UNIBA Centro Universitario Internacional de Barcelona

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Γνωρίστε UNIBA

Το Διεθνές Κέντρο της Βαρκελώνης (UNIBA) είναι ένας θεσμός που συνδέονται με το Πανεπιστήμιο της Βαρκελώνης (UB), που δημιουργήθηκε με σκοπό να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα των online πτυχία και μεταπτυχιακά με διεθνή αποστολή.

UNIBA διαχειρίζεται και διευθύνει τα προγράμματα σπουδών που προσφέρονται από την UB στα καστιλιάνικα και σε απευθείας σύνδεση., Η οποία είναι σε αντίθεση με το υπόλοιπο των ισπανικών πανεπιστημίων που επιλέγουν για την πρόσωπο-με-πρόσωπο ή αναμεμιγμένο τάξεις. Αυτά τα επίσημα πτυχία προσαρμοσμένες στην ευρωπαϊκή τριτοβάθμια εκπαίδευση (ΕΧΑΕ, επίσης γνωστή ως η διαδικασία της Μπολόνια).

Οι επίσημες και master πτυχία UNIBA διαθέτουν περιεχόμενο, πτυχία, και το διδακτικό έγκριση του Πανεπιστημίου της Βαρκελώνης (UB). Με περισσότερα από 560 χρόνια ιστορίας, το όργανο αυτό είναι το κύριο δημόσιο πανεπιστήμιο στην Καταλονία και το καλύτερο σε κρατικό επίπεδο με τις πιο εκλεκτές διεθνείς κατατάξεις, που διαθέτει επίσης μεταξύ των κορυφαίων 100 σχολεία στον κόσμο, σε τομείς όπως η ιατρική, φαρμακευτική ή Γλωσσολογία. Το Πανεπιστήμιο της Βαρκελώνης (UB) συνδυάζει τις παραδοσιακές αξίες με το να είναι ένας καινοτόμος θεσμός της αριστείας στη διδασκαλία.

Μεθοδολογία

Πτυχιακά προγράμματα μας ξεχωρίζει ως επίσημη μεταπτυχιακά διδάσκονται σε απευθείας σύνδεση και είναι πλήρως ευέλικτη, επιτρέποντας στους μαθητές να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους χωρίς να θυσιάζει τη σταδιοδρομία τους.

Τα προγράμματα σπουδών που προσφέρονται από UNIBA έχει σχεδιαστεί για να επιτρέψει στους μαθητές να αναπτύξουν τις δεξιότητες, τις γνώσεις και τις ικανότητές τους. Επιπλέον, η εντατική χρήση των ΤΠΕ διασφαλίζει την ομαλή και άμεση επικοινωνία μεταξύ της εκπαιδευτικής κοινότητας, και συμβάλλει στην προώθηση συλλογική εργασία και τη συζήτηση μεταξύ των φοιτητών, των αποφοίτων και των διδασκόντων. Μαζί, θεωρούν πραγματικές περιπτώσεις με επαγγελματίες από διάφορους τομείς, που επιτρέπει την επέκταση και τον εμπλουτισμό του σημείου του μαθητή του άποψη.

Με τη σειρά UNIBA έχει δεσμευτεί σε ένα μοντέλο κοινής μάθησης επικεντρώθηκε σε φοιτητές. Στην εικονική πανεπιστημιούπολη μας, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλα τα υλικά φυσικά και ένα ευρύ φάσμα των πόρων για να αλληλεπιδράσετε με άλλους φοιτητές και καθηγητές.

UNIBA μεθοδολογία συνδυάζει τη θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση, η οποία απαιτεί από τους μαθητές να διατυπώσουν τις απόψεις τους και τις απόψεις τους. Εκτός από την ανάλυση των εγγράφων και των υλικών που προσφέρουμε, οι μαθητές θα πρέπει επίσης να αξιολογήσει και να λύσει μελέτες περιπτώσεων βασίζονται σε πραγματικές και προσομοιωμένες καταστάσεις των επιχειρήσεων. Έτσι, είναι μια μαθησιακή εμπειρία, που να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της αγοράς και τα σημερινά τους εργοδότες, και όπου επιτυγχάνονται μαθησιακές ανάγκες των μαθητών.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • ισπανικά

Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

Masters In Advanced Studies στην ισπανική και λατινοαμερικάνικη λογοτεχνία

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 9 μήνες April 2018 Ισπανία Βαρκελώνη

Το Master of Advanced Studies στα ισπανικά και λατινοαμερικάνικη λογοτεχνία προσφέρει υψηλού επιπέδου ακαδημαϊκό πρόγραμμα που θα επιτρέπουν στους μαθητές να ολοκληρώσουν την εκπαίδευσή τους σε φιλολογίας μέσω της σε βάθος μελέτη της ισπανικής και λατινοαμερικάνικης λογοτεχνίας. [+]

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΙ Ο Master of Advanced Studies στα ισπανικά και λατινοαμερικάνικης λογοτεχνίας Προσφέρει υψηλού επιπέδου ακαδημαϊκό πρόγραμμα που θα επιτρέπουν στους μαθητές να ολοκληρώσουν την εκπαίδευσή τους σε φιλολογίας μέσω της σε βάθος μελέτη της ισπανικής και λατινοαμερικάνικης λογοτεχνίας. Η έναρξη αυτού του προγράμματος ανταποκρίνεται στο αυξανόμενο ενδιαφέρον για τη γλώσσα και τον ισπανικό πολιτισμό σε όλους τους τομείς και διεθνείς κύκλους, ιδίως στον αγγλο κόσμο. Να εμβαθύνουν την προσφυγή των λογοτεχνικών έργων γραμμένων στα ισπανικά, ενώνει τη σύνδεση UNIBA και UB με την Μπαρτσελόνα, μία από τις σημαντικότερες εκδοτικές κέντρα της Ισπανίας, και από τις πολυάριθμες ισπανική και λατινοαμερικάνικη συγγραφείς έχουν αποκαλυφθεί επίπεδο διεθνείς. Δεν πρέπει επίσης να παραβλέψουμε τη στενή σχέση που αυτή η πόλη έχει διατηρήσει ιστορικά αμερικανικής λογοτεχνίας, από την έκρηξη της Λατινικής Αμερικής μυθιστόρημα μέχρι σήμερα. Με αυτό το πρόγραμμα: Γνωρίζετε τις διαφορετικές γραμμές έρευνας που υπάρχουν στην ισπανόφωνοι μελέτες, τα βασικά προβλήματά τους και τις μεθόδους μελέτης. Θα αναπτύξει το πιο ερευνητικών και ακαδημαϊκών σας στο πλαίσιο της ισπανικής και της Λατινικής Αμερικής λογοτεχνικό διαγωνισμό. Θα αποκτήσουν τις βασικές θεωρητικές και πρακτικές έννοιες της ιστορικής, πολιτιστικής και λογοτεχνικό τομέα στην ισπανική και της Λατινικής Αμερικής πλαίσιο. Μπορείτε να δημιουργήσετε σχέσεις μεταξύ της Ισπανίας και της Λατινικής Αμερικής πολιτισμούς, καθώς και μεταξύ αυτών και της Ευρώπης και της Αμερικής πολιτισμών, εντοπίζοντας τα κοινά στοιχεία. Γνωρίζετε τη θέση και να αξιολογεί κάθε γραπτό ή καλλιτεχνικό ιστορικά, λογοτεχνικά, ιδεολογικές ή το αισθητικό πλαίσιο της επίδειξης. Θα είναι σε θέση να αναλύσει τις ισπανικές και λατινικά κείμενα... [-]