International University of Languages and Media

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ιστορία και Αποστολή

"Ξέρεις, ξέρουν πώς να είναι, ξέρουν πώς να το κάνουμε". Είναι για αυτούς τους τρεις ακρογωνιαίους λίθους που University IULM έχει βάση τη διδασκαλία της αποστολής του, αντλώντας έμπνευση από τις αρχές της UNESCO. Λαμβάνοντας δύναμη από τον προορισμό της ενσωμάτωσης των πολιτιστικών γνώσεων και των επαγγελματικών ικανοτήτων, το Πανεπιστήμιο έχει από πολύ την ίδρυσή της πριν από 40 χρόνια παρουσιάστηκε πάντα ως σημείο συνάντησης μεταξύ του ακαδημαϊκού κόσμου και των αγορών εργασίας.

Το Istituto Universitario di Lingue Moderne (IULM) ιδρύθηκε το 1968 από τον Fondazione Scuola Superiore ανά Interpreti e Traduttori, υπό την έμπνευση του γερουσιαστή Carlo Bo και τον καθηγητή Silvio Baridon. Από την αρχή η ιδέα πίσω από το σχέδιο ήταν να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των αγορών εργασίας με βάση τις αναλύσεις των σημερινών τάσεων.

Οι 70

IULM, όπως ήταν τότε γνωστό, εστιάζει την προσοχή του στη μελέτη των γλωσσών, μια απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδο όλο και περισσότερο στις διεθνείς αγορές και τα πλαίσια επικεντρώνεται στην ενίσχυση των τεχνών και των αγορών του πολιτισμού.

Οι 80

Το Πανεπιστήμιο ήταν το πρώτο στην Ιταλία για να αντιληφθεί πώς ο κόσμος της επικοινωνίας και της κοινωνίας των καταναλωτών ήταν εξελίσσεται, και, κατά συνέπεια, είδε την ανάγκη να ενημερώσετε τα μαθήματα της, παρέχοντας μια ειδική σειρά από εργαλεία. Είναι σε αυτή την περίοδο στην οποία βασίζεται το Scuola di Speciale Relazioni Pubbliche.

Οι 90

Η δεκαετία που σηματοδοτεί την οριστική ενίσχυση της θέσης του Πανεπιστημίου στον τομέα της επικοινωνίας: Τμήμα Επικοινωνίας και Ψυχαγωγίας Σπουδών έχει συσταθεί παράλληλα με την πρώτη Σχολή του Πανεπιστημίου Ξένων Γλωσσών και Λογοτεχνίας. Το 1998 το Πανεπιστήμιο παίρνει το σημερινό της όνομα: Libera Università di Lingue e Comunicazione IULM.

Από το 2000 μέχρι σήμερα

Συνεχίζοντας παράλληλα να δώσει ιδιαίτερη προσοχή στη δυναμική του κόσμου της εργασίας, Πανεπιστήμιο IULM είναι επίσης αποφασισμένη, με στόχο να παρέχει στους φοιτητές του με την πολιτιστική εκπαίδευση μέσω καινοτόμων προγραμμάτων σπουδών. Ιδρύθηκε ως σημείο αναφοράς για τη διδασκαλία στους τομείς των γλωσσών και της επικοινωνίας, έχει πλέον καταστεί ένα κέντρο αριστείας στους τομείς του τουρισμού και την αξιοποίηση της πολιτιστικής κληρονομιάς. Με 4 Σχολές του, Πρώτος Κύκλος Βαθμός Μαθήματα, Β Κύκλου Πτυχίο Μαθήματα, Μαθήματα πολλές μάστερ και τα μαθήματα μετά την εμπειρία, το Πανεπιστήμιο προσφέρει ένα πλήρες φάσμα των μαθημάτων σε όλα τα επίπεδα.

Αποστολή

Η αποστολή του Πανεπιστημίου IULM είναι να εκπαιδεύσει και να διδάξουν επαγγελματίες σε θέση να αναλάβει τις προκλήσεις και να πιάσει τις ευκαιρίες που προκύπτουν από τις διεθνείς αγορές και τα σενάρια, ενώ διαμορφώνουν επίσης τους άνδρες και τις γυναίκες γνωρίζουν τη δική τους ευημερία και αξίζει.

IULM εγγυάται φοιτητές του βαθιά πολιτισμική συνείδηση ​​και μια σταθερή πανεπιστημιακή εκπαίδευση - ένα μίγμα θεωρίας και πρακτικής: υιοθετεί μια ολοκληρωμένη προσέγγιση, η οποία έχει αποδειχθεί ότι είναι εξαιρετικά χρήσιμο όχι μόνο στο να βοηθήσουν τους μαθητές να εισαγάγετε με επιτυχία τον κόσμο της εργασίας, αλλά και στην υποβοήθησή τους βρείτε προσωπική ικανοποίηση στη ζωή τους.

Πανεπιστήμιο IULM έχει την ίδια δει πάντα ως πρωτοπόρος: όλα αυτά τα χρόνια ήταν σε θέση να προβλέψει τις τάσεις και προσαρμογή στις αλλαγές, που λειτουργεί ως μια δυναμική συνομιλητή σε ένα συνεχώς εξελισσόμενο σύστημα. Σήμερα είναι μια καλά εδραιωμένη ίδρυμα της κοινωνικοοικονομικής τους μηχανισμούς της περιοχής επιρροής της: μια προνομιούχα κατάσταση που του επιτρέπει να προσεγγίσουν σημαντικά μη-ακαδημαϊκούς φορείς και ιδρύματα, προκειμένου να προτείνουν κοινά έργα που μπορούν να παράγουν προστιθέμενη αξία για τη διδασκαλία και την έρευνα.

IULM εν συντομία

Όχι μόνο λόγια. Η αξία του Πανεπιστημίου IULM βρίσκεται επίσης σε στοιχεία της.

διεθνείς σχέσεις

Μάθετε τον κόσμο για να χτίσει το μέλλον. Αυτή είναι η πολιτική της διεθνοποίησης των IULM. Το Πανεπιστήμιο ενθαρρύνει την ανταλλαγή με ξένα πανεπιστήμια και επιχειρήσεις για τους φοιτητές, αποφοίτους και καθηγητές.

IULM καλωσορίζει πολλούς ξένους φοιτητές, καθώς και επισκέπτες καθηγητές και οργανώνει δραστηριότητες υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Κοινότητας έργα ή σε συνεργασία με διαπανεπιστημιακής δίκτυα για την ανάπτυξη εκπαιδευτικών και ερευνητικών προσανατολισμένη έργα.

Αυτό μεταφράζεται σε αυξημένες δυνατότητες για τους μαθητές να παρακολουθήσουν μαθήματα και να δώσουν εξετάσεις στο εξωτερικό, ενθαρρύνοντάς τους να δοκιμάσουν νέα και προκλητική εμπειρία και την άσκηση του ίδιου εμπλουτισμού που προέρχεται από μια συνάντηση με άλλους πολιτισμούς. Δίνει, επίσης, αποφοίτους και φοιτητές την ευκαιρία να αποκομίσουν τα οφέλη των πολύτιμων και επαγγελματικά τυγχάνουν εμπειρίες εργασίας. Για το σκοπό αυτό, IULM έχει επίσης λάβει μέρος σε αρκετές σχετικών έργων και τη χορήγηση υποτροφιών για τρία ή έξι μηνών εμπειρία εργασίας σε διάφορους τομείς επιχειρηματικής σε όλη την Ευρώπη.

Για τη διευκόλυνση της κινητικότητας των σπουδαστών και την ακαδημαϊκή αναγνώριση των σπουδών στο εξωτερικό, IULM έχει υιοθετήσει το Ευρωπαϊκό Σύστημα Μεταφοράς Πιστωτικών Μονάδων (ECTS). Αρχικά σχεδιάστηκε για τη μεταφορά πίστωσης, το ECTS έχει εξελιχθεί σε ένα σύστημα συσσώρευσης που θα χρησιμοποιηθεί σε όλα τα επίπεδα: θεσμικά, περιφερειακό, εθνικό και ευρωπαϊκό.

Ένα άλλο αποτέλεσμα αυτών των δραστηριοτήτων είναι η ενοποίηση του δικτύου του Πανεπιστημίου των σχέσεων με τους άλλους κορυφαία πανεπιστήμια στην Ευρώπη και με πολλά ιδρύματα και εταιρείες που εμπλέκονται στην παροχή εμπειρίες εργασίας.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
  • ιταλικός

Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

μεταπτυχιακό δίπλωμα στην επικοινωνία για τις διεθνείς σχέσεις (micri)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος November 2017 Ιταλία Μιλάνο

Το ΜΔΕ στην ανακοίνωση για τις διεθνείς σχέσεις (MICRI) εκπαιδεύει τους επαγγελματίες της επικοινωνίας με ειδική εκπαίδευση που οδηγεί στην εργασία ευκαιρίες σε διεθνές επίπεδο, σε δημόσιους ή ιδιωτικούς οργανισμούς. [+]

Το ΜΔΕ στην ανακοίνωση για τις διεθνείς σχέσεις (MICRI) εκπαιδεύει τους επαγγελματίες της επικοινωνίας με ειδική εκπαίδευση που οδηγεί στην εργασία ευκαιρίες σε διεθνές επίπεδο, σε δημόσιους ή ιδιωτικούς οργανισμούς. βαθμό 1ο επίπεδο Πανεπιστήμιο Μάστερ στην ανακοίνωση για τις διεθνείς σχέσεις (MICRI) το πτυχίο MICRI Δασκάλου είναι ένα πρώτο επίπεδο βαθμού μεταπτυχιακού μάστερ απευθύνεται σε νέους πτυχιούχους και επαγγελματίες της επικοινωνίας, και προσφέρει υψηλής ποιότητας κατάρτιση για ευκαιρίες εργασίας στο διεθνές πεδίο. Το μονοπάτι μελέτης, με τη διδασκαλία του σώματος πολύ υψηλό προφίλ και ακαδημαϊκά και επαγγελματικά, λαμβάνει χώρα πάνω από 12 μήνες (σε ετήσια βάση) και διαθέτει ένα συνδυασμό της θεωρητικής κατάρτισης και της πρακτικής εμπειρίας: έξι μηνών από το εβδομάδας επίσημη μαθήματα με υποχρεωτική φοίτηση, στα ιταλικά και Αγγλικά, εργαστηριακές δραστηριότητες και τις ατομικές συνεδρίες μελέτης. Μετά την ταξική βάση την εμπειρία, και να ολοκληρώσει τον κύκλο εκπαίδευσης, οι μαθητές λαμβάνουν μέρος σε μια τοποθέτηση 300 ώρες σε μια διεθνή εταιρεία ή οργανισμό, στην Ιταλία ή στο εξωτερικό. Με το βαθμό του Μιλάνου Μεταπτυχιακό στην ανακοίνωση (MICRI) θα γίνει ένα διεθνές επικοινωνίες επαγγελματικό! Για ένα μέλλον στην επιχείρηση ή σε εμπορικές δραστηριότητες στο εξωτερικό, στη δημοσιογραφία, διπλωματική και προξενική εκπροσώπηση ή στον τομέα της διεθνούς οργάνωσης και συνεργασίας. Δάσκαλος Στόχος Ο Master στην "Ανακοίνωση για τις Διεθνείς Σχέσεις" (MICRI) είναι ένα μοναδικό μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Ιταλία, καθώς έχει ως στόχο να καλύψει το κενό στον τομέα της διαπολιτισμικής εκπαίδευσης επικοινωνίας στον ευρωπαϊκό ακαδημαϊκό σενάριο. MICRI μετατρέπεται σε φοιτητές οι οποίοι έχουν ένα ειδικό ταλέντο για την επικοινωνία και... [-]

Μεταπτυχιακό στη μουσειολογία νέα μέσα μαζικής ενημέρωσης και επικοινωνίας μουσείο

Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο Μερική παρακολούθηση 1 εξάμηνο January 2018 Ιταλία Μιλάνο

Master Course μας έχει μια μοναδική προσέγγιση για τη μουσειολογία στο πιο καινοτόμες τάσεις της, ιδίως σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Είναι διεξάγεται υπό την αιγίδα του Ευρωπαϊκού Ιδρύματος Μουσείου Ακαδημίας (NL), η οποία συμβάλλει με εμπειρογνώμονες και με διδακτικών πόρων. Σε απευθείας σύνδεση ενότητες προσφέρουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε αυτή την πορεία και να φοιτητές στο εξωτερικό στο πλαίσιο ενός εξυπηρετικό κηδεμονία. [+]

Δάσκαλος Στόχος Master Course μας έχει μια μοναδική προσέγγιση για τη μουσειολογία στο πιο καινοτόμες τάσεις της, ιδίως σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Είναι διεξάγεται υπό την αιγίδα του Ευρωπαϊκού Ιδρύματος Μουσείου Ακαδημίας (NL), η οποία συμβάλλει με εμπειρογνώμονες και με διδακτικών πόρων. Σε απευθείας σύνδεση ενότητες προσφέρουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε αυτή την πορεία και να φοιτητές στο εξωτερικό στο πλαίσιο ενός εξυπηρετικό κηδεμονία. Το Θερινό Σχολείο θα πραγματοποιηθεί στην Πανεπιστημιούπολη IULM στο Μιλάνο, μια παγκόσμια πρωτεύουσα του design και της μόδας και το πιο ζωντανό ιταλική πόλη. Τα σεμινάρια που σχεδιάζονται στο Μιλάνο, καθώς και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρους. Αυτό το Μεταπτυχιακό μάθημα είναι σχεδιασμένο για όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν εμπειρία σε σύγχρονες μουσειολογικές και τις διασυνδέσεις μεταξύ μουσείου και της πολιτιστικής κληρονομιάς, καθώς και στα νέα μέσα μαζικής ενημέρωσης και επικοινωνίας μουσείο. Οι απόφοιτοι από το γήπεδο θα είναι έτοιμο να συνεχίσουν τη σταδιοδρομία σε μουσεία και ιδρύματα πολιτιστικής κληρονομιάς, τις πολιτιστικές οργανώσεις, εκπαιδευτικούς οργανισμούς που ασχολούνται με θέματα πολιτιστικής κληρονομιάς. πρόγραμμα Master Το πρόγραμμα σπουδών αποτελείται από: Ένα Σεμινάριο 5 ημέρες στο Μιλάνο κατά την έναρξη του μαθήματος? 4 on-line μονάδες με τη συμμετοχή εμπειρογνωμόνων και επαγγελματιών με τεκμηριωμένη διεθνή εμπειρία? 6 ημέρες Θερινό Σχολείο και διπλωμάτων για την τελετή στο Μιλάνο μεταξύ των οποίων μία ημερήσια εκδρομή στη Βενετία? Δωρεάν συμμετοχή σε προαιρετική διεθνείς συναντήσεις συν-διοργανώνεται από την Ευρωπαϊκή Ακαδημία Μουσείο κατά τη διάρκεια του εξαμήνου. Το πρόγραμμα αυτό υπόκειται σε μικρές αλλαγές που οφείλονται σε οργανωτικές συνθήκες. Θέματα Μιλάνο Σεμινάριο Η εξέλιξη των Ορισμός... [-]

πλοίαρχος στο χώρο της φιλοξενίας και του τουρισμού διαχείριση (htm)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 12 μήνες January 2018 Ιταλία Μιλάνο

Πτυχίο Το Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Τουρισμού συνεχίζει να επικαιροποιεί και να εξελίσσονται. Για 13η έκδοση του, MTM έχει γίνει το πτυχίο Μάστερ στη Διοίκηση Φιλοξενίας και Τουρισμού (HTM), μια αγγλική γλώσσα μονοπάτι για να αξιοποιήσουν στο έπακρο το ταλέντο σας και να ξεκινήσετε μια λαμπρή καριέρα στον Τουρισμό. [+]

Γιατί HTM Πτυχίο Το Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Τουρισμού συνεχίζει να επικαιροποιεί και να εξελίσσονται. Για 13η έκδοση του, MTM έχει γίνει η Πτυχίο Μάστερ στη Διοίκηση Φιλοξενίας και Τουρισμού (HTM), Μια αγγλική γλώσσα μονοπάτι για να αξιοποιήσουν στο έπακρο το ταλέντο σας και να ξεκινήσετε μια λαμπρή καριέρα στον Τουρισμό. το πτυχίο Μάστερ στη Διοίκηση Φιλοξενίας και Τουρισμού (HTM), με περιορισμένο αριθμό και υποχρεωτική παρακολούθηση, χαρακτηριστικά περιεχόμενο των μαθημάτων εξ ολοκλήρου στην αγγλική γλώσσα διεθνές μείγμα των φοιτητών καθηγητές από κορυφαία διεθνή ερευνητικά κέντρα μοναδική εμπειρία στον τομέα για την υλοποίηση καινοτόμων έργων hands-on προσέγγιση με διευθυντικά στελέχη από κύρια τουριστικές επιχειρήσεις 6-μηνών προσαρμοσμένη πρακτική στην Ιταλία ή στο εξωτερικό 87% των αποφοίτων που εργάζονται ως επαγγελματίες του τουρισμού μέσα σε 3 μήνες, χάρη στην υποστήριξη τοποθέτηση HTM 50% των αποφοίτων προσληφθεί από την εταιρεία πρακτικής υποδοχής τους Από το 2017, το Master στη Διοίκηση Φιλοξενίας και Τουρισμού (HTM) θα προσφέρει την ευκαιρία να κάνει ένα δεύτερο έτος σε UCF - Rosen College στο Ορλάντο (Φλόριντα) που ειδικεύεται στην φιλοξενία με ένα διπλό πτυχίο (Μάστερ σε IULM + M.Sc. στην UCF - Rosen College) και, μετά την ολοκλήρωσή της, να λάβει ένα βήμα παραπέρα με ένα οικοτροφείο (OPT) στις ΗΠΑ. Μερικά πλεονεκτήματα: κερδίζουν τόσο ένα ιταλικό και ένα αμερικανικό πτυχίο 2-ετή πλήρες αγγλικό προγράμματα σε 2 χώρες επιλεξιμότητα για 12 μήνες απασχόλησης μελέτης που σχετίζονται με τις ΗΠΑ μετά την αποφοίτηση πάνω από το 80% των αποφοίτων παρατείνουν τη διαμονή τους στις ΗΠΑ, χάρη στην UCF εταιρεία το δίκτυο της... [-]

πτυχίο μάστερ στις διεθνείς επικοινωνίες (MIC)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 18 μήνες October 2017 Ιταλία Μιλάνο Ηνωμένο Βασίλειο Leeds Λιθουανία Βίλνιους Κάτω Χώρες Groningen +6 περισσότερα

Το ΜΔΕ στη Διεθνή Επικοινωνίας είναι ο βαθμός ενός διεθνούς μεταπτυχιακού παρέχεται από το Πανεπιστήμιο IULM σε συνεργασία με τρεις κύρους των ευρωπαϊκών πανεπιστημίων που ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις και την επικοινωνία. Το MIC προσφέρει την ευκαιρία να σπουδάσουν σε διάφορα πανεπιστήμια και να αποκτήσουν μια εξειδίκευση που απευθύνονται σε παγκόσμια επικοινωνία. [+]

Το ΜΔΕ στη Διεθνή Επικοινωνίας είναι ο βαθμός ενός διεθνούς μεταπτυχιακού παρέχεται από το Πανεπιστήμιο IULM σε συνεργασία με τρεις κύρους των ευρωπαϊκών πανεπιστημίων που ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις και την επικοινωνία. Το MIC προσφέρει την ευκαιρία να σπουδάσουν σε διάφορα πανεπιστήμια και να αποκτήσουν μια εξειδίκευση που απευθύνονται σε παγκόσμια επικοινωνία. Το ΜΔΕ στη Διεθνή Επικοινωνίας (MIC) είναι ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα εξ ολοκλήρου στην αγγλική γλώσσα διάρκειας 18 μηνών και απευθύνεται σε πτυχιούχους στους κλάδους της επικοινωνίας ή συναφή θέματα. Με την παρουσία φυσικά πτυχίο του MIC Μάστερ θα είστε σε θέση να σπουδάσουν σε διάφορα πανεπιστήμια σε όλη την Ευρώπη και να αποκτήσει έτσι τη διπλή αναγνώριση. Το MIC είναι ένα πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης που διαρκεί 3 εξάμηνα. Το πρώτο εξάμηνο (επαγγελματική αντιμετώπιση Communication) έχει ένα βασικό πρόγραμμα στο οποίο θα έχετε την κατάρτιση σχετικά με τα βασικά εργαλεία της επικοινωνίας, και λαμβάνει χώρα σε ένα από τα τρία συνεργαζόμενα πανεπιστήμια. Το δεύτερο εξάμηνο (Ανακοίνωση Professional στο Πλαίσιο) είναι προσανατολισμένη προς την εξειδίκευση και κρατιέται σε ένα άλλο από τα συνεργαζόμενα πανεπιστήμια. Η εξειδίκευση εξαρτάται από το πρόγραμμα που προσφέρεται από το πανεπιστήμιο έχει επιλεγεί για το δεύτερο εξάμηνο. Το τρίτο εξάμηνο περιλαμβάνει γράφοντας μια διατριβή, υπό την κοινή εποπτεία των δύο συνεργαζόμενα πανεπιστήμια. Το πιστοποιητικό χορηγείται με την ολοκλήρωση της πορείας της μελέτης συνίσταται σε μια διπλή αναγνώριση: πτυχίο Master από το καθένα από τα δύο συνεργαζόμενα πανεπιστήμια και μια συνολική πιστοποιητικό από την κοινοπραξία. Τα τρία ευρωπαϊκά πανεπιστήμια τα οποία, με IULM, να λάβει μέρος στην... [-]

Βίντεο

LIBERA UNIVERSITÀ DI LINGUE E COMUNICAZIONE IULM

Επικοινωνία

IULM

Διεύθυνση Via Carlo Bo 1
Milano 20143, Italy
Ιστοσελίδα http://www.iulm.it/
Τηλέφωνο +39 02 891411