Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Επαγγελματίες για τις καινοτόμες και των εγχώριων αστικών βιότοπο.

Μαδρίτη, ζωτικής σημασίας, φωτεινά και επίκεντρο του πολιτισμού, της ψυχαγωγίας και της τέχνης.

IED Μαδρίτη είναι μια ιδιωτική τριτοβάθμια εκπαίδευση Κέντρο Τέχνης ανήκουν σε IED Design Group, ενός διεθνούς δικτύου της εκπαίδευσης στο Σχεδιασμό και Διαχείριση γεννήθηκε στην Ιταλία το 1966 και σήμερα έχει δεκατρία υποκαταστήματα εξαπλωθεί μεταξύ της Ιταλίας, της Ισπανίας και της Βραζιλίας.

Το 2014 γιόρτασε την 20η επέτειό της? μια εμπειρία που έχει οδηγήσει σε ένα ευρύ φάσμα της εκπαίδευσης με ένα καινοτόμο, μοναδικό και αναγνωρίσιμο ακαδημαϊκό μοντέλο ικανό να προσαρμόζεται στις ανάγκες μιας μεταβαλλόμενης κοινωνίας, η οποία έχει οδηγήσει σε μεγάλο αριθμό μαθητών που χορηγούνται σε εθνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς κύρους , παρελαύνουν στις καλύτερες πασαρέλες και πραγματικά έργα, σε στενή συνεργασία με τις εταιρείες.

IED Μαδρίτη προσφέρει υψηλότερο βαθμό στο σχεδιασμό, που ισοδυναμεί με βαθμό College, τίτλων επαγγελματικής εκπαίδευσης υψηλότερο επίπεδο στην Ανώτατη Τεχνικός Πλαστικών Τεχνών και Σχεδίου, Δίπλωμα IED, μαθήματα διάρκειας ενός έτους, Masters, Εντατική Masters, Masters of Design και Καινοτομίας, Μαθήματα Μαθήματα εξειδίκευσης και το καλοκαίρι Τζούνιορ μαθήματα.

Από το άνοιγμά του, IED Μαδρίτη έχει εκπαιδεύσει περισσότερους από 30.000 σπουδαστές κάθε χρόνο και έχει 1.500 νέους φοιτητές.

σχέδιο

IED Σχεδιασμός ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις της αγοράς και αναμένεται περιεχόμενο, τις γλώσσες, εκφραστική και λειτουργική κωδικούς στους πιο ποικίλους τομείς.

Σχεδιασμός Προϊόντων, Interior Design, έπιπλα δρόμο, το σχεδιασμό αξεσουάρ μόδας, αυτοκινήτων είναι μερικοί τομείς όπου η αξία του σχεδιασμού έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια. Με αυτή την έννοια, ο σχεδιαστής, ως πρωτοπόρος της μορφές και λειτουργίες, παρέχει τις τάσεις και τις λειτουργικές απαιτήσεις της στιγμής και αναλαμβάνει την ανάπτυξη και την εφαρμογή της.

IED Σχεδιασμός μαθημάτων αναπτύξουν αυτές τις δεξιότητες που οι μαθητές αποκτούν τεχνικές δεξιότητες μέσω της συμμετοχής σε εργαστήρια και συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες του κλάδου.

μόδα

Συνεργασία με τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες της μόδας είναι απαραίτητη και έχει δεσμευτεί σε σημαντικές διεθνείς σχεδιαστές.

Το σχολείο διδάσκει πώς να ζούμε και να αισθάνονται μόδας σε όλες τις πτυχές της να συνεργαστεί με τον επαγγελματισμό και την καινοτομία με τις νέες δημιουργίες.

Τα μαθήματα εκπαιδεύσει τους μελλοντικούς επαγγελματίες σε διάφορους τομείς, τη δημιουργική στρατηγική, την οργανωτική εμπορικές, marketing σε δραστηριότητες που σχετίζονται με την εικόνα και την επικοινωνία.

οπτική επικοινωνία

IED Οπτικής Επικοινωνίας είναι η δημιουργική εργαστήριο όπου τα όργανα μάθει, επικοινωνιακές και εκφραστικές γλώσσες, νέες τεχνικές και δεξιότητες για να αναπτύξουν σχέδια τεχνολογίες οπτικής επικοινωνίας.

Ζούμε σε έναν κόσμο όπου οπτικοακουστικά στοιχεία αποτελούν μέρος της καθημερινής μας ζωής και είναι το κύριο όχημα της αξίες και έννοιες που μεταφέρουν τις ιδέες και τις παραγωγικές πραγματικότητες, συμπεριλαμβανομένων τόσο διαφορετικές όπως η μόδα, το σχεδιασμό, διάφορες βιομηχανική παραγωγή, διαφήμιση αλλά και τον πολιτισμό, την πολιτική και τα κοινωνικά θέματα.

Η ύπαρξη μιας έννοιας ή έργο, μακριά από το να είναι μια απλή αξεσουάρ, συμβάλλει αποφασιστικά στην επιτυχία της επικοινωνίας ενός μηνύματος.

Μετακίνηση με τον επαγγελματισμό και την αρμοδιότητα στον τομέα αυτό σημαίνει ότι έχει ένα εκλεκτικό, cross-πολιτισμό, που ιδρύθηκε σε μια εμπεριστατωμένη γνώση της μιας πλευράς του κοινωνικο-πολιτιστικό πλαίσιο στο οποίο εργάζονται και από την άλλη, των νέων τεχνολογιών της πληροφορίας αλλάζουν συνεχώς το χαρτί εικόνων και ήχων στην επικοινωνία.

Σήμερα αναμένεται και παράγεται στο σύστημα πολυμέσων? αλλά τα πολυμέσα θα ερμηνεύεται πάντα σε δύο προοπτικές: την ορμητική και σταθερή ανάπτυξη των ψηφιακών τεχνολογιών και, ταυτόχρονα, τη συνύπαρξη διαφορετικών οπτικοακουστικών μέσων που απαιτούν διαφορετικές γνώσεις και τη δημιουργικότητα.

Οι IED μαθήματα Οπτικής Επικοινωνίας είναι ένα στοιχείο του πλούτου που κάνει αυτό το σχολείο ένα μοναδικό κέντρο εκπαίδευσης στο εσωτερικό της ιταλικής πανόραμα. Η συνεχής ενημέρωση των διαθέσιμων τεχνολογιών για τους μαθητές να κάνουν, χάρη σε μια μακρά παράδοση, σε ένα ερευνητικό εργαστήριο στο οποίο βιώνεται να αναπτύξουν τη δημιουργικότητα τόσο το περιεχόμενο και τις γλώσσες, επιτρέποντας έτσι εκπαιδεύσει και να τύχουν οι μαθητές τους, ώστε να μπορούν να εισέλθουν στην αγορά εργασίας σήμερα.

Διαχείρισης & Επικοινωνίας

Η πρόταση της εκπαίδευσης IED Διαχείρισης ανταποκρίνεται σε μια συνεχή ανάγκη για νέους επαγγελματίες στην εξαιρετικά δυναμική και επέκταση στους τομείς: διαφήμιση, δημόσιες σχέσεις, μάρκετινγκ και τους ανθρώπινους πόρους.

Η σχολή διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και κατάρτιση και είναι σε θέση να προσαρμόσουν το περιεχόμενο των μαθημάτων για την συνεχή παραγωγή και τεχνολογικών μετασχηματισμών.

Η φιλοσοφία του σχολείου συμπληρώνεται από μια άμεση σχέση με τους επαγγελματίες, τη μελέτη των απαιτήσεων της αγοράς, την ένταξη σε ομάδες μελέτης και ανάλυσης για την έρευνα και την ανάπτυξη του έργου.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά
  • Spanish (Spain)

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα Διοικητικών Στελεχών

IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Τα κλειδιά της επικοινωνίας στη διαχείριση και τοποθέτηση των εμπορικών σημάτων μόδας ... [+]

Αρχείο μαθημάτωνΕίδος μαθήματος: Μικτός κύριοςΓλώσσα: ΑγγλικάΣχολή: ΜόδαΠιστωτικές μονάδες IED: 60Διάρκεια: 11 μήνεςΧρονοδιάγραμμα: Πρωί-απόγευμα Μονάδα επιτόπου: Δευ-Παρ, από τις 9:30 έως τις 13:30 και από τις 15:00 έως τις 18:00Συμμετοχή: αναμειγνύεταιΠροϋπόθεση: Ιδιωτικό / Ένα ιδιωτικό πιστοποιητικό θα εκδοθεί στο τέλος του μαθήματος.Σκηνοθεσία: πτυχιούχοι ή πτυχιούχοι στον τομέα της επικοινωνίας, του μάρκετινγκ, της μόδας, της δημοσιογραφίας και του σχεδίου, που θέλουν να ανακατευθύνουν την επαγγελματική σταδιοδρομία τους στον ψηφιακό χώρο. Η επαγγελματική εμπειρία θα εκτιμηθεί.Διαδικασία εισαγωγής: Επιστολή / χαρτοφυλάκιο βιογραφικού σημειώματος / χαρτοφυλακίου (max 3Mb) / Web / Προσωπική συνέντευξη όπως κρίνει απαραίτητη η ομάδα ακαδημαϊκού συντονισμού... [-]
Ισπανία Μαδρίτη
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
11 μήνες
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Ζήστε μια εμπειρία 360º που θα σας δώσει ένα παγκόσμιο όραμα της διαδικασίας σχεδιασμού, της δημιουργικότητας, των επιχειρήσεων και των νέων τεχνολογιών, για να βελτιώσετ ... [+]

Ζήστε μια εμπειρία 360º που θα σας δώσει ένα παγκόσμιο όραμα της διαδικασίας σχεδιασμού, της δημιουργικότητας, των επιχειρήσεων και των νέων τεχνολογιών, για να βελτιώσετε τη θέση εργασίας σας ή να είστε μέρος μιας μεγάλης επιχείρησης.

Αρχείο μαθημάτωνΕίδος μαθήματος: ΔάσκαλοςΓλώσσα: ΑγγλικάΣχολή: Οπτική επικοινωνίαΠιστωτικές μονάδες IED: 60Ημερομηνία έναρξης: Οκτώβριος 2019Διάρκεια: 9 μήνεςΧρονοδιάγραμμα: Απόγευμα-Βραδιά από 19.00 έως 22.00. Δευ-Παρ. 3, 4 ή 5 ημέρες την εβδομάδαΣυμμετοχή: προσωπικάΠροϋποθέσεις: Ιδιωτική στο τέλος του μαθήματος, θα δοθεί πιστοποιητικό για την ολοκλήρωση και την επιτυχή ολοκλήρωση του μαθήματος.Σκηνοθεσία: Developers FullStack, Μηχανικοί Λογισμικού, Web Developers (BackEnd και FrontEnd), Σχεδιαστές UX / UI, ΥπηρεσίεςΔιαδικασία εισαγωγής: Βιογραφικό σημείωμα, κίνητρο και χαρτοφυλάκιο (όχι μεγαλύτερο από 3 MB) / Δικτυακός τόπος. Προσωπική συνέντευξη, εάν θεωρείται κατάλληλη για ακαδημαϊκό συντονισμό.Ποσοστό εγγραφής: 3900 €Χρέωση μαθήματος: 11300 €... [-]
Ισπανία Μαδρίτη
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
9 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Διατηρεί μια συλλογή μόδας από το σχεδιασμό του προϊόντος μέχρι την εμπορική διαχείριση. ... [+]

Αρχείο μαθημάτωνΕίδος μαθήματος: ΔάσκαλοςΓλώσσα: ΙσπανικάΣχολή: Εργαστήριο μόδας IEDΠιστωτικές μονάδες IED: 60Διάρκεια: 9 μήνεςΏρες: Απόγευμα 19.00 - 22.30. LV 3, 4 ή 5 ημέρες την εβδομάδαΒοήθεια: ΕπιτόπουΠροϋπόθεση: Στο τέλος του μαθήματος, θα παραδοθεί πιστοποιητικό που πιστοποιεί ότι ολοκληρώθηκε επιτυχώς και πέρασε.Απευθύνεται σε: όλους εκείνους που ενδιαφέρονται να μάθουν για τον κόσμο της μόδας, τις διαδικασίες της και τους σημαντικότερους επαγγελματίες του τομέα, καθώς και να αποκτήσουν μια σειρά από βασικές γνώσεις για το σχεδιασμό μόδας.Διαδικασία εισαγωγής: μια επιλογή που γίνεται με βάση το βιογραφικό σημείωμα, την επιστολή παρακίνησης και το χαρτοφυλάκιο, σε περίπτωση που το έχετε.... [-]
Ισπανία Μαδρίτη
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
ισπανικά
Πλήρης παρακολούθηση
9 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Ψηφιακά εργαλεία και διαδραστικές συμπεριφορές για εργασία και δημιουργία μαλακών επιφανειών και υφασμάτων. ... [+]

Αρχείο μαθημάτωνΕίδος μαθήματος: ΔάσκαλοςΓλώσσα: ΑγγλικάΣχολή: ΜόδαΠιστωτικές μονάδες IED: 6Διάρκεια: 9 μήνεςΧρονοδιάγραμμα: Πρόγραμμα πρωινής-απογευματινής πρακτικής τάξης: Δευτέρα έως Πέμπτη, 2-3 ημέρες την εβδομάδα, από τις 7:00 μ.μ. έως 10:00 μ.μ. Πρόγραμμα εργαστηρίου: Σάββατο και Κυριακή, ένα Σαββατοκύριακο το μήνα. Ηλεκτρονικό Πρόγραμμα Μαθημάτων: Παρασκευή από τις 4:00 μ.μ. έως τις 8:00 μ.μ. και τα Σάββατα από τις 10:00 μ.μ. έως τις 2:00 μ.μ.Συμμετοχή: αναμειγνύεταιΠροσόντα: Ιδιωτική διαπίστευση στο τέλος του μαθήματος. (Υποχρεωτική Συμμετοχή)Σκηνοθεσία: σχεδιαστής μόδας και προϊόντων, αρχιτέκτονες, σχεδιαστές που ενδιαφέρονται για την εφαρμογή δεξιοτήτων μαλακού υλικού στους κλάδους τους.Διαδικασία εισαγωγής: Βιογραφικό Σημείωμα / Χαρτοφυλάκιο Κινήτρων (όχι μεγαλύτερο από 3MB) / Προσωπική Συνέντευξη, εάν κρίνεται σκόπιμο από τον συντονιστή διδασκαλίαςΠοσοστό εγγραφής: 3900 €Χρέωση μαθήματος: 11300 €... [-]
Ισπανία Μαδρίτη
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
9 μήνες
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Το Master of Design Design Labs προσφέρει τα κλειδιά για τη διαχείριση της πολυπλοκότητας των διασυνδεδεμένων επιστημονικών κλάδων που διερευνούνται κατά τη διάρκεια της ... [+]

ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ.

Το Master of Design Design Labs προσφέρει τα κλειδιά για τη διαχείριση της πολυπλοκότητας των διασυνδεδεμένων επιστημονικών κλάδων που διερευνούνται κατά τη διάρκεια της δημιουργικής διαδικασίας. Οι μαθητές θα μάθουν να κατακτήσουν γλωσσικούς πόρους και εφαρμογές, να οδηγήσουν διεπιστημονικές ομάδες σε προγράμματα επικοινωνίας.

Το Master επιδιώκει να αυξήσει το επαγγελματικό προφίλ των σπουδαστών έτσι ώστε να μπορούν να ενταχθούν σε νέες επιχειρηματικές δομές, όπου οι έννοιες και η γλώσσα είναι όλο και πιο κοντά. Η σχεδόν σταθερή ανταλλαγή μεταξύ των σπουδαστών και των εκπαιδευτικών (ενεργοί επαγγελματίες με μεγάλη εμπειρία στον τομέα της επικοινωνίας) ενισχύει τις διαδικασίες καινοτομίας και δημιουργικότητας που χαρακτηρίζουν αυτόν τον κύριο.... [-]

Ισπανία Μαδρίτη
Φεβρουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Γίνετε διαχειριστής ή επιχειρηματίας στον τομέα της μόδας, εκπαιδεύοντας την εμπειρία των αναγνωρισμένων επαγγελματιών των εταιρειών του κλάδου και δίνοντας ιδιαίτερη έμφ ... [+]

ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ: ΙΣΠΑΝΙΚΑ

Το Master of Management και Διοίκησης Επιχειρήσεων Μόδας εκπαιδεύει όλους εκείνους που επιθυμούν να εκπαιδεύσουν ως διευθυντές ή επιχειρηματίες στον τομέα της μόδας μέσω της εμπειρίας γνωστών επαγγελματιών των επιχειρήσεων στον τομέα τόσο στον τομέα της πολυτέλειας και του λιανικού εμπορίου.

Σε έναν τομέα τόσο ανταγωνιστικό όσο μόδα, χρειάζεστε συγκεκριμένες γνώσεις σχετικά με τη στρατηγική διαχείριση, τη διαχείριση προϊόντων, το μάρκετινγκ και την επικοινωνία, τις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες ... που θα είναι απολύτως απαραίτητες για μια επιχείρηση να πετύχει και να τοποθετηθεί στην αγορά με την τα αποτελέσματα και την επιθυμητή επιτυχία.... [-]

Ισπανία Μαδρίτη
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
ισπανικά,Spanish (Spain)
Πλήρης παρακολούθηση
9 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Επεκτείνει τον ορίζοντα του σκηνικού. Αποκτήστε τη δυνατότητα να διαρθρώνετε οπτικά και προφορικά μια μεγάλη ποικιλία χώρων: εσωτερικό, έκθεση, προσωρινή αρχιτεκτονική, τ ... [+]

Επεκτείνει τον ορίζοντα του σκηνικού. Αποκτήστε τη δυνατότητα να διαρθρώνετε οπτικά και προφορικά μια μεγάλη ποικιλία χώρων : εσωτερικό, έκθεση, προσωρινή αρχιτεκτονική, τηλεόραση ή ζωντανή ψυχαγωγία.

Αρχείο μαθημάτωνΕίδος μαθήματος: ΔάσκαλοςΓλώσσα: ΙσπανικάΣχολή: Σχεδιασμός IEDΠιστωτικές μονάδες IED: 60Διάρκεια: 9 μήνεςΏρες: Απόγευμα 19.00 - 22.30. LV 3, 4 ή 5 ημέρες την εβδομάδαΒοήθεια: ΕπιτόπουΠροϋπόθεση: Στο τέλος του μαθήματος, θα παραδοθεί πιστοποιητικό που πιστοποιεί ότι ολοκληρώθηκε επιτυχώς και πέρασε.Απευθύνονται σε: πτυχιούχους ή πτυχιούχους με επαγγελματική εμπειρία στους τομείς της τέχνης, του σχεδιασμού, της αρχιτεκτονικής, του εσωτερικού σχεδιασμού κλπ.Διαδικασία εισαγωγής: Βιογραφικό σημείωμα, επιστολή παρακίνησης για την ολοκλήρωση αυτού του μαθήματος, Χαρτοφυλάκιο (που δεν υπερβαίνει τα 3MB), σύνδεση με δικτυακό τόπο ή δικό του ιστολόγιο, στην περίπτωση που τα έχουν, η γνώση του Autocad θα αξιολογηθεί. Προσωπική συνέντευξη, αν ο Διδακτικός Συντονισμός το κρίνει κατάλληλο.... [-]
Ισπανία Μαδρίτη
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
ισπανικά
Πλήρης παρακολούθηση
9 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Η εντατική Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Μάρκα Μάρκα στοχεύει να εξετάσει το εμπορικό σήμα σε όλες τις εκφάνσεις της. Από τη γέννηση της μάρκας, το DNA του, τα θεμέλια, μέσω ... [+]

Το πρόγραμμα αυτό ΙΣΠΑΝΙΚΗ Δίδαξε

Ο Εντατικής Master of Management Brand Έχει ως στόχο να αντιμετωπίσει το εμπορικό σήμα σε όλες τις εκφάνσεις της. Από τη γέννηση της μάρκας, το DNA του, τα θεμέλια, μέσω στρατηγικών επικοινωνίας, δημιουργία μηνυμάτων, εκστρατείες και το περιεχόμενο να φτάνουν σε διαφορετικά σημεία επαφής με τον καταναλωτή μέσω συμβατικών, ψηφιακές εμπειρίες πολυμέσων και λοιπα.... [-]

Ισπανία Μαδρίτη
Φεβρουάριος 2020
Spanish (Spain)
Πλήρης παρακολούθηση
10 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Στο σκάφος ... [+]

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΚΗ

Στο Master of Craft and Lab Design Labs , οι μαθητές θα μάθουν πώς να ερευνούν, να αναπτύσσουν και να παραδίδουν ένα προϊόν σε υψηλά τεχνικά και ποιοτικά πρότυπα, χρησιμοποιώντας μια μεθοδολογία βασισμένη στο έργο, να κατανοούν πλήρως και με μεγάλη λεπτομέρεια την εξέλιξη των διαδικασιών και των βιομηχανικών περιορισμούς.

Παρέχοντας πρόσβαση σε βιομηχανικά εργαλεία, καινοτόμα υλικά και διαδικασίες παραγωγής, δημιουργούμε το ιδανικό περιβάλλον εργασίας για τους σπουδαστές ώστε να μπορούν να προβλέψουν τις ανάγκες της αγοράς, αναζητώντας εναλλακτικές λύσεις στις συνήθεις μεθόδους επίλυσης προβλημάτων, ενθαρρύνοντας την κριτική σκέψη και την κοινωνική επίγνωση.... [-]

Ισπανία Μαδρίτη
Ιανουάριος 2020
Spanish (Spain)
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Το κλειδί για την επιτυχία ενός προϊόντος δεν είναι μόνο σε εξαιρετικό σχεδιασμό. Γίνετε επαγγελματίας στον τομέα της ανάπτυξης προϊόντων και της διαχείρισης των αγορών χ ... [+]

ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ: ΙΣΠΑΝΙΚΑ

Το Master of Management της Μόδας και της Διαχείρισης Προϊόντων έχει σχεδιαστεί για να εκπαιδεύει τους επαγγελματίες στον τομέα της ανάπτυξης προϊόντων και της διαχείρισης των αγορών, είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε την αλληλεπίδραση μεταξύ σχεδιασμού, μάρκετινγκ, παραγωγής και τη σημασία της εργασίας σε μια ομάδα διαφορετικών επαγγελματικών προφίλ.

Το κλειδί για την επιτυχία ενός προϊόντος δεν είναι μόνο σε εξαιρετικό σχεδιασμό, είναι απαραίτητο το εν λόγω προϊόν να φτάνει στον τελικό καταναλωτή με τα χαρακτηριστικά με τα οποία έχει σχεδιαστεί, χωρίς ελαττώματα ποιότητας, με την κατάλληλη τιμή και τον προβλεπόμενο χρόνο.... [-]

Ισπανία Μαδρίτη
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
ισπανικά,Spanish (Spain)
Πλήρης παρακολούθηση
9 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Ο πλοίαρχος της επιχείρησης ... [+]

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ

Τι είναι ο Δάσκαλος Επιχειρήσεων

Ο σχεδιασμός έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει ένα νέο πλαίσιο στο οποίο θα δημιουργήσει αξία και νέα επιχειρηματικά μοντέλα όπου το βασικό εργαλείο για την επιτυχία είναι η καινοτομία.

Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να καινοτομούμε και υπάρχουν πολλά πλαίσια που απαιτούν διαφορετικές προσεγγίσεις και μεθόδους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το Master of Strategic Design Labs ενθαρρύνει την περιέργεια και τη δημιουργικότητα των σπουδαστών ώστε να βρουν το σωστό δρόμο προς την καινοτομία.... [-]

Ισπανία Μαδρίτη
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
11 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να αναπτύξετε την επαγγελματική σας καριέρα στους τομείς της φωτογραφίας για τη Διαφήμιση και την Έκδοση, Ντοκιμαντέρ και Ρεπορτάζ και ... [+]

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ

Στόχοι

• να προσφέρει στους μαθητές μια άποψη για τις τρέχουσες τάσεις στην εφαρμοσμένη και εμπορική φωτογραφία • να εφαρμόσει τα εργαλεία και τις γνώσεις που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία φωτογραφίας • να εξοικειωθούν οι φοιτητές με τις σύγχρονες μεθόδους εργασίας στον τομέα της παραγωγής, της διαχείρισης στούντιο, της μετα-παραγωγής, των εκδόσεων και των αποθεμάτων • να δείξει την πολιτιστική αξία της φωτογραφίας, τις μορφές συνεργασίας και τα μοντέλα δημιουργικής χρηματοδότησης • να αναλύσει τις προκλήσεις και τους περιορισμούς της αγοράς σε περιόδους ισχυρής σύγκλισης και μείωσης μεγέθους των μέσων ενημέρωσης • να γνωρίσετε την ιστορία της φωτογραφίας στο πλαίσιο του σχεδιασμού... [-]

Ισπανία Μαδρίτη
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
9 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Συνδυάστε τα δύο σας πάθη και να γίνετε επαγγελματίας στον κλάδο της μόδας, αναπτύσσοντας στρατηγικές επικοινωνίας για τα εμπορικά σήματα μόδας με δημιουργικό και καινοτό ... [+]

ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ: ΙΣΠΑΝΙΚΑ

Το Master of Communication και Fashion εκπαιδεύει ανθρώπους ικανούς να διαχειρίζονται την επικοινωνία στον τομέα της μόδας, να κατανοούν τον υπερβατικό χαρακτήρα της λειτουργίας τους για να δημιουργήσουν μια συνεπή εικόνα του εμπορικού σήματος, να χρησιμοποιήσουν με τεράστια εργαλεία τα εργαλεία και να αναπτύξουν τις απαραίτητες στρατηγικές για να επικοινωνήσουν δυναμικά, δημιουργικές και καινοτόμες που καθορίζουν την ίδια τη φύση της μόδας.... [-]

Ισπανία Μαδρίτη
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
ισπανικά,Spanish (Spain)
9 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Το Master of Fashion Communication εκπαιδεύει τους ανθρώπους που είναι σε θέση να διαχειριστούν την επικοινωνία στη βιομηχανία της μόδας, να κατανοήσουν τη σημασία της λε ... [+]

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΚΗ

Το Master of Fashion Communication εκπαιδεύει τους ανθρώπους που είναι σε θέση να διαχειριστούν την επικοινωνία στη βιομηχανία της μόδας, να κατανοήσουν τη σημασία της λειτουργίας τους για να δημιουργήσουν μια εικόνα συνεπούς μάρκας, να χρησιμοποιήσουν επιδέξια τα εργαλεία και να αναπτύξουν τις στρατηγικές που είναι απαραίτητες για να επικοινωνήσουν δυναμικά, καινοτόμους όρους που καθορίζουν τη φύση της μόδας.... [-]

Ισπανία Μαδρίτη
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Spanish (Spain)
Πλήρης παρακολούθηση
9 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Το Master of Design Αξεσουάρ μόδας προσφέρει όλες τις δεξιότητες που απαιτούνται ώστε οι μαθητές να μπορούν να ενταχθούν σε μια ομάδα σχεδιασμού αξεσουάρ μάρκας ή να αναλ ... [+]

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΚΗ

Το Master of Design Αξεσουάρ μόδας προσφέρει όλες τις δεξιότητες που απαιτούνται ώστε οι μαθητές να μπορούν να ενταχθούν σε μια ομάδα σχεδιασμού αξεσουάρ μάρκας ή να αναλάβουν ένα προσωπικό έργο. Το πρόγραμμα βοηθά στην τόνωση της δημιουργικής τους περιέργειας και των δυνατοτήτων τους να γίνουν εξειδικευμένοι επαγγελματίες στον τομέα των κοσμημάτων, των τσαντών και του σχεδιασμού υποδημάτων.... [-]

Ισπανία Μαδρίτη
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
ισπανικά
Πλήρης παρακολούθηση
9 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Μάθετε να δημιουργείτε ισχυρά εμπορικά σήματα. Στρατηγικός Σχεδιασμός και Διαχείριση Δημιουργικής Μάρκας. ... [+]

ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΚΗ

Η μάρκα και η διοίκησή της είναι πρωταγωνιστές σε μια νέα εποχή όπου η κατασκευή αξίας έχει καταστεί ουσιώδης για τις επιχειρήσεις. Τα ψηφιακά μέσα και οι νέες στρατηγικές επικοινωνίας απαιτούν τη δυνατότητα δημιουργίας ιδανικών ιδεών, μηνυμάτων και "υγρού" περιεχομένου ικανών να διαπερνούν με συνέπεια όλες τις περιοχές δράσης μιας μάρκας.... [-]

Ισπανία Μαδρίτη
Ιανουάριος 2020
ισπανικά,Spanish (Spain)
Πλήρης παρακολούθηση
11 μήνες
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Ένα όραμα σχεδιασμού 360º. Δώστε μορφή στις ιδέες και αναπτύξτε τα προϊόντα στις τελευταίες λεπτομέρειες. ... [+]

Ένα όραμα σχεδιασμού 360º. Δώστε μορφή στις ιδέες και αναπτύξτε τα προϊόντα στις τελευταίες λεπτομέρειες.

Αρχείο μαθημάτωνΕίδος μαθήματος: ΔάσκαλοςΓλώσσα: ΙσπανικάΣχολή: Σχεδιασμός IEDΠιστωτικές μονάδες IED: 60Διάρκεια: 9 μήνεςΏρες: Απόγευμα 19.00 - 22.30. LV 3, 4 ή 5 ημέρες την εβδομάδαΒοήθεια: ΕπιτόπουΠροϋπόθεση: Στο τέλος του μαθήματος, θα παραδοθεί πιστοποιητικό που πιστοποιεί ότι ολοκληρώθηκε επιτυχώς και πέρασε.Απευθύνονται σε: αρχιτέκτονες, σχεδιαστές, τεχνικούς αρχιτέκτονες, πλαστικούς καλλιτέχνες και όλους τους ανθρώπους που ασχολούνται με τον κόσμο της τέχνης, του σχεδιασμού και της αρχιτεκτονικής με μια τρισδιάστατη έννοια αντικειμένου.Διαδικασία εισαγωγής: βιογραφικό σημείωμα. Η επαγγελματική εμπειρία θα εκτιμηθεί · Επιστολή κίνητρο · Χαρτοφυλάκιο (δεν υπερβαίνει τα 3MB), ιστοσελίδα ή blog, σε περίπτωση που τα έχουν · Θα εκτιμηθεί η γνώση των προγραμμάτων 2D και 3D μοντελοποίησης και πλανητοποίησης · Προσωπική συνέντευξη, αν το θεωρεί κατάλληλο ο Διδακτικός Συντονισμός .... [-]
Ισπανία Μαδρίτη
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
ισπανικά
Πλήρης παρακολούθηση
9 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Η δημιουργία και ανάπτυξη εικόνων μόδας 360º παράλληλα με τις σύγχρονες επικοινωνιακές στρατηγικές. ... [+]

Η δημιουργία και ανάπτυξη εικόνων μόδας 360º παράλληλα με τις σύγχρονες επικοινωνιακές στρατηγικές.

Αρχείο μαθημάτωνΕίδος μαθήματος: ΔάσκαλοςΓλώσσα: ΑγγλικάΣχολή: ΜόδαΠιστωτικές μονάδες IED: 60Διάρκεια: 10 μήνεςΧρονοδιάγραμμα: Απόγευμα 19:00 - 22:30 (MF 3, 4 ή 5 ημέρες την εβδομάδα)Συμμετοχή: προσωπικάΠροϋπόθεση: Ιδιωτικό / Ένα ιδιωτικό πιστοποιητικό θα εκδοθεί στο τέλος του μαθήματος.Σκηνοθεσία: σε όσους ενδιαφέρονται για τον κόσμο της μόδας και τις διαδικασίες της, καθώς και πτυχιούχοι ή κάτοχοι διπλωμάτων επικοινωνίας, μάρκετινγκ και PR ή δημοσιογραφίας που αναζητούν ειδική εκπαίδευση στον τομέα της μόδας και των επικοινωνιών.Διαδικασία εισαγωγής: Curriculum vitae / Letter Project Motivation Letter Project Portfolio (max 3Mb) / προσωπική συνέντευξη στο Web, όπως κρίθηκε απαραίτητη από την Ομάδα Ακαδημαϊκού Συντονισμού... [-]
Ισπανία Μαδρίτη
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
10 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Η Ψηφιακή Παραγωγή επέτρεψε το άλμα από τη βιομηχανική παραγωγή - που είναι δύσκολη στην πρόσβαση - σε οικονομικά προσιτή και προσιτή προσωπική κατασκευή, ώστε να επιτρέπ ... [+]

Αρχείο μαθημάτωνΕίδος μαθήματος: ΔάσκαλοςΓλώσσα: ΑγγλικάΣχολή: ΣχεδιασμόςΠιστωτικές μονάδες IED: 60Διάρκεια: 9 μήνεςΧρονοδιάγραμμα: Απογευματινά Μαθήματα επικοινωνίας: 19:00 - 22:30 (2 ημέρες την εβδομάδα) Μαθήματα online: 16:00 έως 20:00 (Fr) | 10:00 έως 14:00 (Σάββατο) Εργαστήριο εντατικής παρακολούθησης: 1 Σαββατοκύριακο / μήναΣυμμετοχή: αναμειγνύεταιΠροϋποθέσεις: Οι μαθητές του ιδιωτικού μαθήματος θα λάβουν πιστοποιητικό. Εκείνοι που λαμβάνουν διπλό προσόν με την Ακαδημία Fab θα λάβουν επίσης το Diploma Fab που εκδίδεται από το Ίδρυμα Fab.Σκηνοθεσία: Σχεδιαστές, αρχιτέκτονες, μηχανικοί, επιχειρηματίες, καλλιτέχνες κ.λπ. Όποιος συνδέεται με τον τομέα του σχεδιασμού.Διαδικασία εισαγωγής: Βιογραφικό σημείωμα / επιστολή παρακίνησης Χαρτοφυλάκιο (όχι μεγαλύτερο από 3MB) / ιστοσελίδα Προσωπική συνέντευξη, εφόσον κρίνεται σκόπιμη από τον συντονιστή διδασκαλίας... [-]
Ισπανία Μαδρίτη
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
9 μήνες
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Μπορούμε να μιλάμε για ένα Fashion 2.0 σήμερα; Η μόδα έρχεται πριν από τη "μόδα"; Είναι οι τάσεις που συμβαίνουν στα δίκτυα και τα ψηφιακά μέσα αντί στις πασαρέλες; Όλα α ... [+]

Μπορούμε να μιλάμε για ένα Fashion 2.0 σήμερα; Η μόδα έρχεται πριν από τη "μόδα"; Είναι οι τάσεις που συμβαίνουν στα δίκτυα και τα ψηφιακά μέσα αντί στις πασαρέλες; Όλα αυτά τα ερωτήματα είναι λανθάνοντα και παρόντα στην τρέχουσα πραγματικότητα. Οι κοινωνικές αλλαγές, οι νέες τεχνολογίες, τα κοινωνικά δίκτυα, η εξέλιξη των καταναλωτών και ο εκδημοκρατισμός της μόδας οδήγησαν τις μάρκες σε αμφισβήτηση της επανεξέτασης των στρατηγικών τους.... [-]

Ισπανία Μαδρίτη
Φεβρουάριος 2020
ισπανικά,Spanish (Spain)
Πλήρης παρακολούθηση
10 βρείτε το διδακτορικό σας της νομικής
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Ο Ευρωπαϊκός Master of Contemporary Photography είναι σήμερα η πιο φιλόδοξη πρόταση για την κατάρτιση στην καλλιτεχνική φωτογραφία και φιλοδοξεί να αποτελέσει σημείο συνά ... [+]

περιγραφή

Ο Ευρωπαϊκός Master of Contemporary Photography είναι σήμερα η πιο φιλόδοξη πρόταση για την κατάρτιση στην καλλιτεχνική φωτογραφία και φιλοδοξεί να αποτελέσει σημείο συνάντησης καλλιτεχνών και επαγγελματιών για τον εμπλουτισμό αυτού του πεδίου στην Ισπανία.

Πρακτικό και καινοτόμο, είναι ένα μοναδικό πρόγραμμα που βασίζεται στην αριστεία των δασκάλων του (Martin Parr, Irina Chmyreva, Joan Fontcuberta και Andreas Müller-Pohle, μεταξύ άλλων) που γεννιέται από την υπόθεση ότι υπάρχει ευρωπαϊκή εννοιολογική και δημιουργική ταυτότητα και ότι αυτό είναι και πρέπει να αποτελεί αναφορά της πρώτης τάξης στις ακαδημαϊκές, πολιτιστικές και καλλιτεχνικές αγορές. Με αυτή την έννοια, η συμμετοχή φοιτητών από πολύ διαφορετικές ηπείρους είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και εμπλουτιστική.... [-]

Ισπανία Μαδρίτη
Οκτώβριος 2020
Αγγλικά
Μερική παρακολούθηση
9 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Προχωρήστε στο σχεδιασμό όλων των ειδών μορφών δημοσίευσης και νέων ψηφιακών μέσων που ελέγχουν τον ρόλο της φωτογραφίας και της απεικόνισης, της σύνθεσης, της τυπογραφία ... [+]

ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ: ΙΣΠΑΝΙΚΑ

Το μεταπτυχιακό δίπλωμα στο εκδοτικό σχέδιο: Print and Digital Media εκπαιδεύει τους μαθητές να εργαστούν στο σημερινό περιβάλλον εκδόσεων, τόσο σε χαρτί όσο και σε νέα ψηφιακά μέσα.

Η επαγγελματική αγορά σήμερα απαιτεί έναν επαγγελματία στον οποίο συγκλίνουν εξειδικευμένες γνώσεις σχετικά με τις εκδόσεις για έντυπα μέσα ενημέρωσης και μια σταθερή διαμόρφωση στο περιβάλλον της έκδοσης σε ψηφιακά μέσα. Η αύξηση της πώλησης εκδοτικών προϊόντων, ο πολλαπλασιασμός φορητών ηλεκτρονικών συσκευών και η αλλαγή στους τρόπους πρόσβασης σε πληροφορίες αναγκάζουν το σημερινό σχεδιαστή να προβεί σε συνεχή αναθεώρηση των γλωσσών της οπτικής επικοινωνίας στα έντυπα μέσα ενημέρωσης.... [-]

Ισπανία Μαδρίτη
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
ισπανικά,Spanish (Spain)
9 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Το Master στη Διοίκηση και τη Διεύθυνση Επικοινωνίας, Μάρκετινγκ και Διαφήμισης προτείνει ένα πρόγραμμα κατάρτισης που συνδυάζει τη θεωρητική κατάρτιση με την ανάπτυξη δη ... [+]

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΚΗ

Το Master στη Διοίκηση και τη Διεύθυνση Επικοινωνίας, Μάρκετινγκ και Διαφήμισης προτείνει ένα πρόγραμμα κατάρτισης που συνδυάζει τη θεωρητική κατάρτιση με την ανάπτυξη δημιουργικών δεξιοτήτων και την πρακτική εφαρμογή, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις επικοινωνιακές δυνατότητες που προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες, εργαστήρια ή συναντήσεις με διάσημους επαγγελματίες του κόσμου της διαφήμισης, της επικοινωνίας και του μάρκετινγκ.... [-]

Ισπανία Μαδρίτη
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
ισπανικά
Πλήρης παρακολούθηση
9 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Εμπορική διαχείριση και στρατηγική για προϊόντα μόδας, από την ανάπτυξη μέχρι την παραγωγή και τη διανομή. ... [+]

ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ

Λόγω της ξέφρενης ταχύτητας με την οποία κυκλοφορούν τα είδη μόδας σήμερα και αντιμετωπίζοντας όλο και πιο απαιτητικούς καταναλωτές, είναι πρωταρχικής σημασίας τα προϊόντα να φτάνουν στον τελικό καταναλωτή ακριβώς όπως παρουσιάστηκαν, χωρίς ελαττώματα, σε μια κατάλληλη τιμή και τον καθορισμένο χρόνο.

Από την άλλη πλευρά, παράγοντες όπως η ενοποίηση των νέων τεχνολογιών, ο πραγματικός χρόνος, η ανάπτυξη νέων αγορών και η αποκέντρωση της παραγωγής, αναγκάζουν τον κλωστοϋφαντουργικό κλάδο να αναζητά συνεχώς λύσεις και βελτιώσεις με τις οποίες μπορεί να καινοτομήσει και να επιτύχει.... [-]

Ισπανία Μαδρίτη
Ιανουάριος 2020
Αγγλικά,Spanish (Spain)
Πλήρης παρακολούθηση
11 μήνες
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Το Master in Fashion Διοίκηση Επιχειρήσεων έχει σχεδιαστεί για όσους θέλουν να εκπαιδεύσουν ως διευθυντικά στελέχη και επιχειρηματίες στο χώρο της μόδας. ... [+]

Αυτό το πρόγραμμα είναι διδάσκεται στα ισπανικά

Ο Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Μόδας έχει σχεδιαστεί για όσους θέλουν να εκπαιδεύσουν ως διευθυντικά στελέχη και επιχειρηματίες στο χώρο της μόδας.

Η μόδα είναι η δημιουργικότητα. Παρ 'όλα αυτά, έτσι ώστε ένα θριάμβους προϊόν, φτάνει στο επιθυμητό κοινό και εργάζεται στο εμπόριο, χρειάζεται μια στρατηγική ανάπτυξης. Ένα επιχειρηματικό σχέδιο θα πρέπει να καλύπτει όλες τις πτυχές που είναι αναγκαίες για να οικοδομήσουμε μια εταιρεία είναι σε θέση να επιτύχει τα αποτελέσματα και να επιτευχθεί η επιδιωκόμενη επιτυχία.... [-]

Ισπανία Μαδρίτη
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Spanish (Spain)
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Μάθετε να δημιουργείτε ισχυρά εμπορικά σήματα. Στρατηγικός Σχεδιασμός και Διαχείριση Δημιουργικής Μάρκας. ... [+]

ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ: ΙΣΠΑΝΙΚΑ

Η μάρκα και η διοίκησή της είναι πρωταγωνιστές σε μια νέα εποχή όπου η κατασκευή αξίας έχει καταστεί ουσιώδης για τις επιχειρήσεις. Τα ψηφιακά μέσα και οι νέες στρατηγικές επικοινωνίας απαιτούν τη δυνατότητα δημιουργίας ιδανικών ιδεών, μηνυμάτων και "υγρού" περιεχομένου ικανών να διαπερνούν με συνέπεια όλες τις περιοχές δράσης μιας μάρκας.

Αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στοχεύει στην αντιμετώπιση των εμπορικών σημάτων με όλες τις πτυχές τους. Από τη γέννηση του εμπορικού σήματος, του DNA του και των θεμελίων του, μέσω επικοινωνιακών στρατηγικών, τη δημιουργία μηνυμάτων, εκστρατειών και περιεχομένου για την επίτευξη των διαφορετικών σημείων επαφής με τον καταναλωτή, μέσω συμβατικών, ψηφιακών μέσων, κ.λπ.... [-]

Ισπανία Μαδρίτη
Ιανουάριος 2020
ισπανικά,Spanish (Spain)
Πλήρης παρακολούθηση
11 μήνες
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Το Master of Interior Design ορίζει και αναπτύσσει τις βασικές έννοιες της εσωτερικής διακόσμησης, προκειμένου να κατανοήσουν τη σχέση μεταξύ του χρήστη και του χώρου γύρ ... [+]

Αυτό το πρόγραμμα είναι διδάσκεται στα ισπανικά

Ο Πλοίαρχος του Interior Design ορίζει και αναπτύσσει τις βασικές έννοιες της εσωτερικής διακόσμησης, προκειμένου να κατανοήσουν τη σχέση μεταξύ του χρήστη και του χώρου γύρω από το άτομό του, ένα χώρο που έχει εξελιχθεί μαζί με τις νέες τάσεις και τον τρόπο ζωής.

Ο πειραματισμός με τις πέντε αισθήσεις μας είναι ένα ουσιαστικό μέρος του μεταπτυχιακού προσέγγιση, που ερευνά σε έννοιες όπως: ο όγκος, τα υλικά, το φως, διαφάνειες και τη χωρική ταξίδι και ρυθμό με τα στοιχεία που δημιουργούν αισθήσεις και εμπειρίες, δημιουργώντας ένα γερό θεμέλιο για καινοτόμες λύσεις.... [-]

Ισπανία Μαδρίτη
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Spanish (Spain)
Πλήρης παρακολούθηση
9 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Το Master of Motion Graphics Design ολοκληρώνεται με την παραγωγή ενός τροχού, στο οποίο οι μαθητές καταρτίζουν όλη την εργασία που έχουν πραγματοποιήσει κατά τη διάρκεια ... [+]

Ο σχεδιασμός κινήσεων απαιτεί μια σειρά διαφορετικών τεχνικών γνώσεων για την πρόταση, την ανάπτυξη και την επιτυχή ολοκλήρωση κάθε έργου.

Σε αυτό το μάστερ, θα μάθετε να κάνετε φωτισμό, να μετακινήσετε μια φωτογραφική μηχανή, να ζωντανέψετε, να επεξεργαστείτε και να κάνετε εργασίες μετά την παραγωγή, για να πάρετε ένα έργο από την αρχή μέχρι το τέλος. Ετοιμαστείτε να αναζωογονήσετε αυτό που έχετε μέσα σας και να ξεκινήσετε τη σταδιοδρομία σας στον συναρπαστικό κόσμο του σχεδιασμού κίνησης.... [-]

Ισπανία Μαδρίτη
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Spanish (Spain)
Πλήρης παρακολούθηση
9 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
IED – Istituto Europeo di Design Madrid

Το φως είναι μια γλώσσα, προκαλεί συναισθήματα, επικοινωνεί και, επιπλέον, έχει το πλεονέκτημα ότι είναι καθολικό. Το Master in Lighting Design προσφέρει εκπαίδευση στον ... [+]

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΚΗ

Το Master of Lighting Design προσφέρει εκπαίδευση σχετικά με τη χειραγώγηση του φωτός στο διάστημα, προσθέτοντας κάτι πέρα από την απλή ανταπόκριση σε μια καθαρά λειτουργική ή αισθητική απαίτηση.

Με το Master of Lighting Design, οι μαθητές θα εργαστούν στους τρόπους συνδυασμού των τεχνικών πτυχών των πηγών φωτός και των εξαρτημάτων τους, προκειμένου να αποκτήσουν καλλιτεχνικά, οπτικά και συναισθηματικά αποτελέσματα, δημιουργώντας χώρους μέσω της χειραγώγησης του φωτός.... [-]

Ισπανία Μαδρίτη
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Spanish (Spain)
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
9 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Semana de workshops de diseño con alumnos en el IED Madrid

Máster de Dirección y Gestión de Comunicación, Marketing y Publicidad del IED Madrid

#digifashion en el IED Madrid. Mesa redonda para las buenas prácticas en Comunicación Digital y Moda

Nuestros alumnos opinan sobre la sostenibilidad. Laura Valdez

Experience IED Madrid Moda

IED Master Madrid, pensar, proyectar, innovar

IED MADRID DESIGN. TURBOLATA

Documental Diseño de Interiores 2010 - IED Madrid

Tesis Diseño de Moda 2011. IED Madrid. Enso

IED Madrid
Address
C/ Flor Alta 8 28004
Μαδρίτη, Κοινότητα Μαδρίτης, Ισπανία
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+34 914 48 04 44