Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

RUFA, πραγματικά όνειρα και συγκεκριμένα έργα.

Το RUFA, Πανεπιστήμιο Καλών Τεχνών της Ρώμης, είναι ένα διεπιστημονικό, διεθνές εκπαιδευτικό κέντρο - νομικά αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας, Πανεπιστημίου και Έρευνας (MIUR) - προσφέροντας έγκυρα, καινοτόμα μαθήματα στον τομέα της τέχνης, του σχεδιασμού και της επικοινωνίας. Το RUFA εργάζεται σε συνεργασία με αναγνωρισμένους επαγγελματίες και έγκριτους οργανισμούς, εξασφαλίζοντας παράλληλα την θεωρητική προετοιμασία των μαθητών του, επιπροσθέτως, σε συνεχώς ενημερωμένη μεθοδολογική-επιχειρησιακή καθοδήγηση, διατηρώντας παράλληλα ένα έντονο μάτι στο χώρο εργασίας και τις τρέχουσες τάσεις της αγοράς. Ιδρύθηκε το 1998 με στόχο να εκπληρώσει τις φιλοδοξίες Ιταλών και ξένων φοιτητών και των ιδρυτών του, Maestro Alfio Mongelli, στο πλαίσιο της ίδιας Ακαδημίας και να προσφέρει προγράμματα Bachelor και Master of Arts που ανταποκρίνονται πλήρως στα σύγχρονα καλλιτεχνικά και πολιτισμικά πλαίσια , παρέχοντας μια καλλιτεχνική εκπαίδευση του υψηλότερου επιπέδου και ισχυρές, συγκεκριμένες μελλοντικές προοπτικές απασχόλησης.

Ενημέρωση και υποκίνηση προτάσεων κατάρτισης.

Το RUFA προσφέρει ένα μεγάλο σύνολο προτάσεων κατάρτισης που περιλαμβάνουν μερικές από τις πιο συναρπαστικές και υψηλής ζήτησης περιοχές σπουδών. Καθοδηγούμενοι και συμβουλευόμενοι από τους Προϊστάμενους του Τμήματος Εικαστικών Τεχνών και το Τμήμα Σχεδίασης και Εφαρμοσμένων Τεχνών / Νέες Τεχνολογίες Τεχνών, οι φοιτητές του RUFA μπορούν να επιλέξουν τη μελλοντική τους επαγγελματική σταδιοδρομία από οκτώ διαφορετικά πτυχιακά προγράμματα Bachelor of Arts:

Ζωγραφική / Γλυπτική / Σκηνογραφία / Γραφιστική / Κόμικς και εικονογράφηση / Σχεδιασμός / Κινηματογράφος / Φωτογραφία.

Και από οκτώ προγράμματα σπουδών Master of Arts:

Πολυμέσα Τέχνη και Σχεδιασμός / Οπτική και Καινοτομία Σχεδιασμός / Animation Computer και Οπτικά Εφέ / Τέχνες Κινηματογράφου / Σκηνογραφία / Γλυπτική / Ζωγραφική / Γραφικές Τέχνες.

Για τους ηλικιωμένους και όλους τους φοιτητές που χρειάζονται περαιτέρω εξειδικευμένη κατάρτιση, η RUFA προσφέρει επίσης αρκετά βραχυπρόθεσμα μαθήματα, μαθήματα και προχωρημένα μαθήματα κατάρτισης.

Για πολλά χρόνια, η RUFA εργάστηκε εντατικά σε συνεργασία με το διάσημο Πανεπιστημιακό Κολλέγιο KDU στη Μαλαισία, δημιουργώντας ένα πρόγραμμα Master in Visual and Innovation Design. Μεταξύ των δύο πανεπιστημίων αναπτύχθηκε μια δυναμική, πολιτισμική ανταλλαγή και ανταλλαγή ιδεών και σχεδίων, με στόχο τον εκπαιδευτικό εμπλουτισμό των φοιτητών που εγγράφονται στα δύο ιδρύματα. Η αλληλοδιείσδυση μεταξύ αρχαίας και σύγχρονης παράδοσης είναι μόνο ένα πολιτιστικό κοστούμι το οποίο το πανεπιστήμιο της Ρώμης μοιράζεται με τον Μαλαισιανό ομόλογό του. Τα τελευταία χρόνια, οι σχέσεις μεταξύ των δύο ινστιτούτων ενισχύθηκαν περαιτέρω χάρη στα βραβεία υποτροφιών. Το Πανεπιστήμιο RUFA και το Πανεπιστήμιο KDU συμφωνούν απόλυτα για τις τεράστιες ευκαιρίες ανάπτυξης που προσφέρει αυτή η συνέργεια, και μάλιστα ο Hon Wei Min, Αντιπρόεδρος του πανεπιστημίου της Μαλαισίας, δήλωσε ότι «Πιστεύουμε ακράδαντα ότι οι σπουδαστές μας μπορούν να μάθουν πολύ μεγάλη αξία από RUFA που μπορεί στη συνέχεια να μεταφερθεί πίσω στο σπίτι. Και οι δύο χώρες μας έχουν μια εξαιρετικά αρχαία πολιτιστική κληρονομιά, σε συνδυασμό με ένα εξίσου ισχυρό πνεύμα καλλιτεχνικής έκφρασης, και η συνάντηση και η σύντηξη των δύο μπορεί να οδηγήσει μόνο σε πολλές νέες, θετικές ιδέες. Πιστεύουμε σε σας και εσείς πιστεύετε σε μας ".

Ο υποκείμενος στόχος είναι πάντα να κάνουμε τον εαυτό μας δεκτικό στην μόλυνση μεταξύ διαφορετικών γλωσσών, την εγκάρσια μετατόπιση, την έρευνα και τον πειραματισμό.

Μέθοδος κατά παραγγελία

Η προσέγγιση κατάρτισης RUFA βασίζεται σε μια διακεκριμένη και εξειδικευμένη διδακτική μέθοδο, η οποία στοχεύει να ενταχθεί στο πανεπιστημιακό πρόγραμμα σπουδών και στην επαγγελματική κατάρτιση.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών τους RUFA χρόνια, οι μαθητές μπορούν να παρακολουθήσουν εργαστήρια, εργαστήρια, βιωματικά μαθήματα, εκθέσεις, παρουσιάσεις και συζητήσεις. Αυτά είναι όλα σύγχρονα και αποτελεσματικά εργαλεία που φέρνουν τους σπουδαστές πιο κοντά στην πραγματικότητα του επαγγελματικού εργατικού δυναμικού. Για να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις σπουδές τους, το RUFA ενθαρρύνει τους μαθητές να εκμεταλλευτούν τις διαθέσιμες ευκαιρίες, να δημιουργήσουν ένα στέρεο θεωρητικό και πρακτικό υπόβαθρο. Στη συνέχεια, μπορούν να δημιουργήσουν μια εμπνευσμένη τέχνη που συνδυάζει τη διεπιστημονική μόλυνση, τον εγκάρσιο εμπλουτισμό και τον καινοτόμο πειραματισμό.

Επειδή η RUFA είναι σύγχρονη, στοχεύει να διδάσκει και να εκπαιδεύει με την καρδιά της που στηρίζεται στην παράδοση και το μυαλό της προβάλλεται στο μέλλον.

Σπούδασε στη Ρώμη

Ανατρέχοντας στο χρόνο, προς το μέλλον

Η μελέτη δημιουργικών τεχνών σε μια ατμόσφαιρα μολυσμένη από ερεθίσματα και προωθήσεις με την υψηλότερη δυνατή συνάφεια προσφέρει ανεκτίμητα πλεονεκτήματα. Η Ρώμη ήταν το ιδανικό λίκνο της Αναγέννησης και, μέχρι σήμερα, η ιστορική και καλλιτεχνική κληρονομιά της πόλης είναι ένα έμβλημα παγκόσμιας φήμης. Ωστόσο, η Ρώμη είναι επίσης μια συνεχώς μεταβαλλόμενη πόλη, όπου δυναμικές, συναρπαστικές νέες γλώσσες την καθιστούν μια σκηνή για νέες, συναρπαστικές σύγχρονες τάσεις. Η μεγάλη ποικιλία που προσφέρεται στα μουσεία και στις γκαλερί της πόλης είναι η πιο προφανής απόδειξη για αυτό. Πράγματι, η Ρώμη μπορεί να υπερηφανεύεται όχι μόνο για ένα περίφημο κλασσικό προνόμιο, αλλά και για ένα διεγερτικό ημερολόγιο εκδηλώσεων και πρωτοβουλιών που εμπίπτουν στο πεδίο των νέων τάσεων και κυμαίνονται από την τέχνη μέχρι τη μουσική και ακόμη και την εργασία γελοιογραφίας.

Μην περάσετε από την ευκαιρία να μελετήσετε στη μέση του κινητήρα στροβίλων καλλιτεχνικών ερεθισμάτων που είναι η Ρώμη. Μελετώντας εδώ σημαίνει να μπείτε στην ιστορία του μέλλοντος!

Προγράμματα που διδάχθηκαν:
  • Αγγλικά
  • ιταλικός

Η σχολή αυτή επίσης προσφέρει:

Μεταπτυχιακό Τεχνών (MA)

Rome University of Fine Arts (RUFA)

Θα μάθετε να κυριαρχήσετε την ύλη και την κίνηση, δημιουργώντας τη δική σας πορεία προς την καλλιτεχνική έκφραση, δημιουργώντας μια μοναδική γλώσσα επικοινωνίας που θα σα ... [+]

Σχετικά με

Θα μάθετε να κυριαρχήσετε την ύλη και την κίνηση, δημιουργώντας τη δική σας πορεία προς την καλλιτεχνική έκφραση, δημιουργώντας μια μοναδική γλώσσα επικοινωνίας που θα σας προσφέρει πλήρη πρόσβαση στη σύγχρονη καλλιτεχνική σκηνή.

Το γλυπτό: υλικό, κίνηση και χώρος για την έκφραση της τέχνης.

Η RUFA είναι καθιερωμένη στη διεθνή σκηνή ως ειδικός στη διδασκαλία της γλυπτικής, χάρη στον Πρόεδρό της Alfio Mongelli, παγκοσμίου φήμης γλύπτη, που γιορτάζεται για τη γραμμική αισθητική του, η οποία είναι κομψή και ισχυρή.... [-]

Ιταλία Ρώμη
Οκτώβριος 2019
Αγγλικά
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Rome University of Fine Arts (RUFA)

Θα ξεκινήσετε ένα πρωτοποριακό εκπαιδευτικό Pathway με καινοτόμα και μικτά μέσα, το οποίο θα σας μετατρέψει σε έναν πλήρη καλλιτέχνη ικανό να εκφράσει τη δική σας δημιουρ ... [+]

Σχετικά με

Θα ξεκινήσετε ένα πρωτοποριακό εκπαιδευτικό Pathway με καινοτόμα και μικτά μέσα, το οποίο θα σας μετατρέψει σε έναν πλήρη καλλιτέχνη ικανό να εκφράσει τη δική σας δημιουργική γλώσσα σε οποιαδήποτε καλλιτεχνική πειθαρχία.

Ζωγράφοι, πλήρεις και πολυεπιστημονικοί καλλιτέχνες.

Η ζωγραφική είναι μια καλλιτεχνική πειθαρχία που επιτρέπει τον συνδυασμό πάθους και επαγγέλματος σε μια μοναδική καριέρα και επιλογή ζωής. Μελετώντας τη Ζωγραφική στο RUFA, ο φοιτητής λαμβάνει υψηλού επιπέδου πολυεπιστημονική ακαδημαϊκή κατάρτιση και πλήρη κατανόηση των τεχνικών και των ποιοτήτων που σχετίζονται με τον κόσμο των Καλών Τεχνών.... [-]

Ιταλία Ρώμη
Οκτώβριος 2019
Αγγλικά
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Rome University of Fine Arts (RUFA)

Θα είστε σε θέση να εγκαταστήσετε τον εαυτό σας ως σχεδιαστή οπτικοακουστικών μέσων και οπτικών εφέ στον κόσμο της ταινίας, της τηλεόρασης, των ηχητικών εφέ και των διαδι ... [+]

Σχετικά με

Θα είστε σε θέση να εγκαταστήσετε τον εαυτό σας ως σχεδιαστή οπτικοακουστικών μέσων και οπτικών εφέ στον κόσμο της ταινίας, της τηλεόρασης, των ηχητικών εφέ και των διαδικτυακών παραγωγών, να εκπαιδεύσετε προς την κατεύθυνση της επίτευξης των ψηφιακών τεχνικών και να βελτιστοποιήσετε τη μητρική σας ικανότητα, την πολιτιστική ευαισθησία και τις δημιουργικές ικανότητες.... [-]

Ιταλία Ρώμη
Οκτώβριος 2019
Αγγλικά,ιταλικός
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Rome University of Fine Arts (RUFA)

Θα προωθήσετε την θεωρητική και πρακτική σας κατάρτιση με τη μελέτη συγκεκριμένων θεματικών πεδίων, όπως κινηματογράφος, σχεδιασμός σετ, φωτογραφία, μοντάζ, ηχητική μηχαν ... [+]

Σχετικά με

Θα προωθήσετε την θεωρητική και πρακτική σας κατάρτιση με τη μελέτη συγκεκριμένων θεματικών πεδίων, όπως κινηματογράφος, σχεδιασμός σετ, φωτογραφία, μοντάζ, ηχητική μηχανική, προϊόντα πολυμέσων, κινούμενα σχέδια υπολογιστών, 3D, φαινομενολογία εικόνων και κοινωνιολογία της σύγχρονης τέχνης.

Ταινία από περιεχόμενο και πειραματισμό.

Η ταινία είναι ένας κόσμος που αποτελείται από πολλές διαφορετικές γλώσσες, κάθε μία από τις οποίες γεννάται από την ανάγκη επικοινωνίας ενός οράματος. Χρησιμοποιώντας πειραματισμούς και έρευνες μπορεί κανείς να δώσει ζωή σε νέες ιστορίες και για να τους πει ότι η RUFA δημιούργησε το διετές Master of Arts Degree Program in Film Arts, που γεννήθηκε για να συγκεντρώσει, σε ένα ενιαίο πρόγραμμα, το ταλέντο και την ικανότητα αφήγησης, και το όραμα των φοιτητών που έχουν ολοκληρώσει πτυχίο στις Τέχνες ή το Σχεδιασμό.... [-]

Ιταλία Ρώμη
Οκτώβριος 2019
Αγγλικά
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Rome University of Fine Arts (RUFA)

Θα τελειοποιήσετε τη βάση γνώσεων σας, τοποθετώντας τον εαυτό σας στην καρδιά του σχεδιασμού της επικοινωνίας, μάθησης για να κυριαρχήσετε θεματικές περιοχές οπτικού σχεδ ... [+]

Σχετικά με

Θα τελειοποιήσετε τη βάση γνώσεων σας, τοποθετώντας τον εαυτό σας στην καρδιά του σχεδιασμού της επικοινωνίας, μάθησης για να κυριαρχήσετε θεματικές περιοχές οπτικού σχεδιασμού, από τη διαφήμιση και τον πολύ δομημένο κόσμο της επικοινωνίας πολυμέσων, συγκεντρώνοντας σε αυτούς τους τομείς τις τεχνικές σχεδιασμού και την ψηφιακή καινοτομία.

Visual Design, ένα νέο όριο στο σχεδιασμό και τον συντονισμό των έργων.... [-]
Ιταλία Ρώμη
Οκτώβριος 2019
Αγγλικά,ιταλικός
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Rome University of Fine Arts (RUFA)

Το Master of Arts in Multimedia Arts and Design - το πρώτο πρόγραμμα αυτού του είδους που δημιουργήθηκε πρόσφατα στην κεντρική / νότια Ιταλία - καταφέρνει να ενσωματώσει ... [+]

Χώροι και εγκαταστάσεις που δημιουργούνται γύρω από την ιδέα των πολυμέσων.

Το Master of Arts in Multimedia Arts and Design - το πρώτο πρόγραμμα αυτού του είδους που δημιουργήθηκε πρόσφατα στην κεντρική / νότια Ιταλία - καταφέρνει να ενσωματώσει πλήρως αυτόν τον περίπλοκο τομέα σπουδών, αντιμετωπίζοντας τον όλο και πιο κεντρικό ρόλο των ψηφιακών τεχνολογιών και τεχνικών στο σχεδιασμό χώρους πολυμέσων και έργα. Αντιπροσωπεύει ένα ευρύ πεδίο που κυμαίνεται από το σχεδιασμό εγκαταστάσεων και εξοπλισμού πολιτιστικών εκδηλώσεων μέχρι την υλοποίηση χώρων σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους και ακόμη και την απεικόνιση εικονικού σετ και την απεικόνιση βίντεο στις προσόψεις δημόσιων κτιρίων και μνημείων. Το μάθημα προσφέρει μια ανταπόκριση της εκπαιδευτικής αριστείας στην πολύ υψηλή ζήτηση για σχεδιαστές και καλλιτέχνες εκπαιδευμένους να εργαστούν σε αυτούς τους τομείς, ικανό να συνδυάσει τη δημιουργική κουλτούρα του σχεδιαστή με τις δεξιότητες των ειδικών στις νέες τεχνολογίες.... [-]

Ιταλία Ρώμη
Οκτώβριος 2019
Αγγλικά
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Rome University of Fine Arts (RUFA)

Θα βελτιώσετε περαιτέρω την εκπαίδευσή σας σε υψηλό βαθμό τεχνικής και σχεδιαστικής εξειδίκευσης. Καθ 'όλη τη διάρκεια της μελέτης σας, θα υποστηριχθεί από έναν καλά δομη ... [+]

Σχετικά με

Θα βελτιώσετε περαιτέρω την εκπαίδευσή σας σε υψηλό βαθμό τεχνικής και σχεδιαστικής εξειδίκευσης. Καθ 'όλη τη διάρκεια της μελέτης σας, θα υποστηριχθεί από έναν καλά δομημένο, συνεχώς ενημερωμένο κύκλο κοινών προσπαθειών, πρακτικής άσκησης και πρακτικής άσκησης με κορυφαίους υποστηρικτές στον κόσμο της Ιταλικής σχεδίασης.

Μια πορεία για τη διαχείριση του χώρου, του βάθους και της κίνησης.... [-]
Ιταλία Ρώμη
Οκτώβριος 2019
Αγγλικά
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
Rome University of Fine Arts (RUFA)

Θα μάθετε να απαντάτε σε κάθε είδους αιτήματα στο πλαίσιο των τεχνών και των γραφικών, βασιζόμενοι στην ικανότητά σας να κατανοείτε και να αναγνωρίζετε την ομορφιά και στ ... [+]

Σχετικά με

Θα μάθετε να απαντάτε σε κάθε είδους αιτήματα στο πλαίσιο των τεχνών και των γραφικών, βασιζόμενοι στην ικανότητά σας να κατανοείτε και να αναγνωρίζετε την ομορφιά και στη συνέχεια να την αναδημιουργείτε χρησιμοποιώντας μια σειρά από συγκεκριμένες τεχνικές και τεχνολογίες.

Ένας κόσμος της δυνατότητας έκφρασης της τέχνης και της δημιουργικότητας.

Στο πλαίσιο της ακαδημαϊκής δομής του RUFA, ο διάρκειας δύο ετών Graphic Arts είναι μέρος του Τμήματος Εικαστικών Τεχνών, του κλάδου των ακαδημαϊκών σπουδών στο RUFA που φιλοξενεί την αλληλεπίδραση μεταξύ των κλάδων των Καλών Τεχνών, δημιουργώντας νέες συνεργίες μεταξύ τους.... [-]

Ιταλία Ρώμη
Οκτώβριος 2019
Αγγλικά
2 έτη
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά

RUFA Open Time

Address
Sede Centrale Via Benaco, 2
Ρώμη, Λάτσιο, Ιταλία
Address
Via Taro, 14
Ρώμη, Λάτσιο, Ιταλία
Address
Via Degli Ausoni, 7
Ρώμη, Λάτσιο, Ιταλία
Address
Via Benaco, 12
Ρώμη, Λάτσιο, Ιταλία
Address
Via Benaco, 1b
Ρώμη, Λάτσιο, Ιταλία
Address
Via Lariana, 14
Ρώμη, Λάτσιο, Ιταλία
Address
Via Lariana, 8
Ρώμη, Λάτσιο, Ιταλία