IED – Istituto Europeo di Design Venice

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Θερμοκοιτίδα της γνώσης και της έρευνας για την καινοτομία.

Βενετία ήταν πάντα ένα σταυροδρόμι διαφορετικών πολιτισμών και η κατάστασή του έχει προκαλέσει το να εκτεθούν, περισσότερο από άλλες πόλεις, επιρροές, τάσεις και καινοτομίες, στην τέχνη όπως και στον πολιτισμό και το εμπόριο, καλλιεργώντας μια κλίση συναντήσεων και έρευνας Νέα.

Οι πόλεις της πρώτης και μεγαλύτερης οργάνωσης πρωτο-βιομηχανικής Δύσης: Οπλοστάσιο της Βενετίας, όπου εφευρέθηκε και ξεκίνησε η παραγωγή στη ναυτική σειρά.

Στη Βενετία συγκλίνουν γλώσσες, τις ιδέες και τα ταλέντα μαζί τους αντικείμενα και υλικά. Η στάση απέναντι στην αλλαγή της υφιστάμενης ποιότητας που διακρίνει είναι απαραίτητο να φέρει μαζί διαφορετικούς κόσμους και να γεννήσει νέες πραγματικότητες.

Τι κάνει IED Βενετία κέντρο της εκπαιδευτικής αριστείας; Η ικανότητά της να δημιουργήσει μια σχέση με τον πλούτο της γνώσης και να αποτελέσει τον καταλύτη για την υποβολή προτάσεων, τα έργα, οι άνθρωποι και ενέργειας όχι μόνο στο τοπικό πλαίσιο, αλλά σε εθνικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
  • ιταλικός

Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

Master στο επιμελητών πρακτική

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 12 μήνες March 2018 Ιταλία Βενετία

Το Master in επιμελητών πρακτική που προωθείται από IED Βενετία είναι ένα πρόγραμμα που ασχολούνται με μια πλήρη και ρεαλιστικό τρόπο με την κατεύθυνση του σχεδιασμού της έκθεσης και της διαχείρισης που σχετίζονται με τον τομέα της τέχνης και πέρα, κατάρτιση επαγγελματιών έτοιμοι να εισέλθουν με πλήρη δικαιώματα στη βιομηχανία τέχνη. [+]

TARGET Αυτή η πορεία της μελέτης έχει σχεδιαστεί για μεταπτυχιακούς φοιτητές που έρχονται από όλο τον κόσμο που θέλουν να ειδικευτούν επαγγελματικά με την επιμελητική τομέα, όπως μουσεία, γκαλερί, εκθέσεις ή για οίκους δημοπρασιών. Προηγούμενη μελέτη στον τομέα των Τεχνών και Διαχείρισης είναι επιθυμητή, αλλά όχι απαραίτητη. Μεθοδολογία και δομή Το αναλυτικό πρόγραμμα του μαθήματος αποτελείται από έρευνες της σύγχρονης και της διεθνούς σύγχρονης τέχνης, καθώς και η στενή εξέταση των οπτικών οργάνων τέχνες και πρακτικές, την κατάρτιση στην έκθεση οργάνωση και δημόσια προγράμματα σε μουσεία και όχι-για-κέρδους γκαλερί, θέση σε λειτουργία, το γράψιμο, δημοσιεύοντας και εμπορική δραστηριότητα γκαλερί. Η διδασκαλία συνδυάζει μαθήματα διάλεξη που βασίζεται, αυτο-ξεκίνησε έρευνα, σεμινάρια, επισκέψεις, και τη συλλογική εργασία. Περιλαμβάνει, επίσης, την υλοποίηση ενός έργου, σε συνεργασία με ένα εθνικό περίπτερο στην Μπιενάλε της Βενετίας. Η διάρκεια του προγράμματος Masters κατανέμεται ως εξής: επτά μήνες διαλέξεις, εργαστηριακές δραστηριότητες, μουσεία και γκαλερί επισκέψεις, ολοκληρωμένο με ατομική μελέτη, την ανάπτυξη του έργου και τρεις μήνες αφιερωμένο στην εκπόνηση της τελικής Διπλωματική Εργασία που μπορεί να αναληφθεί μόνο του ή σε μία ομάδα. Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα έχει μια πολύ πραγματιστική προσέγγιση, παρέχοντας στους φοιτητές με τη μεθοδολογία και ένα βήμα-προς-βήμα μονοπάτι που θα οδηγήσει στην υλοποίηση ενός σχεδίου έκθεσης. Για το λόγο αυτό η δομή του χωρίζεται σε 3 κύρια μέρη: - 1_THEORY ΠΕΡΙΟΧΗ Το πρώτο μέρος παρέχει στους φοιτητές με στερεά εισαγωγή στην ιστορία της μετα-WW2 μοντέρνας και σύγχρονης τέχνης, και μια κριτική ανάλυση των πρόσφατων τάσεων. Η ιστορία των εκθέσεων αναλύεται υπό το πρίσμα της μουσειολογίας,... [-]

Βίντεο

Aggiudicati una borsa di studio per il corso di Marketing e Comunicazione dei Beni Culturali

Aggiudicati una borsa di studio per il corso di Grafica Digitale

Mery Glez - performance luminosa e sonora

Επικοινωνία

IED - Istituto Europeo di Design

Διεύθυνση Campo S. Stefano 2842
30124, Italy
Ιστοσελίδα http://www.ied.it/venezia/home
Τηλέφωνο +39 041 277 1164