Raffles Milano Istituto Moda e Design

Εισαγωγή

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ένα σχολείο αποτελούμενο από ανθρώπους.

Το RM Istituto Moda e Design Milano έχει τους αριθμούς για να προσφέρει ένα εκπαιδευτικό μάθημα με το υψηλότερο προφίλ: διαθέτει εμπειρία στον τομέα της εκπαίδευσης, χρηματοοικονομική και οργανωτική δύναμη, ευαισθησία στις απαιτήσεις της αγοράς, ικανότητα δημιουργίας ιδεών αιχμής πώς να συγκολλήσει την εκπαίδευση και την εργασία, τις ιδέες και τις επιχειρήσεις, τη δημιουργικότητα και τη βιωσιμότητα. Αλλά πάνω απ 'όλα, έχει τους κατάλληλους ανθρώπους να το κάνουν.

Το σχολείο που υπάρχει τώρα.

Αυτό στο οποίο προετοιμάζεστε να αντιμετωπίσετε προκλήσεις που δεν γνωρίζετε ακόμα. Αυτός στον οποίο θα δοκιμάσετε τον εαυτό σας στο άκρο και θα μάθετε να παίζετε στην τράπεζα με την αίσθηση του ορίου. Αυτός στον οποίο μιλάτε τη γλώσσα σας, αλλά και άλλοι 13. Αυτός από τον οποίο δεν θα θέλατε ποτέ να φύγετε.

Το Ινστιτούτο Μόδας και Σχεδιασμού της Μίλαν

Μια νέα σχολή μόδας και σχεδίου στο Μιλάνο; Ναι, και το όνομά του είναι το RM Istituto Moda e Design Milano. Ένα σχολείο με ένα μη παραδοσιακό πνεύμα και μια μέθοδο. Ένα σχολείο σχεδιασμένο για όσους θέλουν να δουν το μέλλον ευθεία στο μάτι. Και πάνω απ 'όλα ένα σχολείο που έχει συγκεντρώσει γύρω του μια φοβερή ομάδα καθηγητών, σε πολλές περιπτώσεις εξέχοντα ονόματα στο διεθνές στυλ και σκηνή σχεδιασμού.

Στη γραμμή εκκίνησης υπάρχουν τα τριετή μαθήματα Σχεδιασμού Προϊόντος, Οπτικού Σχεδιασμού και Σχεδιασμού Μόδας, στα ιταλικά και τα αγγλικά και μια σειρά Masters για να μάθουν από τους πρωταγωνιστές.

Η δύναμη ενός δικτύου χωρίς σύνορα

Raffles Milano πρόκειται να ενισχύσει το διεθνές δίκτυο του Raffles Group, το οποίο ιδρύθηκε πριν από είκοσι πέντε χρόνια στη Σιγκαπούρη και τώρα αναπτύσσεται, με 26 κολέγια σε δεκατέσσερις χώρες.

Η επιλογή να συμπεριληφθεί το όνομα του Μιλάνο αντικατοπτρίζει την ένταση της αριστείας και της βαθιάς συγγένειας με μια πόλη αναγνωρισμένη εδώ και πολύ καιρό ως πρωτεύουσα της κουλτούρας του έργου στον κόσμο.

Ένα σχολείο που δίνει περισσότερα

Η μέθοδος κατάρτισης του Μιλάνο είναι εμπνευσμένη από αυτή του «εργαστηρίου της Αναγέννησης» και στοχεύει στην πυξίδα για την αποτελεσματικότητα της εργασίας σε πραγματικά έργα για πραγματικούς πελάτες.

Οι καθηγητές και οι μαθητές εμπλέκονται άμεσα σε μια σχέση χωρίς τοίχους διαχωρισμού. Ο διάλογος, η αναζήτηση νέων μονοπατιών και η εμπιστοσύνη του πλοιάρχου / μαθητή αποτελούν τη βάση μιας ατομικής πορείας ανάπτυξης και μιας ομάδας που εκπαιδεύει το μέλλον. Δηλαδή, προετοιμάζεται να το ζήσει ως φυσική εξέλιξη του παρόντος. Οι μαθητές λαμβάνουν μετρήσεις της γεύσης και των ονείρων του αύριο.

Ένα σχολείο που είναι ήδη δουλειά

Το RM είναι το σχολείο που δεν υπήρχε εκεί, αλλά οι εταιρείες έχουν ζητήσει εδώ και πολύ καιρό, ισχυρή στον τομέα της να κάνει όχι λιγότερο από εκείνη της γνώσης.

Τα έργα έχουν έναν στόχο, ένα πλαίσιο, ένα απόθεμα πόρων, έναν πλούτο προηγούμενων εμπειριών, μια σειρά λόγων που πρέπει να γεννηθούν και φυσικά μια σειρά από τοίχους που πρέπει να σπάσουν. Αυτό είναι που οι μαθητές αναπνέουν με κάθε βήμα.

Ο κόσμος της εργασίας βρίσκεται στη βάση των εκπαιδευτικών μονοπατιών. Στα τριετή μαθήματα, οι μαθητές μαθαίνουν κάνοντας, με τη μέγιστη σύνδεση μεταξύ θεωρίας και πρακτικής, μεταξύ ιδέας και εκτέλεσης. Στο μάστερ, οι μαθητές συναντούν τους πρωταγωνιστές της αγοράς στην τάξη και έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν δίπλα τους.

Τοποθεσίες

Μιλάνο

Address
Via Felice Casati, 16
20124 Μιλάνο, Λομβαρδία, Ιταλία

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Υποβολή ερώτησης

Άλλη