Universidad de Leon

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Γιατί να σπουδάσετε στο ULE;

Υπάρχουν τουλάχιστον δέκα λόγοι για να επιλέξετε León ως ακαδημαϊκό προορισμό, παρόλο που είμαστε σίγουροι ότι θα βρείτε πολλά άλλα.

 1. Η καλύτερη ομιλούμενη γλώσσα - Στην περιοχή Leon, μιλάει πολύ καθαρό ισπανικό, με μια αρκετά ουδέτερη έμφαση. Στους δρόμους του León, θα ακούσετε τους ανθρώπους να μιλούν τα ισπανικά.
 2. Η καλύτερα διατηρημένη τέχνη - Εδώ θα βρείτε καλλιτεχνικά κοσμήματα όλων των εποχών. Από τα ερείπια της ρωμαϊκής εποχής, έως την βραβευμένη αρχιτεκτονική του 21ου αιώνα, χωρίς να ξεχνάμε το διάσημο και θρυλικό Camino de Santiago.
 3. Διαφορετικότητα των εθνικοτήτων - Θέλουμε να ενταχθείτε στην κοινωνία μας απολαμβάνοντας το διεθνές περιβάλλον που σας προσφέρει το ULE.
 4. Το πρόγραμμα Godfather - Αφήστε τον εαυτό σας να καθοδηγηθεί από τον υποστηρικτή σας. Θα είναι ο καλύτερος σύμβουλός σας.
 5. Οικονομικός προορισμός - Η ζωή στη Λεόν είναι φθηνή. Ένα δωμάτιο σε ένα κοινό διαμέρισμα κοστίζει από € 150 έως € 250 το μήνα, μπορείτε να περπατήσετε ή να κάνετε ποδήλατο σε όλους τους χώρους και η αναψυχή είναι προσιτή.
 6. Φύση και περιπέτεια - Απολαύστε εξάσκηση σκι, πεζοπορία, αναρρίχηση και πολλές άλλες δραστηριότητες περιπέτειας που σας προσφέρει η επαρχία.
 7. Universidad solidaria - Συνεργαστείτε με την υπηρεσία συνεργασίας για την ανάπτυξη που συμμετέχει σε προγράμματα αλληλεγγύης
 8. Δέσμευση για το περιβάλλον - Το πράσινο γραφείο προωθεί την αειφορία και τις υγιεινές συνήθειες: δωρεάν χρήση ποδηλάτων, μαγειρείων, ανακύκλωση ...
 9. Προσβάσιμο πανεπιστήμιο - Όλα τα κτίρια είναι προσαρμοσμένα για άτομα με ειδικές ανάγκες. Υπάρχει μια μονάδα υποστήριξης για να ενημερώνει και να διευκολύνει την καθημερινή σε όσους έχουν αυτές τις ανάγκες.
 10. Η αυθεντική Ισπανία. - Στο León, εγκρίθηκε ο χάρτης magna leonesa, ο πρώτος στην Ευρώπη, και δημιουργήθηκε το πρώτο πανεπιστήμιο.

Τι μπορείτε να σπουδάσετε στο ULE;

Στο πανεπιστήμιο μας μπορείτε να μελετήσετε τι θέλετε. Χρησιμοποιήστε τον κατάλογο των μελετών και τη μηχανή αναζήτησης των θεμάτων Αν θέλετε να σπουδάσετε ισπανικά μόνο ως ξένη γλώσσα, όλες οι πληροφορίες που χρειάζεστε μπορούν να βρεθούν στο Κέντρο Γλωσσών.

Έχετε μια λίστα ακαδημαϊκών συντονιστών με τις επαφές σας για την ακαδημαϊκή καθοδήγηση που χρειάζεστε.

Είναι δυνατό να λάβετε τα μαθήματα αποκλειστικά στα αγγλικά. Μπορούν επίσης να συνδυαστούν με θέματα στα ισπανικά.

114404_photo-1543269865-cbf427effbad.jpgBrooke Cagle / Unsplash

Εγγραφείτε στο ULE

Θέλετε να κάνετε πιστώσεις για να τις αναγνωρίσετε στο πανεπιστήμιό σας;

 • Αν μετακινήσετε "δωρεάν", πρέπει να εισάγετε το πρόγραμμα επισκέπτη φοιτητών.
 • Εάν ανήκετε σε ένα πανεπιστήμιο με συμφωνία (Erasmus, Amicus, κλπ.), Συμπληρώστε την Ηλεκτρονική μας Αίτηση.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 15 Ιουνίου για το 1ο. Εξάμηνο ή πλήρες ακαδημαϊκό έτος 1 Δεκεμβρίου για τη διαμονή του 2ου εξαμήνου.

Πότε ξεκινάμε;

Όλες οι σπουδές μας είναι δομημένες σε δύο εξάμηνα ανά ακαδημαϊκό έτος, λιγότερο από το Κέντρο Γλωσσών που το κάνει σε τρίμηνα.

Υποτροφίες TalentUnileon 2020

Οι υποτροφίες TalentUnileon είναι εξαιρετικές υποτροφίες για διεθνείς φοιτητές που θέλουν να συνεχίσουν τις προπτυχιακές ή μεταπτυχιακές σπουδές τους στο Πανεπιστήμιο της Λεόν.

Οι διεθνείς φοιτητές που έχουν αποκτήσει υψηλότερο μέσο όρο τουλάχιστον 8 βαθμούς στους 10 στις σπουδές τους πριν από το πτυχίο ή το μεταπτυχιακό, αντίστοιχα, μπορούν να επωφεληθούν από αυτό το πρόγραμμα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υποτροφία

Τοποθεσίες

Λέοντος

Address
Campus de Vegazana S/N
24071 León

Λέοντος, Καστίλλη και Λεόν, Ισπανία

Ponferrada

Address
Av. de Astorga 15
24400 Ponferrada

Ponferrada, Καστίλλη και Λεόν, Ισπανία

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Προγράμματα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη