IED – Istituto Europeo di Design Cagliari

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Υπηρεσία Σχεδιασμός, Βιώσιμη Ανάπτυξη, Τουρισμός, το Web και τις νέες τεχνολογίες.

Ένα πραγματικά αρχαία πόλη που έχει διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στην ιστορία της Μεσογείου, Κάλιαρι είναι σήμερα μία από τις περιοχές που φιλοξενούν μεγαλύτερες συγκεντρώσεις στον κόσμο της Πληροφορικής εταιρείες.

IED Κάλιαρι εστιάζει εκπαιδευτικών προγραμμάτων της για την ανάπτυξη του σχεδιασμού προσανατολισμένη στην παροχή υπηρεσιών προς αυτούς τους νέους τομείς όπως η βιωσιμότητα εφαρμόζεται στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, η ποιότητα της ζωής στις μεγάλες σύγχρονες πόλεις, και οι νέες τεχνολογίες που εφαρμόζονται στα μέσα ενημέρωσης και στην εκπαίδευση.

Γενικότερα, εκπαίδευση εδώ επικεντρώνεται στην νέα προσέγγιση στην έννοια της ευεξίας που παίρνει τα πάντα από το άτομο προς την πόλη και τα περίχωρά της.

Αυτές οι θεματικές περιοχές είναι τα κύρια θέματα για την ανάπτυξη νέων σχηματισμών των μαθημάτων κατάρτισης που θα μας δώσει τη δυνατότητα να παράγει δομημένα έργα με εταίρους από το δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • ιταλικός

Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

μεταπτυχιακό δίπλωμα στο σχεδιασμό βιώσιμων τουριστικών υπηρεσιών

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 12 μήνες March 2018 Ιταλία Κάλιαρι

Τα τελευταία χρόνια το ζήτημα της βιωσιμότητας με την ευρύτερη έννοια (περιβαλλοντικά, κοινωνικά και οικονομικά) έχει αναλάβει μια όλο και πιο σημαντική θέση. Το Πρωτόκολλο του Κιότο των στόχων το 2020 έρχονται τώρα και το τελευταίο συνέδριο της Cop21 στο Παρίσι το 2015 για το κλίμα έχει αποφασίσει να κρατήσει την αύξηση της θερμοκρασίας του πλανήτη κάτω από 1 βαθμό και ένα μισό ως επί το πλείστον με τη μείωση των εκπομπών CO2 από τις δραστηριότητες της " άνθρωπος. Σε ένα ιταλικό τελευταία GreenItaly 2015 εγγραφές αναφέρουν ότι η πράσινη οικονομία φέρνει μια προστιθέμενη αξία στη χώρα μας πάνω από εκατόν δύο ενίσχυση του ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί στο 10,3% της εθνικής μας οικονομίας. Μία εταιρεία σε πέντε είναι βιώσιμη και ο τουρισμός ακολουθεί αυτή την τάση. Η βιώσιμη έρευνα σχεδιασμός γίνεται περισσότερο από ποτέ ένα αίτημα από την αγορά, τόσο περισσότερο ο σχεδιασμός γίνεται στην Ιταλία συνδυασμό που συνδέονται με την ανάπτυξη βιώσιμων τουριστικών υπηρεσιών. Σε αυτό το πλαίσιο ο πλοίαρχος στόχος είναι να δημιουργηθούν οι νέες διαχειριστές οι οποίοι μπορούν να διαχειριστούν και να δημιουργήσουν νέες υπηρεσίες για τον αειφόρο τουρισμό που υπάγονται σε καινοτόμα στοιχεία των πράσινων θέσεων εργασίας. [+]

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «διδάσκεται στα ΙΤΑΛΙΚΗ Σε ποιους απευθύνεται: Ο Μεταπτυχιακό στο Σχεδιασμό της βιώσιμης τουριστικών υπηρεσιών Είναι σχεδιασμένο για τους πτυχιούχους στην οικονομία, ανθρωπιστικές και το σχεδιασμό που ενδιαφέρονται να αναπτύξουν τις ικανότητές τους στον τομέα του βιώσιμου τουρισμού και την ανάπτυξη της περιοχής, αλλά και για τους διαχειριστές και τους τουριστικούς πράκτορες που επιθυμούν μια εντατική ετήσια αύξηση των δεξιοτήτων τους να προτείνουν στην αγορά με περισσότερες δεξιότητες. στόχος: Το Master αποτελούν ένα νέο είδος βιώσιμης διαχείρισης υπηρεσιών για τον τουρισμό στις κατηγορίες των πράσινων θέσεων εργασίας: μια άκρως εξειδικευμένη επαγγελματική, αλλά με ισχυρή διατομεακή και διεπιστημονική δεξιότητες, μαθαίνοντας για τη βιώσιμη δεξιότητες επικοινωνίας, οικονομικούς (ιδιαίτερα της πράσινης οικονομίας , μπλε οικονομία και την ανταλλαγή οικονομίας) και γνώση των διαδικασιών, των υλικών και εργαλείων σχεδιασμού. Ο φοιτητής θα έχει επιτευχθεί στο τέλος της διαδρομής, μαλακό δεξιοτήτων σχετικά με το θέμα της βιωσιμότητας που εφαρμόζονται για το σχεδιασμό των τουριστικών υπηρεσιών και τα πράσινα εργαλεία μάρκετινγκ για να επικοινωνούν. Επιπλέον, θα έχουν αποκτήσει την ικανότητα να επιτύχει τα σχέδια μετατροπής των τουριστικών υπηρεσιών και διαμονής των παραδοσιακών μούχλας σε βιώσιμη νέα πραγματικότητα. Θα προσδιορίσει τις μορφές και τη χρηματοδότηση της διεθνούς διευκόλυνση να στηρίξει οικονομικά αυτές τις επιλογές και θα κυριαρχήσει η πλέον κατάλληλη στρατηγική επικοινωνίας μέσα από τα πράσινα βιώσιμη εργαλεία μάρκετινγκ και επικοινωνίας, που προσιδιάζουν σε αυτά τα θέματα τα οποία διαφέρουν από εκείνες του παραδοσιακού μάρκετινγκ. Ο πλοίαρχος ήταν για το σκοπό αυτό χωρίζεται σε 4 βασικούς τομείς για να εξασφαλίσει μια ολοκληρωμένη κατανόηση του θέματος:... [-]

Βίντεο

IED Cagliari

Επικοινωνία

IED - Istituto Europeo di Design

Διεύθυνση Viale Trento 39
09123 Cagliari, Italy
Ιστοσελίδα http://www.ied.it/cagliari/home
Τηλέφωνο +39 070 273505