Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Αξίες

Την ποιότητα, την αυθεντικότητα, το σεβασμό, τη φιλοξενία και την ασφάλεια των τροφίμων

Ένα πολιτιστικό κινητήρια δύναμη που μεταδίδει αξίες

Ο σκοπός της ICIF, το Ινστιτούτο Τροφίμων και Οίνου των Περιφερειών, της Ιταλίας, είναι να κατατάξει, να προστατεύσει και να προωθήσει την εικόνα της ιταλικής κουζίνας, την αριστεία των τοπικών προϊόντων και της περιφερειακής κουλτούρας φαγητό και κρασί, με γνωστοποίηση της γνώσης μεταξύ των επαγγελματιών σε όλο τον κόσμο τονίζοντας την αξία της ακίνητης ιταλική κουζίνα και τα εξαιρετικά προϊόντα διατροφής που το διακρίνουν είναι ένας από τους κύριους στόχους ICIF, προκειμένου να προωθήσει "Κατασκευασμένο στην Ιταλία".

Lifestyle, φιλοξενία και την αυθεντικότητά

ICIF έχει πάντα τις τιμές των ιταλικό φαγητό και κρασί, ιταλική φιλοξενία και lifesyle σε όλο τον κόσμο συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις και inititatives, τόσο στην Ιταλία όσο και στο εξωτερικό. Η προώθηση της ιταλικής κουζίνας και κορυφαία ποιότητα ιταλικά προϊόντα διατροφής παρουσιάζεται μέσα από την εκπαίδευση των νέων σεφ στο ιταλικό αρχηγείο στο Κάστρο της Costigliole d'Asti, στην κινεζική Ινστιτούτο στη Σαγκάη, στα ινστιτούτα του Σάο Πάολο και Flores da Cunha στη Βραζιλία και μέσω της συνεργασίας με σχολεία και πανεπιστήμια Γαστρονομίας σε διάφορες χώρες σε όλο τον κόσμο.

ΚΥΡΙΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Μαθήματα μαγειρικής, προώθηση της "Made in Italy", σημαντικά γεγονότα και την καταπολέμηση της παραχάραξης

Πρακτική

Κατάρτισης για τους νέους Ιταλούς και ξένους μάγειρες για να αποκτήσουν μια επαγγελματική εξειδίκευση Περιφερειακής Ιταλική Κουζίνα? η διδακτέα ύλη περιλαμβάνει επίσης την κατάρτιση σχετικά με την ασφάλεια των τροφίμων και βιώσιμων πολιτικών στη διαχείριση της τροφικής αλυσίδας.

Προώθηση της «Made in Italy»

Προώθηση της ιταλικής κουζίνας και κορυφαία ποιότητα ιταλικά προϊόντα στο εξωτερικό, μέσω της διοργάνωσης μαθημάτων κατάρτισης και τη διάδοση των πληροφοριών σχετικά με "Made in Italy" και η εφαρμογή της από επαγγελματίες σεφ και εστιάτορες σε όλο τον κόσμο.

Προώθηση της ιταλικό φαγητό και κρασί προϊόντων στο εξωτερικό σε εκθέσεις και διεθνείς διοργανώσεις. Οργάνωση περιηγήσεις φαγητό και κρασί για να ανακαλύψετε την ουσία της ιταλικής τοπική κουζίνα και Πολιτισμού, τα κορυφαία ποιότητα των προϊόντων και την πλούσια κουλτούρα των ιταλικών περιφερειών.

Σημαντικά γεγονότα

ICIF βρίσκεται στην πρωτοπορία των διεθνών γεγονότων, όπου απαιτείται έγκυρη φωνή στο εστιατόριο των επιχειρήσεων, παροχή τεχνογνωσίας για τις πρωτοβουλίες που προωθούν ιταλικό φαγητό και τον πολιτισμό.

Καταπολέμηση της παραχάραξης

Το λένε "Ιταλική βυθομέτρησης", Η απομίμηση ή πλαστογράφησης των ιταλικών προϊόντων διατροφής στο εξωτερικό. Ένα ψεύτικο προϊόν διατροφής έχει ένα μείγμα από ιταλικά ονόματα, λογότυπα, εικόνες και συνθήματα σαφώς οφείλεται στην χώρα μας.

Εκτός από τους εκπαιδευτικούς του στόχους, ICIF ιδρύθηκε με σκοπό την ταξινόμηση, την προστασία και την προώθηση της εικόνας της ιταλικής κουζίνας και των προϊόντων της αριστείας στο εξωτερικό, προστατεύοντας τεχνίτη παραγωγές, την υπεράσπιση των καταναλωτών από τη νοθεία και πλαστογραφία και με τη διάδοση των γνώσεων και των τεχνικών μεταξύ των επαγγελματιών σεφ και εστιάτορες σε όλο τον κόσμο.

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
Αγγλικά
ιταλικός

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μαθήματα Διοικητικών Στελεχών

Italian Culinary Institute for Foreigners - ICIF

Το μάθημα Ιταλικής Κουζίνας και Ηνολογίας, διάρκειας 180 ημερών, διακρίνεται σε δύο μέρη: το πρώτο, με διάρκεια 55 ημερών, θεωρητικά-πρακτικά μαθήματα στα κεντρικά γραφεί ... [+]

Μάστερ στην ιταλική κουζίνα και την οινολογία

Εννέα εβδομάδες θεωρητικών και πρακτικών διδαγμάτων και την ευκαιρία πρακτικής άσκησης στα καλύτερα ιταλικά εστιατόρια

Το μάθημα Ιταλικής Κουζίνας και Ηνολογίας, διάρκειας 180 ημερών, διακρίνεται σε δύο μέρη: το πρώτο, με διάρκεια 55 ημερών, θεωρητικά-πρακτικά μαθήματα στα κεντρικά γραφεία του ICIF , συμπληρωμένα με εκπαιδευτικά εκδρομικά πεδία. ο δεύτερος περιλαμβάνει μια επαγγελματική πρακτική 120 ημερών (προαιρετική, που δεν περιλαμβάνεται στο κόστος συνδρομής) σε εστιατόρια που επιλέγονται από το σχολείο.... [-]

Ιταλία Turin
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά,ιταλικός
Πλήρης παρακολούθηση
6 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

ICIF Presentation EN

Location address
Piazza Vittorio Emanuele II, 10
Costigliole d'Asti

Turin, Piedmont, 14055 IT
Social Media
Location address
Piazza Vittorio Emanuele II, 10
Costigliole d’Asti (AT)

Italy Online, 14055 IT