Real Madrid Graduate School

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή


Το 2006 η Real Madrid CF και η Universidad Europea de Madrid δημιούργησαν το πρώτο Πανεπιστημιακό Σχολείο που ειδικεύεται στον αθλητισμό και τη σχέση του με τη διοίκηση, την υγεία, τις επικοινωνίες και τον ελεύθερο χρόνο / αναψυχή.

Η Real Madrid Graduate School - Universidad Europea εκτείνεται πέρα από τα όρια του αθλητισμού, εκπαιδεύοντας επαγγελματίες ηγέτες σε όλους τους κλάδους που σχετίζονται, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, με αυτόν τον τομέα. Τα προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών επικεντρώνονται σε διαφορετικούς τομείς και είναι σχεδιασμένα για πτυχιούχους πανεπιστημίων και επαγγελματίες επαγγελματίες από διάφορους τομείς που συνδέονται με επαγγελματικό και ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Η Σχολή δημιουργήθηκε με μια ισχυρή διεθνή συνιστώσα, όπως και τα δύο θεσμικά όργανα που τη στήριξαν. Από τη μία πλευρά υπάρχει το Ρεάλ Μαδρίτης ποδοσφαιρικό σύλλογο, το οποίο πήρε μια ισπανική εταιρεία και κατέστησε την ηγετική διεθνή δύναμη. από την άλλη είναι η Universidad Europea de Madrid, μέλος του Laureate International Universities, παγκόσμιος ηγέτης στην προηγμένη εκπαίδευση.

Η καθοδηγητική εκπαιδευτική αρχή πίσω από κάθε πτυχίο του Real Madrid International Professional School είναι επαγγελματική εστίαση. Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση αυτών των προγραμμάτων πραγματοποιούνται από επαγγελματίες τόσο από την Ρεάλ Μαδρίτης όσο και από το Universidad Europea de Madrid, που είναι ιδιαίτερα διακεκριμένοι στους αντίστοιχους τομείς.

Με στόχο την παροχή πρακτικής εκπαίδευσης, τα μεταπτυχιακά προγράμματα διδάσκονται σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις: τις εγκαταστάσεις της Ρεάλ Μαδρίτης στο ολοκαίνουργιο Sports City και το στάδιο Santiago Bernabéu, καθώς και τις πανεπιστημιουπόλεις της Universidad Europea de Madrid στο Alcobendas ( Μαδρίτη) και Villaviciosa de Odón (Μαδρίτη) Επιπλέον, τα περισσότερα από τα μεταπτυχιακά προγράμματα περιλαμβάνουν επισκέψεις σε εταιρείες ή σε εκδηλώσεις σχετικές με το πρόγραμμα σπουδών, όπως το All England Club όπου πραγματοποιείται το διάσημο Grand Slam του Γουίμπλεντον, στην περίπτωση του Alfredo Di Stefano MBA στη Διοίκηση Αθλητισμού.

Εγκαταστάσεις

Η Σχολή προσφέρει στους σπουδαστές υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις: την Αθλητική Πόλη της Ρεάλ Μαδρίτης στην περιοχή Valdebebas της Μαδρίτης και το Στάδιο Santiago Bernabéu καθώς και τις πανεπιστημιουπόλεις του Universidad Europea de Madrid στην Alcobendas της Μαδρίτης και του Villaviciosa de Odón (Μαδρίτη)

Πανεπιστημιούπολη Alcobendas

Το κτίριο βρίσκεται στην πόλη Alcobendas και έχει έκταση 13.000 m2 . Οι τέσσερις ιστορίες του στεγάζουν τα εξής: περισσότερες από 50 αίθουσες διδασκαλίας, εργαστήρια ηλεκτρονικών υπολογιστών, γραφεία διδασκόντων, αίθουσες ομαδικών έργων για σπουδαστές, γραφεία διδασκαλίας και χώρους πολλαπλών χρήσεων. Το κτίριο είναι εξοπλισμένο με τις τελευταίες συσκευές διδασκαλίας και τα δίκτυα υπολογιστών . Προσβάσιμο για άτομα με ειδικές ανάγκες.

Campus Villaviciosa de Odón

Η πανεπιστημιούπολη Villaviciosa de Odón διαθέτει την απαραίτητη υποδομή για τη βελτιστοποίηση της μαθησιακής εμπειρίας . Όσον αφορά τις αθλητικές εγκαταστάσεις, υπάρχει το Αθλητικό Συγκρότημα , το οποίο διαθέτει δικαστήρια και εξειδικευμένους χώρους για την εξάσκηση κάθε κλάδου, καθώς και τα πλέον σύγχρονα εργαστήρια κινητικών δεξιοτήτων, φυσιολογίας άσκησης και βιομεχανικής κίνησης. Παρέχει το τέλειο πλαίσιο για τη διδασκαλία καθώς και για την αθλητική εκπαίδευση.

Υπάρχουν επίσης δύο κοιτώνες φοιτητών στην πανεπιστημιούπολη με χωρητικότητα άνω των 550. Αυτή η επιλογή εγγυάται άνετη διαβίωση για τους φοιτητές, με όλες τις απαραίτητες ανέσεις.

Σαντιάγκο Μπερναμπέου

Λίγα γήπεδα στον κόσμο έχουν τέτοιες εξαιρετικά επαγγελματικές δραστηριότητες σε όλους τους τομείς όπως και το Στάδιο Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες που καθιστούν το στάδιο Bernabéu μοναδικό στον κόσμο . Η οργάνωση χρησιμοποίησε με επιτυχία τις καλύτερες πτυχές των άλλων σταδίων και τις προσαρμόζει στις ανάγκες της. Αυτό εξηγεί γιατί η Cisco Systems, μία από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες πληροφορικής παγκοσμίως, επιλέγει το στάδιο Santiago Bernabéu ως παράδειγμα μοντέλου στη διοίκηση του σταδίου.

Σπορ πόλη της Ρεάλ Μαδρίτης

Το Sports City της Ρεάλ Μαδρίτης είναι το μεγαλύτερο αθλητικό συγκρότημα που κατασκευάστηκε ποτέ από έναν ποδοσφαιρικό οργανισμό . Τα 1.200.000 τετραγωνικά μέτρα φιλοξενούν τόσο τους επαγγελματίες του αθλητισμού όσο και τους οπαδούς. Η θέση του βρίσκεται στην προνομιακή περιοχή του Parque de Valdebebas, μια από τις πιο επάνω περιοχές της πρωτεύουσας.

Διεθνές δίκτυο

Η Real Madrid Graduate School - Universidad Europea έχει διεθνή έμφαση, όπως και τα θεσμικά όργανα που την υποστηρίζουν. Η Real Madrid CF ξεπερνά τον τοπικισμό χάρη στην παγκόσμια αναγνώριση και παράδοση. Επιπλέον, το Universidad Europea de Madrid είναι μέλος του ομίλου Laureate International Universities , παγκόσμιος ηγέτης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Αυτή η συμμαχία θα μπορούσε να οδηγήσει μόνο σε ένα διεθνώς φιλόδοξο εγχείρημα και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σήμερα το Real Madrid Graduate School - το Universidad Europea είναι σήμερα παρόν σε πολλές χώρες της Ευρώπης, της Ασίας, της Ωκεανίας και της Αμερικής.

Σύμφωνα με τη δέσμευσή μας για ακαδημαϊκή αριστεία και την επαγγελματική μας προσέγγιση, κατά τη δημιουργία ενός σχολείου σε μια νέα χώρα, εξετάζουμε εκ των προτέρων τα προγράμματα. Ελέγουμε ότι είναι συμβατά με την πραγματικότητα κάθε τοποθεσίας, εξασφαλίζοντας μια πολύ ικανοποιητική εμπειρία για τους μαθητές μας. Επιπλέον, κάθε πρόγραμμα έχει μια διεθνή σχολή αποτελούμενη από ισπανούς διδάσκοντες που εργάζονται μαζί με κορυφαίους επαγγελματίες από τη χώρα στην οποία διδάσκονται τα μεταπτυχιακά προγράμματα.

Real Madrid Graduate School - Τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Universidad Europea διδάσκονται τώρα σε πολλά πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο.

Τοποθεσίες

Μαδρίτη

Address
Real Madrid International School
UEM
Villaviciosa de Odon Campus
C/ Tajo, s/n. Urb. El Bosque

28670 Μαδρίτη, Κοινότητα Μαδρίτης, Ισπανία

FAQ

Άλλη