Immune Technology Institute

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Εξανθρωπίζουμε την τεχνολογία μέσω της εκπαίδευσης

Immune Technology Institute είναι μια ζωντανή κοινότητα γνώσεων όπου η τεχνολογία και οι ιδέες είναι η κινητήρια δύναμη της ανάπτυξης. Προωθούμε ένα μοναδικό σύστημα διδασκαλίας στο οποίο η μάθηση αποκτάται μέσω της επίλυσης πραγματικών προκλήσεων στον επαγγελματικό κόσμο, σε συνδυασμό με κορυφαίες εταιρείες στον τομέα της τεχνολογίας.

Προετοιμαστείτε για τις θέσεις εργασίας του μέλλοντος

Το IMMUNE γεννήθηκε για να εκπαιδεύσει τους καλύτερους επαγγελματίες και επιχειρηματίες στην τεχνολογία. Σε αντίθεση με τα παραδοσιακά σχολεία, τα προγράμματά μας αναπτύσσονται μαζί με εταιρείες και ενημερώνονται συνεχώς. Θα βρείτε τα πιο πρόσφατα για να αναπτύξετε την καριέρα σας με ένα μελλοντικό όραμα.

Μεγιστοποιήστε το ταλέντο της εταιρείας σας

Συνεργαζόμαστε με κορυφαίους οργανισμούς για να ενισχύσουμε το ταλέντο τους. Γίνετε συνεργάτης IMMUNE και συνδεθείτε με επαγγελματίες στον τομέα της τεχνολογίας.

artificial intelligence, brain, think

φιλοσοφία

Immune Technology Institute προσφέρει ένα μοναδικό μαθησιακό οικοσύστημα. Προετοιμάζουμε τους μαθητές μας για τις προκλήσεις του σήμερα και του αύριο, παρέχοντάς τους τη γνώση και τις δεξιότητες για την κατασκευή λύσεων που υπερβαίνουν τις συμβατικές.

«Στόχος μας είναι να υπερβούμε το τρέχον πλαίσιο της επίσημης εκπαίδευσης. Δημιουργούμε ένα καινοτόμο περιβάλλον που προωθεί τη δικτύωση μεταξύ εταιρειών και υποψηφίων για τη δημιουργία τολμηρών λύσεων που υπερβαίνουν τις συμβατικές».
Τζουάν Ρίβα. Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του Immune Technology Institute

Αυτό που μας καθορίζει

Ακεραιότητα

Πιστεύουμε ότι η ακεραιότητα είναι βασική αρχή για τη διασφάλιση της θετικής χρήσης της τεχνολογίας, λαμβάνοντας υπόψη τον αντίκτυπο στον τρόπο ζωής της ανθρωπότητας και της ηθικής.

Θράσος

Στο IMMUNE, καλλιεργούμε την ικανότητα αντιμετώπισης προκλήσεων με πάθος και προτείνουμε ασυνήθιστες λύσεις.

Ακούει

Ακούμε μέσα και έξω από την κοινότητά μας να μαθαίνουμε για νέες ανακαλύψεις, τάσεις και εξελίξεις και τις ενσωματώνουμε στα ακαδημαϊκά προγράμματα του IMMUNE.

Ατομικότητα

Στο IMMUNE δεσμευόμαστε να μεγιστοποιήσουμε τις δυνατότητες καθενός από τους ανθρώπους και τους οργανισμούς, ενισχύοντας τις δυνάμεις, τα ενδιαφέροντα και τις φιλοδοξίες τους.

κίνητρο

Προωθούμε απεριόριστη περιέργεια, προληπτική στάση και μη συμμόρφωση. Θέλουμε οι μαθητές μας να εμπιστεύονται τα ένστικτά τους για να βρουν έξυπνες λύσεις.

social media, digitization, faces

Μια μοναδική μεθοδολογία

Η υπόθεση πρέπει να λυθεί

Εξελίξαμε από την παραδοσιακή «μελέτη περίπτωσης» στην «υπόθεση που πρέπει να λυθεί», όπου οι μαθητές μαθαίνουν με την επίλυση άλυτων περιπτώσεων που συμβάλλουν οι εταιρείες.

Μάθηση με πράξεις

Η γνώση αποκτάται φυσικά μέσω μιας μεθοδολογίας πρακτικής μάθησης 100% που συμπυκνώνει τις βασικές θεωρητικές γνώσεις.

Εκμάθηση από ομοτίμους

Η επαγγελματική επιτυχία είναι βαθιά ριζωμένη στη συνεργασία, το άνοιγμα, την αλληλεπίδραση και την κοινότητα, τα οποία αντικατοπτρίζονται σε κάθε βήμα της μαθησιακής διαδικασίας.

Ανθρώπινες επιστήμες και μαλακές δεξιότητες

Όλα τα προγράμματα διαθέτουν 20% για την ανάπτυξη ανθρωπιστικών και μαλακών δεξιοτήτων για να διευρύνουν την κατανόησή μας για τον κόσμο μέσω ενός διεπιστημονικού πρίσματος.

Συνεχής μάθηση

Ο μετασχηματισμός είναι η μόνη σταθερά στην τεχνολογία. Γι 'αυτό ενημερώνουμε συνεχώς τα προγράμματά μας και παραμένουμε μπροστά από τις τελευταίες καινοτομίες και τις εφαρμογές τους.

Καινοτόμη αξιολόγηση

Παρέχουμε στους μαθητές λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την απόδοσή τους, τις δεξιότητες και τις βασικές ικανότητες για την επαγγελματική τους επιτυχία.

Δάσκαλε Αρκετά

Τα προγράμματα καλύπτουν τις βασικές πτυχές για να παρέχουν ένα παγκόσμιο όραμα των τεχνολογιών και να εμβαθύνουν στους πιο σχετικούς τομείς, εκπαιδεύοντας επαγγελματίες που ξεχωρίζουν στη σημερινή αγορά.

κίνητρο

Προωθούμε τα κίνητρα ως μηχανή μάθησης, φέρνοντας στις τάξεις μια ευέλικτη δυναμική μάθησης. Ενθαρρύνουμε την απεριόριστη περιέργεια, την προληπτική στάση και τη μη συμμόρφωση.

ΑΝΟΣΗ στα Μέσα

"Το Ινστιτούτο Τεχνολογικής Εκπαίδευσης IMMUNE ανοίγει στη Μαδρίτη. Σε αυτό οι μαθητές μαθαίνουν πρακτικά μέσω έργων που προτείνουν εταιρείες"

Ψηφιακή οικονομία ED

"Juan Riva; Διευθύνων Σύμβουλος & Ιδρυτής του IMMUNE: Φιλοδοξούμε να γίνουμε το κέντρο αριστείας στην Ευρώπη"

ο οικονομολόγος


" Immune Technology Institute : Σε αναζήτηση των καλύτερων 50 τεχνολογικών ταλέντων στην Ισπανία"

Ο λόγοςΤοποθεσίες

Μαδρίτη

Address
Paseo de la Castellana,89
28046 Μαδρίτη, Κοινότητα Μαδρίτης, Ισπανία

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη