NABA - Nuova Accademia di Belle Arti, Milano

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

NABA - Nuova Accademia di Belle Arti Milano - Πρόκειται για ένα καινοτόμο εκπαιδευτικό ίδρυμα και με μια δυναμική καλλιτεχνική και πολιτιστικό κέντρο.

Είναι μια ακαδημία νόμιμα αναγνωρισμένο σύστημα της Ανώτατης Εκπαίδευσης στην Τέχνη και Μουσική (AFAM), τμήμα του πανεπιστημίου τομέα της Ιταλίας με επικεφαλής το Υπουργείο Παιδείας, Πανεπιστημίων και Έρευνας (MIUR), η οποία είναι επικεφαλής των ιταλικών φορέων που είναι αρμόδιοι για την εκπαίδευση στις τέχνες, τη μουσική και την ψυχαγωγία.

NABA προσφέρει μαθήματα που εκδίδουν τα προσόντα ισοδύναμα με τα πτυχία του πρώτου και του δεύτερου επιπέδου διεθνώς αναγνωρισμένο μάστερ, δωρεάν μαθήματα και εξάμηνα στα αγγλικά διαπιστευμένο από το αμερικανικό πανεπιστημιακό σύστημα στους τομείς των εικαστικών τεχνών, γραφικά, σχέδιο, μόδα, τα μέσα ενημέρωσης και το στάδιο του σχεδιασμού.

Απόλυτα προσανατολισμένη προς τον πειραματισμό, στοχεύει στην ενσωμάτωση της εκπαίδευσης, της έρευνας και της παραγωγής και στην προώθηση μιας διεπιστημονικής, διαπολιτισμικές και κοινωνικά υπεύθυνη προσέγγιση της εκπαίδευσης και καλλιτεχνικής παραγωγής.

Το 2009, NABA έγινε μέρος της Laureate διεθνή πανεπιστήμια.

ιστορία

Ιστορία

ΡΙΖΕΣ

NABA είναι μια Ακαδημία ιδιωτικής πρωτοβουλίας, που γεννήθηκε στο Μιλάνο το 1980 από τη θέληση των Ausonio Zappa, Guido Ballo και Τίτο VARISCO, προκειμένου να αμφισβητήσει την ακαμψία της ακαδημαϊκής παράδοσης και να εισαγάγει τα οράματα και τις γλώσσες πιο κοντά στις σύγχρονες καλλιτεχνικές πρακτικές και το σύστημα της τέχνης και των δημιουργικών επαγγελμάτων. Ήδη από το 1981, είναι αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας (τώρα Υπουργείο Παιδείας Υπουργείο Παιδείας και Έρευνας).

ΟΙ 80 - PRESTIGIOUS ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ενώσει τη Ακαδημία

Γύρω από αυτό ενεργοποιεί έναν πυρήνα των καλλιτεχνών με ισχυρή δέσμευση για την εκπαίδευση: μεταξύ αυτών Kengiro Azuma, Emilio Isgrò, Charles Μο, Emilio Tadini, Gianni Κολόμπο, Lucio Del Pezzo, Φράνκο Grignani, Mario Carieri, Umberto Mariani, Ρομπέρτο ​​Menghi, Aldo Montù, Waler Βαλεντίνη Gino Νέγρη, Χιντετόσι Nagasawa. Και «ιδιαίτερα Gianni Κολόμπο, ένας καλλιτέχνης και σχεδιαστής και σκηνοθέτης 1985 έως 1993, να καθορίσει την εκπαιδευτική φιλοσοφία της ακαδημίας. Σε '84, οι προηγούμενες διευθύνσεις της Ζωγραφικής, Γλυπτικής και Καλλιτεχνικής Διεύθυνσης προσθήκη της διεύθυνσης της Γραφιστική και Διαφήμιση-88 στο Fashion.

Τη δεκαετία του '90 - Η κρίσιμη καμπή ΔΙΕΘΝΗ

Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '90, η Ακαδημία ξεκινά τη διαδικασία της εσωτερίκευσης που θα την πάρει για να γίνει μέλος της Ηλείας (Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Σχολών Καλών Τεχνών) και ανοίξει τις πόρτες του για τους φοιτητές από την Ευρώπη και πέραν αυτής. Άρρηκτα συνδεδεμένη με terrirorio, NABA εξακολουθεί να διατηρεί στενούς δεσμούς με τα θεσμικά όργανα και το 1995, έλαβε από τον Δήμαρχο του Μιλάνου πιστοποιητικό Civic Merit: "NABA έχει αυξηθεί στο κύρος και τη φήμη τόσο για τον εαυτό του ως συνομιλητής της Ιταλικής Ακαδημίας Καλών Τεχνών της Η Ευρώπη και ο κόσμος. "

Τα μαθήματα που προσφέρονται εν τω μεταξύ arrichisceulteriormente, συμπεριλαμβανομένων των νέων διευθύνσεων στο χώρο του σχεδιασμού.

Η νέα χιλιετία - Νέοι χώροι και μια προσφορά Formatica ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ «πλούσια

Μεταξύ του 2003 και του 2004 NABA εγκαθίσταται στις νέες εγκαταστάσεις στο διάσημο μέσω του Δαρβίνου 20 στο Μιλάνο. Η εκπαίδευση συνεχίζει να επεκτείνεται, επίσης, συμπεριλαμβανομένων εξειδικευμένη κατάρτιση (μάστερ και δύο χρόνια περιόδους). Συνεχίστε συνεργασίες με διάφορους φορείς και διεθνή σχολεία. Από 21η, Δεκεμβρίου, 2009 NABA έγινε μέρος της Laureate Education, ένα διεθνές δίκτυο με περισσότερες από 80 διαπιστευμένα ιδρύματα που προσφέρουν προγράμματα σπουδών πρώτου και δεύτερου επιπέδου σε περισσότερους από 1 εκατομμύριο φοιτητές σε όλο τον κόσμο.

γιατί NABA

Γιατί να επιλέξετε NABA

  1. Πάνω από 30 χρόνια αριστείας - Για πάνω από 30 χρόνια NABA συνεργάζεται με μεγάλες εθνικές και διεθνείς εταιρείες, μέσω των οποίων οι περισσότεροι από τους φοιτητές κατάφεραν να εισέλθουν στον κόσμο της εργασίας μέσα σε ένα χρόνο από την αποφοίτησή τους.

  2. Διαπίστευση - Αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας, Πανεπιστημίων και Έρευνας (MIUR) από το 1980, ακαδημαϊκά μαθήματα NABA κυκλοφορήσει τίτλους με νομική αξία. 3. Φήμη - Σπουδές στο NABA σημαίνει έναν βαθμό σε μία από τις καλύτερες σχολές στον τομέα του σχεδιασμού, σύμφωνα με έγκυρες γνώμη, όπως αυτή του Domus Magazine. 4. Προβολή στον επαγγελματικό κόσμο - Λόγω της μοναδικής εκπαιδευτικής προσέγγισης που συνδυάζει τη θεωρητική κατάρτιση και σχεδιασμός εργαστήρια, οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους σε πραγματικά έργα για τις εθνικές και διεθνείς εταιρείες.

  3. Διδακτέα ύλη - Η NABA εκπαιδευτική προσφορά περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία από καινοτόμες ειδικότητες προσανατολισμένη προς τον κόσμο της εργασίας. 6. Πανεπιστημιούπολη - Η Πανεπιστημιούπολη NABA διαθέτει εργαστήρια είναι εξοπλισμένα για τους διάφορους κλάδους, μια ασύρματη κάλυψη σε όλη την επιφάνεια, ένα εστιατόριο-μπαρ περιοχή και κήπο για ένα χαλαρωτικό διάλειμμα.

  4. Ακαδημαϊκής αριστείας - Το διδακτικό προσωπικό αποτελείται NABA 100% των επαγγελματιών και των ειδικευμένων καλλιτεχνών σε διαφορετικά πεδία εξειδίκευσης. 8. Ένα σύμπαν που περιστρέφεται γύρω από το μαθητή - Οι μαθητές έρχονται πριν από οτιδήποτε άλλο στο NABA. Μαθήματα, που αποτελείται από ένα μικρό αριθμό φοιτητών, να διευκολύνουν τον άμεσο διάλογο και μια ανοικτή σχέση με τους δασκάλους. 9. Πολυπολιτισμικότητα - Με πάνω από 3000 φοιτητές από περισσότερες από 70 διαφορετικές χώρες, οι μαθητές αποκτούν μια ξεχωριστή εμπειρία της πολυπολιτισμικής ζωής. 10. Μιλάνο - NABA βρίσκεται στο Μιλάνο, μια από τις πρωτεύουσες της μόδας και του σχεδιασμού. Μια θέση που εκθέτει τους μαθητές σε μια πληθώρα ερεθισμάτων σε διάφορους τομείς, επιτρέποντάς τους να συμμετέχουν σε διεθνείς διοργανώσεις και να φέρνει πιο κοντά στην Ευρώπη.

  5. Εξεύρεσης εργασίας - NABA διαθέτει γραφείο αφιερωμένη στην ένταξη των μαθητών στο εργατικό δυναμικό μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους. Χάρη στις πολυάριθμες συνεργασίες με εταιρείες, η Ακαδημία μπορεί να προσφέρει κατά μέσο όρο περίπου τρεις άσκησης κάθε μαθητής.

  6. Ένα Διεθνές Δίκτυο - NABA είναι μέρος της Laureate Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, ένα διεθνές δίκτυο πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο. NABA οι μαθητές μπορούν να επωφεληθούν από τις εμπειρίες των σπουδών στο εξωτερικό, χάρη στο πρόγραμμα Erasmus, σε διεθνή προγράμματα σπουδών, τα προγράμματα πολιτιστικών ανταλλαγών ή σε μαθήματα του καλοκαιριού σε όλο τον κόσμο.
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
  • ιταλικός

Όψη Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA) » Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

μεταπτυχιακό πρόγραμμα με δημιουργική διαφήμιση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 - 1 έτος October 2017 Ιταλία Μιλάνο

Με έδρα το Μιλάνο, το Master στη δημιουργική διαφήμιση είναι μια κοινή πρωτοβουλία μεταξύ NABA Nuova Accademia di Belle Arti Milano και Media Design School της Νέας Ζηλανδίας. Φοιτητές που εγγράφονται στο Μεταπτυχιακό δημιουργική διαφήμιση, θα αναπτύξουν βασικές δεξιότητες σε copywriting, αφήγηση και την καλλιτεχνική διεύθυνση, για να δημιουργήσει διαφημιστικές καμπάνιες σε διάφορα είδη των μέσων μαζικής ενημέρωσης. [+]

Με έδρα το Μιλάνο, το Master στη δημιουργική διαφήμιση είναι μια κοινή πρωτοβουλία μεταξύ NABA Nuova Accademia di Belle Arti Milano και Media Design School της Νέας Ζηλανδίας. Οι μαθητές που εγγράφονται στο Μεταπτυχιακό στη Δημιουργική Διαφήμιση, Θα αναπτύξουν βασικές δεξιότητες σε copywriting, αφήγηση και την καλλιτεχνική διεύθυνση, για να δημιουργήσει διαφημιστικές καμπάνιες σε διάφορα είδη των μέσων μαζικής ενημέρωσης. ΠΛΗΣΙΆΖΩ Η πορεία Master ξεκινά με μια εισαγωγή στα βασικά της δημιουργικής διαφήμισης, από την ορολογία όλη τη διαδρομή προς τις βέλτιστες πρακτικές. Οι μαθητές στη συνέχεια θα αμφισβητηθεί από κορυφαίες εταιρείες και εμπειρογνώμονες με εργαστήριο σλιπ σχεδιαστεί για να παρέχει μια λειτουργική γνώση του περιεχομένου της διαφήμισης. Τον τελευταίο μήνα του μαθήματος, οι μαθητές θα εργαστούν σε ένα τελικό σχέδιο, το οποίο κορυφώνεται με μια ανοιχτή παρουσίαση παραδοθεί σε όλο το προσωπικό Φυσικά, εξωτερικοί εξεταστές και κάλεσε τους κριτικούς. Κατά τη διάρκεια του κύριου μαθήματος οι μαθητές θα έχουν επίσης την ευκαιρία να πραγματοποιήσει ένα οικοτροφείο. Ένα ειδικό γραφείο σταδιοδρομίας θα τους υποστηρίξει στον εντοπισμό καλύτερες ευκαιρίες απασχόλησής τους. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ: Διαφήμιση, Κοινωνιολογία των πολιτισμικών διεργασιών, Σχεδιασμός του έργου, Καλλιτεχνικής Διεύθυνσης, οπτικοακουστικές τεχνικές Τεκμηρίωση, Ψηφιακές Τεχνολογίες και Εφαρμογές, Ολοκληρωμένη τα νέα μέσα ΕΥΚΑΙΡΊΕΣ ΚΑΡΙΈΡΑΣ Οι απόφοιτοι θα έχουν τις ικανότητες να αναπτύξουν τη σταδιοδρομία στην κατεύθυνση τέχνη και γραπτώς αντίγραφο στα δημιουργικά γραφεία σε όλο τον κόσμο. Αυτό περιλαμβάνει διαφημιστικές εταιρείες, υπηρεσίες επικοινωνίας και στούντιο σχεδιασμού που απαιτεί creative directors, παραμυθάδες, οι σύμβουλοι της μάρκας, σχεδιαστές πολυμέσων, κειμενογράφους και καλλιτεχνικοί διευθυντές. Σχετικά με τα μέσα DESIGN SCHOOL Media Design School είναι πιο βραβευμένο με ιδιωτικό ινστιτούτο ανώτερης εκπαίδευσης της Νέας Ζηλανδίας για τις δημιουργικές βιομηχανίες. Το σχολείο Auckland-based προσφέρει εξειδικευμένες σπουδές για τις αναδυόμενες δημιουργικές βιομηχανίες συμπεριλαμβανομένου ενός πτυχία Bachelor στον τομέα του 3D Animation, Media Design, Οπτικών Εφέ, Τέχνη του Παιχνιδιού και το παιχνίδι προγραμματισμού. Media Design School απόφοιτοι έχουν πάει για να συνεργαστεί με εταιρείες όπως η DreamWorks, Pixar, BBDO και Saatchi & Saatchi, καθώς εργάζεται σε μεγάλες παραγωγές όπως το The Hobbit και Avatar. Εκτός από το πιστοποιητικό Σχεδιασμός Σχολής Μέσων της αναγνώρισης, επιλέξιμες απόφοιτοι θα λάβουν επίσης ένα Ακαδημαϊκό πτυχίο Master απονέμεται από NABA Nuova Accademia di Belle Arti, αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας της Ιταλίας. [-]

πλοίαρχος στη φωτογραφία και οπτικό σχεδιασμό

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος October 2017 Ιταλία Μιλάνο

Το πρόγραμμα του ενός έτους Master στη Φωτογραφία και Visual Σχεδιασμός, ενσωματώνει θεωρητική μελέτη με εργαστήρια σχεδίου εργαστήρια και. [+]

Η μονοετής Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Φωτογραφίας και Οπτικών Σχεδιασμός , Ενσωματώνει θεωρητική μελέτη με εργαστήρια σχεδίου εργαστήρια και. Μαθήματα εμπλουτίζεται με ξεναγήσεις σε ερευνητικά κέντρα και χώρους επιδόσεις, οπτικοακουστικές εγκαταστάσεις παραγωγής, εκδοτικούς οίκους, θέατρα, στούντιο καλλιτεχνών, μουσεία και γκαλερί σύγχρονης τέχνης. Τα εργαστήρια που προσομοιώνουν πραγματικές αναθέσεις σε πραγματικό τεχνολογικά εξοπλισμένα στούντιο που διεξάγεται σε συνεργασία με ένα δίκτυο εταιρειών και των ιδρυμάτων εταίρων και να επικεντρωθεί σε διάφορες περιοχές του έργου από εκθέσεις φωτογραφίας σε περιοδικά, τις αλληλεπιδράσεις φωτογραφιών / βίντεο και τα επιχειρηματικά σχέδια. Το δεύτερο μέρος του προγράμματος είναι αφιερωμένο σε μια περίοδο πρακτικής άσκησης σε επιλεγμένες εταιρείες ή οργανισμούς όπως εκδοτικές εταιρείες, γραφεία σύνταξης, πρακτορεία φωτογραφίας, φωτογραφία αρχεία, μουσεία, γκαλερί, ή φωτογραφία στούντιο, τα οποία θα μπορούσαν να συμβάλουν στη διευκόλυνση της εισόδου τους στην αγορά εργασίας. Ο συνδυασμός όλων αυτών των διαφορετικών πτυχών και προσεγγίσεις αποτελούν τα εργαλεία μέσω των οποίων αυτό το πρόγραμμα προετοιμάζει τους επαγγελματίες πρωτοποριακή να εισέλθουν στον κόσμο της φωτογραφίας, τις τέχνες, και τις εθνικές και διεθνείς επικοινωνίες. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος του ενός έτους Master στα Φωτογραφίας και Οπτικών Σχεδιασμός, οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να: Αποκτήστε μια στέρεη βάση της ιστορικής και πολιτιστικής γνώσης Αναπτύξτε τις τεχνικές και πρακτικές δεξιότητες που είναι απαραίτητες για την επιτυχία στις εθνικές και διεθνείς αγορές Μάθετε ένα αριθμό επαγγελματικών μέθοδοι και τεχνικές παρουσίαση που θα είναι χρήσιμη στο περιβάλλον εργασίας ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ: Έργο και Σκηνογραφία (Έκθεση), Φωτογραφία (Περιοδικό), επεξεργασία φωτογραφιών, Ιστορία της Φωτογραφίας, Θεωρία της εικόνας, φωτογραφίας σύστημα, Computer Graphics, Φωτογραφία Τεχνολογία, Εικαστικών Σπουδών Το μάθημα αναγνωρίζεται από το ιταλικό Υπουργείο Παιδείας και Έρευνας (MIUR) ως ένα Ακαδημαϊκό maste Βαθμός (60CF) Καριέρα Η ΜΑ ένα έτος Φωτογραφίας και Οπτικών Σχεδιασμός εξοπλίζει τους μαθητές με τις απαραίτητες βασικές αρχές να συνεχίσουν τις σπουδές τους ή να εισέλθουν στον κόσμο του επαγγελματικού σχεδιασμού και των δημιουργικών βιομηχανιών. Το πρόγραμμα επικεντρώνεται στην κατάρτιση μια ευρεία ποικιλία των επαγγελματιών που εμπλέκονται στην παραγωγή, τη διαχείριση και τη διανομή των φωτογραφικών εικόνων τόσο για εμπορικούς στόχους και τους καλλιτεχνικούς του στόχους: Φωτογράφοι σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένης της διαφήμισης, της μόδας, της αρχιτεκτονικής, και τις τέχνες , επιμελητές και οι πολιτιστικοί φορείς, εκδηλώσεις διαχειριστές για φωτογραφικές εκθέσεις, φεστιβάλ, εκθέσεις, και άλλα πολιτιστικά κέντρα, συντάκτες φωτογραφία και συμβούλους εικόνα για τις εταιρείες και εκδοτικούς οίκους, ειδικοί ερευνητές Φωτογραφία και αρχειονόμοι για τις τράπεζες εικόνα και οργανισμούς απόθεμα φωτογραφία, διευθυντές πολιτιστικών βιομηχανιών που εμπλέκονται στην παραγωγή και τη διαχείριση των φωτογραφικών υλικών Υποστήριξη Το γραφείο Stage & Τοποθέτηση βοηθά τους μαθητές και αποφοίτους εντοπίζουν και να εφαρμόζουν για την πρακτική άσκηση και θέσεις προσωπικού με υποψήφιους εργοδότες. 81% των αποφοίτων NABA βρουν απασχόληση σε θέσεις που σχετίζονται με το πτυχίο τους κατά το πρώτο έτος μετά την αποφοίτηση *. Οι σπουδαστές λαμβάνουν επίσης συμβουλές και βοήθεια στην κατάρτιση βιογραφικά τους, γράφοντας επιστολές αναζήτησης εργασίας, την οργάνωση και την επαγγελματική τους χαρτοφυλάκια. * Τα στοιχεία διαβιβάστηκαν από Demoskopea από NABA 2012 πτυχιούχους. Οικοτροφείο & Τοποθέτηση NABA έχει αναπτύξει στενές σχέσεις με τις κορυφαίες εταιρείες που παρέχουν πρακτική άσκηση για τους μαθητές NABA. Μεταξύ αυτών είναι: Fondazione La Triennale di Milano, Fondazione Museion - Museo d'Arte Moderna e Contemporanea Μπολζάνο, Φόρμα Περιεχόμενο Londra, ΒΑΚ, βάσει voor actuele Kunst, Oliviero Toscani Studio, οίκο Sotheby Italia, Skira Editore, Associazione Viafarini, Artshow Edizioni, Careof Οργανισμός Σύγχρονης Τέχνης, Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων [-]

Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

Ma με τις εικαστικές τέχνες και επιμελητική μελέτες

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια October 2017 Ιταλία Μιλάνο

Το διετές Master of Arts in Visual Arts και τη διενέργεια μελετών είναι το μόνο πρόγραμμα στην Ευρώπη που ενώνει μια σταθερή εκπαίδευση στον τομέα της παραγωγής εικαστικών τεχνών με μια άκρως εξειδικευμένη επιμελητική πρόγραμμα. [+]

Το διετές Master of Arts in Visual Arts και τη διενέργεια μελετών είναι το μόνο πρόγραμμα στην Ευρώπη που ενώνει μια σταθερή εκπαίδευση στον τομέα της παραγωγής εικαστικών τεχνών με μια άκρως εξειδικευμένη επιμελητική πρόγραμμα. Οι μαθητές διερευνήσει εικαστική κουλτούρα, τις εικαστικές τέχνες και τις επιδόσεις, επιμελητική μελέτες, σχεδιασμό εκθέσεων, σύγχρονης τέχνης της διαχείρισης, της κριτικής της τέχνης, το γράψιμο, και την επικοινωνία. Μπορούν επίσης να συμμετέχουν σε ένα ευρύ φάσμα των εργαστηριακών προγραμμάτων που τους επιτρέπουν να συμμετέχουν άμεσα με τους καλλιτέχνες και προσωπικότητες διεθνούς κύρους. Επιπλέον, μια σειρά διεπιστημονικών δραστηριοτήτων πραγματοποιούνται μέσα από διαλέξεις, εργαστήρια, σεμινάρια, εκθέσεις και αποσκοπεί στην παραγωγή νέων λειτουργική και εκπαιδευτικά πρότυπα στον τομέα της σύγχρονης τέχνης. Καριέρα Η ΜΑ διετές in Visual Arts και επιμελητών Σπουδών εξοπλίζει τους μαθητές με τις απαραίτητες βασικές αρχές να συνεχίσουν τις σπουδές τους ή να εισέλθουν στον κόσμο του επαγγελματικού σχεδιασμού και των δημιουργικών βιομηχανιών. Οι απόφοιτοι μπορούν να βρουν απασχόληση ως: καλλιτέχνες, επιμελητές, Σύνταξη των εξειδικευμένων περιοδικών και βιβλίων, κριτικοί τέχνης και οι δημοσιογράφοι, σχεδιαστές έκθεσης, στοά και μουσείο διευθυντές, σύμβουλοι σε οίκους δημοπρασιών, εμπόρους έργων τέχνης, διευθυντές των δημόσιων οργανισμών. Τοποθέτηση Το γραφείο Stage & Τοποθέτηση βοηθά τους μαθητές και αποφοίτους εντοπίζουν και να εφαρμόζουν για την πρακτική άσκηση και θέσεις προσωπικού με υποψήφιους εργοδότες. 81% των αποφοίτων NABA βρουν απασχόληση σε θέσεις που σχετίζονται με το πτυχίο τους κατά το πρώτο έτος μετά την αποφοίτηση *. Οι σπουδαστές λαμβάνουν επίσης συμβουλές και βοήθεια στην κατάρτιση βιογραφικά τους, γράφοντας επιστολές αναζήτησης εργασίας, την οργάνωση και την επαγγελματική τους χαρτοφυλάκια. * Τα στοιχεία διαβιβάστηκαν από Demoskopea από NABA 2013 πτυχιούχους. Πρακτική NABA έχει αναπτύξει στενές σχέσεις με τις κορυφαίες εταιρείες που παρέχουν πρακτική άσκηση για τους μαθητές NABA. Μεταξύ αυτών είναι: Fondazione La Triennale di Milano, Fondazione Museion - Museo d'Arte Moderna e Contemporanea Μπολζάνο, Φόρμα Περιεχόμενο Londra, ΒΑΚ, βάσει voor actuele Kunst, Oliviero Toscani Studio, οίκο Sotheby Italia, Skira Editore, Associazione Viafarini, Artshow Edizioni, Careof Οργανισμός Σύγχρονης Τέχνης, Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων Γλώσσες Ιταλικά Βαθμοί πανεπιστημίου 120 [-]

MA στη επικοινωνιακού σχεδιασμού

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια February 2017 Ιταλία Μιλάνο

Το Master of Arts στην Επικοινωνίας Σχεδιασμού συνθέτει τις τυπικές οικονομικές διαστάσεις των επιχειρήσεων με την καλλιτεχνική-εκφραστικών διαστάσεις όπως αυτές εφαρμόζονται στο πλαίσιο της χρήσης των νέων τεχνολογιών. [+]

Ο Master of Arts στην Επικοινωνίας Σχεδιασμού συνθέτει τις τυπικές οικονομικές διαστάσεις των επιχειρήσεων με την καλλιτεχνική-εκφραστικών διαστάσεις όπως αυτές εφαρμόζονται στο πλαίσιο της χρήσης των νέων τεχνολογιών. Είναι μια διαδρομή σχεδιάστηκε για να βοηθήσει τους μαθητές να αναπτύξουν ένα στέρεο υπόβαθρο στον τομέα του μάρκετινγκ και ολοκληρωμένη επικοινωνία και, κερδίζοντας μια πλούσια ποικιλία των εκφραστικών δεξιοτήτων μέσω της χρήσης των εργαλείων παραγωγής πραγματικού σχεδιασμού. Το πρόγραμμα παρέχει στους φοιτητές με τα εργαλεία που χρειάζονται για να συνειδητά και ανεξάρτητα προβεί σε όλες τις φάσεις των σύνθετων έργων επικοινωνίας, ενώ τους προειδοποιεί για τις συνέπειες της εργασίας τους. Το μάθημα είναι αναγνωρισμένη από το ιταλικό Υπουργείο Παιδείας και Έρευνας (MIUR) ως Master of Arts Degree (120CF) Καριέρα Οι μαθητές μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις θεωρητικές και τεχνικές γνώσεις που αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια του προγράμματος σε μια ευρεία ποικιλία πλαισίων επικοινωνίας, ιδιαίτερα εκείνων που χαρακτηρίζονται από πολύπλοκα σχεδιαστικά προβλήματα. Οι απόφοιτοι του προγράμματος μπορούν να βρουν απασχόληση, όπως: Οι σχεδιαστές της επικοινωνίας Επαγγελματίες του μάρκετινγκ στο στούντιο, υπηρεσίες επικοινωνίας, καθώς και τους οργανισμούς πολυμέσων Πρακτική Το γραφείο Stage & Τοποθέτηση βοηθά τους μαθητές και αποφοίτους εντοπίζουν και να εφαρμόζουν για την πρακτική άσκηση και θέσεις προσωπικού με υποψήφιους εργοδότες. 81% των αποφοίτων NABA βρουν απασχόληση σε θέσεις που σχετίζονται με το πτυχίο τους κατά το πρώτο έτος μετά την αποφοίτηση *. Οι σπουδαστές λαμβάνουν επίσης συμβουλές και βοήθεια στην κατάρτιση βιογραφικά τους, γράφοντας επιστολές αναζήτησης εργασίας, την οργάνωση και την επαγγελματική τους χαρτοφυλάκια. * Τα στοιχεία διαβιβάστηκαν από Demoskopea από NABA 2013 πτυχιούχους. Τοποθέτηση NABA έχει αναπτύξει στενές σχέσεις με τις κορυφαίες εταιρείες που παρέχουν πρακτική άσκηση για τους μαθητές NABA. Μεταξύ αυτών είναι: Provincia di Milano, Armando Testa, Arnoldo Mondadori Editore, Lowe Pirella, McCann Erikso, Saatchi & Saatchi, Velvet, Gruppo Editoriale L'Espresso, Il Sole 24 Ore, Publikompass, έκτακτης ανάγκης ΧΟΝΓΚ ONLUS, Leo Burnett, Giangiacomo Feltrinelli Editore Γλώσσες Ιταλικά Βαθμοί πανεπιστημίου 120 [-]

Ma στο σχεδιασμό (εξειδίκευση στην εσωτερική διακόσμηση)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια February 2017 Ιταλία Μιλάνο

Το πρόγραμμα του Master of Arts in Interior Design χαρακτηρίζεται από το Project Εργαστήρια του, στο οποίο οι μαθητές αντιμετωπίζουν πολύ δύσκολες εργασίες σχεδιασμού που αναπτύχθηκε από μια διεπιστημονική προοπτική, υπό την εποπτεία του μια μικρή ομάδα καθηγητών, κάθε υπεύθυνος για μια ξεχωριστή πτυχή της του έργου. [+]

Καθ 'όλη τελευταίες δεκαετίες, εσωτερικών χώρων, διαδραματίζουν όλο και σημαντικότερο ρόλο στην ατομική και συλλογική μας περιβάλλον. Το "εσωτερικό" χώρος είναι χτισμένο ουσία, και εισέρχονται σε αυτό δεν σημαίνει ότι εισέρχονται σε έναν κενό χώρο, αλλά να γίνει μέρος μιας μεγάλης δομής. Εσωτερικός σχεδιασμός ζωντανεύει και αναζωογονεί τα πολύπλοκα δημόσια κτίρια μέσα σε σύγχρονες πόλεις μας και δίνει νόημα στην δημόσιων χώρων, οι οποίες αντιπροσωπεύουν το εσωτερικό της ίδιας της πόλης. Ο το πρόγραμμα του Master of Arts in Interior Design χαρακτηρίζεται από το Project Εργαστήρια του, στο οποίο οι μαθητές αντιμετωπίζουν πολύ δύσκολες εργασίες σχεδιασμού που έχουν αναπτυχθεί από μια διεπιστημονική προοπτική, υπό την εποπτεία του μια μικρή ομάδα καθηγητών, ο καθένας είναι υπεύθυνος για μια ξεχωριστή πτυχή του έργου. Τα μαθήματα σχεδιασμού αναπτύξει ειδικές τεχνικές και μεθοδολογικές προσεγγίσεις για οικιακούς χώρους. Θεωρητικών μαθημάτων της εξερευνήσουν την ιστορική και σύγχρονη τοπίο του ιταλικού design, με μια επισκόπηση της διεθνούς σκηνής της τέχνης, της αρχιτεκτονικής, και του design. Τέλος, τα δημιουργικά εργαστήρια, στα οποία οι μαθητές συμμετέχουν σε πρακτικά σχέδια σχεδιασμό, οδηγούνται από εξέχουσες προσωπικότητες στον τομέα του σχεδιασμού αλληλεπίδρασης, επικοινωνιακού σχεδιασμού, design και την έκθεση. Το μάθημα είναι αναγνωρισμένο από MIUR (Ιταλικό Υπουργείο Παιδείας και Έρευνας) ως Master of Arts (120CF) Καριέρα Στούντιο και εταιρείες σχεδιασμού απασχολούν MA in Design, Interior Design εξειδίκευση πτυχιούχων για τη διαχείριση του σχεδιασμού των χώρων στο περιβάλλον του σπιτιού, εμπορικούς χώρους, εγκαταστάσεις παραγωγής και πολιτιστικούς χώρους, όπως μουσεία, εκθέσεις, και χώρους λιανικής πώλησης. Μπορούν επίσης να σχεδιάσει τους δημόσιους χώρους για σημαντικές λειτουργίες (όπως γραφεία, νοσοκομεία, σχολεία, πανεπιστήμια και), εκτός από τους χώρους του ξενοδοχείου, σε μια εποχή του μαζικού τουρισμού. Πρακτική Το γραφείο Stage & Τοποθέτηση βοηθά τους μαθητές και αποφοίτους εντοπίζουν και να εφαρμόζουν για την πρακτική άσκηση και θέσεις προσωπικού με υποψήφιους εργοδότες. 81% των αποφοίτων NABA βρουν απασχόληση σε θέσεις που σχετίζονται με το πτυχίο τους κατά το πρώτο έτος μετά την αποφοίτηση *. Οι σπουδαστές λαμβάνουν επίσης συμβουλές και βοήθεια στην κατάρτιση βιογραφικά τους, γράφοντας επιστολές αναζήτησης εργασίας, την οργάνωση και την επαγγελματική τους χαρτοφυλάκια. * Τα στοιχεία διαβιβάστηκαν από Demoskopea από NABA 2013 πτυχιούχους. Τοποθέτηση NABA έχει αναπτύξει στενές σχέσεις με τις κορυφαίες εταιρείες που παρέχουν πρακτική άσκηση για τους μαθητές NABA. Μεταξύ αυτών είναι οι εξής: Aldo CIBIC - Cibicworkshop, Azimut-Benetti, Bonetto Design International, Festina Italia, Giochi Preziosi, Giorgio Armani, integral ruedi Baur et Associés, Luxottica, Pininfarina Extra, Στούντιο Italo Rota & Συνεργάτες, Tagua, ο Όμιλος Swatch, Zanotta Γλώσσες Αγγλικά Βαθμοί πανεπιστημίου 120 [-]

Ma στο χώρο της μόδας και της κλωστοϋφαντουργίας σχεδιασμό

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια February 2017 Ιταλία Μιλάνο

Το διετές πρόγραμμα στην Μόδα και Υφάσματα Σχεδιασμός απευθύνεται σε νέους σχεδιαστές που υιοθετούν και αναγνωρίζουν στο χώρο της μόδας μια γλώσσα σε θέση να αγκαλιάσει οπτικά την ουσία του σύγχρονου κόσμου (μουσική, εικαστικά, ανθρωπιστικό πολιτισμό, τεχνική / επιστημονική κουλτούρα, βιοτεχνικές και βιομηχανικές τεχνολογίες, τον πειραματισμό και την παράδοση): μόδα είναι η γλώσσα τους. [+]

Το Master of Arts in Fashion & Textile Design είναι ένα εντατικό πρόγραμμα δύο χρόνια με βάση το βαθμό. Κατά την παραγωγή και την τεκμηρίωση των έργων που αφορούν άμεσα ή έμμεσα για την μόδα, οι μαθητές αναμένεται να παράγουν και να τεκμηριώσει ένα σώμα των έργων, συμπεριλαμβανομένων: σχέδιο μόδας, υφάσματα, οπτικές και γραπτές αφήγησης, φωτογραφίας, γραφικών, κοστούμια, καπέλων. Κύρια μαθήματα του προγράμματος, που διδάσκονται από κορυφαίους επαγγελματίες της μόδας, βασίζονται σε μεγάλο βαθμό σε εργαστήριο εμπειρία. Ενώ στα περισσότερα σχολεία, επαγγελματίες του κλάδου να έχουν το ρόλο των επισκεπτών καθηγητών, σε αυτό το πρόγραμμα θα οδηγήσει σε πλήρη εμπειρία του σχεδιασμού καθοδήγηση, την παρακολούθηση και την καθοδήγηση της ανάπτυξης των ατομικών δεξιοτήτων του κάθε μαθητή. Το μάθημα είναι αναγνωρισμένη από το ιταλικό Υπουργείο Παιδείας και Έρευνας (MIUR) ως Master of Arts Degree (120CF) Ευκαιρίες Καριέρας MA στη μόδα και διακόσμησης υφασμάτων απόφοιτοι βρίσκουν απασχόληση ως: Σχεδιαστές μόδας Σχεδιαστές κλωστοϋφαντουργίας Δημοσιογράφοι / κριτικούς μόδας (τόσο on-line και off line μέσα ενημέρωσης) καλλιτεχνικοί διευθυντές Δημιουργική συμβούλων για τις εταιρείες Επιχειρηματίες με τη δική τους εταιρεία μόδας Τοποθέτηση Το γραφείο Stage & Τοποθέτηση βοηθά τους μαθητές και αποφοίτους εντοπίζουν και να εφαρμόζουν για την πρακτική άσκηση και θέσεις προσωπικού με υποψήφιους εργοδότες. 81% των αποφοίτων NABA βρουν απασχόληση σε θέσεις που σχετίζονται με το πτυχίο τους κατά το πρώτο έτος μετά την αποφοίτηση *. Οι σπουδαστές λαμβάνουν επίσης συμβουλές και βοήθεια στην κατάρτιση βιογραφικά τους, γράφοντας επιστολές αναζήτησης εργασίας, την οργάνωση και την επαγγελματική τους χαρτοφυλάκια. * Τα στοιχεία διαβιβάστηκαν από Demoskopea από NABA 2013 πτυχιούχους. Πρακτική NABA έχει αναπτύξει στενές σχέσεις με τις κορυφαίες εταιρείες που παρέχουν πρακτική άσκηση για τους μαθητές NABA. Μεταξύ αυτών είναι: Costume National, ETRO Ομάδα μόδα, Gianni Versace, Gucci, Jil Sander Italia, Kenzo, Max Mara, Missoni, Moschino, Valentino Premiere Vision, Triumph, Trussardi, Woolmark. Γλώσσες Αγγλικά. Βαθμοί πανεπιστημίου 120 [-]

μάστερ (MA) στο σχεδιασμό (εξειδίκευση στο σχεδιασμό του προϊόντος)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια October 2017 Ιταλία Μιλάνο

Στο διετές Master of Arts in Design με εξειδίκευση στο σχεδιασμό προϊόντων, οι μαθητές να προετοιμαστούν για να γίνουν επαγγελματίες με την ανάλυση σεναρίων και το σχεδιασμό ή ανασχεδιασμό αντικείμενα μέσω της ανάπτυξης ενός βιωματική και φυσική σχέση μαζί τους. [+]

Μετάβαση του σύγχρονου κόσμου από μια "κοινωνία των εμπορευμάτων" σε μια "κοινωνία των υπηρεσιών" δίνει σχεδιαστές του σήμερα την ευκαιρία να εξερευνήσουν πιο βαθιά την ηθική του σχεδιασμού. Οι μετα-βιομηχανική ανθρώπων ανακαλύπτουν τα όρια της προόδου και εργάζονται για τη δημιουργία ενός βιώσιμου σχέση με τη φύση και το περιβάλλον. Σαφώς, πολλά έργα σχεδιασμού σήμερα προσθέσετε μια διάσταση της κοινωνικά υπεύθυνης παραγωγής. Στις δύο-χρόνος Master of Arts in Design με εξειδίκευση στο Σχεδιασμό Προϊόντων, Προετοιμάζει τους μαθητές να γίνουν επαγγελματίες με την ανάλυση σεναρίων και το σχεδιασμό ή ανασχεδιασμό αντικείμενα μέσω της ανάπτυξης ενός βιωματική και φυσική σχέση μαζί τους. Χάρη στη συνεχή αλληλεπίδραση με τους καθηγητές και τους επαγγελματίες, τους σπουδαστές να γίνουν καλά στρογγυλεμένες σχεδιαστές, είναι σε θέση να κατευθύνει όλα τα στάδια της ανάπτυξης του προϊόντος, συμπεριλαμβανομένης της αρχικής ιδέας, στρατηγική σχεδίαση, έρευνα υλικών, και της πραγματικής παραγωγής. Το μάθημα είναι αναγνωρισμένη από το ιταλικό Υπουργείο Παιδείας και Έρευνας (MIUR) ως Master of Arts Degree (120CF) Κατά τη διάρκεια της ΜΑ δύο ετών σε σχεδιασμό του προϊόντος, οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να: Μάθετε μια σύγχρονη προσέγγιση στο σχεδιασμό ιδρύθηκε στην ιταλική κουλτούρα σχεδιασμού Ερευνήστε και το σχεδιασμό νέων σχέσεων μεταξύ των ανθρώπων, το περιβάλλον και τα αντικείμενα Αποκρυπτογράφηση και ανάλυση νέων σεναρίων αναφοράς Σχεδιασμός μέσω της προώθησης μιας βιωματικής και φυσική σχέση με τα αντικείμενα Αναπτύξουν σχέδια για καινοτόμες θέματα Εξερευνήστε τις διάφορες ιδέες και στρατηγικές των επαγγελματιών σχεδιαστών, προκειμένου να αναπτύξει μια προσωπική σχεδιαστική ταυτότητα ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ: ΠΡΏΤΟΣ ΧΡΌΝΟΣ: Ιστορία Σχεδιασμός, Μεθοδολογία, Νέα Τεχνολογία Υλικών, Σχεδιασμός Προϊόντων Ι, Rendering 3D, Σχεδιασμός φωτισμού, Έργο Πολιτισμού, Ολοκληρωμένη New Media ΔΕΎΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΆ : Διαχείριση Σχεδιασμός, Σχεδιασμός Προϊόντων ΙΙ, Brand Σχεδιασμός, Interaction Design, Διακόσμηση, Σχεδιασμός Εκθέσεων, Σχεδιασμός Πολυμέσων Καριέρα Η ΜΑ διετές Σχεδίασης Προϊόντων εξοπλίζει τους μαθητές με τις απαραίτητες βασικές αρχές να συνεχίσουν τις σπουδές τους ή να εισέλθουν στον κόσμο του επαγγελματικού σχεδιασμού και των δημιουργικών βιομηχανιών. Οι απόφοιτοι μπορούν να βρουν απασχόληση σε όλους τους τομείς των επαγγελματικών δραστηριοτήτων και των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον τομέα του σχεδιασμού στην ευρύτερη έννοιά της, από καταναλωτικά αγαθά σε έπιπλα, από τα συστήματα παροχής υπηρεσιών σε διαδραστικά προϊόντα. Επαγγελματικό στούντιο και επιχειρήσεις απασχολούν αποφοίτους ως: Σχεδιασμός διευθυντές, σύμβουλοι σχεδιασμού προϊόντων, συντονιστές έργων, διαχειριστές ανάπτυξη προϊόντων. Υποστήριξη Το γραφείο Stage & Τοποθέτηση βοηθά τους μαθητές και αποφοίτους εντοπίζουν και να εφαρμόζουν για την πρακτική άσκηση και θέσεις προσωπικού με υποψήφιους εργοδότες. 81% των αποφοίτων NABA βρουν απασχόληση σε θέσεις που σχετίζονται με το πτυχίο τους κατά το πρώτο έτος μετά την αποφοίτηση *. Οι σπουδαστές λαμβάνουν επίσης συμβουλές και βοήθεια στην κατάρτιση βιογραφικά τους, γράφοντας επιστολές αναζήτησης εργασίας, την οργάνωση και την επαγγελματική τους χαρτοφυλάκια. * Τα στοιχεία διαβιβάστηκαν από Demoskopea από NABA 2012 πτυχιούχους. Τοποθέτηση NABA έχει αναπτύξει στενές σχέσεις με τις κορυφαίες εταιρείες που παρέχουν πρακτική άσκηση για τους μαθητές NABA. Μεταξύ αυτών είναι οι εξής: Aldo CIBIC - Cibicworkshop, Azimut-Benetti, Bonetto Design International, Festina Italia, Giochi Preziosi, Giorgio Armani, integral ruedi Baur et Associés, Luxottica, Pininfarina Extra, Στούντιο Italo Rota & Συνεργάτες, Tagua, ο Όμιλος Swatch, Zanotta [-]

Βίντεο

Benvenuti in NABA

Επικοινωνία
Διεύθυνση τοποθεσίας
NABA - Nuova Accademia di Belle Arti, Milano
Via C. Darwin, 20

Milan, 20143 IT