LUISS School of Government

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η Σχολή της κυβέρνησης αποτελεί μέρος της Libera Università Internazionale degli Studi Sociali (LUISS) Guido Carli, Ένα διεπιστημονικό πανεπιστήμιο προσφέρει βαθμούς σε όλα τα ακαδημαϊκά επίπεδα. Η εστίαση είναι στην επιχειρηματική μελέτες, την οικονομία, την πολιτική και το δίκαιο. Η πανεπιστημιούπολη βρίσκεται στο κέντρο της Ρώμης και παρουσιάζει ένα σύγχρονο περιβάλλον μελέτης για 7000 φοιτητές. Οι νέες εγκαταστάσεις, που βρίσκονται μέσα σε μια μεγάλη περιοχή ημι-πάρκο στο Viale τη Ρουμανία, είναι ένα σύγχρονο συγκρότημα πανεπιστήμιο είναι εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της προηγμένης τεχνολογίας. Η αρχιτεκτονική διαθέτει ανοιχτή, δυναμική, διαφανή χώρους που εκφράζουν απόλυτα την αίσθηση της κοινότητας και την ένταση της ζωής στο Πανεπιστήμιο.

LUISS Guido Carli είναι ένα Πανεπιστήμιο δεσμευτεί για την αριστεία σε όρους σημαντικές επενδύσεις στον τομέα της εκπαίδευσης και της έρευνας. Χάρη στην υπαγωγή της με την Confindustria, Συνομοσπονδίας των ιταλικών Βιομηχάνων, το Πανεπιστήμιο έχει στενούς δεσμούς με τη βιομηχανική ανησυχίες της χώρας, τα περισσότερα από τα οποία λειτουργούν σε διεθνές επίπεδο. Η έρευνα και η διδασκαλία της αριστείας της LUISS έχει επιβεβαιωθεί πρόσφατα μέσω μιας ανεξάρτητης αξιολόγησης από Il Sole 24 Ore, μία από τις κορυφαίες εφημερίδες της Ευρώπης και της Nationplacing το όργανο μεταξύ των κορυφαίων στην Ιταλία. από την ίδρυσή της LUISS Guido Carli έχει διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην οικονομική και πολιτιστική ανάπτυξη της Ιταλίας. Όχι μόνο έχει εκπαιδευτεί ηγέτες παγκόσμιας κλάσης ευαίσθητοι στις αξίες του πολιτισμού της αγοράς και τους κανόνες μιας σύγχρονης δημοκρατίας, αλλά έχει επίσης σημαντικές ακαδημαϊκές συνεισφορές στους τομείς της Οικονομίας και Οικονομικών, δίκαιο και πολιτικές επιστήμες.

Ακούστε για την LUISS School of Government απευθείας από τον διευθυντή του καθηγητή Sergio Fabbrini

School of Government από Andrea Giannone στο Vimeo.

Γιατί Luiss Guido Carli

LUISS Guido Carli είναι ένα διεπιστημονικό πανεπιστήμιο προσφέρει βαθμούς σε όλα τα ακαδημαϊκά επίπεδα. Η εστίαση είναι στην επιχειρηματική μελέτες, την οικονομία, την πολιτική και το δίκαιο. Η πανεπιστημιούπολη βρίσκεται στο κέντρο της Ρώμης και παρουσιάζει ένα σύγχρονο περιβάλλον μελέτης για 7000 φοιτητές. Οι νέες εγκαταστάσεις, που βρίσκονται μέσα σε μια μεγάλη περιοχή ημι-πάρκο στο Viale τη Ρουμανία, είναι ένα σύγχρονο συγκρότημα πανεπιστήμιο είναι εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της προηγμένης τεχνολογίας.

Η αρχιτεκτονική διαθέτει ανοιχτή, δυναμική, διαφανή χώρους που εκφράζουν απόλυτα την αίσθηση της κοινότητας και την ένταση της ζωής στο Πανεπιστήμιο. LUISS Guido Carli είναι ένα Πανεπιστήμιο δεσμευτεί για την αριστεία που προσελκύει τα καλύτερα ταλέντα (από την άποψη τόσο των φοιτητών όσο και των καθηγητών) μέσω σημαντικών επενδύσεων στην εκπαίδευση και την έρευνα. Χάρη στην υπαγωγή της με την Confindustria, Συνομοσπονδίας των ιταλικών Βιομηχάνων, το Πανεπιστήμιο έχει στενούς δεσμούς με τη βιομηχανική ανησυχίες της χώρας, τα περισσότερα από τα οποία λειτουργούν σε διεθνές επίπεδο. Στα περισσότερα από σαράντα χρόνια από την ίδρυσή της το 1966, LUISS Guido Carli έχει διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην οικονομική και πολιτιστική ανάπτυξη της Ιταλίας. Όχι μόνο έχει εκπαιδευτεί ηγέτες παγκόσμιας κλάσης ευαίσθητοι στις αξίες του πολιτισμού της αγοράς και τους κανόνες μιας σύγχρονης δημοκρατίας, αλλά έχει επίσης σημαντικές ακαδημαϊκές συνεισφορές στους τομείς της Οικονομίας και Οικονομικών, δίκαιο και πολιτικές επιστήμες.

Θέση και Υπηρεσίες

Σπουδές στη Σχολή της κυβέρνησης σημαίνει ότι είναι μέρος της δυναμικής και της διεθνούς κοινότητας LUISS του που μοιράζεται ακαδημαϊκή προσπάθεια, τον ενθουσιασμό και την εμπειρία. Οι μαθητές κατέχουν ενεργό ρόλο στην εκπαίδευση τους και μπορεί να υπολογίζει σε μια στενή σχέση με τα μέλη ΔΕΠ. LUISS έχει πολλές ευκαιρίες στους μαθητές να εμπλακούν στο ύφασμα του Πανεπιστημίου και πέρα, συμπεριλαμβανομένης και της δικής του ραδιοφώνου και webTV της, το πιο σημαντικό στην ιταλική φοιτητική κοινότητα.

Τρώει

Οι φοιτητές έχουν πρόσβαση σε καφετέρια στο Viale Ρουμανία πανεπιστημιούπολη που έχει τις ακόλουθες ώρες λειτουργίας:

  • Μεσημεριανό: από Δευτέρα έως Παρασκευή, 12,00 - 14,30
  • Δείπνο: από Δευτέρα έως Παρασκευή, 19,00 - 20,45
  • Σάββατο: 12.00-13.30

Η καφετέρια προσφέρει μια υπηρεσία take-away είναι ανοιχτό για δείπνο και το Σάββατο. Είναι απαραίτητο να κάνετε κράτηση της υπηρεσίας από 13.30. Αλλαγές στο άνοιγμα καφετέρια ώρες θα αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων και στην ιστοσελίδα LUISS. Τον Αύγουστο, οι καφετέριες θα κλείσει. Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες εδώ.

Μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και πληροφορικής

μονάδας IT Services του Πανεπιστημίου εγγυάται τη λειτουργία και την ενημέρωση των υπηρεσιών πληροφορικής σε LUISS, παρέχοντας στους φοιτητές, καθηγητές και μέλη του προσωπικού με ενισχυμένες εφαρμογές λογισμικού. Εγγυάται επίσης το σύστημα και την πλατφόρμα διαλειτουργικότητας εφαρμόζονται στον τομέα της εκπαίδευσης, της έρευνας και των διοικητικών υπηρεσιών. Οι κύριες δραστηριότητες του IT Services είναι:

  • υπηρεσίες δικτύου και ασφάλειας
  • βοήθειας προς τους χρήστες
  • αγορά υλικού και λογισμικού
  • εφαρμογή νέων τεχνολογιών
  • τη συντήρηση και την ανάπτυξη εφαρμογών

Ως φοιτητής της Σχολής της κυβέρνησης, θα πρέπει να παρέχονται με ένα λογαριασμό email και πρόσβαση σε πολλές webbased υπηρεσίες. LUISS πανεπιστημιουπόλεις παρέχει επίσης ασύρματη πρόσβαση.

Βιβλιοθήκη

School of Government οι μαθητές μπορούν να έχουν ελεύθερη πρόσβαση LUISS βιβλιοθήκη που παρέχει ένα μεγάλο σύνολο των offline και online πηγές έρευνας, βιβλία και περιοδικά. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Βιβλιοθήκης είναι διαθέσιμες εδώ.

αθλητισμός

LUISS Sports Activity στοχεύει στο να καταστήσει τους μαθητές να συμμετέχουν και να αισθάνονται μέρος μιας Κοινότητας με την πολύτιμη μήνυμα του αθλητισμού. Στο πλαίσιο του School of Government, μπορείτε να ασκήσετε όλα τα είδη των σπορ που κυμαίνονται συμπεριλαμβανομένων μπάσκετ, ποδόσφαιρο, βόλεϊ, ράγκμπι, αθλητισμός. Όλες οι αθλητικές δραστηριότητες λαμβάνουν χώρα στο Πανεπιστήμιο αθλητικό κέντρο PALALUISS, στο πεδίο Acqua acetosa, η οποία είναι μέσα σε 30 λεπτά από το Viale Ρουμανία πανεπιστημιούπολη με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Πολιτισμικές δραστηριότητες

Οι μαθητές μας μπορούν επίσης να συμμετέχουν στις διάφορες πολιτιστικές δραστηριότητες που οργανώνονται από τους φοιτητές LUISS όπως, η φωτογραφία και η γραφή διαγωνισμούς, το θέατρο εργαστήρια. Το Πανεπιστήμιο διαθέτει επίσης συμφωνίες με μια σειρά από θέατρα στη Ρώμη, προσφέροντας στους φοιτητές κόψει εισιτήρια τιμή ή εισιτήρια διαρκείας με έκπτωση. Περισσότερες πληροφορίες θα πρέπει να παρέχονται κατά την άφιξή σας στο Πανεπιστήμιο.

Στις πανεπιστημιουπόλεις της υγειονομικής περίθαλψης

Οι μαθητές μπορούν να έχουν πρόσβαση σε μια δωρεάν υπηρεσία υγειονομικής περίθαλψης που παρέχεται από LUISS και διαχειρίζεται από το γιατρό στο σπίτι του οποίου οι ώρες γραφείου είναι:

  • Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή: 15,30 - 16,30
  • Τρίτη και Πέμπτη: 10.00-12.00

Τον Αύγουστο, η υπηρεσία φροντίδας στις πανεπιστημιουπόλεις είναι κλειστή. Ο γιατρός μπορεί επίσης να επικοινωνήσετε μέσω e-mail και από το τηλέφωνο.

ιατρική υπηρεσία έκτακτης ανάγκης

Υπάρχει μια ιατρική υπηρεσία έκτακτης ανάγκης για όλες LUISS φοιτητών, η οποία είναι διαθέσιμη τόσο στις πανεπιστημιουπόλεις και στο σπίτι του μαθητή. Η υπηρεσία προσφέρεται από την ιατρική περίθαλψη και μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί τους καλώντας τον αριθμό χωρίς χρέωση 800 94 94 89.

Ταξιδιωτικό πρακτορείο

LUISS Guido Carli έχει υπογράψει συμφωνία με την CTS ταξιδιωτικό γραφείο (Centro Turistico Studentesco e Giovanile), όπου οι μαθητές μπορούν να επωφεληθούν από μια σειρά από υπηρεσίες. Οι μαθητές της Σχολής της κυβέρνησης μπορεί να αγοράσει μια κάρτα μέλους CTS για € 18 αντί για € 30. μέλη CTS λάβετε το CTS Κάρτας Μέλους και του Διεθνούς Φοιτητικής Ταυτότητας, η οποία δίνει πρόσβαση σε εκπτώσεις και μείωση των τιμών στα εισιτήρια αεροπορικά, τρένο, πλοίο, του κινηματογράφου και του θεάτρου στην Ιταλία και στο εξωτερικό. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε πακέτα διακοπών σε οποιοδήποτε μέρος των πληροφοριών destination.Details σχετικά με αυτές τις υπηρεσίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εισδοχή του προσωπικού της Σχολής της κυβέρνησης στην ακόλουθη διεύθυνση: LUISS School of Government Via di Villa Emiliani 14 00197 Roma Ιταλία Τηλ: 0039 06 85225052 / 5065 Φαξ: 0039 06 85225056 Email: sog@luiss.it.More πληροφορίες σχετικά με LUISS υπηρεσίες είναι διαθέσιμες LUISS Διεθνές Φυλλάδιο

Διαπίστευση

Η Σχολή της κυβέρνησης είναι αναπόσπαστο μέρος της LUISS Guido Carli. Το πανεπιστήμιο είναι ένα πλήρως αναγνωρισμένο ακαδημαϊκό και ερευνητικό ίδρυμα από το Υπουργείο Παιδείας, Πανεπιστημίων και Έρευνας της Ιταλίας.

Τοποθεσίες

Ρώμη

LUISS School of Government

Address
Viale Pola 12, 00198 Roma, Italia
00198 Ρώμη, Λάτσιο, Ιταλία
Ιστότοπος
Τηλέφωνο
+39 06 85225053

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη