Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ισπανία Business School είναι ένα νέο σχολείο των επιχειρήσεων του ιδιωτικού, ανεξάρτητη και πλουραλιστική με μια πολύ σημαντική κοινωνική λειτουργία. Θα μπορούσαμε να δείχνουν βρισκόμαστε αντιμέτωποι με ένα από τα λίγα σχολεία, αν όχι η μόνη κοινωνική επιχείρηση.

Αποτελείται από επαγγελματίες με μεγάλη εμπειρία στη διδασκαλία και θέλουν να μοιραστούν τις γνώσεις τους προσθέτοντας αξία στην κοινωνία. Θέλουμε να εξυπηρετήσει και την κατάρτιση ταλαντούχους ανθρώπους, ανεξάρτητα από την ηλικία, τη φυλή ή απαιτήσεις.

Ισπανία Business School επικεντρώνεται στην επιχειρηματική, νομική και επιχειρησιακή εκπαίδευση, μετά από μια μεθοδολογία eLearning υψηλής ποιότητας που χρησιμοποιούνται από τις κορυφαίες σχολές διοίκησης επιχειρήσεων στον κόσμο.

pixelΙσπανία Business School παρουσιάσει επιτύχει την αναγνώριση της διεθνούς κοινότητας και σε απευθείας σύνδεση την ποιότητα της κατάρτισης μέσω του διδακτικού προσωπικού της, την υψηλή ζήτηση των ακαδημαϊκών προγραμμάτων και του συστήματος ανταγωνιστικό κόστος./>

αποστολή

Η αποστολή και το όραμα της Ισπανίας Business School

 • Οδηγός για τη λήψη αποφάσεων.
 • Η έμφαση στην αριστεία και την εξυπηρέτηση.
 • Η διαμορφωτική ανάπτυξη της κοινωνίας.

αξίες

Οι τιμές βασίζονται σε ιδιώτες και επιχειρήσεις οι κοινότητες των ανθρώπων.

 • Σεβασμός για τους άλλους, προσωπικά και επαγγελματικά. Οι επιχειρηματίες με επίκεντρο τη διαχείριση.
 • Πνεύμα των υπηρεσιών και της αριστείας στην ποιότητα ως μέσο για την καλή δουλειά.
 • Η ταπεινοφροσύνη, την ικανότητα να μαθαίνουν και να ακούσουν.
 • Ακεραιότητα και την ομαδική εργασία.
 • κοινωνική δέσμευση.
 • Διεθνοποίηση.
 • Επιχειρηματικότητα.

μεθοδολογία

Online εκπαίδευση που αναπτύχθηκε από την Ισπανία Business School βασίζεται σε ένα νέο μοντέλο που θα συμβιβάζει τη διδασκαλία μη-πρόσωπο και συμπληρώνει τις τεχνολογικές εξελίξεις και τη μάθηση. Η διδασκαλία είναι ισοδύναμο με το πρόσωπο, αλλά επιτρέπει να φιλοξενήσει τα χρονοδιαγράμματα διαθεσιμότητά τους, είναι σε θέση να συνδυάσουν την κατάρτιση με την επαγγελματική και προσωπική αφοσίωση.

Η σε απευθείας σύνδεση μέθοδος επιτρέπει την επίτευξη των στόχων της κατάρτισης μέσω της συμμετοχής και της αλληλεπίδρασης. Οι συμμετέχοντες έχουν ένα πλήρως ενεργό ρόλο, παρεμβαίνοντας σε μια σειρά από δραστηριότητες και συζητήσεις που θα σας αναγκάσει να αλληλεπιδρούν τόσο με το δάσκαλο και με τους συναδέλφους τους πρόγραμμα.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος ο φοιτητής πρέπει να εισάγετε επιμελώς στην εικονική πανεπιστημιούπολη για να έχουν συνεχή παρακολούθηση:

 • Μέθοδος περίπτωση, το σύστημα που χρησιμοποιείται από κορυφαίους διεθνείς σχολές διοίκησης επιχειρήσεων.
 • υλικό μελέτης.
 • Συμμετοχή σε πρακτικές μελέτες περιπτώσεων.
 • Φόρουμ συζητήσεων και συζητήσεις με τους καθηγητές και τους μαθητές.
 • Τηλεδιασκέψεων και να ζήσουν εικονική τάξη ή αναβληθεί κατάσταση όπου ο δάσκαλος αναπτύσσει έννοιες και το περιεχόμενο προώθηση του διαλόγου και εργασίας μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Θα υπάρξει συνεχής ανατροφοδότηση για να εμπλουτίσουν την εκπαίδευση των φοιτητών-καθηγητών, ενθαρρύνοντας τους μαθητές να προσδιορίσει τα κύρια προβλήματα και την ιεράρχηση των θεμάτων, όπως η διαχείριση του χρόνου. Η παραδοσιακή δάσκαλος γίνεται δάσκαλος ή διαμεσολαβητής και κύρια καθήκοντά της:

 • Οδηγός για τους μαθητές προς την εκμάθηση περιεχομένου, απαντώντας σε ερωτήσεις, τη διόρθωση των δραστηριοτήτων και επισημαίνοντας ποιες πτυχές θα πρέπει να εμβαθύνουν.
 • Θετικά ενθαρρύνει την όλη την ομάδα, δημιουργώντας ένα κλίμα για τη μάθηση και την αύξηση θέματα της συζήτησης.
 • Η παρακολούθηση της συμμετοχής των φοιτητών, την αξιολόγηση της μάθησης και την εκτέλεση των καθημερινών σχολίων.

Ένα πρόγραμμα ποιότητας σε απευθείας σύνδεση προσφέρει τα εξής πλεονεκτήματα:

 • Συμφωνία μεταξύ της προσωπικής χρόνο σας, την εργασία και τις μελέτες. Ευκαιρία να συνεχίσουν σπουδές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, χωρίς να διακόψετε τον προγραμματισμό των εργασιών.
 • Ταμιευτήριο. Τα έξοδα μεταφοράς, το ταξίδι στο χρόνο και την κατάρτιση.
 • Ευελιξία. Μπορείτε να επιλέξετε το χρόνο και αφοσίωση.
 • Τεχνολογία. Χρήση και εξοικείωση της τεχνολογίας.
 • Δικτύωση. Ανταλλαγή εργασιακή εμπειρία και να επεκτείνει το δίκτυό σας.
Προγράμματα που διδάχθηκαν:
ισπανικά

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα Διοικητικών Στελεχών

Spain Business School

Το Master in Επιχειρηματικότητα επιτρέπει στους μαθητές αν σκέφτονται τη δημιουργία του δικού σας έργου σαν να έχει ήδη γίνει. Αν αυτή είναι η περίπτωσή σας, θα διδάξει α ... [+]

Το Master in Επιχειρηματικότητα επιτρέπει στους μαθητές αν σκέφτονται τη δημιουργία του δικού σας έργου σαν να έχει ήδη γίνει. Αν αυτή είναι η περίπτωσή σας, θα διδάξει από τις νομικές περιοχές για να εξετάσει, να ανακαλύψουν πώς η ιδέα να αναζητήσει χρηματοδότηση και να οδηγήσει τη λειτουργία και τη διαχείριση μιας επιχείρησης.

Η ατμόσφαιρα είναι 100% βιωματική και θα δίδαξε και μέντορας από τους διάσημους επιχειρηματίες οι οποίοι θα σας παρουσιάσουμε τις πιο ενδιαφέρουσες για την ιδέα δικτύωσης των επιχειρήσεων σας.... [-]

Ισπανία Madrid
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
ισπανικά
Μερική παρακολούθηση
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Spain Business School

Όλοι οι επαγγελματίες πρέπει να τρέξει τις επιχειρήσεις, είτε οι ίδιοι είτε για τους άλλους, ψηφιακή ή να μετατραπούν σε ψηφιακές δική τους. Το Master in Digital Business ... [+]

Σε ποιους απευθύνεται:

Όλοι οι επαγγελματίες πρέπει να τρέξει τις επιχειρήσεις, είτε οι ίδιοι είτε για τους άλλους, ψηφιακή ή να μετατραπούν σε ψηφιακές δική τους.

Το Master in Digital Business σας δίνει τη δυνατότητα να είναι ένα master σε όλους τους κλάδους των νέων επιχειρήσεων, τεχνολογικές και νομικές βάσεις που εφαρμόζονται στα προϊόντα του Διαδικτύου, ψηφιακές καταναλωτή και το ηλεκτρονικό εμπόριο, το μάρκετινγκ σε όλες τις μορφές της (ψηφιακό, κινητά, κοινωνική δικτύωση, την πίστη πελάτη), online διαχείρισης περιεχομένου, web analytics, τη διαφήμιση, τις δεξιότητες διαχείρισης ψηφιακών και πολλά άλλα ... Business School στην Ισπανία είμαστε ειδικοί στην εκπαίδευση των υφιστάμενων και μελλοντικών ψηφιακών ηγέτες.... [-]

Ισπανία Madrid
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
ισπανικά
Μερική παρακολούθηση
12 μήνες
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Qué es Spain Business School

Nuestra Escuela

Formación Spain Business School

Spain Business School
Address
C/ Velázquez 12.
28006 Madrid, Community of Madrid, Ισπανία
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+34 917 19 10 00