Quasar Design University in Rome

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πανεπιστήμιο Σχεδιασμός Quasar

Σχετικά με εμάς

Πανεπιστήμιο Σχεδιασμός κβάζαρ γεννήθηκε στη Ρώμη το 1987, χάρη σε μια ομάδα επαγγελματιών και καθηγητές πανεπιστημίου, ως μια δομή έρευνας και εκπαίδευσης επικεντρώνεται στη μελέτη και το σχεδιασμό του περιβάλλοντος, τα προϊόντα και τις νέες μορφές επικοινωνίας.

Πανεπιστήμιο σχεδιασμός

Σήμερα, με εμπειρία πάνω από είκοσι πέντε χρόνια », Quasar Πανεπιστήμιο Σχεδιασμός συνεχίζει την αποστολή του ως εντελώς αυτο-χρηματοδότηση και ανεξάρτητες ιδιωτικές εγκαταστάσεις. Επιλέγει το διδακτικό προσωπικό της από γνωστούς επαγγελματίες και εμπειρογνώμονες. Είναι ο αρχικός συντάκτης των εκπαιδευτικών προγραμμάτων που εφαρμόζει στον τομέα της κατάρτισης, που ενημερώνεται συνεχώς για να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στο μεταβαλλόμενο κόσμο της εργασίας. Έχει ένα αφοσιωμένο προσωπικό να καθοδηγήσει και να διευθύνει τις εργασίες των φοιτητών του.

Υπεροχή

Έχει τη βάση του στο κέντρο της Ρώμης, που έρχεται με αποτελεσματικό και up-to-ημερομηνία εξοπλισμού, η οποία καλωσορίζει φοιτητές από όλο τον κόσμο. Η επιθυμία να διατηρούν πάντα την υψηλή ποιότητα της κατάρτισης έχει ενθαρρύνει τη συγκέντρωση των δραστηριοτήτων της σε ένα ενιαίο κέντρο για τη διδασκαλία και την ανάπτυξη που ενσωματώνει την κουλτούρα του σχεδιασμού σε διάφορες εκφράσεις του.

Πολιτιστική και στις ερευνητικές δραστηριότητες

Παράλληλα με την κύρια εκπαιδευτικές δραστηριότητες του Πανεπιστημίου Σχεδιασμός Quasar γραμμές μέχρι μια εν εξελίξει εργασίες της πολιτιστικής έρευνας και προώθησης με στόχο την ευαισθητοποίηση της διεπιστημονικής θέματα κοινού. Η προώθηση της ιταλικής κουλτούρας και "Made in Italy" στο εξωτερικό, συμμετέχοντας σε πανελλήνιους και διεθνείς διαγωνισμούς design, διοργάνωση εκθέσεων, συνεδρίων και ημερίδων, και τις εκδόσεις? περισσότερες από τριακόσιες γεγονότα είχαν Πανεπιστήμιο Σχεδιασμός Quasar ως πρωταγωνιστή τους από το 1987, και έχουν συμβάλει στη διάδοση της γνώσης και την ευαισθητοποίηση σχετικά με τα θέματα του πραγματικού και εικονικού περιβάλλοντος. Απλώς ως παράδειγμα, υπενθυμίζουμε τις δημοσιεύσεις στον αστικό χώρο Alberate ενός Ρομά και Lessico Cittadino? τα προκαταρκτικά σχέδια για οικολογικά βιώσιμη κατοικία που δημιουργήθηκε στην πλήρη κλίμακα πρωτότυπα La Casa New Age και το La Casa Armonica, σε όλη τη διαδρομή μέχρι το QOS - Quasar Outer Space, μια διεπιστημονική κύκλο διαλέξεων, περιοδική συνάντηση που θα είναι ανοικτή για το κοινό, αλλά επίσης αναπόσπαστο μέρος του σεμιναρίου, το οποίο θεωρεί ως πρωταγωνιστές της σημαντικούς καλλιτέχνες και οραματιστής εξερευνητές του τι βρίσκεται πέρα ​​από το σύγχρονο. Οι επαγγελματίες, καλλιτέχνες και επιχειρηματίες από τον τομέα καλούνται να συμβάλει στην εκπαίδευση των φοιτητών, τόσο μέσω εισφορών στην τάξη και συμμετέχουν με τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς σε επισκέψεις ή σημαντικά γεγονότα.

πεδία λειτουργίας

Εντός της μακρο-σφαίρα "σχεδιασμό και την οπτική επικοινωνία", έρευνας και εκπαίδευσης εστίαση σε αυτούς τους τομείς: το εσωτερικό και τον κήπο του σχεδιασμού? την αναδιάρθρωση και την ανακαίνιση των κτιρίων? προϊόντος, τα έπιπλα και εκθεσιακό σχεδιασμό? διαφήμισης, των εκδόσεων και των πολυμέσων γραφικών? ψηφιακή φωτογραφία και videomaking? web & αλληλεπίδρασης σχεδιασμού? 3D γραφικά υπολογιστών, οπτικά εφέ και animation? σχεδιασμού γιοτ.

Τύποι φυσικά

Η εκπαίδευση πραγματοποιείται σε προγράμματα διαφορετικής έντασης και διάρκειας:

  • Πτυχίο (3 χρόνια)
  • Επαγγελματικών προσόντων (15 μήνες)
  • Ακαδημαϊκό Μάστερ (12 μήνες)
  • Open (ποικίλης διάρκειας)

τίτλων που εκδίδονται

Quasar Πανεπιστήμιο Σχεδιασμός λειτουργεί εδώ και πάνω από είκοσι χρόνια ως επίσημα εγκεκριμένη εγκατάσταση για την επαγγελματική κατάρτιση. Τα προσόντα και τις ειδικότητες που χορηγούνται στο τέλος της τριετίας και μαθήματα επαγγελματικής κατάρτισης είναι νομικά έγκυρη για σκοπούς απασχόλησης. Επιπλέον, τα μαθήματα επιτρέπουν την απόκτηση των πανεπιστημιακών μονάδων (ECTS), σύμφωνα με τα εκπαιδευτικά τους κανονισμούς των ιδρυμάτων υποδοχής στην Ιταλία και στο εξωτερικό.

Πιστοποιήσεις

Πτυχίο Μαθήματα του πανεπιστημίου του ακαδημαϊκού τίτλου απελευθερώσει Ακαδημαϊκό Δίπλωμα Επίπεδο Ι Τα Επαγγελματικά μαθήματα Αξιολόγηση απελευθερώσει Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Αξιολόγηση στην Ευρώπη.

Η απελευθέρωση Ακαδημαϊκό Masters του διπλώματος επιπέδου Μάστερ Ι

Χορηγοί

  • Το Τάγμα του Τοπίου Σχεδιασμού Αρχιτέκτονες και οικολόγοι της Ρώμης και της επαρχίας του το Τάγμα των Αρχιτεκτόνων της Ρώμης και της επαρχίας του, εκτός από τις πολιτιστικές δραστηριότητες, χορηγός όλα τα Masters: άκρως εξειδικευμένα μαθήματα κατάρτισης τρέξει για το Πανεπιστήμιο Σχεδιασμός Quasar από τους κορυφαίους ειδικούς σε διάφορους τομείς.
  • Χάος Ομάδα Συνιστάται Κέντρο Οι ιθύνοντες της V-Ray, το γνωστό λογισμικό απόδοσης, συνιστούμε Πανεπιστήμιο Σχεδιασμός Quasar ως εκπαιδευτικό κέντρο αριστείας.

οδηγία

μέθοδος καθοδήγησης Σχεδιασμού του Πανεπιστημίου κβάζαρ 's έχει, δεδομένου ότι στοχεύουν δείχνει φοιτητών προς την επιλογή των πλέον κατάλληλων μαθημάτων κατάρτισης για την ανάπτυξη των ατομικών δεξιοτήτων τους. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από μια προσωπική συνάντηση κατά την οποία καταβάλλεται η μεγαλύτερη δυνατή προσοχή στη στάση των υποψηφίων. Οι μέρες Quasar Orienta - οι οποίες λαμβάνουν χώρα όλο το χρόνο - τη συμμετοχή των συμμετεχόντων στην τόνωση δημιουργικά εργαστήρια και προσφέρουν μια λεπτομερή εικόνα των μαθημάτων κατάρτισης διαθέσιμα. Με την Σχολεία Έργου Quasar Πανεπιστήμιο Σχεδιασμός έχει παρουσία σε γυμνάσια και λύκεια με ειδικό ημέρες καθοδήγηση. Μέσω της συμμετοχής της σε διεθνείς εκθέσεις καθοδήγηση, ο καθένας έχει τη δυνατότητα να λάβει γνώση της ποιότητας της εκπαίδευσης στο Πανεπιστήμιο Σχεδιασμός Quasar.

διευκολύνσεις

Κάθε χρόνο ενδιαφέρον διευκολύνσεις προορίζονται για εκείνους που επιλέγουν μαθήματα που Quasar Πανεπιστήμιο Σχεδιασμός προτίθεται να προωθήσει, θεωρώντας τους να είναι ιδιαίτερου ενδιαφέροντος για τις μελλοντικές εξελίξεις στην αγορά εργασίας ή επειδή αποτελούν πολλά υποσχόμενες επαγγελματικές θέσεις στον τομέα των νέων μέσων, ταχέως αυξάνεται, αλλά εξακολουθεί να μην είναι ευρέως γνωστό στο ευρύ κοινό. Χάρη στις συμφωνίες με δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς και επιχειρήσεις, φοιτητές στο Πανεπιστήμιο Σχεδιασμός Quasar μπορούν να επωφεληθούν από ειδικές διευκολύνσεις.

σταδιοδρομία απόφοιτος

Ο ήδη μεγάλος αριθμός των αποφοίτων από το Πανεπιστήμιο Σχεδιασμός Quasar, με τους οποίους διατηρείται επαφή αποτελεί ένα δίκτυο όχι μόνο σε εθνικό, αλλά και σε πολλές χώρες του κόσμου. Ένας αριθμός από τους πρώην μαθητές έχουν καταφέρει σημαντικά επιτεύγματα που θα επιβεβαιώνει την εγκυρότητα της μεθόδου Quasar. Το Ινστιτούτο εκφράζει την ικανοποίησή τους συχνά πίσω να μοιραστούν την εμπειρία τους με τους νεότερους συναδέλφους τους, οι οποίοι εξακολουθούν εκπαίδευση, δείχνοντάς τους το έργο τους και να παρέχουν ενδιαφέρουσες μελέτες περιπτώσεων.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
  • ιταλικός

Δείτε μεταπτυχιακά προγράμματα »

Προγράμματα

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

Master στο εικονική αρχιτεκτονική

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 1 έτος March 2017 Ιταλία Ρώμη +1 περισσότερα

Το Master in Virtual Αρχιτεκτονικής, η οποία λειτουργεί από το 1999 και ενημερώνεται συνεχώς σύμφωνα με τις μεθόδους και το λογισμικό που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες της οπτικοποίησης και ελέγχου, προετοιμάζει φορείς στον τομέα της αρχιτεκτονικής (αρχιτέκτονες, σχεδιαστές, μηχανικούς, τοπογράφους και ασκούντες συναφή επαγγέλματα ) για να απεικονίσει έργα σε 3D γραφικά, την εκπόνηση της πιο κατάλληλης μεθόδου εφαρμογής για κάθε είδος του έργου και τη χρήση CAD 2D και 3D προγράμματα και post-production και τεχνικές animation. Το τελικό προϊόν είναι ιδιαίτερα περίπλοκο και, ανάλογα με την πρόθεση, επιτυγχάνει συνολική φωτορεαλισμού. [+]

Master στην Εικονική Αρχιτεκτονική Το Master in Virtual Αρχιτεκτονικής, η οποία λειτουργεί από το 1999 και ενημερώνεται συνεχώς σύμφωνα με τις μεθόδους και το λογισμικό που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες της οπτικοποίησης και ελέγχου, προετοιμάζει φορείς στον τομέα της αρχιτεκτονικής (αρχιτέκτονες, σχεδιαστές, μηχανικούς, τοπογράφους και ασκούντες συναφή επαγγέλματα ) για να απεικονίσει έργα σε 3D γραφικά, την εκπόνηση της πιο κατάλληλης μεθόδου εφαρμογής για κάθε είδος του έργου και τη χρήση CAD 2D και 3D προγράμματα και post-production και τεχνικές animation. Το τελικό προϊόν είναι ιδιαίτερα περίπλοκο και, ανάλογα με την πρόθεση, επιτυγχάνει συνολική φωτορεαλισμού. Χώρο και τα υλικά ξεδιπλωθεί και να ενσωματώνουν την αρχιτεκτονική ιδέα. Φως γίνεται η απαραίτητη σύνθεση, τα υλικά προσαρμοσμένα και ανταλλάσσονται, το εικονικό γίνεται ένα ισχυρό εργαλείο για την καθαρή πειραματισμό. Ο σχεδιαστής φαντάζεται και επαληθεύει, αναλύει και διερευνά, ταυτίζεται με και μετρά την εγκυρότητα των ιδεών τους, προβλέποντας την υλοποίησή τους. Το αποτέλεσμα διαμορφώνει το πιο εξελιγμένο τρόπο στατικής και δυναμικής επικοινωνίας του έργου, χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες γραφικών υπολογιστών up-to-ημερομηνία. Ποιος έχει ως στόχο την Το Master απευθύνεται σε σχεδιαστές, απόφοιτοι και τελειόφοιτοι μαθητές στην αρχιτεκτονική ή πολιτικού μηχανικού, junior αρχιτέκτονες ή σχεδιαστές, οι οποίοι θέλουν να συμπληρώσουν τις ικανότητές τους και να αποκτήσουν ειδικές ικανότητες σε τρέχουσες τεχνικές αναπαράστασης. Οι δεξιότητες που απαιτούνται για τη συμμετοχή στο μάθημα είναι: η εμπειρία του σχεδιασμού, η εξοικείωση με τα εργαλεία πληροφορικής, μια συνειδητοποίηση των 2D CAD και ένα ενδιαφέρον για την ανάπτυξη στο επάγγελμά τους από τον έλεγχο πλήρως την εκπροσώπηση και την επικοινωνία του έργου, χρησιμοποιώντας τις τεχνικές που είναι διαθέσιμες χάρη στην πρόοδο του λογισμικού. Το Master Διοικητικό Συμβούλιο αξιολογεί την εισαγωγή με βάση το βιογραφικό σημείωμα και μια συνέντευξη. Εκπαιδευτικοί στόχοι Το μάθημα στοχεύει στην αύξηση των δεξιοτήτων σε: διαχείριση 3D αρχιτεκτονικών έργων και καρποφορία τους για εκτύπωση, βίντεο και άλλα οπτικοακουστικά μέσα για την τελική στατικές και δυναμικές επεξεργασίες (3D animation)? επαλήθευση του έργου μέσα από τη χρήση των 2D και 3D προγράμματα CAD? ενσωμάτωση με άλλες λειτουργίες σχεδιασμό και τη μηχανική. Βραβευμένες προσόντα Αφού περάσετε την τελική εξέταση, πιστοποιητικό Δάσκαλος QDU εκδίδεται. Υπάρχει επίσης μια βεβαίωση Autodesk για το λογισμικό που χρησιμοποιείται. δημιουργική απασχόληση Οι δεξιότητες που αποκτώνται με τον Master στην Εικονική Αρχιτεκτονική εφαρμόζονται σε διάφορους τομείς που θα μπορούσαν να επωφεληθούν από την φωτορεαλιστική προσομοίωσης, το οποίο είναι σχεδόν δυσδιάκριτες από τη φωτογραφία, αντικειμένων, κτιρίων ή σύνθετα συγκροτήματα. Δοκιμών και επαλήθευσης στο στάδιο του σχεδιασμού, επεξεργασίες για διαγωνισμούς, παρουσιάσεις των προτάσεων για την ανάθεση κόμμα, η ολοκλήρωση μεταξύ των διαφόρων τομέων σχεδιασμού, όπως τον υπολογισμό εμβαδών και όγκων, τη μηχανική, τις διαρθρωτικές υπολογισμό και τον έλεγχο της ενεργειακής συμπεριφοράς. Ξεκινώντας από την ανάλυση της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής, το μάθημα επιδιώκει να εισαγάγει και να εκπαιδεύσει τους μαθητές σε μια υψηλού επιπέδου σε τεχνικές CAD και 3D γραφική παράσταση και προηγμένες κινούμενα σχέδια, για τον έλεγχο των περιβαλλοντικών επιπτώσεων, σύνθετη προσομοίωση των δομών, αποκατάστασης, αρχαιολογική ανασυγκρότηση, έπιπλα , μέσα από την επιλογή των υλικών, του φωτισμού, το φυσικό περιβάλλον και φυτικών ειδών (συμπεριλαμβανομένων και όπως εξελίσσονται με την πάροδο του χρόνου και την καταγραφή της δυναμικής συμπεριφοράς τους σε απάντηση στον καιρό), μετά από μια αυστηρά προγραμματισμένη επιχειρησιακή ροή. Συνεργάτες CNR-ITABC Istituto per le Tecnologie applicate ai Beni Culturali Q-Agency - Ρόμα Studio ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ Σχεδιασμός Studio Kami Studio Sposato Studio Leonori Associati Studio associato Ελιά-Giancotti Presint μηχανικής Seste μηχανικής Studio Scape Θέματα Το Master χωρίζεται σε διαδοχικές εισαγωγικές ενότητες. Οι κύριες εκπαιδευτικές γραμμές αφορούν την ερμηνεία του έργου, χρησιμοποιώντας 2D και 3D CAD και λογισμικού BIM? την μεταφορά των δεδομένων στο λογισμικό 3D που χρησιμοποιείται κυρίως κατά την απόδοση? μορφές transcoding, ορισμός των 2D υφή? προηγμένη απόδοση σε V-Ray και Fryrender? η μελέτη και η εκπροσώπηση της επικράτειας και ρευστομηχανική, την αισθητική έλεγχο του φωτισμού? η επεξεργασία των πινάκων και animations βίντεο? τεχνική HDR και 2D - 3D φωτομοντάζ για τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Μια εισαγωγή παρέχεται επίσης από τη διαχείριση και τις συμβάσεις, για τη διεξαγωγή επαγγελματικών δραστηριοτήτων στον τομέα. Μάθημα Τοποθεσία Το μάθημα «Εικονική Αρχιτεκτονική" θα πραγματοποιηθεί στη Ρώμη, στο Πανεπιστήμιο Σχεδιασμός Quasar. Via Crescenzio 17 A Roma (RM) - 00193 [-]

Master στο σχεδιασμό γιοτ

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση January 2017 Ιταλία Ρώμη

Το Master θα δώσει στους μαθητές: Αρμοδιότητα σε 3DRhino και 3D Orca λογισμικού και reltive Plug-ins (3D Studio Max, Realflow, V-Ray και Phoenix) Καλή γνώση των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων σχεδιασμό και στυλ Γενική κατανόηση των διαρθρωτικών θεμάτων και οικοδομικά υλικά και επεξεργασία Βασικές της Hydrodinamics και Υδροστατική. [+]

Master στο γιοτ Σχεδιασμός Το Master θα δώσει στους μαθητές: Αρμοδιότητα σε 3DRhino και 3D Orca λογισμικού και reltive Plug-ins (3D Studio Max, Realflow, V-Ray και Phoenix) Καλή γνώση των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων σχεδιασμό και στυλ Γενική κατανόηση των διαρθρωτικών θεμάτων και οικοδομικά υλικά και επεξεργασία Βασικές της Hydrodinamics και Υδροστατική. Εκπαιδευτικοί στόχοι Ο σχεδιασμός ενός γιοτ που αναπτύχθηκε εξ ολοκλήρου από τους φοιτητές είναι ο κύριος στόχος και το uniquess του Δασκάλου μας. Θέματα Σχεδιασμός: typolgies του κινητήρα και ιστιοφόρα γιοτ, κότερα παραγωγής, έθιμο γιοτ Hydrodinamics: βασικές έννοιες 3D Computer Aided Design (CAD): Rhino 3D λογισμικό, V-Ray, 3D Studio Max, η Ρεάλ ροής και Phoenix λογισμικό 3D Χαλ Σχεδιασμός και Fairing: Orca 3D λογισμικό ναυτική achitecture, άθικτη υδροστατική και τη σταθερότητα βασικές έννοιες που χρησιμοποιεί η Όρκα 3D Μάθημα Τοποθεσία Το μάθημα «Master in Yacht Design - EN" θα πραγματοποιηθεί στη Ρώμη, στο Πανεπιστήμιο Σχεδιασμός Quasar. Via Crescenzio 17 A Roma (RM) - 00193 [-]

μάστερ στα Hypergraphics

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 1 έτος March 2017 Ιταλία Ρώμη +1 περισσότερα

Ο στόχος του μαθήματος αυτού είναι να δώσει στους σπουδαστές μια επαγγελματική γνώση των κινηματογραφικών και τηλεοπτικών πεδία 3D μέσω της διδασκαλίας των τεχνικών που χρησιμοποιούνται σε μεγάλες παραγωγές στην Ιταλία και στο εξωτερικό. [+]

Μεταπτυχιακό στη Hypergraphics Ο στόχος του μαθήματος αυτού είναι να δώσει στους σπουδαστές μια επαγγελματική γνώση των κινηματογραφικών και τηλεοπτικών πεδία 3D μέσω της διδασκαλίας των τεχνικών που χρησιμοποιούνται σε μεγάλες παραγωγές στην Ιταλία και στο εξωτερικό. Το προσωπικό δάσκαλος γίνεται από τις υψηλές επαγγελματίες προφίλ με εμπειρία στον εθνικό και διεθνή χώρο του κινηματογράφου και της τηλεόρασης. Μαθήματα και εργαστήρια θα λάβουν χώρα κατά τη διάρκεια της δημιουργίας της ιστορίας μέχρι την τελική επεξεργασία του έργου σε όλες του τις λεπτομέρειες, φτάνοντας την υλοποίηση της εμπορικής ή μιας ακολουθίας τηλεόρασης άνοιγμα ή ενός animation και ενός Demoreel ή Showreel συμπεριλαμβανομένων των ασκήσεων που πραγματοποιήθηκαν κατά το έτος. Τα μαθήματα θα λαμβάνουν χώρα ταυτόχρονα με πρακτικά εργαστήρια με τη συνεχή παρουσία των εκπαιδευτικών που θα ακολουθήσουν και να οδηγήσει τους μαθητές, είναι επίσης πολύ μέσα από ένα on-line διδασκαλία, στη δημιουργία κάθε βήμα, φτάνοντας στην παραγωγή πλήρων κινηματογράφο ή τηλεοπτικά προγράμματα. Εταιρείες παραγωγής, κινούμενα σχέδια, post production και ψηφιακών οπτικών εφέ, κατά τη διάρκεια του έτους, θα φιλοξενήσει φοιτητές για εξωσχολικές στάδια, για να ολοκληρωθεί η εκπαιδευτική αξία του μαθήματος. Ποιος έχει ως στόχο την Το Master in Hypergraphics κατά προτίμηση στοχεύει σε αποφοίτους και σχεδόν απόφοιτοι πρώτου και δεύτερου βαθμού, σε κάθε πειθαρχία, και σε εκείνους που ήδη ακολουθείται μια καλλιτεχνική πορεία ή ότι ασκείται μια προσωπική διαδρομή για τα θέματα των Δασκάλων. Απαιτείται στοιχειώδης γνώση της αγγλικής γλώσσας. Εκπαιδευτικοί στόχοι Για το σκοπό αυτό, κατά τη διάρκεια των μεταπτυχιακών σπουδαστών θα ασχοληθεί με θέματα που, προχωρώντας βήμα βήμα προς ειδικότητες, που πλαισιώνουν την πολυπλοκότητα του θέματος μέσα σαφή συστήματα αναφοράς που θα βοηθήσει την γρήγορη απόκτηση εξοικείωσης με τις εφαρμογές που κατευθύνονται βήμα προς βήμα. Βραβευμένες προσόντα Αφού περάσετε την τελική εξέταση, πιστοποιητικό Δάσκαλος QDU εκδίδεται. Υπάρχει επίσης μια βεβαίωση Autodesk για το λογισμικό που χρησιμοποιείται. Το Master in Hypergraphics χρηματοδοτείται από το Consiglio Nazionale degli Architetti Pianificatori Paesaggisti e Conservatori, απελευθερώνει 15 Professional Credits. δημιουργική απασχόληση Οι μαθητές θα αποκτήσουν την πρακτική εμπειρία μέσω ειδικών εργαστηρίων για τους διάφορους κλάδους της ανάπτυξης και θα οδηγήσει στο επάγγελμα του 3D Artist & Digital Compositor στο πρώτο επίπεδο ψηφιακών οπτικών εφέ. Συνεργάτες Metaphyx - Ρόμα Αφηγητής - Milano Q-Agency - Ρόμα Θέματα ΠΡΟ ΠΑΡΑΓΩΓΉ Δημιουργία μιας τηλεόρασης και του κινηματογράφου ιστορία και «μετάφραση» του γραπτού υλικού στις ακόλουθες παραγωγικές βήματα από την κατάρτιση (Storyboard και Concept Σχεδιασμός), πλαστελίνη (Concept Modeling) και σχηματική ταινίες (animatic). ΠΑΡΑΓΩΓΉ Βαθιά μελέτη του λογισμικού Μάγια και τη δημιουργία ενός animatic Μοντελοποίηση, οργανικές και ανόργανες σε Μάγια και ZBrush Σοβατισμα Σκίαση φωτισμός Μάγια Σωματίδια Νοθεία ΚΙΝΟΥΜΈΝΩΝ ΣΧΕΔΊΩΝ Απόδοση Βίντεο - Τα γυρίσματα ΜΕΤΆ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΉ Matchmoving & κάμερα παρακολούθησης Compositing Διόρθωση χρώματος ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ προγράμματα υποβοηθούμενης ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ Μάγια Mudbox ZBrush Photoshop Boujou Nuke εκπαιδευτικές ενότητες Μάγια Βασικά Μοντελοποίηση 2D γραφικά / Photoshop - σκίασης e Σοβατισμα Φωτισμός και Rendering Νοθεία ΚΙΝΟΥΜΈΝΩΝ ΣΧΕΔΊΩΝ Σωματιδίων και Δυναμική Photoshop ζωγραφική ματ Compositing - Matchmoving Σκηνή από εταιρείες του τομέα Αναθεώρηση της διατριβής τοποθεσία μάθημα Το μάθημα «Hypergraphics" θα πραγματοποιηθεί στη Ρώμη, στο Πανεπιστήμιο Σχεδιασμός Quasar. Via Crescenzio 17 A Roma (RM) - 00193 [-]

πλοίαρχος στο σχεδιασμό του προϊόντος

Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 1 έτος March 2017 Ιταλία Ρώμη +1 περισσότερα

Μέσα από τα μαθήματα και τα εργαστήρια, οι μαθητές θα πρέπει να οδηγήσει από την αρχή ιδέα για το πρωτότυπο, την ανάπτυξη μοντέλων σχεδιασμού σε διάφορες ψηφιακές αναπαραστάσεις, αναλύοντας τη χρήση των Nurbs και Mesh λογισμικό μοντελοποίησης. Παρόλο που εργάζονται, που θα ασχοληθεί με τις μεθόδους και τις τεχνικές της ταχείας προτυποποίησης. Το τελικό εργαστήρι, μέσα από την υλοποίηση των διαφόρων θεμάτων σχεδιασμού, θα επιτρέψει να ρυθμίσετε τη διαδικασία σχεδιασμού του βιομηχανικού σχεδιασμού, της Ανεξάρτητης σχεδιασμού, και του Interactive σχεδιασμού. [+]

πλοίαρχος στο σχεδιασμό του προϊόντος Μέσα από τα μαθήματα και τα εργαστήρια, οι μαθητές θα πρέπει να οδηγήσει από την αρχή ιδέα για το πρωτότυπο, την ανάπτυξη μοντέλων σχεδιασμού σε διάφορες ψηφιακές αναπαραστάσεις, αναλύοντας τη χρήση των Nurbs και Mesh λογισμικό μοντελοποίησης. Παρόλο που εργάζονται, που θα ασχοληθεί με τις μεθόδους και τις τεχνικές της ταχείας προτυποποίησης. Το τελικό εργαστήρι, μέσα από την υλοποίηση των διαφόρων θεμάτων σχεδιασμού, θα επιτρέψει να ρυθμίσετε τη διαδικασία σχεδιασμού του βιομηχανικού σχεδιασμού, της Ανεξάρτητης σχεδιασμού, και του Interactive σχεδιασμού. Τα κύρια πεδία που το περιεχόμενο των διαφόρων ενοτήτων ανήκουν είναι: Marketing? Αντιπροσωπεία / Μοντελοποίηση / Ταχεία πρωτοτυποποίηση? Τεχνολογίες Υλικών για το σχεδιασμό? Εργαστήρια. Ποιος έχει ως στόχο την Το Master απευθύνεται σε πτυχιούχους και σχεδόν απόφοιτοι πρώτου και δεύτερου βαθμού σε κάθε πειθαρχία, σε επαγγελματίες ή τους λάτρεις του υποκαταστήματος με γνώση του σχεδιασμού και βασικές ικανότητες στην μοντελοποίησης CAD ενδιαφέρονται για την διαχείριση σε 360 ° του σχεδιασμού του προϊόντος. Απαιτείται στοιχειώδης γνώση της αγγλικής γλώσσας. Εκπαιδευτικοί στόχοι Στόχος των δασκάλων είναι να κάνει τους μαθητές να είναι εξοικειωμένοι με την πρακτική του σχεδιασμού που περιγράφεται στην εισαγωγή, μέσω της μετωπικής μαθήματα και τα βήματα εργασίας που συνδέεται με την ανάπτυξη της περισσότερα θέματα σχεδιασμού. Βραβευμένες Πιστοποίηση Αφού περάσετε την τελική εξέταση, πιστοποιητικό Δάσκαλος QDU εκδίδεται. Δάσκαλος που χρηματοδοτείται από το Consiglio Nazionale degli Architetti Pianificatori Paesaggisti e Conservatori, απελευθερώνει 15 επαγγελματίες πιστώσεις. Συνεργάτες Εργαστήριο Bic Λάτσιο / Fab Fondazione Mondo Digitale Devoto Slamp illuminazione ST srl (Έξυπνη σχεδίαση) Covo αξεσουάρ e complementi ALCANTARA Incipit oggettistica WAYPOINT illuminazione ETIMO Uno Più CERAMICHE Flaminia Scarabeo Θέματα το σχεδιασμό του προϊόντος: ανάλυση της κατάστασης της τέχνης, την πρόσφατη ιστορία και τις αναδυόμενες δυνατότητες Marketing, της αυτοδιαχείρισης, φαινομενολογία του σχεδιασμού, η κριτική και η σημειωτική του αντικειμένου Αυτοδιαχείρισης και επικοινωνιακές στρατηγικές του προϊόντος σχεδιασμό, την οργάνωση και contextualization του έργου Ψηφιακή γλώσσα της εκπροσώπησης των μοντέλων εκπροσώπηση NURBS mesh εκπροσώπηση οπτική scripting τεχνικές ταχείας κατασκευής πρωτοτύπων τεχνικές RP για 2D plotters τεχνικές RP για 3D εκτύπωση και άλεσης Τεχνολογίες υλικών για το σχεδιασμό Διαδραστικό εργαστήριο σχεδιασμού εργαστήριο ανάπτυξης Concept και ασκήσεις σχεδιασμού στάδιο του προγράμματος σπουδών τοποθεσία μάθημα Το μάθημα "Σχεδιασμός Προϊόντων» θα πραγματοποιηθεί στη Ρώμη, στο Πανεπιστήμιο Σχεδιασμός Quasar. Via Crescenzio 17 A Roma (RM) - 00193 [-]

Βίντεο

Villa Mairea - Donato Locantore, Master in Architettura Virtuale