Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σήμερα μετασχηματισμό σας αρχίζει

Ελάτε μαζί μας και αποτελούν μέρος του φυσικού οικοσυστήματος που οδηγεί την ψηφιακή μετατροπή και την ανανέωση του επαγγελματικού κόσμου.

ISDI είναι ένας θεσμός που δημιουργήθηκε από κορυφαίους επαγγελματίες για αλλαγή επιτάχυνση προς μια νέα, πιο ανταγωνιστική και πιο αποτελεσματική επιχειρηματικό μοντέλο και τη μεγιστοποίηση του δυναμικού των ατόμων, των επαγγελματιών, επιχειρήσεων και των αγορών στην Ισπανία και τη Λατινική Αμερική.

Τον Μάρτιο του 2009 μια ομάδα επαγγελματιών του Internet συναντήθηκαν με την ιδέα της δημιουργίας ενός σχολείου που θα εκπαιδεύσει τους επαγγελματίες και τους επιχειρηματίες σε ψηφιακή επιχείρηση, προσφέροντας περιεχόμενο που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες, χρησιμοποιώντας μεθοδολογίες του 21ου αιώνα, και που απασχολούν τους καλύτερους επαγγελματίες του Διαδικτύου ως καθηγητές.

ISDI105ISDI101

Διακριτικός κατάρτισης για μια νέα εποχή

ISDI102

Έχουμε εκπαιδεύσει τους ηγέτες του ψηφιακού μετασχηματισμού

Είμαστε ειδικοί στην εκπαίδευση και την ανάπτυξη των ψηφιακών ταλέντο. Προσφέρουμε μια ολιστική θεώρηση των ψηφιακών επιχειρήσεων, καθώς και εξειδικευμένη εκπαίδευση σε διάφορους κλάδους.

Κατάρτισης για τους επαγγελματίες με επικεφαλής τον επαγγελματίες

Τα μαθήματα διδάσκονται από περισσότερα από 300 ψηφιακά επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στις σημαντικότερες εταιρείες του ψηφιακού κόσμου ..

Μαθήματα διδάσκονται από περισσότερους από 150 επαγγελματίες ψηφιακού

δραστηριοποιούνται στις σημαντικότερες εταιρείες στον ψηφιακό κόσμο.

Αμέσως ισχύουν για πραγματική επιχείρηση

Μεθοδολογία που βασίζεται στην άμεση συνεχιζόμενη εφαρμογή της γνώσης που αποκτήθηκε σε ένα πραγματικό επιχειρηματικό περιβάλλον.

Δίκτυο μας Αποφοίτων

ΣΥΝΕΧΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ
υλικά κατηγορίας ενημερώθηκε για τη ζωή, επειδή ο ψηφιακός κόσμος αλλάζει συνεχώς. Αποκλειστική επαναληπτικά εργαστήρια για πρώην φοιτητές και οι συνομιλίες που καλύπτουν τις τελευταίες στον ψηφιακό περιβάλλον.

Καθοδήγηση και υποστήριξη στην επαγγελματική σταδιοδρομία σας
Έχουμε βοηθήσει στον καθορισμό του προφίλ σας και να βελτιώσετε τη θέση σας στην αγορά εργασίας.

Βοήθεια με Εκκίνηση την επιχείρησή σας
Mentoring υπηρεσία και άλλη υποστήριξη για την επιχειρηματική αποφοίτων μας.

ταλέντο Διοικητικό συμβούλιο
Με εκατοντάδες θέσεις ανοίγουν κάθε χρόνο, αποκλειστικές προσφορές για τους φοιτητές και την πρόσβαση στα καλύτερα θέσεων εργασίας στον τομέα.

Συνεχίζεται Δικτύωση
Η επαφή με κορυφαίους επαγγελματίες και εμπειρογνώμονες, καθώς και με εταιρείες σημείο αναφοράς που εμπλέκονται στις διαδικασίες της ψηφιακής μετατροπής.

Στήριξη της Επιχειρηματικότητας

ISDI Έναρξη
Αποκλειστικό πρόγραμμα προ-επιτάχυνσης για Αποφοίτων έργα έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους καθοδηγήσει με την εκκίνηση τους, να σημειώσει ταχύτερη πρόοδο, κάνουν λιγότερα λάθη και να αναπτυχθούν.

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ Accelerator
Επιταχυντής δημιουργήθηκε από ISDI με ευρωπαϊκά κονδύλια για τη χρηματοδότηση, την κατάρτιση και την καθοδήγηση 60 ξεκινήματα. Με επίκεντρο την Mobile, αυτό είναι ένα από τα 10 καλύτερα επιταχυντές στην Ευρώπη.

Επιχειρηματικό Ταμείο Άγγελος
Έχουμε επενδύσει σε επιχειρηματικά σχέδια με βραχυπρόθεσμα και μεσοπρόθεσμα θέσεις, σε σπόρους, την εκκίνηση και την ψηφιακή στάδια μετασχηματισμού.

Κέντρα συν-εργασίας
Η έδρα μας είναι το σπίτι σε κατάρτιση, συνεδριάσεις και εκδηλώσεις που σχετίζονται με ISDI οικοσύστημα επιχειρηματικών σχεδίων.

ISDI103

Έρευνα και διάδοση

Whitepapers, Μελέτες και Παρατηρητήρια Κάλυψη Ψηφιοποίηση με την οποία υποστηρίζουμε την ανάπτυξη της ψηφιακής γνώσης.

Ισπανικά Βαρόμετρο Business Ψηφιοποίηση: Ένα έργο από την ISDI προέδρου και του Universidad Complutense που παρακολουθεί την επιχείρησή ψηφιοποίηση.

ISDI συνομιλίες: Keynote παρουσιάσεις και ομιλίες από διεθνείς ψηφιακή εμπειρογνώμονες.

Εκδόσεις: Optimismo Ψηφιακή Blog, είναι η ψηφιακή Magazine, είναι η ψηφιακή Blog.

ISDI104
Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά
Επί του παρόντος δεν υπάρχουν προγράμματα για να εμφανίσετε

Παρακαλείστε να βελτιώσετε την αναζήτησή παραπάνω, ελέγξτε δημοφιλείς κατηγορίες μας παρακάτω ή να εκτελέσει μια αναζήτηση λέξεων-κλειδιών.


... or simply by choosing your degree:

ISDI

Bruno Beretti, Digital Marketing Manager en Clarins Group [Esp]