες πρόγραμμα των θεωρητικών μαθημάτων παρέχει στους φοιτητές εξαντλητικές πληροφορίες, έτσι ώστε να κατανοήσουν πλήρως κάθε subject.There είναι μια καλά σχεδιασμένη σειρά από πρακτικές δραστηριότητες με βάση και με βάση αυτό το θεωρητικό πρόγραμμα. Περιλαμβάνει το εργαστήριο για τις πραγματικές εταιρείες, διαλέξεις από τους κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου, επισκέπτεται για να δείξει αίθουσες, καταστήματα και όλα τα είδη των εκθέσεων, καθώς και επισκέψεις σε μεγάλες επιχειρήσεις και τα πανηγύρια σε άλλες πόλεις. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών του μαθήματος, οι φοιτητές θα πραγματοποιήσει ένα έργο, σύμφωνα με τις συστάσεις του διευθυντή του έργου, στις οποίες αποδεικνύουν ότι έχουν αφομοιωθεί και να εξοικειωθεί με τις γνώσεις που απέκτησαν. [-]

Μεταπτυχιακό στην Εσωτερική Διακόσμηση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) ή στο Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 έτος October 2017 Ισπανία Μαδρίτη +1 περισσότερα

Το Master of Interior Design ορίζει και αναπτύσσει τις βασικές έννοιες της εσωτερικής διακόσμησης, προκειμένου να κατανοήσουν τη σχέση μεταξύ του χρήστη και του χώρου γύρω από το άτομό του, ένα χώρο που έχει εξελιχθεί μαζί με τις νέες τάσεις και τον τρόπο ζωής. [+]

Αυτό το πρόγραμμα είναι διδάσκεται στα ισπανικά Ο Πλοίαρχος του Interior Design ορίζει και αναπτύσσει τις βασικές έννοιες της εσωτερικής διακόσμησης, προκειμένου να κατανοήσουν τη σχέση μεταξύ του χρήστη και του χώρου γύρω από το άτομό του, ένα χώρο που έχει εξελιχθεί μαζί με τις νέες τάσεις και τον τρόπο ζωής. Ο πειραματισμός με τις πέντε αισθήσεις μας είναι ένα ουσιαστικό μέρος του μεταπτυχιακού προσέγγιση, που ερευνά σε έννοιες όπως: ο όγκος, τα υλικά, το φως, διαφάνειες και τη χωρική ταξίδι και ρυθμό με τα στοιχεία που δημιουργούν αισθήσεις και εμπειρίες, δημιουργώντας ένα γερό θεμέλιο για καινοτόμες λύσεις. Το Master in Interior Design προτείνει μια διαδικασία έρευνας που υλοποιεί σε έργα για τα διάφορα είδη των χώρων, προσδίδοντας τους μια ανοιχτή προσέγγιση, πειραματίζεται με μια σειρά από χώρους: οικιακό, εμπορικό, εκθεσιακό, πολλαπλών χρήσεων, εφήμερο, κλπ, με την προσφορά φοιτητές μια ολοκληρωμένη εικόνα της μελλοντικής επαγγελματικής τους δραστηριότητας. Οι μαθητές επιτύχουν ένα υψηλό επίπεδο εξειδίκευσης στο εσωτερικό περιβάλλον σχεδιασμού. Κατά τη διάρκεια του Master of Interior Design, ερευνούν, αναλύουν και να εξετάσει σε βάθος το σχεδιασμό με θέα κοντά στην τέχνη, την αρχιτεκτονική ή την κατασκευή, την απόκτηση γνώσεων που καθιστούν εύκολο να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε είδος του έργου των χώρων. Καθ 'όλη τη πλοίαρχο, οι πτυχές όπως η αισθητηριακή εμπειρία στη χωρική παιχνίδι, απομονωμένες ή από κοινού, την ευαίσθητη χρήση του φωτός, της διαφάνειας, μονοπάτια, το ρυθμό και την τεκτονική κατάσταση των υλικών που λαμβάνονται υπόψη. Μετά την ολοκλήρωση του μαθήματος, οι μαθητές είναι σε θέση να ελέγξουν την εφαρμογή του σχεδίου στο πλαίσιο του, το ογκομετρία, τη σχέση με την προϋπάρχουσα και την κλίμακα και το ποσοστό ελέγχου. Επίσης, είναι σε θέση να καθορίσει τις προτεραιότητες του προγράμματος απαίτηση χώρου, βιώσιμων τεχνικών λύσεων, τον έλεγχο του προϋπολογισμού του έργου και τέλος την επικοινωνία με το κοινό του ίδιου. [-]

πλοίαρχος κλωστοϋφαντουργικών και των επιφανειών του σχεδιασμού

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) ή στο Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος October 2017 Ισπανία Μαδρίτη

Το Master of Υφαντουργία και Επιφάνειες Σχεδιασμός εκπαιδεύει τους μαθητές για τις δημιουργικές πτυχές της εργασίας τους, βοηθώντας τους να εκφράσουν τις ιδέες τους, με βάση μια σειρά αισθητικών κριτηρίων, καθώς και για την οικονομία των πόρων, για να πάρει τους καλύτερους τρόπους για να μεταφέρει ένα έργο με τον όρο. [+]

Αυτό το πρόγραμμα είναι διδάσκεται στα ισπανικά Ο Master of Υφαντουργία και Επιφάνειες Σχεδιασμός Διαθέτει ειδική εκπαίδευση στο σχεδιασμό μοτίβο των εκτυπώσεων που εφαρμόζονται σε μια σειρά από τομείς: κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα και τα προϊόντα (ταπετσαρία, κεραμικά, είδη σπιτιού κλπ) και εκπαιδεύει τους επαγγελματίες να αναπτύξουν σχέδια για συγκεκριμένες επιφάνειες, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να λαμβάνουν αποφάσεις σχετικά με τις τεχνικές και τις διαδικασίες παραγωγής για το βάση των δυνατοτήτων και των σκοπών τους, μαθαίνοντας για τα βιομηχανικά, ημι-βιομηχανική και χειροκίνητες διαδικασίες που χρησιμοποιούνται σε κάθε ένα από αυτά, με συγκεκριμένες λεξικό τους και τις τεχνικές ιδιαιτερότητες. Ο Master of Υφαντουργία και Επιφάνειες Σχεδιασμός εκπαιδεύει τους μαθητές για τις δημιουργικές πτυχές της εργασίας τους, βοηθώντας τους να εκφράσουν τις ιδέες τους, με βάση μια σειρά αισθητικών κριτηρίων, καθώς και για την οικονομία των πόρων, για να πάρει τους καλύτερους τρόπους για να μεταφέρει ένα έργο εις πέρας. Το Master αναγνωρίζει τις τεράστιες απαιτήσεις που τίθενται από αυτή τη βιομηχανία, και είναι το μοναδικό στο είδος του στην Ισπανία. Το Master της κλωστοϋφαντουργίας και Επιφάνειες Σχεδιασμός έχει σχεδιαστεί για όσους θέλουν να ειδικευτούν στον τομέα της " [-]

πλοίαρχος στην επικοινωνία, το μάρκετινγκ και τη διαχείριση διαφήμισης

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση October 2017 Ισπανία Μαδρίτη

Το Master στη Διοίκηση και Διεύθυνση Επικοινωνίας, Marketing και Διαφήμισης προτείνει ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που συνδυάζει τη θεωρητική κατάρτιση με την ανάπτυξη δημιουργικών ικανοτήτων και την πρακτική εφαρμογή, με ιδιαίτερη προσοχή στις επικοινωνιακές δυνατότητες που προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες, εργαστήρια ή συναντήσεις με διακεκριμένους επαγγελματίες του στον κόσμο της διαφήμισης, επικοινωνίας και μάρκετινγκ. [+]

Αυτό το πρόγραμμα είναι διδάσκεται στα ισπανικά Ο Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση και Διεύθυνση Επικοινωνίας, Μάρκετινγκ και Διαφήμιση προτείνει ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης που συνδυάζει τη θεωρητική κατάρτιση με την ανάπτυξη δημιουργικών ικανοτήτων και την πρακτική εφαρμογή, με ιδιαίτερη προσοχή στις επικοινωνιακές δυνατότητες που προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες, εργαστήρια ή συναντήσεις με διακεκριμένους επαγγελματίες του στον κόσμο της διαφήμισης, επικοινωνίας και μάρκετινγκ. Για να ρυθμίσετε τη σωστή θέση για κάθε προϊόν ή υπηρεσία? να διαχειρίζεται σωστά τις μάρκες, για να δημιουργήσετε και να σχεδιάσουν καινοτόμες και αποτελεσματικές διαφημιστικές καμπάνιες: από τη συγγραφή της ενημέρωσης στον τελικό τέχνης, από την ίδρυση των στόχων και τον καθορισμό του προϋπολογισμού για την αξιολόγηση των αποτελεσμάτων είναι ζητήματα που είναι εμφανώς παρόντες στο Master of Management και Διεύθυνση Επικοινωνίας, Marketing και Διαφήμισης. Για να ανταποκριθεί με επιτυχία στις απαιτήσεις της αγοράς και τις προσδοκίες των αποδεκτών, ο Δάσκαλος έχει ως στόχο οι μαθητές να αντιμετωπίζουν τους τομείς της επικοινωνίας, του μάρκετινγκ και της διαφήμισης, παράλληλα με τις δύο επαγγελματικές απόψεις, από τη μία πλευρά τα στοιχεία της εταιρείας, από την άλλη ότι του οργανισμού, προκειμένου να αποδείξει τη σύνδεση σημεία, τις συνέργειες και τη δυναμική της αλληλεπίδρασης. Οι φοιτητές που σπουδάζουν αυτό το master, μπορεί να διαρκέσει μέχρι την επαγγελματική τους σταδιοδρομία σε διάφορους τομείς: Περιοχή: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Τμήμα επικοινωνίας των επιχειρήσεων και των θεσμικών οργάνων Επικοινωνία και Δημόσιες Σχέσεις συμβούλους Διευθυντής των επικοινωνιών Επικεφαλής του γραφείου τύπου Επικεφαλής της εσωτερικής επικοινωνίας Κέντρα Media Περιοχή: ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ Διαφημιστικές εταιρείες Ινστιτούτα για την έρευνα Εξειδικευμένες υπηρεσίες: σχέσης, διαφημιστικά, interactive marketing, χορηγίες ... Υπεύθυνος προϊόντων Περιοχή: ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ Διαφημιστικές Εταιρίες & Εργαστήρια Διαφήμιση διευθυντής Διευθυντής δημιουργικού τμήματος Καλλιτεχνικός διευθυντής Εκδότης ή Αντιγραφή Διευθυντής Λογαριασμού Το Master, που βασίζεται σε μια ολοκληρωμένη θεωρητική / πρακτική του προγράμματος, που υποστηρίζεται με πρακτικές δραστηριότητες που συνδέονται με την πραγματικότητα του επαγγέλματος, ορίζει τους στόχους απαραίτητη, έτσι ώστε το περιβάλλον εργασίας αντιλαμβάνεται τα αποτελέσματα των εξειδικευμένο προσωπικό για να εκτελέσει μια επαγγελματική δουλειά σε εταιρείες και μέσα ενημέρωσης του τομέα. Ως εκ τούτου, τους κύριους στόχους του, μεταξύ άλλων, είναι: Να παρέχει στους φοιτητές με μια ολοκληρωμένη κατάρτιση σε διάφορους τομείς των επιχειρήσεων και των θεσμικών της επικοινωνίας, marketing και κλάδους της. Για να μεταδώσει μια δυναμική προβολή της κατεύθυνσης επικοινωνίας στη στρατηγική διαχείριση της θετικής εικόνας των επιχειρήσεων και των ιδρυμάτων. Να παρέχει εργαλεία που αναπτύσσουν δεξιότητες του μαθητή στη δημιουργία μεθόδων, διαδικασιών δράση και τη λήψη αποφάσεων σε θέματα επικοινωνίας. Για την ανάπτυξη της στρατηγικής σκέψης, της γνώσης των νέων καναλιών, ανάλυση των κοινωνικών φαινομένων και εκλεκτικισμού, πυλώνες στην εκπαίδευση των μελλοντικών επαγγελματιών μάρκετινγκ και της επικοινωνίας. [-]

πλοίαρχο σε αξεσουάρ μόδας σχεδιασμό

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) ή στο Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος October 2017 Ισπανία Μαδρίτη

Το Master of Fashion Accessories Design προσφέρει όλες τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες έτσι ώστε οι μαθητές μπορούν να συμμετάσχουν σε μια ομάδα σχεδιασμού αξεσουάρ μάρκα ή να αναλάβει ένα ατομικό έργο. Το πρόγραμμα συμβάλλει στην τόνωση της δημιουργικής περιέργειας και τις ικανότητές τους για να γίνουν εξειδικευμένους επαγγελματίες στον τομέα των κοσμημάτων, τσαντών και το σχεδιασμό υποδημάτων. [+]

Αυτό το πρόγραμμα είναι διδάσκεται στα ισπανικά Ο Master of Fashion Accessories Σχεδιασμού προσφέρει όλα τα αναγκαία δεξιότητες, έτσι ώστε οι μαθητές μπορούν να συμμετάσχουν σε μια ομάδα σχεδιασμού αξεσουάρ μάρκα ή να αναλάβει ένα ατομικό έργο. Το πρόγραμμα συμβάλλει στην τόνωση της δημιουργικής περιέργειας και τις ικανότητές τους για να γίνουν εξειδικευμένους επαγγελματίες στον τομέα των κοσμημάτων, τσαντών και το σχεδιασμό υποδημάτων. Ενότητες του πλοιάρχου: Κοσμήματα / Τσάντες / Υποδήματα Επαγγελματικές ευκαιρίες: Σχεδιαστής υποδήματα, τσάντες σχεδιαστών, κοσμήματα σχεδιαστών, Υπεύθυνος του τμήματος σχεδιασμού της εταιρείας αξεσουάρ, σχεδιαστής σε ένα τμήμα της μάρκας σε ένα αξεσουάρ περιοχή, Σύμβουλος ή ανεξάρτητος σύμβουλος για τις μάρκες Σήμερα τα κύρια εμπορικά σήματα της μόδας αφιερώνουν το μεγαλύτερο μέρος των πόρων τους για την παραγωγή του αξεσουάρ και δεύτερη γραμμές, ένας τρόπος για να τοποθετήσετε τη μάρκα και τραβήξτε μεγάλα οφέλη από τις πωλήσεις. Τα αξεσουάρ έχουν μετατραπεί σε αντικείμενα πόθου και αληθινή εικονογραφικά αντικείμενα με το όνομά τους. Κάθε σεζόν, στυλίστες και συντάκτες ματιά για το πρέπει να έχουν τα μοντέλα astrend. Ως εκ τούτου, ο τομέας της μόδας έχει γίνει επίγνωση της ανάγκης να βασίζονται σε εξειδικευμένους επαγγελματίες να αναπτύξουν αυτές τις γραμμές και να ικανοποιήσει τη ζήτηση της διεθνούς αγοράς. Με το Master of Fashion Accessories σχεδιασμού, οι μαθητές θα αναπτύξουν το δημιουργικό δυναμικό τους μέσα από μια περιήγηση με τα διάφορα στάδια της μία από τις πιο αριστοκρατικές περιοχές του κόσμου της μόδας. Θα μάθουν να χειρίζονται τα παραδοσιακά και τα νέα εργαλεία δημιουργίας για να σχεδιάσει ένα προϊόν που μπορεί να ανταγωνιστεί σε μια αγορά με ισχυρή ζήτηση. [-]

πλοίαρχο σε εργαστήρια σχεδιασμού του προϊόντος

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση January 2017 Ισπανία Μαδρίτη

Στο Master of Σχεδιασμός Προϊόντων Labs οι μαθητές θα μάθουν πώς να ερευνήσει, να αναπτύξει και να παραδώσει ένα προϊόν σε υψηλές τεχνικές και ποιοτικές προδιαγραφές, χρησιμοποιώντας μια μεθοδολογία που βασίζεται στο έργο, να κατανοήσει πλήρως και με μεγάλη λεπτομέρεια την εξέλιξη των διαδικασιών και των βιομηχανικών περιορισμούς. [+]

Αυτό το πρόγραμμα είναι διδάσκεται στα ισπανικά Στο Master of Σχεδιασμός Προϊόντων Labs οι μαθητές θα μάθουν πώς να ερευνήσει, να αναπτύξει και να παραδώσει ένα προϊόν σε υψηλές τεχνικές και ποιοτικές προδιαγραφές, χρησιμοποιώντας μια μεθοδολογία που βασίζεται στο έργο, να κατανοήσει πλήρως και με μεγάλη λεπτομέρεια την εξέλιξη των διαδικασιών και των βιομηχανικών περιορισμούς. Με την παροχή πρόσβασης σε εργαλεία της βιομηχανίας, καινοτόμα υλικά και διαδικασίες παραγωγής, έχουμε δημιουργήσει το ιδανικό περιβάλλον εργασίας για τους φοιτητές, έτσι ώστε να μπορούν να προβλέψουν τις ανάγκες της αγοράς, αναζητούν εναλλακτικές λύσεις για τις συνήθεις μεθόδους επίλυσης προβλημάτων, ενθαρρύνοντας την κριτική σκέψη και την κοινωνική ευαισθητοποίηση . Ευκαιρίες σταδιοδρομίας: Ανώτερος σχεδιαστής. Διευθυντής σχεδιασμού. Διαχειριστή του έργου. Διαχειριστής του προϊόντος. Σύμβουλος σχεδιασμού. Ελεύθερος επαγγελματίας σχεδιαστής. Τι είναι το Master of Σχεδιασμός Προϊόντων Labs; Ζούμε σε μια εποχή που θυμίζει τα πρώτα στάδια του βιομηχανικού σχεδιασμού, όταν η εργασία σχεδιαστών δεν περιορίστηκε να \ "αισθητική \", και όταν αντί να διαδραματίσει βασικό ρόλο στην καινοτομία, την ανάπτυξη της τεχνολογίας, την ανάπτυξη της στρατηγικής του προϊόντος και η δημιουργία νέων επιχειρήσεων. Το Master of Σχεδιασμός Προϊόντων Labs επικεντρώνεται στην εκτέλεση ιδέες μέσω των εργαλείων που προσφέρονται από τη βιομηχανία, την καινοτομία στον τομέα των υλικών και των διαδικασιών παραγωγής, προκειμένου να προλαμβάνονται δημιουργικά στις απαιτήσεις της αγοράς. Το Master of Σχεδιασμός Προϊόντων Labs δημιουργεί ευνοϊκές συνθήκες για να επιτευχθεί, με την πάροδο ενός έτους από την μάθηση και την εμπειρία, τους ακόλουθους στόχους: - Leading διεπιστημονικές ομάδες κατά τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας. - Καθιέρωση προσωπικές επαφές με διάφορους επαγγελματίες. - Η διαχείριση των logistics του έργου. - Σύλληψης, ανάπτυξης και την επικοινωνία καινοτόμων ιδεών. - Ενσωμάτωση της καινοτομίας, τόσο εννοιολογικά και τεχνολογική Τα περιεχόμενα που καλύπτονται στο μάθημα οργανώνεται σε ενότητες: - Ίδρυμα (κρίσιμη ιστορική ανάλυση, μεθοδολογία, βιωσιμότητα, οπτικής επικοινωνίας ...) - Ειδικά (κοινωνικο-οικονομικές και ανάλυση των αναγκών των χρηστών, την ανθρωπολογία, υλικά, συστήματα και διαδικασίες παραγωγής, τις διαδικασίες προώθησης προϊόντων, τις νέες τεχνολογίες, σχέδια) - Εγκάρσια ( κουλτούρα σχεδιασμού, που εφαρμόζεται τη δημιουργικότητα, την οικοδόμηση της ομάδας, η έρευνα σχεδιασμού, το σχεδιασμό σκέψης, εύρεση εργασίας ...) - Εργασία / ερευνητικό έργο (ιδέα, μια ιδέα, την ανάπτυξη, την παραγωγή, προτυποποίηση, οθόνη ...) Γιατί να μελετήσει το Master of Σχεδιασμός Προϊόντων Labs; - Γιατί μαθαίνουμε κάνοντας μόνο τότε είναι δυνατόν να μάθουν πραγματικά. - Επειδή την προώθηση της έρευνας και σκαλίζω το όριο μεταξύ του σχεδιασμού, στρατηγικής και επικοινωνίας. - Επειδή το πολυπολιτισμικό περιβάλλον μεταξύ των σπουδαστών και των επαγγελματιών από διάφορα μέρη εμπλουτίζει την προσωπική τους εμπειρία. - Επειδή προσφέρουμε την ευκαιρία να δικτυωθούν με τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες της εθνικής και διεθνούς φήμης. - Επειδή το πρόγραμμα βασίζεται σε μια καινοτόμο και εγκάρσια μεθοδολογία της μάθησης. - Επειδή τα ταξίδια και τις επισκέψεις εμπλουτίσουν τις γνωστικές περιοχές. - Επειδή η πολιτιστική δραστηριότητα κατά τη διάρκεια του μαθήματος είναι έντονη και βοηθά να συμπληρώσει την εμπειρία. - Επειδή λαμβάνει χώρα στη Μαδρίτη, μια ευρωπαϊκή πρωτεύουσα που φιλοξενεί τα σημαντικά ιδρύματα και εταιρείες, με έντονη πολιτιστική δραστηριότητα και ιδιαίτερα προσιτές και πολυπολιτισμική. Πώς οι μαθητές μαθαίνουν στο Master of Σχεδιασμός Προϊόντων Labs; - Ο πολιτισμός του έργου είναι η βάση της δουλειάς δυναμική και οι μαθητές μαθαίνουν από θεώρησης, ανάπτυξη, παραγωγή και επικοινωνία. - Το μάθημα είναι μεθοδολογικά αναπτυχθεί με βάση: - Δημιουργικά εργαστήρια - Δραστηριότητες και εργαστήρια κατά τη διάρκεια των διεθνών ταξιδιών σε οργανισμούς, επιχειρήσεις και εταιρείες. Προηγούμενες εκδόσεις περιλάμβαναν επισκέψεις τόσο διαφορετικούς προορισμούς όπως το Σαν Φρανσίσκο, το Silicon Valley, η Κίνα, το Μιλάνο, το Λονδίνο, τη Δανία, την Πορτογαλία, τη Βαρκελώνη και το Παρίσι-Boisbuchet. - Σεμινάρια και διαλέξεις - Μελέτες Περιπτώσεων - Συνέδρια - Δραστηριότητες και πολιτιστικές εκδηλώσεις - σεμινάρια για την ανάπτυξη των συγκεκριμένων σχεδίων - Έρευνα Διατριβής διενεργούνται καθ 'όλη πρόγραμμα του πλοιάρχου Σε ποιον είναι το Master of Σχεδιασμός Προϊόντων Labs στόχο; Σχεδιαστές σε οποιαδήποτε περιοχή, τους αρχιτέκτονες και τους μηχανικούς με την ακαδημαϊκή και επαγγελματική εμπειρία που θέλουν να ειδικευτούν και να υλοποιήσουν μια ιδέα με ένα συγκεκριμένο προϊόν ή έργου. Είναι σκόπιμο οι συμμετέχοντες να φτάσουν στο master με ένα σχέδιο στο μυαλό, καθώς θα παρέχει την τέλεια στιγμή και τον τόπο για να το πραγματοποιήσει. Αυτό το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί με μια διεπιστημονική και διεθνή προσέγγιση, που βρίσκεται στα σύνορα μεταξύ του σχεδιασμού και της παραγωγής. [-]

Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

Masters εντατική οργάνωση, διοίκηση και διαχείριση συμβάντων

Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο Πλήρης παρακολούθηση 8 μήνες February 2017 Ισπανία Μαδρίτη

ΘΕΛΕΤΕ να εργαστούν στην διοργάνωση εκδηλώσεων; Είτε μιλάμε για μια έκδοση του MULAFEST (Φεστιβάλ Urban τάσεις), ένα Βραβείο Πρίγκιπας των Αστούριας, μία Cibeles της Μαδρίτης Fashion Week, μια γιορτή της μουσικής, παρουσιάσεις σε εκθεσιακούς χώρους ή το γάμο, την οργάνωση μιας εκδήλωσης δεν είναι ένα εύκολο έργο, αλλά μπορείτε να μάθετε. Πάρτε εκπαιδευτεί με την IED Μαδρίτη και Alejandra Alvarez Suarez, Διευθυντής του εξειδικευμένου μαθήματος στην Οργάνωση και Διαχείριση Εκδηλώσεων και Fundraising? Ο Mario Suarez, Προϊστάμενος Επικοινωνίας και Τέχνης MULAFEST? Mayte Herrero, το γάμο και την εκδήλωση για το σχεδιασμό των διασημοτήτων? Ana Καστεγιόν, Διευθυντής Παραγωγής στον Οργανισμό Εκδήλωση Κυρίου Goldwind? Olivia Czetwertyński, Διευθυντής Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας utopic_US (περισσότερο χώρο coworking Ισπανία)? Mayte της Εκκλησίας, ανεξάρτητους επαγγελματίες στον κόσμο της μόδας, ή Rosa Rodrigo Sanz, Επικεφαλής Στρατηγικού Επιχειρηματικής Ανάπτυξης και το Εθνικό Κέντρο Τέχνης Reina Sofia Museum, μεταξύ πολλών άλλων κύρους επαγγελματίες. Εκατομμύρια Ισπανοί έχουν ταξιδέψει στο Λονδίνο χωρίς να πιάσει ένα αεροπλάνο, χάρη στην Londonize από Beefeater ή snowboard στην καρδιά του χεριού Μαδρίτης Amena του. Εκδηλώσεις Οργανισμού Goldwind Κύριος είναι πίσω από αυτές τις ιστορίες επιτυχίας και έλαβε το βραβείο για την καλύτερη Οργανισμού Εκδήλωση της Ισπανίας το 2013. Προσεγγίστε τον επαγγελματισμό τους δεν είναι εύκολο, απαιτεί σκληρή δουλειά και πολλή φαντασία, τη μέθοδο και την εμπειρία. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Τεχνικές πτυχές, όπως η εικόνα γραφικών, των ανθρώπινων πόρων, των μέσων ενημέρωσης, την τροφοδοσία και τον προϋπολογισμό, μεταξύ πολλών άλλων, πρέπει να ληφθούν υπόψη και διαχείριση. [+]

Το πρόγραμμα αυτό ΙΣΠΑΝΙΚΗ Δίδαξε Η εντατική Δάσκαλος Οργάνωση, Διοίκηση και Διαχείριση Εκδηλώσεων ιδρύθηκε με σκοπό την ικανοποίηση των απαιτήσεων και την αυξανόμενη ζήτηση από τον τομέα των επαγγελματικών εκδηλώσεων για την αγορά εργασίας με ένα προσεκτικό και κατάρτισης σύμφωνα με τις νέες ανάγκες του τομέα. Η εντατική Δάσκαλος Οργάνωση, Διοίκηση και Διαχείριση Εκδηλώσεων μεταδίδει στους μαθητές τη σημασία της διοργάνωσης αποτελεσματικά και αποδοτικά μια εκδήλωση ανεξάρτητα από το μέγεθος ή το θέμα, είτε από τις πολιτιστικές ή αθλητικές εκδηλώσεις για επαγγελματικές συναντήσεις, συνέδρια, εγκαίνια, κοινωνικές εκδηλώσεις ... Η εντατική Δάσκαλος Οργάνωση, Διοίκηση και Διαχείριση Εκδηλώσεων κύριους στόχους: -Να επαγγελματίες τρένο σε θέση να σχεδιάσει, την οργάνωση, τη διοίκηση και τη διαχείριση εκδηλώσεις όλων των ειδών. -Να Εξοικειωθούν οι μαθητές με τη νέα πραγματικότητα των παγκόσμιων γεγονότων, όπου η τεχνολογία και τα κοινωνικά δίκτυα έχουν μια ολοένα και μεγαλύτερη σημασία. -να επεκταθούν γνώσης μέσω μελετών περιπτώσεων και τη μελέτη προσομοίωσης. -Να Παρέχουν μαθητές με τα απαραίτητα εργαλεία ώστε να μπορούν να παρέχουν λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τα αποτελέσματα που επιτυγχάνονται με τη διάσταση της εκδήλωσης. Τα Εντατικά Masters έχουν σχεδιαστεί με βάση μια μεθοδολογική δομή χωρίζονται σε: α διαδικτυακό περιεχόμενο στην αρχή και στο τέλος του προγράμματος, μέσω e-learning πλατφόρμας IED Μαδρίτη. Ένα μέρος του προσώπου, η οποία επικεντρώνεται σε μια περίοδο τριών μηνών, σκοπός του οποίου είναι να αναπτύξει συνεργασίες με διάφορους επαγγελματικούς κλειδιά εκπαιδευτικό πρόγραμμα, που συνδυάζει τα σχέδια, ιδέες και τεχνογνωσία. Διοργανώνει εκδήλωση απαιτεί μια διεπιστημονική εκπαίδευση, που περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα εργαλείων, γνώσεων και δεξιοτήτων που κυμαίνονται από την επικοινωνία και το πρωτόκολλο μάρκετινγκ και την αναζήτηση για τους χορηγούς. Ο πλοίαρχος περιλαμβάνει ένα μεγάλο περιεχόμενο των θεμάτων και παραδείγματα όπου ο φοιτητής θα είναι σε θέση να βρείτε μια πλήρη και επαγγελματική όραμα του τομέα. Θα έχουμε επαγγελματίες θέματα που σχετίζονται με: Φωτογραφία Φωτογραφία Φωτογραφία Προϊόν Εκδήλωση τοποθέτησης Φωτογραφικό προϊόντων Ορισμός, στόχοι και παραδείγματα σημάδια και τα ρεύματα σηματοδότησης σε νέους χώρους, πρακτικά παραδείγματα, τα υλικά και τις μεθόδους. [-]

εντατική πλοίαρχος στο σχέδιο μόδας

Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο Πλήρης παρακολούθηση 8 μήνες February 2017 Ισπανία Μαδρίτη

Η εντατική MA Μόδας απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να εμβαθύνουν σε αυτόν τον τομέα και για όσους θέλουν να ξεκινήσουν ένα νέο επαγγελματικό μέλλον, και να μάθουν για τις διάφορες ευκαιρίες που περιλαμβάνονται στον τομέα του σχεδίου μόδας, από το σχεδιασμό του προϊόντος με την εμπορική κατεύθυνση μιας συλλογής. Κατά τα τελευταία λίγα χρόνια, η μόδα βιώνει μια πραγματική επανάσταση στους τομείς της παραγωγής, του σχεδιασμού και του στρατηγικού σχεδιασμού, σε όλους τους τομείς, για να διασφαλιστεί η μονιμότητα και την επιτυχία των εμπορικών σημάτων σε ένα τέτοιο μεταβαλλόμενο και ανταγωνιστικό τομέα. Η εντατική MA in Fashion Design προσφέρει εκπαίδευση που μεταφέρει στους σπουδαστές τις απαραίτητες θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις ώστε να είναι σε θέση να σχεδιάζουν και να παράγουν τη δική τους συλλογή (ακόμα και το σχεδιασμό ενδυμάτων τους), παρέχοντάς τους τα απαραίτητα εργαλεία και ένα επικαιροποιημένο και ρεαλιστική άποψη της μόδας της αγοράς. [+]

Αυτό το πρόγραμμα είναι διδάσκεται στα ισπανικά Η μεθοδολογία που έχει αναπτυχθεί σε τρία γενικά επίπεδα: * Θεωρητική, μέσα από κατηγορίες που αναφέρονται από τους επαγγελματίες των μαθημάτων που διδάσκονται. * Πρακτική: θέτοντας τις γνώσεις που αποκτήθηκαν στην πράξη σε μια καθημερινή βάση (ζωγραφική, σχέδιο προτύπου, καθιστώντας το φόρεμα, κλπ). Εφαρμογή των εννοιών και των γνώσεων που έχουν αποκτηθεί μέσω της εργασίας που πραγματοποιήθηκαν και αξιολογούνται από κάθε δάσκαλο (κάνοντας ένα ένδυμα, μελέτη του σχεδιαστή, το σχεδιασμό συλλογής) και το οποίο θα χρησιμοποιηθεί για να δείτε τις δυνατότητες ανάπτυξης του μαθητή σε κάθε μία από τις περιοχές που μελετήθηκαν. * Επιπλέον, επισκέψεις και διαλέξεις έχουν προγραμματιστεί, και υπάρχει μια οπτικοακουστικού χώρου για να δείτε τις επιδείξεις μόδας, οι οποίες θα αναλύουν και να εξαγάγει χρήσιμα συμπεράσματα από, προκειμένου να υλοποιήσει το σχέδιο. [-]

Βίντεο

Semana de workshops de diseño con alumnos en el IED Madrid

Máster de Dirección y Gestión de Comunicación, Marketing y Publicidad del IED Madrid

#digifashion en el IED Madrid. Mesa redonda para las buenas prácticas en Comunicación Digital y Moda

Nuestros alumnos opinan sobre la sostenibilidad. Laura Valdez

Experience IED Madrid Moda

IED Master Madrid, pensar, proyectar, innovar

IED MADRID DESIGN. TURBOLATA

Documental Diseño de Interiores 2010 - IED Madrid

Tesis Diseño de Moda 2011. IED Madrid. Enso

Επικοινωνία

IED Madrid

Διεύθυνση Calle de Flor Alta 8
Madrid 28004, Spain
Ιστοσελίδα http://www.ied.es/
Τηλέφωνο +34 914 48 04 44