IEDE Business School - Universidad Europea

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Business School Business School IEDE Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο χαρακτηρίζεται από την ικανότητά της να αναπτύσσει κατάρτισης σε θέματα διαχείρισης και να ενισχύσει την καριέρα σας με ένα άκρως διεθνές προφίλ και σχετίζονται με τις τρέχουσες ανάγκες του επιχειρηματικού κόσμου. Μέσω IEDE Business School, Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο προσφέρει ένα ευρύ φάσμα των εστιάζοντας στους τομείς των επιχειρήσεων, του εμπορίου, του τουρισμού, του δικαίου και των διεθνών σχέσεων των προγραμμάτων. Αυτά περιλαμβάνουν τα μεταπτυχιακά, μεταπτυχιακό δίπλωμα και μεταπτυχιακό επιτρέποντας εμπειρογνωμόνων, σχεδιαστεί λαμβάνοντας υπόψη τις τάσεις, την τεχνολογία και τις αξίες που απαιτούνται από την αγορά ως μια κοινωνικοοικονομική κατάσταση που υπάρχει σήμερα.

ΔΙΕΘΝΗ ΦΥΣΗ

Σχολή προσόντα Foster του διεθνούς χαρακτήρα, με διάφορους τρόπους: το περιεχόμενό τους, το διδακτικό προσωπικό, την εκμάθηση γλωσσών και ειδικά η δυνατότητα παραμονής στο εξωτερικό, σε χώρες όπως οι ΗΠΑ, η Κίνα, την Ελβετία και την Ιταλία, μεταξύ άλλων. Στόχος μας είναι να ενθαρρύνει τους μαθητές να κάνουν το άλμα για μια διεθνή σταδιοδρομία, να βελτιώσουν το επίπεδο της επαγγελματικής αγγλικά και να παρέχει την αρχική μετάβαση σε μια επαγγελματική εμπειρία στο εξωτερικό. Ο στόχος είναι η βελτίωση της ανταγωνιστικότητας και της απασχολησιμότητας των φοιτητών στο διεθνές περιβάλλον, η θέση τους σε επαφή με τις εταιρίες που πρωτοστατούν επαγγελματική ανάπτυξη στις αντίστοιχες χώρες τους.

Προγράμματα που βασίζονται στον πραγματικό κόσμο

Όλα τα προγράμματά μας αναπτύχθηκε με την εταιρεία ως σημείο αναφοράς. Οι δεσμοί μεταξύ Business School μας και τον επαγγελματικό κόσμο από τη σύλληψη και το σχεδιασμό των δικών τους προγραμμάτων για τη διαμόρφωση της Σκήτης και για την προώθηση των μαθητών μας στην αγορά εργασίας. Οι εκπαιδευτικές ανάγκες έχουν αλλάξει, διότι η αγορά εργασίας έχει αλλάξει. Τώρα κινείται πιο συχνά τομέα, η εταιρεία και τη χώρα. Τεχνολογία και τις ανάγκες του κόσμου της νέας χιλιετίας, απαιτείται η κατάρτιση προσοχή και επικαιροποιούνται συνεχώς οι γνώσεις και δεξιότητες. Η νέα αυτή ανάγκη για "διά βίου μάθηση" ή τη διά βίου μάθηση κάνει IEDE είστε πάντα ενήμεροι για τις σημερινές επιχειρήσεις και νομικό κόσμο, να αναπτύξουν προγράμματα για την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών των νέων επαγγελματιών, τόσο στην τάξη και μικτές μορφές μάθησης, αναμειγνύονται ή online.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
  • ισπανικά

Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα » Όψη MBA »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

μεταπτυχιακό δίπλωμα στη διαχείριση και τη διεθνή διαχείριση του ξενοδοχείου

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 εξάμηνα October 2018 Ισπανία Μαδρίτη

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, έτσι έχουμε δημιουργήσει το Master στη Διοίκηση και Διεθνούς Διοίκησης Ξενοδοχείων, ο οποίος περιλαμβάνει θεωρητικά και πρακτικά θέματα και στοχεύει στο να είναι το μόνο δίγλωσσο, διεθνή, τεχνολογικών και πρακτικό πρόγραμμα. [+]

Η διεθνής ξενοδοχειακή βιομηχανία ολοένα και περισσότερο ζητούν καλύτερη εκπαιδευμένους επαγγελματίες να διαχειρίζονται την ποιότητα και την καινοτομία απαιτήσεις του πελάτη. Μεταπτυχιακές σπουδές στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστημιακό προσφέρει την ευκαιρία σε επαγγελματίες του τουρισμού πρακτική εκπαίδευση σε εθνικό και διεθνές επίπεδο διαπιστευμένο και αναγνωρισμένο ίδρυμα.

... [-]

μεταπτυχιακό δίπλωμα στο μάρκετινγκ και τις επικοινωνίες + πτυχιούχος ειδικός στο ψηφιακό μάρκετινγκ

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος October 2018 Ισπανία Μαδρίτη

Αυτό το Master θα σας δώσει τη δυνατότητα να εντοπίσει τις επιχειρηματικές ευκαιρίες και να τις εφαρμόσει αποτελεσματικά και οικονομικά, τη δημιουργία ισχυρών εμπορικών σημάτων μέσω αποτελεσματικών επικοινωνιακών εκστρατειών και την ανάπτυξη στρατηγικών διαφοροποίησης, της καινοτομίας, της ανάπτυξης και της ανάπτυξης. [+]

Αυτό το Master θα σας δώσει τη δυνατότητα να εντοπίσει τις επιχειρηματικές ευκαιρίες και να τις εφαρμόσει αποτελεσματικά και οικονομικά, τη δημιουργία ισχυρών εμπορικών σημάτων μέσω αποτελεσματικών επικοινωνιακών εκστρατειών και την ανάπτυξη στρατηγικών διαφοροποίησης, της καινοτομίας, της ανάπτυξης και της ανάπτυξης.

Με αυτό το Μάστερ θα πάει στο συναρπαστικό κόσμο του μάρκετινγκ και της επικοινωνίας, από τις στρατηγικές υλικά για τις πιο εύχρηστο εργαλεία του ψηφιακού περιβάλλοντος, το οποίο θα παρέχει τις δεξιότητες και τις γνώσεις που απαιτούνται στην καριέρα σας, για να λειτουργήσει με επιτυχία σε οποιαδήποτε τμήμα μάρκετινγκ των επιχειρήσεων και των εμπορικών σημάτων, ή ακόμη και να αναπτύξουν τη δική σας επιχειρηματική μέλλον.... [-]


Βίντεο

Alumno MBA IEDE online

IEDE Business School

Adelántate. Testimonios IEDE: Óscar Esteban

IEDE Business Schoo l- English version