NABA - Nuova Accademia di Belle Arti, Milano

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

NABA - Nuova Accademia di Belle Arti Milano - Πρόκειται για ένα καινοτόμο εκπαιδευτικό ίδρυμα και με μια δυναμική καλλιτεχνική και πολιτιστικό κέντρο.

Είναι μια ακαδημία νόμιμα αναγνωρισμένο σύστημα της Ανώτατης Εκπαίδευσης στην Τέχνη και Μουσική (AFAM), τμήμα του πανεπιστημίου τομέα της Ιταλίας με επικεφαλής το Υπουργείο Παιδείας, Πανεπιστημίων και Έρευνας (MIUR), η οποία είναι επικεφαλής των ιταλικών φορέων που είναι αρμόδιοι για την εκπαίδευση στις τέχνες, τη μουσική και την ψυχαγωγία.

NABA προσφέρει μαθήματα που εκδίδουν τα προσόντα ισοδύναμα με τα πτυχία του πρώτου και του δεύτερου επιπέδου διεθνώς αναγνωρισμένο μάστερ, δωρεάν μαθήματα και εξάμηνα στα αγγλικά διαπιστευμένο από το αμερικανικό πανεπιστημιακό σύστημα στους τομείς των εικαστικών τεχνών, γραφικά, σχέδιο, μόδα, τα μέσα ενημέρωσης και το στάδιο του σχεδιασμού.

Απόλυτα προσανατολισμένη προς τον πειραματισμό, στοχεύει στην ενσωμάτωση της εκπαίδευσης, της έρευνας και της παραγωγής και στην προώθηση μιας διεπιστημονικής, διαπολιτισμικές και κοινωνικά υπεύθυνη προσέγγιση της εκπαίδευσης και καλλιτεχνικής παραγωγής.

Το 2009, NABA έγινε μέρος της Laureate διεθνή πανεπιστήμια.

Ιστορία

ΡΙΖΕΣ

NABA είναι μια Ακαδημία ιδιωτικής πρωτοβουλίας, που γεννήθηκε στο Μιλάνο το 1980 από τη θέληση των Ausonio Zappa, Guido Ballo και Τίτο VARISCO, προκειμένου να αμφισβητήσει την ακαμψία της ακαδημαϊκής παράδοσης και να εισαγάγει τα οράματα και τις γλώσσες πιο κοντά στις σύγχρονες καλλιτεχνικές πρακτικές και το σύστημα της τέχνης και των δημιουργικών επαγγελμάτων. Ήδη από το 1981, είναι αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας (τώρα Υπουργείο Παιδείας Υπουργείο Παιδείας και Έρευνας).

ΟΙ 80 - PRESTIGIOUS ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ενώσει τη Ακαδημία

Γύρω από αυτό ενεργοποιεί έναν πυρήνα των καλλιτεχνών με ισχυρή δέσμευση για την εκπαίδευση: μεταξύ αυτών Kengiro Azuma, Emilio Isgrò, Charles Μο, Emilio Tadini, Gianni Κολόμπο, Lucio Del Pezzo, Φράνκο Grignani, Mario Carieri, Umberto Mariani, Ρομπέρτο ​​Menghi, Aldo Montù, Waler Βαλεντίνη Gino Νέγρη, Χιντετόσι Nagasawa. Και «ιδιαίτερα Gianni Κολόμπο, ένας καλλιτέχνης και σχεδιαστής και σκηνοθέτης 1985 έως 1993, να καθορίσει την εκπαιδευτική φιλοσοφία της ακαδημίας. Σε '84, οι προηγούμενες διευθύνσεις της Ζωγραφικής, Γλυπτικής και Καλλιτεχνικής Διεύθυνσης προσθήκη της διεύθυνσης της Γραφιστική και Διαφήμιση-88 στο Fashion.

Τη δεκαετία του '90 - Η κρίσιμη καμπή ΔΙΕΘΝΗ

Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του '90, η Ακαδημία ξεκινά τη διαδικασία της εσωτερίκευσης που θα την πάρει για να γίνει μέλος της Ηλείας (Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Σχολών Καλών Τεχνών) και ανοίξει τις πόρτες του για τους φοιτητές από την Ευρώπη και πέραν αυτής. Άρρηκτα συνδεδεμένη με terrirorio, NABA εξακολουθεί να διατηρεί στενούς δεσμούς με τα θεσμικά όργανα και το 1995, έλαβε από τον Δήμαρχο του Μιλάνου πιστοποιητικό Civic Merit: "NABA έχει αυξηθεί στο κύρος και τη φήμη τόσο για τον εαυτό του ως συνομιλητής της Ιταλικής Ακαδημίας Καλών Τεχνών της Η Ευρώπη και ο κόσμος. "

Τα μαθήματα που προσφέρονται εν τω μεταξύ arrichisceulteriormente, συμπεριλαμβανομένων των νέων διευθύνσεων στο χώρο του σχεδιασμού.

Η νέα χιλιετία - Νέοι χώροι και μια προσφορά Formatica ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ «πλούσια

Μεταξύ του 2003 και του 2004 NABA εγκαθίσταται στις νέες εγκαταστάσεις στο διάσημο μέσω του Δαρβίνου 20 στο Μιλάνο. Η εκπαίδευση συνεχίζει να επεκτείνεται, επίσης, συμπεριλαμβανομένων εξειδικευμένη κατάρτιση (μάστερ και δύο χρόνια περιόδους). Συνεχίστε συνεργασίες με διάφορους φορείς και διεθνή σχολεία. Από 21η, Δεκεμβρίου, 2009 NABA έγινε μέρος της Laureate Education, ένα διεθνές δίκτυο με περισσότερες από 80 διαπιστευμένα ιδρύματα που προσφέρουν προγράμματα σπουδών πρώτου και δεύτερου επιπέδου σε περισσότερους από 1 εκατομμύριο φοιτητές σε όλο τον κόσμο.

Γιατί να επιλέξετε NABA

  1. Πάνω από 30 χρόνια αριστείας - Για πάνω από 30 χρόνια NABA συνεργάζεται με μεγάλες εθνικές και διεθνείς εταιρείες, μέσω των οποίων οι περισσότεροι από τους φοιτητές κατάφεραν να εισέλθουν στον κόσμο της εργασίας μέσα σε ένα χρόνο από την αποφοίτησή τους.

  2. Διαπίστευση - Αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας, Πανεπιστημίων και Έρευνας (MIUR) από το 1980, ακαδημαϊκά μαθήματα NABA κυκλοφορήσει τίτλους με νομική αξία. 3. Φήμη - Σπουδές στο NABA σημαίνει έναν βαθμό σε μία από τις καλύτερες σχολές στον τομέα του σχεδιασμού, σύμφωνα με έγκυρες γνώμη, όπως αυτή του Domus Magazine. 4. Προβολή στον επαγγελματικό κόσμο - Λόγω της μοναδικής εκπαιδευτικής προσέγγισης που συνδυάζει τη θεωρητική κατάρτιση και σχεδιασμός εργαστήρια, οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους σε πραγματικά έργα για τις εθνικές και διεθνείς εταιρείες.

  3. Διδακτέα ύλη - Η NABA εκπαιδευτική προσφορά περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία από καινοτόμες ειδικότητες προσανατολισμένη προς τον κόσμο της εργασίας. 6. Πανεπιστημιούπολη - Η Πανεπιστημιούπολη NABA διαθέτει εργαστήρια είναι εξοπλισμένα για τους διάφορους κλάδους, μια ασύρματη κάλυψη σε όλη την επιφάνεια, ένα εστιατόριο-μπαρ περιοχή και κήπο για ένα χαλαρωτικό διάλειμμα.

  4. Ακαδημαϊκής αριστείας - Το διδακτικό προσωπικό αποτελείται NABA 100% των επαγγελματιών και των ειδικευμένων καλλιτεχνών σε διαφορετικά πεδία εξειδίκευσης. 8. Ένα σύμπαν που περιστρέφεται γύρω από το μαθητή - Οι μαθητές έρχονται πριν από οτιδήποτε άλλο στο NABA. Μαθήματα, που αποτελείται από ένα μικρό αριθμό φοιτητών, να διευκολύνουν τον άμεσο διάλογο και μια ανοικτή σχέση με τους δασκάλους. 9. Πολυπολιτισμικότητα - Με πάνω από 3000 φοιτητές από περισσότερες από 70 διαφορετικές χώρες, οι μαθητές αποκτούν μια ξεχωριστή εμπειρία της πολυπολιτισμικής ζωής. 10. Μιλάνο - NABA βρίσκεται στο Μιλάνο, μια από τις πρωτεύουσες της μόδας και του σχεδιασμού. Μια θέση που εκθέτει τους μαθητές σε μια πληθώρα ερεθισμάτων σε διάφορους τομείς, επιτρέποντάς τους να συμμετέχουν σε διεθνείς διοργανώσεις και να φέρνει πιο κοντά στην Ευρώπη.

  5. Εξεύρεσης εργασίας - NABA διαθέτει γραφείο αφιερωμένη στην ένταξη των μαθητών στο εργατικό δυναμικό μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους. Χάρη στις πολυάριθμες συνεργασίες με εταιρείες, η Ακαδημία μπορεί να προσφέρει κατά μέσο όρο περίπου τρεις άσκησης κάθε μαθητής.

  6. Ένα Διεθνές Δίκτυο - NABA είναι μέρος της Laureate Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, ένα διεθνές δίκτυο πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο. NABA οι μαθητές μπορούν να επωφεληθούν από τις εμπειρίες των σπουδών στο εξωτερικό, χάρη στο πρόγραμμα Erasmus, σε διεθνή προγράμματα σπουδών, τα προγράμματα πολιτιστικών ανταλλαγών ή σε μαθήματα του καλοκαιριού σε όλο τον κόσμο.
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
  • ιταλικός

Όψη Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA) » Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

Μεταπτυχιακό στη δημιουργική διαφήμιση

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος October 2017 Ιταλία Μιλάνο

Το Master στη Δημιουργική διαφήμιση είναι μια κοινή πρωτοβουλία μεταξύ NABA και Σχολή Σχεδιασμού Media στο Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας. Το πρόγραμμα του πλοιάρχου ενός έτους εστιάζει σε καινοτόμες και αποτελεσματικές τεχνικές διαφήμισης που παίρνουν οι πελάτες σκεφτόμαστε, μιλάμε, και την αγορά. Το μάθημα καλύπτει όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στο οποίο εμφανίζεται, από έντυπη διαφήμιση, το ραδιόφωνο, και την τηλεόραση στο Web και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. [+]

5 ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ επάνω για τις αρπαγές ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ δημιουργική διαφήμιση. Προθεσμία: 12, Μάη Το Master στη Δημιουργική διαφήμιση είναι μια κοινή πρωτοβουλία μεταξύ NABA και Σχολή Σχεδιασμός μέσων μαζικής ενημέρωσης στο Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας. Το πρόγραμμα του πλοιάρχου ενός έτους εστιάζει σε καινοτόμες και αποτελεσματικές τεχνικές διαφήμισης ότι να πάρει τους πελάτες να σκεφτόμαστε, μιλάμε, και την αγορά. Το μάθημα καλύπτει όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης στο οποίο εμφανίζεται, από έντυπη διαφήμιση, το ραδιόφωνο, και την τηλεόραση στο Web και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Θα προετοιμαστούν για να εισέλθουν τα δημιουργικά τμήματα των διαφημιστικές εταιρείες με την εκμάθηση πώς να λύσουν τα προβλήματα δημιουργικά και πώς να μεταφέρω τις ιδέες τους άλλους σε ένα συνοπτικό και πειστικό τρόπο. Και οι δύο αυτές βασικές δεξιότητες ζωής είναι μεταβιβάσιμες σε όλη οποιοδήποτε αριθμό επιστημονικών κλάδων, ιδιαίτερα εκείνων που σχετίζονται με την εμπορική δημιουργικότητα. Εκτός από πιστοποιητικό αναγνώρισης από τη Σχολή Σχεδιασμού Media, είναι επιλέξιμες οι απόφοιτοι θα λάβουν ένα πτυχίο Ακαδημαϊκό Μάστερ απονέμεται από NABA και Nuova Accademia di Belle Arti, αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας, Πανεπιστημίων και Έρευνας ιταλικά. Σχετικά με το σχολείο σχεδίου Media Media Design School είναι πιο βραβευμένο με ιδιωτικό ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της Νέας Ζηλανδίας για τις δημιουργικές βιομηχανίες. Το σχολείο Auckland-based προσφέρει εξειδικευμένες βαθμούς στις αναδυόμενες δημιουργική τομείς, συμπεριλαμβανομένων πτυχία πανεπιστημίου σε 3D animation, το σχεδιασμό των μέσων ενημέρωσης, οπτική Eeffects, την τέχνη παιχνίδι, και τον προγραμματισμό παιχνίδι. Σχεδιασμός Σχολή Media απόφοιτοι έχουν πάει για την απασχόληση με κορυφαίες εταιρείες όπως η DreamWorks, Pixar, BBDO,... [-]

πλοίαρχος στη φωτογραφία και οπτικό σχεδιασμό

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος October 2017 Ιταλία Μιλάνο

Το Master in Φωτογραφίας και Εικαστικών πρόγραμμα Σχεδιασμός ενσωματώνει θεωρητική μελέτη με εργαστήρια σχεδίου εργαστήρια και. μαθημάτων σας στην οπτική θεωρία και την ιστορία της φωτογραφίας θα εμπλουτιστεί με ξεναγήσεις σε ερευνητικά κέντρα, χώροι απόδοση, οπτικοακουστικές εγκαταστάσεις παραγωγής, εκδοτικούς οίκους, θέατρα, στούντιο καλλιτεχνών, μουσεία και γκαλερί σύγχρονης τέχνης. [+]

5 ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ επάνω για τις αρπαγές ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ οπτικό σχεδιασμό. Προθεσμία: 12 Μαΐου Το Master in Φωτογραφίας και Εικαστικών πρόγραμμα Σχεδιασμός ενσωματώνει θεωρητική μελέτη με εργαστήρια και του έργου εργαστήρια. μαθημάτων σας στην οπτική θεωρία και την ιστορία της φωτογραφίας θα εμπλουτιστεί με ξεναγήσεις σε ερευνητικά κέντρα, χώροι απόδοση, οπτικοακουστικές εγκαταστάσεις παραγωγής, εκδοτικούς οίκους, θέατρα, στούντιο καλλιτεχνών, μουσεία και γκαλερί σύγχρονης τέχνης. εργαστήρια σας θα λάβει χώρα στο Τα στούντιο είναι εξοπλισμένα με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και τεχνολογίες. Σε συνεργασία με τις εταιρείες και ιδρύματα-εταίρους, οι καθηγητές θα σας δώσει τις αναθέσεις που προσομοιώνουν πραγματικό κόσμο τα έργα. Εργαστήρια επικεντρωθεί σε μια σειρά από τομείς, συμπεριλαμβανομένης της φωτογραφίας εκθέσεις, φωτογραφία περιοδικά, Αλληλεπιδράσεις φωτογραφία / βίντεο, και εταιρικά έργα. Κατά τη διάρκεια της τελικής φάσης του προγράμματος, θα ολοκληρώσει μια περίοδο πρακτική σε μια επιλεγμένη εταιρεία ή ίδρυμα, όπως μια εκδοτική εταιρεία, εκδοτικό γραφείο, φωτογραφικό πρακτορείο, φωτογραφικό αρχείο, μουσείο, πινακοθήκη, ή φωτογραφικό στούντιο. Εκεί, θα έχετε την ευκαιρία να κάνει τις συνδέσεις και να αποκτήσουν πρακτικές γνώσεις που θα διευκολύνουν την είσοδο σας στον κόσμο της φωτογραφίας, εικαστικών τεχνών και της επικοινωνίας. Θα μάθετε επαγγελματικές τεχνικές παρουσίασης που θα είναι χρήσιμη στο εργασιακό περιβάλλον, και θα αναπτύξει τις τεχνικές και πρακτικές δεξιότητες που χρειάζεστε για να πετύχει ως φωτογράφος / οπτικό σχεδιαστή στις εθνικές και διεθνείς αγορές. Το Master in Φωτογραφίας και Εικαστικών πρόγραμμα σχεδιασμού είναι αναγνωρισμένο από το ιταλικό Υπουργείο Παιδείας, Πανεπιστημίων και Έρευνας (MIUR) και πτυχίο ενός ακαδημαϊκού Μάστερ (60 CFS), ώστε. Διδακτέα ύλη Του έργου... [-]

πτυχίο μάστερ στη σύγχρονη τέχνη αγορές

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 1 έτος October 2017 Ιταλία Μιλάνο

Οι Masters στη Σύγχρονη Τέχνη αγορές είναι ένα μονοπάτι των εντατικών μελετών που αποσκοπούν στην παροχή αποτελεσματικών εργαλείων για να ερμηνεύσει τις δομές και τη δυναμική της αγοράς έργων τέχνης, με ιδιαίτερη προσοχή στις σύγχρονες γλώσσες. Το μάθημα περιλαμβάνει θεωρητικά μαθήματα, εξωσχολικές πρακτική άσκηση, επισκέψεις σε γκαλερί, εκθέσεις, ιδρύματα και μουσεία. [+]

5 ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. Προθεσμία: 12 Μαΐου Οι Masters στη Σύγχρονη Τέχνη αγορές είναι ένα μονοπάτι των εντατικών μελετών που αποσκοπούν στην παροχή αποτελεσματικών εργαλείων για να ερμηνεύσει το δομές και δυναμική η αγορά έργων τέχνης, με ιδιαίτερη προσοχή στις σύγχρονες γλώσσες. Το μάθημα περιλαμβάνει θεωρητικά μαθήματα, εξωσχολικές πρακτική άσκηση, επισκέψεις σε γκαλερί, εκθέσεις, ιδρύματα και μουσεία. Οι Masters στη Σύγχρονη Τέχνη Αγορές επιτρέπει στο μαθητή να πάρει το άμεση επαφή με το σύστημα της τέχνης μέσα από διαλέξεις και συνεργείο με την καθιερωμένη επαγγελματίες του κλάδου. Το Master in Contemporary Αγορές Τέχνης συνεργάζεται με ένα δίκτυο οργανισμών, συλλογών και την τέχνη του διεθνούς φήμης κέντρα γκαλερί τέχνης, οίκους δημοπρασιών, εκθέσεις, μουσεία, ιδρύματα, κέντρα τέχνης, κέντρα καλλιτεχνικού πειραματισμού , φεστιβάλ, περιοδικά, συντακτικές και εξειδικευμένα sites πληροφοριών. Το πρόγραμμα κατάρτισης αποτελείται από δύο κύκλους: ο πρώτος είναι αφιερωμένη στον 'δραστηριότητες στην τάξη και εργαστήριαΗ δεύτερη πρακτικής άσκησης, συνέδρια και την προετοιμασία του τελικού σχεδίου. Τα θεωρητικά μαθήματα που αναπτύχθηκε γύρω από δύο κύριους θεματικούς τομείς: οι ανθρωπιστικές επιστήμες ασχολείται με τις γλώσσες μοντέρνας και σύγχρονης τέχνης, την ιστορία της ιδιωτικής και το μουσείο συλλογές, δραστηριότητες για την εκμετάλλευση της καλλιτεχνικής κληρονομιάς. η περιοχή οικονομικές και νομικές Επικεντρώνεται στις επιχειρησιακές δομές της τέχνης και της αγοράς οικονομικές διαδικασίες που την χαρακτηρίζουν, εξετάζοντας λεπτομερώς τη νομική, διαχειριστικά, τεχνικά και διοικητικά. Οι μαθητές θα είναι σε θέση να πραγματοποιήσει μια περίοδο πρακτικής άσκησης Με την ολοκλήρωση του μαθήματος, να αξιοποιήσει τις γνώσεις που αποκτήθηκαν και να έρθουν σε άμεση επαφή με διαφορετικές... [-]

Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

Master of Arts in Design (specialization in Product Design)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια February 2018 Ιταλία Μιλάνο

[+]

50 συμφωνίες συνεργασίας * Τα στοιχεία διαβιβάστηκαν από Demoskopea από NABA 2014 πτυχιούχους. Πρακτική NABA έχει αναπτύξει ισχυρές σχέσεις με κορυφαίες εταιρείες που παρέχουν πρακτική άσκηση για τους μαθητές NABA. εταιρείες [-]

Master Of Arts στην εικαστικών τεχνών και επιμέλειας μελέτες

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια February 2018 Ιταλία Μιλάνο

διετούς MA NABA σε Visual Arts και επιμελητών Σπουδών είναι το μόνο πρόγραμμα στην Ευρώπη που συνδυάζει μια σταθερή εκπαίδευση στην οπτική της παραγωγής τεχνών με άκρως εξειδικευμένη επιμελητική εκπαίδευση. [+]

5 ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ επάνω για τις αρπαγές ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ επιμελητική ΜΕΛΕΤΕΣ. Προθεσμία: 12, Μάη διετούς MA NABA σε Visual Arts και επιμελητών Σπουδών είναι το μόνο πρόγραμμα στην Ευρώπη που συνδυάζει μια σταθερή εκπαίδευση σε εικαστικές τέχνες παραγωγής με πολύ εξειδικευμένες επιμελητική εκπαίδευση. Θα διερευνήσει την οπτική κουλτούρα, τις εικαστικές τέχνες και τις επιδόσεις, το σχεδιασμό της έκθεσης, σύγχρονη διαχείριση τέχνης, επιμέλειας μελέτες, και η κριτική της τέχνης, καθώς και τις τέχνες γραφής και της επικοινωνίας. Θα συμμετάσχουν σε ένα ευρύ φάσμα εργαστηριακές έργα που σας επιτρέπουν να εμπλακούν άμεσα με καλλιτέχνες και επιμελητές διεθνούς κύρους. Θα έχετε την ευκαιρία να: Μάθετε μια οπτική και αισθητική λεξιλόγιο για την εργασία με εικόνες Εμβαθύνουν τις γνώσεις σας της έρευνας και θεωρητικών μεθοδολογιών που σχετίζονται με τη σύγχρονη τέχνη Προωθήστε τις γνώσεις σας της ιστορίας της τέχνης, της οικονομίας της τέχνης, και το σύστημα σύγχρονης τέχνης Ανάπτυξη προηγμένων τεχνικών στη ζωγραφική, σχέδιο, γραφιστική, βίντεο, φωτογραφία, sound design, και άλλα μέσα ενημέρωσης Παράγουν και να εμφανίσει επαγγελματική καλλιτεχνικών έργων και επιμέλειας έργα Αναπτύξουν δεξιότητες επαγγελματικού επιπέδου στην οργάνωση και επιμέλεια εκθέσεων και πολιτιστικών δραστηριοτήτων Να μάθουν να γράφουν για την τέχνη από τον τόπο της βαθιάς κατανόησης Η MA in Visual Arts και επιμελητών Σπουδών είναι αναγνωρισμένο από το ιταλικό Υπουργείο Παιδείας, Πανεπιστημίων και Έρευνας (MIUR) ως Master of Arts πτυχίο (120 CFS), ώστε. Πρώτος χρόνος Εικαστικές Τέχνες Ι, επιμελητών Σπουδών Ι, Σχεδιασμός Εκθέσεων Ι, Εκδόσεις Ι, Φωτογραφία Ι, Φαινομενολογία Σύγχρονης Τέχνης, Θεωρία και Μεθοδολογία των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, Ιστορίας και... [-]

Master Of Arts στο σχεδιασμό (ειδίκευση στο Interior Design)

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια October 2017 Ιταλία Μιλάνο

Το μάθημα εξετάζει σε βάθος τα θέματα και τις μεθοδολογικές διαδικασίες που σχετίζονται με το σχεδιασμό των εσωτερικών χώρων, με στόχο την ανάπτυξη των επαγγελματικών προφίλ που είναι ώριμα, γνώση, αξιόπιστο και ευέλικτο, μπορούν να εκφραστούν με επιτυχία στην παγκόσμια αγορά της δημιουργικής απασχόλησης. [+]

5 ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ επάνω για τις αρπαγές ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ εσωτερικό σχεδιασμό. Προθεσμία: 12, Μάη Στη σύγχρονη εποχή μας, Εσωτερικοί χώροι διαδραματίζουν όλο και σημαντικότερο ρόλο στον καθορισμό των ατομικών και συλλογικών περιβαλλόντων μας, κατοικείται και βιώνεται από τα δισεκατομμύρια των ανθρώπων. Ο εσωτερικός χώρος είναι χτισμένο ουσία, και εισέρχονται σε αυτό δεν σημαίνει ότι εισέρχεται σε έναν κενό χώρο, αλλά να γίνει μέρος ενός σύνθετου σώματος. Interior design μπορεί να "Ενεργοποίηση" δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους των σύγχρονων πόλεων: αυτό είναι το εργαλείο που μπορεί να εκφράσει μια ψυχή και ένα νόημα στις φυσικές και διανοητικές χώρους όπου ορίζεται η ανθρώπινη ζωή. Η interior designer χτίζει νέες ιστορίες και νέες αξίες στις υπάρχουσες δομές. Είναι μια επαγγελματική ιδιότητα ότι η κοινωνία έχει πάντα χρειάζεται στην ιστορία, και ότι θα χρειαστούν πάντα στο μέλλον. Το μάθημα διερευνά σε βάθος το τα θέματα και οι μεθοδολογικές διαδικασίες που σχετίζονται με το σχεδιασμό των εσωτερικών χώρων, με στόχο την ανάπτυξη των επαγγελματικών προφίλ που είναι ώριμα, γνώση, αξιόπιστο και ευέλικτο, μπορούν να εκφραστούν με επιτυχία στην παγκόσμια αγορά της δημιουργικής απασχόλησης. Το πρόγραμμα μαθημάτων εκθέτει το μαθητή σε διάφορες εμπειρίες σχεδιασμού, Καθοδηγείται από εξαιρετικά ειδικευμένους εκπαιδευτικούς και επαγγελματίες από την Ιταλία και το εξωτερικό, στο ευρύτερο εκπαιδευτικό πλαίσιο της πόλης του Μιλάνου, μία από τις σημαντικότερες πρωτεύουσες του κόσμου του σύγχρονου design, που ανήκει σε ένα από τα πιο ιστορικά και πολιτιστικά πλούσιες χώρες του κόσμου . Το μάθημα έχει αναγνωριστεί από το ιταλικό Υπουργείο Παιδείας και Έρευνας (MIUR) ως Master of Arts Degree (120CFs).... [-]

Master Of Arts στο σχεδιασμό της επικοινωνίας

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια October 2017 Ιταλία Μιλάνο

Το MA στο πρόγραμμα Επικοινωνίας Σχεδιασμού προσεγγίσεις επικοινωνίας των επιχειρήσεων ως σύνθεση της οικονομικής και καλλιτεχνικής διαστάσεις. Θα αναπτύξει τις γνώσεις σας και στις δύο διαστάσεις κατά τη διάρκεια αυτής της διετούς προγράμματος. [+]

5 ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ επάνω για τις αρπαγές ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Communication Design. Προθεσμία: 12, Μάη Η MA in Communication Design προσεγγίσεις πρόγραμμα εργασιακή επικοινωνία ως μια σύνθεση των οικονομική και καλλιτεχνική διάσταση. Θα αναπτύξει τις γνώσεις σας και στις δύο διαστάσεις κατά τη διάρκεια αυτής της διετούς προγράμματος. Θα αποκτήσουν ένα στερεό υπόβαθρο στο ολοκληρωμένες επικοινωνίες μάρκετινγκ, Ένα πεδίο που συνδυάζει παραδοσιακές μορφές του μάρκετινγκ με το νέο ψηφιακές επικοινωνίες τεχνολογίες. Θα βελτιώσει την ικανότητα σας στην αναλογική γραφιστική, καθώς και τα τελευταία προγράμματα γραφικών ηλεκτρονικών υπολογιστών. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να καλλιεργήσουν τις ικανότητές σας σε μια πλούσια ποικιλία των εργαλείων παραγωγής, σχεδιασμού, συμπεριλαμβανομένης της φωτογραφίας, Σχεδίαση, ψηφιακό βίντεο, και να ενσωματωθούν τα νέα μέσα. Παράλληλα με αυτή την εκφραστική δουλειά, θα μελετήσει τις βασικές αρχές της σχεδιασμός μάρκα, τη διαφήμιση, και δημοσιογραφική γραφή να διευρύνουν τις γνώσεις σας για την επιχειρηματική πλευρά του επαγγέλματος. Στο έργο του έργου με τις εταιρείες, θα ασκήσει το στρατηγικές θα πρέπει να αναλάβουν ανεξάρτητα όλες τις φάσεις των σύνθετων έργων επικοινωνίας, συμπεριλαμβανομένων των καλλιτεχνική διεύθυνση, τη διαχείριση του έργου, το σχεδιασμό, την εκτέλεση και την παρουσίαση. Και θα αναπτύξει μια μεγαλύτερη συνειδητοποίηση των κοινωνιολογικές και ηθικές προεκτάσεις των επικοινωνιών που δημιουργείτε. Το MA στην ανακοίνωση του προγράμματος σχεδιασμού είναι αναγνωρισμένο από το ιταλικό Υπουργείο Παιδείας, Πανεπιστημίων και Έρευνας (MIUR) ως Master of Arts πτυχίο (120 CFS), ώστε. Πρώτος χρόνος Διαχείρισης Έργων Ι, Computer Graphics, Μεθοδολογία, Σχεδιασμός Διαχείρισης, Ολοκληρωμένη Επικοινωνία Μάρκετινγκ, Ηθική της Επικοινωνίας, Graphic Design, Φωτογραφία και Web Design Δεύτερη χρονιά Διαχείριση Έργων... [-]

Master Of Arts στο χώρο της μόδας και της κλωστοϋφαντουργίας σχεδιασμό

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 χρόνια October 2017 Ιταλία Μιλάνο

Το Master of Arts στην Μόδα και Υφάσματα Σχεδιασμός είναι ένα εντατικό βαθμό βάσει σχεδίου. Κατά τη διάρκεια αυτής της διετούς προγράμματος, θα διερευνήσει καινοτόμα εργαλεία της μόδας και των διαδικασιών κατασκευής και τα μυριάδες δημιουργικές δυνατότητες που παρέχουν. Θα αναπτύξει την ικανότητα να μεταφράσει τις ιδέες στη δική σας γλώσσα μόδας, και θα ακονίσετε την ικανότητά σας να αναλύσει και το σχεδιασμό κριτική μόδας σε υψηλό επίπεδο. [+]

5 ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ επάνω για τις αρπαγές ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ FASHION ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ TEXTILE ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ. Προθεσμία: 12, Μάη Το Master of Arts στην Μόδα και Υφάσματα Σχεδιασμός είναι ένα εντατικό βάσει σχεδίου βαθμός. Κατά τη διάρκεια αυτής της διετούς προγράμματος, θα διερευνήσει καινοτόμους εργαλεία της μόδας και των διαδικασιών παραγωγής και οι μυριάδες δημιουργικές δυνατότητες που παρέχουν. Θα αναπτύξουν την ικανότητα να μετατρέψουν τις ιδέες σε δικό σας γλώσσα της μόδας, Και θα ακονίσετε την ικανότητά σας να αναλύσει και το σχεδιασμό κριτική μόδας σε υψηλό επίπεδο. κύρια μαθήματα του προγράμματος βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στις εργασίες του έργου. Με το τέλος των σπουδών σας, θα έχετε ένα χαρτοφυλάκιο των έργων με επίκεντρο της μόδας και της κλωστοϋφαντουργίας σχεδιασμό. Το έργο σας θα ενσωματώσει και στοιχεία της αξεσουάρ και κοστούμια, οπτικές και γραπτές διήγηση μύθων, φωτογραφία, Graphic design, και τη λήψη καπέλο. Οι έμπειροι επαγγελματίες της μόδας θα σας μέντορας στην οικοδόμηση ενός εξατομικευμένο σύνολο ικανοτήτων, ως μέρος της χειροτεχνίας ταυτότητά σας ως σχεδιάστρια μόδας. Ενώ στα περισσότερα σχολεία επαγγελματίες του κλάδου να έχουν το ρόλο των επισκεπτών καθηγητών, σε αυτό το πρόγραμμα θα οδηγήσει σε πλήρη σχεδιασμό καθοδήγηση εμπειρία, Την παρακολούθηση και την καθοδήγηση της ανάπτυξης του ξεχωριστό στιλ του κάθε μαθητή και την προσέγγιση του σκάφους. Το μάθημα είναι αναγνωρισμένο από το ιταλικό Υπουργείο Παιδείας, Πανεπιστημίων και Έρευνας (MIUR) ως Master of Arts πτυχίο (120 CFS), ώστε. Πρώτος χρόνος Γραφικά Υπολογιστών, Υλικό Πολιτισμού, Μεθοδολογία, Visual Σχεδιασμός, Ιστορία των Εφαρμοσμένων Τεχνών, Σχέδιο υφάσματος Ι, Σχέδιο Μόδας Ι, Καλλιτεχνικής Διεύθυνσης, Αξεσουάρ. Δεύτερη χρονιά... [-]

Βίντεο

Benvenuti in NABA

Επικοινωνία
Διεύθυνση τοποθεσίας
NABA - Nuova Accademia di Belle Arti, Milano
Via C. Darwin, 20

Milan, 20143 IT