Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ο Πρωτόκολλο Μεσογειακών Σπουδών Ινστιτούτο (IMEP) είναι το πρώτο όργανο της ειδικότητας του ιδρύθηκε στη Βαλένθια. ΙΜΕΡ (εταιρεία ιδιωτικού μετοχικού κεφαλαίου, όπως SL), που ξεκίνησε το 1997, και από τότε όλη η ομάδα του προσπαθεί καθημερινά να προσφέρει κατάρτιση της υψηλότερης ποιότητας, προκειμένου να προετοιμάσει τους καλύτερους επαγγελματίες στον κόσμο Οργάνωση εκδηλώσεων, το πρωτόκολλο και Θεσμικών Σχέσεων.

Σήμερα, σχεδόν δύο δεκαετίες αργότερα, IMEP είναι ένα κέντρο φημισμένο πανεπιστήμιο, χάρη στον επαγγελματισμό της ομάδας του.

Η ψυχή του IMEP αποτελεί ένα τεχνική ομάδα και των εκπαιδευτικών, με υψηλά προσόντα και πολυτομεακή που εργάζονται καθημερινά με τους μαθητές να κάνουν αυτό το ίδρυμα το καλύτερο μέρος για να αναπτυχθούν προσωπικά και επαγγελματικά.

σχολείο

Μεθοδολογία

Προσφέρουμε εξειδικευμένα προγράμματα κατάρτισης με διαφορετικούς τρόπους εκπαίδευσης (πρόσωπο, μικτή και εξ αποστάσεως), έτσι ώστε ο μαθητής μπορεί να επιλέξει αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Συνδυάζουμε διαφορετικές μεθοδολογίες διδασκαλίας προκειμένου να επιτευχθεί η ποιότητα των στόχων και την ακαδημαϊκή αριστεία των μαθημάτων που προσφέρουμε.

Ως εκ τούτου έχουμε αναπτύξει κύριο συνεδρίες με θεωρητικό και πρακτικό τύπο, μαθήματα μορφή επικεντρωθεί στην δυναμική της ομάδας για προβληματισμό και συζήτηση, μελέτες περιπτώσεων και επίλυση προβλημάτων σε πρακτικές περιπτώσεις και προσομοιώσεις, μαθήματα και διαλέξεις από ειδικούς. Οι εκπαιδευτικοί έχουν ανατεθεί πρακτικών καθηκόντων που πρέπει να επιλυθούν τόσο την ομάδα και ατομικά.

Πρέπει να διατηρούν σχέσεις με ένα ευρύ φάσμα οργανώσεων, οι οποίες διευκολύνουν την προσέγγιση των περιεχομένων της εκπαίδευσης, του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, έτσι ώστε οι μαθητές μπορούν να έρθουν σε επαφή με την πραγματικότητα επιχειρηματικές και επαγγελματικές δραστηριότητες.

Επιπλέον, έχουμε μια υπηρεσία εξατομικευμένων και ομαδικών σεμινάρια, με σκοπό να καθοδηγήσει και να συμπληρώσει την εκπαίδευση των φοιτητών.

ισχύει τελικά μια μεθοδολογία ενεργό συμμετοχική στον τομέα της οργάνωσης εκδηλώσεων, το πρωτόκολλο και θεσμικές σχέσεις.

σχολείο

Πρακτική και απασχόληση

ΙΜΕΡ εκπαίδευση διακρίνεται από σαφή προσανατολισμό της προς τον επαγγελματικό κόσμο, διευκολύνοντας την πρόσβαση για τους μαθητές μας και τις πρακτικές απασχόλησης σε επιχειρήσεις και οργανισμούς σε όλη την Ισπανία.

Η δυνατότητα λήψης πρακτικών και να τις συμπεριλάβει στο αρχείο σας επιτρέπει σε όλους τους μαθητές μας να τελειώσει τις πανεπιστημιακές τους σπουδές με ένα άμεση επαφή με τον επαγγελματικό τομέα στον οποίο επιθυμούν να ειδικευτούν. Από την προσφορά IMEP εξατομικευμένες συμβουλές οι μαθητές μας, ώστε να μπορούν να βρουν πρακτικές καταλληλότερη για το προφίλ, τις προσδοκίες και τα ενδιαφέροντά τους.

Επιπλέον, προσφέρουμε συμβουλές και τους πόρους τους μαθητές μας για την απασχολησιμότητα, που μπορεί να είναι μεγάλη βοήθεια για τη διευκόλυνση της ένταξής τους στην αγορά εργασίας.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά
ισπανικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

Instituto Mediterráneo Estudios de Protocolo

Το Master in Οργάνωση εκδηλώσεων, το πρωτόκολλο και Θεσμικών Σχέσεων (MST), που παρέχονται από ΙΜΕΡ, είναι ένα επίσημο μεταπτυχιακό πρόγραμμα με στόχο την επιστημονική κα ... [+]

Ο Master στην Οργάνωση εκδηλώσεων, το πρωτόκολλο και Θεσμικών Σχέσεων (MST)Δίδαξε από ΙΜΕΡ, είναι ένα επίσημο μεταπτυχιακό πρόγραμμα με στόχο την επιστημονική και επαγγελματικό τομέα, η οποία έχει ως στόχο να αυξήσει σώμα και την αρμοδιότητα για την άσκηση επαγγελματίες και ερευνητές στην Οργάνωση Εκδηλώσεων, το πρωτόκολλο και Θεσμικών Σχέσεων.

MST οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν το πρόγραμμα σπουδών που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας, από απόσταση ή στο πρόσωπο. Και οι δύο λειτουργίες ακολουθούν το ίδιο πρόγραμμα σπουδών και τους ίδιους στόχους, παρέχοντας το μαθητή με τις ίδιες αρμοδιότητες.... [-]

Ισπανία Alicante Spain Online
Οκτώβριος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Instituto Mediterráneo Estudios de Protocolo

Master στη Στρατηγική Τουρισμού Σχεδιασμού στον Αθλητισμό (MTD), που παρέχονται από ΙΜΕΡ, είναι μια ξεχωριστή τίτλο εγκρίθηκε από το Πανεπιστήμιο Miguel Hernández Πανεπισ ... [+]

Master στην Στρατηγικού Σχεδιασμού Αθλητικού Τουρισμού (MTD)Δίδαξε από ΙΜΕΡ, είναι μια ξεχωριστή τίτλο εγκρίθηκε από το Πανεπιστήμιο Miguel Hernández Πανεπιστήμιο της Έλτσε (UMH).

Αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα απευθύνεται σε επαγγελματίες ή / και αποφοίτων πανεπιστημίου που επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες που σχηματίζουν στο χώρο του σχεδιασμού και της στρατηγικής ανάπτυξης στους τομείς του τουρισμού και του αθλητισμού τους.... [-]

Ισπανία Alicante Spain Online
Οκτώβριος 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

¡Ahora estamos en GIPHY!