International University of Catalonia

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πανεπιστήμιο πνεύμα

Η αποστολή για να μάθουν και να αλλάξουμε τον κόσμο

Ένα πανεπιστήμιο περιλαμβάνει τη γνώση, την έρευνα και τη μεταφορά γνώσεων. Ωστόσο, φιλοδοξούμε να περισσότερο.
Είμαστε άνθρωποι που αφιερώνουν το χρόνο και την προσπάθεια μας για την εκμάθηση, προκειμένου να αλλάξει τον κόσμο. Μπορείτε να δείτε αυτήν τη φιλοδοξία σε δραστηριότητες UIC Βαρκελώνη. Είναι στο DNA μας.

Έχουν την εμπειρία πανεπιστήμιο που πάντα ονειρευόσασταν

Τοποθετώντας κάθε μαθητή στο επίκεντρο των πάντων σημαίνει ότι είστε ο πρωταγωνιστής στην UIC Βαρκελώνη.

Αυτή είναι η δέσμευσή μας προς εσάς, η οποία αντικατοπτρίζεται από ατομική προσοχή, μικρές ομάδες της κατηγορίας, ένα φιλικό διδακτικό σώμα, υποστηρικτικές υπηρεσίες, και όλα όσα χρειάζεστε για να βελτιώσετε τις ικανότητές σας.

Χτίζοντας γέφυρες με την επαγγελματική πραγματικότητα

Είμαστε συνδεδεμένοι με την κοινωνία και για τις επιχειρήσεις. Τα μαθήματα είναι πρακτικά και διδάσκονται από επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται. Συμπληρώνονται από ένα πρόγραμμα πρακτικής άσκησης. Για όλους αυτούς τους λόγους, η UIC Βαρκελώνη έχει μια από τις καλύτερες τιμές της απασχολησιμότητας στο πανεπιστημιακό σύστημα της Καταλονίας.

Στη Βαρκελώνη και σε σχέση με τον κόσμο

Πολυπολιτισμική Βαρκελώνη παρέχει ένα γενικό υπόβαθρο του ταλέντου και της γνώσης.
Έχουμε, επίσης, τις διεθνείς συμφωνίες και τα προγράμματα ανταλλαγής με πανεπιστήμια του εξωτερικού. Μερικά από τα προγράμματα σπουδών μας διδάσκονται εν μέρει στα αγγλικά? μπορείτε να πάρετε ακόμα και ολόκληρο το πρόγραμμα σπουδών σας σε αυτή τη γλώσσα.

Διαπίστευση

Η Universitat Internacional de Catalunya ξεκίνησε επίσημα ακαδημαϊκές δραστηριότητες της τον Οκτώβριο του 1997. Οργανικό Νόμο 11/1983 για την πανεπιστημιακή μεταρρύθμιση, (ΕΕΣ), μαζί με την 26/1984 Κοινοβούλιο της Καταλονίας δικαίου, με έδρα το κατάλληλο νομικό πλαίσιο για την ίδρυση ενός πανεπιστημίου με την ικανότητα να τα επίσημα πιστοποιητικά βαθμό βραβείο. Η Fundación Familiar Catalana (καταλανικά Ίδρυμα Οικογένειας) ανέλαβε πλήρως την ευθύνη για την εκτέλεση αυτού του ακαδημαϊκού έργου.

Κορυφή λόγοι για τους οποίους ένας μαθητής πρέπει να εξετάσει τις σπουδές του στο UIC Βαρκελώνη

Η διεθνής εμπειρία σε ένα από τα πιο συναρπαστικός πόλεις του κόσμου: Βαρκελώνη Με υψηλά προσόντα καθηγητές και τους επαγγελματίες που αγαπούν να διδάξουν με διεθνή νοοτροπία Επίσημη Πτυχία και πρακτική κατάρτιση Διεθνές πρακτική άσκηση Υψηλό ποσοστό της απασχολησιμότητας Ο βέλτιστος τρόπος για τη βελτίωση των γλωσσικών δεξιοτήτων Προσωπική καθοδήγηση και συμβουλές για όλα τα προγράμματα και σε όλους τους φοιτητές Δικτύωσης και επαφών Ανάπτυξη ηγεσίας και των επιχειρηματικών δεξιοτήτων Συνεχίσουν την εκπαίδευσή: Δάσκαλε, μεταπτυχιακά και διδακτορικά προγράμματα

Υπηρεσίες

ΔΙΑΜΟΝΗ: Εάν χρειάζεστε τη διαμονή κατά τη διάρκεια του χρόνου σας στο πανεπιστήμιο θα είναι σε θέση να υποβάλουν αίτηση για φοιτητική κατοικίες, διαμερίσματα και δωμάτια που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τις ανάγκες σας.

Αθλητισμός: Σπουδές στο UIC Βαρκελώνη σημαίνει εξελίσσεται συνολικά ως πρόσωπο. Ενθαρρύνουμε τους μαθητές να συμμετέχουν σε αθλητικές και σωματικές δραστηριότητες. Το πανεπιστήμιο προωθεί και οργανώνει αθλητικές δραστηριότητες, διαγωνισμούς και παρέχει dis-μετρήσεις και άλλα πλεονεκτήματα για τους μαθητές ώστε να μπορούν να έχουν πρόσβαση σε άλλες εγκαταστάσεις και οργανισμούς στη Βαρκελώνη.

Καθοδήγηση και συμβουλές: Συμβουλευτική και καθοδήγηση υπηρεσιών που έχουν σχεδιαστεί για τους μαθητές να επιτύχουν την προσωπική και επαγγελματική τους προκλήσεις.

φοιτητική ζωή

Φοιτητές Υπηρεσίες: σας βοηθά να επιτύχουν ό, τι είναι πιο σημαντικό: τους προσωπικούς σας στόχους.

Οργανώνει ένα ευρύ φάσμα πολιτιστικών, σχετίζονται με τον αθλητισμό, κοινωνικές και ακαδημαϊκές δραστηριότητες. Η υπηρεσία παρέχει πληροφορίες και οδηγίες για την ακαδημαϊκή, διοικητική και εξωσχολικές θέματα στο πανεπιστήμιο.

Φοιτητής Υπηρεσίες της UIC είναι υπεύθυνος για την ενημέρωση και την παροχή συμβουλών φοιτητές για το πώς να διαχειρίζονται χαρτιά τους, αλλά και άλλες εξωσχολικές ζητήματα.

Απόφοιτοι: UIC Βαρκελώνη αναμεταδίδει ακαδημαϊκή φιλοσοφία του στην κοινωνία μέσω κοινότητα των 12.000 αποφοίτων. Αυτή η φιλοσοφία είναι: αριστεία στην εργασία, το άτομο τοποθετείται στο κέντρο των πάντων, η επιθυμία να υπηρετήσει και η συνεχής αναζήτηση της αλήθειας.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά

Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

Online μεταπτυχιακό δίπλωμα στο γάμο και την οικογενειακή εκπαίδευση - αγγλικό πρόγραμμα

Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση September 2017 Ισπανία Βαρκελώνη

Μέσω αυτού του μαθήματος, το Ινστιτούτο Προχωρημένων Οικογενειακών Σπουδών (IESF) προσφέρει μια ολοκληρωμένη μελέτη της οικογενειακής ζωής μέσω μιας μεθοδολογίας που είναι κατάλληλη για τους γονείς και για τους επαγγελματίες που εργάζονται στον τομέα της εκπαίδευσης ή του εμπλουτισμού της οικογένειας. [+]

Μέσω αυτού του μαθήματος, το Ινστιτούτο Προχωρημένων Οικογενειακών Σπουδών (IESF) προσφέρει μια ολοκληρωμένη μελέτη της οικογενειακής ζωής μέσω μιας μεθοδολογίας που είναι κατάλληλη για τους γονείς και για τους επαγγελματίες που εργάζονται στον τομέα της εκπαίδευσης ή του εμπλουτισμού της οικογένειας. Η ηλεκτρονική μορφή παρέχει μεγάλη ευελιξία στους φοιτητές. Είναι σε θέση να ακολουθήσουν εύκολα το μάθημα λόγω της πρακτικής προσέγγισης των θεμάτων. Αυτό το μάθημα συνδυάζει την επιστημονική έρευνα με τις πρακτικότερες πτυχές της οικογενειακής εκπαίδευσης, ενώ ταυτόχρονα σέβεται την προσωπική αφοσίωση και τα συμφέροντα κάθε συμμετέχοντος στην πορεία. Στο τέλος του μαθήματος οι μαθητές θα έχουν αποκτήσει θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις σχετικά με την οικογενειακή διάσταση του ατόμου, καθώς και μερικές γνώσεις για την παιδαγωγική και την οικογενειακή εκπαίδευση. Στόχοι Σκοπός του μεταπτυχιακού διπλώματος στο γάμο και την οικογενειακή εκπαίδευση είναι να παρέχει ένα στέρεο ανθρωπολογικό υπόβαθρο, με βάση το οποίο οι μαθητές θα αποκτήσουν τα εργαλεία που απαιτούνται για την κατανόηση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, του γάμου και της οικογένειας. Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα είναι ένα ευέλικτο πρόγραμμα ONLINE που θα σας δώσει τα εργαλεία που χρειάζεστε για να κατανοήσετε την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, το γάμο και την οικογένεια. Ο μεταπτυχιακός φοιτητής θα σας διδάξει πώς να αναλύσετε την οικογένεια ως πηγή εκπαίδευσης και προσωπικής ανάπτυξης. Ο μεταπτυχιακός φοιτητής θα σας διδάξει να αναπτύξετε την αρετή μέσα στην οικογένεια. Υποψήφιοι φοιτητές Γονείς ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ θεραπευτές Διαμεσολαβητές Σύμβουλοι Σύμβουλοι Διδακτέα ύλη και τα θέματα ΕΝΟΤΗΤΑ Ι φιλοσοφική Ανθρωπολογία Ζωή: Μια κινούμενη ύπαρξη από τον Javier Aranguren Η έννοια της έννοιας της προσωπικότητας... [-]

μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Biodigital αρχιτεκτονική

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος September 2017 Ισπανία Βαρκελώνη

Σας προσφέρουμε την ευκαιρία να λάβουν μέρος στο πρώτο πρόγραμμα αρχιτεκτονική που εξερευνά το θέμα από μια βιολογική και ψηφιακή προοπτική. Ένα αναλυτικό πρόγραμμα avant-garde και ένα νέο, του 21ου αιώνα η έννοια στα χέρια σας. Θα έχετε την ευκαιρία [+]

Ανακαλύψτε Biodigital Αρχιτεκτονική Σας προσφέρουμε την ευκαιρία να λάβουν μέρος στο πρώτο πρόγραμμα αρχιτεκτονική που εξερευνά το θέμα από μια βιολογική και ψηφιακή προοπτική. Ένα αναλυτικό πρόγραμμα avant-garde και ένα νέο, του 21ου αιώνα η έννοια στα χέρια σας. Θα έχετε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε το state-of-the-art τεχνολογία με νέες δυνατότητες παραγωγής. Και ένα ολόκληρο νέο κόσμο των εργαλείων θα ανοίξει σε σας, την ενίσχυση των επαγγελματικών σας προσόντων και δεξιοτήτων εργασίας. Είστε έτοιμοι να δείτε τις δυνατότητες που σας περιμένουν στον τομέα της αρχιτεκτονικής biodigital; Γιατί να επιλέξετε Biodigital Αρχιτεκτονική; καινοτόμες εκπαίδευση Πειραματιστείτε με γενετικό με γνώμονα το λογισμικό, εξελικτικές διαδικασίες, νέα συστήματα και scripting. Νέο όραμα της κυβερνητικής ψηφιακό και περιβαλλοντικές διεργασίες Εξερευνήστε έννοιες όπως η βιο-μάθηση και την μορφογένεση. Διεθνές προσέγγιση και κορυφαίο ακαδημαϊκό προσωπικό Μάθετε με διεθνή διδακτικό σώμα που έχει κάνει σημαντικές συνεισφορές σε αυτό το νέο πεδίο αιχμής της biodigital αρχιτεκτονικής. Μεταπτυχιακό UIC Βαρκελώνης στην Biodigital Αρχιτεκτονική είναι ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα που συνδυάζει την αρχιτεκτονική, τη βιολογία και τις νέες ψηφιακές τάσεις. Από το έτος 2000, το πρόγραμμα αυτό έχει προσφέρει μια μοναδική προσέγγιση στην αρχιτεκτονική από βιολογική και ψηφιακή προοπτική. Το πρόγραμμα διδασκαλίας ορίζει σημεία επαφής μεταξύ των νέων κυβερνητικής ψηφιακό και οικολογική-περιβαλλοντική τεχνικές. Ενσωματώνει πειραματικές έννοιες, τις μεθόδους και τα έργα που χρησιμοποιούν γενετικούς με γνώμονα το λογισμικό, εξελικτικές διαδικασίες, οι αναδυόμενες συστήματα, οι αλγόριθμοι, παραμετρικά μοντέλα και scripting. Ένα καινοτόμο προβολή της αρχιτεκτονικής που αντλεί από περιοχές όπως η γενετική σχέση με παραγωγική, φυσικά σε σχέση με την ψηφιακή και την... [-]

Μεταπτυχιακό δίπλωμα στην τέχνη και πολιτιστική διαχείριση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος September 2017 Ισπανία Βαρκελώνη

Ξεκινήστε την εκπαίδευσή σας ως πολιτιστικός διευθυντής και τοποθετήστε τον εαυτό σας σε μια αναδυόμενη βιομηχανία που δημιουργεί θέσεις εργασίας. Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του UIC Barcelona στην Τεχνική και Πολιτιστική Διοίκηση υιοθετεί μια πρακτική, διεθνή προσέγγιση στο πεδίο. [+]

Ακαδημαϊκό έτος 2016-2017: 8η έκδοση Ξεκινήστε την εκπαίδευσή σας ως πολιτιστικός διευθυντής και τοποθετήστε τον εαυτό σας σε μια αναδυόμενη βιομηχανία που δημιουργεί θέσεις εργασίας. Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του UIC Barcelona στην Τεχνική και Πολιτιστική Διοίκηση υιοθετεί μια πρακτική, διεθνή προσέγγιση στο πεδίο. Θα αποκτήσετε σε βάθος γνώση από επιχειρηματική άποψη σχετικά με τις διαδικασίες εργασίας που εμπλέκονται σε πολιτιστικά προϊόντα και υπηρεσίες. Εκτός από τα μαθήματα σε βασικούς τομείς, το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης θέματα που προάγουν την ηγεσία και τη χρήση νέων τεχνολογιών. Οι μαθητές μαθαίνουν επίσης για τη δυναμική της εργασίας των δύο οδών εξειδίκευσης: τις εικαστικές τέχνες και την πολιτιστική κληρονομιά, καθώς και τις δημιουργικές πολιτιστικές βιομηχανίες. Σκοπός είναι να εξασφαλίσετε ότι αποκτάτε ένα πολυεπιστημονικό και πολυεπιστημονικό προφίλ ώστε να μπορείτε να εργαστείτε στον τομέα των πολιτιστικών πολιτικών, θεσμών και έργων. Το πρόγραμμα αυτού του πλοιάρχου είναι στενά συνδεδεμένο με την πόλη της Βαρκελώνης, η οποία διαθέτει ένα πολιτιστικό πανόραμα πρώτης κατηγορίας και πολυάριθμα διεθνή έργα. Οι συνεδρίες στην τάξη συνδυάζονται με επισκέψεις μελέτης όπου θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε πολιτιστικές εγκαταστάσεις και ιδρύματα και να μάθετε από τους διαχειριστές τους. Θα έχετε επίσης Master Classes και εργαστήρια που θα σας δώσουν εθνικοί και διεθνείς εμπειρογνώμονες. * Αυτό το μεταπτυχιακό πρόγραμμα είναι ένα επίσημο μεταπτυχιακό πρόγραμμα προσαρμοσμένο στους κανονισμούς του Ευρωπαϊκού Χώρου Ανώτατης Εκπαίδευσης (EHEA) με αξιολόγηση της ποιότητας από τον Οργανισμό Διασφάλισης Ποιότητας του Καταλανικού Πανεπιστημίου (AQU Catalunya) και τον ισπανικό Οργανισμό Αξιολόγησης και Διαπίστευσης της Ποιότητας (ANECA). Στόχοι Το UIC Barcelona σας δίνει... [-]

πτυχίο μάστερ στον τομέα της επιχειρηματικότητας, κεφάλαια επιχειρηματικού κινδύνου και τα κεφάλαια ιδιωτικών συμμετοχών

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 10 μήνες October 2017 Ισπανία Βαρκελώνη

βαθμού αυτού Δασκάλου θα σας παρέχει τις γνώσεις και την εμπειρία που απαιτείται για την προώθηση της επιχειρηματικότητας, με ιδιαίτερη έμφαση στη χρηματοδότηση ως το βασικό ζήτημα. Εντός της τρέχουσας μακροοικονομικό πλαίσιο, δεδομένης της έλλειψης των υφιστάμενων πιστωτικών, βιομηχανίες επιχειρηματικά κεφάλαια και εταιρείες ιδιωτικών επενδυτικών κεφαλαίων είναι όλο και περισσότερο μια χρηματοδότηση εναλλακτικών στο δικό τους δικαίωμα για τις εταιρείες. [+]

βαθμού αυτού Δασκάλου θα σας παρέχει τις γνώσεις και την εμπειρία που απαιτείται για την προώθηση της επιχειρηματικότητας, με ιδιαίτερη έμφαση στη χρηματοδότηση ως το βασικό ζήτημα. Εντός της τρέχουσας μακροοικονομικό πλαίσιο, δεδομένης της έλλειψης των υφιστάμενων πιστωτικών, βιομηχανίες επιχειρηματικά κεφάλαια και εταιρείες ιδιωτικών επενδυτικών κεφαλαίων είναι όλο και περισσότερο μια χρηματοδότηση εναλλακτικών στο δικό τους δικαίωμα για τις εταιρείες. Βαρκελώνη ξεχωρίζει διότι έχει ένα μεγάλο αριθμό των φορέων που ειδικεύεται τόσο σε ιδιωτικά επενδυτικά κεφάλαια και στην εταιρική χρηματοδότηση που υποστηρίζουν και χρηματοδοτούν την ανάπτυξη νέων επιχειρήσεων. Σε ορισμένους κύκλους Βαρκελώνη τώρα, που παρουσιάζεται με τον ίδιο τρόπο που παρουσιάστηκε Silicon Valley στις Ηνωμένες Πολιτείες σε ένα χρόνο. Στο UIC Βαρκελώνη έχουμε ως στόχο να προωθήσει το επιχειρηματικό πνεύμα και τη δημιουργία επιχειρήσεων στην κοινωνία μας και για το λόγο αυτό σας προσφέρουμε την καλύτερη εκπαίδευση στον τομέα αυτό. Λόγοι για να μελετήσει την επιχειρηματικότητα, Venture Capital και Private Equity Πρόκειται για ένα μοναδικό πρόγραμμα για να μάθουν για την επιχειρηματικότητα, Venture Capital και Private Equity Θα μάθετε πώς να ρυθμίσετε και να οδηγήσει καινοτόμα έργα σε μεγάλες εταιρείες, ΜΜΕ και νεοσύστατες επιχειρήσεις σε διάφορους τομείς. Θα μάθετε να αναπτύξουν τις δεξιότητες και τις ικανότητες, προκειμένου να είναι σε θέση να αναλάβει μια θέση στον τομέα ιδιωτικών επενδυτικών κεφαλαίων ή σε εταιρείες που είναι ανοικτές στις διεθνείς αγορές. Διεθνές πρόγραμμα διδάσκεται στην αγγλική γλώσσα με μια ισχυρή πρακτική εστίαση. Θα μάθετε τη θεωρία που βασίζεται σε πραγματικές περιπτώσεις με βάση την μεθοδολογία υπόθεσης και την ικανότητα σεμινάρια. Η Βαρκελώνη... [-]

Βίντεο

WE ARE UIC BARCELONA

International University of Catalonia - Barcelona

UIC Barcelona | International exchange students

Επικοινωνία
Διεύθυνση τοποθεσίας
Barcelona campus Inmaculada, 22
Barcelona, 08017 ES
Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Media)