Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πανεπιστήμιο πνεύμα

Η αποστολή για να μάθουν και να αλλάξουμε τον κόσμο

Ένα πανεπιστήμιο περιλαμβάνει τη γνώση, την έρευνα και τη μεταφορά γνώσεων. Ωστόσο, φιλοδοξούμε να περισσότερο.
Είμαστε άνθρωποι που αφιερώνουν το χρόνο και την προσπάθεια μας για την εκμάθηση, προκειμένου να αλλάξει τον κόσμο. Μπορείτε να δείτε αυτήν τη φιλοδοξία σε δραστηριότητες UIC Βαρκελώνη. Είναι στο DNA μας.

Έχουν την εμπειρία πανεπιστήμιο που πάντα ονειρευόσασταν

Τοποθετώντας κάθε μαθητή στο επίκεντρο των πάντων σημαίνει ότι είστε ο πρωταγωνιστής στην UIC Βαρκελώνη.

Αυτή είναι η δέσμευσή μας προς εσάς, η οποία αντικατοπτρίζεται από ατομική προσοχή, μικρές ομάδες της κατηγορίας, ένα φιλικό διδακτικό σώμα, υποστηρικτικές υπηρεσίες, και όλα όσα χρειάζεστε για να βελτιώσετε τις ικανότητές σας.

Χτίζοντας γέφυρες με την επαγγελματική πραγματικότητα

Είμαστε συνδεδεμένοι με την κοινωνία και για τις επιχειρήσεις. Τα μαθήματα είναι πρακτικά και διδάσκονται από επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται. Συμπληρώνονται από ένα πρόγραμμα πρακτικής άσκησης. Για όλους αυτούς τους λόγους, η UIC Βαρκελώνη έχει μια από τις καλύτερες τιμές της απασχολησιμότητας στο πανεπιστημιακό σύστημα της Καταλονίας.

Στη Βαρκελώνη και σε σχέση με τον κόσμο

Πολυπολιτισμική Βαρκελώνη παρέχει ένα γενικό υπόβαθρο του ταλέντου και της γνώσης.
Έχουμε, επίσης, τις διεθνείς συμφωνίες και τα προγράμματα ανταλλαγής με πανεπιστήμια του εξωτερικού. Μερικά από τα προγράμματα σπουδών μας διδάσκονται εν μέρει στα αγγλικά? μπορείτε να πάρετε ακόμα και ολόκληρο το πρόγραμμα σπουδών σας σε αυτή τη γλώσσα.

Διαπίστευση

Η Universitat Internacional de Catalunya ξεκίνησε επίσημα ακαδημαϊκές δραστηριότητες της τον Οκτώβριο του 1997. Οργανικό Νόμο 11/1983 για την πανεπιστημιακή μεταρρύθμιση, (ΕΕΣ), μαζί με την 26/1984 Κοινοβούλιο της Καταλονίας δικαίου, με έδρα το κατάλληλο νομικό πλαίσιο για την ίδρυση ενός πανεπιστημίου με την ικανότητα να τα επίσημα πιστοποιητικά βαθμό βραβείο. Η Fundación Familiar Catalana (καταλανικά Ίδρυμα Οικογένειας) ανέλαβε πλήρως την ευθύνη για την εκτέλεση αυτού του ακαδημαϊκού έργου.

Κορυφή λόγοι για τους οποίους ένας μαθητής πρέπει να εξετάσει τις σπουδές του στο UIC Βαρκελώνη

Η διεθνής εμπειρία σε ένα από τα πιο συναρπαστικός πόλεις του κόσμου: Βαρκελώνη Με υψηλά προσόντα καθηγητές και τους επαγγελματίες που αγαπούν να διδάξουν με διεθνή νοοτροπία Επίσημη Πτυχία και πρακτική κατάρτιση Διεθνές πρακτική άσκηση Υψηλό ποσοστό της απασχολησιμότητας Ο βέλτιστος τρόπος για τη βελτίωση των γλωσσικών δεξιοτήτων Προσωπική καθοδήγηση και συμβουλές για όλα τα προγράμματα και σε όλους τους φοιτητές Δικτύωσης και επαφών Ανάπτυξη ηγεσίας και των επιχειρηματικών δεξιοτήτων Συνεχίσουν την εκπαίδευσή: Δάσκαλε, μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα

Υπηρεσίες

ΔΙΑΜΟΝΗ: Εάν χρειάζεστε τη διαμονή κατά τη διάρκεια του χρόνου σας στο πανεπιστήμιο θα είναι σε θέση να υποβάλουν αίτηση για φοιτητική κατοικίες, διαμερίσματα και δωμάτια που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τις ανάγκες σας.

Αθλητισμός: Σπουδές στο UIC Βαρκελώνη σημαίνει εξελίσσεται συνολικά ως πρόσωπο. Ενθαρρύνουμε τους μαθητές να συμμετέχουν σε αθλητικές και σωματικές δραστηριότητες. Το πανεπιστήμιο προωθεί και οργανώνει αθλητικές δραστηριότητες, διαγωνισμούς και παρέχει dis-μετρήσεις και άλλα πλεονεκτήματα για τους μαθητές ώστε να μπορούν να έχουν πρόσβαση σε άλλες εγκαταστάσεις και οργανισμούς στη Βαρκελώνη.

Καθοδήγηση και συμβουλές: Συμβουλευτική και καθοδήγηση υπηρεσιών που έχουν σχεδιαστεί για τους μαθητές να επιτύχουν την προσωπική και επαγγελματική τους προκλήσεις.

φοιτητική ζωή

Φοιτητές Υπηρεσίες: σας βοηθά να επιτύχουν ό, τι είναι πιο σημαντικό: τους προσωπικούς σας στόχους.

Οργανώνει ένα ευρύ φάσμα πολιτιστικών, σχετίζονται με τον αθλητισμό, κοινωνικές και ακαδημαϊκές δραστηριότητες. Η υπηρεσία παρέχει πληροφορίες και οδηγίες για την ακαδημαϊκή, διοικητική και εξωσχολικές θέματα στο πανεπιστήμιο.

Φοιτητής Υπηρεσίες της UIC είναι υπεύθυνος για την ενημέρωση και την παροχή συμβουλών φοιτητές για το πώς να διαχειρίζονται χαρτιά τους, αλλά και άλλες εξωσχολικές ζητήματα.

Απόφοιτοι: UIC Βαρκελώνη αναμεταδίδει ακαδημαϊκή φιλοσοφία του στην κοινωνία μέσω κοινότητα των 12.000 αποφοίτων. Αυτή η φιλοσοφία είναι: αριστεία στην εργασία, το άτομο τοποθετείται στο κέντρο των πάντων, η επιθυμία να υπηρετήσει και η συνεχής αναζήτηση της αλήθειας.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά
Spanish (Spain)

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

International University of Catalonia

Αυτό το μάστερ θα σας παρέχει τις γνώσεις και την εμπειρία που χρειάζεστε για την προώθηση της επιχειρηματικότητας, με ιδιαίτερη έμφαση στη χρηματοδότηση ως το βασικό ζήτ ... [+]

Αυτό το μάστερ θα σας παρέχει τις γνώσεις και την εμπειρία που χρειάζεστε για την προώθηση της επιχειρηματικότητας, με ιδιαίτερη έμφαση στη χρηματοδότηση ως το βασικό ζήτημα. Στο σημερινό μακροοικονομικό πλαίσιο, δεδομένης της έλλειψης υφιστάμενων πιστώσεων, οι βιομηχανίες επιχειρηματικών κεφαλαίων και οι εταιρείες ιδιωτικών κεφαλαίων καθίστανται όλο και περισσότερο εναλλακτική χρηματοδότηση για τις επιχειρήσεις.... [-]

Ισπανία Barcelona
October 2019
Πλήρης παρακολούθηση
10 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
International University of Catalonia

Το μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Αρχιτεκτονικής και Σχεδιασμού προσπαθεί να διασφαλίσει ότι θα έχετε τη δυνατότητα να αποδίδετε ιδιαίτερη αξία στο επάγγε ... [+]

Στο επιχειρηματικό πεδίο του τεχνικού / δημιουργικού κόσμου, υπάρχει μια σημαντική έλλειψη επαγγελματιών με ειδικές γνώσεις για τον ειδικό τους κλάδο και τις δεξιότητες για την ανάπτυξη και σωστή διαχείριση μιας επιχείρησης.

Το μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Αρχιτεκτονικής και Σχεδιασμού προσπαθεί να διασφαλίσει ότι θα έχετε τη δυνατότητα να αποδίδετε ιδιαίτερη αξία στο επάγγελμά σας μέσω της επιχειρηματικής τεχνογνωσίας. Αυτή η γνώση θα ενισχύσει την ικανότητά σας να επεκτείνετε την επιχείρησή σας και να αυξήσετε τις πιθανότητες να συμμετάσχετε στις κορυφαίες εταιρείες στον τομέα σας, οι οποίες χρειάζονται επαγγελματίες με τεχνικές γνώσεις και ευέλικτο, καινοτόμο και στρατηγικό επιχειρηματικό πνεύμα.... [-]

Ισπανία Barcelona
September 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
International University of Catalonia

Ξεκινήστε την εκπαίδευσή σας ως πολιτιστικός διευθυντής και τοποθετήστε τον εαυτό σας σε μια αναδυόμενη βιομηχανία που δημιουργεί θέσεις εργασίας. Το Πρόγραμμα Μεταπτυχια ... [+]

Ακαδημαϊκό έτος 2017-2018: 9η έκδοση

Ξεκινήστε την εκπαίδευσή σας ως πολιτιστικός διευθυντής και τοποθετήστε τον εαυτό σας σε μια αναδυόμενη βιομηχανία που δημιουργεί θέσεις εργασίας. Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών UIC της Βαρκελώνης για την Τέχνη και την Πολιτιστική Διαχείριση λαμβάνει μια πρακτική, διεθνή προσέγγιση στο πεδίο.

Θα αποκτήσετε σε βάθος γνώση από επιχειρηματική άποψη σχετικά με τις διαδικασίες εργασίας που εμπλέκονται σε πολιτιστικά προϊόντα και υπηρεσίες. Εκτός από τα μαθήματα σε βασικούς τομείς, το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης θέματα που προάγουν την ηγεσία και τη χρήση νέων τεχνολογιών.... [-]

Ισπανία Barcelona
October 2019
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

WE ARE UIC BARCELONA

International University of Catalonia - Barcelona

UIC Barcelona | International exchange students

Location address
Barcelona campus Inmaculada, 22
Barcelona, Catalonia, 08017 ES
Social Media