Read the Official Description

Πανεπιστήμιο Σχεδιασμός Quasar

Σχετικά με εμάς

Πανεπιστήμιο Σχεδιασμός κβάζαρ γεννήθηκε στη Ρώμη το 1987, χάρη σε μια ομάδα επαγγελματιών και καθηγητές πανεπιστημίου, ως μια δομή έρευνας και εκπαίδευσης επικεντρώνεται στη μελέτη και το σχεδιασμό του περιβάλλοντος, τα προϊόντα και τις νέες μορφές επικοινωνίας.

Πανεπιστήμιο σχεδιασμός

Σήμερα, με εμπειρία πάνω από είκοσι πέντε χρόνια », Quasar Πανεπιστήμιο Σχεδιασμός συνεχίζει την αποστολή του ως εντελώς αυτο-χρηματοδότηση και ανεξάρτητες ιδιωτικές εγκαταστάσεις. Επιλέγει το διδακτικό προσωπικό της από γνωστούς επαγγελματίες και εμπειρογνώμονες. Είναι ο αρχικός συντάκτης των εκπαιδευτικών προγραμμάτων που εφαρμόζει στον τομέα της κατάρτισης, που ενημερώνεται συνεχώς για να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στο μεταβαλλόμενο κόσμο της εργασίας. Έχει ένα αφοσιωμένο προσωπικό να καθοδηγήσει και να διευθύνει τις εργασίες των φοιτητών του.

Υπεροχή

Έχει τη βάση του στο κέντρο της Ρώμης, που έρχεται με αποτελεσματικό και up-to-ημερομηνία εξοπλισμού, η οποία καλωσορίζει φοιτητές από όλο τον κόσμο. Η επιθυμία να διατηρούν πάντα την υψηλή ποιότητα της κατάρτισης έχει ενθαρρύνει τη συγκέντρωση των δραστηριοτήτων της σε ένα ενιαίο κέντρο για τη διδασκαλία και την ανάπτυξη που ενσωματώνει την κουλτούρα του σχεδιασμού σε διάφορες εκφράσεις του.

Πολιτιστική και στις ερευνητικές δραστηριότητες

Παράλληλα με την κύρια εκπαιδευτικές δραστηριότητες του Πανεπιστημίου Σχεδιασμός Quasar γραμμές μέχρι μια εν εξελίξει εργασίες της πολιτιστικής έρευνας και προώθησης με στόχο την ευαισθητοποίηση της διεπιστημονικής θέματα κοινού. Η προώθηση της ιταλικής κουλτούρας και "Made in Italy" στο εξωτερικό, συμμετέχοντας σε πανελλήνιους και διεθνείς διαγωνισμούς design, διοργάνωση εκθέσεων, συνεδρίων και ημερίδων, και τις εκδόσεις? περισσότερες από τριακόσιες γεγονότα είχαν Πανεπιστήμιο Σχεδιασμός Quasar ως πρωταγωνιστή τους από το 1987, και έχουν συμβάλει στη διάδοση της γνώσης και την ευαισθητοποίηση σχετικά με τα θέματα του πραγματικού και εικονικού περιβάλλοντος. Απλώς ως παράδειγμα, υπενθυμίζουμε τις δημοσιεύσεις στον αστικό χώρο Alberate ενός Ρομά και Lessico Cittadino? τα προκαταρκτικά σχέδια για οικολογικά βιώσιμη κατοικία που δημιουργήθηκε στην πλήρη κλίμακα πρωτότυπα La Casa New Age και το La Casa Armonica, σε όλη τη διαδρομή μέχρι το QOS - Quasar Outer Space, μια διεπιστημονική κύκλο διαλέξεων, περιοδική συνάντηση που θα είναι ανοικτή για το κοινό, αλλά επίσης αναπόσπαστο μέρος του σεμιναρίου, το οποίο θεωρεί ως πρωταγωνιστές της σημαντικούς καλλιτέχνες και οραματιστής εξερευνητές του τι βρίσκεται πέρα ​​από το σύγχρονο. Οι επαγγελματίες, καλλιτέχνες και επιχειρηματίες από τον τομέα καλούνται να συμβάλει στην εκπαίδευση των φοιτητών, τόσο μέσω εισφορών στην τάξη και συμμετέχουν με τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς σε επισκέψεις ή σημαντικά γεγονότα.

πεδία λειτουργίας

Εντός της μακρο-σφαίρα "σχεδιασμό και την οπτική επικοινωνία", έρευνας και εκπαίδευσης εστίαση σε αυτούς τους τομείς: το εσωτερικό και τον κήπο του σχεδιασμού? την αναδιάρθρωση και την ανακαίνιση των κτιρίων? προϊόντος, τα έπιπλα και εκθεσιακό σχεδιασμό? διαφήμισης, των εκδόσεων και των πολυμέσων γραφικών? ψηφιακή φωτογραφία και videomaking? web & αλληλεπίδρασης σχεδιασμού? 3D γραφικά υπολογιστών, οπτικά εφέ και animation? σχεδιασμού γιοτ.

Τύποι φυσικά

Η εκπαίδευση πραγματοποιείται σε προγράμματα διαφορετικής έντασης και διάρκειας:

Πτυχίο (3 χρόνια) Επαγγελματικών προσόντων (15 μήνες) Ακαδημαϊκό Μάστερ (12 μήνες) Open (ποικίλης διάρκειας)

τίτλων που εκδίδονται

Quasar Πανεπιστήμιο Σχεδιασμός λειτουργεί εδώ και πάνω από είκοσι χρόνια ως επίσημα εγκεκριμένη εγκατάσταση για την επαγγελματική κατάρτιση. Τα προσόντα και τις ειδικότητες που χορηγούνται στο τέλος της τριετίας και μαθήματα επαγγελματικής κατάρτισης είναι νομικά έγκυρη για σκοπούς απασχόλησης. Επιπλέον, τα μαθήματα επιτρέπουν την απόκτηση των πανεπιστημιακών μονάδων (ECTS), σύμφωνα με τα εκπαιδευτικά τους κανονισμούς των ιδρυμάτων υποδοχής στην Ιταλία και στο εξωτερικό.

Πιστοποιήσεις

Πτυχίο Μαθήματα του πανεπιστημίου του ακαδημαϊκού τίτλου απελευθερώσει Ακαδημαϊκό Δίπλωμα Επίπεδο Ι Τα Επαγγελματικά μαθήματα Αξιολόγηση απελευθερώσει Πιστοποιητικό Επαγγελματικής Αξιολόγηση στην Ευρώπη.

Η απελευθέρωση Ακαδημαϊκό Masters του διπλώματος επιπέδου Μάστερ Ι

Χορηγοί

Το Τάγμα του Τοπίου Σχεδιασμού Αρχιτέκτονες και οικολόγοι της Ρώμης και της επαρχίας του το Τάγμα των Αρχιτεκτόνων της Ρώμης και της επαρχίας του, εκτός από τις πολιτιστικές δραστηριότητες, χορηγός όλα τα Masters: άκρως εξειδικευμένα μαθήματα κατάρτισης τρέξει για το Πανεπιστήμιο Σχεδιασμός Quasar από τους κορυφαίους ειδικούς σε διάφορους τομείς. Χάος Ομάδα Συνιστάται Κέντρο Οι ιθύνοντες της V-Ray, το γνωστό λογισμικό απόδοσης, συνιστούμε Πανεπιστήμιο Σχεδιασμός Quasar ως εκπαιδευτικό κέντρο αριστείας.

οδηγία

μέθοδος καθοδήγησης Σχεδιασμού του Πανεπιστημίου κβάζαρ 's έχει, δεδομένου ότι στοχεύουν δείχνει φοιτητών προς την επιλογή των πλέον κατάλληλων μαθημάτων κατάρτισης για την ανάπτυξη των ατομικών δεξιοτήτων τους. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από μια προσωπική συνάντηση κατά την οποία καταβάλλεται η μεγαλύτερη δυνατή προσοχή στη στάση των υποψηφίων. Οι μέρες Quasar Orienta - οι οποίες λαμβάνουν χώρα όλο το χρόνο - τη συμμετοχή των συμμετεχόντων στην τόνωση δημιουργικά εργαστήρια και προσφέρουν μια λεπτομερή εικόνα των μαθημάτων κατάρτισης διαθέσιμα. Με την Σχολεία Έργου Quasar Πανεπιστήμιο Σχεδιασμός έχει παρουσία σε γυμνάσια και λύκεια με ειδικό ημέρες καθοδήγηση. Μέσω της συμμετοχής της σε διεθνείς εκθέσεις καθοδήγηση, ο καθένας έχει τη δυνατότητα να λάβει γνώση της ποιότητας της εκπαίδευσης στο Πανεπιστήμιο Σχεδιασμός Quasar.

διευκολύνσεις

Κάθε χρόνο ενδιαφέρον διευκολύνσεις προορίζονται για εκείνους που επιλέγουν μαθήματα που Quasar Πανεπιστήμιο Σχεδιασμός προτίθεται να προωθήσει, θεωρώντας τους να είναι ιδιαίτερου ενδιαφέροντος για τις μελλοντικές εξελίξεις στην αγορά εργασίας ή επειδή αποτελούν πολλά υποσχόμενες επαγγελματικές θέσεις στον τομέα των νέων μέσων, ταχέως αυξάνεται, αλλά εξακολουθεί να μην είναι ευρέως γνωστό στο ευρύ κοινό. Χάρη στις συμφωνίες με δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς και επιχειρήσεις, φοιτητές στο Πανεπιστήμιο Σχεδιασμός Quasar μπορούν να επωφεληθούν από ειδικές διευκολύνσεις.

σταδιοδρομία απόφοιτος

Ο ήδη μεγάλος αριθμός των αποφοίτων από το Πανεπιστήμιο Σχεδιασμός Quasar, με τους οποίους διατηρείται επαφή αποτελεί ένα δίκτυο όχι μόνο σε εθνικό, αλλά και σε πολλές χώρες του κόσμου. Ένας αριθμός από τους πρώην μαθητές έχουν καταφέρει σημαντικά επιτεύγματα που θα επιβεβαιώνει την εγκυρότητα της μεθόδου Quasar. Το Ινστιτούτο εκφράζει την ικανοποίησή τους συχνά πίσω να μοιραστούν την εμπειρία τους με τους νεότερους συναδέλφους τους, οι οποίοι εξακολουθούν εκπαίδευση, δείχνοντάς τους το έργο τους και να παρέχουν ενδιαφέρουσες μελέτες περιπτώσεων.

Programs taught in:
Αγγλικά
ιταλικός

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Master

Quasar Design University in Rome

Το Master in Virtual Αρχιτεκτονικής, η οποία λειτουργεί από το 1999 και ενημερώνεται συνεχώς σύμφωνα με τις μεθόδους και το λογισμικό που ανταποκρίνονται καλύτερα στις αν ... [+]

Master στην Εικονική Αρχιτεκτονική

Το Master in Virtual Αρχιτεκτονικής, η οποία λειτουργεί από το 1999 και ενημερώνεται συνεχώς σύμφωνα με τις μεθόδους και το λογισμικό που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες της οπτικοποίησης και ελέγχου, προετοιμάζει φορείς στον τομέα της αρχιτεκτονικής (αρχιτέκτονες, σχεδιαστές, μηχανικούς, τοπογράφους και ασκούντες συναφή επαγγέλματα ) για να απεικονίσει έργα σε 3D γραφικά, την εκπόνηση της πιο κατάλληλης μεθόδου εφαρμογής για κάθε είδος του έργου και τη χρήση CAD 2D και 3D προγράμματα και post-production και τεχνικές animation. Το τελικό προϊόν είναι ιδιαίτερα περίπλοκο και, ανάλογα με την πρόθεση, επιτυγχάνει συνολική φωτορεαλισμού.... [-]

Ιταλία Rome
March 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Quasar Design University in Rome

Το Master θα δώσει στους μαθητές: Αρμοδιότητα σε 3DRhino και 3D Orca λογισμικού και reltive Plug-ins (3D Studio Max, Realflow, V-Ray και Phoenix) Καλή γνώση των εσωτερικώ ... [+]

Master στο γιοτ Σχεδιασμός

Το Master θα δώσει στους μαθητές: Αρμοδιότητα σε 3DRhino και 3D Orca λογισμικού και reltive Plug-ins (3D Studio Max, Realflow, V-Ray και Phoenix) Καλή γνώση των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων σχεδιασμό και στυλ Γενική κατανόηση των διαρθρωτικών θεμάτων και οικοδομικά υλικά και επεξεργασία Βασικές της Hydrodinamics και Υδροστατική.

Εκπαιδευτικοί στόχοι

Ο σχεδιασμός ενός γιοτ που αναπτύχθηκε εξ ολοκλήρου από τους φοιτητές είναι ο κύριος στόχος και το uniquess του Δασκάλου μας.... [-]

Ιταλία Rome
January 2020
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Quasar Design University in Rome

Ο στόχος του μαθήματος αυτού είναι να δώσει στους σπουδαστές μια επαγγελματική γνώση των κινηματογραφικών και τηλεοπτικών πεδία 3D μέσω της διδασκαλίας των τεχνικών που χ ... [+]

Μεταπτυχιακό στη Hypergraphics

Ο στόχος του μαθήματος αυτού είναι να δώσει στους σπουδαστές μια επαγγελματική γνώση των κινηματογραφικών και τηλεοπτικών πεδία 3D μέσω της διδασκαλίας των τεχνικών που χρησιμοποιούνται σε μεγάλες παραγωγές στην Ιταλία και στο εξωτερικό.

Το προσωπικό δάσκαλος γίνεται από τις υψηλές επαγγελματίες προφίλ με εμπειρία στον εθνικό και διεθνή χώρο του κινηματογράφου και της τηλεόρασης. Μαθήματα και εργαστήρια θα λάβουν χώρα κατά τη διάρκεια της δημιουργίας της ιστορίας μέχρι την τελική επεξεργασία του έργου σε όλες του τις λεπτομέρειες, φτάνοντας την υλοποίηση της εμπορικής ή μιας ακολουθίας τηλεόρασης άνοιγμα ή ενός animation και ενός Demoreel ή Showreel συμπεριλαμβανομένων των ασκήσεων που πραγματοποιήθηκαν κατά το έτος. Τα μαθήματα θα λαμβάνουν χώρα ταυτόχρονα με πρακτικά εργαστήρια με τη συνεχή παρουσία των εκπαιδευτικών που θα ακολουθήσουν και να οδηγήσει τους μαθητές, είναι επίσης πολύ μέσα από ένα on-line διδασκαλία, στη δημιουργία κάθε βήμα, φτάνοντας στην παραγωγή πλήρων κινηματογράφο ή τηλεοπτικά προγράμματα. Εταιρείες παραγωγής, κινούμενα σχέδια, post production και ψηφιακών οπτικών εφέ, κατά τη διάρκεια του έτους, θα φιλοξενήσει φοιτητές για εξωσχολικές στάδια, για να ολοκληρωθεί η εκπαιδευτική αξία του μαθήματος.... [-]

Ιταλία Rome
March 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Quasar Design University in Rome

Μέσα από τα μαθήματα και τα εργαστήρια, οι μαθητές θα πρέπει να οδηγήσει από την αρχή ιδέα για το πρωτότυπο, την ανάπτυξη μοντέλων σχεδιασμού σε διάφορες ψηφιακές αναπαρα ... [+]

πλοίαρχος στο σχεδιασμό του προϊόντος

Μέσα από τα μαθήματα και τα εργαστήρια, οι μαθητές θα πρέπει να οδηγήσει από την αρχή ιδέα για το πρωτότυπο, την ανάπτυξη μοντέλων σχεδιασμού σε διάφορες ψηφιακές αναπαραστάσεις, αναλύοντας τη χρήση των Nurbs και Mesh λογισμικό μοντελοποίησης. Παρόλο που εργάζονται, που θα ασχοληθεί με τις μεθόδους και τις τεχνικές της ταχείας προτυποποίησης. Το τελικό εργαστήρι, μέσα από την υλοποίηση των διαφόρων θεμάτων σχεδιασμού, θα επιτρέψει να ρυθμίσετε τη διαδικασία σχεδιασμού του βιομηχανικού σχεδιασμού, της Ανεξάρτητης σχεδιασμού, και του Interactive σχεδιασμού.... [-]

Ιταλία Rome
March 2019
Πλήρης παρακολούθηση
Μερική παρακολούθηση
1 - 1 έτος
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

Villa Mairea - Donato Locantore, Master in Architettura Virtuale