UDIMA - Universidad a Distancia de Madrid

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Τι είναι UDIMA ;

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο της Μαδρίτης ( UDIMA ) είναι ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα μελετηθεί και σχεδιαστεί κυρίως για τις ανάγκες των ανθρώπων του ΧΧΙ αιώνα: επαγγελματίες οι οποίοι, για λόγους χρονοδιαγράμματος, την κινητικότητα, τη γεωγραφική ή την οικογένειά απόσταση συμφιλίωσης, χρειάζονται μια ανοικτή και ευέλικτη πανεπιστήμιο η οποία επιτρέπει να συνδυάζουν τη μελέτη με τις ιδιαιτερότητες του κάθε μαθητή, ώστε να αποκτήσουν πανεπιστημιακό πτυχίο επίσημα αναγνωρισμένου κύρους και αναγνωρίζονται, προσαρμοσμένο στην Ευρώπη και την επαφή με τον κόσμο των επιχειρήσεων, η οποία παρέχει επίσης καλή για την απασχόληση ή τη βελτίωση της έχει ήδη.

Πώς προσαρμόζεται κάθε μαθητής;

Προσφέροντας ένα απλό και μόνιμο εικονικές τάξεις χρονοδιαγράμματα απεριόριστη πρόσβαση, κάθε μέρα του εξαμήνου. Ο πρωταγωνιστής του UDIMA είναι φοιτητής στην εκπαίδευση του, την επαγγελματική και την ανθρώπινη διάσταση.

Παροχή συμβουλών σε κάθε μαθητή ένα εξατομικευμένο τρόπο, ειδικά κατά τη διαδικασία της εγγραφής, να επιλέξουν τα μαθήματα που ταιριάζουν καλύτερα το διαθέσιμο χρόνο και την ικανότητα του καθενός. Μέσα από τη συνεχή παρακολούθηση των καθηγητών και των δασκάλων στο εγγύς, άμεση και σε πραγματικό περιβάλλον.

Σχεδιασμός της μελέτης μέσα από το «οδηγό διδασκαλίας για το μάθημα» της διεξαγωγής των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων και την παράδοση σε ένα σύστημα επικοινωνίας και συνεχή αξιολόγηση στο οποίο οι προτεινόμενες δραστηριότητες σχεδιάζονται για τη σταδιακή αφομοίωση της γνώσης απλό, που περιλαμβάνει την πρακτική χρησιμότητα αυτών.

Η μεθοδολογία της μελέτης @ δ κοντά στο Universit

Είμαστε το Universit @ δ κοντά γιατί χρησιμοποιούμε νέες ΤΠΕ για να φέρει τη γνώση στο μαθητή. Η διαδικασία διδασκαλίας-μάθησης πραγματοποιείται μέσω εικονικών τάξεων UDIMA με συνεχή αξιολόγηση, και πάντα με ένα λεπτομερές σχέδιο για το τι αναμένεται από τους μαθητές σε κάθε δραστηριότητα και την άμεση και συνεχή επικοινωνία με τους καθηγητές τους, μέσω φόρουμ, σεμινάρια και τηλεφωνική τεχνολογική καινοτομία και επικοινωνίας, που επιτρέπει την επικοινωνία σε πραγματικό χρόνο.

Στο τέλος κάθε εξαμήνου, ο σπουδαστής αποδεικνύει τη γνώση που αποκτήθηκε κατά την τάξη τελικές εξετάσεις. Ένας άλλος λόγος που μας επιτρέπει να αναγνωριστεί ως το Universit @ δ πιο κοντά είναι μεγάλος αριθμός των ιστοσελίδων που εξετάστηκαν. Εκεί είναι ένα μέρος της εξέτασης του UDIMA κοντά σας. Στην Ισπανία είμαστε στο Αλικάντε, Aranda de Duero, Βαρκελώνη, Μπιλμπάο, Collado Villalba, Cordoba, Λα Κορούνια, Λας Πάλμας, της Μαδρίτης, Μάλαγα, Μέριδα, Οβιέδο, Πάλμα ντε Μαγιόρκα, Σεβίλλη, Τενερίφη, Βαλένθια, Vigo και Σαραγόσα. Έχουμε επίσης γραφεία και σε άλλες χώρες στην Ευρώπη, την Αμερική και την Αφρική. Επιπλέον, ανάλογα με τις ανάγκες σας, σας προσφέρουμε διαφορετικές ώρες και ημέρες, ώστε να μπορείτε να οργανώσετε εξετάσεις όπως σας ταιριάζει καλύτερα. Όλα τα προγράμματα σπουδών μας και Master ξεκινήσει τον Φεβρουάριο και τον Σεπτέμβριο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ημερομηνίες Ph.D., Ινστιτούτο Γλωσσών και τα δικά, δείτε τους τίτλους διαδίκτυο.

Υπηρεσίες Φοιτητών

Αναγνώριση των πιστώσεων (επικυρώσεις)

Αν θέλετε να κάνετε μεταφορά αρχείων από άλλο πανεπιστήμιο, πραγματοποιήσαμε μια δωρεάν μελέτη αναγνώρισης πίστωσης για τον καθορισμό των θεμάτων που ένας μαθητής μπορεί να επικυρώσει είναι δωρεάν? ο φοιτητής πρέπει να καταβάλει το 10% της πρώτης κόστος εγγραφής για κάθε θέμα που τελικά αποφασίζουν να συμπεριλάβει στο αρχείο σας.

υλικάΈχουμε μια Τεχνική Επιμέλεια υπεύθυνος για την ανάπτυξη των απαραίτητων υλικών για τη μελέτη των διαφόρων θεμάτων και είναι προσαρμοσμένα 100% σε απευθείας σύνδεση εκμάθησης. Επιπλέον, τα υλικά που περιλαμβάνονται στην τιμή του θέματος, αυτό που μας κάνει διαφορετικούς από τους άλλους σε απευθείας σύνδεση πανεπιστήμια.

Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Υπατία

Υπατία πανεπιστημιακή βιβλιοθήκη αποτελεί μέρος των υπηρεσιών υποστήριξης για την έρευνα, τη μελέτη και τη διδασκαλία. Δεδομένης της φύσης του εκπαιδευτικού μας συστήματος που βασίζεται στη χρήση της τεχνολογίας πληροφοριών και επικοινωνιών και γεωγραφικό φάσμα της κατοικίας των μαθητών μας, πολύ μεγάλη συλλογή της βιβλιοθήκης μας είναι ως επί το πλείστον προσβάσιμη μέσω του διαδικτύου.

Υποτροφίες και επιχορηγήσεις

Έχουμε στη διάθεση των φοιτητών μας με εξατομικευμένες υπηρεσίες μέσω του Τμήματος Διαχείρισης επιχορηγήσεις για να βοηθήσει στις διαδικασίες για την αίτηση για υποτροφίες συγκαλείται από το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού (MECD). Μέσα σε αυτά τα βοηθήματα είναι η δυνατότητα που αποτελούν μέρος του προγράμματος Erasmus, ως UDIMA περιλαμβάνεται, ως Ευρωπαϊκό Ίδρυμα Ανώτατης Εκπαίδευσης στο Πανεπιστήμιο Χάρτη Erasmus (EUC)

Εργασία και επιχειρηματίες

Θα παρέχει στους φοιτητές με μια σειρά από υπηρεσίες για να διευκολύνει την είσοδό τους στην αγορά εργασίας. Ομοίως, θα προσφέρουν στις επιχειρήσεις τα αναγκαία μέτρα για να καλύψουν τις ανάγκες τους κατά τη διαδικασία επιλογής των ειδικευμένων επαγγελματικών εργαλείων.

μονάδα Αναπηρία UNE UDIMA

Αποτελείται από καθηγητές και το προσωπικό, κύριος στόχος της είναι να παρέχει στους φοιτητές με ειδικές ανάγκες που προκύπτουν από την επιτυχία της αναπηρίας σε προγράμματα κατάρτισης τους και να προωθήσουν την ένταξή τους στην αγορά εργασίας.

Τοποθεσίες

Μαδρίτη

Universidad a Distancia de Madrid

Address
Carretera de La Coruña, KM.38,500
Vía de Servicio, nº 15 28400
Collado Villalba MADRID

28400 Μαδρίτη, Κοινότητα Μαδρίτης, Ισπανία
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+34 918561699 o +34 914444920

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Υποβολή ερώτησης

Άλλη