Universidad Europea de Madrid (UEM)

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Universidad Europea είναι δυναμικός θεσμός, με στόχο τη δημιουργία προστιθέμενης αξίας για την κοινωνία και ενεργά συμβάλλοντας στην πρόοδό της. Πιστός στο καινοτόμο πνεύμα του, προωθεί την έρευνα που είναι εφικτό και χρήσιμο για την κοινωνία και βασίζει τη δραστηριότητά της στην ενδυνάμωση του ατόμου, με ένα διεθνές εκπαιδευτικό μοντέλο το οποίο είναι συνδεδεμένο με το επαγγελματικό κόσμο και προσφέρει υψηλής ποιότητας ακαδημαϊκών.

Αυτή η φιλοσοφία έχει το κορυφαίο ιδιωτικό πανεπιστήμιο στην Ισπανία όσον αφορά τον αριθμό των φοιτητών που γίνονται. Από το 1999 ανήκει στον Laureate Διεθνές Πανεπιστήμια δικτύου, ο κορυφαίος θεσμός της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που προσφέρει σε περισσότερους από 950.000 φοιτητές από όλο τον κόσμο σε 29 χώρες. Η Universidad Europea έχει δεσμευτεί για μια ακαδημαϊκό μοντέλο βασίζεται σε τρεις πυλώνες:

  • Απασχολησιμότητα: Ο στόχος του εκπαιδευτικού μοντέλου του Universidad Europea είναι η απασχολησιμότητα των αποφοίτων του, η οποία επιτυγχάνεται μέσω της πολύ πρακτική εκπαίδευση που φέρνει τους μαθητές πιο κοντά στην πραγματικότητα των επιχειρήσεων. 90% των αποφοίτων βρίσκουν εργασία κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους μετά την αποφοίτηση.
  • Διεθνής χαρακτήρας: Οι μαθητές να αναπτύξουν το πλήρες δυναμικό τους και να δημιουργήσουν ένα ελκυστικό επαγγελματικό προφίλ στη διεθνή αγορά, χάρη στις 300 συμφωνίες με πανεπιστήμια, συμπεριλαμβανομένου του London School of Economics και το Πανεπιστήμιο του Berkeley, ή την ευκαιρία να σπουδάσουν σε ένα από τα 80 προγράμματα σε ένα δίγλωσσο μορφότυπο, εξ ολοκλήρου στα αγγλικά ή σε άλλες γλώσσες όπως τα γαλλικά ή ιταλικά.
  • Ενδυνάμωση του ατόμου: Οι μαθητές λαμβάνουν εκπαίδευση με βάση τις δεξιότητες μάθησης και ικανότητες που θα τους βοηθήσει να αναπτυχθούν ως άτομα και να επιτύχουν τους στόχους σταδιοδρομίας τους οπουδήποτε στον κόσμο.

ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Είμαστε ένα πανεπιστήμιο δεσμεύεται για την ολόπλευρη ανάπτυξη του κάθε ένα από τους μαθητές μας, τόσο ως άτομα όσο και ως επαγγελματίες

Manieng

Τι πιστεύουμε

Πιστεύουμε ότι είμαστε όλοι μοναδικοί και γεννιέται με μεγάλες δυνατότητες που δεν πρέπει ποτέ να μείνει ανεκμετάλλευτο από ένα τυποποιημένο εκπαίδευσης που αποτυγχάνει να αναγνωρίσει τις ατομικές διαφορές.

Είμαστε όλοι διαφορετικοί και γεννιόμαστε με ένα δώρο.
Ο Πικάσο είπε ότι όλα τα παιδιά είναι καλλιτέχνες ...
Γιατί να σταματήσει;
Εκπαίδευση τείνει να τυποποιήσει, να χαλιναγωγήσει το ταλέντο ...
να τιμωρήσει τον κίνδυνο της σκέψης με διαφορετικό τρόπο.
Είναι καιρός να αλλάξει.
Διότι όταν θα πάτε στο πανεπιστήμιο, ότι το μοναδικό δώρο έχετε γεννηθεί με είναι ακόμα εκεί, unawakened. Έχετε ακόμα όλες τις δυνατότητες για να λάμψει.
Και αυτή είναι η αποστολή μας: να σας βοηθήσει να γίνει καλύτερη εκδοχή από εσάς σας, γνωρίζοντας ότι ο καθένας μαθαίνει με διαφορετικό τρόπο.
Οι κανόνες της εργασίας έχουν αλλάξει. Πάντα. Νομίζουμε ότι οι άνθρωποι θα εργάζονται σε ένα νέο τρόπο. Χωρίς σύνορα. Το επάγγελμά σας θα είναι μέρος της ζωής σας, και έτσι να απολαύσετε το έργο σας θα είναι ουσιαστικής σημασίας για την ευτυχία σας.
Γι 'αυτό πρέπει να είναι ένα διαφορετικό πανεπιστήμιο για κάθε άτομο, για να σας βοηθήσει να αναπτύξουν πλήρως ως άτομο και ως επαγγελματία
Έτσι ώστε να γίνει καλύτερη εκδοχή σας από εσάς, αυτό που θα σας κάνει να λάμψει Για να είναι ένα διαφορετικό πανεπιστήμιο για κάθε άτομο. Για να προσφέρει στον κάθε μαθητή μια μοναδική και εξατομικευμένη εμπειρία των εκπαιδευτικών, με βάση ένα μοντέλο σχεδιασμένο ώστε να ενσωματώνει τις γνώσεις, τις ικανότητες και τις αξίες που θα επιτρέπει σε κάθε άτομο να γίνει η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους

Η αποστολή μας

Να παρέχουν στους φοιτητές μας με μια ολιστική εκπαίδευση, διαμορφώνοντας ηγέτες και των επαγγελματιών έτοιμη να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις μιας παγκόσμιας κόσμου, ο οποίος θα προσθέσει αξία στην επαγγελματική χωράφια τους και να συμβάλλουν στην κοινωνική πρόοδο με επιχειρηματικό πνεύμα τους και τις ηθικές αξίες.

Για τη δημιουργία και τη μεταφορά της γνώσης μέσω της εφαρμοσμένης έρευνας, συμβάλλοντας με τον ίδιο τρόπο στην κοινωνική πρόοδο και την τοποθέτηση τους εαυτούς μας στην αιχμή της πνευματικής και επιστημονικής ανάπτυξης.

Όραμα μας

Universidad Europea θεωρεί ακαδημαϊκή αριστεία ως έναν από τους στρατηγικούς πυλώνες της. Έτσι, εκπαιδευτικό μοντέλο της έχει αγκαλιάσει τις αρχές του Ευρωπαϊκού Χώρου Ανώτατης Εκπαίδευσης με βάση την ολιστική μάθηση του ατόμου. Σε αυτό το μοντέλο, ο δάσκαλος είναι ένας ηγέτης και ένας μέντορας που συνοδεύει τους μαθητές σε όλη τη ζωή κολλεγίων τους. Οι φοιτητές, εν τω μεταξύ, σχεδιάζουν το δικό τους μονοπάτι εκπαίδευσης με την ανάπτυξη των γνώσεων, των δεξιοτήτων, ικανοτήτων και αξιών ?? απαιτήσεις της κοινωνίας ότι η σημερινή. Το μοντέλο δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη λήξη του μαθητή και την αυτονομία, έτσι ώστε ο μαθητής μαθαίνει να προσαρμοστούν σε ένα όλο και πιο πολύπλοκο και συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο.

Έτσι ώστε να γίνει ο καλύτερος έκδοση του ΣΑΣ

Όταν το κάνετε ό, τι μπορείτε για να προετοιμάσει τον εαυτό σας και να βρείτε αυτό που πραγματικά σε κάνει ευτυχισμένο, η καλύτερη εκδοχή του θα κάνει αισθητή την παρουσία της σε ό, τι κάνετε. Και ότι η καλύτερη εκδοχή του θα είναι αυτός που θα σας κάνει να λάμψει όπου κι αν πάτε.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
  • ισπανικά

Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

Masters στην ολοκληρωμένη εφοδιαστική επαγγελματική πιστοποίηση σε άπαχο κατασκευής +

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2017 Ισπανία Βαλένθια

Για να τελειώσει το Master θα έχετε μια επισκόπηση των διαδικασιών σε όλους τους τομείς και ιδιαίτερα τα νέα εργαλεία της Διαχείρισης Εφοδιαστικής Αλυσίδας (παραγωγή, προμήθεια, αποθήκευση, συντήρηση, διανομή και μεταφορά) σε εθνικό ή διεθνές επίπεδο. [+]

σε Graduate School του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου της Βαλένθια, Σας παρέχουμε μια ανταγωνιστική, καινοτόμα και διεθνώς, ώστε να μπορεί να επιτύχει την πλήρη προσωπική και επαγγελματική ποιότητα της κατάρτισης ειδικευμένων την ανάπτυξη σας. Στόχος μας είναι να συμβάλει στην ανάπτυξη του προφίλ του διαχειριστή του σήμερα? μια επαγγελματική δεσμευτεί για την προσωπική τους ανάπτυξη και εξέλιξη της σταδιοδρομίας, να συμμετέχουν ενεργά στο σχεδιασμό και την υλοποίηση της στρατηγικής, η οποία οδηγεί τις αλλαγές που προωθεί και διαχειρίζεται τις πρωτοβουλίες? Εν ολίγοις, ένας εκπαιδευμένος να συμμετάσχουν σε σύνθετα περιβάλλοντα με υψηλό βαθμό επαγγελματικής αβεβαιότητας. Επαγγελματικό Μεταπτυχιακό στην Ολοκληρωμένη Εφοδιαστική Για να τελειώσει το Master θα έχετε μια επισκόπηση των διαδικασιών σε όλους τους τομείς και ιδιαίτερα τα νέα εργαλεία της Διαχείρισης Εφοδιαστικής Αλυσίδας (παραγωγή, προμήθεια, αποθήκευση, συντήρηση, διανομή και μεταφορά) σε εθνικό ή διεθνές επίπεδο. Σε συνδυασμό με την ADL (Ένωση για την Ανάπτυξη των Logistics). Πιστοποίηση προσφέρει το Lean Manufacturing LEAN MANAGMENT από το Ινστιτούτο της Ισπανίας. Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο της Βαλένθια Από το 2008, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο είναι παρούσα στη Βαλένθια, προκειμένου να φέρει καινοτόμα πρόταση, ολοκληρωμένη και της ποιότητας της κατάρτισης σε αυτή την περιοχή διακριτικό της. Από την Πανεπιστημιούπολη του Urban, προσδίδει μοναδική προηγμένη ακαδημαϊκή μοντέλο του για να κάνουν τους μαθητές επιτυχημένοι επαγγελματίες. Γιατί σπουδάσουν στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο της Βαλένθια; Είμαστε μια διεθνή και καινοτόμο Πανεπιστήμιο, προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις της σημερινής αγοράς εργασίας και του Ευρωπαϊκού Χώρου Ανώτατης Εκπαίδευσης. Έχουμε ένα συναρπαστικό μείγμα της Ανώτατης Επαγγελματικής Κατάρτισης, πτυχία και μεταπτυχιακό επίπεδο. θεμελιώδη αρχή μας είναι η ακαδημαϊκή ποιότητα, η οποία ενισχύεται με πρακτικά μαθήματα και να χρησιμοποιούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην τάξη. Οι εκπαιδευτικοί είναι υψηλά προσόντα και έχει μεγάλη διδακτική εμπειρία, επαγγελματική και την έρευνα που εμπλουτίζει την εκπαίδευση και την κατάρτιση του φοιτητή. Μικρές ομάδες εξασφαλίσει μια μόνιμη και άμεση επαφή με το δάσκαλο και να επιτρέψει να μεγιστοποιήσει τις πρακτικές του καθενός από τις εγκαταστάσεις ογκομετρήσεις. Έχουμε ένα εσωτερικό σχέδιο για την ποιότητα που μας επιτρέπει να είναι ένα σημείο αναφοράς της ακαδημαϊκής αριστείας εντός του ακαδημαϊκού κόσμου. [-]

Master Universitario En Deportivo μάρκετινγκ

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 9 μήνες October 2017 Ισπανία Alcobendas

La Escuela Universitaria Ρεάλ Μαδρίτης - Universidad Europea αναπαράγουν y transmite en todos los Programas de Postgrado, por un Lado, la dilatada experiencia que el Ρεάλ Μαδρίτης ha acumulado en Gestión y que le han llevado ένα ser el Λέσχη Líder mundial en Ingresos, resultados y solvencia , y por Άλλα, la Vocación INNOVA Ντόρα, el Prestigio y el reconocimiento academico de la Universidad Europea. [+]

λα Escuela Universitaria Ρεάλ Μαδρίτης - Universidad Europea es el αστάρι Centro de Educación superior especializado en el deporte y su relación con la Gestión, la Salud, la actividad física, la comunicación y el Ocio. Imparte Estudios de Postgrado dirigidos ένα Graduados universitarios y profesionales de los diferentes sectores vinculados al deporte, tanto como επαγγελματικό ερασιτεχνικό. λα Escuela Universitaria Ρεάλ Μαδρίτης - Universidad Europea αναπαράγουν y transmite en todos los Programas de Postgrado, por un Lado, la dilatada experiencia que el Ρεάλ Μαδρίτης ha acumulado en Gestión y que le han llevado ένα ser el Λέσχη Líder mundial en Ingresos, resultados y solvencia, y por Άλλα, la Vocación INNOVA dora , el Prestigio y el reconocimiento academico de la Universidad Europea. Ελ Estadio de Fútbol Santiago Bernabeu y la Ciudad Deportiva del Real Madrid se trans Forman en πανεπιστημιούπολη παρ acoger en numerosas ocasiones las sesiones de la Escuela al MISMO Tiempo que el quehacer Diario de los ejecutivos del club se μετασχηματιστική en el mejor caso de estudio. Un Proyecto Internacional παρ formar líderes que los trasciendo limites del Deporte La actividad formativa de la Escuela se apoya en tres Pilares básicos: Vocación Internacional, enfoque επαγγελματικό y Formación de líderes. Todos los Programas de la Escuela Universitaria Ρεάλ Μαδρίτης - Universidad Europea se diseñan sobre el sistema del Aprendizaje Practico Diario y en constante Conexión con la realidad de las profesiones. Dicho enfoque επαγγελματικό se basa en el conocimiento multidisciplinar que la caracteriza Gestión del deporte y es una de las ΑΡΧΩΝ premisas sobre las que se diseñan e imparten los Programas de Postgrado. Άλλα de los objetivos de la Escuela το formar profesionales Especialistas que Sean capaces de Ser líderes en cualquiera de las disciplinas que de alguna manera πιο relacionadas con el deporte. [-]

Master στην Big Data

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 9 μήνες September 2017 Ισπανία Alcobendas

Η περιοχή της Πληροφορικής και των Τηλεπικοινωνιών της Πολυτεχνικής Σχολής προσφέρει πτυχία επίσημη μάστερ στις περιοχές όπου υπάρχει ανάγκη για εξειδικευμένους επαγγελματίες. [+]

έκταση Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών στην Πολυτεχνική Σχολή Προσφέρει πτυχία επίσημη μάστερ στις περιοχές όπου υπάρχει ανάγκη για εξειδικευμένους επαγγελματίες. πτυχία αυτών των μάστερ έχει όχι μόνο μια ακαδημαϊκή προσέγγιση, αλλά έχει κυρίως προσανατολισμό γίνουν επαγγελματικές. Επιλέγουμε ειδικότητες που έχουν πραγματικά μια μεγάλη ζήτηση για επαγγελματίες, σχεδίασε το πρόγραμμα κατάρτισης, σύμφωνα με τις εταιρείες, τους εκπαιδευτικούς ενσωματώνονται οι ειδικοί, και να διευκολύνει τη δικτύωση με αυτούς τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις. Επιπλέον, αυτά τα προγράμματα κατάρτισης ενσωματώσει όλη τη μεθοδολογία και την ποιότητα μιας προηγμένης πανεπιστημίου και των φοιτητών προσανατολισμό, όπως το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο της Μαδρίτης. Γιατί να σπουδάσετε στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Το ποσοστό απασχόλησης των αποφοίτων μας είναι πολύ υψηλότερες από εκείνες της σημερινής αγοράς εργασίας: "95% των μαθητών μας βρίσκουν απασχόληση κατά το πρώτο έτος μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους," σε μέρη όπως η Μαρία Άντζελες Sánchez Ortega, επικεφαλής της Κεντρικής Περιφέρειας IDOM. Έχουμε συμφωνίες με περισσότερες από 3.500 επιχειρήσεις να προσφέρουν περισσότερο πρακτικής άσκησης για τους φοιτητές μας και την απασχόληση των αποφοίτων μας. κορυφαίες εταιρείες στον τομέα τους, όπως η Acciona, Movistar, BMW Ibérica, η Vodafone, η Sony Ισπανία, BP Oil, η Iveco Ισπανία, η Airbus Ισπανία, Endesa, Ferrovial, Sacyr, κ.λπ. Παρέχουμε μια ολοκληρωμένη, διεθνή πανεπιστημιακή εκπαίδευση, με σκοπό να βοηθήσει τους μαθητές να προσαρμοστούν στο χώρο εργασίας και την προσωπική ανάπτυξη. θεμελιώδη αρχή μας είναι η ακαδημαϊκή ποιότητα, η οποία ενισχύεται με πρακτικά μαθήματα και να χρησιμοποιούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην τάξη. Η σχολή είναι υψηλά προσόντα και έχει μεγάλη διδακτική εμπειρία, επαγγελματική και την έρευνα που εμπλουτίζει την εκπαίδευση και την κατάρτιση του φοιτητή. Είμαστε μέρος της Laureate Διεθνές Πανεπιστήμια, παγκόσμιος ηγέτης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, με πάνω από 1.000.000 μαθητές σε 80 ιδρύματα σε 28 χώρες. Αυτή η δύναμη του δικτύου σχολείων της διεθνούς παρουσίας σας, διευκολύνοντας το ταξίδι σας στο εξωτερικό προγράμματα ανταλλαγών. [-]

Master στην εσωτερική διακόσμηση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 9 μήνες December 2017 Ισπανία Alcobendas

Μυρμηκικό, όπου τα κύρια εργαλεία είναι η δημιουργικότητα, την τεχνολογία και την επικοινωνία. [+]

Αρχική σελίδα 11 του Δεκέμβρη Σαββατοκύριακο Πρόγραμμα πανεπιστημιούπολη Alcobendas Διαφορική πτυχές: Μυρμηκικό, όπου τα κύρια εργαλεία είναι η δημιουργικότητα, την τεχνολογία και την επικοινωνία. Αποκτά δεξιότητες που απαιτούνται για το σχεδιασμό, το συντονισμό, τη διαχείριση, την ενσωμάτωση και συντονίζει όλες τις διαδικασίες που εμπλέκονται στη δημιουργία διαστημικές δυνάμεις σας. Επαγγελματική και σημαντικές μελέτες: Rockwell Group, A-Cero, Steelcase, Studio TS, DIMAD / Matadero, Studio γραμμή μεταξύ άλλων. ΓΙΑΤΙ ΜΕΛΕΤΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Ως περιεχόμενο προσαρμοσμένο στην πραγματικότητα του τομέα. Σχολή αποτελείται από επαγγελματίες και σημαντικές μελέτες. Οι καλύτερες εγκαταστάσεις με Ψηφιακή εργαστήρι κατασκευής - που αναγνωρίζονται από το MIT FabLab, ένα κομβικό σημείο για την εργασία με ψηφιακές και multimedia συσκευή με αίθουσες διδασκαλίας εξοπλισμένες με όλες τις πηγές λογισμικού και υλικού που συνήθως το σχεδιασμό των υπηρεσιών. Οι μαθητές μας να πάρετε μια πραγματική εικόνα του κόσμου του σχεδιασμού και συνδέεται με μεγάλα στούντιο. Παρέχει τη δυνατότητα να ξεκινήσετε την καριέρα σας με τις σπουδές πρακτικές μας. [-]

Xba εντατικό πρόγραμμα

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2017 Ισπανία Alcobendas

Έχουμε εκπαιδεύσει τους μελλοντικούς ηγέτες, παράγοντες αλλαγής, δίνοντάς τους τη γνώση για να επηρεάσουν θετικά εργαλεία της κοινωνίας, η αντιμετώπιση μέσω νέων αειφόρων προτύπων σύμφωνα με τις νέες παγκόσμιες προκλήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο. [+]

Το Business School για τους νέους πτυχιούχους Έχουμε εκπαιδεύσει τους μελλοντικούς ηγέτες, παράγοντες αλλαγής, δίνοντάς τους τη γνώση για να επηρεάσουν θετικά εργαλεία της κοινωνίας, η αντιμετώπιση μέσω νέων αειφόρων προτύπων σύμφωνα με τις νέες παγκόσμιες προκλήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο. ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ Business School; μοναδικό και καινοτόμο το όραμά μας για το μέλλον είναι χτισμένο γύρω από κοινές εμπειρίες, που επιδιώκουν την αλλαγή μέσα από την εμπειρία. Οι μαθητές μαθαίνουν να ανακαλύψουν και να αναλύσει την εμπειρία τους και μετατρέπει κάθε περίσταση σε μια ευκαιρία να εφαρμόσουν τα συμπεράσματά τους και να τις εφαρμόσουν στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία. "Οργανισμοί λειτουργούν, ανταγωνίζονται σε ένα όλο και πιο σύνθετο και αβέβαιο περιβάλλον, όλο και πιο ευμετάβλητες και ασαφείς. Οι άνθρωποι που οδηγούν τις εταιρείες ή χώρες στο υπόλοιπο αυτού του αιώνα πρέπει να αποδείξει expcepcionales δυνατότητες να διαχειριστεί την αλλαγή, προσαρμογή και ανάπτυξη. Επιπτώσεις Business School σκεφτείτε έχει πραγματικά καταλάβει αυτό το νέο πρότυπο. " Sofia Fernandez de Mesa - Διευθυντής της Αειφόρου Telefónica Καινοτομίας [-]

Εκμαγεία για επιπτώσεις μέσω της καινοτομίας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2017 Ισπανία Alcobendas

μοναδικό και καινοτόμο το όραμά μας για το μέλλον είναι χτισμένο γύρω από κοινές εμπειρίες, που επιδιώκουν την αλλαγή μέσα από την εμπειρία. [+]

Το Business School για τους νέους πτυχιούχους Έχουμε εκπαιδεύσει τους μελλοντικούς ηγέτες, παράγοντες αλλαγής, δίνοντάς τους τη γνώση για να επηρεάσουν θετικά εργαλεία της κοινωνίας, η αντιμετώπιση μέσω νέων αειφόρων προτύπων σύμφωνα με τις νέες παγκόσμιες προκλήσεις σε όλο τον κόσμο ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ Business School; μοναδικό και καινοτόμο το όραμά μας για το μέλλον είναι χτισμένο γύρω από κοινές εμπειρίες, που επιδιώκουν την αλλαγή μέσα από την εμπειρία. Οι μαθητές μαθαίνουν να ανακαλύψουν και να αναλύσει την εμπειρία τους και μετατρέπει κάθε περίσταση σε μια ευκαιρία να εφαρμόσουν τα συμπεράσματά τους και να τις εφαρμόσουν στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία. "Οργανισμοί λειτουργούν, ανταγωνίζονται σε ένα όλο και πιο σύνθετο και αβέβαιο περιβάλλον, όλο και πιο ευμετάβλητες και ασαφείς. Οι άνθρωποι που οδηγούν τις εταιρείες ή χώρες στο υπόλοιπο αυτού του αιώνα πρέπει να αποδείξει expcepcionales δυνατότητες να διαχειριστεί την αλλαγή, προσαρμογή και ανάπτυξη. Επιπτώσεις Business School σκεφτείτε έχει πραγματικά καταλάβει αυτό το νέο πρότυπο. " Sofia Fernandez de Mesa - Διευθυντής της Αειφόρου Telefónica Καινοτομίας [-]

μάστερ στην οργανωτική της μηχανικής, διαχείρισης έργων και επιχειρήσεων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 9 μήνες October 2017 Ισπανία Alcobendas

Το Master στη Διοίκηση Μηχανικού, Διαχείρισης Έργων και Επιχειρήσεων, επικεντρώνεται σε εργαλεία διαχείρισης με υψηλά πρότυπα επικεντρώνεται στη μετατροπή των οργανώσεων, εργαλεία για τη δημιουργία αξίας, τη διαχείριση και τη βελτίωση της διαδικασίας λήψη με καινοτόμα εργαλεία και εκπαίδευση συμπληρώνονται από ειδικές ενότητες για την ανάπτυξη της διαχείρισης ηγεσίας και των επιχειρηματικών δεξιοτήτων, πάντα από μια διεθνή προσέγγιση. [+]

Ο Master στη Διοίκηση Μηχανικής, Project Management και Business, Εστιάζοντας σε εργαλεία διαχείρισης με υψηλά πρότυπα επικεντρώνεται στη μετατροπή των οργανώσεων, εργαλεία για τη δημιουργία αξίας, τη διαχείριση και τη βελτίωση της διαδικασίας λαμβάνοντας καινοτόμα εργαλεία και την εκπαίδευση συμπληρώνεται από ειδικές ενότητες για την ανάπτυξη της διαχείρισης και ηγετικές ικανότητες επιχειρήσεων, πάντα από μια διεθνή προσέγγιση. Πρόκειται για μια επίσημη πλοίαρχος μηχανικής ενός έτους. Ο στόχος του μαθήματος είναι ότι ο απόφοιτος αποκτά γνώσεις και δεξιότητες για να εφαρμόσουν μια προσέγγιση μηχανικής για τη διαχείριση και τη μετατροπή των οργανώσεων ανεξάρτητα από τον τομέα στον οποίο ανήκουν. Για το σκοπό αυτό, το πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει τις τελευταίες τεχνικές για τον προσδιορισμό, την ανάπτυξη, την εφαρμογή και τη συνεχή βελτίωση των προϊόντων και υπηρεσιών που ανταποκρίνονται στις ανάγκες ενός ολοένα και πιο απαιτητικού πελάτη ο οποίος είναι μέρος μιας ολοένα και πιο περίπλοκο όπως ένα σύστημα ΧΧΙ αιώνα. ΠΡΟΣ: Αυτό πλοίαρχος είναι κατά κύριο λόγο απευθύνεται σε πτυχιούχους στους τομείς της μηχανικής (βιομηχανικών, των τηλεπικοινωνιών, ηλεκτρονικών υπολογιστών, των πολιτών, κλπ), την αρχιτεκτονική, πειραματικές επιστήμες και επιστήμες υγείας, με ή χωρίς επαγγελματική εμπειρία, που επιδιώκουν να αναπτύξουν δεξιότητες στη διαχείριση των οργανισμών εφαρμογή για αυτό θα συστημική και συνεργατικών προσεγγίσεων. Λόγω της διεπιστημονικό προφίλ του που ενδιαφέρονται για το Master είναι πολλές και ποικίλες, έτσι ώστε να αποτελείται από μικτά προφίλ που κυμαίνονται από νέους πτυχιούχους να διευθυντικά στελέχη των μεγάλων εταιρειών. ΤΙΤΛΟΣ: Αυτό το Master ερευνά τις εξουσίες της διοίκησης για τη μετατροπή των οργανώσεων, από ένα καινοτόμο, παγκόσμιο, πολυδιάστατο και διεθνές επίπεδο που παρέχει ο απόφοιτος μια τιμή στο εσωτερικό του πολύ ανώτερη από οποιαδήποτε άλλη οργάνωση Master. Οι τρέχουσες μελέτες επικεντρώνονται MBA σίγουρα το οικονομικό κόσμο, τραπεζικών ή ασφαλιστικών κόσμο, όπου η βιομηχανία γνώση της χρηματοοικονομικής λογιστικής ή δόγματα των τμημάτων HR. Το Master της Βιομηχανικής Οργάνωσης είναι κλασικό στον τομέα τεχνικών και ποσοτικών μοντέλων της στην οργάνωση, το ανθρώπινο δυναμικό, την οικονομική διαχείριση, η διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας ή βιομηχανικές τεχνολογίες. Ο Master στη Διοίκηση Μηχανικής, Project Management και Business Θα πρέπει να θέσει την εστίαση στις γνώσεις για τις τελευταίες τεχνικές για τη δημιουργία, την έρευνα, τον εντοπισμό και την εφαρμογή των προϊόντων και των υπηρεσιών, καθώς και τη μετατροπή των οργανώσεων για την κάλυψη των αναγκών των πελατών σε μια ολοένα και πιο ανταγωνιστικό και μεταβαλλόμενο κόσμο. Επί του παρόντος δεν υπάρχει παρόμοια προσόντα δεδομένο τον καινοτόμο χαρακτήρα του προγράμματος. Οι πιο παρόμοια προσόντα είναι MBAs από σχολές διοίκησης επιχειρήσεων και των πανεπιστημιακών πτυχίων της Βιομηχανικής Οργάνωσης. Σε κάθε περίπτωση, αυτό πλοίαρχος προσδιορίζει τις δεξιότητες και τις γνώσεις που απαιτούνται στις πιο σημαντικές εταιρείες σε εθνικό και διεθνές επίπεδο για τη διαχείριση των έργων και των εταιρειών [-]

μάστερ στον τομέα των προηγμένων αρχιτεκτονικών σχεδίων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 9 μήνες September 2017 Ισπανία Villaviciosa de Odon (Μαδρίτη)

Ο τομέας των κατασκευών (Αρχιτεκτονική, Δημοσίων Έργων και Μηχανικού) ζει σε όλο τον κόσμο αυτά τα χρόνια μια κρίση και ραγδαίες αλλαγές που απαιτούνται, ταυτόχρονα, μια σειρά από ευκαιρίες και επαγγελματικές προκλήσεις που θα έχουν να αντιμετωπίσουν αυτές οι αλλαγές. [+]

Ο ο κατασκευαστικός τομέας (Αρχιτεκτονική, Δημοσίων Έργων και Μηχανικού) ζει σε αυτά τα χρόνια σε όλο τον κόσμο σε κρίση και γρήγορες αλλαγές θέτουν την ίδια στιγμή, μια σειρά από ευκαιρίες και επαγγελματικές προκλήσεις που θα πρέπει να αντιμετωπίσουν αυτές τις αλλαγές. Εξετάσουν θέματα όπως η παγκόσμια αγορά, διεθνούς χαρακτήρα, διεπιστημονικότητας, της πολυπολιτισμικότητας, της ολοκλήρωσης, οι νέες τεχνολογίες, η διαχείριση της διαφορετικότητας, τη διαχείριση των αλλαγών, κλπ, γίνεται όλο και πιο αναγκαία και απαραίτητη. Masters της τέχνης στην Ισπανία Το Graduate School του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου, προσφέρει μια καινοτόμο εκπαίδευση στους τομείς της Αρχιτεκτονικής και Κτίριο Διοίκησης, Βιομηχανική, Aerospace και των ΤΠΕ. Τα προσόντα μας επικεντρώθηκε ο φοιτητής λαμβάνει μια διεθνή εκπαίδευση, όπου η εταιρεία συμμετέχει ενεργά στην ανάπτυξη του περιεχομένου και των επαγγελματικών πρακτικών. Τα προγράμματα στον τομέα της Αρχιτεκτονικής και Κατασκευής είναι από τα πιο πολύτιμα από τα ευρωπαϊκά κατάταξη των μεταπτυχιακών τίτλων. Αυτό είναι εφικτό με την ποιότητα του περιεχομένου της, συνεχώς προσαρμόζονται στην πραγματικότητα του εν λόγω τομέα, καθώς και για μια σχολή που αποτελείται από στελέχη και επαγγελματίες από ορισμένες από τις εταιρείες πιο σημαντικές αρχιτεκτονικές μελέτες σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Έτσι, οι βαθμοί προσαρμόζονται έτσι ώστε οι μαθητές να αποκτήσουν τις γνώσεις και τα εργαλεία που απαιτούνται για να οδηγήσει αρχιτεκτονικά έργα οπουδήποτε στον κόσμο. Απασχολησιμότητας των φοιτητών μας Το ποσοστό απασχόλησης των αποφοίτων μας είναι πολύ υψηλότερες από εκείνες της σημερινής αγοράς εργασίας: "93% των μαθητών μας βρίσκουν απασχόληση κατά το πρώτο έτος μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους," σε μέρη όπως η Irene Gonzalez, Market Analyst Accenture Capital ή μέσω της επιχειρηματικότητας, όπως είναι η περίπτωση του Λουίς Monge, με την παρέα σας Clever Consulting. Πλεονεκτήματα της σπουδές στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστημιακό Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο θεωρείται ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια στην Ισπανία και έχει διεθνή αναγνώριση. Στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο διεθνή εκπαίδευση προσφέρουμε αιχμής και πάντα προσανατολισμένη προς τον επαγγελματικό κόσμο. Έτσι ώστε να γίνει ο επαγγελματίας που θέλετε να είναι. [-]

μεταπτυχιακό δίπλωμα στη διαχείριση και τη διεθνή διαχείριση του ξενοδοχείου

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 9 μήνες September 2017 Ισπανία Alcobendas

Μόνο πρόγραμμα master στην Ισπανία, Master of hispanosuizo δίγλωσσα και πολυ-πανεπιστημιούπολη που δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία σε διεθνή ξενοδοχεία, χάρη στην δικτύωση των Les Roches και Universidad Europea de Madrid. [+]

NEW BUSINESS, NEW SCHOOL Για τους επαγγελματίες της νέας χιλιετίας περιμένουν διαφορετικές και μεταβαλλόμενες προκλήσεις, πώς να προετοιμάσει επίσης έπρεπε να αλλάξει. Με μια πρωτοποριακή εκπαίδευση που επιδιώκουν την προσωπική και επαγγελματική τους ανάπτυξη. Μεθόδους μάθησης και της μάθησης μέσα από την πράξη coworking. η ίδια HUB στην ανάπτυξη πραγματικών επιχειρηματικών ιδεών. Σχολή οποίοι είναι αναγνωρισμένοι επαγγελματίες. Συνεργασία με εταιρείες επικεντρώνονται στην καινοτομία στον τομέα τους. μοντέλο κατάρτισης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου, με ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη δεξιοτήτων. Master στο Διεθνές Hotel Management (ΜΑΔΡΙΤΗ - Les Roches, Ελβετία) Μόνο πρόγραμμα master στην Ισπανία, Master of hispanosuizo δίγλωσσα και πολυ-πανεπιστημιούπολη που δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία σε διεθνή ξενοδοχεία, χάρη στην δικτύωση των Les Roches και Universidad Europea de Madrid. Ένα εξαιρετικό πρόγραμμα κατάρτισης και διαχείρισης στον τομέα του τουρισμού και της φιλοξενίας, που υποστηρίζεται από διεθνείς εμπειρογνώμονες και τους διευθυντές οι οποίοι μοιράζονται την εμπειρία τους ως μέλη του διδακτικού προσωπικού του προγράμματος. Γιατί να σπουδάσουν στην IEDE; Παρέχουμε μια ολοκληρωμένη και διεθνή εκπαίδευση, με σκοπό να βοηθήσει τους μαθητές να προσαρμοστούν στο χώρο εργασίας και την προσωπική ανάπτυξη. θεμελιώδη αρχή μας είναι η ακαδημαϊκή ποιότητα, η οποία ενισχύεται με πρακτικά μαθήματα και να χρησιμοποιούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην τάξη. Η σχολή είναι υψηλά προσόντα και έχει μεγάλη διδακτική εμπειρία, επαγγελματική και την έρευνα που εμπλουτίζει την εκπαίδευση και την κατάρτιση του φοιτητή. Οι μικρές ομάδες επιτρέπουν μόνιμη και άμεση επαφή με το δάσκαλο και μπορεί να κάνει το μεγαλύτερο μέρος των πρακτικών κάθε μιας από τις εγκαταστάσεις βαθμούς. Είμαστε στην κορυφή των ισπανικών πανεπιστημίων στην προσαρμογή του προγράμματος σπουδών μας στον Ευρωπαϊκό Χώρο Ανώτατης Εκπαίδευσης. Έχουμε συμφωνίες με περισσότερες από 2.700 επιχειρήσεις να προσφέρουν περισσότερο πρακτικής άσκησης για τους φοιτητές μας και την απασχόληση των αποφοίτων μας. Είμαστε μέρος της Laureate Διεθνές Πανεπιστήμια, παγκόσμιος ηγέτης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. [-]

μεταπτυχιακό δίπλωμα στη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων και ολοκληρωμένων υπηρεσιών διαχείρισης, εγκαταστάσεις και κατασκευές. τη διαχείριση της εγκατάστασης.

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 9 μήνες September 2017 Ισπανία Alcobendas

Ο τομέας των κατασκευών (Αρχιτεκτονική, Δημοσίων Έργων και Μηχανικού) ζει σε όλο τον κόσμο αυτά τα χρόνια μια κρίση και ραγδαίες αλλαγές που απαιτούνται, ταυτόχρονα, μια σειρά από ευκαιρίες και επαγγελματικές προκλήσεις που θα έχουν να αντιμετωπίσουν αυτές οι αλλαγές. [+]

Ο τομέας των κατασκευών (Αρχιτεκτονική, Δημοσίων Έργων και Μηχανικού) ζει σε αυτά τα χρόνια σε όλο τον κόσμο σε κρίση και γρήγορες αλλαγές θέτουν την ίδια στιγμή, μια σειρά από ευκαιρίες και επαγγελματικές προκλήσεις που θα πρέπει να αντιμετωπίσουν αυτές τις αλλαγές. Εξετάσουν θέματα όπως η παγκόσμια αγορά, διεθνούς χαρακτήρα, διεπιστημονικότητας, της πολυπολιτισμικότητας, της ολοκλήρωσης, οι νέες τεχνολογίες, η διαχείριση της διαφορετικότητας, τη διαχείριση των αλλαγών, κλπ, γίνεται όλο και πιο αναγκαία και απαραίτητη. Τα προγράμματα στον τομέα της Αρχιτεκτονικής και Κτίριο Είναι από τα πιο πολύτιμα από τα ευρωπαϊκά κατάταξη των μεταπτυχιακών τίτλων. Αυτό είναι εφικτό με την ποιότητα του περιεχομένου της, συνεχώς προσαρμόζονται στην πραγματικότητα του εν λόγω τομέα, καθώς και για μια σχολή που αποτελείται από στελέχη και επαγγελματίες από ορισμένες από τις εταιρείες πιο σημαντικές αρχιτεκτονικές μελέτες σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Έτσι, οι βαθμοί προσαρμόζονται έτσι ώστε οι μαθητές να αποκτήσουν τις γνώσεις και τα εργαλεία που απαιτούνται για να οδηγήσει αρχιτεκτονικά έργα οπουδήποτε στον κόσμο. Γιατί να σπουδάσετε στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Το ποσοστό απασχόλησης των αποφοίτων μας είναι πολύ υψηλότερες από εκείνες της σημερινής αγοράς εργασίας: "93% των μαθητών μας βρίσκουν απασχόληση κατά το πρώτο έτος μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους," σε μέρη όπως η Fermoso Laura Dominguez, Τεχνικός Διευθυντής Lledo Ομάδα Ηνωμένο Βασίλειο, ή μέσω περίπτωση Alba Fernández Arias, Σύμβουλος Αρχιτεκτονικής και Περιβάλλοντος στην Κοινοπραξία του Σαντιάγο. Έχουμε συμφωνίες με περισσότερες από 3.500 επιχειρήσεις να προσφέρουν περισσότερο πρακτικής άσκησης για τους φοιτητές μας και την απασχόληση των αποφοίτων μας. κορυφαίες εταιρείες στον τομέα τους, όπως η Acciona, Movistar, BMW Ibérica, η Vodafone, η Sony Ισπανία, BP Oil, η Iveco Ισπανία, η Airbus Ισπανία, Endesa, Ferrovial, Sacyr, κ.λπ. Παρέχουμε μια ολοκληρωμένη, διεθνή πανεπιστημιακή εκπαίδευση, με σκοπό να βοηθήσει τους μαθητές να προσαρμοστούν στο χώρο εργασίας και την προσωπική ανάπτυξη. Το μεγαλύτερο ιδιωτικό πανεπιστήμιο με βάση τον αριθμό των μαθητών. θεμελιώδη αρχή μας είναι η ακαδημαϊκή ποιότητα, η οποία ενισχύεται με πρακτικά μαθήματα και να χρησιμοποιούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην τάξη. Η σχολή είναι υψηλά προσόντα και έχει μεγάλη διδακτική εμπειρία, επαγγελματική και την έρευνα που εμπλουτίζει την εκπαίδευση και την κατάρτιση του φοιτητή. Οι μικρές ομάδες επιτρέπουν μόνιμη και άμεση επαφή με το δάσκαλο και μπορεί να κάνει το μεγαλύτερο μέρος των πρακτικών κάθε μιας από τις εγκαταστάσεις βαθμούς. Είμαστε μέρος της Laureate Διεθνές Πανεπιστήμια, παγκόσμιος ηγέτης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, με πάνω από 1.000.000 μαθητές σε 80 ιδρύματα σε 28 χώρες. Αυτή η δύναμη του δικτύου σχολείων της διεθνούς παρουσίας σας, διευκολύνοντας το ταξίδι σας στο εξωτερικό προγράμματα ανταλλαγών. [-]

μεταπτυχιακό δίπλωμα στη διαχείριση της υποδομής και των σιδηροδρομικών συστημάτων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 9 μήνες September 2017 Ισπανία Alcobendas

Ο τομέας των κατασκευών (Αρχιτεκτονική, Δημοσίων Έργων και Μηχανικού) ζει σε όλο τον κόσμο αυτά τα χρόνια μια κρίση και ραγδαίες αλλαγές που απαιτούνται, ταυτόχρονα, μια σειρά από ευκαιρίες και επαγγελματικές προκλήσεις που θα έχουν να αντιμετωπίσουν αυτές οι αλλαγές. [+]

Ο τομέας των κατασκευών (Αρχιτεκτονική, Δημοσίων Έργων και Μηχανικού) ζει σε αυτά τα χρόνια σε όλο τον κόσμο σε κρίση και γρήγορες αλλαγές θέτουν την ίδια στιγμή, μια σειρά από ευκαιρίες και επαγγελματικές προκλήσεις που θα πρέπει να αντιμετωπίσουν αυτές τις αλλαγές. Εξετάσουν θέματα όπως η παγκόσμια αγορά, διεθνούς χαρακτήρα, διεπιστημονικότητας, της πολυπολιτισμικότητας, της ολοκλήρωσης, οι νέες τεχνολογίες, η διαχείριση της διαφορετικότητας, τη διαχείριση των αλλαγών, κλπ, γίνεται όλο και πιο αναγκαία και απαραίτητη. Το Graduate School του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου, Παρέχει μια εκπαίδευση αιχμής στους τομείς της Αρχιτεκτονικής και Κτίριο Διοίκησης, Βιομηχανική, Aerospace και των ΤΠΕ. Τα προσόντα μας επικεντρώθηκε ο φοιτητής λαμβάνει μια διεθνή εκπαίδευση, όπου η εταιρεία συμμετέχει ενεργά στην ανάπτυξη του περιεχομένου και των επαγγελματικών πρακτικών. Πολιτικοί περιοχή Ο Πολιτικός Χώρος του Graduate School Στόχος της είναι να παρέχει επαγγελματικά εργαλεία μηχανικής και τις δεξιότητες που απαιτούνται για να προσαρμοστούν στις αλλαγές στον τομέα να επιτύχει την επιτυχία. Για να προσφέρουν μια διεθνή προοπτική σχετικά με το επάγγελμα συνάδει με την πραγματικότητα μιας ολοένα και πιο παγκοσμιοποιημένη αγορά, όπου οι εταιρείες έχουν συμφέρον σε όλο τον κόσμο. Τρόπος χρηματοδότησης Επωφεληθείτε από την έκπτωση 4% για έξοδα πρόωρης πληρωμής. Αυτό είναι ό, τι σκέφτονται για μας "Το Master στη Διεθνή Διαχείριση Έργων έκανα πέρυσι αποδίδει καρπούς ... Η εταιρεία όπου εργάζομαι μόλις κέρδισε δύο προσφορές για τον σχεδιασμό των δύο νοσοκομείων στη Νικαράγουα, το ένα στη Μανάγκουα και ένα στην Chinandega και έχουν επιτύχει και δεδομένου ότι είμαι ήδη έχει εμπειρία στην Κεντρική Αμερική πήρα ακριβώς διορίστηκε επικεφαλής της IDOM στην Κεντρική Αμερική. " María Angeles Sánchez Ortega, Αρχιτέκτων. Υπεύθυνος Κεντρική Περιφέρεια IDOM Απασχολησιμότητας των φοιτητών μας Το ποσοστό απασχόλησης των αποφοίτων μας είναι πολύ υψηλότερες από εκείνες της σημερινής αγοράς εργασίας: "93% των μαθητών μας βρίσκουν απασχόληση κατά το πρώτο έτος μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους," σε μέρη όπως η Irene Gonzalez, Market Analyst Accenture Capital ή μέσω της επιχειρηματικότητας, όπως είναι η περίπτωση του Λουίς Monge, με την παρέα σας Clever Consulting. Πλεονεκτήματα των σπουδών στο Ευρωπαϊκό Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο University θεωρείται ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια στην Ισπανία και έχει διεθνή αναγνώριση. Στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο διεθνή εκπαίδευση προσφέρουμε αιχμής και πάντα προσανατολισμένη προς τον επαγγελματικό κόσμο. Έτσι ώστε να γίνει ο επαγγελματίας που θέλετε να είναι. [-]

μεταπτυχιακό δίπλωμα στη διαχείριση των οικοδομικών έργων (Project Management)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 9 μήνες September 2017 Ισπανία Alcobendas

Ο τομέας των κατασκευών (Αρχιτεκτονική, Δημοσίων Έργων και Μηχανικού) ζει σε όλο τον κόσμο αυτά τα χρόνια μια κρίση και ραγδαίες αλλαγές που απαιτούνται, ταυτόχρονα, μια σειρά από ευκαιρίες και επαγγελματικές προκλήσεις που θα έχουν να αντιμετωπίσουν αυτές οι αλλαγές. [+]

Ο τομέας των κατασκευών (Αρχιτεκτονική, Δημοσίων Έργων και Μηχανικού) ζει σε αυτά τα χρόνια σε όλο τον κόσμο σε κρίση και γρήγορες αλλαγές θέτουν την ίδια στιγμή, μια σειρά από ευκαιρίες και επαγγελματικές προκλήσεις που θα πρέπει να αντιμετωπίσουν αυτές τις αλλαγές. Εξετάσουν θέματα όπως η παγκόσμια αγορά, διεθνούς χαρακτήρα, διεπιστημονικότητας, της πολυπολιτισμικότητας, της ολοκλήρωσης, οι νέες τεχνολογίες, η διαχείριση της διαφορετικότητας, τη διαχείριση των αλλαγών, κλπ, γίνεται όλο και πιο αναγκαία και απαραίτητη. προγραμμάτων περιοχή Αρχιτεκτονική και οικοδόμηση Είναι από τα πιο πολύτιμα από τα ευρωπαϊκά κατάταξη των μεταπτυχιακών τίτλων. Αυτό είναι εφικτό με την ποιότητα του περιεχομένου της, συνεχώς προσαρμόζονται στην πραγματικότητα του εν λόγω τομέα, καθώς και για μια σχολή που αποτελείται από στελέχη και επαγγελματίες από ορισμένες από τις εταιρείες πιο σημαντικές αρχιτεκτονικές μελέτες σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Έτσι, οι βαθμοί προσαρμόζονται έτσι ώστε οι μαθητές να αποκτήσουν τις γνώσεις και τα εργαλεία που απαιτούνται για να οδηγήσει αρχιτεκτονικά έργα οπουδήποτε στον κόσμο. Πλεονεκτήματα της μελέτης του Graduate School του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο θεωρείται ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια στην Ισπανία και έχει διεθνή αναγνώριση. Στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο διεθνή εκπαίδευση προσφέρουμε αιχμής και πάντα προσανατολισμένη προς τον επαγγελματικό κόσμο. Έτσι ώστε να γίνει ο επαγγελματίας που θέλετε να είναι. [-]

μεταπτυχιακό δίπλωμα στη διεθνή έργα μηχανικής

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 9 μήνες September 2017 Ισπανία Alcobendas

Ο τομέας των κατασκευών (Αρχιτεκτονική, Δημοσίων Έργων και Μηχανικού) ζει σε όλο τον κόσμο αυτά τα χρόνια μια κρίση και ραγδαίες αλλαγές που απαιτούνται, ταυτόχρονα, μια σειρά από ευκαιρίες και επαγγελματικές προκλήσεις που θα έχουν να αντιμετωπίσουν αυτές οι αλλαγές. [+]

Ο ο κατασκευαστικός τομέας (Αρχιτεκτονική, Δημοσίων Έργων και Μηχανικού) ζει σε αυτά τα χρόνια σε όλο τον κόσμο σε κρίση και γρήγορες αλλαγές θέτουν την ίδια στιγμή, μια σειρά από ευκαιρίες και επαγγελματικές προκλήσεις που θα πρέπει να αντιμετωπίσουν αυτές τις αλλαγές. Εξετάσουν θέματα όπως η παγκόσμια αγορά, διεθνούς χαρακτήρα, διεπιστημονικότητας, της πολυπολιτισμικότητας, της ολοκλήρωσης, οι νέες τεχνολογίες, η διαχείριση της διαφορετικότητας, τη διαχείριση των αλλαγών, κλπ, γίνεται όλο και πιο αναγκαία και απαραίτητη. ΣΧΕΔΙΟ χορηγιών και εκπαιδευτικών υποτροφιών για μεταπτυχιακές 25% έκπτωση στα τέλη κράτησης, το ζητήσουν πριν τις 31 Ιουλίου Πολιτικοί περιοχή Πολιτικός Χώρος του Graduate School έχει ως στόχο να εξοπλίσει τους επαγγελματίες με εργαλεία μηχανικής και τις δεξιότητες που απαιτούνται για να προσαρμοστούν στις αλλαγές στον τομέα να επιτύχει την επιτυχία. Για να προσφέρουν μια διεθνή προοπτική σχετικά με το επάγγελμα συνάδει με την πραγματικότητα μιας ολοένα και πιο παγκοσμιοποιημένη αγορά, όπου οι εταιρείες έχουν συμφέρον σε όλο τον κόσμο. Οι ειδικοί μας ΛΕΝΕ "Το Master στη Διεθνή Διαχείριση Έργων έκανα πέρυσι αποδίδει καρπούς ... Η εταιρεία όπου εργάζομαι μόλις κέρδισε δύο προσφορές για τον σχεδιασμό των δύο νοσοκομείων στη Νικαράγουα, το ένα στη Μανάγκουα και ένα στην Chinandega και έχουν επιτύχει και δεδομένου ότι είμαι ήδη έχει εμπειρία στην Κεντρική Αμερική πήρα ακριβώς διορίστηκε επικεφαλής της IDOM στην Κεντρική Αμερική. " María Angeles Sánchez Ortega, Αρχιτέκτων. Υπεύθυνος Κεντρική Περιφέρεια IDOM [-]

μεταπτυχιακό δίπλωμα στη λειτουργία και διαχείριση των υποδομών

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 9 μήνες September 2017 Ισπανία Alcobendas

Ο τομέας των κατασκευών (Αρχιτεκτονική, Δημοσίων Έργων και Μηχανικού) ζει σε όλο τον κόσμο αυτά τα χρόνια μια κρίση και ραγδαίες αλλαγές που απαιτούνται, ταυτόχρονα, μια σειρά από ευκαιρίες και επαγγελματικές προκλήσεις που θα έχουν να αντιμετωπίσουν αυτές οι αλλαγές. [+]

Ο ο κατασκευαστικός τομέας (Αρχιτεκτονική, Δημοσίων Έργων και Μηχανικού) ζει σε αυτά τα χρόνια σε όλο τον κόσμο σε κρίση και γρήγορες αλλαγές θέτουν την ίδια στιγμή, μια σειρά από ευκαιρίες και επαγγελματικές προκλήσεις που θα πρέπει να αντιμετωπίσουν αυτές τις αλλαγές. Εξετάσουν θέματα όπως η παγκόσμια αγορά, διεθνούς χαρακτήρα, διεπιστημονικότητας, της πολυπολιτισμικότητας, της ολοκλήρωσης, οι νέες τεχνολογίες, η διαχείριση της διαφορετικότητας, τη διαχείριση των αλλαγών, κλπ, γίνεται όλο και πιο αναγκαία και απαραίτητη. Οι ειδικοί μας ΛΕΝΕ "Το Master στη Διεθνή Διαχείριση Έργων έκανα πέρυσι αποδίδει καρπούς ... Η εταιρεία όπου εργάζομαι μόλις κέρδισε δύο προσφορές για τον σχεδιασμό των δύο νοσοκομείων στη Νικαράγουα, το ένα στη Μανάγκουα και ένα στην Chinandega και έχουν επιτύχει και δεδομένου ότι είμαι ήδη έχει εμπειρία στην Κεντρική Αμερική πήρα ακριβώς διορίστηκε επικεφαλής της IDOM στην Κεντρική Αμερική. " María Angeles Sánchez Ortega, Αρχιτέκτων. Υπεύθυνος Κεντρική Περιφέρεια IDOM Γιατί να σπουδάσετε στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Το ποσοστό απασχόλησης των αποφοίτων μας είναι πολύ υψηλότερες από εκείνες της σημερινής αγοράς εργασίας: "93% των μαθητών μας βρίσκουν απασχόληση κατά το πρώτο έτος μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους," σε μέρη όπως η Μαρία Άντζελες Sánchez Ortega, επικεφαλής της Κεντρικής Περιφέρειας IDOM. Έχουμε συμφωνίες με περισσότερες από 3.500 επιχειρήσεις να προσφέρουν περισσότερο πρακτικής άσκησης για τους φοιτητές μας και την απασχόληση των αποφοίτων μας. κορυφαίες εταιρείες στον τομέα τους, όπως η Acciona, Movistar, BMW Ibérica, η Vodafone, η Sony Ισπανία, BP Oil, η Iveco Ισπανία, η Airbus Ισπανία, Endesa, Ferrovial, Sacyr, κ.λπ. Παρέχουμε μια ολοκληρωμένη, διεθνή πανεπιστημιακή εκπαίδευση, με σκοπό να βοηθήσει τους μαθητές να προσαρμοστούν στο χώρο εργασίας και την προσωπική ανάπτυξη. Το μεγαλύτερο ιδιωτικό πανεπιστήμιο με βάση τον αριθμό των μαθητών. θεμελιώδη αρχή μας είναι η ακαδημαϊκή ποιότητα, η οποία ενισχύεται με πρακτικά μαθήματα και να χρησιμοποιούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην τάξη. Η σχολή είναι υψηλά προσόντα και έχει μεγάλη διδακτική εμπειρία, επαγγελματική και την έρευνα που εμπλουτίζει την εκπαίδευση και την κατάρτιση του φοιτητή. Οι μικρές ομάδες επιτρέπουν μόνιμη και άμεση επαφή με το δάσκαλο και μπορεί να κάνει το μεγαλύτερο μέρος των πρακτικών κάθε μιας από τις εγκαταστάσεις βαθμούς. Είμαστε μέρος της Laureate Διεθνές Πανεπιστήμια, παγκόσμιος ηγέτης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, με πάνω από 1.000.000 μαθητές σε 80 ιδρύματα σε 28 χώρες. Αυτή η δύναμη του δικτύου σχολείων της διεθνούς παρουσίας σας, διευκολύνοντας το ταξίδι σας στο εξωτερικό προγράμματα ανταλλαγών. [-]

μεταπτυχιακό δίπλωμα στη μηχανική έξυπνες πόλεις

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 9 μήνες September 2017 Ισπανία Alcobendas

Το Master in Ingieniería στο Smart Cities έχει σχεδιαστεί για να εξοπλίσει τους φοιτητές με την πιο προηγμένη τεχνολογική κατάρτιση που ειδικεύεται στη σχεδίαση, ανάπτυξη και διαχείριση των εφαρμογών που παρέχουν έξυπνη, ψηφιακή και βιώσιμη για τη ζωή των πόλεων και των κατοίκων τους λύσεις. [+]

Ο Μεταπτυχιακό στη Ingieniería σε έξυπνες πόλεις Είναι σχεδιασμένο για να εξοπλίσει τους φοιτητές με την πιο προηγμένη τεχνολογική κατάρτιση που ειδικεύεται στη σχεδίαση, ανάπτυξη και διαχείριση των εφαρμογών που παρέχουν έξυπνη, ψηφιακή και βιώσιμη για τη ζωή των πόλεων και των κατοίκων τους λύσεις. Αυτός ο βαθμός παρέχει τη βάση για τους μαθητές να κατανοήσουν τη διαδικασία με την οποία μια έξυπνη πόλη γίνεται μια ψηφιακή πλατφόρμα για να μεγιστοποιήσει την οικονομία, την κοινωνία, το περιβάλλον και την ευημερία των πόλεων, διευκολύνοντας παράλληλα τη μετάβαση σε πιο βιώσιμη συμπεριφορά. Το πρόγραμμα εστιάζει στην εξοικείωση των φοιτητών στο τεχνολογικό περιεχόμενο της τέχνης που μπορούν να βοηθήσουν τη βελτίωση της διαχείρισης μιας πόλης με την εφαρμογή της ψηφιακής τεχνολογίας σε τομείς όπως: Η διαχείριση της ενέργειας, του νερού ή αερίου. Περιβαλλοντική βιωσιμότητα. Οι αστικές υποδομές, δημόσια κτίρια και σπίτια. Η διαχείριση των επικοινωνιών, τις δημόσιες μεταφορές και την κινητικότητα. Υγιεινής και ασφάλειας. Τη διαχείριση και την ανάπτυξη της εκπαίδευσης και του πολιτισμού. δραστηριοτήτων ηλεκτρονικού εμπορίου με την ψηφιακή τουρισμού και της αναψυχής. Η κυβέρνηση και οι πολίτες. Επιπλέον, οι μαθητές μαθαίνουν επίσης πώς να διαχειριστεί ένα Smart πόλης, αποκτώντας την απαραίτητη γνώση της ρύθμισης, η τεχνολογική ανάπτυξη, η καινοτομία στις δημοτικές διαδικασίες και την πρόσβαση σε προγράμματα στήριξης και της δημόσιας χρηματοδότησης. ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Η διαδικασία εισαγωγής για τα προγράμματα της Graduate School του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου μπορεί να πραγματοποιηθεί στη διάρκεια του έτους, αν και η εγγραφή σε κάποιο από τα μεταπτυχιακά του προγράμματα εξαρτάται από την ύπαρξη κενών θέσεων. Για προσωπικές συμβουλές, μπορείτε να επικοινωνήσετε με κάποιο από τα δύο πανεπιστημιουπόλεις μας (Alcobendas ή Villaviciosa), ή μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω τηλεφώνου μας 902 23 23 50 ή στα παρακάτω postgrado@uem.es ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όπου λάβετε συμβουλές από την ομάδα Πτυχιούχος Admissions. Μόλις ο υποψήφιος έχει ενημερωθεί και έχει παράσχει την απαιτούμενη τεκμηρίωση, τον εξοπλισμό Πτυχιούχος Admissions θα συγκληθεί για τη διεξαγωγή των δοκιμών αντίστοιχη καταχώρηση στο πρόγραμμα των τόκων και προσωπική συνέντευξη με τον διευθυντή του πλοιάρχου ή ενός μέλους της επιτροπή των εισαγωγών. Η διαδικασία εισαγωγής είναι κανένα κόστος για τον υποψήφιο ή την υποχρέωση να επισημοποιήσει την κράτηση. Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο διατηρεί το δικαίωμα να μην παρέχει καμία μεταπτυχιακό πτυχίο ή να καθυστερήσει την έναρξη της, αν ο ελάχιστος αριθμός των φοιτητών που απαιτούνται για το πρόγραμμα, ή να αλλάξετε τα προγράμματα ή / και το μοναστήρι εάν είναι απαραίτητο οργανωτικές ανάγκες δεν έχει επιτευχθεί. Διατηρεί επίσης το δικαίωμα να κάνει αλλαγές στη θέση και την πανεπιστημιούπολη όπου διανέμεται. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε τους κανονισμούς Μεταπτυχιακών. [-]

μεταπτυχιακό δίπλωμα στη μηχανική αυτοκινήτων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 9 μήνες September 2017 Ισπανία Villaviciosa de Odon (Μαδρίτη)

Το Master in Automotive Engineering ειδικεύεται στους μαθητές να εργαστούν στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας, παρέχοντάς τους την απαραίτητη γνώση από την τεχνική άποψη, η διαχείριση του έργου και της παραγωγής για την επίτευξη της οικονομικής και τεχνικά εφικτές λύσεις για την τρέχοντα προβλήματα στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας [+]

Ο Μάστερ στην Automotive Engineering ειδικεύεται μαθητές να εργαστούν στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας, παρέχοντάς τους την απαραίτητη γνώση από την τεχνική άποψη, τη διαχείριση του έργου και παραγωγής για την επίτευξη της οικονομικής και τεχνικής με τα τρέχοντα προβλήματα του κλάδου της αυτοκινητοβιομηχανίας βιώσιμες λύσεις. Αυτός ο βαθμός προετοιμάζει τους μαθητές να αναπτύξουν την τεχνική ανάλυση των συστατικών στοιχείων και συστημάτων ενός οχήματος: κινητήρα, δυναμική σασί, αναστολές, την ασφάλεια και τα ηλεκτρονικά, μεταξύ άλλων. Επίσης, παρέχει τις δεξιότητες που απαιτούνται για να οδηγήσει την ανάπτυξη οποιουδήποτε τεχνικού έργου που σχετίζονται με την αυτοκινητοβιομηχανία, βοηθώντας τους να εντοπίσουν ποιος εμπλέκεται σε κάθε διαδικασία και τι εργαλεία θα πρέπει να χρησιμοποιούνται για την ανάλυση σφαλμάτων, τις προδιαγραφές, το σχέδιο ελέγχου είναι, ελέγχου και έγκρισης. Το πρόγραμμα δίνει έμφαση στη διδασκαλία των πιο σύγχρονων τεχνικών παραγωγής των αυτοκινήτων, χρησιμοποιώντας νέα, καινοτόμα υλικά και γνωρίζουν ποια είναι η πιο κοινή για τις διαδικασίες παραγωγής έχουν εκατομμύρια μονάδες. εκπαίδευση Δάσκαλος επικεντρώνεται σαφώς στην πράξη, δεδομένου ότι κύριος στόχος της είναι να καλύψει την πραγματική ανάγκη της αυτοκινητοβιομηχανίας, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Για το σκοπό αυτό, η μάθηση βασίζεται στην επίλυση των πραγματικών περιπτώσεων στη βιομηχανία, χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις και εργαστήρια για την επίλυση: από εργαστήρια για την ανάπτυξη και την αναμόρφωση των κινητήρων, για το θόρυβο τον έλεγχο και τις δονήσεις, περνώντας από εργαστήρια για την κατασκευή όλων των ειδών των πρωτοτύπων. Μετά την ολοκλήρωση των μεταπτυχιακών σπουδών, οι μαθητές σε αυτό το Μάστερ είναι απολύτως σε θέση να ενταχθούν ομάδες μηχανικών της κάθε εταιρείας στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας, τόσο οι κατασκευαστές όσο και οι προμηθευτές του κλάδου εξαρτήματα, δευτερεύοντα και υπηρεσιών. ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο διαθέτει ένα ευρύ φάσμα των βραβείων που υποστηρίζουν την ακαδημαϊκή ποιότητα του. Ειδικότερα, έχει μερικά από τα ακόλουθα βραβεία, μεταξύ των οποίων: η Ευρωπαϊκή Σφραγίδα Αριστείας 500+, Quali-cert ή στη Μαδρίτη Εξαιρετική. Σε διεθνή διαπίστευση αξιολόγησης QS Stars, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο έχει λάβει συνολικά συνολικά τέσσερα αστέρια από τα πέντε στη διεθνή βαθμολογία της διαπίστευσης των πανεπιστημιακών ποιότητας »QS Stars». Αυτό το εξωτερικό σύστημα πιστοποίησης καθορίζει το επίπεδο της αριστείας που επιτυγχάνεται από τα πανεπιστήμια σε διάφορους τομείς. Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο έχει επιτύχει την υψηλότερη βαθμολογία των πέντε αστέρων στην απασχολησιμότητα, Διδασκαλία, εγκαταστάσεις και αξιολόγησης Κοινωνικής Ευθύνης. [-]

μεταπτυχιακό δίπλωμα στην αρχιτεκτονική, το σχεδιασμό και την καινοτομία - Μάρτιος

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2017 Ισπανία Βαλένθια

Θα μάθετε σε ένα χώρο αλληλεπίδρασης και τη σχέση των διαφορετικών πολιτιστικών σημείων μέσω εκθέσεις, εκδηλώσεις, εκπαιδευτικά προγράμματα και επαγγελματική απασχόληση. Οι διαφορετικές θέσεις εντός της Espai Alfaro (Βαλένθια), μπορεί να δημιουργήσει διαφορετικές ατμόσφαιρες και καταστάσεις για τη δημιουργία, την ανταλλαγή και τη διάδοση του σχεδιασμού. [+]

Θα μάθετε σε ένα χώρο αλληλεπίδρασης και τη σχέση των διαφορετικών πολιτιστικών σημείων μέσω εκθέσεις, εκδηλώσεις, εκπαιδευτικά προγράμματα και επαγγελματική απασχόληση. Οι διαφορετικές θέσεις εντός της Espai Alfaro (Βαλένθια), μπορεί να δημιουργήσει διαφορετικές ατμόσφαιρες και καταστάσεις για τη δημιουργία, την ανταλλαγή και τη διάδοση του σχεδιασμού. Η εκπαίδευση αναπτύχθηκε μέσα από πρακτικές δραστηριότητες που επιτρέπουν συστηματοποιήσει και να εφαρμόσουν την τεχνική ανάπτυξη των διαφόρων φάσεων της γνώσης εργασιακή δραστηριότητα. Επεκτείνοντας αυτή τη γνώση με άμεση εμπειρία της φήμης επαγγελματίες που ασχολούνται με το Masters. προγράμματα αρχιτεκτονικής μας έχουν κύρους ονόματα όπως: Alvaro Siza Eduardo Souto de Moura MANUEL AIRES MATEUS OAB · CARLOS Ferrater FRAN SILVESTRE JUAN DOMINGO SANTOS Σύνθετη Μεταπτυχιακό Αρχιτεκτονικής, Σχεδιασμού και της Καινοτομίας - Μάρτιος II Ο Δάσκαλος MArch Στόχος του είναι να δημιουργήσει μια άμεση σχέση με το επάγγελμα του αρχιτέκτονα ή / και σχεδιαστής. Η εκπαίδευση αναπτύχθηκε μέσα από πρακτικές δραστηριότητες που επιτρέπουν συστηματοποιήσει και να εφαρμόσουν την τεχνική ανάπτυξη των διαφόρων φάσεων της γνώσης εργασιακή δραστηριότητα. Επεκτείνοντας αυτή τη γνώση με άμεση εμπειρία της φήμης επαγγελματίες που ασχολούνται με το Masters. Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε φοιτητές στο τελευταίο έτος της Αρχιτεκτονικής, Αρχιτέκτονες, Τεχνικά Αρχιτέκτονες, διακοσμητές και πτυχιούχους ή αποφοίτους από άλλες δημιουργικές ειδικότητες. Διαδικασία εισαγωγής Η διαδικασία εισαγωγής για τα προγράμματα του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου της Βαλένθια θα πραγματοποιηθεί στη διάρκεια του έτους, αν και η εγγραφή εξαρτάται από την ύπαρξη κενών θέσεων. Μόλις ο υποψήφιος έχει συμβουλεύσει και να έχει παράσχει την απαιτούμενη τεκμηρίωση, η ομάδα Admissions να συγκληθεί για να πραγματοποιήσει μια προσωπική συνέντευξη με τον διευθυντή του πλοιάρχου ή ενός μέλους της επιτροπής Εισαγωγής. Η διαδικασία εισαγωγής είναι κανένα κόστος για τον υποψήφιο ή την υποχρέωση να επισημοποιήσει την κράτηση. [-]

μεταπτυχιακό δίπλωμα στην επικοινωνία και την αθλητική δημοσιογραφία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 9 μήνες October 2017 Ισπανία Villaviciosa de Odon (Μαδρίτη)

Το Κολλέγιο Ρεάλ Μαδρίτης - Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο είναι το πρώτο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που ειδικεύονται στον αθλητισμό και τη σχέση τους με τη διοίκηση, την υγεία, τη σωματική δραστηριότητα, την επικοινωνία και την ψυχαγωγία. [+]

Ο Escuela Universitaria Ρεάλ Μαδρίτης - Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Είναι το πρώτο ίδρυμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που ειδικεύονται στον αθλητισμό και τη σχέση του με τη διοίκηση, την υγεία, τη σωματική δραστηριότητα, την επικοινωνία και την ψυχαγωγία. Δίδαξε μεταπτυχιακές σπουδές που απευθύνονται στους επαγγελματίες από διάφορους τομείς που σχετίζονται με τον αθλητισμό, τόσο επαγγελματίες και ερασιτέχνες και το κολέγιο αποφοίτους. Ο Escuela Universitaria Ρεάλ Μαδρίτης - Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο αναπαράγεται και μεταδίδεται σε όλα τα μεταπτυχιακά προγράμματα από τη μία πλευρά, η μεγάλη εμπειρία ότι η Ρεάλ Μαδρίτης έχει συσσωρεύσει διαχείριση και τον έχουν οδηγήσει να είναι ο παγκόσμιος ηγέτης Λέσχη των εσόδων, τα αποτελέσματα και τη φερεγγυότητα, και από την άλλη, η πρωτοποριακή αποστολή , το κύρος και την ακαδημαϊκή αναγνώριση των ευρωπαϊκών πανεπιστημίων. Ο Santiago Bernabeu γήπεδο ποδοσφαίρου και το Sports City της Ρεάλ Μαδρίτης Έχουν γίνει πανεπιστημιούπολη για να στεγάσει πολλές συνεδρίες φορές Σχολής, ενώ οι καθημερινές εργασίες των στελεχών Λέσχη γίνεται η καλύτερη μελέτη περίπτωσης. Ένα διεθνές πρόγραμμα για την ανάπτυξη ηγέτες που υπερβαίνουν τα όρια του αθλητισμού Η δραστηριότητα κατάρτισης της Σχολής βασίζεται σε τρεις πυλώνες: διεθνή προσανατολισμό, επαγγελματική προσέγγιση και την κατάρτιση ηγεσίας. Όλα τα προγράμματα της Σχολής Ρεάλ Μαδρίτης - Οι Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο σχεδιαστεί με πρακτικό σύστημα εκμάθησης καθημερινά και συνεχή σύνδεση με την πραγματικότητα των επαγγελμάτων. Επαγγελματική προσέγγιση που βασίζεται στην διεπιστημονική γνώση που χαρακτηρίζει τη διαχείριση του αθλητισμού και είναι μία από τις κύριες εγκαταστάσεις στις οποίες σχεδιάζονται και παραδίδονται μεταπτυχιακά προγράμματα. Ένας άλλος στόχος της Σχολής είναι να εκπαιδεύσει ειδικευμένους επαγγελματίες που είναι σε θέση να είναι ηγέτες σε οποιοδήποτε κλάδο σπουδών που με κάποιο τρόπο σχετίζονται με τον αθλητισμό. Γιατί να σπουδάσετε στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Παρέχουμε μια ολοκληρωμένη, διεθνή πανεπιστημιακή εκπαίδευση, με σκοπό να βοηθήσει τους μαθητές να προσαρμοστούν στο χώρο εργασίας και την προσωπική ανάπτυξη. θεμελιώδη αρχή μας είναι η ακαδημαϊκή ποιότητα, η οποία ενισχύεται με πρακτικά μαθήματα και να χρησιμοποιούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην τάξη. Η σχολή είναι υψηλά προσόντα και έχει μεγάλη διδακτική εμπειρία, επαγγελματική και την έρευνα που εμπλουτίζει την εκπαίδευση και την κατάρτιση του φοιτητή. Οι μικρές ομάδες επιτρέπουν μόνιμη και άμεση επαφή με το δάσκαλο και μπορεί να κάνει το μεγαλύτερο μέρος των πρακτικών κάθε μιας από τις εγκαταστάσεις βαθμούς. Είμαστε στην κορυφή των ισπανικών πανεπιστημίων στην προσαρμογή του προγράμματος σπουδών μας στον Ευρωπαϊκό Χώρο Ανώτατης Εκπαίδευσης. Έχουμε συμφωνίες με περισσότερες από 2.700 επιχειρήσεις να προσφέρουν περισσότερο πρακτικής άσκησης για τους φοιτητές μας και την απασχόληση των αποφοίτων μας. Προσφέρουμε για όλους τους φοιτητές μας την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν μέρος των σπουδών τους σε ένα ξένο πανεπιστήμιο. Χάρη στις πολυάριθμες διεθνείς προγράμματα που προσφέρουμε, οι μαθητές μας μπορούν να επιλέξουν από περισσότερες από 40 χώρες προορισμού. Τα προγράμματα σπουδών μας είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε όλοι οι απόφοιτοι από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο της Μαδρίτης κυριαρχούν στην αγγλική γλώσσα. Προσφέρει επίσης τη δυνατότητα να συμπληρώσουν τις σπουδές τους με τους άλλους. Είμαστε μέρος της Laureate Διεθνές Πανεπιστήμια, παγκόσμιος ηγέτης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Αυτή η δύναμη του δικτύου σχολείων της διεθνούς παρουσίας σας, διευκολύνοντας το ταξίδι σας στο εξωτερικό προγράμματα ανταλλαγών. μάστερ στην επικοινωνία και την αθλητική δημοσιογραφία Κατατάσσεται μεταξύ των κορυφαίων 5 ειδικεύεται στον τομέα της επικοινωνίας και η μοναδική εξειδικευμένη σπορ στην Ισπανία ως Παγκόσμια Κατάταξη Masters 2015. [-]

μεταπτυχιακό δίπλωμα στην παθολογία, τη γνώμη των εμπειρογνωμόνων και βιώσιμη αποκατάσταση της πολιτιστικής κληρονομιάς

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 9 μήνες September 2017 Ισπανία Alcobendas

Το Graduate School του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου, προσφέρει μια καινοτόμο εκπαίδευση στους τομείς της Αρχιτεκτονικής και Κτίριο Διοίκησης, Βιομηχανική, Aerospace και των ΤΠΕ. [+]

Masters της τέχνης στην Ισπανία Το Graduate School του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου, προσφέρει μια καινοτόμο εκπαίδευση στους τομείς της Αρχιτεκτονικής και Κτίριο Διοίκησης, Βιομηχανική, Aerospace και των ΤΠΕ. Τα προσόντα μας επικεντρώθηκε ο φοιτητής λαμβάνει μια διεθνή εκπαίδευση, όπου η εταιρεία συμμετέχει ενεργά στην ανάπτυξη του περιεχομένου και των επαγγελματικών πρακτικών. Masters Αρχιτεκτονικής Χώρου Ο τομέας των κατασκευών (Αρχιτεκτονική, Δημοσίων Έργων και Μηχανικού) ζει σε όλο τον κόσμο αυτά τα χρόνια μια κρίση και ραγδαίες αλλαγές που απαιτούνται, ταυτόχρονα, μια σειρά από ευκαιρίες και επαγγελματικές προκλήσεις που θα έχουν να αντιμετωπίσουν αυτές οι αλλαγές. Εξετάσουν θέματα όπως η παγκόσμια αγορά, διεθνούς χαρακτήρα, διεπιστημονικότητας, της πολυπολιτισμικότητας, της ολοκλήρωσης, οι νέες τεχνολογίες, η διαχείριση της διαφορετικότητας, τη διαχείριση των αλλαγών, κλπ, γίνεται όλο και πιο αναγκαία και απαραίτητη. Γιατί να σπουδάσετε στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Το ποσοστό απασχόλησης των αποφοίτων μας είναι πολύ υψηλότερες από εκείνες της σημερινής αγοράς εργασίας: "95% των μαθητών μας βρίσκουν απασχόληση κατά το πρώτο έτος μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους," σε μέρη όπως η Μαρία Άντζελες Sánchez Ortega, επικεφαλής της Κεντρικής Περιφέρειας IDOM. Έχουμε συμφωνίες με περισσότερες από 3.500 επιχειρήσεις να προσφέρουν περισσότερο πρακτικής άσκησης για τους φοιτητές μας και την απασχόληση των αποφοίτων μας. κορυφαίες εταιρείες στον τομέα τους, όπως η Acciona, Movistar, BMW Ibérica, η Vodafone, η Sony Ισπανία, BP Oil, η Iveco Ισπανία, η Airbus Ισπανία, Endesa, Ferrovial, Sacyr, κ.λπ. Παρέχουμε μια ολοκληρωμένη, διεθνή πανεπιστημιακή εκπαίδευση, με σκοπό να βοηθήσει τους μαθητές να προσαρμοστούν στο χώρο εργασίας και την προσωπική ανάπτυξη. θεμελιώδη αρχή μας είναι η ακαδημαϊκή ποιότητα, η οποία ενισχύεται με πρακτικά μαθήματα και να χρησιμοποιούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην τάξη. Η σχολή είναι υψηλά προσόντα και έχει μεγάλη διδακτική εμπειρία, επαγγελματική και την έρευνα που εμπλουτίζει την εκπαίδευση και την κατάρτιση του φοιτητή. Είμαστε μέρος της Laureate Διεθνές Πανεπιστήμια, παγκόσμιος ηγέτης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, με πάνω από 1.000.000 μαθητές σε 80 ιδρύματα σε 28 χώρες. Αυτή η δύναμη του δικτύου σχολείων της διεθνούς παρουσίας σας, διευκολύνοντας το ταξίδι σας στο εξωτερικό προγράμματα ανταλλαγών. [-]

μεταπτυχιακό δίπλωμα στο μάρκετινγκ και τις επικοινωνίες + πτυχιούχος ειδικός στο ψηφιακό μάρκετινγκ

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 9 μήνες September 2017 Ισπανία Alcobendas

Για τους επαγγελματίες της νέας χιλιετίας περιμένουν διαφορετικές και μεταβαλλόμενες προκλήσεις, πώς να προετοιμάσει επίσης έπρεπε να αλλάξει. Με μια πρωτοποριακή εκπαίδευση που επιδιώκουν την προσωπική και επαγγελματική τους ανάπτυξη. [+]

NEW BUSINESS, NEW SCHOOL Για τους επαγγελματίες της νέας χιλιετίας περιμένουν διαφορετικές και μεταβαλλόμενες προκλήσεις, πώς να προετοιμάσει επίσης έπρεπε να αλλάξει. Με μια πρωτοποριακή εκπαίδευση που επιδιώκουν την προσωπική και επαγγελματική τους ανάπτυξη. Μεθόδους μάθησης και της μάθησης μέσα από την πράξη coworking. η ίδια HUB στην ανάπτυξη πραγματικών επιχειρηματικών ιδεών. Σχολή οποίοι είναι αναγνωρισμένοι επαγγελματίες. Συνεργασία με εταιρείες επικεντρώνονται στην καινοτομία στον τομέα τους. μοντέλο κατάρτισης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου, με ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη δεξιοτήτων. Master στο πρόγραμμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας + στο Digital Marketing εμπειρογνωμόνων Πλοίαρχος των διεθνών εβδομάδα παραμονής στο περίφημο Ακαδημία Domus στο Μιλάνο (Ιταλία), να αναλύουν ειδικά τους τομείς του μάρκετινγκ και το μάρκετινγκ της μόδας μάρκες πολυτελείας ως παράδειγμα κλαδικής μελέτης. Ο μαθητής λαμβάνει ένα διπλό πτυχίο: Μεταπτυχιακό στο Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας (επίσημη) + Πτυχιούχος εμπειρογνωμόνων στο Digital Marketing. Χορηγία και τη συνεργασία της Havas Media, μια κορυφαία μέσα ενημέρωσης και τις επικοινωνίες της ομάδας. μελέτη MBA στην Ισπανία. το καλύτερο στοίχημά σας Ο IEDE Business School Business School στη Μαδρίτη, Χαρακτηρίζεται από την ικανότητά της να αναπτύσσει κατάρτισης σε θέματα διαχείρισης και να ενισχύσει την καριέρα σας με ένα άκρως διεθνές προφίλ και των σχετικών με τις τρέχουσες ανάγκες του επιχειρηματικού κόσμου. IEDE Business School είναι το μόνο σχολείο των επιχειρήσεων με πανεπιστήμια σε τρεις ηπείρους. Όλα τα προγράμματα του ενσωματώσει διεθνικότητα σε διάφορα επίπεδα, προκειμένου να βελτιωθεί η ανταγωνιστικότητα των φοιτητών του σε διεθνή περιβάλλοντα και να τους προετοιμάζει για θέσεις ευθύνης σε εταιρείες που οδηγούν την ανάπτυξη των χωρών. [-]

Μεταπτυχιακό στις αξιολογήσεις, εκτιμήσεις και δικαστική εμπειρογνωμοσύνη

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 9 μήνες September 2017 Ισπανία Alcobendas

Ο τομέας των κατασκευών (Αρχιτεκτονική, Δημοσίων Έργων και Μηχανικού) ζει σε όλο τον κόσμο αυτά τα χρόνια μια κρίση και ραγδαίες αλλαγές που απαιτούνται, ταυτόχρονα, μια σειρά από ευκαιρίες και επαγγελματικές προκλήσεις που θα έχουν να αντιμετωπίσουν αυτές οι αλλαγές. [+]

Ο ο κατασκευαστικός τομέας (Αρχιτεκτονική, Δημοσίων Έργων και Μηχανικού) ζει σε αυτά τα χρόνια σε όλο τον κόσμο σε κρίση και γρήγορες αλλαγές θέτουν την ίδια στιγμή, μια σειρά από ευκαιρίες και επαγγελματικές προκλήσεις που θα πρέπει να αντιμετωπίσουν αυτές τις αλλαγές. Εξετάσουν θέματα όπως η παγκόσμια αγορά, διεθνούς χαρακτήρα, διεπιστημονικότητας, της πολυπολιτισμικότητας, της ολοκλήρωσης, οι νέες τεχνολογίες, η διαχείριση της διαφορετικότητας, τη διαχείριση των αλλαγών, κλπ, γίνεται όλο και πιο αναγκαία και απαραίτητη. Masters της τέχνης στην Ισπανία Το Graduate School του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου, προσφέρει μια καινοτόμο εκπαίδευση στους τομείς της Αρχιτεκτονικής και Κτίριο Διοίκησης, Βιομηχανική, Aerospace και των ΤΠΕ. Τα προσόντα μας επικεντρώθηκε ο φοιτητής λαμβάνει μια διεθνή εκπαίδευση, όπου η εταιρεία συμμετέχει ενεργά στην ανάπτυξη του περιεχομένου και των επαγγελματικών πρακτικών. Γιατί να σπουδάσετε στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Το ποσοστό απασχόλησης των αποφοίτων μας είναι πολύ υψηλότερες από εκείνες της σημερινής αγοράς εργασίας: "93% των μαθητών μας βρίσκουν απασχόληση κατά το πρώτο έτος μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους," σε μέρη όπως η Fermoso Laura Dominguez, Τεχνικός Διευθυντής Lledo Ομάδα Ηνωμένο Βασίλειο, ή μέσω περίπτωση Alba Fernández Arias, Σύμβουλος Αρχιτεκτονικής και Περιβάλλοντος στην Κοινοπραξία του Σαντιάγο. Έχουμε συμφωνίες με περισσότερες από 3.500 επιχειρήσεις να προσφέρουν περισσότερο πρακτικής άσκησης για τους φοιτητές μας και την απασχόληση των αποφοίτων μας. κορυφαίες εταιρείες στον τομέα τους, όπως η Acciona, Movistar, BMW Ibérica, η Vodafone, η Sony Ισπανία, BP Oil, η Iveco Ισπανία, η Airbus Ισπανία, Endesa, Ferrovial, Sacyr, κ.λπ. Παρέχουμε μια ολοκληρωμένη, διεθνή πανεπιστημιακή εκπαίδευση, με σκοπό να βοηθήσει τους μαθητές να προσαρμοστούν στο χώρο εργασίας και την προσωπική ανάπτυξη. Το μεγαλύτερο ιδιωτικό πανεπιστήμιο με βάση τον αριθμό των μαθητών. θεμελιώδη αρχή μας είναι η ακαδημαϊκή ποιότητα, η οποία ενισχύεται με πρακτικά μαθήματα και να χρησιμοποιούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην τάξη. Η σχολή είναι υψηλά προσόντα και έχει μεγάλη διδακτική εμπειρία, επαγγελματική και την έρευνα που εμπλουτίζει την εκπαίδευση και την κατάρτιση του φοιτητή. Οι μικρές ομάδες επιτρέπουν μόνιμη και άμεση επαφή με το δάσκαλο και μπορεί να κάνει το μεγαλύτερο μέρος των πρακτικών κάθε μιας από τις εγκαταστάσεις βαθμούς. Είμαστε μέρος της Laureate Διεθνές Πανεπιστήμια, παγκόσμιος ηγέτης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, με πάνω από 1.000.000 μαθητές σε 80 ιδρύματα σε 28 χώρες. Αυτή η δύναμη του δικτύου σχολείων της διεθνούς παρουσίας σας, διευκολύνοντας το ταξίδι σας στο εξωτερικό προγράμματα ανταλλαγών. [-]

Μεταπτυχιακό στο ποδόσφαιρο

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 9 μήνες November 2017 Ισπανία Villaviciosa de Odon (Μαδρίτη)

Το Κολλέγιο Ρεάλ Μαδρίτης - Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο είναι το πρώτο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που ειδικεύονται στον αθλητισμό και τη σχέση τους με τη διοίκηση, την υγεία, τη σωματική δραστηριότητα, την επικοινωνία και την ψυχαγωγία. [+]

Ο Escuela Universitaria Ρεάλ Μαδρίτης - Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Είναι το πρώτο ίδρυμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που ειδικεύονται στον αθλητισμό και τη σχέση του με τη διοίκηση, την υγεία, τη σωματική δραστηριότητα, την επικοινωνία και την ψυχαγωγία. Δίδαξε μεταπτυχιακές σπουδές που απευθύνονται στους επαγγελματίες από διάφορους τομείς που σχετίζονται με τον αθλητισμό, τόσο επαγγελματίες και ερασιτέχνες και το κολέγιο αποφοίτους. Ο Escuela Universitaria Ρεάλ Μαδρίτης - Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο αναπαράγεται και μεταδίδεται σε όλα τα μεταπτυχιακά προγράμματα από τη μία πλευρά, η μεγάλη εμπειρία ότι η Ρεάλ Μαδρίτης έχει συσσωρεύσει διαχείριση και τον έχουν οδηγήσει να είναι ο παγκόσμιος ηγέτης Λέσχη των εσόδων, τα αποτελέσματα και τη φερεγγυότητα, και από την άλλη, η πρωτοποριακή αποστολή , το κύρος και την ακαδημαϊκή αναγνώριση των ευρωπαϊκών πανεπιστημίων. Ο Santiago Bernabeu γήπεδο ποδοσφαίρου και το Sports City της Ρεάλ Μαδρίτης Έχουν γίνει πανεπιστημιούπολη για να στεγάσει πολλές συνεδρίες φορές Σχολής, ενώ οι καθημερινές εργασίες των στελεχών Λέσχη γίνεται η καλύτερη μελέτη περίπτωσης. Γιατί να σπουδάσετε στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Παρέχουμε μια ολοκληρωμένη, διεθνή πανεπιστημιακή εκπαίδευση, με σκοπό να βοηθήσει τους μαθητές να προσαρμοστούν στο χώρο εργασίας και την προσωπική ανάπτυξη. θεμελιώδη αρχή μας είναι η ακαδημαϊκή ποιότητα, η οποία ενισχύεται με πρακτικά μαθήματα και να χρησιμοποιούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην τάξη. Η σχολή είναι υψηλά προσόντα και έχει μεγάλη διδακτική εμπειρία, επαγγελματική και την έρευνα που εμπλουτίζει την εκπαίδευση και την κατάρτιση του φοιτητή. Οι μικρές ομάδες επιτρέπουν μόνιμη και άμεση επαφή με το δάσκαλο και μπορεί να κάνει το μεγαλύτερο μέρος των πρακτικών κάθε μιας από τις εγκαταστάσεις βαθμούς. Είμαστε στην κορυφή των ισπανικών πανεπιστημίων στην προσαρμογή του προγράμματος σπουδών μας στον Ευρωπαϊκό Χώρο Ανώτατης Εκπαίδευσης. Έχουμε συμφωνίες με περισσότερες από 2.700 επιχειρήσεις να προσφέρουν περισσότερο πρακτικής άσκησης για τους φοιτητές μας και την απασχόληση των αποφοίτων μας. Προσφέρουμε για όλους τους φοιτητές μας την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν μέρος των σπουδών τους σε ένα ξένο πανεπιστήμιο. Χάρη στις πολυάριθμες διεθνείς προγράμματα που προσφέρουμε, οι μαθητές μας μπορούν να επιλέξουν από περισσότερες από 40 χώρες προορισμού. Τα προγράμματα σπουδών μας είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε όλοι οι απόφοιτοι από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο της Μαδρίτης κυριαρχούν στην αγγλική γλώσσα. Προσφέρει επίσης τη δυνατότητα να συμπληρώσουν τις σπουδές τους με τους άλλους. Είμαστε μέρος της Laureate Διεθνές Πανεπιστήμια, παγκόσμιος ηγέτης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Αυτή η δύναμη του δικτύου σχολείων της διεθνούς παρουσίας σας, διευκολύνοντας το ταξίδι σας στο εξωτερικό προγράμματα ανταλλαγών. [-]

Πανεπιστήμιο MBA σε αθλητικές οργανώσεις (Alfredo Di Stefano)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 9 μήνες September 2017 Ισπανία Alcobendas

Το Κολλέγιο Ρεάλ Μαδρίτης - Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο είναι το πρώτο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που ειδικεύονται στον αθλητισμό και τη σχέση τους με τη διοίκηση, την υγεία, τη σωματική δραστηριότητα, την επικοινωνία και την ψυχαγωγία. [+]

Ο Escuela Universitaria Ρεάλ Μαδρίτης - Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Είναι το πρώτο ίδρυμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που ειδικεύονται στον αθλητισμό και τη σχέση του με τη διοίκηση, την υγεία, τη σωματική δραστηριότητα, την επικοινωνία και την ψυχαγωγία. Δίδαξε μεταπτυχιακές σπουδές που απευθύνονται στους επαγγελματίες από διάφορους τομείς που σχετίζονται με τον αθλητισμό, τόσο επαγγελματίες και ερασιτέχνες και το κολέγιο αποφοίτους. Ο Escuela Universitaria Ρεάλ Μαδρίτης - Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο αναπαράγεται και μεταδίδεται σε όλα τα μεταπτυχιακά προγράμματα από τη μία πλευρά, η μεγάλη εμπειρία ότι η Ρεάλ Μαδρίτης έχει συσσωρεύσει διαχείριση και τον έχουν οδηγήσει να είναι ο παγκόσμιος ηγέτης Λέσχη των εσόδων, τα αποτελέσματα και τη φερεγγυότητα, και από την άλλη, η πρωτοποριακή αποστολή , το κύρος και την ακαδημαϊκή αναγνώριση των ευρωπαϊκών πανεπιστημίων. Ο Santiago Bernabeu γήπεδο ποδοσφαίρου και το Sports City της Ρεάλ Μαδρίτης Έχουν γίνει πανεπιστημιούπολη για να στεγάσει πολλές συνεδρίες φορές Σχολής, ενώ οι καθημερινές εργασίες των στελεχών Λέσχη γίνεται η καλύτερη μελέτη περίπτωσης. Ένα διεθνές πρόγραμμα για την ανάπτυξη ηγέτες που υπερβαίνουν τα όρια του αθλητισμού Η δραστηριότητα κατάρτισης της Σχολής βασίζεται σε τρεις πυλώνες: διεθνή προσανατολισμό, επαγγελματική προσέγγιση και την κατάρτιση ηγεσίας. Όλα τα προγράμματα της Σχολής Ρεάλ Μαδρίτης - Οι Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο σχεδιαστεί με πρακτικό σύστημα εκμάθησης καθημερινά και συνεχή σύνδεση με την πραγματικότητα των επαγγελμάτων. Επαγγελματική προσέγγιση που βασίζεται στην διεπιστημονική γνώση που χαρακτηρίζει τη διαχείριση του αθλητισμού και είναι μία από τις κύριες εγκαταστάσεις στις οποίες σχεδιάζονται και παραδίδονται μεταπτυχιακά προγράμματα. Ένας άλλος στόχος της Σχολής είναι να εκπαιδεύσει ειδικευμένους επαγγελματίες που είναι σε θέση να είναι ηγέτες σε οποιοδήποτε κλάδο σπουδών που με κάποιο τρόπο σχετίζονται με τον αθλητισμό. Γιατί να σπουδάσετε στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Παρέχουμε μια ολοκληρωμένη, διεθνή πανεπιστημιακή εκπαίδευση, με σκοπό να βοηθήσει τους μαθητές να προσαρμοστούν στο χώρο εργασίας και την προσωπική ανάπτυξη. θεμελιώδη αρχή μας είναι η ακαδημαϊκή ποιότητα, η οποία ενισχύεται με πρακτικά μαθήματα και να χρησιμοποιούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην τάξη. Η σχολή είναι υψηλά προσόντα και έχει μεγάλη διδακτική εμπειρία, επαγγελματική και την έρευνα που εμπλουτίζει την εκπαίδευση και την κατάρτιση του φοιτητή. Οι μικρές ομάδες επιτρέπουν μόνιμη και άμεση επαφή με το δάσκαλο και μπορεί να κάνει το μεγαλύτερο μέρος των πρακτικών κάθε μιας από τις εγκαταστάσεις βαθμούς. Είμαστε στην κορυφή των ισπανικών πανεπιστημίων στην προσαρμογή του προγράμματος σπουδών μας στον Ευρωπαϊκό Χώρο Ανώτατης Εκπαίδευσης. Έχουμε συμφωνίες με περισσότερες από 2.700 επιχειρήσεις να προσφέρουν περισσότερο πρακτικής άσκησης για τους φοιτητές μας και την απασχόληση των αποφοίτων μας. Προσφέρουμε για όλους τους φοιτητές μας την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν μέρος των σπουδών τους σε ένα ξένο πανεπιστήμιο. Χάρη στις πολυάριθμες διεθνείς προγράμματα που προσφέρουμε, οι μαθητές μας μπορούν να επιλέξουν από περισσότερες από 40 χώρες προορισμού. Τα προγράμματα σπουδών μας είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε όλοι οι απόφοιτοι από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο της Μαδρίτης κυριαρχούν στην αγγλική γλώσσα. Προσφέρει επίσης τη δυνατότητα να συμπληρώσουν τις σπουδές τους με τους άλλους. Είμαστε μέρος της Laureate Διεθνές Πανεπιστήμια, παγκόσμιος ηγέτης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Αυτή η δύναμη του δικτύου σχολείων της διεθνούς παρουσίας σας, διευκολύνοντας το ταξίδι σας στο εξωτερικό προγράμματα ανταλλαγών. [-]

Πλοίαρχος στον αθλητισμό νόμο

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 9 μήνες October 2017 Ισπανία Alcobendas

Το Κολλέγιο Ρεάλ Μαδρίτης - Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο είναι το πρώτο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που ειδικεύονται στον αθλητισμό και τη σχέση τους με τη διοίκηση, την υγεία, τη σωματική δραστηριότητα, την επικοινωνία και την ψυχαγωγία. [+]

Ο Escuela Universitaria Ρεάλ Μαδρίτης - Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Είναι το πρώτο ίδρυμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που ειδικεύονται στον αθλητισμό και τη σχέση του με τη διοίκηση, την υγεία, τη σωματική δραστηριότητα, την επικοινωνία και την ψυχαγωγία. Δίδαξε μεταπτυχιακές σπουδές που απευθύνονται στους επαγγελματίες από διάφορους τομείς που σχετίζονται με τον αθλητισμό, τόσο επαγγελματίες και ερασιτέχνες και το κολέγιο αποφοίτους. Ο Escuela Universitaria Ρεάλ Μαδρίτης - Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο αναπαράγεται και μεταδίδεται σε όλα τα μεταπτυχιακά προγράμματα από τη μία πλευρά, η μεγάλη εμπειρία ότι η Ρεάλ Μαδρίτης έχει συσσωρεύσει διαχείριση και τον έχουν οδηγήσει να είναι ο παγκόσμιος ηγέτης Λέσχη των εσόδων, τα αποτελέσματα και τη φερεγγυότητα, και από την άλλη, η πρωτοποριακή αποστολή , το κύρος και την ακαδημαϊκή αναγνώριση των ευρωπαϊκών πανεπιστημίων. Ο Santiago Bernabeu γήπεδο ποδοσφαίρου και το Sports City της Ρεάλ Μαδρίτης Έχουν γίνει πανεπιστημιούπολη για να στεγάσει πολλές συνεδρίες φορές Σχολής, ενώ οι καθημερινές εργασίες των στελεχών Λέσχη γίνεται η καλύτερη μελέτη περίπτωσης. Ένα διεθνές πρόγραμμα για την ανάπτυξη ηγέτες που υπερβαίνουν τα όρια του αθλητισμού Η δραστηριότητα κατάρτισης της Σχολής βασίζεται σε τρεις πυλώνες: διεθνή προσανατολισμό, επαγγελματική προσέγγιση και την κατάρτιση ηγεσίας. Όλα τα προγράμματα της Σχολής Ρεάλ Μαδρίτης - Οι Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο σχεδιαστεί με πρακτικό σύστημα εκμάθησης καθημερινά και συνεχή σύνδεση με την πραγματικότητα των επαγγελμάτων. Επαγγελματική προσέγγιση που βασίζεται στην διεπιστημονική γνώση που χαρακτηρίζει τη διαχείριση του αθλητισμού και είναι μία από τις κύριες εγκαταστάσεις στις οποίες σχεδιάζονται και παραδίδονται μεταπτυχιακά προγράμματα. Ένας άλλος στόχος της Σχολής είναι να εκπαιδεύσει ειδικευμένους επαγγελματίες που είναι σε θέση να είναι ηγέτες σε οποιοδήποτε κλάδο σπουδών που με κάποιο τρόπο σχετίζονται με τον αθλητισμό. Γιατί να σπουδάσετε στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Παρέχουμε μια ολοκληρωμένη, διεθνή πανεπιστημιακή εκπαίδευση, με σκοπό να βοηθήσει τους μαθητές να προσαρμοστούν στο χώρο εργασίας και την προσωπική ανάπτυξη. θεμελιώδη αρχή μας είναι η ακαδημαϊκή ποιότητα, η οποία ενισχύεται με πρακτικά μαθήματα και να χρησιμοποιούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην τάξη. Η σχολή είναι υψηλά προσόντα και έχει μεγάλη διδακτική εμπειρία, επαγγελματική και την έρευνα που εμπλουτίζει την εκπαίδευση και την κατάρτιση του φοιτητή. Οι μικρές ομάδες επιτρέπουν μόνιμη και άμεση επαφή με το δάσκαλο και μπορεί να κάνει το μεγαλύτερο μέρος των πρακτικών κάθε μιας από τις εγκαταστάσεις βαθμούς. Είμαστε στην κορυφή των ισπανικών πανεπιστημίων στην προσαρμογή του προγράμματος σπουδών μας στον Ευρωπαϊκό Χώρο Ανώτατης Εκπαίδευσης. Έχουμε συμφωνίες με περισσότερες από 2.700 επιχειρήσεις να προσφέρουν περισσότερο πρακτικής άσκησης για τους φοιτητές μας και την απασχόληση των αποφοίτων μας. Προσφέρουμε για όλους τους φοιτητές μας την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν μέρος των σπουδών τους σε ένα ξένο πανεπιστήμιο. Χάρη στις πολυάριθμες διεθνείς προγράμματα που προσφέρουμε, οι μαθητές μας μπορούν να επιλέξουν από περισσότερες από 40 χώρες προορισμού. Τα προγράμματα σπουδών μας είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε όλοι οι απόφοιτοι από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο της Μαδρίτης κυριαρχούν στην αγγλική γλώσσα. Προσφέρει επίσης τη δυνατότητα να συμπληρώσουν τις σπουδές τους με τους άλλους. Είμαστε μέρος της Laureate Διεθνές Πανεπιστήμια, παγκόσμιος ηγέτης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Αυτή η δύναμη του δικτύου σχολείων της διεθνούς παρουσίας σας, διευκολύνοντας το ταξίδι σας στο εξωτερικό προγράμματα ανταλλαγών. [-]

πλοίαρχο σε επωνυμίας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 9 μήνες October 2017 Ισπανία Alcobendas

Μπορείτε desenvolverás εταιρείες branding, διαφήμιση και εξοπλισμού που σχετίζονται με την εσωτερική ανάπτυξη και τη στρατηγική διαχείρισης της μάρκας. [+]

Αρχική Οκτώβριος 2016 Σαββατοκύριακο Πρόγραμμα πανεπιστημιούπολη Alcobendas Διαφορική πτυχές: Θα μάθετε να στρατηγικό και δημιουργικό επίπεδο. Μπορείτε desenvolverás εταιρείες branding, διαφήμιση και εξοπλισμού που σχετίζονται με την εσωτερική ανάπτυξη και τη στρατηγική διαχείρισης της μάρκας. Ενθαρρύνουμε τη δημιουργικότητα, την επιχειρηματικότητα, την καινοτομία και του διεθνούς χαρακτήρα στο σχεδιασμό. Erretres, μάρκας Futura, DMA ή Pum Studio συνεργάτες σε αυτό το βαθμό. ΓΙΑΤΙ ΜΕΛΕΤΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Ως περιεχόμενο προσαρμοσμένο στην πραγματικότητα του τομέα. Σχολή αποτελείται από επαγγελματίες και σημαντικές μελέτες. Οι καλύτερες εγκαταστάσεις με Ψηφιακή εργαστήρι κατασκευής - που αναγνωρίζονται από το MIT FabLab, ένα κομβικό σημείο για την εργασία με ψηφιακές και multimedia συσκευή με αίθουσες διδασκαλίας εξοπλισμένες με όλες τις πηγές λογισμικού και υλικού που συνήθως το σχεδιασμό των υπηρεσιών. Οι μαθητές μας να πάρετε μια πραγματική εικόνα του κόσμου του σχεδιασμού και συνδέεται με μεγάλα στούντιο. Παρέχει τη δυνατότητα να ξεκινήσετε την καριέρα σας με τις σπουδές πρακτικές μας. [-]

πτυχίο μάστερ στη διοίκηση επιχειρήσεων αερογέφυρα

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 9 μήνες September 2017 Ισπανία Alcobendas

Το Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων αεροπορικών μεταφορών διαμορφώνουν την εμπορική τους πιλότους της αεροπορίας με άδεια ATPL να ασκήσουν το επάγγελμά τους, την προσαρμογή στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των αεροπορικών εταιρειών που υπερβαίνουν τη διαχείριση του αεροσκάφους. [+]

Ο Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων αεροπορικών μεταφορών διαμορφώνουν την εμπορική τους πιλότους της αεροπορίας με άδεια ATPL να ασκήσουν το επάγγελμά τους, την προσαρμογή στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των αεροπορικών εταιρειών που υπερβαίνουν τη διαχείριση του αεροσκάφους. Η κατάρτιση των επαγγελματιών οδηγών έχει παραδοσιακά επικεντρώθηκε στην εκπαίδευση και την κατάρτιση, ωστόσο, να υποβάλουν αίτηση για τις θέσεις του Συμβουλίου και Διαχείρισης της Air Carrier απαιτούν μια σειρά από δεξιότητες, στάσεις και αξίες που ξεπερνούν κατά πολύ ένα σύνολο εμπειρογνωμοσύνης: Διεθνή Αεροναυτική νομοθεσία. Air Transport Economics. Αεροπορικές εταιρείες Χρηματοοικονομικής και Λογιστικής Διαχείρισης. Δεξιότητες διαχείρισης. Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού. Διοίκηση Επιχειρήσεων. Ασφάλεια και Διερεύνησης Ατυχημάτων. Βιωσιμότητα των αεροπορικών μεταφορών. Το πρόγραμμα, του οποίου κύριος στόχος είναι να εκπαιδεύσει τους πιλότους στις γνώσεις, τα εργαλεία και τις δεξιότητες που απαιτούνται για τη διαχείριση των επιχειρήσεων των αεροπορικών δραστηριοτήτων, έχει σχεδιαστεί σε συνεργασία με την Ένωση Πιλότων (COPAC) και έχει μια σχολή που αποτελείται από φήμης επαγγελματίες για να δώσει στον φοιτητή το όραμα που απαιτούν οι επιχειρήσεις. ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Η διαδικασία εισαγωγής για τα προγράμματα της Graduate School του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου μπορεί να πραγματοποιηθεί στη διάρκεια του έτους, αν και η εγγραφή σε κάποιο από τα μεταπτυχιακά του προγράμματα εξαρτάται από την ύπαρξη κενών θέσεων. Για προσωπικές συμβουλές, μπορείτε να επικοινωνήσετε με κάποιο από τα δύο πανεπιστημιουπόλεις μας (Alcobendas ή Villaviciosa), ή μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω τηλεφώνου μας 902 23 23 50 ή στα παρακάτω postgrado@uem.es ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όπου λάβετε συμβουλές από την ομάδα Πτυχιούχος Admissions. Μόλις ο υποψήφιος έχει ενημερωθεί και έχει παράσχει την απαιτούμενη τεκμηρίωση, τον εξοπλισμό Πτυχιούχος Admissions θα συγκληθεί για τη διεξαγωγή των δοκιμών αντίστοιχη καταχώρηση στο πρόγραμμα των τόκων και προσωπική συνέντευξη με τον διευθυντή του πλοιάρχου ή ενός μέλους της επιτροπή των εισαγωγών. Η διαδικασία εισαγωγής είναι κανένα κόστος για τον υποψήφιο ή την υποχρέωση να επισημοποιήσει την κράτηση. Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο διατηρεί το δικαίωμα να μην παρέχει καμία μεταπτυχιακό πτυχίο ή να καθυστερήσει την έναρξη της, αν ο ελάχιστος αριθμός των φοιτητών που απαιτούνται για το πρόγραμμα, ή να αλλάξετε τα προγράμματα ή / και το μοναστήρι εάν είναι απαραίτητο οργανωτικές ανάγκες δεν έχει επιτευχθεί. Διατηρεί επίσης το δικαίωμα να κάνει αλλαγές στη θέση και την πανεπιστημιούπολη όπου διανέμεται. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε τους κανονισμούς Μεταπτυχιακών. [-]

πτυχίο μάστερ στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) ή στο Διαδίκτυο Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 9 - 10 μήνες April 2017 Ισπανία Villaviciosa de Odon (Μαδρίτη) +1 περισσότερα

Ο τομέας των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας είναι ένας από τους τομείς με τη μεγαλύτερη συνεχή ανάπτυξη τα επόμενα χρόνια λόγω της αυξανόμενης ρύπανσης, των εκπομπών των αερίων του θερμοκηπίου και τη μείωση της χρήσης των ορυκτών καυσίμων. Ένας αναπτυσσόμενος τομέας που απαιτεί εκπαιδευμένους επαγγελματίες και πολλαπλών χρήσεων. [+]

ο τομέας Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας Είναι ένας από τους τομείς με τη μεγαλύτερη συνεχή ανάπτυξη τα επόμενα χρόνια λόγω της αυξανόμενης ρύπανσης, των εκπομπών των αερίων του θερμοκηπίου και τη μείωση της χρήσης των ορυκτών καυσίμων. Ένας αναπτυσσόμενος τομέας που απαιτεί εκπαιδευμένους επαγγελματίες και πολλαπλών χρήσεων. Σήμερα, οι εταιρείες απαιτούν από τους υποψηφίους οι οποίοι συνδυάζουν τεχνική ποιότητα της κατάρτισης με τις απαραίτητες δεξιότητες διαχείρισης. Ο τομέας των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας δεν αποτελεί εξαίρεση και απαιτεί εξειδικευμένους επαγγελματίες για την παροχή δεξιοτήτων διαχείρισης για τις τεχνικές τους γνώσεις. Για το λόγο αυτό, το πρόγραμμα του Master in Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο ολοκληρώνεται με ένα ισχυρό υπόβαθρο σε δεξιότητες διαχείρισης, τη διαχείριση του έργου ή την ηγεσία της ομάδας, τα οποία θα παρέχουν στους φοιτητές με τις δεξιότητες που απαιτούνται για να λειτουργήσει ανταγωνιστικά στον τομέα. ΤΙ επιλέξουν να σπουδάσουν ΜΕΘΟΔΟΙ Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο προσφέρει το Master στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας σε λειτουργία 100% σε απευθείας σύνδεση. Μια διάταξη που χαρακτηρίζεται από ευελιξία, αποκλειστικότητα της στο σχεδιασμό εκπαιδευτικού υλικού και υπηρεσιών προσαρμογής προς το μαθητή. ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ MASTER στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας Αυτό το Master, κάνοντας ένα πρόσωπο, αναμειγνύονται και ηλεκτρονική μορφή προσφέρει τη δυνατότητα να λάβουν μέρος του θέματος σε μια απόσταση, έτσι ώστε οι μαθητές μπορούν να συνδυάσουν την εκπαίδευσή τους με την προσωπική και επαγγελματική του ζωή, απολαμβάνοντας τα μοναδικά οφέλη αυτού του συστήματος να αλληλεπιδρούν με τους συμμαθητές, τους δασκάλους και τις επιχειρήσεις. Μεθοδολογία 100% σε απευθείας σύνδεση Ένα μοντέλο, σχεδιασμένο αποκλειστικά για ψηφιακές πηγές μάθησης και του αθροίσματος των θεσμών που απαρτίζουν το κορυφαίο ευρωπαϊκό δίκτυο επιτρέπει την πρόσβαση σε προηγμένα ψηφιακά προγράμματα, εργαλεία για τον εαυτό και ένα μεγάλο δίκτυο των επαγγελματιών, των εκπαιδευτικών και των μαθητών. Μια ψηφιακή αποκλειστικό μοντέλο. Ένα μοντέλο που πληροί τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και τις απαιτήσεις, αναπτύσσονται και είναι πάντα να σκεφτόμαστε τις πραγματικές ανάγκες εκείνων που θέλουν να συνεχίσουν να αναπτύσσονται επαγγελματικά, αλλά έχουν σημαντικούς περιορισμούς του χρόνου για να το κάνει. Ένα μοντέλο που ξεχωρίζει για το περιεχόμενό του. Τα περιεχόμενα που προσφέρονται από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο είναι μοναδική και αποκλειστική. Αυτοί που εκπονήθηκε από εμπειρογνώμονες σε κάθε θέμα είναι, σε πολλές περιπτώσεις, δίνεται από τον εαυτό τους. Κάθε πόρος έχει σχεδιαστεί ειδικά για να σκεφτόμαστε τι είδους στρατηγική διδασκαλίας που απαιτούνται για κάθε τύπο περιεχομένου και αξιοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις. Ως εκ τούτου, μπορείτε να βρείτε eBooks, εικονικές τάξεις, διαδραστικούς πίνακες, βίντεο, προσομοιωτές, συνέδρια ή δένδρα αποφάσεων, μεταξύ άλλων. Ένα μοντέλο που ξεχωρίζει για τα συστήματα αξιολόγησης του. Οι σε απευθείας σύνδεση μεθοδολογίες απαιτούν συστήματα αξιολόγησης προσαρμοσμένα στις ανάγκες των μαθητών. Για το λόγο αυτό, το αποκλειστικό μοντέλο για την ψηφιακή μάθηση αγνοεί τις ευρωπαϊκές εξετάσεις του Πανεπιστημίου πρόσωπο. Το σύστημα αξιολόγησης είναι συνεχής και προοδευτική, έτσι ώστε ανά πάσα στιγμή ο μαθητής να ανταποκριθεί στις εξελισσόμενες μάθησης. Μια μεθοδολογία που ξεχωρίζει για την προσαρμογή του. Για το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο, Μεθοδολογία Online είναι περίπου προσαρμογής. Ως εκ τούτου, προσφέρει στο μαθητή μια ομάδα των επαγγελματιών που εργάζονται για να καλύψουν κάθε ανάγκη που μπορεί να προκύψει. Μια ομάδα εργασίας 24 ωρών, προκειμένου να καλύψει όλες τις ανάγκες. Έτσι, εκτός από τους δασκάλους που οι μαθητές έχουν άμεση πρόσβαση ανά πάσα στιγμή, το Πανεπιστήμιο διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο των επαγγελματιών και Βοηθός Πρόγραμμα, επικεφαλής της εμπειρίας του χρήστη, Ακαδημαϊκό Συντονιστή και Διευθυντή Προγράμματος, μεταξύ άλλο. Μια διεπιστημονική ομάδα που σας συνοδεύει για να επιτύχετε το στόχο σας. Τάξη και μεθοδολογία της μικτής μάθησης Πτυχιούχος Μηχανικής και Αρχιτεκτονικής καθώς και επαγγελματίες του επαρκή χρόνο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας για να συνεχίσετε τομέα τους εμπειρία κολλεγίων, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο παρουσιάζει αυτό το Μάστερ με δύο τρόπους: και το πρόσωπο που αναμειγνύονται: Διδάσκεται σε μικρές ομάδες με άμεση επαφή στον επαγγελματικό τομέα. Ο μαθητής μπορεί να προωθήσει τη δικτύωση στον τομέα χωρίς να φύγετε από την αίθουσα διδασκαλίας. Το πρόγραμμα συμπληρώνεται από τεχνικές επισκέψεις σε εγκαταστάσεις ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, έτσι ώστε οι μαθητές μπορούν να εκτιμήσουν πώς θα εφαρμοστεί στην πράξη όσα έμαθαν στην τάξη. Η άμεση επαφή με τους επαγγελματίες που εργάζονται στον τομέα αποτελούνται κυρίως από επαγγελματίες με μεγάλη αριστείας στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Έτσι, η διδασκαλία είναι πολύ πρακτικό πλησιάζει τη σημερινή πραγματικότητα των τεχνικών που εφαρμόζονται στον επιχειρηματικό κόσμο στην καθημερινή διδασκαλία του κύριου έργου. Οι μαθητές ολοκληρώσουν την κατάρτισή τους, συμπεριλαμβανομένων των επαγγελματικών πρακτικών σε εταιρείες ηγετική θέση στην αγορά, όπως η Endesa, η EDP, Gransolar, Izharía Engineering and Consulting. [-]

πτυχίο μάστερ στις διεθνείς εμπορικές και οικονομικές σχέσεις

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 9 μήνες September 2017 Ισπανία Alcobendas

Για τους επαγγελματίες της νέας χιλιετίας περιμένουν διαφορετικές και μεταβαλλόμενες προκλήσεις, πώς να προετοιμάσει επίσης έπρεπε να αλλάξει. Με μια πρωτοποριακή εκπαίδευση που επιδιώκουν την προσωπική και επαγγελματική τους ανάπτυξη. [+]

Για τους επαγγελματίες της νέας χιλιετίας περιμένουν διαφορετικές και μεταβαλλόμενες προκλήσεις, πώς να προετοιμάσει επίσης έπρεπε να αλλάξει. Με μια πρωτοποριακή εκπαίδευση που επιδιώκουν την προσωπική και επαγγελματική τους ανάπτυξη. Μεθόδους μάθησης και της μάθησης μέσα από την πράξη coworking. η ίδια HUB στην ανάπτυξη πραγματικών επιχειρηματικών ιδεών. Σχολή οποίοι είναι αναγνωρισμένοι επαγγελματίες. Συνεργασία με εταιρείες επικεντρώνονται στην καινοτομία στον τομέα τους. μοντέλο κατάρτισης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου, με ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη δεξιοτήτων. Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στο Εμπόριο και τις Διεθνείς Οικονομικές Σχέσεις Πρώτη Επίσημη Μάστερ διδάσκονται στην Ισπανία? περαιτέρω είναι συμπεριλαμβανομένων των εργασιών της μονάδας Invictus στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων διαχείρισης, στο οποίο προσομοιώνονται διαδικασίες λήψης αποφάσεων. Περιλαμβάνει επίσης ένα διεθνές διαμονή 7 ημέρες, επισκέπτονται διάφορα ευρωπαϊκά όργανα. Ο πλοίαρχος έχει δύο στρατηγικούς εταίρους της αναφοράς: Ασφαλιστική Εταιρεία Εξαγωγικών Πιστώσεων (CESCE) και το Εμπορικό Επιμελητήριο της Μαδρίτης. Γιατί να σπουδάσετε στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Το ποσοστό απασχόλησης των αποφοίτων μας είναι πολύ υψηλότερες από εκείνες της σημερινής αγοράς εργασίας: "95% των μαθητών μας βρίσκουν απασχόληση κατά το πρώτο έτος μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους," σε μέρη όπως η Μαρία Άντζελες Sánchez Ortega, επικεφαλής της Κεντρικής Περιφέρειας IDOM. Έχουμε συμφωνίες με περισσότερες από 3.500 επιχειρήσεις να προσφέρουν περισσότερο πρακτικής άσκησης για τους φοιτητές μας και την απασχόληση των αποφοίτων μας. κορυφαίες εταιρείες στον τομέα τους, όπως η Acciona, Movistar, BMW Ibérica, η Vodafone, η Sony Ισπανία, BP Oil, η Iveco Ισπανία, η Airbus Ισπανία, Endesa, Ferrovial, Sacyr, κ.λπ. Παρέχουμε μια ολοκληρωμένη, διεθνή πανεπιστημιακή εκπαίδευση, με σκοπό να βοηθήσει τους μαθητές να προσαρμοστούν στο χώρο εργασίας και την προσωπική ανάπτυξη. θεμελιώδη αρχή μας είναι η ακαδημαϊκή ποιότητα, η οποία ενισχύεται με πρακτικά μαθήματα και να χρησιμοποιούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην τάξη. Η σχολή είναι υψηλά προσόντα και έχει μεγάλη διδακτική εμπειρία, επαγγελματική και την έρευνα που εμπλουτίζει την εκπαίδευση και την κατάρτιση του φοιτητή. Είμαστε μέρος της Laureate Διεθνές Πανεπιστήμια, παγκόσμιος ηγέτης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, με πάνω από 1.000.000 μαθητές σε 80 ιδρύματα σε 28 χώρες. Αυτή η δύναμη του δικτύου σχολείων της διεθνούς παρουσίας σας, διευκολύνοντας το ταξίδι σας στο εξωτερικό προγράμματα ανταλλαγών. [-]

πτυχίο μάστερ στον τομέα της ασφάλειας των τεχνολογιών των πληροφοριών και των επικοινωνιών

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 9 μήνες May 2017 Ισπανία Villaviciosa de Odon (Μαδρίτη)

Η περιοχή της Πληροφορικής και των Τηλεπικοινωνιών της Πολυτεχνικής Σχολής προσφέρει πτυχία επίσημη μάστερ στις περιοχές όπου υπάρχει ανάγκη για εξειδικευμένους επαγγελματίες. [+]

έκταση Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών στην Πολυτεχνική Σχολή Προσφέρει πτυχία επίσημη μάστερ στις περιοχές όπου υπάρχει ανάγκη για εξειδικευμένους επαγγελματίες. πτυχία αυτών των μάστερ έχει όχι μόνο μια ακαδημαϊκή προσέγγιση, αλλά έχει κυρίως προσανατολισμό γίνουν επαγγελματικές. Επιλέγουμε ειδικότητες που έχουν πραγματικά μια μεγάλη ζήτηση για επαγγελματίες, σχεδίασε το πρόγραμμα κατάρτισης, σύμφωνα με τις εταιρείες, τους εκπαιδευτικούς ενσωματώνονται οι ειδικοί, και να διευκολύνει τη δικτύωση με αυτούς τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις. Επιπλέον, αυτά τα προγράμματα κατάρτισης ενσωματώσει όλη τη μεθοδολογία και την ποιότητα μιας προηγμένης πανεπιστημίου και των φοιτητών προσανατολισμό, όπως το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο της Μαδρίτης. Γιατί να σπουδάσετε στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Το ποσοστό απασχόλησης των αποφοίτων μας είναι πολύ υψηλότερες από εκείνες της σημερινής αγοράς εργασίας: "95% των μαθητών μας βρίσκουν απασχόληση κατά το πρώτο έτος μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους," σε μέρη όπως η Μαρία Άντζελες Sánchez Ortega, επικεφαλής της Κεντρικής Περιφέρειας IDOM. Έχουμε συμφωνίες με περισσότερες από 3.500 επιχειρήσεις να προσφέρουν περισσότερο πρακτικής άσκησης για τους φοιτητές μας και την απασχόληση των αποφοίτων μας. κορυφαίες εταιρείες στον τομέα τους, όπως η Acciona, Movistar, BMW Ibérica, η Vodafone, η Sony Ισπανία, BP Oil, η Iveco Ισπανία, η Airbus Ισπανία, Endesa, Ferrovial, Sacyr, κ.λπ. Παρέχουμε μια ολοκληρωμένη, διεθνή πανεπιστημιακή εκπαίδευση, με σκοπό να βοηθήσει τους μαθητές να προσαρμοστούν στο χώρο εργασίας και την προσωπική ανάπτυξη. θεμελιώδη αρχή μας είναι η ακαδημαϊκή ποιότητα, η οποία ενισχύεται με πρακτικά μαθήματα και να χρησιμοποιούν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην τάξη. Η σχολή είναι υψηλά προσόντα και έχει μεγάλη διδακτική εμπειρία, επαγγελματική και την έρευνα που εμπλουτίζει την εκπαίδευση και την κατάρτιση του φοιτητή. Είμαστε μέρος της Laureate Διεθνές Πανεπιστήμια, παγκόσμιος ηγέτης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, με πάνω από 1.000.000 μαθητές σε 80 ιδρύματα σε 28 χώρες. Αυτή η δύναμη του δικτύου σχολείων της διεθνούς παρουσίας σας, διευκολύνοντας το ταξίδι σας στο εξωτερικό προγράμματα ανταλλαγών. [-]

πτυχίο μάστερ στον τομέα της ολοκληρωμένης αρχιτεκτονικής (τρι)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 12 μήνες September 2017 Ισπανία Villaviciosa de Odon (Μαδρίτη)

Το Master in ολοκληρωμένα έργα Αρχιτεκτονική επιτρέπει στους αρχιτέκτονες να εργαστούν σε παγκόσμιο επίπεδο σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από αύξηση της τεχνικής και οργανωτικής πολυπλοκότητας, σε μια παγκόσμια σκηνή. [+]

Ο Μεταπτυχιακό στην Ολοκληρωμένη Αρχιτεκτονική Έργων δίνει τη δυνατότητα στους αρχιτέκτονες να εργαστούν σε παγκόσμιο επίπεδο σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από αύξηση της τεχνικής και οργανωτικής πολυπλοκότητας, σε μια παγκόσμια σκηνή. Σε αυτό το βαθμό οι μαθητές να μάθουν να εργάζονται, όπως γίνεται στις κορυφαίες αρχιτεκτονικά γραφεία του κόσμου, αυτό είναι οργανωμένη σε "γραφεία διεπιστημονικά έργα," ένα μοντέλο συνεργασίας πρωτοπόρος εργασίας στην Ισπανία με αποδεδειγμένη επιτυχία, η οποία έχει ενεργοποιηθεί φοιτητές Σχολή Αρχιτεκτόνων, Μηχανικών και σχεδιασμού στο Universidad Europea de Madrid να κερδίσει βραβεία για τα έργα τους σε διεθνείς διαγωνισμούς. Στα εργαστήρια οι φοιτητές έρχονται σε επαφή με την πιο καινοτόμο hardware και software για την ανάπτυξη του έργου, τόσο για το σχεδιασμό και την κατασκευή και προτυποποίηση. Κρατούνται στο Fab Lab Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου της Μαδρίτης, ένα από τα λίγα κέντρα του είδους του που υπάρχουν στην Ισπανία. Εκεί εκπαιδεύονται σε διαδραστικό και εξελικτικό προσομοιώσεις γίνονται με παραμετρικό σχεδιασμό και BIM δυνατότητες, τα οφέλη των πρωτοτύπων που επιτρέπουν κοπής με λέιζερ, 3D εκτυπωτές, μηχανές άλεσης και τη χρήση των ρομπότ, μπορεί να εξοικειωθεί με το χειρισμό όλων αυτών των στοιχείων . Αυτά τα εργαστήρια διδάσκονται στην αγγλική γλώσσα για την ενίσχυση του διεθνούς προφίλ των μαθητών. Επιπλέον, μια διεθνής διαμονή στο Architectural Association του Λονδίνου, ένα από τα σχολεία της παγκόσμιας κλάσης αρχιτεκτονική για να παρακολουθήσουν ένα εντατικό εργαστήριο για την ψηφιακή κατασκευή γίνεται. Και στο τέλος του Master, μια νέα διεθνής διαμονής απαιτείται, αυτή τη φορά από τους τρεις μήνες, στο Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού στο Πανεπιστήμιο Tongji στη Σαγκάη για να βιώσουν από πρώτο χέρι την αστική ανάπτυξη της Κίνας, ένα μέρος έχει γίνει ένα τεράστιο εργαστήριο, όπου είναι δοκιμάζοντας τις δυνατότητες από τις πιο σημαντικές αρχιτεκτονικές τάσεις. Φοιτητής Προφίλ Πρόσβαση δρόμων στο προφίλ τίτλο και το εισόδημα συνιστάται. Για να αποκτήσετε πρόσβαση ο πλοίαρχος θα πρέπει να έχει στην κατοχή του μια ισπανική ή άλλη εκδίδεται από ένα ίδρυμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στον Ευρωπαϊκό Χώρο Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης που παρέχει στη χώρα που εκδίδει για την πρόσβαση σε μεταπτυχιακές σπουδές πανεπιστημιακού πτυχίου. Μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση σε πτυχιούχους από το εξωτερικό τα εκπαιδευτικά συστήματα ΕΧΑΕ χωρίς την έγκριση των τίτλων τους, μετά από έλεγχο από το Πανεπιστήμιο ότι αυτοί πιστοποιούν ένα επίπεδο εκπαίδευσης που ισοδυναμεί με τα αντίστοιχα ισπανικά πανεπιστημιακά πτυχία και ότι στη χώρα που εκδίδει για την πρόσβαση για μεταπτυχιακές σπουδές. Το προφίλ του εισοδήματος συνιστάται είναι να αποφοιτήσουν στην αρχιτεκτονική και εμπλέκονται στην αρχιτεκτονική και εμπειρία στον τομέα της μηχανικής αρχιτεκτονικής. προφίλ μέλη s ομάδας. Και τα δύο προφίλ απαιτούν όλο και περισσότερο μια ολοκληρωμένη άποψη της διαδικασίας σχεδιασμού και να κατανοούν την αποστολή και το όραμα των άλλων προφίλ που δεν είναι η ειδικότητά τους, να εργαστούν πιο αποτελεσματικά. προφίλ απόφοιτος Οι περισσότεροι απόφοιτοι του Master in ολοκληρωμένα έργα Αρχιτεκτονική είναι επαγγελματίας ειδικός στη διαχείριση και το συντονισμό των ολοκληρωμένων έργων της αρχιτεκτονικής στην οποία δραστηριοποιούνται και ολοκληρωμένο τρόπο, όπως δικαιολογείται παρακάτω, διαφορετικών ειδικοτήτων και προφίλ: κοινωνιολογία, τεχνολογία, την αειφορία, την επικοινωνία και το σχεδιασμό του έργου ενσωματώνοντας όλα τα παραπάνω. Θα είναι σε θέση να ενταχθούν στην παγκόσμια κόσμο σε επιχειρήσεις και ιδρύματα αφιερωμένη στην Αρχιτεκτονική, Μηχανική, και επαγγελματίες της επικοινωνίας Αρχιτεκτονική. Επιπλέον, αυτή η πλοιάρχου ενσωματώνει την κατάρτιση πτυχιούχων σε ερευνητικές τεχνικές που εφαρμόζονται σε μια αναδυόμενη τομέα που εξακολουθεί να έχει πολλές πτυχές αδέσμευτο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο πλοίαρχος έχει ένα διπλό κομμάτι προσανατολισμένη επαγγελματική πρακτική ή έρευνα ως εναλλακτικές διαδρομές. Ο τίτλος πληροί τις προϋποθέσεις για τους ακόλουθους επαγγελματικούς τομείς: Συντονιστής υπεύθυνη για ολοκληρωμένα έργα της Αρχιτεκτονικής και επαγγελματικό μέλος της διεπιστημονικής ομάδας της Αρχιτεκτονικής, να συντονιστούν με τα άλλα μέλη της ομάδας προφίλ. Και τα δύο προφίλ απαιτούν όλο και περισσότερο μια ολοκληρωμένη άποψη της διαδικασίας σχεδιασμού και να κατανοούν την αποστολή και το όραμα των άλλων προφίλ που δεν είναι η ειδικότητά τους, να εργαστούν πιο αποτελεσματικά. [-]