Universitat Politecnica de Valencia - MSc Telecom

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Καλώς ήρθατε στο μοναδικό τεχνολογικό πανεπιστήμιο στην Ισπανία για να χαρακτηρίσει σε όλο τον κόσμο κατάταξης πανεπιστημίων. Καλώς ήρθατε στο 600.000 m2 του ολοκληρωμένη εκπαίδευση!

στην προετοιμασία για τον κόσμο της εργασίας στην προσπάθεια στην καινοτομία στην επιχειρηματικότητα τη διεθνοποίηση και την κοινωνική και περιβαλλοντική δέσμευση

Προκλητική και αυστηρά προγράμματα, αλλά πάνω απ 'όλα, τα προγράμματα εξαιρετικής ποιότητας.

Η UPV ενθαρρύνει νέες μορφές μάθησης και φέρνει τον κόσμο της πραγματικής εργασίας πιο κοντά στην τάξη. Οι μαθητές μαθαίνουν πώς να λύσουν τα προβλήματα:

στο εργαστήριο στα εργαστήρια στα δωμάτια του έργου στη βιβλιοθήκη στο Κέντρο Αναψυχής Φοιτητική? στη γλώσσα κέντρο

The UPV έχει λάβει δύο φορές την Διεθνή Πανεπιστημιούπολη βραβείου αριστείας.

Μια θεώρηση που ανοίγει τις πόρτες τόσο εντός όσο και εκτός των περιχώρων μας. Το πανεπιστήμιο έχει συνεργασίες με ιδρύματα σε 50 διαφορετικές χώρες.

Επιτρέποντας στους φοιτητές να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους στα καλύτερα πανεπιστήμια στον κόσμο, ή να αναλάβει την πρώτη τους εργασιακή εμπειρία σε άλλη γλώσσα.

Innovation οικοσυστήματα

The Πολυτεχνική Πόλη Καινοτομίας είναι το νευραλγικό κέντρο της Ε & Α και της καινοτομίας στο UPV.

Είναι ο τόπος όπου όλα συμβαίνουν. Το 1600 επιστήμονες και 400 προσωπικό υποστήριξης που εργάζονται εκεί είναι που περιβάλλεται από την τράπεζα γενετικού υλικού? η καθηλωτική εργαστήριο νευροτεχνολογία? και τόσα άλλα ... με άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό. Ένα μοναδικό μοντέλο του ανταγωνισμού που βασίζεται στη συνεργασία. Οι εγκαταστάσεις πληροφόρησης Ευρωπαϊκός Οργανισμός Διαστήματος?  Τα αποτελέσματα με μεγάλη αντίκτυπο στην κοινωνία

Στη συνέχεια ζεόλιθοι γενιάς, nanophotonic μεταϋλικά, ευφυής φάρμακα, φυτικής παραγωγής, οπτικών τσιπ ...

the UPV είναι μεταξύ των πανεπιστημίων με τα υψηλότερα έσοδα από ανταγωνιστικά ερευνητικά: Είναι επίσης ο εθνικός ηγέτης στην εκμετάλλευση των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας. από την Ε & Α των συμβάσεων, τη διαβούλευση και την παροχή υπηρεσιών για την παραχώρηση άδειας εκμετάλλευσης τεχνολογίας και offs γύρισμα.

  Οι καλύτερες εγκαταστάσεις

Η UPV διαθέτει μοντέρνες εγκαταστάσεις και εξαιρετικές υπηρεσίες, διαχείριση με αποτελεσματικό και βιώσιμο τρόπο, καθώς και την εξαιρετική αθλητικές εγκαταστάσεις.

Η πανεπιστημιούπολη είναι χωρίς αυτοκίνητο, με περισσότερους από 125.000 m2 των χώρων πρασίνου, καφετέριες με βεράντες, υποκαταστήματα τραπεζών και καταστήματα.

Είναι καλό να θέλουν περισσότερο

Στο Universitat de Valencia Politècnica εφαρμόζουμε όλες τις δυνατότητές μας προς όφελος της κοινωνίας: της εκπαίδευσης των επαγγελματιών, προσέλκυση ερευνητών, την προώθηση της τεχνολογίας με βάση τη δημιουργία επιχειρήσεων, λύνουμε τα προβλήματα της πραγματικής ζωής που σχετίζονται με σχεδόν κάθε ανθρώπινη δραστηριότητα μπορεί να φανταστεί κανείς.

Φροντίδα για να ενωθούν μαζί μας;  

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
  • Spanish (Spain)

Όψη Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc) »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Επιστημών (MSc)

MSc τηλεπικοινωνιακών τεχνολογιών, συστημάτων και δικτύων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος Ισπανία Βαλένθια

Εδώ θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσουν τις δεξιότητες με ένα πρόγραμμα Μάστερ που ενσωματώνει τη γνώση της Telecom τεχνολογίες, συστήματα και δίκτυα. Τον Σεπτέμβριο του 2016 θα ξεκινήσει η ενδέκατη έκδοση. Universitat de Valencia Politècnica - Ισπανία. [+]

Ο Τμήμα Επικοινωνίας του Universitat de Valencia Politècnica εισάγει σας το Ενδέκατη έκδοση του Master of Science στη τεχνολογιών τηλεπικοινωνιών, Συστήματα και Δίκτυα. Η επίσημη Μάστερ Πανεπιστήμιο έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει υψηλής ειδίκευσης σε τομείς που αφορούν τη θεωρία του σήματος, τις επικοινωνίες και τηλεματική μηχανικής. Το πρόγραμμα λαμβάνει χώρα σε ένα ακαδημαϊκό έτος (600 ώρες). Πτυχίο μάστερ Oficial που σας δίνει πρόσβαση στο πρόγραμμα Διπλό Πτυχίο και διδακτορικές Τηλεπικοινωνιών προγράμματος DCOM -UPV, πιστοποιημένα με Αριστείας από την ισπανική κυβέρνηση. Απευθύνεται σε Οι απόφοιτοι και οι μηχανικοί στον τομέα τηλεπικοινωνιών, της πληροφορικής, φυσικής ή βιομηχανικής επιστημών με ειδίκευση στα ηλεκτρονικά. Στόχοι Ο κύριος στόχος για την εκπαίδευση ερευνητών υψηλού επιπέδου των γνώσεων που σχετίζονται με το σήμα της θεωρίας, των επικοινωνιών και της τηλεματικής Μηχανικών. Ειδικότερα, περισσότερες προσπάθειες θα πρέπει να ληφθούν στον τομέα των επικοινωνιών ψηφιακή επεξεργασία σήματος και περιεχόμενο πολυμέσων, RF και αεροδιαστημικής μηχανικής, σχεδιασμού και αξιολόγησης της απόδοσης στον τομέα των κινητών και σταθερών δικτύων επικοινωνίας, μετάδοσης δεδομένων μηχανικής πάνω από οπτικά δίκτυα, κινητά τηλέφωνα ή μικροκυματικές ζεύξεις και, το αργότερο, τάσεις στον τομέα των προηγμένων δικτυακών τεχνολογιών που επιτρέπουν την ανάπτυξη των δικτύων πολλαπλών υπηρεσιών και εφαρμογών σε πραγματικό χρόνο χρησιμοποιώντας απαιτήσεις, ολοκλήρωση συστημάτων, και γενικότερα, στην εφαρμογή των τεχνολογιών αυτών για την ανάπτυξη της κοινωνίας της πληροφορίας. Ακαδημαϊκό Προσφορά Κινητά και ασύρματα συστήματα επικοινωνιών Αρχιτεκτονική και πρωτόκολλα δικτύου κινητής επικοινωνίας Εικόνα και Τεχνικές Επεξεργασίας Βίντεο Ψηφιακά Συστήματα Επικοινωνιών Δορυφορικά Συστήματα Επικοινωνίας Nanophotonics Οπτική επεξεργασία σήματος στα οπτικά δίκτυα Οπτικά ασύρματα συστήματα Μηχανισμοί διανομή περιεχομένου... [-]