Sports Management School - Barcelona

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Sports Management School είναι ένα διεθνές σχολείο που ειδικεύεται στη Διοίκηση Αθλητισμού, που εδρεύει στο Παρίσι, Λωζάνη και της Βαρκελώνης, που εστιάζεται αποκλειστικά στη διαχείριση του αθλητισμού. Αυτό μας δίνει μεγάλη εμπειρία σε όλους τους τομείς που σχετίζονται με αυτόν τον κόσμο και ειδικότερα, του εμπορίου και της διανομής, μάρκετινγκ, επικοινωνίας, διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων, κ.α.

Στόχος μας είναι να εκπαιδεύσει τους νέους επαγγελματίες και οι διαχειριστές του αθλητισμού. Από την ίδρυσή μας το 2010, Sports Management School και έχει 300 προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές και πάνω από 100 αποφοίτους, με ποσοστό ολοκλήρωσης 90% σε επιχειρήσεις του τομέα, μετά την απόκτηση του πτυχίου.


Michael Tapiro - Ιδρυτής του Sports Management School/>

«Ο επιχειρηματικός τομέας του αθλητισμού, η οποία έχει μια παγκόσμια καθαρά οδηγείται από το πάθος για μεγάλο χρονικό διάστημα, έχει γίνει σήμερα στην οικονομική σύμπαν γεμάτο, η οποία περιστρέφεται γύρω από διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις, τα δικαιώματα τηλεοπτικής μετάδοσης και αύξηση του αριθμού των θεατών. αθλήματος είναι τώρα στα χέρια των ειδικών περί το δίκαιο, τη χρηματοδότηση, τη διαχείριση και την εμπορία, ενώ είναι ένας σημαντικός παράγοντας της κοινωνικής και πολιτικής επιρροής στην ανάπτυξη της οικονομίας σε δημοτικό, επαρχιακό ή περιφερειακές, ή ακόμα και η χώρα ή ήπειρο, την αυθεντικότητα και την έκκλησή του δεν θα σταματήσει να αυξάνεται.

Ο αθλητισμός δεν γνωρίζει σύνορα. Ενοποιεί τη διεθνή της ανάπτυξη με την ανάπτυξη των αναδυόμενων χωρών, χάρη σε μια τρομερή πολυμέσων ραδιοτηλεοπτικά μέσα. Η ανάπτυξη των αθλητικών οργανώσεων απαιτεί νέα προφίλ για να συνοδεύσουν αυτή την αλλαγή. Sports Management School τρένα μελλοντικών διευθυντικών στελεχών για τον τομέα του αθλητισμού που αναζητούν εξειδικευμένο προφίλ, γνωρίζουν τις νέες προκλήσεις της ανάπτυξης και της κοινωνικής επιταγές της ηθικής και της χρηστής διακυβέρνησης. "


εγκαταστάσεις/>


Sports Management School Campus Βαρκελώνη/>

Campus Sports Management School βρίσκεται στο L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona, ​​και να μοιραστείτε την τοποθεσία με άλλα σχολεία κατάρτισης Grupo Planeta κατά 10.800 μ2 και μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερους από 3.000 φοιτητές. Διαθέτει αίθουσες διδασκαλίας μάθησης και πρακτικής, αίθουσες συνεδριάσεων, βιβλιοθήκη, καφετέρια και αίθουσα συνεδριάσεων.


Campus Sports Management School του Παρισιού/>

Sports Management School Lausanne Campus


Σχηματισμός Planet και πανεπιστήμια/>


Planeta, που ιδρύθηκε το 1949, στέκεται ως το πρώτο ισπανικό εκδοτικό όμιλο και την επικοινωνία. Ένωση ξεχωρίζει για την έντονη καινοτόμα ρητά επιχειρήσεων πολυκάναλο την παράδοση και τη μεγάλη ικανότητα και κλίση. Το ευρύ φάσμα επικεντρώνεται στην ηγετική τον πολιτισμό, την εκπαίδευση, την ενημέρωση και οπτικοακουστικής ψυχαγωγίας./>

Στον τομέα της εκπαίδευσης, της κατάρτισης και πανεπιστήμια Planet προσφέρει μια εκτενή κατάλογο των εξειδικευμένης κατάρτισης που κυμαίνεται από την επαγγελματική κατάρτιση στις μελέτες των προπτυχιακών, μεταπτυχιακών και Master. Μια τέτοια προσφορά κατάρτισης είναι κατ 'εξοχήν επικεντρώνεται στην ζήτηση της αγοράς και δίδαξε συνδυάζει ευέλικτη μεθοδολογία μας και τις τελευταίες τεχνολογίες.


πανεπιστήμιο έργα:/>

 • EAE Business School: Μεταξύ των κορυφαίων 30 σχολεία των επιχειρήσεων, όπως ιεραρχήθηκαν αμερικανική οικονομία και την ταχύτερα αναπτυσσόμενη τα τελευταία τρία χρόνια.
 • OBS Business School: Πρώτα σχολείο των επιχειρήσεων κατά 100% σε απευθείας σύνδεση.
 • UNIBA Διεθνές Κέντρο της Βαρκελώνης που συνδέονται με το Πανεπιστήμιο της Βαρκελώνης και προσφέρει Bachelor και Master Ίδρυμα.
 • ΚΟΕ (Βαλένθια Διεθνές Πανεπιστήμιο): Ιδιωτικό Πανεπιστήμιο, σε απευθείας σύνδεση και διεθνούς εμβέλειας προβολής των πτυχίων και την επίσημη πλοίαρχο.
 • Ostelea, Σχολή Φιλοξενίας
 • ESdesign - School of Design της Βαρκελώνης: Σχολή επικεντρώθηκε στον τομέα του σχεδιασμού που προσφέρουν οι πλοίαρχοι που επιτρέπουν στους επαγγελματίες να ειδικεύονται σε τομείς της ειδικότητάς τους του σχεδιασμού, με έναν τομέα εταιρικό όραμα.
 • ESLSCA Business School Παρίσι: Μεταξύ των 10 κορυφαίων ευρωπαϊκών πανεπιστημίων και σχολείων, και στην κορυφή 4 της γαλλικής αγοράς, με τα καλύτερα επαγγελματικά διπλώματα.
 • EDC Παρίσι Business School: Το παλαιότερο ιδιωτικό και το διεθνές γαλλικό σχολείο. 15.000 απόφοιτοι διανέμονται σε 77 χώρες, πολλοί ηγέτες των επιχειρήσεων.
 • Institut superier Marketing du Luxe: Ιδρύθηκε από τον Cartier Βουλή, έτσι ώστε τα στελέχη και τους νέους σχεδιαστές ειδικούς χέρι στον κόσμο της πολυτέλειας
 • Ecole de Guerre Economique EGE-: Πρώτη Σχολής Οικονομικών Πολέμου στα γαλλικά, παιδαγωγικό μοντέλο του για την συγκριτική ανάλυση των εθνικών και διακρατικών συστημάτων, μεταφορά από το στρατιωτικό κόσμο στον πολιτικό κόσμο και τη σημασία της επίθεσης διαχείρισης πληροφορίες για την ανάπτυξη των οικονομικών δραστηριοτήτων.
 • IFAM Business School: Με ένα από τα πρώτα υπάρχοντα διεθνή προγράμματα, το σχολείο επικεντρώνεται σε μελέτες περίπτωσης για να ενθαρρύνει την πρωτοβουλία, την αντιμετώπιση των διαφορετικών απόψεων και τη βελτιστοποίηση της διαδικασίας λήψης αποφάσεων.

Τοποθεσίες

Βαρκελώνη

Address
Av. Josep Tarradellas 171-177
l’Hospitalet de Llobregat

08902 Βαρκελώνη, Καταλονία, Ισπανία

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Υποβολή ερώτησης

Άλλη