Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ο Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης στο Πανεπιστήμιο της Βαρκελώνης είναι τώρα Σχολή Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης - Πανεπιστήμιο της Βαρκελώνης.

Η ανανέωση της μάρκας και το λογότυπό της είναι μέρος της διαδικασίας εκσυγχρονισμού της γραφικής εικόνας όλων των φορέων που απαρτίζουν την Ομάδα UB. Η εξέλιξη συμβολίζει το διεθνή προσανατολισμό του ιδρύματος και επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της να παραμείνει στρατηγικός εταίρος των επαγγελματιών και των επιχειρήσεων για την ανάπτυξη του ταλέντου και της διαχείρισης της γνώσης.

Ζώντας στη Βαρκελώνη

Βρίσκεται στα βορειοανατολικά της Ισπανίας, η Βαρκελώνη είναι η πρωτεύουσα της Καταλωνίας και της Ισπανίας πρώτη οικονομική ζώνη. Ο πληθυσμός της πόλης είναι πάνω από ένα εκατομμύριο και ένα μισό κατοίκους, ενώ ο αριθμός των ατόμων σε όλη την Καταλονία είναι περισσότερα από 7 εκατομμύρια άνθρωποι.

Λόγω της θέσης της στη Μεσόγειο, Βαρκελώνη βρίσκεται σε ένα ζεστό, φιλόξενο κλίμα, με ευχάριστες θερμοκρασίες όλο το χρόνο.

Σήμερα, η Βαρκελώνη είναι μια σύγχρονη, κοσμοπολίτικη και ιδιαίτερα δυναμική πόλη. Πρόκειται για ένα άνετο πόλη, προσαρμοσμένες για τους ανθρώπους και για τους ανθρώπους.

Ο Σχολή Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης - Πανεπιστήμιο της Βαρκελώνης Βρίσκεται σε 22 @ της Βαρκελώνης, ένα καινοτόμο παραγωγική περιοχή προσφέροντας σύγχρονους χώρους για τη στρατηγική συγκέντρωση των δραστηριοτήτων έντασης γνώσης. Αυτό είναι όπου έχει δημιουργήσει ένα νέο μοντέλο της συμπαγούς πόλης, όπου οι πλέον καινοτόμες επιχειρήσεις συνυπάρχουν με πανεπιστήμια, ερευνητικά κέντρα, την κατάρτιση και τη μεταφορά τεχνολογίας, καθώς και τη στέγαση, τις εγκαταστάσεις και χώρους πρασίνου.

Οι γλώσσες της Βαρκελώνης

Οι δύο επίσημες γλώσσες που ομιλούνται στη Βαρκελώνη και στην υπόλοιπη Καταλονία είναι καταλανικά και τα ισπανικά. Οι δύο γλώσσες είναι εξίσου κατανοητό από τους ανθρώπους της Βαρκελώνης.

Όσον αφορά τη διδασκαλία, μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο επίσημες γλώσσες, κάθε πρόγραμμα ορίζει η γλώσσα που χρησιμοποιείται, τα καταλανικά ή ισπανικά, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του ίδιου του προγράμματος και το κοινό στο οποίο απευθύνεται. Είναι η πολιτική της UB ότι οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές έχουν το δικαίωμα να επιλέξει τη γλώσσα στην οποία επιθυμούν να εκφράσουν.

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε όταν έρχονται να σπουδάσουν στη Βαρκελώνη

Ο Βαρκελώνη Κέντρο Universitari (BCU) Παρέχει πόρους και τις πληροφορίες για τους ανθρώπους που έρχονται στη Βαρκελώνη για να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικές δραστηριότητες, όπως μια τσάντα της στέγασης για τους φοιτητές και το προσωπικό και ξένων ερευνητών.

Βάλτε το υλικό πεδίο εφαρμογής σας για την προώθηση της εκπαίδευσης, προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς, καθώς και συναφείς δραστηριότητες έρευνας.

Διαχειρίζεται δραστηριότητες που στοχεύουν στην πολιτιστική και πολιτική ένταξη των μαθητών και των δασκάλων και των ξένων ερευνητών, που κατοικούν στη Βαρκελώνη και η μητροπολιτική της περιοχή.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά
  • ισπανικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα Διοικητικών Στελεχών

School of Continuing Education – Universitat de Barcelona

Πτυχιούχους πανεπιστημίου που ενδιαφέρονται για την επέκταση και βελτίωση των γνώσεων τους στους τομείς του Marketing και των Πωλήσεων και της οργανωτικής διαχείρισης, ως ... [+]

TARGET

Πτυχιούχους πανεπιστημίου που ενδιαφέρονται για την επέκταση και βελτίωση των γνώσεων τους στους τομείς του Marketing και των Πωλήσεων και της οργανωτικής διαχείρισης, ως μέρος της εξέλιξης της σταδιοδρομίας τους. Επαγγελματίες στο μάρκετινγκ ή / και πωλήσεων που επιθυμούν να ανανεώσουν τις γνώσεις για να ενισχύσουν τη σταδιοδρομία τους. Επαγγελματίες από άλλες περιοχές που θέλουν να συμπληρώσουν την κατάρτιση και την ανάπτυξή τους στον τομέα της marketing.Consultores ή συμβούλους που επιδιώκουν να αποκτήσουν, ενημέρωση ή να αναθεωρήσει τις γνώσεις σας του μάρκετινγκ και των πωλήσεων και των εφαρμογών.... [-]

Ισπανία Barcelona
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
ισπανικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
School of Continuing Education – Universitat de Barcelona

Το Master απευθύνεται σε επαγγελματίες που θέλουν να αναπτύξουν στην τεχνική ή τη διαχείριση του τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, της ενεργειακής αγοράς, της αποδοτ ... [+]

Ο τομέας της ενέργειας έχει υποστεί σημαντικές αλλαγές τα τελευταία χρόνια. Η ανάγκη διαφοροποίησης των βιώσιμων πηγών ενέργειας, οι επιπτώσεις των πολιτικών μετριασμού της κλιματικής αλλαγής και την προσαρμογή σε αυτήν, μεταξύ άλλων, είναι καυτά θέματα. Οι νέες προκλήσεις των εταιρειών και οργανισμών απαιτούν από τους επαγγελματίες με νέες δεξιότητες, όχι μόνο στον τεχνικό τομέα, αλλά και στη διαχείριση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.... [-]

Ισπανία Barcelona
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
ισπανικά
Πλήρης παρακολούθηση
1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
School of Continuing Education – Universitat de Barcelona

Το Master in Business και Εταιρικής Επικοινωνίας στο Πανεπιστήμιο της Βαρκελώνης έχει ως στόχο ότι θα αναπτύξει τον εαυτό σου επαγγελματικά σε αυτόν τον τομέα, προκειμένο ... [+]

Επικοινωνίας έχει υποστεί σημαντικές αλλαγές τα τελευταία χρόνια: περισσότερο από ποτέ, οι οργανισμοί χρειάζονται οι επαγγελματίες μπορούν να επικοινωνούν και να φτάνουν σε διαφορετικά ακροατήρια, εσωτερικές και εξωτερικές. Για να γίνει αυτό, πρέπει να χρησιμοποιούν όλα τα εργαλεία, τόσο online όσο και offline. Εταιρικής επικοινωνίας μπορεί να επιτύχει καλύτερα αποτελέσματα, να χτίσουν μια καλή εικόνα και τη βελτίωση της θεσμικής φήμη.... [-]

Ισπανία Barcelona
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
ισπανικά
Πλήρης παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά