NABA - Nuova Accademia di Belle Arti, Milano

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

NABA - Nuova Accademia di Belle Arti Milano - Πρόκειται για ένα καινοτόμο εκπαιδευτικό ίδρυμα και με μια δυναμική καλλιτεχνική και πολιτιστικό κέντρο.

Είναι μια ακαδημία νόμιμα αναγνωρισμένο σύστημα της Ανώτατης Εκπαίδευσης στην Τέχνη και Μουσική (AFAM), τμήμα του πανεπιστημίου τομέα της Ιταλίας με επικεφαλής το Υπουργείο Παιδείας, Πανεπιστημίων και Έρευνας (MIUR), η οποία είναι επικεφαλής των ιταλικών φορέων που είναι αρμόδιοι για την εκπαίδευση στις τέχνες, τη μουσική και την ψυχαγωγία.

NABA προσφέρει μαθήματα που εκδίδουν τα προσόντα ισοδύναμα με τα πτυχία του πρώτου και του δεύτερου επιπέδου διεθνώς αναγνωρισμένο μάστερ, δωρεάν μαθήματα και εξάμηνα στα αγγλικά διαπιστευμένο από το αμερικανικό πανεπιστημιακό σύστημα στους τομείς των εικαστικών τεχνών, γραφικά, σχέδιο, μόδα, τα μέσα ενημέρωσης και το στάδιο του σχεδιασμού.

Απόλυτα προσανατολισμένη προς τον πειραματισμό, στοχεύει στην ενσωμάτωση της εκπαίδευσης, της έρευνας και της παραγωγής και στην προώθηση μιας διεπιστημονικής, διαπολιτισμικές και κοινωνικά υπεύθυνη προσέγγιση της εκπαίδευσης και καλλιτεχνικής παραγωγής.

Το 2009, NABA έγινε μέρος της Laureate διεθνή πανεπιστήμια.

Ιστορία

ΡΙΖΕΣ

NABA είναι μια Ακαδημία ιδιωτικής πρωτοβουλίας, που γεννήθηκε στο Μιλάνο το 1980 από τη θέληση των Ausonio Zappa, Guido Ballo και Τίτο VARISCO, προκειμένου να αμφισβητήσει την ακαμψία της ακαδημαϊκής παράδοσης και να εισαγάγει τα οράματα και τις γλώσσες πιο κοντά στις σύγχρονες καλλιτεχνικές πρακτικές και το σύστημα της τέχνης και των δημιουργικών επαγγελμάτων. Ήδη από το 1981, είναι αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας (τώρα Υπουργείο Παιδείας Υπουργείο Παιδείας και Έρευνας).

ΟΙ 80 - PRESTIGIOUS ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ενώσει τη Ακαδημία

Γύρω από αυτό ενεργοποιεί έναν πυρήνα των καλλιτεχνών με ισχυρή δέσμευση για την εκπαίδευση: μεταξύ αυτών Kengiro Azuma, Emilio Isgrò, Charles Μο, Emilio Tadini, Gianni Κολόμπο, Lucio Del Pezzo, Φράνκο Grignani, Mario Carieri, Umberto Mariani, Ρομπέρτο ​​Menghi, Aldo Montù, Waler Βαλεντίνη Gino Νέγρη, Χιντετόσι Nagasawa. Και «ιδιαίτερα Gianni Κολόμπο, ένας καλλιτέχνης και σχεδιαστής και σκηνοθέτης 1985 έως 1993, να καθορίσει την εκπαιδευτική φιλοσοφία της ακαδημίας. Σε '84, οι προηγούμενες διευθύνσεις της Ζωγραφικής, Γλυπτικής και Καλλιτεχνικής Διεύθυνσης προσθήκη της διεύθυνσης της Γραφιστική και Διαφήμιση-88 στο Fashion.

Τη δεκαετία του '90 - Η κρίσιμη καμπή ΔΙΕΘΝΗ

Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '90, η Ακαδημία ξεκινά τη διαδικασία της εσωτερίκευσης που θα την πάρει για να γίνει μέλος της Ηλείας (Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Σχολών Καλών Τεχνών) και ανοίξει τις πόρτες του για τους φοιτητές από την Ευρώπη και πέραν αυτής. Άρρηκτα συνδεδεμένη με terrirorio, NABA εξακολουθεί να διατηρεί στενούς δεσμούς με τα θεσμικά όργανα και το 1995, έλαβε από τον Δήμαρχο του Μιλάνου πιστοποιητικό Civic Merit: "NABA έχει αυξηθεί στο κύρος και τη φήμη τόσο για τον εαυτό του ως συνομιλητής της Ιταλικής Ακαδημίας Καλών Τεχνών της Η Ευρώπη και ο κόσμος. "

Τα μαθήματα που προσφέρονται εν τω μεταξύ arrichisceulteriormente, συμπεριλαμβανομένων των νέων διευθύνσεων στο χώρο του σχεδιασμού.

Η νέα χιλιετία - Νέοι χώροι και μια προσφορά Formatica ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ «πλούσια

Μεταξύ του 2003 και του 2004 NABA εγκαθίσταται στις νέες εγκαταστάσεις στο διάσημο μέσω του Δαρβίνου 20 στο Μιλάνο. Η εκπαίδευση συνεχίζει να επεκτείνεται, επίσης, συμπεριλαμβανομένων εξειδικευμένη κατάρτιση (μάστερ και δύο χρόνια περιόδους). Συνεχίστε συνεργασίες με διάφορους φορείς και διεθνή σχολεία. Από 21η, Δεκεμβρίου, 2009 NABA έγινε μέρος της Laureate Education, ένα διεθνές δίκτυο με περισσότερες από 80 διαπιστευμένα ιδρύματα που προσφέρουν προγράμματα σπουδών πρώτου και δεύτερου επιπέδου σε περισσότερους από 1 εκατομμύριο φοιτητές σε όλο τον κόσμο.

Γιατί να επιλέξετε NABA

  1. Πάνω από 30 χρόνια αριστείας - Για πάνω από 30 χρόνια NABA συνεργάζεται με μεγάλες εθνικές και διεθνείς εταιρείες, μέσω των οποίων οι περισσότεροι από τους φοιτητές κατάφεραν να εισέλθουν στον κόσμο της εργασίας μέσα σε ένα χρόνο από την αποφοίτησή τους.

  2. Διαπίστευση - Αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας, Πανεπιστημίων και Έρευνας (MIUR) από το 1980, ακαδημαϊκά μαθήματα NABA κυκλοφορήσει τίτλους με νομική αξία. 3. Φήμη - Σπουδές στο NABA σημαίνει έναν βαθμό σε μία από τις καλύτερες σχολές στον τομέα του σχεδιασμού, σύμφωνα με έγκυρες γνώμη, όπως αυτή του Domus Magazine. 4. Προβολή στον επαγγελματικό κόσμο - Λόγω της μοναδικής εκπαιδευτικής προσέγγισης που συνδυάζει τη θεωρητική κατάρτιση και σχεδιασμός εργαστήρια, οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους σε πραγματικά έργα για τις εθνικές και διεθνείς εταιρείες.

  3. Διδακτέα ύλη - Η NABA εκπαιδευτική προσφορά περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία από καινοτόμες ειδικότητες προσανατολισμένη προς τον κόσμο της εργασίας. 6. Πανεπιστημιούπολη - Η Πανεπιστημιούπολη NABA διαθέτει εργαστήρια είναι εξοπλισμένα για τους διάφορους κλάδους, μια ασύρματη κάλυψη σε όλη την επιφάνεια, ένα εστιατόριο-μπαρ περιοχή και κήπο για ένα χαλαρωτικό διάλειμμα.

  4. Ακαδημαϊκής αριστείας - Το διδακτικό προσωπικό αποτελείται NABA 100% των επαγγελματιών και των ειδικευμένων καλλιτεχνών σε διαφορετικά πεδία εξειδίκευσης. 8. Ένα σύμπαν που περιστρέφεται γύρω από το μαθητή - Οι μαθητές έρχονται πριν από οτιδήποτε άλλο στο NABA. Μαθήματα, που αποτελείται από ένα μικρό αριθμό φοιτητών, να διευκολύνουν τον άμεσο διάλογο και μια ανοικτή σχέση με τους δασκάλους. 9. Πολυπολιτισμικότητα - Με πάνω από 3000 φοιτητές από περισσότερες από 70 διαφορετικές χώρες, οι μαθητές αποκτούν μια ξεχωριστή εμπειρία της πολυπολιτισμικής ζωής. 10. Μιλάνο - NABA βρίσκεται στο Μιλάνο, μια από τις πρωτεύουσες της μόδας και του σχεδιασμού. Μια θέση που εκθέτει τους μαθητές σε μια πληθώρα ερεθισμάτων σε διάφορους τομείς, επιτρέποντάς τους να συμμετέχουν σε διεθνείς διοργανώσεις και να φέρνει πιο κοντά στην Ευρώπη.

  5. Εξεύρεσης εργασίας - NABA διαθέτει γραφείο αφιερωμένη στην ένταξη των μαθητών στο εργατικό δυναμικό μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους. Χάρη στις πολυάριθμες συνεργασίες με εταιρείες, η Ακαδημία μπορεί να προσφέρει κατά μέσο όρο περίπου τρεις άσκησης κάθε μαθητής.

  6. Ένα Διεθνές Δίκτυο - NABA είναι μέρος της Laureate Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, ένα διεθνές δίκτυο πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο. NABA οι μαθητές μπορούν να επωφεληθούν από τις εμπειρίες των σπουδών στο εξωτερικό, χάρη στο πρόγραμμα Erasmus, σε διεθνή προγράμματα σπουδών, τα προγράμματα πολιτιστικών ανταλλαγών ή σε μαθήματα του καλοκαιριού σε όλο τον κόσμο.
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
  • ιταλικός

Όψη Μεταπτυχιακά Τεχνών (MA) » Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα » Όψη BAs »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

Master in Creative Advertising

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος October 2018 Ιταλία Μιλάνο

[+]

Γλώσσες

Αγγλικά

Κόστος και τέλη

Χώρες της ΕΕ και Ελβετία: € 12.950

Οι σπουδαστές εκτός ΕΕ: ​​16.250 ευρώ

[-]

πλοίαρχος στη σύγχρονη τέχνη αγορές

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος October 2018 Ιταλία Μιλάνο

Το Master in Contemporary Art Markets είναι μια εντατική πορεία μελέτης που θα σας δώσει την καλλιτεχνική λεξιλόγιο και την τεχνογνωσία για να ερμηνεύσει τη δυναμική και την οικονομία της αγοράς της τέχνης του σήμερα. Θα έχετε την ευκαιρία να δικτυωθούν με τους καθιερωμένους επαγγελματίες του κλάδου και να συνεργαστεί με διεθνούς φήμης γκαλερί τέχνης, οίκους δημοπρασιών, εκθέσεις τέχνης, ιδρύματα, συλλογές και κέντρα τέχνης. [+]

ΜΑΣΤΕΡ ΣΕ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΓΟΡΑ ΤΕΧΝΩΝ

Η προσέγγισή μας "Μάθηση με το Doing" συνδυάζει τις παραδοσιακές οπτικές επιστήμες με τις νέες ψηφιακές τεχνολογίες και συνθέτει την ατομική μελέτη με το έργο του ομαδικού έργου. Δημιουργούμε πολυάριθμες συνεργασίες και έργα με ιταλικές και διεθνείς εταιρείες και ιδρύματα για να προσφέρουμε στους φοιτητές πρακτικές ευκαιρίες να αναπτύξουν την κριτική σκέψη τους, την εννοιολογική επίλυση προβλημάτων και τις πρακτικές καλλιτεχνικές και σχεδιαστικές δεξιότητες.... [-]


πλοίαρχος στη φωτογραφία και οπτικό σχεδιασμό

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος October 2018 Ιταλία Μιλάνο

Το Master in Φωτογραφίας και Εικαστικών πρόγραμμα Σχεδιασμός ενσωματώνει θεωρητική μελέτη με εργαστήρια σχεδίου εργαστήρια και. μαθημάτων σας στην οπτική θεωρία και την ιστορία της φωτογραφίας θα εμπλουτιστεί με ξεναγήσεις σε ερευνητικά κέντρα, χώροι απόδοση, οπτικοακουστικές εγκαταστάσεις παραγωγής, εκδοτικούς οίκους, θέατρα, στούντιο καλλιτεχνών, μουσεία και γκαλερί σύγχρονης τέχνης. [+]

ΜΑΣΤΕΡ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΟΠΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Η προσέγγισή μας "Μάθηση με το Doing" συνδυάζει τις παραδοσιακές οπτικές επιστήμες με τις νέες ψηφιακές τεχνολογίες και συνθέτει την ατομική μελέτη με το έργο του ομαδικού έργου. Δημιουργούμε πολυάριθμες συνεργασίες και έργα με ιταλικές και διεθνείς εταιρείες και ιδρύματα για να προσφέρουμε στους φοιτητές πρακτικές ευκαιρίες να αναπτύξουν την κριτική σκέψη τους, την εννοιολογική επίλυση προβλημάτων και τις πρακτικές καλλιτεχνικές και σχεδιαστικές δεξιότητες.... [-]


Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

Master Of Arts στο σχεδιασμό (ειδίκευση στο Interior Design)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια October 2018 Ιταλία Μιλάνο

Το μάθημα εξετάζει σε βάθος τα θέματα και τις μεθοδολογικές διαδικασίες που σχετίζονται με το σχεδιασμό των εσωτερικών χώρων, με στόχο την ανάπτυξη των επαγγελματικών προφίλ που είναι ώριμα, γνώση, αξιόπιστο και ευέλικτο, μπορούν να εκφραστούν με επιτυχία στην παγκόσμια αγορά της δημιουργικής απασχόλησης. [+]

ΜΑΣΤΕΡ ΤΕΧΝΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ - ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Η προσέγγισή μας "Μάθηση με το Doing" συνδυάζει τις παραδοσιακές οπτικές επιστήμες με τις νέες ψηφιακές τεχνολογίες και συνθέτει την ατομική μελέτη με το έργο του ομαδικού έργου. Δημιουργούμε πολυάριθμες συνεργασίες και έργα με ιταλικές και διεθνείς εταιρείες και ιδρύματα για να προσφέρουμε στους φοιτητές πρακτικές ευκαιρίες να αναπτύξουν την κριτική σκέψη τους, την εννοιολογική επίλυση προβλημάτων και τις πρακτικές καλλιτεχνικές και σχεδιαστικές δεξιότητες.... [-]


Master Of Arts στο χώρο της μόδας και της κλωστοϋφαντουργίας σχεδιασμό

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια October 2018 Ιταλία Μιλάνο

Το Master of Arts στην Μόδα και Υφάσματα Σχεδιασμός είναι ένα εντατικό βαθμό βάσει σχεδίου. Κατά τη διάρκεια αυτής της διετούς προγράμματος, θα διερευνήσει καινοτόμα εργαλεία της μόδας και των διαδικασιών κατασκευής και τα μυριάδες δημιουργικές δυνατότητες που παρέχουν. Θα αναπτύξει την ικανότητα να μεταφράσει τις ιδέες στη δική σας γλώσσα μόδας, και θα ακονίσετε την ικανότητά σας να αναλύσει και το σχεδιασμό κριτική μόδας σε υψηλό επίπεδο. [+]

ΜΑΣΤΕΡ ΤΕΧΝΩΝ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΛΩΣΤΟΥ

Η προσέγγισή μας "Μάθηση με το Doing" συνδυάζει τις παραδοσιακές οπτικές επιστήμες με τις νέες ψηφιακές τεχνολογίες και συνθέτει την ατομική μελέτη με το έργο του ομαδικού έργου. Δημιουργούμε πολυάριθμες συνεργασίες και έργα με ιταλικές και διεθνείς εταιρείες και ιδρύματα για να προσφέρουμε στους φοιτητές πρακτικές ευκαιρίες να αναπτύξουν την κριτική σκέψη τους, την εννοιολογική επίλυση προβλημάτων και τις πρακτικές καλλιτεχνικές και σχεδιαστικές δεξιότητες.... [-]


πλοίαρχος τέχνης στο σχεδιασμό (εξειδίκευση στο σχεδιασμό προϊόντων)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια February 2018 Ιταλία Μιλάνο

Το MA στο σχεδιασμό προϊόντων αναπτύχθηκε από το MA στο Design, πρώτα ως εξειδίκευση και τώρα ως το δικό του πλήρες πρόγραμμα σπουδών. Θα μάθετε μια σύγχρονη προσέγγιση σχεδιασμού που βασίζεται στην ιταλική κουλτούρα σχεδιασμού. Θα εξερευνήσετε τις ιδέες και τις στρατηγικές των επαγγελματιών σχεδιαστών για να αναπτύξετε την προσωπική σας ταυτότητα σχεδιασμού. Θα αναλύσετε νέα σενάρια αναφοράς σε καινοτόμα θέματα και θα σχεδιάσετε ή θα ανασχεδιάσετε αντικείμενα μέσω της καλλιέργειας μιας εμπειρικής και φυσικής σχέσης μαζί τους. [+]

ΜΑΣΤΕΡ ΤΕΧΝΗΣ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ - ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Η προσέγγισή μας "Μάθηση με το Doing" συνδυάζει τις παραδοσιακές οπτικές επιστήμες με τις νέες ψηφιακές τεχνολογίες και συνθέτει την ατομική μελέτη με το έργο του ομαδικού έργου. Δημιουργούμε πολυάριθμες συνεργασίες και έργα με ιταλικές και διεθνείς εταιρείες και ιδρύματα για να προσφέρουμε στους φοιτητές πρακτικές ευκαιρίες να αναπτύξουν την κριτική σκέψη τους, την εννοιολογική επίλυση προβλημάτων και τις πρακτικές καλλιτεχνικές και σχεδιαστικές δεξιότητες.... [-]


πλοίαρχος των τεχνών στον σχεδιασμό επικοινωνιών

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια October 2018 Ιταλία Μιλάνο

Το MA στο πρόγραμμα Επικοινωνίας Σχεδιασμού προσεγγίσεις επικοινωνίας των επιχειρήσεων ως σύνθεση της οικονομικής και καλλιτεχνικής διαστάσεις. Θα αναπτύξει τις γνώσεις σας και στις δύο διαστάσεις κατά τη διάρκεια αυτής της διετούς προγράμματος. [+]

ΜΑΣΤΕΡ ΤΕΧΝΩΝ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Η προσέγγισή μας "Μάθηση με το Doing" συνδυάζει τις παραδοσιακές οπτικές επιστήμες με τις νέες ψηφιακές τεχνολογίες και συνθέτει την ατομική μελέτη με το έργο του ομαδικού έργου. Δημιουργούμε πολυάριθμες συνεργασίες και έργα με ιταλικές και διεθνείς εταιρείες και ιδρύματα για να προσφέρουμε στους φοιτητές πρακτικές ευκαιρίες να αναπτύξουν την κριτική σκέψη τους, την εννοιολογική επίλυση προβλημάτων και τις πρακτικές καλλιτεχνικές και σχεδιαστικές δεξιότητες.... [-]


Βίντεο

Benvenuti in NABA

NABA Nuova Accademia di Belle Arti

Επικοινωνία
Διεύθυνση τοποθεσίας
NABA - Nuova Accademia di Belle Arti, Milano
Via C. Darwin, 20

Milan, 20143 IT