The American University of Rome

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Αμερικανικό Πανεπιστήμιο της Ρώμης (AUR) είναι ένα από τα παλαιότερα απόκτηση πτυχίου, τα αμερικανικά πανεπιστήμια στην Ιταλία. Οι μαθητές λαμβάνουν ένα διαπιστευμένο Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής το πτυχίο μετά την ολοκλήρωση του ακαδημαϊκού προγράμματος (συνήθως τέσσερα έτη σε διάρκεια.) Πτυχίο του πανεπιστημίου των ΗΠΑ αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως ένα πρότυπο για την επιτυχία της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.


AUR χρησιμοποιεί Ρώμη ως τάξη και την Ιταλία και την Ευρώπη ως ανεκτίμητη πόρους. Το Αμερικανικό Πανεπιστήμιο της Ρώμης προετοιμάζει τους μαθητές για να ζήσουν και να εργαστούν σε όλους τους πολιτισμούς μέσα από διεπιστημονική πρακτική της ακαδημαϊκής μεγάλες εταιρείες, οι ευκαιρίες για μάθηση μέσω του ταξιδιού και πρακτικής, και πολυ-πολιτισμική ΔΕΠ και το προσωπικό της . Οι φοιτητές να επιλέξουν από οκτώ πτυχίο-πτυχιακά προγράμματα:

&nbsp

 • Bachelor of Arts στην Αρχαιολογία και Κλασικών
  • με Πολιτιστικής Κληρονομιάς
  • με το Media οθόνης
 • Bachelor of Arts στην Ιστορία της Τέχνης
  • με τις επιχειρήσεις Τέχνης
 • Bachelor of Arts στην ανακοίνωση
  • με συγκέντρωση στη Διαπολιτισμική Επικοινωνία
  • με συγκέντρωση Γράφοντας για τα Μέσα Ενημέρωσης
 • Bachelor of Arts στο Κινηματογράφου και Ψηφιακών Μέσων
  • με συγκέντρωση στο Visual Media Παραγωγή και Τεχνολογία
  • με συγκέντρωση στον κινηματογράφο και την Ψηφιακή Σπουδών Media
 • Bachelor of Arts στη Διεπιστημονική Σπουδών
 • Bachelor of Arts στις Διεθνείς Σχέσεις και παγκόσμια πολιτική
 • Bachelor of Arts στα ιταλικά Σπουδών
 • Bachelor of Science στη Διοίκηση Επιχειρήσεων
  • με εξειδίκευση στα Χρηματοοικονομικά
  • με συγκέντρωση στη Διοίκηση
  • με συγκέντρωση στο Marketing
  • με συγκέντρωση στο Κοινωνικό Μάρκετινγκ
  • με συγκέντρωση στο χώρο της Τέχνης

&nbsp

Η διδασκαλία γίνεται στην English. Οι μαθητές των οποίων οι γνώσεις της αγγλικής γλώσσας είναι απαραίτητη η ανάπτυξη μπορεί να υποβάλει αίτηση για το πρόγραμμα Aurea, προκειμένου να επωφεληθούν από ένα πλήρες ακαδημαϊκό πρόγραμμα σπουδών στο Αμερικανικό Πανεπιστήμιο της Ρώμης. Μέσω αυτού του προγράμματος οι μαθητές θα αναπτύξει ομιλία, ακρόαση, ανάγνωση και γραφή στα αγγλικά, ενώ συμμετέχουν σε επιλεγμένα πιστωτικά με βάση τα μαθήματα γενικής παιδείας στο AUR.

&nbsp

Η είσοδος είναι ανταγωνιστική AUR προσελκύει φοιτητές από περισσότερες από 40 χώρες και προσφέρει στους φοιτητές του να σπουδάσουν στο εξωτερικό προορισμούς όπως:. Κίνα, Εκουαδόρ, Αγγλία, Ελλάδα, Ισπανία και τα καλύτερα πανεπιστήμια στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αιτήσεις γίνονται δεκτές σε κυλιόμενη βάση και οι μαθητές επιλέγονται χωρίς να λαμβάνει υπόψη την ηλικία, τη φυλή, το φύλο, το θρήσκευμα, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή ή την αναπηρία τους.

&nbsp

Αναλυτική κατάσταση μπορεί να χορηγείται για το ακαδημαϊκό πιστώσεων που κέρδισαν σε ιδρύματα έξω από το πανεπιστημιακό σύστημα των Ηνωμένων Πολιτειών. Οι υποψήφιοι στην κατοχή του τα διαπιστευτήρια, όπως το ιταλικό Maturità, το διεθνές απολυτήριο, το βρετανικό Α επίπεδα GCSE και άλλα ισοδύναμα προγράμματα θα αξιολογηθούν και θα προχωρήσει πιστώσεις που χορηγήθηκαν βάσει της αξιολόγησης.

&nbsp

Στις περισσότερες περιπτώσεις, το πρώτο έτος του κολεγίου (ισοδύναμο με 30 μονάδες εξάμηνο) μπορεί να χορηγηθεί. Αν το AUR γραφείο εισαγωγής κρίνει ότι ένας μαθητής διαφορετικά ακαδημαϊκά προσόντα πλήρως, αλλά οι γνώσεις της αγγλικής γλώσσας είναι δυνατόν να εμποδίσουν την έναρξη μιας επιτυχημένης ακαδημαϊκή εμπειρία, μια εξατομικευμένη ακαδημαϊκό εξάμηνο ή έτος AUR μπορεί να απαιτηθεί.

&nbsp

Το Αμερικανικό Πανεπιστήμιο της Ρώμης έχει δεσμευθεί να βοηθήσει τις οικονομικές ανάγκες των φοιτητών, προσφέροντας διάφορες ακαδημαϊκές υποτροφίες και θέσεις εργασίας άσκησης σπουδαστών σε ικανότατους φοιτητές.

&nbsp

Μετά την ολοκλήρωση βαθμό πιο AUR απόφοιτοι είτε να πάτε για την περαιτέρω εκπαίδευσή τους ή να επιλέξουν να εισέλθουν αμέσως το χώρο εργασίας. Από εκείνους τους σπουδαστές που επιλέγουν να εισέλθουν στο χώρο εργασίας μετά την αποφοίτηση, το 86% της απασχόλησης βρίσκεται σε λιγότερο από ένα χρόνο (από Σεπτέμβριο 2010 ως επίσημα δεδομένα και δημοσίως αναφερθεί στο Συμβούλιο Διαπίστευσης για Ανεξάρτητων κολέγια και σχολές (ACICS).

AUR είναι διαπιστευμένος και / ή αναγνωρίζονται από: τα κράτη της Μέσης Επιτροπής για την Ανώτατη Εκπαίδευση (ΗΠΑ), Ηνωμένες Πολιτείες Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης, Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης της Πολιτείας του Delaware, Ρώμη και ιταλικό δικαστήριο του Υπουργείου Παιδείας.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά

Όψη Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA) »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

Ma ειρηνικά μελέτες: οι θρησκείες σε περιόδους συγκρούσεων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 15 μήνες September 2017 Ιταλία Ρώμη

Αυτό το πρόγραμμα προσφέρει μια διεπιστημονική και μεθοδολογικά διαφορετικές μελέτη του πολιτισμού και της θρησκείας στην πολιτική και κοινωνική τους διάσταση. Η έρευνα και μελέτη συγκεκριμένων θρησκευτικών παραδόσεων, κοινωνικό και πολιτικό πλαίσιο στο οποίο εξελίχθηκαν, και τις πολιτικές ιδέες που επηρέασαν, να συμβάλει στην προώθηση της ειρήνης, θρησκευτική και πολιτισμική πολυμορφία, το διαπολιτισμικό διάλογο, την κατανόηση και την συνεργασία. [+]

Αυτό το πρόγραμμα προσφέρει μια διεπιστημονική και μεθοδολογικά διαφορετικές μελέτη του πολιτισμού και της θρησκείας στην πολιτική και κοινωνική τους διάσταση. Η έρευνα και μελέτη συγκεκριμένων θρησκευτικών παραδόσεων, κοινωνικό και πολιτικό πλαίσιο στο οποίο εξελίχθηκαν, και τις πολιτικές ιδέες που επηρέασαν, να συμβάλει στην προώθηση της ειρήνης, θρησκευτική και πολιτισμική πολυμορφία, το διαπολιτισμικό διάλογο, την κατανόηση και την συνεργασία. Η MA in Peace Studies χρησιμοποιεί τη μοναδική τοποθεσία του Αμερικανικού Πανεπιστημίου της Ρώμης για να παρέχει στους φοιτητές την ευκαιρία να μελετήσει την εξέλιξη των θρησκευτικών ιδρυμάτων, τις διδασκαλίες και τις πρακτικές τους, σε σχέση με το συνεχώς μεταβαλλόμενο κοινωνικό πλαίσιο. Μέσω αυτού του προγράμματος, οι μαθητές θα αναπτύξουν μια κατανόηση των διαφόρων παραδόσεων που διαμόρφωσαν πολλούς πολιτισμούς της σημερινής παγκοσμιοποίησης. Θα μάθετε για τις θρησκευτικές και πολιτικές ιδέες που είναι ζωτικής σημασίας για την κατανόηση και επίλυση των εντάσεων και συγκρούσεων σε όλο τον κόσμο. Ένας από τους βασικούς στόχους του προγράμματος είναι να εξοπλίσει τις μελλοντικές μελετητές και επαγγελματίες με την εννοιολογική, καθώς και τα πρακτικά εργαλεία για την άρθρωση εποικοδομητικό ρόλο της θρησκείας στις σύγχρονες κοινωνίες, και εργάζονται στους τομείς της επίλυσης των συγκρούσεων, ο διαπολιτισμικός και διαθρησκευτικός διάλογος (ειδικά σε εκείνους κοινωνίες στις οποίες συγκεκριμένα θρησκευτικές παραδόσεις εξακολουθούν να έχουν ισχυρό αντίκτυπο στη διαμόρφωση των κοινωνικών, πολιτιστικών και πολιτικών σφαιρών). Είναι σαφές ότι η θρησκεία κερδίζει και πάλι σημασία στο σύγχρονο κόσμο παγκοσμιοποιημένο. Εκτός από τις θετικές πτυχές της παγκοσμιοποίησης, είναι σαφές ότι η μισαλλοδοξία, ο φονταμενταλισμός και θρησκευτικά κίνητρα συγκρούσεις δεν έχουν ξεπεραστεί. Είναι σημαντικό... [-]

MA σε μελέτες τροφίμων

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 15 μήνες September 2017 Ιταλία Ρώμη

Η MA in Μελέτες τροφίμων είναι ένα διεπιστημονικό πρόγραμμα που στοχεύει στην παροχή γνώσεων και δεξιοτήτων σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση και τις εξελίξεις γύρω από τη βιώσιμη παραγωγή και κατανάλωση τροφίμων, γενικότερα για το πώς θα επηρεάσει τους πόρους της Γης με τις διατροφικές επιλογές μας. Θα επικεντρωθεί στους διεθνείς διαστάσεις, αλλά και για το πώς η σχετική πολιτική και τα ρυθμιστικά πλαίσια πλαισιώνονται και εφαρμόζονται σε περιφερειακό, εθνικό και υπο-εθνικό επίπεδο από τους τομείς του δημόσιου και μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, καθώς και από τη βιομηχανία τροφίμων. [+]

Η MA in Μελέτες τροφίμων είναι ένα διεπιστημονικό πρόγραμμα που στοχεύει στην παροχή γνώσεων και δεξιοτήτων σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση και τις εξελίξεις γύρω από τη βιώσιμη παραγωγή και κατανάλωση τροφίμων, γενικότερα για το πώς θα επηρεάσει τους πόρους της Γης με τις διατροφικές επιλογές μας. Θα επικεντρωθεί στους διεθνείς διαστάσεις, αλλά και για το πώς η σχετική πολιτική και τα ρυθμιστικά πλαίσια πλαισιώνονται και εφαρμόζονται σε περιφερειακό, εθνικό και υπο-εθνικό επίπεδο από τους τομείς του δημόσιου και μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, καθώς και από τη βιομηχανία τροφίμων. Το πρόγραμμα προσφέρει στους σπουδαστές τη δυνατότητα να επικεντρωθεί σε μια πορεία με βάση το επαγγελματικό περισσότερο, ανάλογα με τις φιλοδοξίες σταδιοδρομίας τους, ή μια διαδρομή που βασίζεται στην έρευνα, εάν επιθυμούν να συνεχίσουν την έρευνα στο Ph.D. επίπεδο. Πρόκειται για ένα ευέλικτο πρόγραμμα που επιτρέπει στους μαθητές να αποκτήσουν τις ερευνητικές μεθόδους και τις τεχνικές και, επίσης, να επιλέξουν τα μαθήματα για την ενίσχυση των επιχειρήσεων ή επικοινωνίας πολυμέσων δεξιότητές τους. Οι μαθητές με την επιχειρηματική φιλοδοξία να ακολουθήσει ένα πρόγραμμα σπουδών το οποίο θα κερδίσει τόσο εννοιολογική γείωση και hands-on δεξιότητες σε σχέση με την επιχείρηση των τροφίμων, συμπεριλαμβανομένης της λογιστικής και οικονομικών, μάρκετινγκ, τη στρατηγική και άλλα λειτουργικά επιχειρηματικές περιοχές και στις δύο μικρές και μεγάλες εταιρικές οντότητες . Οι φοιτητές μπορούν επίσης να επιλέξουν επικοινωνίας πολυμέσων και να μάθουν τις έννοιες και τις θεωρίες της οπτικής επικοινωνίας που σχετίζονται με τα τρόφιμα σε ένα διαρκώς εξελισσόμενο ψηφιακό περιβάλλον, σε συνδυασμό με τις τεχνικές δεξιότητες για μια ποικιλία των... [-]

Ma στη βιώσιμη πολιτιστική κληρονομιά

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 15 μήνες September 2017 Ιταλία Ρώμη

Η διατήρηση και η προστασία του, και της δημόσιας / τουριστικοί πρόσβαση στην πολιτιστική κληρονομιά του κόσμου είναι έχει γίνει ένα από τα πιο δύσκολα και πιεστικά ζητήματα για πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο. Θα μπορούσε να σας βοηθήσει να διαμορφώσει και να αναπτύξει το νέο επαγγελματισμό στον τομέα αυτό και οι δύο τη διαφύλαξη της πολιτιστικής κληρονομιάς μας και να εμπνεύσει καινοτόμων πολιτικών και πρακτικών στον τομέα; [+]

Το πρόγραμμα MA στην αειφόρο Πολιτιστικής Κληρονομιάς εκπαιδεύει πτυχιούχους να αντιμετωπίσει την πιο σημαντική πρόκληση στον τομέα της πολιτιστικής κληρονομιάς σήμερα: τη μακροπρόθεσμη βιωσιμότητά της.

Η Ρώμη είναι στο επίκεντρο των συζητήσεων για την παγκόσμια κληρονομιά. Με μεγάλες διεθνείς οργανώσεις στην πόλη, καθώς και τη μεγαλύτερη συγκέντρωση των μνημείων πολιτιστικής κληρονομιάς και των έργων, πουθενά στον κόσμο παρέχει μια καλύτερη βάση για την προετοιμασία ενός μαθητή για μια καριέρα στον τομέα αυτό.... [-]


ΜΑ στην Πολιτιστική Διαχείριση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 15 μήνες September 2017 Ιταλία Ρώμη

Καθώς η χρηματοδότηση του δημόσιου τομέα για τις τέχνες έχει γίνει περιορισμένη, υπάρχει μια αυξανόμενη ανάγκη για τους διαχειριστές καλά προσόντα τέχνες, οι οποίοι είναι σε θέση να εργαστούν στη διασύνδεσή του με την καλλιτεχνική δημιουργικότητα και υγιή επιχειρηματική πρακτική. Η ανάπτυξη των τεχνών και των δημιουργικών βιομηχανιών έχει δημιουργήσει την ανάγκη για τους διαχειριστές καλά προσόντα τέχνες. Αυτό MA έχει τη δυνατότητα να διαμορφώσει μια νέα γενιά επαγγελματιών στον τομέα της διαχείρισης των τεχνών, προσφέροντας Φιλελευθέρων Τεχνών, Γραμμάτων, των Καλών Τεχνών, Κινηματογράφου, Μέσων Ενημέρωσης και Επικοινωνίας αποφοίτους τη δυνατότητα να αποκτήσουν τις κατάλληλες δεξιότητες διαχείρισης και των επιχειρήσεων, επιτρέποντάς τους έτσι να κεφαλαιοποιήσει προηγούμενη γείωση τους μέσα από τις τέχνες. [+]

Καθώς η χρηματοδότηση του δημόσιου τομέα για τις τέχνες έχει γίνει περιορισμένη, υπάρχει μια αυξανόμενη ανάγκη για τους διαχειριστές καλά προσόντα τέχνες, οι οποίοι είναι σε θέση να εργαστούν στη διασύνδεσή του με την καλλιτεχνική δημιουργικότητα και υγιή επιχειρηματική πρακτική. Η ανάπτυξη των τεχνών και των δημιουργικών βιομηχανιών έχει δημιουργήσει την ανάγκη για τους διαχειριστές καλά προσόντα τέχνες. Αυτό MA έχει τη δυνατότητα να διαμορφώσει μια νέα γενιά επαγγελματιών στον τομέα της διαχείρισης των τεχνών, προσφέροντας Φιλελευθέρων Τεχνών, Γραμμάτων, των Καλών Τεχνών, Κινηματογράφου, Μέσων Ενημέρωσης και Επικοινωνίας αποφοίτους τη δυνατότητα να αποκτήσουν τις κατάλληλες δεξιότητες διαχείρισης και των επιχειρήσεων, επιτρέποντάς τους έτσι να κεφαλαιοποιήσει προηγούμενη γείωση τους μέσα από τις τέχνες. Χάρη στις διασυνδέσεις και συνεργασίες AUR με τα πολλά καλλιτεχνικά και πολιτιστικά ιδρύματα τόσο στη Ρώμη όσο και στην Ιταλία, αυτό το ΜΑ προσφέρει επίσης την ευκαιρία να αποκτήσουν πολύτιμη επαγγελματική εμπειρία. Ρώμη και την Ιταλία είναι ιδιαίτερα ελκυστικές για τη μελέτη των τεχνών, γενικότερα, και τη διαχείριση των τεχνών ειδικότερα, δίνεται τεράστια προσφυγές που είναι διαθέσιμα στους μελετητές, επαγγελματίες κόσμος της τέχνης και φοιτητές. Η Ιταλία έχει μια μακρά και πλούσια παράδοση της συλλογής, χορηγίες και παρουσιάζουν τις εικαστικές τέχνες. Ένα ιδιαίτερο πλεονέκτημα που παρέχονται στους φοιτητές των διοικητικών Arts στην Ιταλία είναι η δυνατότητα να μελετήσει μερικά από τα αρχαιότερα ιδιωτικές συλλογές στον κόσμο και ένα ειδικό σύστημα της πατρωνίας στις τέχνες. Οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να διεξάγει έρευνα και την πρακτική τους στα ρωμαϊκά και ιταλικά ιδρύματα τέχνης, μερικά από τα οποία υπάρχουν εδώ... [-]

Επικοινωνία

The American University of Rome

Διεύθυνση Via Pietro Roselli 4
00153 Roma, Italy
Ιστοσελίδα http://www.aur.edu/
Τηλέφωνο +39 06 5833 0919, 888-791-8327