Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ποιοι είμαστε

Το Instituto Europeo de Salud y Bienestar Social είναι ένα επιστημονικό και πολιτιστικό ίδρυμα που έχει μεταξύ των στόχων του την ιατρική εκπαίδευση, την ικανοποίηση των ασθενών και την ανάπτυξη της εκθετικής ιατρικής.

Τα φόρουμ και οι δραστηριότητές του δημιουργούν ρεύματα γνώμης για την προώθηση του μοντέλου αριστείας και καινοτομίας στην υγεία.

Προωθούμε μια αλλαγή νοοτροπίας που επικεντρώνεται στη δημιουργία υγιεινών συνηθειών και ενεργών ηγετών.

Ιατρική Εκπαίδευση

Προωθούμε την κατάρτιση των επαγγελματιών και την ανάπτυξη των ηγετών της κοινής γνώμης

  1. Συμβάλλουμε στην ανάπτυξη της επαγγελματικής ικανότητας των διαχειριστών, των ιατρών, των φαρμακοποιών, των νοσοκόμων και των οδοντιάτρων.
  2. Εκπαιδεύουμε τους επαγγελματίες και τους μελλοντικούς ηγέτες στις δεξιότητες και τις καλές πρακτικές, ώστε να μπορούν να δημιουργήσουν αξία στον τομέα της υγείας.
  3. Αναπτύσσουμε εκπαιδευτικές δραστηριότητες και δυναμικά εργαλεία που παρέχουν σταθερή υποστήριξη στην επαγγελματική πρακτική.

Απολαύστε την τεχνογνωσία μας

Υποστηρίζεται από 20 χρόνια εμπειρίας. Από το 1996, η καινοτομία στην υγεία, η μεταφορά γνώσεων και επαγγελματιών κατάρτισης.

113785_rsz_adobestock_100209996.jpg

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • ισπανικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα Διοικητικών Στελεχών

Instituto Europeo de Salud y Bienestar Social

Αποκτήστε τις απαραίτητες δεξιότητες για να προωθήσετε και να εφαρμόσετε τις τεχνικές της οργάνωσης των εκδηλώσεων. Διευκόλυνση συστημάτων σχεδιασμού και δεξιοτήτων που σ ... [+]

περιεχόμενοΒασικές αρχές του πρωτοκόλλουΝομικό πλαίσιο του πρωτοκόλλουΗ τέχνη της πρόσκλησηςΔιοργάνωση εκδηλώσεων και τελετουργίεςΗ οικοδόμηση της Ευρωπαϊκής ΈνωσηςΚοινοτικά όργαναΝομοθεσία πρωτοκόλλου στην Ευρωπαϊκή ΈνωσηΣυνήθειες και έθιμα των κρατών μελώνΔιεθνές και διπλωματικό πρωτόκολλοΕταιρική εικόναδημόσιες σχέσειςΟμιλίαεπικοινωνίαεμπορίαδεξιότητες διαχείρισηςΤελικό ΈργοστόχοιΑποκτήστε τις απαραίτητες δεξιότητες για να προωθήσετε και να εφαρμόσετε τις τεχνικές της οργάνωσης εκδηλώσεωνΔιευκόλυνση συστημάτων σχεδιασμού και δεξιοτήτων που συμβάλλουν στη βελτίωση των θεσμικών σχέσεων.Ανάπτυξη των τεχνικών και των γνώσεων στο πρωτόκολλο.Απαιτήσεις εισδοχής... [-]
Ισπανία Madrid
Σεπτέμβριος 2019
ισπανικά
Πλήρης παρακολούθηση
18 μήνες
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

¿Por qué elegir Instituto Europeo de Salud y Bienestar Social?

Address
Calle de Joaquín Costa, 16, 28002 Madrid
28002 Madrid, Community of Madrid, Ισπανία