Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

μας

«Η χρήση των νέων τεχνολογιών και της καινοτομίας στη μάθηση είναι το θεμέλιο της εκπαίδευσης μας»

UADIN - Πανεπιστήμιο Ψηφιακές Δεξιότητες

Σε UADIN, Πανεπιστήμιο για ψηφιακές δεξιότητες, έχουν αναπτύξει διάφορες εκπαιδευτικές προτάσεις που έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει ψηφιακές δεξιότητες, μια εταιρεία που ειδικεύεται στα γνωστικά αντικείμενα που προετοιμάζουν τους μαθητές να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της ψηφιακής εκπαίδευσης μετατροπής: ψηφιακό μάρκετινγκ, το ηλεκτρονικό εμπόριο , ψηφιακή επιχειρήσεων, της τεχνολογίας και των νέων μορφών επικοινωνίας εντός και εκτός γραμμής, με τον πελάτη. Αρμοδιότητα σε κάθε περιοχή έχουν εντοπιστεί διαφορετικές δεξιότητες στο πλαίσιο της ψηφιακής οικοσύστημα, είναι συγκεκριμένες και αλληλένδετες? και, επίσης, έχουν περιγραφεί τρία επίπεδα της εκπαίδευσης, που να σχεδιάσετε μια συνεχή γενική γραμμή και όσον αφορά την απόκτηση ικανοτήτων: Δάσκαλε, εκτελεστικός Master και Σταδιοδρομίας.

UADIN κατάρτισης αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο της φύσης σε όλα τα προγράμματά του από το Rey Juan Carlos University και διενεργείται σύμφωνα με τις διάφορες μορφές της μεθοδολογίας μας, ανεξάρτητα από το βαθμό και με στόχο την έκδοση πανεπιστημιακό δίπλωμα ή πιστοποιητικό.

Στόχοι:

 • Οι μαθητές να αποκτήσουν τις απαραίτητες δεξιότητες και τις γνώσεις για να εργαστούν σε επιχειρήσεις στην ψηφιακή εποχή.
 • Οι συμμετέχοντες μαθαίνουν και να ενσωματώσει τις εργασίες τους τον ψηφιακό πολιτισμό.
 • Οι μαθητές να κατανοήσουν και να κατέχουν τις νέες αναδυόμενες τεχνολογίες για την ενσωμάτωση των επιχειρηματικών και καινοτόμων έργων που εκτελούνται στην εταιρεία.
 • Οι συμμετέχοντες να αναπτύξουν τις ψηφιακές τους δεξιότητες, που θα τους επιτρέπουν να είναι πιο παραγωγική και αποδοτική.

Με UADIN ο φοιτητής θα αποκτήσει τις γνώσεις και τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για το σχεδιασμό και την εκτέλεση του επιχειρηματικού της σχεδίου στα πλαίσια της ψηφιακής οικονομίας σε παγκόσμιο επίπεδο, που θα μάθουν τα βασικά χαρακτηριστικά, που είναι απαραίτητες για να εργαστούν στις αναδυόμενες τεχνολογίες ψηφιακή εποχή, θα δώσουμε κλειδιά και εργαλεία που είναι απαραίτητα για να ξεκινήσει τη δική σας online επιχείρησης.

Η επιμόρφωση αυτή προορίζεται για τους επαγγελματίες για όσους θέλουν ανακυκλώνεται μέσα στον κόσμο των ψηφιακών επιχειρήσεων, επιχειρηματίες που θέλουν να ξεκινήσουν τη δική τους εκκίνησης και τους ανθρώπους που εργάζονται ή αναζητούν εργασία και θέλουν να γίνουν επαγγελματίες στο Internet μέσω διαφόρων online εργαλεία.

Τα νέα ψηφιακό περιβάλλον προσανατολισμένο εταιρείες και οργανισμούς να επανεξετάσουν τις στρατηγικές τους και να προσαρμοστούν στις το νέο ψηφιακό περιβάλλον. Σήμερα είναι σημαντικό να γνωρίσουν και να δείτε στο δίκτυο. Για το σκοπό αυτό, πρέπει να κατέχουν τα νέα εργαλεία.

Δεν έχουμε προσαρμοστεί στην ψηφιακή, γεννηθήκαμε και μεγάλωσε με το Διαδίκτυο.

 • Δημιουργεί και διαχειρίζεται ένα σχέδιο> ψηφιακού μάρκετινγκ> και εκμεταλλεύεται τη σχέση του σήμερα «s των καταναλωτών.
 • Αναζήτηση θέσης του κινητήρα των προϊόντων / υπηρεσιών σας και να βελτιστοποιεί την εμπειρία του χρήστη, τόσο ως μια κινητή έκδοση web.
 • Είναι εκστρατείες κερδοφόρα και αποτελεσματική ψηφιακή διαφήμιση:> SEM, ασφάλισης, μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και εισερχόμενων κυκλοφορίας.
 • Σχεδιάζει και διαχειρίζεται τον προγραμματισμό των μέσων ενημέρωσης και πληρούν τις μετρήσεις για την αξιολόγηση των αποτελεσμάτων.
 • Η εκμετάλλευση της δύναμης των κοινωνικών δικτύων μέσω οργανικής και περιεχόμενο επί πληρωμή για να δημιουργήσει εμπλοκή.
 • Omnichannel αναπτύξει μια στρατηγική της εταιρείας η οποία περιλαμβάνει την έναρξη ενός ηλεκτρονικού εμπορίου έργου.

Με UADIN μπορείτε να πραγματοποιήσετε την εκπαίδευσή σας σε ψηφιακή επιχείρηση, που συνοδεύεται από τους καλύτερους επαγγελματίες του Διαδικτύου. Ανακαλύψτε και επιλέξτε από τα προγράμματα κατάρτισης μας.

Έχουμε στηρίξει την εκπαίδευση μας γύρω από τέσσερις βασικούς άξονες

Καινοτομία

Έχουμε ενσωματώσει τις τελευταίες τάσεις και καινοτομίες σε κάθε τομέα της γνώσης.

Γνωρίζουμε ότι η απλή παρουσία των καινοτόμων τεχνολογιών στο εκπαιδευτικό περιβάλλον δεν εγγυάται την καινοτομία. Αυτό θα πρέπει να θεωρηθεί ως η αλλαγή στις αντιλήψεις της διδασκαλίας και εκπαιδευτικά προγράμματα? στον τρόπο που σκεφτόμαστε γι 'αυτούς και τα βάζουμε σε εφαρμογή.

Τεχνολογία

Οι νέες τεχνολογίες προσφέρουν μεγάλες δυνατότητες για την τυποποίηση των προϊόντων και την προσαρμογή στις ιδιαίτερες ανάγκες της διδασκαλίας, καθώς επίσης και όντας μια σαφή εναλλακτική λύση για την αποκέντρωση όσον αφορά τη μείωση του χρόνου που τείνουν σε μεγαλύτερο αριθμό αναγκών.

Ένας νέος τρόπος οικοδόμησης της γνώσης, που ευνοούν τη συλλογική εργασία και αυτο-μάθησης.

επιχειρηματικότητα

Υποστήριξη για το άτομο, τόσο εντός όσο και εκτός των οργανισμών, είναι μέρος της αποστολής ίδρυσή μας. Ως εκ τούτου, όλοι οι μαθητές συμμετέχουν στα οφέλη του να είναι μέρος ενός εκτεταμένου δικτύου επιχειρηματικών εταίρων περιβάλλον.

Οι επιχειρήσεις και οι οργανισμοί είναι ο λόγος ύπαρξης της UADIN.

Επί του παρόντος, μέρος της οργανωτικής επιτροπής των διευθυντών και των επιχειρηματιών. Έτσι, οι οργανισμοί και ειδικά οι άνθρωποι που απαρτίζουν το στόχο της αποστολής μας.

εργατικό δυναμικό

Οι καθηγητές μας να γίνουν μέντορες, καθοδηγώντας και βοηθώντας τον μαθητή ανά πάσα στιγμή και να γίνει σχετική ενεργό μέρος της διαδικασίας μάθησης.

Είναι αντιμετωπίζει μια νέα πρόκληση για το εκπαιδευτικό σύστημα, και ξοδεύει ένα μονής κατεύθυνσης εκπαίδευσης μοντέλο, το οποίο συνήθως τις γνώσεις βρίσκονται στο μόνο πλοίαρχο ή δάσκαλος είναι μέσα στην τάξη, πιο ανοικτή και ευέλικτα μοντέλα, όπου πληροφοριών και εμπειριών πολλών εκπαιδευτικών μοιράζεται και να προωθούνται μεταξύ πολλών εκπαιδευτικών και των μαθητών.

Μια μεγάλη ομάδα, μια κοινότητα μάθησης.

Ανταλλαγή ιδεών και εμπειριών μέσω της μάθησης

UADIN της εταιρείας

Έχουμε δημιουργήσει και να διατηρήσει υψηλό σύνδεσμο προστιθέμενης αξίας μεταξύ των επιχειρήσεων και της ακαδημαϊκής κοινότητας, για να εξασφαλίσει ότι οι οργανισμοί και οι επιχειρήσεις να βελτιώσουν τις πολιτικές διαχείρισής τους, πιο ανταγωνιστικές και, ταυτόχρονα κοινωνικά υπεύθυνες.

UADIN προσφέρει στις επιχειρήσεις και ιδιώτες ένα μοντέλο της προηγμένης μάθησης και αποτελεσματικές λύσεις στις αυξανόμενες ανάγκες της εκπαίδευσής τους, ένα χώρο για τη συνάντηση των διευθυντών, των επαγγελματιών και των επιχειρηματιών που θέλουν να ανταλλάξουν ιδέες και εμπειρίες μέσω της μάθησης.

UADIN επιτυχίας βρίσκεται σε μια πρακτική και σχετική μεθοδολογία μάθησης και μια αυξανόμενη κοινότητα των φοιτητών έτοιμη να ανταποκριθεί στις σημερινές προκλήσεις και τις κορυφαίες εταιρείες στο μέλλον.

Μεθοδολογία

Μοντέλο TIA - Μετασχηματισμός Μάθησης πληροφορίες

Πρόκειται για ένα μοντέλο μάθησης με βάση τις καλύτερες και πιο αντιφατικά μοντέλα μελέτης.

 1. Επαγγελματική δασκάλων και ειδικών στην Ανοικτή Εκπαίδευση.
 2. Έτοιμα περιλήψεις των κειμένων.
 3. Τόνισε και υπογράμμισε.
 4. Μνημονικά κανόνες: λέξεις-κλειδιά και νοητικές εικόνες για να συνδέσει τις έννοιες.
 5. Πρακτική με εξετάσεις του θέματος.
 6. Εργαλεία για τη μελέτη της διανομής.
 7. Flashcards: κάνουμε αποστήθιση σε μια διασκεδαστική διαδικασία.
 8. Συρραφή μελέτες πόρων, webinar, masterclass και συμπληρωματικές χάπια μελέτη.
 9. Μαθαίνοντας κοινότητα.

Η δέσμευση σπουδαστών

Για να λάβετε το αντίστοιχο ακαδημαϊκό δίπλωμα και να ενταχθεί το Τμήμα Φοιτητικής τοποθέτηση, απαιτείται η εκτέλεση του προγράμματος είναι τουλάχιστον 90% του χρόνου.

Ο φοιτητής πρέπει επίσης να περάσουν τις εξετάσεις και τις περιπτώσεις που έθεσε το μοναστήρι και να πάρετε μια θετική αξιολόγηση της συμμετοχή στην τάξη τους ατομικά και σε ομάδες.

Μας online μαθήματα μάστερ και πληρούν όλες τις παραμέτρους απαίτηση, τα αποτελέσματα και η αναγνώριση για τα προγράμματα κατάρτισης μας χαρακτηρίζεται.

σχολή μας αποτελείται από επαγγελματίες που κατέχουν υψηλόβαθμες θέσεις σε μεγάλες επιχειρήσεις, παρέχοντας έτσι ένα κατ 'εξοχήν πρακτική και να προσαρμοστούν στις τρέχουσες επιχειρηματικές ανάγκες κατάρτισης.

Εκμάθηση της Κοινότητας

ισχυρό online πλατφόρμα εκπαίδευσης μας δίνει τη δυνατότητα στο μαθητή να οργανώνει και να διανείμει το χρόνο σπουδών σας ανάλογα με τις ανάγκες, τις συνήθειες και τις προτιμήσεις τους. Επιπλέον, η μέθοδος αυτή εξαλείφει φυσικά ή γεωγραφικά εμπόδια που καθιστά δυνατή τη λήψη της ποιότητας εκπαίδευσης σε όλους εκείνους που, για λόγους τοποθεσία και τη διαθεσιμότητα, δεν μπορεί να έχει πρόσβαση. Αυτό το εικονικό περιβάλλον είναι εφοδιασμένο με εκπαιδευτικούς πόρους που διευκολύνουν την κατανόηση του περιεχομένου, ενθαρρύνει τη συμμετοχή, την ανταλλαγή ιδεών και δημιουργεί το περιβάλλον της ομάδας και έτσι είναι απαραίτητο να εμπλουτίσουν και να απολαύσετε τη μάθηση.

Η μεθοδολογία μας επιτρέπει στους μαθητές να συνεχίσουν την κατάρτιση από το σπίτι ή το χώρο εργασίας, διατηρώντας μια μόνιμη επαφή με το δάσκαλο και εκπαιδευτή για κάθε ενότητα, χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες εικονικού συζήτηση στην τάξη, φόρουμ, mail, κ.λ.π. Για την άμεση και απευθείας επικοινωνία.

μορφές Εκπαίδευσης

Το εκπαιδευτικό σύστημα στην Ισπανία έχει υποστεί πολλές αλλαγές τα τελευταία χρόνια. Η άφιξη της Μπολόνια και της εν εξελίξει εκπαιδευτική μεταρρύθμιση σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα έχουν οδηγήσει σε αξιοσημείωτη σύγχυση και τις δύο φοιτητές και καθηγητές, οι οποίοι έχουν αναγκαστεί να προσαρμοστούν σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο διαδικασία. Από την άλλη πλευρά, η οικονομική κρίση και η ανεργία έχουν οδηγήσει σε αύξηση της προσφοράς των μελετών, βυθίζοντας τον εαυτό μας σε μια σύγχυση των τίτλων και έχουν πάρει για να αυξήσει περαιτέρω τις αμφιβολίες μας.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του πλοιάρχου και το δικό επίσημη; Και μεταξύ ενός κύριου και ενός ευνοϊκού κύριος του εαυτού; Τι κοινό έχουν μεταπτυχιακά μαθήματα εμπειρογνώμονα ή κολέγιο μεγάλες εταιρείες;

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
ισπανικά