Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

School page option 1

Πανεπιστήμιο πνεύμα

Η προφορά για να μάθουν και να αλλάξουν τον κόσμο

Ένα πανεπιστήμιο περιλαμβάνει τη γνώση, την έρευνα και τη μεταφορά γνώσεων. Ωστόσο, επιδιώκουμε περισσότερα.
Είμαστε άνθρωποι που αφιερώνουν το χρόνο και την προσπάθειά μας να μάθουν για να αλλάξουν τον κόσμο. Μπορείτε να δείτε αυτή τη φιλοδοξία στις δραστηριότητες της UIC Barcelona. Είναι στο DNA μας.

Έχετε την πανεπιστημιακή εμπειρία που πάντα ονειρευόσαστε

Η τοποθέτηση κάθε σπουδαστή στην καρδιά όλων σημαίνει ότι είστε ο πρωταγωνιστής της UIC Barcelona.

Αυτή είναι η δέσμευσή μας προς εσάς, που αντικατοπτρίζεται από την ατομική προσοχή, τις ομάδες μικρών τάξεων, το φιλικό διδακτικό όργανο, τις υποστηρικτικές υπηρεσίες και όλα όσα χρειάζεστε για να βελτιώσετε τις ικανότητές σας.

Δημιουργία γεφυρών στην επαγγελματική πραγματικότητα

Είμαστε συνδεδεμένοι με την κοινωνία και τις επιχειρήσεις. Οι τάξεις ασκούνται και διδάσκονται από ενεργούς επαγγελματίες. Συμπληρώνονται από ένα πρόγραμμα τοποθέτησης στο χώρο εργασίας. Για όλους αυτούς τους λόγους, το UIC Barcelona έχει ένα από τα καλύτερα ποσοστά απασχολησιμότητας στο καταλανικό πανεπιστημιακό σύστημα.

Στη Βαρκελώνη και σε σχέση με τον κόσμο

Η πολυπολιτισμική Βαρκελώνη προσφέρει ένα γενικό υπόβαθρο ταλέντων και γνώσεων.
Έχουμε επίσης διεθνείς συμφωνίες και προγράμματα ανταλλαγών με πανεπιστήμια στο εξωτερικό. Μερικά από τα προγράμματα σπουδών μας διδάσκονται εν μέρει στα αγγλικά. μπορείτε να πάρετε ακόμη ολόκληρο το πρόγραμμα σπουδών σας σε αυτή τη γλώσσα.

Διαπίστευση

Το Πανεπιστήμιο Internacional de Catalunya ξεκίνησε επισήμως τις ακαδημαϊκές του δραστηριότητες τον Οκτώβριο του 1997. Ο Οργανικός Νόμος 11/1983 για την Πανεπιστημιακή Μεταρρύθμιση (LRU) μαζί με το 26/1984 Κοινοβούλιο της Καταλονίας θέσπισε το κατάλληλο νομικό πλαίσιο για τη δημιουργία ενός πανεπιστημίου με ικανότητα να χορηγούν πιστοποιητικά επίσημων πτυχίων. Το Fundación Familiar Catalana (Καταλανικό Οικογενειακό Ίδρυμα) ανέλαβε την πλήρη ευθύνη για τη διεξαγωγή αυτού του ακαδημαϊκού σχεδίου.

School page option 2

Οι κορυφαίοι λόγοι για τους οποίους ένας σπουδαστής πρέπει να εξετάσει τη μελέτη του στο UIC Barcelona

  1. Διεθνής εμπειρία σε μία από τις πιο συναρπαστικές πόλεις του κόσμου: Βαρκελώνη
  2. Αξιωματούχοι υψηλού επιπέδου και επαγγελματίες που αγαπούν να διδάξουν με μια διεθνή νοοτροπία
  3. Επίσημα πτυχία και πρακτική κατάρτιση
  4. Διεθνείς πρακτικές πρακτικές
  5. Υψηλό ποσοστό απασχολησιμότητας
  6. Ο βέλτιστος τρόπος για τη βελτίωση των γλωσσικών δεξιοτήτων
  7. Προσωπική καθοδήγηση και συμβουλές για όλα τα προγράμματα και για όλους τους μαθητές
  8. Δικτύωση και επαφές
  9. Ανάπτυξη δεξιοτήτων ηγεσίας και επιχειρηματικότητας
  10. Συνέχιση της εκπαίδευσης: Μεταπτυχιακό, μεταπτυχιακό και διδακτορικό. προγράμματα

Υπηρεσίες

Διαμονή: Εάν χρειάζεστε διαμονή κατά τη διάρκεια του χρόνου σας στο πανεπιστήμιο θα έχετε τη δυνατότητα να υποβάλετε αίτηση για φοιτητικές κατοικίες, διαμερίσματα και δωμάτια που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τις ανάγκες σας.

Αθλητισμός: Η μελέτη στο UIC Barcelona σημαίνει εξελισσόμενη συνολικά ως άτομο. Ενθαρρύνουμε τους μαθητές να συμμετέχουν σε αθλητικές και σωματικές δραστηριότητες. Το πανεπιστήμιο προωθεί και διοργανώνει αθλητικές δραστηριότητες, διαγωνισμούς και παρέχει εκπτώσεις και άλλα πλεονεκτήματα στους σπουδαστές ώστε να έχουν πρόσβαση σε άλλες εγκαταστάσεις και οργανισμούς στη Βαρκελώνη.

Προγύμναση και συμβουλευτική: Υπηρεσίες συμβουλευτικής και καθοδήγησης που προορίζονται για τους μαθητές να επιτύχουν τις προσωπικές και επαγγελματικές τους προκλήσεις.

Φοιτητική ζωή

Υπηρεσίες σπουδαστών: σας βοηθά να επιτύχετε αυτό που είναι σημαντικότερο: τους προσωπικούς σας στόχους.

Διοργανώνει ένα ευρύ φάσμα πολιτιστικών, αθλητικών, κοινωνικών και ακαδημαϊκών δραστηριοτήτων. Η υπηρεσία παρέχει πληροφορίες και καθοδήγηση σχετικά με ακαδημαϊκά, διοικητικά και εξωσχολικά θέματα στο πανεπιστήμιο.

Οι φοιτητικές υπηρεσίες της UIC είναι υπεύθυνες για την ενημέρωση και την παροχή συμβουλών στους πανεπιστημιακούς φοιτητές σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των γραφειοκρατικών και άλλων εξωσχολικών θεμάτων.

Αποφοίτων: Η UIC Barcelona μεταδίδει την ακαδημαϊκή της φιλοσοφία στην κοινωνία μέσω της κοινότητας των 12.000 αποφοίτων της. Αυτή η φιλοσοφία είναι η αριστεία στην εργασία, το άτομο που βρίσκεται στο επίκεντρο όλων, η επιθυμία να υπηρετήσει και η συνεχής αναζήτηση της αλήθειας.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά
Spanish (Spain)

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα Διοικητικών Στελεχών

International University of Catalonia

Αυτό το μάστερ θα σας παρέχει τις γνώσεις και την εμπειρία που χρειάζεστε για την προώθηση της επιχειρηματικότητας, με ιδιαίτερη έμφαση στη χρηματοδότηση ως το βασικό ζήτ ... [+]

Αυτό το μάστερ θα σας παρέχει τις γνώσεις και την εμπειρία που χρειάζεστε για την προώθηση της επιχειρηματικότητας, με ιδιαίτερη έμφαση στη χρηματοδότηση ως το βασικό ζήτημα. Στο σημερινό μακροοικονομικό πλαίσιο, δεδομένης της έλλειψης υφιστάμενων πιστώσεων, οι βιομηχανίες επιχειρηματικών κεφαλαίων και οι εταιρείες ιδιωτικών κεφαλαίων καθίστανται όλο και περισσότερο εναλλακτική χρηματοδότηση για τις επιχειρήσεις.... [-]

Ισπανία Barcelona
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
10 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
International University of Catalonia

Το μεταπτυχιακό αυτό μάθημα είναι ένα καινοτόμο, διεθνές και πολυεπιστημονικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα που διδάσκει στους μαθητές πώς να υλοποιήσουν τις πιο επείγουσες εκκλ ... [+]

Σχετικά με

Το μεταπτυχιακό αυτό μάθημα είναι ένα καινοτόμο, διεθνές και πολυεπιστημονικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα που διδάσκει στους μαθητές πώς να υλοποιήσουν τις πιο επείγουσες εκκλήσεις για την οικοδόμηση πιο ανθεκτικών και βιώσιμων πόλεων μέσω του πολεοδομικού σχεδιασμού και του σχεδιασμού και πώς να πλαισιώνουν κατάλληλες πολιτικές και μοντέλα διακυβέρνησης. Το εν λόγω ετήσιο πρόγραμμα παρέχει τις πιο σύγχρονες προοπτικές, μεθόδους και εργαλεία αντιμετώπισης της απειλής της κλιματικής αλλαγής, των φυσικών καταστροφών και των κοινωνικών και τεχνικών μετασχηματισμών που απαιτούνται για την ελαχιστοποίηση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων των τρεχουσών παγκόσμιων τάσεων αστικοποίησης, κοινωνική δικαιοσύνη.... [-]

Ισπανία Barcelona
Οκτώβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
International University of Catalonia

Το μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Αρχιτεκτονικής και Σχεδιασμού προσπαθεί να διασφαλίσει ότι θα έχετε τη δυνατότητα να αποδίδετε ιδιαίτερη αξία στο επάγγε ... [+]

Στο επιχειρηματικό πεδίο του τεχνικού / δημιουργικού κόσμου, υπάρχει μια σημαντική έλλειψη επαγγελματιών με ειδικές γνώσεις για τον ειδικό τους κλάδο και τις δεξιότητες για την ανάπτυξη και σωστή διαχείριση μιας επιχείρησης.

Το μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Αρχιτεκτονικής και Σχεδιασμού προσπαθεί να διασφαλίσει ότι θα έχετε τη δυνατότητα να αποδίδετε ιδιαίτερη αξία στο επάγγελμά σας μέσω της επιχειρηματικής τεχνογνωσίας. Αυτή η γνώση θα ενισχύσει την ικανότητά σας να επεκτείνετε την επιχείρησή σας και να αυξήσετε τις πιθανότητες να συμμετάσχετε στις κορυφαίες εταιρείες στον τομέα σας, οι οποίες χρειάζονται επαγγελματίες με τεχνικές γνώσεις και ευέλικτο, καινοτόμο και στρατηγικό επιχειρηματικό πνεύμα.... [-]

Ισπανία Barcelona
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
International University of Catalonia

Ξεκινήστε την εκπαίδευσή σας ως πολιτιστικός διευθυντής και τοποθετήστε τον εαυτό σας σε μια αναδυόμενη βιομηχανία που δημιουργεί θέσεις εργασίας. Το Πρόγραμμα Μεταπτυχια ... [+]

Ακαδημαϊκό έτος 2017-2018: 9η έκδοση

Ξεκινήστε την εκπαίδευσή σας ως πολιτιστικός διευθυντής και τοποθετήστε τον εαυτό σας σε μια αναδυόμενη βιομηχανία που δημιουργεί θέσεις εργασίας. Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών UIC της Βαρκελώνης για την Τέχνη και την Πολιτιστική Διαχείριση λαμβάνει μια πρακτική, διεθνή προσέγγιση στο πεδίο.

Θα αποκτήσετε σε βάθος γνώση από επιχειρηματική άποψη σχετικά με τις διαδικασίες εργασίας που εμπλέκονται σε πολιτιστικά προϊόντα και υπηρεσίες. Εκτός από τα μαθήματα σε βασικούς τομείς, το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης θέματα που προάγουν την ηγεσία και τη χρήση νέων τεχνολογιών.... [-]

Ισπανία Barcelona
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Αγγλικά,ισπανικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

WE ARE UIC BARCELONA

International University of Catalonia - Barcelona

UIC Barcelona | International exchange students

Location address
Barcelona campus Inmaculada, 22
Barcelona, Catalonia, 08017 ES
Social Media