MELIUSform Business School

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ποιοι είμαστε

Η MELIUSform Business School, χάρη στην εμπειρία της στην κατάρτιση των μελών και του προσωπικού της, η οποία χρονολογείται από το 1996 , φέρνει μια μοναδική τεχνογνωσία στην αγορά επαγγελματικής και διοικητικής κατάρτισης, με στόχο να ευνοήσει τη διάδοση του πολιτισμού της μεταξύ εκείνων που προτίθενται να επενδύσουν στην επαγγελματική τους ανάπτυξη και επιθυμούν να αναπτύξουν δεξιότητες σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις μιας συνεχώς εξελισσόμενης αγοράς εργασίας.

Από την προέλευσή της, η Business School έχει διακριθεί ως πρωτοπόρος στην εισαγωγή λύσεων και νέων τεχνολογιών που θα άλλαζαν ριζικά τον τρόπο κατάρτισης .128656_rsz_icons8-team-m0oste_mjsi-unsplash.jpg

Ανάμεσα στα πιο σημαντικά καινοτόμες λύσεις πρέπει σίγουρα να θυμάστε:

 1. η συνταγή Σαββατοκύριακου , για να επιτρέψει κανείς και αυτούς που εργάστηκαν για να παρακολουθήσουν τα Executive Masters.
 2. την εισαγωγή βίντεο μαθήματα ως μέσο για την ανάκτηση τυχόν απουσιών στην τάξη. Ήδη αναπτύχθηκε το 2004 με τεχνολογία συνεχούς ροής ήχου, συνοδευόμενη από αποτελεσματικές κινούμενες διαφάνειες και εμπλουτισμένο με μια σειρά πρόσθετων υπηρεσιών και χαρακτηριστικών όπως: βιβλιογραφία, εκτύπωση και δοκιμές, όλα σε μια εξαιρετικά λειτουργική και ελκυστική διεπαφή.
 3. η δημιουργία μιας πλατφόρμας ηλεκτρονικής μάθησης (από το 2005) που επιτρέπει σε ποιον - για διάφορους λόγους - να μην μπορεί να είναι φυσικά παρών στην εκπαίδευση στην τάξη, να χρησιμοποιεί τα ίδια προγράμματα και τα ίδια μαθήματα σε ασύγχρονη λειτουργία (κατ 'απαίτηση) δηλαδή με τους τρόπους και τους χρόνους που προτιμά, απευθείας στον υπολογιστή του.
 4. η οργάνωση μιας από τις πρώτες εκδηλώσεις της συνάντησης μεταξύ των νέων και των επιχειρήσεων, η Ημέρα προσλήψεων. Μέσα από αυτό το γεγονός το Business School είχε την ευκαιρία να εδραιώσει, σε εθνικό επίπεδο, την κλίση του προς την κοινωνική δέσμευση και προσοχή στα ζητήματα της «εργασίας» . Η εκδήλωση, η οποία είχε πάντα μεγάλη απήχηση μεταξύ των μέσων μαζικής ενημέρωσης, που καταγράφονται κατά μέσο όρο τη συμμετοχή 20.000 ανθρώπων ετησίως?
 5. η εισαγωγή του λογισμικού MIDItools (ο πρώτος πειραματισμός χρονολογείται από το 2001), το πρώτο παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο το λογισμικό θα μπορούσε να υποστηρίξει τη διδασκαλία και παράλληλα να αποτελεί ένα έγκυρο λειτουργικό εργαλείο που εκτιμάται από την τάξη (ειδικά από επαγγελματίες και διευθυντές )

και πολλές άλλες πρωτοβουλίες που έχουν χαρακτηρίσει την προσφορά κατάρτισης εδώ και χρόνια.

Αναμένουμε τις ώρες και τις ανάγκες των πελατών

Ακόμη και σήμερα, η MELIUSform προτίθεται να ξεχωρίσει για την ικανότητά της να προλαμβάνει τους χρόνους και τις ανάγκες των πελατών της προτείνοντας νέες λύσεις και υπηρεσίες που συχνά αποτελούν σημεία καμπής για να διαφοροποιηθούν από την ισοπέδωση της σημερινής αγοράς κατάρτισης,

 • Μια νέα πλατφόρμα e-Learning που χρησιμοποιεί όλες τις τεχνολογικές καινοτομίες που εφαρμόζονται στο Διαδίκτυο (HTML5) με ένα πρωτοποριακό γραφικό και λειτουργικό βιντεοπροβολέα που υπάρχει στα νέα μάστερ και σε online μαθήματα, χρησιμοποιήσιμο και διαθέσιμο σε όλες τις κινητές συσκευές και στον υπολογιστή
 • Ένα νέο τμήμα " εστίασης ", πρακτικό, πρακτικό και βιωματικό, το οποίο απορροφά ένα ολοένα και σημαντικότερο μέρος (σε σχέση με τη θεωρία "επισκόπηση") στη διδακτική μας μέθοδο. ειδικότερα:
 1. για τους μεταπτυχιακούς φοιτητές και τα μαθήματα στον τομέα Οικονομικών
 2. για τους πλοίαρχους και τα μαθήματα στην περιοχή HR, ένας προσομοιωμένος κύκλος που επιτρέπει στους συμμετέχοντες να διαχειρίζονται ανεξάρτητα μια διαδικασία επιλογής και το σχεδιασμό της εκπαίδευσης ,
 3. για τους μεταπτυχιακούς φοιτητές και τα μαθήματα στη φορολογική περιοχή128660_rsz_anete-lusina--4wi_ii6sty-unsplash.jpg

Μια ανανεωμένη υπηρεσίες ευρέσεως εργασίας

 1. τη διαχείριση και την επιστροφή ενός ερωτηματολογίου για την προσωπικότητα στον τομέα της απασχόλησης ·
 2. εργαστήριο στην τάξη.
 3. διδασκαλία στην αποτελεσματική σύνταξη του βιογραφικού σας σημειώματος, στη βελτιστοποίηση της προβολής σας στο διαδίκτυο και στη διαχείριση συνεντεύξεων επιλογής.
 4. Δημιουργία του δικού τους επαγγελματικού βιντεοσκοπικού περιεχομένου : VCM - Meliusform Video Curriculum (Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε την προεπισκόπηση του προγράμματος σπουδών VCM - Video Meliusform).
 5. υποστήριξη για τη μεταφορά προφίλ σε εταιρείες (Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στις σελίδες Τοποθέτηση και υπηρεσία καριέρας).
 • Μια ανανεωμένη μέθοδος ανίχνευσης των αξιολογήσεων των εκπαιδευτικών υπηρεσιών μας, διότι η ικανοποίηση της σχολής μας και η ποιότητα του διδακτικού περιεχομένου που προτείνεται στην τάξη (υλικό, άσκηση, μελέτη περίπτωσης κλπ.) Αποτελεί για μας " πρέπει ".

Επιπλέον, όλα τα προγράμματα των προγραμμάτων κατάρτισης ενημερώνονται και αναθεωρούνται διαρκώς, με στόχο τη διευκόλυνση της απόκτησης δεξιοτήτων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν άμεσα στην αγορά εργασίας , όλο και περισσότερο σε συνεχή και ταχεία εξέλιξη, και προτείνονται σύμφωνα με ημερολόγια που επιτρέπουν (ακόμη και σε όσους που εργάζονται ήδη) για να παρακολουθήσουν μαθήματα εύκολα και να ολοκληρώσουν το μάθημα κατάρτισης σε σύντομο χρονικό διάστημα , με πολύ υψηλή ποιότητα και με κόστος που είναι ασύγκριτο στην αγορά της διαχειριστικής και επαγγελματικής κατάρτισης.

Τέλος, είναι απαραίτητο να θυμόμαστε πως η Business School χαρακτηρίστηκε πάντοτε

 • την ανεξαρτησία και την επιχειρηματικότητά του
 • την ποιότητα της προσφοράς εκπαίδευσης
 • συνεχή ενημέρωση και καινοτομία
 • η πρωτοπορία στη διδακτική μεθοδολογία
 • τη σύνδεση με τον κόσμο της εργασίας
 • την αξία , την ηθική και τον επαγγελματισμό ολόκληρου του προσωπικού και του διδακτικού προσωπικού
 • η συνεχής αναζήτηση για άριστη εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των πελατών

σταθερά σημεία αναφοράς για όσους αναζητούν ένα μάστερ με υψηλή προστιθέμενη αξία.

Τοποθεσίες

Ρώμη

Address
00185 Roma - Via Palestro, 24
Ρώμη, Λάτσιο, Ιταλία

Μιλάνο

Address
20122 Milano - Corso di Porta Romana, 46
Μιλάνο, Λομβαρδία, Ιταλία

Πάντοβα

Address
35131 Padova - Via Niccolò Tommaseo, 61
Πάντοβα, Veneto, Ιταλία

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη