Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Βαρκελώνη Σχολή Τεχνολογίας είναι ένα πρωτοποριακό έργο της εκπαίδευσης που ενισχύουν τις επόμενες επαγγελματίες που θα μεταμορφώσουν την ψηφιακή βιομηχανία.

Όραση

Η ψηφιακή μεταμόρφωση αλλάζει όλες τις πτυχές της ανθρώπινης κοινωνίας, και έχει μόνο ένα όριο, τη φαντασία. Το ψηφιακό οικοσύστημα έχει γίνει το νέο status quo, που αλλάζει ολόκληρες βιομηχανίες και τις επιχειρήσεις, τις σχέσεις, καθώς και κάθε άλλη πτυχή της ζωή μας. Πιστεύουμε σε ένα καλύτερο μέλλον με ψηφιακή μορφή. Αλλά, προκειμένου να εξασφαλιστεί, χρειαζόμαστε ταλέντο έτοιμο να οδηγεί το ψηφιακό μετασχηματισμό.

Αποστολή

Δώστε στο οικοσύστημα τεχνολογίας τους επαγγελματίες ότι η ψηφιακή βιομηχανία χρειάζεται. Διεθνής αριστείας στην ανάπτυξη ταλέντων.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα Διοικητικών Στελεχών

Master in Digital Transformation Leadership - BTS

Η ψηφιακή επανάσταση απαιτεί ηγέτες θέση να κατανοήσουν επαναστατικών τεχνολογιών και των πλεονεκτημάτων τους και των συνεπειών, καθώς οι ηγέτες είναι σε θέση να διαχειρι ... [+]

Η ψηφιακή επανάσταση απαιτεί ηγέτες θέση να κατανοήσουν επαναστατικών τεχνολογιών και των πλεονεκτημάτων τους και των συνεπειών, καθώς οι ηγέτες είναι σε θέση να διαχειριστεί την ψηφιακή μεταμόρφωση.

Τι θα μάθω;

Το Master in Digital Μετασχηματισμού ηγεσία σας παρέχει με μια βαθιά κατανόηση των αναδυόμενων τεχνολογιών και σας δίνει τα εργαλεία για να οδηγήσει την επιτυχή ψηφιακή επιχειρηματικές στρατηγικές.... [-]

Ισπανία Barcelona
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
9 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά