Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με εμάς

Ένα μη κερδοσκοπικό ίδρυμα με ιστορία και κύρος.

Το RCU Escorial-Mª Cristina ιδρύθηκε από την Regent Queen María Cristina de Hasburgo y Lorena, το 1892, που διευθύνεται από την θρησκευτική τάξη του Αυγουστίνου από την ίδρυσή της. Πρόκειται για ένα Ανώτερο Εκπαιδευτικό Κέντρο που συνδέεται με το Πανεπιστήμιο Complutense της Μαδρίτης.

Διδάσκουμε τα επίσημα πτυχιακά προγράμματα του Bachelor of Laws και του Bachelor in Business Administration, Master of Law και ενός ιδιωτικού πτυχίου Χειροπρακτικής.

Το Βασιλικό Πανεπιστημιακό Κέντρο Escorial - María Cristina βρίσκεται σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον και σε ένα υπέροχο περιβάλλον. Η Πανεπιστημιούπολη αποτελεί μέρος του εκπληκτικού μνημειώδους αρχιτεκτονικού συγκροτήματος της Βασιλικής Μονής του El Escorial, που ιδρύθηκε από τον βασιλιά Φίλιππο Β 'τον 16ο αιώνα. Όλα αυτά παρέχουν μια ιδιαίτερα ωφέλιμη ατμόσφαιρα για σπουδές και διαπροσωπικές / προσωπικές σχέσεις.

Τα κτίρια είναι αληθινά πετράδια αρχιτεκτονικής, με πλήρως εκσυγχρονισμένες εγκαταστάσεις: Student Residence, Βιβλιοθήκη, αθλητικό χώρο, αίθουσες διδασκαλίας εξοπλισμένες με εγκαταστάσεις προβολής, υπολογιστές, κ.λπ.

Η γενική κατάρτιση των ατόμων είναι ο πρωταρχικός στόχος του εκπαιδευτικού προγράμματος που προσφέρει το Βασιλικό Πανεπιστημιακό Κέντρο Escorial - María Cristina, μέσω της ανάπτυξης των γνωστικών, φυσικών, κοινωνικοπολιτιστικών δυνατοτήτων τους, τα οποία οδηγούν στα όρια της πιθανής γνώσης τους. Ενθαρρύνουμε τη δημιουργικότητα και την επιστημονική έρευνα μέσω της ακαδημαϊκής εκπαίδευσης, της μεταφοράς γνώσεων και του πολιτισμού.

Η διοίκηση του Κέντρου επιβλέπει την ποιότητα και την εκπαιδευτική αριστεία, σε συνεχή και άψογο διάλογο μεταξύ καθηγητών και φοιτητών, μακριά από την αποστειρωμένη γραφειοκρατική επίσημη εκπαίδευση.

Το Εκπαιδευτικό Προσωπικό, που προέρχεται κυρίως από το Πανεπιστήμιο Complutense της Μαδρίτης και τον επιχειρηματικό κόσμο, συμμετέχει προσωπικά και επαγγελματικά στις εκπαιδευτικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες των τομέων τους.

Είστε το επίκεντρο ενδιαφέροντος και ο στόχος του πλήρους θεσμικού μας ακαδημαϊκού έργου. Για το λόγο αυτό, κάθε φοιτητής έχει έναν δάσκαλο / δάσκαλο που τον καθοδηγεί και τον συνοδεύει στην επαγγελματική και ακαδημαϊκή του κατάρτιση.

«Περπατήστε μαζί μου αν κρατάτε τις ίδιες αλήθειες. Εξετάστε μαζί μου αν έχετε τις ίδιες αμφιβολίες. Εκεί όπου αναγνωρίζετε το λάθος σας, έλα μαζί μου. Όπου αναγνωρίζεις τη δική μου, πάρτε μαζί μου "(Άγιος Αυγουστίνος).

Από το πλαίσιο αυτού του ασύγκριτου αρχιτεκτονικού σκηνικού, σύμβολο της καθολικότητας και της αδελφοσύνης, ζητούμε από τους μαθητές μας να είναι άνδρες και γυναίκες με πολιτικές αξίες, ευαίσθητες και αφοσιωμένες στην ανάπτυξη και σεβασμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

Ανοίγουμε τις πόρτες μας σε όλους, χωρίς να κάνουμε καμία διάκριση για φυλή, πίστη ή θέση, διευκολύνοντας μια αμοιβαία μορφή κατάρτισης και ενημέρωσης με άλλα πανεπιστημιακά κέντρα.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά
  • Spanish (Spain)

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα Διοικητικών Στελεχών

Royal University Center Maria Cristina

Ο Δάσκαλος για την Πρόσβαση στο Επάγγελμα του Δικηγόρου απευθύνεται σε φοιτητές που έχουν αποκτήσει πτυχίο Νομικής (και απόφοιτοι) και επιθυμούν να αποκτήσουν τις δεξιότη ... [+]

Χαρακτηριστικά του πτυχίου

Ακαδημαϊκό έτος εφαρμογής: 2014/15

Είδος διδασκαλίας: Επί τόπου

Αριθμός νέων προσφερόμενων θέσεων: 30

Ελάχιστος αριθμός ECTS ανά περίοδο εγγραφής και διδασκαλίας

πρώτο έτοςΠλήρης μελέτη: 60 ECTSΜερική μελέτη: 42 ECTSΤα υπόλοιπα χρόνιαΠλήρης μελέτη: 30 ECTSΜερική μελέτη: 30 ECTSστόχοι

Η απόκτηση του επαγγελματικού τίτλου δικηγόρου έχει δύο φάσεις. Η πρώτη συνίσταται στην απόκτηση επαγγελματικής κατάρτισης και η δεύτερη στη διαπίστευση της επαγγελματικής κατάρτισης. Η απόκτηση της επαγγελματικής κατάρτισης επιτυγχάνεται μέσω μιας «ρυθμιζόμενης και επίσημης» εκπαίδευσης (άρθρο 2.2 του Ν. 34/2006). Όταν αυτό διδάσκεται σε Πανεπιστήμιο και εφόσον πρόκειται για μεταπτυχιακή εκπαίδευση, μπορεί να διαμορφωθεί ως πτυχίο πανεπιστημίου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 8 του RD1393 / 2007, της 29ης Οκτωβρίου, το οποίο καθιερώνει το Διοργάνωση επίσημης πανεπιστημιακής εκπαίδευσης. Αυτό αποδεικνύεται επίσης από την τέχνη. 4.1 α) του βασιλικού διατάγματος 775/2011, της 3ης Ιουνίου, για την έγκριση του Κανονισμού του Ν. 34/2006, της 30ής Οκτωβρίου, σχετικά με την πρόσβαση στα επαγγέλματα του δικηγόρου και του πληρεξουσίου των δικαστηρίων. Η διαπίστευση της επαγγελματικής ικανότητας διεξάγεται μέσω της εκτίμησης της επάρκειας που καλείται ετησίως από τα Υπουργεία Δικαιοσύνης και Παιδείας, μοναδική και πανομοιότυπη για το σύνολο της εθνικής επικράτειας και αποτελείται από αντικειμενική δοκιμασία πολλαπλών απαντήσεων και από την επίλυση μιας πρακτικής περίπτωσης (Άρθρο 17.3 ΣΠ 775/2011).... [-]

Ισπανία Μαδρίτη
Σεπτέμβριος 2020
Spanish (Spain)
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά