Accademia del Lusso

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Αντιμέτωπη με την τρέχουσα κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την υγεία, η Accademia del Lusso επέδειξε την ακλόνητη δέσμευσή της προς τους φοιτητές και τους υποψήφιους φοιτητές, συνεχίζοντας να παρέχει μαθήματα online μέσω ζωντανής ροής. Οι δάσκαλοι του σχολείου, όλοι οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες στον τομέα της μόδας, του σχεδιασμού και της πολυτέλειας διδάσκουν ζωντανά διαδικτυακά χρησιμοποιώντας καινοτόμες και αποτελεσματικές μεθόδους που διασφαλίζουν τη συνέχεια για τους μαθητές και διατηρούν την αυθεντική αλληλεπίδραση μεταξύ εκπαιδευτικών και μαθητών που χαρακτηρίζει όλα τα μαθήματα της Accademia del Lusso .

Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφθείτε τον ιστότοπο στη διεύθυνση href = "accademiadellusso.com/en

---

Ευκαιρία υποτροφιών

Accademia del Lusso Milan προσφέρει υποτροφίες για φοιτητές διεθνών και ΕΕ που υποβάλλουν αίτηση για ένα μάθημα μόδας από τον Οκτώβριο του 2020 ή τον Φεβρουάριο του 2021. Η προθεσμία υποβολής αίτησης υποτροφίας είναι η 10η Αυγούστου 2020. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το σχολείο.

Accademia del Lusso

ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΟΔΑΣ & ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

Accademia del Lusso Σχολή Μόδας & Σχεδιασμού της Accademia del Lusso άνοιξε το 2005 με συγκεκριμένο στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας εκπαίδευσης σε νέους που ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν μια καριέρα στη βιομηχανία μόδας και σχεδιασμού, καθώς και σε επαγγελματίες που ήδη εργάζονται στον τομέα που επιθυμούν να βελτιώσουν ή να ενημερώσουν τις δεξιότητες και τις γνώσεις τους.

Η εκπαιδευτική μέθοδος της Σχολής Μόδας & Σχεδιασμού βασίζεται σε μια καινοτόμο προσέγγιση, με δύο μαθησιακές διαδρομές που συνδέονται στενά: η δημιουργική τεχνική πορεία που στοχεύει στην παραγωγή και η διοικητική διαδρομή που αφιερώνεται στη διαχείριση.

Η διακριτική μέθοδος διδασκαλίας του Accademia del Lusso είναι επίσης το αποτέλεσμα της εμπειρίας και της εμπειρίας του διδακτικού προσωπικού, τα οποία είναι καθιερωμένοι επαγγελματίες σε διάφορους τομείς της μόδας και του σχεδιασμού. Αυτό επιτρέπει μια πολυτομεακή εκπαίδευση που ενημερώνεται συνεχώς και συνδέεται σταθερά με την αγορά εργασίας.

Επιπλέον, η συνεργασία της Σχολής Μόδας με σημαντικές επιχειρήσεις του κλάδου επιτρέπει στους μαθητές να εργαστούν σε τρέχοντα έργα ή έργα που έχουν ήδη υλοποιηθεί και να ολοκληρώσουν την εκπαίδευσή τους με μια εξαιρετικά εκπαιδευτική εμπειρία που μπορεί να εγγυηθεί μόνο μέσω άμεσης επαφής με τον επαγγελματικό κόσμο .

Μαθήματα που προσφέρονται

Μεταπτυχιακά Μαθήματα: σχεδιασμένα για φοιτητές που έχουν πτυχίο ή υψηλότερο πτυχίο και που θέλουν να αποκτήσουν εξειδικευμένη προετοιμασία που τους επιτρέπει να εκπληρώνουν θέσεις στη διαχείριση μόδας και πολυτέλειας σε κύριες επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο.

Μαθήματα τριετούς διάρκειας: για όσους έχουν ολοκληρώσει τις σπουδές τους στο γυμνάσιο και που επιθυμούν να παρακολουθήσουν μαθήματα πανεπιστημιακού επιπέδου που τους προσφέρουν την απαιτητική θεωρητική και πρακτική κατάρτιση που απαιτείται για να λειτουργούν στη βιομηχανία της μόδας και του σχεδίου.

Εντατικά μαθήματα ενός έτους: για όσους έχουν τελειώσει τις σπουδές τους στο γυμνάσιο ή στο πανεπιστήμιο και που επιθυμούν να ακολουθήσουν μια εντατική πορεία για να βελτιώσουν και να ολοκληρώσουν τις υπάρχουσες γνώσεις τους, προκειμένου να καταστούν ικανός επαγγελματίας και να αναπτύξουν μια σταδιοδρομία στη βιομηχανία μόδας και σχεδίου .

Βραχυπρόθεσμα μαθήματα: ιδανικό για όσους σπουδάζουν ή εργάζονται σήμερα και δεν έχουν το χρόνο να αφιερώσουν σε μακρόχρονη πορεία. Μπορούν να θεωρηθούν ως μια εισαγωγή στη μόδα και ιδανικά για όλα τα προφίλ, όταν βασίζονται σε γενικές έννοιες ή ως μαθήματα βελτίωσης κατάλληλα για επαγγελματίες όταν επικεντρώνονται σε συγκεκριμένους τομείς του τομέα.

Προπαρασκευαστικά μαθήματα: αυτά γίνονται πριν από την έναρξη κάθε ακαδημαϊκού έτους και είναι προσιτά σε όσους έχουν ήδη εγγραφεί σε ένα μάθημα μόδας ή σχεδίου στο Accademia del Lusso . Τα μαθήματα προετοιμάζουν τους σπουδαστές από την άποψη της βελτίωσης της γλώσσας, τους παρέχουν βασικές έννοιες της μόδας και του σχεδιασμού και επίσης βοηθούν τους μαθητές να ενταχθούν στο νέο τους περιβάλλον στο Μιλάνο.


Κορυφαίοι λόγοι για σπουδές στην Accademia del Lusso

  • 100% Ιταλική Σχολή Μόδας & Σχεδιασμού
  • Μέγιστο μέγεθος τάξης 12 μαθητών για ενεργό και δυναμική αλληλεπίδραση με τους εκπαιδευτικούς και για να αξιοποιήσουν στο έπακρο το μάθημα
  • Το διδακτικό προσωπικό απαρτίζεται αποκλειστικά από ειδικευμένους επαγγελματίες που εργάζονται επί του παρόντος στους τομείς της μόδας και του σχεδιασμού για τη συνεχή μεταφορά της ενημερωμένης εργασιακής εμπειρίας στους μαθητές
  • Συνδυασμένη μέθοδος διδασκαλίας που συνδυάζει μαθήματα θεωρίας με πρακτικές εμπειρίες στον τομέα (εργαστήρια: εξωτερικές επισκέψεις, σεμινάρια από γνωστούς επαγγελματίες μόδας και σχεδίου, συμμετοχή σε αποκλειστικές εκδηλώσεις, εργασίες με βάση τις παραγγελίες εταιρειών, εμπειρία πρόβλεψης τάσεων σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες)
  • Μαθήματα που διδάσκονται απευθείας στα αγγλικά από καθηγητές, χωρίς διαταραχές διερμηνείας
  • Εξαιρετικές ευκαιρίες πρακτικής άσκησης χάρη στους ισχυρούς δεσμούς με τις επιχειρήσεις μόδας και σχεδιασμού στον τομέα πολυτελείας που διαχειρίζεται το Γραφείο Σταδιοδρομίας της ADL
  • Πολυτελή τοποθεσία στο Νο.5 στη Via Montenapoleone, έναν από τους πιο σημαντικούς δρόμους του πολυτελούς κόσμου
  • Το Γραφείο Υποστήριξης Φοιτητών παρέχει βοήθεια σε διαδικασίες θεώρησης και μετανάστευσης και στην εξεύρεση κατάλληλης στέγης στο Μιλάνο καθώς και στη διεκδίκηση διεθνών φοιτητών σε όλες τις πτυχές της ζωής τους στο Μιλάνο
  • Ο κύριος στόχος των μαθημάτων της ADL είναι να προετοιμάσει και να προκριθεί οι μαθητές για άμεση και επιτυχημένη είσοδο στη σημερινή ανταγωνιστική αγορά εργασίας


Υποδομές / Διδακτικές Εγκαταστάσεις

Accademia del Lusso παρέχει στους μαθητές επαγγελματικά εργαστήρια και εργαστήρια υπολογιστών εξοπλισμένα με iMac και το πιο πρόσφατο υλικό και λογισμικό. Το Σχολείο περιλαμβάνει επίσης ένα πραγματικό κατάστημα με παράθυρα, εργαστήρια διαμόρφωσης μοτίβων και προσαρμογής, καθώς και μεγάλους χώρους για φωτογράφιση και συνεδρίες στυλ μόδας.


Προτεινόμενη Σχολή

Accademia del Lusso καθηγητές της Accademia del Lusso είναι επαγγελματίες υψηλής ειδίκευσης που εργάζονται επί του παρόντος στον τομέα της μόδας και του σχεδίου και οι περισσότεροι από αυτούς διδάσκουν αποκλειστικά για τους φοιτητές της ADL. Αυτό εξασφαλίζει τη συνεχή μεταφορά της τρέχουσας εργασιακής εμπειρίας στους σπουδαστές καθώς και την άμεση επαφή με τις εταιρείες των εκπαιδευτικών.


Τοποθετήσεις

Το Γραφείο Σταδιοδρομίας της Accademia del Lusso εργάζεται για να συνδέσει τους σπουδαστές με τις επιχειρήσεις προκειμένου να δημιουργηθούν άριστες ευκαιρίες για μια πρακτική άσκηση που συχνά αποτελούν ανοίγματα για τοποθέτηση. Αυτό το αποτελεσματικό γραφείο βοηθά τους μαθητές να δημιουργήσουν το βιογραφικό και το χαρτοφυλάκιο με σκοπό να τους εκπαιδεύσουν για να κάνουν τις δουλειές τους και να προτείνουν τα προφίλ τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.


Κορυφαίες εταιρείες πρόσληψης

Βαλεντίνο, Prada, Fendi, Ralph Lauren, Salvatore Ferragamo, Bottega Veneta, LVMH, Hugo Boss, Vivienne Westwood, Ermenegildo Zegna, John Richmond, Krizia, L'Espresso, L'Oreal, Luxottica, Marina Rinaldi, Stefanel, Baci & Abbracci, OVS, +39 Manifacture, UPIM, 1ος όροφος, ΑΒ & COM, Aeffe, Αντιπρόσωπος Lux Venture, Αλβιέρο Μάρτινι, Αντόνιο Μάρας, Μπάρμπαρα Γκιανέλι, Be-Ma, Μπέτι Μπλερ, Brooks Brothers, Cashmira, Celine. Nast, Corps et Ame, Datura, Εκδόσεις PEM, Emilù, Eres, Fabrizio Melzi, Μόδας, Franca Soncini, Francesco Scognamiglio, Διασκέδαση και μόδα, Future Concept Lab, GF Υπηρεσία, Gianfranco Femzia, Gruppo Zannier, Κιθάρα, Ileana Turrini , Ingenio, Insight Communication, JM Fashion & Διαφήμιση, Jonofui, Krizia, L'Autre Chose, Le Van Kim, Les Copains, Marly's Fashion, Martin Margiela, Matteo Sorbellini, Monica Leoni, Muse Magazine, Nardelli, Page Adv, Philippe Plein, Popai, πρωθυπουργός Donne, Ruffo, διαχείριση SP, Saatchi & Saatchi, Sabat Σινάμα Αρφούδη, Σκηνή, Σκουντρέρα, Τζιν, Κοινωνία Ιταλίας, Προσωπικό Διεθνές, Στούντιο Re, Στούντιο Uno, Tosi Επικοινωνία, Ulisse Barbi, Uragano στούντιο, Urrà, Videolook, Vigevano 41, VW Consultin White Gallery, XT.

Τοποθεσίες

Μιλάνο

Address
Accademia del Lusso S.r.l.
Via Montenapoleone 5

20121 Μιλάνο, Λομβαρδία, Ιταλία

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη