Spain Business School

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ισπανία Business School είναι ένα νέο σχολείο των επιχειρήσεων του ιδιωτικού, ανεξάρτητη και πλουραλιστική με μια πολύ σημαντική κοινωνική λειτουργία. Θα μπορούσαμε να υποδεικνύουν που αντιμετωπίζουμε ένα από τα λίγα σχολεία της κοινωνικής επιχειρηματικότητας, αν όχι η μοναδική.

Αποτελείται από επαγγελματίες με μεγάλη εμπειρία στη διδασκαλία και θέλουν να μοιραστούν τις γνώσεις προστιθέμενη αξία τους για την κοινωνία. Θέλουμε να εξυπηρετήσει και την κατάρτιση ταλαντούχους ανθρώπους, ανεξάρτητα από την ηλικία, τη φυλή ή απαιτήσεις.

Ισπανία Business School Επικεντρώνεται στην επιχειρηματική, νομική και επιχειρησιακή εκπαίδευση, μετά από μια μεθοδολογία eLearning υψηλής ποιότητας που χρησιμοποιούνται από τις κορυφαίες σχολές διοίκησης επιχειρήσεων στον κόσμο.

εικονοκύτταρο

Ισπανία Business School Αυτή η αναγνώριση κέρδους από τη διεθνή κοινότητα ως ποιότητας online εκπαίδευση μέσω της διδασκαλίας της σχολής, την υψηλή ζήτηση των ακαδημαϊκών προγραμμάτων και του συστήματος ανταγωνιστικό κόστος.

η αποστολή

Η αποστολή και το όραμα της Ισπανίας Business School>

 • Οδηγός για τη λήψη αποφάσεων.
 • Η εστίαση στην αριστεία και την εξυπηρέτηση.
 • Η διαμορφωτική ανάπτυξη της κοινωνίας.

αξίες

Οι τιμές βασίζονται σε ιδιώτες και επιχειρήσεις οι κοινότητες των ανθρώπων.

 • Σεβασμό για τους άλλους, προσωπικά και επαγγελματικά. διαχείριση των επιχειρήσεων με επίκεντρο τον άνθρωπο.
 • Πνεύμα της υπηρεσίας και της αριστείας στην ποιότητα ως μέσο για την καλή δουλειά.
 • Ταπεινότητα, ικανότητα να μαθαίνουν και να ακούσουν.
 • Ακεραιότητα και την ομαδική εργασία.
 • κοινωνική δέσμευση.
 • Διεθνοποίηση.
 • Επιχειρηματικότητα.

Μεθοδολογία

Η online εκπαίδευση που αναπτύχθηκε από την Ισπανία Business School βασίζεται σε ένα νέο μοντέλο που συμφιλιώνει δεν αντιμετωπίζουν τη διδασκαλία και συμπληρώνει τις τεχνολογικές εξελίξεις και τη μάθηση. Η διδασκαλία είναι ισοδύναμο με το πρόσωπο, αλλά επιτρέπει να φιλοξενήσει τα χρονοδιαγράμματα διαθεσιμότητά τους, είναι σε θέση να συνδυάζουν την εκπαίδευση με την επαγγελματική και προσωπική αφοσίωση.

Η online μεθοδολογία μπορεί να επιτύχει τους στόχους της κατάρτισης μέσω της συμμετοχής και της αλληλεπίδρασης. Οι συμμετέχοντες έχουν ένα πλήρως ενεργό ρόλο, παρεμβαίνοντας σε μια σειρά από δραστηριότητες και συζητήσεις που μπορεί να σας ζητήσει να αλληλεπιδρούν τόσο με το δάσκαλό τους, και με τους συναδέλφους τους πρόγραμμα.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος ο φοιτητής πρέπει να εισάγετε επιμελώς στην εικονική πανεπιστημιούπολη για να έχουν συνεχή παρακολούθηση:

 • μέθοδο περίπτωση, το σύστημα που χρησιμοποιείται από κορυφαίους διεθνείς σχολές διοίκησης επιχειρήσεων.
 • υλικό μελέτης.
 • Συμμετοχή σε πρακτικές μελέτες περιπτώσεων.
 • φόρουμ συζήτησης και συζητήσεις με τους καθηγητές και τους μαθητές.
 • Τηλεδιασκέψεις και ζωντανή εικονική τάξη ή αναβαλλόμενη κατάσταση όπου ο δάσκαλος αναπτύσσει έννοιες και το περιεχόμενο προωθώντας τη συζήτηση και το έργο των προσεχών εβδομάδων.

Θα υπάρξει συνεχής ανατροφοδότηση για να εμπλουτίσουν την τόνωση της διδασκαλίας οι μαθητές να προσδιορίσει τα κύρια προβλήματα και την ιεράρχηση των θεμάτων όπως η διαχείριση του χρόνου μαθητή-δασκάλου. Η παραδοσιακή δάσκαλος γίνεται ένα δάσκαλο ή διαμεσολαβητή και κύρια καθήκοντά της:

 • Οδηγός για τους μαθητές προς την εκμάθηση περιεχομένου, απαντώντας σε ερωτήσεις, τη διόρθωση των δραστηριοτήτων και επισημαίνοντας ποιες πτυχές θα πρέπει να εμβαθύνουν.
 • Θετικά ενθαρρύνουν ολόκληρη την ομάδα, δημιουργώντας ένα κλίμα για τη μάθηση και την αύξηση των θεμάτων της συζήτησης.
 • Η παρακολούθηση της συμμετοχής των φοιτητών, την αξιολόγηση της μάθησης και την εκτέλεση των καθημερινών σχολίων.

Ένα πρόγραμμα ποιότητας σε απευθείας σύνδεση προσφέρει τα εξής πλεονεκτήματα:

 • Συμφωνία μεταξύ της προσωπικής χρόνο σας, την εργασία και τις σπουδές. Ευκαιρία να συνεχίσουν σπουδές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, χωρίς να διακόπτουν το σχεδιασμό έργου.
 • Ταμιευτήριο. Το κόστος της μεταφοράς, το ταξίδι στο χρόνο και την κατάρτιση.
 • Ευελιξία. Μπορείτε να επιλέξετε το χρόνο και αφοσίωση.
 • Τεχνολογία. Χρησιμοποιήστε και την εξοικείωση της τεχνολογίας.
 • Δικτύωσης. Ανταλλαγή εργασιακή εμπειρία και να επεκτείνει το δίκτυό σας.
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • ισπανικά

Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

Master στην Επιχειρηματικότητα

Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο Μερική παρακολούθηση January 2018 Ισπανία Μαδρίτη

Το Master in Επιχειρηματικότητα επιτρέπει στους μαθητές αν σκέφτονται τη δημιουργία του δικού σας έργου σαν να έχει ήδη γίνει. Αν αυτή είναι η περίπτωσή σας, θα διδάξει από τις νομικές περιοχές για να εξετάσει, να ανακαλύψουν πώς η ιδέα να αναζητήσει χρηματοδότηση και να οδηγήσει τη λειτουργία και τη διαχείριση μιας επιχείρησης. Η ατμόσφαιρα είναι 100% βιωματική και θα δίδαξε και μέντορας από τους διάσημους επιχειρηματίες που θα εισάγουν τη δικτύωση περισσότερα ... [+]

Το Master in Επιχειρηματικότητα επιτρέπει στους μαθητές αν σκέφτονται τη δημιουργία του δικού σας έργου σαν να έχει ήδη γίνει. Αν αυτή είναι η περίπτωσή σας, θα διδάξει από τις νομικές περιοχές για να εξετάσει, να ανακαλύψουν πώς η ιδέα να αναζητήσει χρηματοδότηση και να οδηγήσει τη λειτουργία και τη διαχείριση μιας επιχείρησης. Η ατμόσφαιρα είναι 100% βιωματική και θα δίδαξε και μέντορας από τους διάσημους επιχειρηματίες οι οποίοι θα σας παρουσιάσουμε τις πιο ενδιαφέρουσες για την ιδέα δικτύωσης των επιχειρήσεων σας. Επίσης, αν σας ενδιαφέρει, θα καταλήξετε με την ιδέα σας ο πλοίαρχος έκανε να το κάνει, και την εταιρεία σας που δημιουργήθηκαν με τις συμβουλές από τους καλύτερους επαγγελματίες. Απευθύνεται σε Όποιος έχει την επιχειρηματική και πρόθυμοι να μάθουν πώς χαρακτήρα, σε κάποιο σημείο, θα πρέπει να τοποθετήσετε το έργο σας και την ελαχιστοποίηση των κινδύνων. φοιτητές, επαγγελματίες που εργάζονται ή όχι αυτόνομα. Όλοι οι τύποι του προφίλ δεν έχουν καμία θέση σε αυτή την πορεία, εάν πιστεύουν ότι οι προκλήσεις τους μπορούν να ικανοποιηθούν. Αυτό πλοίαρχος να έχει τη δυνατότητα να αποκτήσουν ένα διπλό πτυχίο με πανεπιστήμιο αναγνώριση. Για να εφαρμόσετε, ο φοιτητής πρέπει να έχει στην κατοχή του ένα αναγνωρισμένο πτυχίο σε εθνικό επίπεδο. επιτυχία Έχετε μια ιδέα; Έχετε την επιθυμία και τη δύναμη για να αγωνιστούμε για αυτό; Έχετε ήδη αναληφθεί, αλλά νομίζετε ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει κάποια βοήθεια στη διαχείριση; Στη συνέχεια, έχετε ένα έργο. Ο κύριος στόχος του Master στην επιχειρηματικότητα είναι ότι ο μαθητής γνωρίζει τις διάφορες διαστάσεις της δημιουργίας μιας... [-]

Master στην Ψηφιακή επιχειρήσεων

Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο Μερική παρακολούθηση 12 μήνες February 2018 Ισπανία Μαδρίτη

Όλοι οι επαγγελματίες πρέπει να τρέξει τις επιχειρήσεις, είτε οι ίδιοι είτε για τους άλλους, ψηφιακή ή να μετατραπούν σε ψηφιακές δική τους. Το Master in Digital Business σας δίνει τη δυνατότητα να είναι ένα master σε όλους τους κλάδους των νέων επιχειρήσεων, τεχνολογικές και νομικές βάσεις που εφαρμόζονται στα προϊόντα του Διαδικτύου, ψηφιακές καταναλωτή και το ηλεκτρονικό εμπόριο, το μάρκετινγκ σε όλες τις μορφές της (ψηφιακό, κινητά, κοινωνική δικτύωση, την πίστη πελάτη), online διαχείρισης περιεχομένου, web analytics, τη διαφήμιση, τις δεξιότητες διαχείρισης ψηφιακών και πολλά άλλα ... [+]

Σε ποιους απευθύνεται: Όλοι οι επαγγελματίες πρέπει να τρέξει τις επιχειρήσεις, είτε οι ίδιοι είτε για τους άλλους, ψηφιακή ή να μετατραπούν σε ψηφιακές δική τους. Το Master in Digital Business σας δίνει τη δυνατότητα να είναι ένα master σε όλους τους κλάδους των νέων επιχειρήσεων, τεχνολογικές και νομικές βάσεις που εφαρμόζονται στα προϊόντα του Διαδικτύου, ψηφιακές καταναλωτή και το ηλεκτρονικό εμπόριο, το μάρκετινγκ σε όλες τις μορφές της (ψηφιακό, κινητά, κοινωνική δικτύωση, την πίστη πελάτη), online διαχείρισης περιεχομένου, web analytics, τη διαφήμιση, τις δεξιότητες διαχείρισης ψηφιακών και πολλά άλλα ... Business School στην Ισπανία είμαστε ειδικοί στην εκπαίδευση των υφιστάμενων και μελλοντικών ψηφιακών ηγέτες. Στόχοι: Γνωρίζουν, κατανοούν και να εφαρμόζουν τις βασικές αρχές της κάθε εταιρείας, αλλά από τη σκοπιά της νέας αγοράς: το ψηφιακό. Αποκτήσουν βασικές γνώσεις των πωλήσεων, μάρκετινγκ, τη χρηματοδότηση και ανθρώπινων πόρων, αλλά και η άριστη γνώση των νέων τεχνικών της Digital Marketing, Κοινωνικά Δίκτυα, Ηλεκτρονικό Εμπόριο, οδηγίες 2.0 Δεξιότητες και Web Analytics. Ικανότητα να μετρήσει και να επιτύχουν αποτελέσματα σχετικά με τις ενέργειες που έχουν ξεκινήσει. Γίνετε ένας εμπειρογνώμονας για την επίτευξη το καλύτερο ROI. Να είσαι σε θέση να οικοδομήσει το δικό σας έργο και να πάρει χρηματοδότηση για το Επιπλέον, ένας αριθμός των παγκόσμιων στόχων για όλα τα προγράμματα που αποτελείται από: οδηγήσει αποτελεσματικά ομάδες, να μάθουν να προβούν σε στρατηγικές αποφάσεις, να αναπτύξει μια συνολική και χωρίς αποκλεισμούς όραμα, τη διαχείριση πλοίαρχος διαχείριση αλλαγών και τη σύλληψη των δεξιοτήτων. ημερήσιας διάταξης: Ενότητα 1: Βασικές αρχές Ενότητα 1: τεχνολογικό περιβάλλον. Ενότητα 2:... [-]

Βίντεο

Qué es Spain Business School

Nuestra Escuela

Formación Spain Business School

Επικοινωνία

Spain Business School

Διεύθυνση C/ Velázquez 12.
28006 Μαδρίτη, Ισπανία
Ιστοσελίδα http://www.spainbs.com/
Τηλέφωνο +34 917 19 10 00