Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ένα σχολείο με μια νέα έννοια: την κατάδυση στην ιταλική κουλτούρα και η ιταλική ζωή!

ΓΛΩΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ του, τις παραδόσεις, ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ

Από το 1992, εμείς, το Κέντρο Ιταλικών Σπουδών "BABILONIA" σε Ταορμίνα, Σικελία έχουν αφοσιωμένοι με πάθος τους εαυτούς μας για την προώθηση της Ιταλίας και της Σικελίας κληρονομιά και τον πολιτισμό μας, μαζί με τη μελέτη της ιταλικής γλώσσας. Προσπαθούμε να προσφέρουμε όχι μόνο την ευκαιρία να μάθουν την ιταλική γλώσσα και να βιώσουν άμεσα την ιταλική κουλτούρα και την ιταλική ζωή.

Το Κέντρο μας βρίσκεται στην καρδιά του παγκοσμίου φήμης Ταορμίνα, την πιο όμορφη πόλη στη Σικελία. Ταορμίνα, από την κορυφή του όρους Tauro, φαίνεται πάνω από τον κόλπο της Νάξου, η πρώτη ελληνική αποικία στη Σικελία, που ιδρύθηκε το 735 π.Χ. Το υπέροχο μεσογειακό γαλάζιο κόλπο με ενεργό ηφαίστειο της Αίτνας στο βάθος προσφέρουν καταπληκτική θέα από σχεδόν παντού στην πόλη. Ταορμίνα είναι γνωστή για την ομορφιά της, την απίστευτη κληρονομιά, την ιστορία, την αρχαιολογία και την αρχιτεκτονική, καθώς και για τη φήμη της στην καλωσορίζοντας τους ταξιδιώτες. Taormina βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία για να προσφέρουν στους φοιτητές εύκολη πρόσβαση στο πανέμορφο και ιστορικά σημαντικούς θησαυρούς της Σικελίας.

Τα μαθήματα και τα προγράμματα μας, που πραγματοποιήθηκε στο "Casa Silva", μια ιστορική βίλα, που χτίστηκε το 1817 μόλις 200 μέτρα μακριά από το Ελληνικό Θέατρο: ένα αρχιτεκτονικό, φυσικό και ιστορικό θησαυρό που Ταορμίνα έχει ως εκ θαύματος κατάφερε να διατηρήσει. Η βίλα ακόμα και σήμερα μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα πολυτελές βοτανικό κήπο γεμάτο με εσπεριδοειδή, μεσογειακά φυτά, αιώνων φοίνικες, δέντρα μαϊμού παζλ και μανόλιες, καθώς και πολλά άλλα εξωτικά δέντρα και φυτά.

ΟΧΙ ΜΟΝΟ φροντιστηρίου ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ πληρούν οι φοιτητές τις ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ

Στο Casa Silva, μαζί με μαθήματα ιταλικής γλώσσας και μαθήματα ιταλικής κουλτούρας, BABILONIA φιλοξενεί τακτικά παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, ένα cine-forum και το καλοκαίρι, εκθέσεις ζωγραφικής και γλυπτικής σε 1.000 τετραγωνικά μέτρα του βοτανικού κήπου. Επιπλέον, ζωντανά θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες (τζαζ και κλασική μουσική) προσφέρονται. Στο net-γ @ fé βρίσκεται στον κήπο WI-FI μαθητές μπορούν να απολαύσουν τον ελεύθερο χρόνο τους κάτω από τα καταπράσινα δέντρα για να σπουδάσουν, να χαλαρώσετε και να πληρούν τους συμμαθητές τους Babilonia δεν είναι μόνο ένα σχολείο γλώσσας, αλλά πραγματικά ένα Πολιτιστικό Κέντρο, ανοιχτές τόσο σε η τοπική κοινότητα και σε διεθνείς φοιτητές μας οι οποίοι αποκτήσουν μια ευρύτερη πολιτιστική εμπειρία και να έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν εύκολα και να ενταχθούν στην τοπική κοινότητα

ΓΛΩΣΣΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΝΟΣ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ

Η γλώσσα είναι το αποτέλεσμα μιας πολιτισμό και τις παραδόσεις, την ιστορία της, τον τρόπο ζωής του και τις θέσεις του. Με αυτό κατά νου, αν θέλετε μια πληρέστερη πολιτιστική εμπειρία στη Σικελία, και όχι απλώς να είναι ένα απλό τουριστικό, αλλά είναι ένας πραγματικός ταξιδιώτης, μπορείτε να συνδυάσετε μια ομάδα ιταλικής γλώσσας ή ιδιωτικά μαθήματα Ιταλικών με μας

ΙΤΑΛΙΚΗ συν ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

• Ιταλικά καθώς και της Σικελίας μαγειρικής • Ιταλικά συν Wine & τροφίμων της Σικελίας • Ιταλικά καθώς και της Σικελίας αγγειοπλαστική και κεραμική διακόσμηση • Ιταλικά συν Πεζοπορία & πεζοπορία στη Σικελία • Ιταλικά συν Κατάδυση στη Σικελία • Ιταλικά καθώς και Γκολφ στην Σικελία • Ιταλικά καθώς και Λογοτεχνία • Ιταλική συν Ιστορία της Τέχνης • Ιταλικά συν Ιστορία και, για όσους επιθυμούν μια πιο αποκλειστική και εντατική πακέτο με 50 + υποτρόφων, μια ειδική πρόσκληση για να ενταχθείτε στο πρόγραμμά μας «Χρυσή Σικελία".

Το Κέντρο μας για Ιταλικών Σπουδών φιλοξενεί επίσης διάφορα προγράμματα των ΗΠΑ για τα δύο Πανεπιστήμια Graduate & Προπτυχιακοί φοιτητές. Προσφέρουμε τα βραχυπρόθεσμα προγράμματα (χειμερινή και θερινή προγράμματα) και μακροπρόθεσμα προγράμματα (προγράμματα εξάμηνο). Οι μαθητές μπορούν να μεταφέρουν άμεσα ακαδημαϊκών μονάδων ή να κερδίσουν προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό πιστώσεων μέσω Auburn University, για όλα τα μαθήματα μας.

Ελπίζουμε να σας καλωσορίσουμε σύντομα στην Ταορμίνα, Σικελία και να προσφέρει την ευκαιρία να ανακαλύψετε το νησί μας τόσο γεμάτη ιστορία, τόσο γεμάτη πολιτισμό, τόσο γεμάτη έμπνευση!

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά
ιταλικός

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Babilonia Centro Studi Italiani, Taormina