Marist College - Italy

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Υποκατάστημα Campus Μαριανών βρίσκεται στο κέντρο της όμορφης πόλης της Τοσκάνης Φλωρεντίας. Είναι ένα εκπληκτικό μέρος για να ζήσουν και να μάθουν. Φλωρεντία έχει αποτελέσει πηγή έμπνευσης για πολλούς επισκέπτες, και συνεχίζει να είναι ο κορυφαίος προορισμός για τους καλλιτέχνες σε όλο τον κόσμο.

Λόγοι για τους οποίους οι μαθητές επιλέγουν να σπουδάσουν στη Φλωρεντία: - Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη μελέτη στο εξωτερικό προορισμό για αγγλόφωνους μαθητές - Φλωρεντία είναι ένα μαθησιακό περιβάλλον διαβίωσης - Είναι μια παγκόσμια πόλη με μια μικρή πόλη αίσθηση της κοινότητας - Φλωρεντία προσφέρει εύκολη πρόσβαση στην υπόλοιπη της Δυτικής Ευρώπης - Είναι ο τόπος γέννησης της Αναγέννησης

Φοιτητική Ζωή

Η ζωή έξω από την τάξη και προσφέρει μια πληθώρα ευκαιριών για προσωπική ανάπτυξη και εξέλιξη που υποστηρίζει και ενισχύει την ακαδημαϊκή εμπειρία των φοιτητών. Οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να ενταχθούν κλαμπ με βάση τα συμφέροντά τους, να παρακολουθήσουν διάφορα προγράμματα που κυμαίνονται από την πολιτιστική εκπαίδευση και βύθιση στην ανάπτυξη των φοιτητών, και να συμμετέχουν σε εκπαιδευτικές εκδρομές σε άλλα μέρη της Ιταλίας και των γειτονικών χωρών.

Ο Αρχάριος Φλωρεντίας και οι εμπειρίες, τα προγράμματα Bachelors και Masters, ως μέρος της πολιτιστικής τους βύθιση έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε μία διανυκτέρευση και μονοήμερη εκδρομή ανά ακαδημαϊκό έτος. Ο στόχος αυτών των ταξιδιών είναι να παρέχει στους φοιτητές την ευκαιρία να γνωρίσουν την πλούσια κουλτούρα και την ιστορία της γύρω περιοχής. Ταξίδια μπορούν να κυμανθούν από την επίσκεψη της οικογένειας ανήκει και λειτουργεί τυρί, προσούτο και ξύδι αγροκτήματα στην Πάρμα για πεζοπορία, κωπηλασία, κολύμβηση και στη λίμνη Κόμο, στις ιταλικές Άλπεις. Παρελθόν εκδρομές έχουν περιλάμβανε επισκέψεις σε Κροατία, τη Ρώμη, το Τορίνο, και την Ελβετία.

Σύμφωνα με το Κολέγιο αποστολή των Μαριανών, η αίσθηση της κοινότητας και η αίσθηση της υπηρεσίας για τους άλλους είναι σημαντική για εμάς. Μαριανών-LdM υποστηρίζει την ανάπτυξη του ατόμου στο σύνολό του: διανοητικά, κοινωνικά, σωματικά και πνευματικά. Εκτός από τη δια βίου φιλίες με ένα άλλο, οι μαθητές έρχονται σε επαφή με πολλούς υπαλλήλους και το διδακτικό προσωπικό σε επίσημες και ανεπίσημες ρυθμίσεις. Τα προγράμματα και οι υπηρεσίες μας έχουν σχεδιαστεί για την προώθηση της αυτο-ανακάλυψη, την ανάπτυξη ηγεσίας, υγιείς συμπεριφορές και την κοινωνική ευθύνη, καθώς και την απόλαυση.

Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα » Όψη Μαθήματα » Όψη Πτυχία »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

πλοίαρχο σε μελέτες μουσείο

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση August 2018 Ιταλία Φλωρεντία

Η MA in Μουσειακές Σπουδές προσφέρεται από Μαριανών College και Istituto Lorenzo de 'Medici στο Υποκατάστημα Campus Μαριανών-LdM Φλωρεντίας στην Ιταλία. Αυτό το πρόγραμμα σπουδών έχει σχεδιαστεί για να ικανοποιήσει τις ακαδημαϊκές ανάγκες των ειδικευμένων φοιτητές από όλο [+]

Η MA in Μουσειακές Σπουδές προσφέρεται από Μαριανών College και Istituto Lorenzo de 'Medici στο Υποκατάστημα Campus Μαριανών-LdM Φλωρεντίας στην Ιταλία. Αυτό το πρόγραμμα σπουδών έχει σχεδιαστεί για να ικανοποιήσει τις ακαδημαϊκές ανάγκες των καταρτισμένων φοιτητών από όλο τον κόσμο.

Η MA in Museum Studies είναι ένα διεπιστημονικό προηγμένο πρόγραμμα σπουδών το οποίο έχει ως στόχο να παρέχει στους φοιτητές με την κατανόηση του πώς τα μουσεία λειτουργούν μέσα στο κοινωνικό και πολιτιστικό τους πλαίσιο. Αντλώντας από σχολή από τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και την ηπειρωτική Ευρώπη, τα μαθήματα διδάσκονται χρησιμοποιώντας μια ποικιλία καινοτόμων μεθόδων, παρόλα αυτά μοιράζονται δύο θεμελιώδεις βασικές αρχές που είναι ενσωματωμένα στη φιλοσοφία του προγράμματος: 1) την εμπλοκή μουσείων με το κοινό είναι υψίστης σημασίας και 2) μουσεία ποικίλλουν σε μεγάλο βαθμό σε όλη την υφήλιο και ως εκ τούτου πρέπει να μελετηθεί από μια διεθνή συγκριτική προοπτική.... [-]


Βίντεο

Marist Italy - Florence Campus Tour