Ben-Gurion University of the Negev

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ben-Gurion University of the Negev έχει μια μοναδική αποστολή που έχει διαμορφώσει τον χαρακτήρα του

Ben-Gurion University of the Negev (BGU) ιδρύθηκε το 1969, πραγματοποιώντας το όραμα του πρώτου Πρωθυπουργού του Ισραήλ, Ντέιβιντ Μπεν-Γκουριόν, ο οποίος πίστευε ότι το μέλλον του Ισραήλ βρίσκεται στην περιοχή Negev, περιοχή ερήμου που περιλαμβάνει πάνω από το 60% της χώρας. Το όραμα ήρθε με μια αποστολή: να είναι ο καταλύτης για την ανάπτυξη του Negev.

Σήμερα, σχεδόν 50 χρόνια αργότερα, το BGU είναι ένας παγκοσμίου φήμης θεσμός έρευνας και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που ξεπερνά τα όρια του ακαδημαϊκού χώρου για να δημιουργήσει ένα νέο μοντέλο εκπαίδευσης και έρευνας που επηρεάζει τη ζωή των ανθρώπων στο Negev, σε όλο το Ισραήλ και σε όλο τον κόσμο.

Με τις πανεπιστημιουπόλεις της Beer-Sheva, του Sede Boqer και του Eilat, το BGU είναι πραγματικά μια όαση καινοτομίας, διεξάγοντας έρευνα αιχμής στον κυβερνοχώρο και την εθνική ασφάλεια. ρομποτική; μεγάλα συστήματα δεδομένων και πληροφοριών · εναλλακτική ενέργεια; Έρευνες στην έρημο. αφαλάτωση του νερού, μελέτες του Ισραήλ, πολιτισμός και εβραϊκή σκέψη, ιατρικές και βιοτεχνολογίες · την παγκόσμια υγεία και πολλά άλλα.

Γίνε διαφορετικός. Εσύ είσαι. BGU.

Ως το ταχύτερα αναπτυσσόμενο ερευνητικό πανεπιστήμιο του Ισραήλ, το BGU προσελκύει σπουδαίους φοιτητές από όλο το Ισραήλ και σε όλο τον κόσμο. Προσφέροντας σύγχρονες εγκαταστάσεις και έναν δυναμικό πληθυσμό περίπου 20.000 μαθητών, οι διάφορες σχολές του Πανεπιστημίου και 51 τμήματα προσφέρουν πληθώρα επιλογών. Οι μαθητές έρχονται στο BGU τόσο για τις εξαιρετικές ακαδημαϊκές ευκαιρίες όσο και για τη ζωντανή ατμόσφαιρα της πανεπιστημιούπολης.

Στο BGU, ένα ολοκληρωμένο πανεπιστήμιο, η πολυεπιστημονική έρευνα είναι περισσότερο ο κανόνας παρά η εξαίρεση, ενώ οι σπουδαστές και οι ερευνητές σε διαφορετικές σχολές, τμήματα και ερευνητικά κέντρα συνεργάζονται για να βρουν τις καλύτερες λύσεις στα πιό πιεστικά προβλήματα του κόσμου. Οι ερευνητές και οι φοιτητές της BGU είναι παθιασμένοι με τη δουλειά τους: δεν είναι περίεργο ότι έχουν επιτύχει πρωτοφανή επιτεύγματα σε προηγμένους τομείς στα σύνορα της επιστήμης και της τεχνολογίας.

BGU διεθνές

Διεθνείς φοιτητές από περισσότερες από 40 χώρες απολαμβάνουν ένα πλήρες ημερολόγιο δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων, καθώς και μια ποικιλία από συλλόγους και οργανισμούς. Ζώντας σε στέγαση στην πανεπιστημιούπολη με Ισραηλινούς φοιτητές σαν συγκάτοικοι, οι ξένοι σπουδαστές αρχίζουν να βιώνουν τον πολιτισμό του Ισραήλ από πρώτο χέρι, δημιουργώντας φιλίες και δημιουργώντας αναμνήσεις. Η θέση μας στην Beer-Sheva, μια πολυπολιτισμική πόλη, είναι ένας ιδανικός χώρος για τους ξένους φοιτητές να γνωρίσουν την κοινοτική ποικιλομορφία του Ισραήλ.

Το Beer-Sheva χρησιμεύει επίσης ως ένα βολικό εφαλτήριο για να εξερευνήσετε το υπόλοιπο Ισραήλ, με πολλαπλές επιλογές μεταφοράς για να φτάσετε σε όλες τις περιοχές της χώρας.

Οποιοδήποτε μάθημα με τουλάχιστον έναν εγγεγραμμένο διεθνή φοιτητή θα διεξαχθεί στα αγγλικά.

Κάνοντας αυτό να γίνει: συνειδητοποιώντας το όραμα του David Ben-Gurion.

Το BGU βρίσκεται στο επίκεντρο του όρου "Όαση της Καινοτομίας", ένα μοναδικό οικοσύστημα όπου η τριτοβάθμια εκπαίδευση, η τεχνολογία, η βιομηχανία, οι επιχειρήσεις, η ιατρική και η κυβέρνηση συγκεντρώνονται για να αναπτύξουν πρωτοποριακή έρευνα και να φέρουν νέες εφαρμογές στην αγορά.

Το προηγμένο τεχνολογικό πάρκο της Beer-Sheva (ATP), δίπλα στην κύρια πανεπιστημιούπολη του BGU, αποτελεί έκφραση αυτής της συνέργειας, που φιλοξενεί πολυεθνικές εταιρείες υψηλής τεχνολογίας, όπως οι Dell-EMC, Oracle, Wix, IBM και Deutsche Telekom. Αξιοποιούν την ερευνητική και αναπτυξιακή ικανότητα του BGU, παράλληλα με τους νεωτερισμούς και τους επιταχυντές γεμάτους σπουδαστές και αποφοίτους του BGU.

Με την προγραμματισμένη κίνηση των τεχνολογικών μονάδων του IDF σε μια πανεπιστημιούπολη μακριά από το ATP και την πανεπιστημιούπολη BGU, ο Negev βρίσκεται στη μέση μιας μετασχηματιστικής περιόδου.

Η επιθυμία να κάνουμε μια διαφορά είναι ριζωμένη στο DNA του BGU

Από την ίδρυσή της, μία από τις κύριες αποστολές του πανεπιστημίου ήταν να συνειδητοποιήσει τις δυνατότητες της περιοχής Negev και να δημιουργήσει μια πιο δίκαιη κοινωνία για τους διαφορετικούς κατοίκους της. Σήμερα, το BGU πέτυχε πέρα ​​από τις προσδοκίες, έχοντας δημιουργήσει ένα ακαδημαϊκό ίδρυμα που είναι βαθιά ριζωμένο στην κοινότητα και αναγνωρίζεται διεθνώς για τα πολυάριθμα και ποικίλα προγράμματα προβολής του.

Οι σπουδαστές και η σχολή του BGU γεφυρώνουν τακτικά το χάσμα από τον ακαδημαϊκό κόσμο στην κοινωνική δράση, συμβάλλοντας στον χρόνο και τις ενέργειές τους στις κοινότητες γύρω τους ως μέρος της εκπαίδευσής τους.

Τοποθεσίες

Be'er Sheva

Address
Beersheba, Israel, 1 שד' בן-גוריון
Be'er Sheva, Νότια περιοχή, Ισραήλ

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη